PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : artık vitesliye gecme zamanı geldi

speedfırtına
24 Haziran 2007, 16:02
as 150 te motorumu sattım ve artık vitesli diyorum bütcem kalite almaya müsait degil ama bizde düşük fiyatlarda en iyisini binmek isteriz su an aklımda kanuni mz var ama 2 zamanlı olmasundan düşündürüyor yani siz arkadaslar 4zamanlı 125cc vitesli bi motor mıu yoksa şu efsane mz mi bu mz ler benzini cok yer mi aklımda sunlar var cup olarak mondial 125kt ve 100lük 125lik cuplar ama ne alacagıma karar veremedim sizce ne almalı 4 zamalı mı 2 zamankı mz mi ben biraz hızı da seviyorum da mz agırlık basıyor beni en çok düşündüren yakıt mz kullanan arkadaslar yakıtı ne kadar yaktıklarını söylerlerse cok iyi olur 2 gündür motorsuzum artık motor almak istiyorum valla bana kalırsa motorsuzluk cok zor ve kotu hasret kaldım valla motora hemen bi motor almam yoksa motor camiasından kaza yapmadan birini daha kaybedeceksiniz kalbi sıkısıyo nerdeysye maniler yazacagım valla ama mtor konusunda bir bilgi verirserniz cok memnun olacagım ayaklarıma kırap girdi valla yayan yüremek ne kadar da zormus:pr: bana tavsiyeniz ne olur yazdıgım motorlardan cevablarınız bekliyorum ama kesinlikle scooter olmasın vitesli görüşürüz
:bounce:

Fatih
24 Haziran 2007, 17:09
Bütcen az ise ikinci el Yamaha Ybr 125 alabilirsin
2 zamanlı motora para vermem ben şahsen.
Pancar motoru gibi. sesi ayrı egzoz dumanı ayrı..

bart1969
24 Haziran 2007, 18:18
ben ilk motorum ybr 125 i iki gün oldu.şimdilik 100 km yaptım.usta tavsiyeli bulursan al.çinliye para verme(çinli sahipleri kızacak ama öyle)

Luxor
24 Haziran 2007, 18:25
mz tavsiye etmem açıkçası, benzini su gibi içen motorlara merakın varsa başa tabii.
bende sana 2. el iyi bir ybr tavsiye ederim eğer bütçen kısıtlı ise.

cakalaz
25 Haziran 2007, 13:11
:cherry: Hayırlısı olsun inşş maşşş :)

tubis
25 Haziran 2007, 13:19
Benim tavsiyem de Tvs Apache :cat:

http://img187.imageshack.us/img187/6823/3wall1024of5.jpg