PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Boya Yaptım 10 Üzerinden Not Bekliyorum :)

Sayfa : 1 [2]

Shrieker
26 Haziran 2007, 12:10
Valla konuya girmeden önce aklımdan "arkadaşım emeğe saygım var ama olmamış" cümlesini yazmak geçti, ama fotoğrafları görünce bu düşünce anında kayboldu:) Ellerine sağlık çok güzel yapmışsın.Puanını görmek nasip olursa veririz:)

myheart
26 Haziran 2007, 12:48
helal olsun yaa arkadasımız becermiş yapmıs.. El emegi goz nuru. En onemliside o zaten.. Bi boyacıya gitseydi 50 ytl den asagı cıkamazdı kesinlikle. Belkide daha fazla... 10 üzerinden 10

rayjay
26 Haziran 2007, 12:56
guzel olmus eline saglik sana tavsiyem deve tuyu rengi bir suet malzeme ile seleyi kaplaman :cat:

cbf 150
26 Haziran 2007, 13:02
arkadaşım yaptığın iş çok güzel olmuş eline sağlık 10 üzerinden 10 tam puanı hak etmişsin. bu işi kendinde yapma cesaretini bulmaklada bir 10 üzerinden 10 puan daha hak etmiş bulunuyorsun. yalnız bir sorum olacak boyayı atmadan önce zemine ince bir zımpaa sürdünmü? merak ediyorum yoksa boyanın atma ihtimali olabilir birde bazı boyaların esneme payı yok çıtır çıtır dökülüyor iyişallah senin boya böyle degildir zamanla esnedikçe çatlamalar olmaz iyişallah saygılar.:cat:

Gunes_Taner
26 Haziran 2007, 14:13
kusuruma bakma ama arkadaşım bir yorumda ben yapayım dedim 60 lı yıllara geri dönmeye hiç niyetim yok cila denen bişe var artık. PARLAK renk kullansaydın ben ce daha iyi olurdu. Açıkcası hoşuna gitmedi.

Siyah motorsiklet hakkında özgürce bir yorum yaptım Beğenmedim dedim ama..mat şeyleri pek sevmem

SPEC0PS
26 Haziran 2007, 16:28
Sağolun arkadaşlar tesekkür ederim.

arkadaşım yaptığın iş çok güzel olmuş eline sağlık 10 üzerinden 10 tam puanı hak etmişsin. bu işi kendinde yapma cesaretini bulmaklada bir 10 üzerinden 10 puan daha hak etmiş bulunuyorsun. yalnız bir sorum olacak boyayı atmadan önce zemine ince bir zımpaa sürdünmü? merak ediyorum yoksa boyanın atma ihtimali olabilir birde bazı boyaların esneme payı yok çıtır çıtır dökülüyor iyişallah senin boya böyle degildir zamanla esnedikçe çatlamalar olmaz iyişallah saygılar.:cat:

Sagol cbf150, Kapakların eski boyası boya bile sayılmaz kapak imalatında kulanılan plastik alaşım gibi bişeydi olabildiğince mat ve kaygan deyildi, o yüzden kapakların heryerini zınparalamadım sadece marka ve model etiketlerini sökünce biraz iz kalıyor o izleri yok etmek için en ince zınpara ile biraz zınparaladım onun dısında zınparasız boyadım. Ama bahsettiğin esnemeden boya catlaması olmuyor, çatlama sanırım fazla kat boya atılırsa veya mıkelaj da falan olur benimkinde sorun yok.

msoysarac
26 Haziran 2007, 16:44
güzel olmuş emeğine sağlık... işçilik de gayet iyi... bence 10 üzerinden en az 8 verilmesi gereken bi emek var ortada...

aydinsen
26 Haziran 2007, 17:02
neresini boyadın????????
:))

kozmiktohum
26 Haziran 2007, 18:32
kendimi popstar yarışmasında sandım bir an 10 üzerinde 9 veriyom bende gıcıklık olsun 1 puan kırdım

tubis
26 Haziran 2007, 18:38
10 üzerinden 9 :P Sırf kıllık olsun diye :mrgreen:
Şaka maka beğendim, eline sağlık :)

fedos
26 Haziran 2007, 18:53
plaka nası bişey çözemedim.
boya galeriden yeni çıkmış gibi olmuş,
tebrikler

yeschim
26 Haziran 2007, 18:56
işçilik süperr tebrikler 10 u hak etmişsin gerçekten :mrgreen:

owsjohn
26 Haziran 2007, 19:20
specops abi nasıl boyadın acaba işlem sırasına göre ayrıntı verebilir misin şunları şunları yaptım şunlara dikkat ettim yaparken gibisinden...mümkünse yani...(meslek sırrı da olabilir de o bakımdan dedim)

tetikçi
26 Haziran 2007, 19:46
şimdiki daha güzel olmuş bişi sorcam bu boyanın adı ne olarak geçiyo bide metale uygulanıyomu

SPEC0PS
26 Haziran 2007, 21:33
Resimleri ekledıkten sonra bir kaç arkadaş sordu aynı soruları yazdım ama tabi biraz aşalarda kaldı o yuzden görmemişinizdir.Fazla kalabalık yapmasın diye ben resımleri eklediğim ilk yazıma neyi nasıl yaptığımı eklicem şimdi ordan bakarsınız teşekkür ediorum hepinize.

owsjohn
27 Haziran 2007, 08:48
Resimleri ekledıkten sonra bir kaç arkadaş sordu aynı soruları yazdım ama tabi biraz aşalarda kaldı o yuzden görmemişinizdir.Fazla kalabalık yapmasın diye ben resımleri eklediğim ilk yazıma neyi nasıl yaptığımı eklicem şimdi ordan bakarsınız teşekkür ediorum hepinize.

ben sorumu yazdiktan sonra gordum megerse varmis onceki sayfalarda :)

yinede tesekkur ederim boya cok guzel olmus ondan sormustum ben...

Gunes_Taner
27 Haziran 2007, 12:03
Şimdi boya konusuna gelince ben halen aynı düşüncedeyim dün gece rüyamda diference kardeşleri gördüm.. Siyah akrep boya yapıyordu ama yine parlak taraftarı idim. :)

Seko
27 Haziran 2007, 20:37
Güzel olmuş. Umarım güneşte bozulmaz.

ozaktasi
27 Haziran 2007, 20:58
SAĞLICAKLA BİN ÇOK GÜZEL OLMUŞ..alınteriyle olan helal iş ..

efsane_35
27 Haziran 2007, 23:16
10 uzeri 9 1ide bana kalsın:mrgreen:

berkforce
27 Haziran 2007, 23:24
9 tam puan da benden kardeş

28enes28
29 Haziran 2007, 22:06
10 uzerınden 1000000 :P:P

ks89
30 Haziran 2007, 16:19
boya manyah olmuş yaaa helæl olsun falla 10 / 10

cuk_o
30 Haziran 2007, 17:27
NOT : plastik yüzeylerden zamanla boya atar

bunun için boya öncesinde plastik yüzeye astar niyetine atılan bir madde vardır şu an ismini hatırlamıyorum

inşallah sorun yaşamassın boya hakkında

not olarakta 10 üzerinden 5 veriyorum
boya yüzeyi tam düz olmamış el sürünce belli olur zaten ama yakın çekim parçalara dikkatli bakıldığında belli oluyor biraz pütürlü gibi selülitli yani ;)

ARZUUM
30 Haziran 2007, 17:43
hayalimdeki gibi olmuş bence çok güzel karamsar renkleri severim ...

barrokas
30 Haziran 2007, 22:06
arkadaşım eline sağlık emek emişsin ama bu kadarda önemli değil bence yaptığın iş tabancanın başında airbrush falan yapmadığına göre 10 üzerinden 6 eder benim kanaatim bu tek renk siyah zaten mat,ipekmat,parlak,metalik bu boyanın kendiliğinden olan bi özellik

qwertyuıop
01 Temmuz 2007, 20:34
9 vardır bi hataaan çekmemişindir mesela motorun dier tarafını göremios demi muahahah

SPEC0PS
03 Temmuz 2007, 21:00
arkadaşım eline sağlık emek emişsin ama bu kadarda önemli değil bence yaptığın iş tabancanın başında airbrush falan yapmadığına göre 10 üzerinden 6 eder benim kanaatim bu tek renk siyah zaten mat,ipekmat,parlak,metalik bu boyanın kendiliğinden olan bi özellik

Kardeş airbrush yapabiliyor olsam yaptığım airbrushun resimlerini çekip buraya koyup senden zaten not istemem, öyle yapsam bile konu başlığım boya deyil airbrush olur.

Airbrush 1 iş deyil sanattır ben ise basit bir boya yaptım boya yapmayı airbrush la kıyaslamak alaksız olur sanırım, bunalrı verdiğin not için yazmıyorum tabi :) bana mantıksız geldiği için belitmek istedim.

barrokas
04 Temmuz 2007, 00:05
10 üzerinden not istemişsin bende boyadan anlayan biri olarak görüşümü yazım asabiyete gerek olmamalı bence,ki dediğin gibi olsaydı kendince önemli bir iş yapmış görmeseydin kendini resimleri çekip buraya koymazdın diye düşünüyorum,,,,dikkat msjmın başında eline sağlık dedim yani

epoke
04 Temmuz 2007, 02:01
Profesyonelce bir çalışma olmuş.

Parçaları sökmek, işlemlere tabî tutmak, hassas el vs.

Tebrik ediyorum.

Eğer tüm yetkiler bana aitse 10/10 diyorum.

Benim motorun boyası biraz daha farklı sanırım, spreyi tutacağını zannetmiyorum, alacağım malzemelere güvensem ben de yaparım :)

Vişne çürüğü hem de hemen :D

kocaday
04 Temmuz 2007, 03:49
buyrun 10 puanda benden, BATMAN'in batman begins filmindeki zırhını mat siyah sprey boyayla boyaması geldi aklıma,eline sağlık.

sky_forever
05 Temmuz 2007, 03:17
Kapkara KUpkuru şahtı şahmaran olmuş yani...
-10 veriyorum hiç beğenmedim millet motorunu siler parlasın ister bu adam uğraşmış etmiş ulan ben ne yapsamda mat bişey yapsamda farkedilmesem diye..
E bravo yani gece zaten o motorla çıkma erken ölürsün şakasız!
Sonuç olarak -10 !

banavurma
07 Temmuz 2007, 19:57
bende 10 veriyorum ...

sendeki cesaretten dolayı...herkes pasta, cila atmayı gözünde büyütüp sadece yıkamakla yetinirken, motoru eline sprey boya alıp boyamak her baba yiğidin harcı değildir.....

Ayrıca sticker'ları sökmende gayet yerinde bir karar olmuş bence....

Megadeth89
12 Temmuz 2007, 14:46
Cok guzel boyamissin kardesim, gule gule kullan.Bende motorumu boyamakla boyamamak arasinda karasizim.:) Seninkini gordum simdi ben de bi el atim bu ise...:wiinkk:

black_dog_rr
12 Temmuz 2007, 15:09
10 dan 9 veriyom bir puan düştü gelirken şu anda hastanede iyleştimi 10 olacak :P şaka şaka 10 üzerinden 10 aldın benden :rendeer:

longlove
13 Temmuz 2007, 11:03
çokk siyah 10 üzerinden 7 verdimm kardeşim!!!

Erfer
13 Temmuz 2007, 12:00
ıscılık guzel helal olsun banada helal olsun yaznınhepsını okuudum..:P

Virgil
30 Temmuz 2007, 16:11
Selamlar,

''Boyatmak'' başlığını açtım ve sorularımı o başlık altında sormuştum. Boyama işlemini bence başarılı bir şekilde yapmışsın, ellerine sağlık. Senin de belirttiğin gibi kullandığın motorun orjinal yüzeyi mat ve pürüzlü bir yapıya sahip. Benim motorum ise parlak bir yüzeye sahip sprey mat bir boyanın ciddi bir zımparalama işinden sonra belki tutacağına inanıyorum. Fikirlerim biraz daha değişti mat renk yerine normal bir siyah renk kullanabilirim. Direkt sprey boya uygulamandığında bana boya tutmaz akar gibi geliyor. Kafam çok karıştı neyse kendi sorunlarımla sayfayı işgal etmiyim en iyisi :)

Tekrar ellerine sağlık.

ArdaTugay
30 Temmuz 2007, 17:59
dostum eline sağlık emek vermişssin yapmışssın bişeyler ama bendede aynısı var ben ufak tefek çizikler olduğu zaman bant çekip sadece çizik olan bölgeye uyguluyorum nalburlarda bu boyalardan var mat siyah sprey boya.. keşke sende orjınalini bozmayıp çizik olan yerleri boyasaydın.. bide mat adı üsütünde parlamaz motoru alırken bunu fark etmedinmi.. ben mat siyahı sevdiğim için özellikle böyle almıştım mesala bu motoru deterjanla yıkamıcaksın çünkü mat oldu için solar rengi iyice deterjan kötü bi renge dönüştürür yani.. sende boyamışssın ne diyim senin zevkin güle güle kazasız belasız kullanmanı dilerim :wiinkk:

necobey
30 Temmuz 2007, 18:28
sinek gibi olmuş valla eline sağlık.

o_yagmur
10 Ocak 2008, 12:57
Güzel Işcilik Sen Boyacımısın Kardeşim Harika Ustu Bişi Olmuş

serdarmert
23 Temmuz 2010, 20:10
Bence tehlikeli olmuş..Fark edilebilrliği azalmış...

brs3417
23 Temmuz 2010, 20:20
Motoru değiştirmiş zaten gt 250 r almış 3 yıllık muhabet.

alp_tunay
23 Temmuz 2010, 20:56
Bence tehlikeli olmuş..Fark edilebilrliği azalmış...

Canın mı sıkıldı?... Hortlara dalmışsın?... :P:P

bidakka
23 Temmuz 2010, 21:02
Hepinize teşekkürler arkadaşlar, bana helal olsun diyorsunuzda bu kadar yazıyı okursanız sizede helal olsun :bounce:

okuduğum için kendime :mrgreen: boya için sana 10 tam puan çok emek var

Canın mı sıkıldı?... Hortlara dalmışsın?... :P:P

bende bende :) demek ki neymiş tarihlere de bakıcakmışsın