Orijinalini görmek için tıklayınız : CULLAS BU HAFTA ÇİNDEN YENİ MOTOR GETİRDİ CHEETA125 1350 YTL
kahraman34
31 Temmuz 2005, 02:19
gazetede ilanlarını gördüm aradım görüştüm yardımcı oldular 125'lik bir motor 1,350 ytl'den başlıyor dediler 150'lik makinalar 1,800'den başlıyor diyince inanamadım birde üstüne kask,teyp-radyo,sepet ve birkaç eşantiyon daha verecxeklermiş tanıtım sebebiyle sizce bu motorlardan alınırmı birde garantisi 2 yıl türkiyede cullas'a baglı 400 servis ağı varmış firma zaten 20 yıldır türkiyeye yurtdışından her türlü ithal makinayı getiriyormuş yani güvenilir bir firmaymış.
Kanuni Cheetah 125 diyorsan, o motorun şu anki fiyatı 2824 YTL
http://www.kanuni.com.tr/motosikletdetay.aspx?id=cheetah125&la=Cheetah%20125
kahraman34
31 Temmuz 2005, 02:57
hayır arkadaşım bu başka cin malı cheeta aynen yazdığım gibi daha yeni getirmişler bu hafta piyasa sürecekler .
nokta
31 Temmuz 2005, 03:00
resimleri var mı??? mı??? :queen:
kahraman34
31 Temmuz 2005, 03:20
moddelerin resimlerini çarşambe ve perşembe gününe ait türkiye gazetesinde bulabilirsin yarım sayfa ilanları vardı aradım görüştüm ve bana dedikleri haftasonu (bu gün ) makinalar maltepe depomuzda olacak gelip görebilirsiniz. :pl:
aydinynr
31 Temmuz 2005, 03:42
Ya arkadaşlar yok mu bunların bi internet sitesi falan ?
kahraman34
31 Temmuz 2005, 04:07
makinaları türkiyeye cullas adlı ithalatçı firma çinden getiriyor firmanın internet adresi cullas.com fakat sitede henüz bu ürünler hakkında bilgi yok firmayı iletişim nosundan ararsanız sizlere yardımcı olacaklardır
nokta
31 Temmuz 2005, 04:08
zat 150 diyorum başka da birşey demiyorum :rendeer:
patatessogan
31 Temmuz 2005, 12:21
Sonu UT 150 gibi olmasın hüsran :salut:
barisci26
31 Temmuz 2005, 12:36
Bu site işine gıck oluyorum. Adam motor getiriyor ya sitesi yok yada sitede bir bilgi. Benim bile dandikten olsada sitem var ya. :farao:
patatessogan
31 Temmuz 2005, 12:39
Foto görürseniz koyun da görelim veleti
just_life
31 Temmuz 2005, 12:50
Siteyi goremiyorum Cheeta da Çita cikio :)
Mengu16
26 Ağustos 2005, 17:49
Gerçekten fiyatı çok uygun :)
Bedbin
27 Ağustos 2005, 23:48
1 2 site var da biri under cons. diğerindede çim biçme makinaları var cullas dayanaraktan google da bi baktım :cat:
Gültekin
28 Ağustos 2005, 00:28
birakin cullasi-mullasi :)
bugün sirkecide zongshen'i inceledim, sordum sorusturdum, vs. vs.
pazarlik bilem yaptim.
2500 ytl. (plaka bana ait, ve kankam muameleci :))
sonuç;
AAAŞIKIIIIMM DOSTLAAAARRR,,, AAAAŞIKIIM AAAAŞIIIIKKK :flower: :queen:
Bedbin
28 Ağustos 2005, 00:32
zongshen die bi baslık acalımda su motorları bi konusalım benim race işi yattı race yok dusuk cc türkiyede bende zongshen cross almaya karar vermek üzereyim.
gurzan gelişmeleri bekliyoruz.başlık açsan daha ii olur aslında..
Barış Şuşut
28 Ağustos 2005, 00:33
ya gurzan bir binip denesene denemeden almam de bin bir şu alete cross motorun tanrısıdır scootera benzemez :bounce:
Gültekin
28 Ağustos 2005, 00:41
keeway'e baslik actik, sonra vazgeçtik.
bide zong'a açip vazgeçersem ya vururlar, yada bayi falan zannederler beni :P
Bedbin, önden buyur abicim :)
BBRR, o gün'de geleceeeekkk :flower:
AAAAZZZZ SOOOONRAAAAAAAAAAAA :queen:
KALDERA
28 Ağustos 2005, 00:58
ya gurzan kardeş ne alırsan al hakkında hayırlısı olsun ama :
şu regal raptoru bir incele yakından sonra düşüncelerini yaz burdan, eminim değişecektir... :cat:
Gültekin
28 Ağustos 2005, 01:13
kaldera, bugün onuda sööyle bir oksadim :)
fiyati yüksek geldi.
4250 ytl. ama yaninda birde harley vardi, inan regal daha cikis duruyordu...
rEnE
28 Ağustos 2005, 03:12
Siteyi goremiyorum Cheeta da Çita cikio :) +10000 Koptummm :))))))))
keremakin
24 Eylül 2005, 12:45
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Forum Reklam Kurallarına uymayan bir yazı içerdiği için bu mesaj düzenlemiştir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Forum Reklam Kurallarını görmek için tıklayın. (http://www.motosiklet.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3428)
+ Şikâyetler için... info@motosiklet.net
+****************************************+
GreatWhiteShark
25 Eylül 2005, 21:54
gurzan
Motosikleti:
Tarih: 2005-08-28, 00:13:59
kaldera, bugün onuda sööyle bir oksadim
fiyati yüksek geldi.
4250 ytl. ama yaninda birde harley vardi, inan regal daha cikis duruyordu...
Bir hafta kadar bekle.... :cat:
Regal sanırım kampanya yapacak... Şişşşştt kimseye söylemeyin... :thumleft:
Ama şunu söyleyeyim... Çin malı cruiserlar arasında hemen hemen en pahalısı Regal Raptor!!! Ama verdiğim parayı hak ediyor doğrusu... :flower:
:king:
Potenza
26 Eylül 2005, 14:06
Bırakın kardeşim böyle maceraları cullas,mullas.Yok sepetmiş,dondurmaymış bezmiş tarakmış.Arkasında kim var ona bakın siz.Ben Ugur a güvenerek aldım bu motoru,gayette memnunum.Cullas'ı tanımam,ama o motorların gümrük,antrepo vs. işlemlerini kimlerin yaptığını çoook iyi tanıyorum..100-200$lık motorlar bunlar.Duygusal ilişkim devam etseydi bende alacaktım 1-2 tane bunlardan Türkiye'ye geliş fiyatına..Geleceğe bakın siz.Eskidende Geely vardı..
motoman
26 Eylül 2005, 14:28
gurzan, Kardeş bu böyle olmayacak valla sanırım artık siteden arkadaşlarla sana bir operasyon düzenlemek lazım şöyleeeeee koluna girip satıcının önüne atmamız lazım seni hepberaber :cherry: bu ne ayran gönüllülük kardeşim valla zongshenmi alırsın regalmi yoksa keewaymi al birinide kendini bu zevkten mahrum etme :thumleft: valla üzülcen bak aldıktan sonra boşa geçen günlere :cherry:
crato
26 Eylül 2005, 16:07
gurzan, Kardeş bu böyle olmayacak valla sanırım artık siteden arkadaşlarla sana bir operasyon düzenlemek lazım şöyleeeeee koluna girip satıcının önüne atmamız lazım seni hepberaber :cherry: bu ne ayran gönüllülük kardeşim valla zongshenmi alırsın regalmi yoksa keewaymi al birinide kendini bu zevkten mahrum etme :thumleft: valla üzülcen bak aldıktan sonra boşa geçen günlere :cherry:
+1' de aynı ben :cherry:
Arvasi3
26 Eylül 2005, 16:27
kaldera, motorun geldimi geldiyse bi resim koyda görelim şu regalini :queen:
Arvasi3
26 Eylül 2005, 16:34
sitemizin sevgili sakinleri uzun zamandan beri daha büyüyk bir motor almak için çabalarım vardı geçen akşam Endurocu hocam Murat KIZAK beyfendinin yanına sohbete gitmiştim.bilmeyenlere duyurulur benim eski motorum 2002 senesinde çalındı KTM 640 motorsuz kalınca uzun zaman motor alamadım.en sonunda yerli malı TÜRKÜN malı dedik bir Kanuni Kombassan ÇETAH 125 aldık.fakat motor beni kesmedi.Murat Hocamın garantisine güvenerek iyi bir motor dediği KLR 250 yi Kastamonudan uzun pazarlıklar sonucunda Akgün KARAKAYA beyefendiden kapattık aldık kabul ettik.Nasip olursa Bu pazar gidip motorumuzu teslim alacağız.Bizi seven Tüm dostlara selam ve saygılar. :queen: :rendeer: :flower: :bounce:
sereye
26 Eylül 2005, 21:17
Hasancığım, çok sevindim. makinan seninle çok uyum gösteriyordu. Şimdi daha yakışmıştır umarım.
Motorun adına da sevindim. Canı çıkıyordu zavallının. :P :thumleft: :cherry: :rendeer:
mert89
27 Eylül 2005, 17:55
her nekadar fiyatı uygun olsada çin malı ne kadar sağlam olabilirki sen genede iyi düşün
Arvasi3
28 Eylül 2005, 01:20
kaldera, hadi
ama ya mızıkçılık yapma hadi dedim şu fotoyu koyda seyretsin millet raptorunu :flower: :flower: :flower: :pl: :pl: :queen: :queen: :queen:
keremakin
30 Eylül 2005, 00:07
Arkadaşlar,
Bahsi geçen motorları buldum. Çullas yurt içine 150 adet bayilik vermiş, Istanbul da 2 bayisi varmış biri kendi diğeri Göztepe de. Internet siteleri hazırlanıyormuş. Motorları gittim gördüm, açıkçası diğer çin mallarına göre bence bir kalem üstun. Marttan itibaren getirecekleri modelleri gördüm süperler. Yaklaşık 15 çeşit motorları olacakmış.
Veeee herşeyden önemlisi, haojin ile aynı fabrikadan çıkıyor ve yaklaşık 100 milyon daha ucuz. Ben 150T-2 aldım göztepedeki bayiden, namı diğer buyuk scooter (hani mondialde ve asyada olanın aynısı) ve diğerlerinden farklı olarak daha az ödiyip, arka çantasını uzaktan kumandalı alarmını ve sırt dayama parçasını hediye ettiler, haa birde kask(en azından kask mı kask:)
Motorları görebileceğiniz adres www.akinayticaret.com
Herkese bol gunesli keyifli kazasız gunler...
kahraman34
30 Eylül 2005, 00:39
keramakin bu başlığı açan benim o zamanlar motor araştırıyordum ve her markayı inceliyordum işte o zamanlar cullas'ın getireceği motorlarla ilgilendim ve kararımı verdim as 150t aldım nedenmi çünkü alacagın motorların asya'dan hiç bir artısı yok aksine eksisi var servis yok eksi 1,fiyatları dediğin gibi ucuz değil pahalı eksi 2,
birde cullası taraflı ve övücü şekilde yorum yapıyorsun yoksa bayilerinden biride senmisin kötü niyetlen değil varsa bilelim
BrendD
30 Eylül 2005, 05:28
Birader bayiisen açıkça söyle di mi ama? :P :cherry:
Image
30 Eylül 2005, 10:22
Arkadaşlar,
Siz nasıl motorcusunuz , adama önce bir hayırlı olsun diyin, kazasız gunler dileyin sonra yorumlarınızı yapın. :cyclopsani: Ayrıca unutmayın burası bir forum ve kuralları var, adam bayiyim diyebilir mi? :silent: Tabiiki hayır.
Kahraman kardeş, fiyat avantajı konusunda bence adam haklı, siteden kontrol de ettim , dediği motor 2550 seninki aynı aksesuarla 2650 nerdeyse!
Öte yandan isteyen istediğini alır, sonuçta hiçbiri muhteşem motorlar değil, fiyat belli ortada mal. Ayağımızı yerden kesiyormu kesiyor, inşallah yarın öbür gun biraz para yaparızda hondalar yamahalar kısmetse BMW ler alırız.
Herkese kazasız güneşli gunler
kurssat
30 Eylül 2005, 17:17
klr 250 hakkında azcık bilgi verebilirmisin ilk defa duydum da:) web sitesi performasnı ve en önemlisi fiyat fln :cherry:
:rendeer:
KurtCobain
30 Eylül 2005, 17:19
Hayırlı olsun Kardeşim, Kazasız günler dileğiyle
attmaliduru
26 Nisan 2006, 07:06
MERHABA ARKADAŞLAR BEN ALDIM BİR TANE CHEETA 150-T2....
MOTOR ASYA MOTORUN AS150T
MONDİAL RS151
ÇELİK MOTORUN 150 WİND HUNTER MODELİNİN AYNISI...
AMA DİĞERLERİ DAHA FAZLAYA MAL OLUYOR...
EEE ARKADAŞLAR BU MOTORLARIN HEPSİ SONUÇTA ÇİN MALI NİYE DAHA FAZLA ÖDEYELİM Kİ...
60 KM YOL YAPTIM ŞUAN ÇOK İYİ....
HERŞEYİ İLE MASRAFSIZ 1700 YTL YE ANLAŞTIM ALDIM AŞAĞIYA ADRESİ EKLEDİM BİR BAKIN BAKALIM NEDİYORSUNUZ....
www.cullas.com/motor/models. php?command=ara&product_group=27 - 10k -
MERHABA ARKADAŞLAR BENİM CHEETA 150T-2 NIN RESMİ YANDA AMA BENİM Kİ NİN RENGİ GRİ....
http://www.cullas.com/motor/models.php?command=ara&product_group=27
fakir ama gururlu
26 Nisan 2006, 07:55
60 KM YOL YAPTIM ŞUAN ÇOK İYİ....
vay be gerçekten iyiymiş
TaRaLeS
26 Nisan 2006, 09:49
Merhabalar hayırlı olsun diyorum sana. Kazasız belasız inşaallah. Bende culaas ın getirdiği cross u aldım. perşembe aldım bugun çarşamba şu anda 650 km de. Şu ana kadar hiç bi problemim olmadı. Rodajın bittiğinden eminim. devir göstergesi kendini kaybetmeye başladı. Hele o suza lar yokmu o esnalarda frenle karışık gaz bile yapsam indiremiyorum.:cat: Bak canım çekti. Ben suza ya çıkıom...:queen:
derin
26 Nisan 2006, 10:45
Suza ???:silent:
Tarales motorunla ilgili tecrübelerini bu başlıkta paylaşırsan seviniriz.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=12367
stenza
28 Nisan 2006, 12:59
oylama var en iyi custom motor markası hangisi diye . lütfen oylayın sizde .
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=12269
sizde katılın oyunuzu kullanın doğru olan kazansın böyle olmaz model sayfasında reklam ediyorlar sonra girip manüple etmeye çalışıyorlar oylamayı
aykutkk
13 Temmuz 2009, 03:58
konu eski biliyorum ama bu motordan alan varmı ? çok sağlammış diye duydum ve ucuz ayriyetten çok tok ses çıkartıyor hoşuma gitti açıkcası
rallit
20 Kasım 2011, 10:45
bende bu motordan var cheeeta cullas 125 4E ön arka disk fren ayrıca bu motor cok seri ve çok hızlı özellikle kalkışlarda hemen fırlıyo bu motor. arzasına gelince neredeyse hiç arıza yapmıyor, 2006 modelleri çok salam ve çok ekonomik bu fiyata gözün kapalı alabilirsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:42 ----------
honda innovaların aynısı oda 125 lik buda. 120 basar en son. göstergelerde aynı innova gibi... temiz düşük km li bulursanız 1 liraya falan hemen alın derim arkadaşlar. ölüsü bile size yeter.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO