Orijinalini görmek için tıklayınız : TopCase icin yardım
beyazs
19 Haziran 2007, 14:37
Arkadaslar, yeni aldigim YBR 250'ye top case takmak istiyorum ancak henuz uygun aparat bulamadım. Daha Turkiye'ye gelmemis. Bana bu konuda yardımcı olacak birisi var mı? Aksi takdirde EMOK Festivaline gidemeyecegim, 2 kişi için çadır, uyku tulumu, mat ve artçı.. :pale:
http://img98.imageshack.us/img98/1571/ybr250mj1.jpg
Bu da Yamaha'nın orjinal aksesuarı ama Turkiye'ye 1 ay sonra gelecekmis. Lutfen, tecrubesi olanlardan yardım...
http://accessories.yamaha-motor-europe.com/files/images/EU/5D1W07360000_HR.jpg
maitan
19 Haziran 2007, 14:57
cbf 250 nin kini denedinmi seni 1 ay idare edebilir galiba.tabiki uyarsa
alplion
19 Haziran 2007, 15:48
yan çantalar vardüşünürsen hem daha kibar olur heralde
http://img514.imageshack.us/img514/8679/44168alih0.jpg (http://imageshack.us)
artı dediğin malzemede çok basit bişey yaptırılabilir
hdeniz
19 Haziran 2007, 16:14
en kötü ihtimalle festivalin yapılacağı en yakın ilçeye kargolarsın malzemeleri.
umutpoy
19 Haziran 2007, 16:46
O demir tutacak sanayide yaptırabilir resmide olduktan sonra aynısını yapabilecek ustalar olduğuna inanıyorum. Hem böylece orjinalinden daha ucuza çıkıcaktır
beyazs
19 Haziran 2007, 16:48
umutpoy, hangi sanayide, hatta hangi usta da yaptırabilirim? Bu konuda bilgin ya da bilgisi olan var mı?
umutpoy
19 Haziran 2007, 16:57
@Beyazs
usta ismi ve adres konusunda ne yazıkki bir bilgim yok. Anadolu yakasında bostancı oto sanayi sitesini Avrupa yakasında ise maslak oto sanayi sitesine bakılabilir. Orada ki dükkanlardan nerede yapılabilceği öğrenilebilir. Sanırım tornacılar yardımcı olucaktır.
kozalak
19 Haziran 2007, 17:09
o resımdekı aparatı en kolay eksozcu yapar arkadasım ..çünki boruların bükülmesi kaynağı felan eksozcu işi ..iyi bir eksozcu onu gözü kapalı yapar.ankara da olsaydın sana yardımcı olurdum.kolay gele
beyazs
19 Haziran 2007, 17:12
Abi, o zaman yarın print çıktısını alıp, gidiyorum sanayiye...
oficime
20 Haziran 2007, 01:26
alo,
ben gelecek hafta yurddisindayim... hali hazirda yamaha bayiilrinde bulursam getirmemi istermisin?
beyazs
20 Haziran 2007, 11:57
oficime, istemezmiyim yaa, ne bicim makbule gecer. Nereye gidiyorsun? Hangi ulkeye?
oficime
21 Haziran 2007, 00:38
selam,
Almanya ya, orginal olamsi sart mi? orada yan sanayii ürünleride satilmakta... Marketlerin adlari Louis ve Polo bunlarda daha hesapli ve kalitede iyi!
emredvm
21 Haziran 2007, 00:42
Almanya'daki bahsettiğin firmalar Türkiye'ye kargo ile parça yollarlar mı?maliyeti ne olur bilgin var mı?iletişim adresleri web siteleri falan var mı?İngilizce yada Danca anlaşabilmek mümkün mü?
Barış Şuşut
21 Haziran 2007, 00:48
Özellikle istanbulda gördüğüm şuydu sanki top case standart aksesuarmış gibi bir çok motor top case takmıştı..top case özellikle bozuk yollarda takırtı yaparaksizi sinir eder neden sırt çantası veya soft case kullanmıyosunuz..hem düşmelerde sırt çantası ekstra bir koruma daha sağlamış oluyor..şahsen ben ybr250 kullanıyo olsam asla topcase takmam ..bir magnetik depo üstü ve iyi bir sırt çantası ile her türlü ekipman kolayca taşınır...yukarda resmi olan soft caselerde çok iyi çözüm .
oficime
24 Haziran 2007, 00:21
Almanya'daki bahsettiğin firmalar Türkiye'ye kargo ile parça yollarlar mı?maliyeti ne olur bilgin var mı?iletişim adresleri web siteleri falan var mı?İngilizce yada Danca anlaşabilmek mümkün mü?
Alo,
Türkiye´ye yollamiyorlar! web siteside sadece almanca..
hsk
yamyamaha
24 Haziran 2007, 04:02
senın makine tabi biraz buyuk ama benım yamaha ciripton vardı sanayıde eksozcu çok güzel bir sehba yaptı ama bir sene içinde dagıldı. adam borular delınmesın dıye kaynagı koklatmış olmadık zamanda dağıldı başıma iş açdı çünkü kaynak yerlerınden kopan sehpa cantanında ağırlığıyla arka lambanın ustundeki plastık parçaya baskı yapıp kırdı. eğer sanayıye ugrayacaksan boru deyil içi dolu demırlerden bir sehba yapdır derım.
jeansatar
24 Haziran 2007, 04:49
emok festivali için yetiştireceksen elini çabuk tutmalısın beyazs,ben avrupa yakası merter tarafındayım torna tesviye işleri için yardımcı olabilirim.sen detayları gösteren printout çıkışını al yeter yanına.sanayide halledecek çok kalite ustam var bu aparayı rahatlıkla.özelden mesaj atabilirsin.hoşçakalın
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO