Orijinalini görmek için tıklayınız : mondial hızlanma
manish
12 Haziran 2007, 02:59
merhabalar bende malum çin mallarından mondial 125rt var motordaki sorunum hızlanma eskiden motor seri bi şekilde hızlanırdı ancak şuanda hızlanma oldukça yavaş oluyor belli bir hıza geldiğimde bu 60-65 arası motorda aniden ses yükseliyor sanki ikinci motor devreye girmiş gibi 80-90a çıkıyorum ancak bazen gazı köklüyorum 60ı geçemiyorum karbüratör tıkalı olmuş olabilir diyolar yada ne olabilir acaba bilgisi olan varmı bu konuda
exile
12 Haziran 2007, 04:16
sanırım scooter tipi bir motordan bahsediyorsun.. karbüratörlerde bir sorun olsa tekleme gaz yememe gibi sorunlarla karşılaşırsın..
egzoz ve hava girişlerinde bi gırtlak oluyor onları kontrol et bence.. hava kaçırma olayı varsa motor esnediğinde..
ikinci olarakta kayış geliyor aklıma bi servise göster istersen
manish
12 Haziran 2007, 05:09
bahsettiğim motor scooter ancak kayış olabilirmi kilometre 1900de bakıma götürücem zaten kayış falan durumlarda garanti geçerli olmuyor sanırım dimi
murbil
13 Haziran 2007, 00:09
bendede aynı sorun var deritaj balatası dediler çekişin düşmesi için daha önceden çok iyi hızlanırdı şimdi zor kalkıyo balatanın değişmesi lazım
TuğrulÖzbek
13 Haziran 2007, 00:16
debriyaj baskı ve balatadan, kayıştan veya ön kasnak silindir bilyalardan olabilir
manish
13 Haziran 2007, 01:37
herşeyden olabilri kısacası servise daha bgn gidip sordum karbüratör tıkanmıştır denildi onu temizleriz dendi ama sanmıyorum eğerki debriyajdan yada kayıştan ise garanti var diye birşey oluyormu yoksa gene ödememi yapıyoruz
UsTuRa
20 Haziran 2007, 01:39
hava filtresinni değiştirirsen veya temizletirsen bence geçer
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO