Orijinalini görmek için tıklayınız : Devir Saati Montaji
KAYA018
25 Mayıs 2007, 20:53
ARKADASLAR ICINIZDE HIC DEVIR SAATI MONTAJINI KENDI YAPAN VEYA YAPABILEN VARMI VARSA BUNU BIR ANLATSIN BIZDE BIRAZ BILGI EDINELIM UGRASALIM TESEKKURLER:silent:
ALLAH ALLAH KOCA SITEDE DEVIR SAATI KONUSUNDA YORUM EKLEYECEK KIMSE YOKMU YA NE BICIM IS ANLAMADIM :silent:
nitrious81
25 Mayıs 2007, 22:46
Valla o konuyu bende cok dusunuyorum tamam scooter um var ama sevıyorum devır saatını acabva takılırmı sonucta bazı Cın scooterlarda var ve elektronıkmıs yanı voltajla devırı olcuyormus.
Eyong'un yazılarını kontrol edin.. O yapmıştı.. Hemde Pimaş borudan :mrgreen:
www.motoaktuel.com ' da olması gerekiyor resimli hali.. Nisan yada Mayıs sayısında...
TuğrulÖzbek
25 Mayıs 2007, 23:06
Eyong un yaptığı karter hararet göstergesi değilmiydi?
bahadinli
25 Mayıs 2007, 23:07
Eyong'un yazılarını kontrol edin.. O yapmıştı.. Hemde Pimaş borudan :mrgreen:
www.motoaktuel.com ' da olması gerekiyor resimli hali.. Nisan yada Mayıs sayısında...
abıcım o dedıgın devır saatı değil....hararet göstergesı....
aynı seyı bende yapıcam...karterdekı yag bosaltma kısmına takıcam.....
arkadaslar siz sanırım hız göstergesı yanı km saatı ıstıyosunuz sanırım.....
ön tekerlege baglanan cınslerde var.....göbege takılıyor....bı arastırın ıstersenız....
abıcım o dedıgın devır saatı değil....hararet göstergesı....
aynı seyı bende yapıcam...karterdekı yag bosaltma kısmına takıcam.....
arkadaslar siz sanırım hız göstergesı yanı km saatı ıstıyosunuz sanırım.....
ön tekerlege baglanan cınslerde var.....göbege takılıyor....bı arastırın ıstersenız....
Eyvallah baba karıştırmışım.. Ama mesele değil Mc Gayver gibi adam söyleyin onunda pet şişeden nasıl yapılacağını anlatır.. Bu arada ufak yanlışlık için özür , düzeltme için teşekkür..:cat:
bahadinli
25 Mayıs 2007, 23:19
olur böle vakalar...üzme canını dostum....
sheltox
25 Mayıs 2007, 23:25
puhahahaha bende 150 zc war devir saatide war egzozunu begenmeyenlere oh olun:P gercekten gerekli bence ozellikle motoru alirken devir saatinin olmasina cok dikkat ettim , bu arada biraz daha bekleyelim bu konu hakkinda detayli yorum yapacak arkadaslarimiz mutlaka cikacaktir....
KAYA018
25 Mayıs 2007, 23:31
Ya Arkadaslar Ne Olur Suna Bi El Atalim Bu Konuyu Cozelim Herkese Yardiminiz Dokunur Gerek Scooter Gerek Chooper Devir Saatsiz Motor Kalmasin Ha Gayret
TuğrulÖzbek
25 Mayıs 2007, 23:32
sonradan takılanlar var sanırım buji kablosuna sarılan bir kablo ile ateşleme sayısından deviri hesaplıyor
fakat marka ve model olarak şudur diyemem bir kaç başlıkta bahsi geçmişti
KAYA018
27 Mayıs 2007, 11:17
Bu Devir Saati Takma Problemini Asamiyacagiz Sanirim Usta Yokmu Aramizda :p
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO