PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : istanbul sirkeci eminönu taraflarında bılınen motosıklet bayısı??

_Si_BeMoL_
21 Mayıs 2007, 22:27
arkadaslar istanbulda sirkecideydı galıba bıkac tane motosıklet bayısı wardı tam yerını hatırlamıyorum motoshow a gıderken ugramıstık.. o motorcuların tam yerını tarıf edebılcek warmı acaba :silent::silent: bı dızlık alıcam ordan yanı bı arkadasım alıcak benım ıcın..eger o tarafta ısyerı olan veya oturan motorcu kardesım warsa marka ve fıyat ogrenebılırmı abaca:silent: veya oralarda satılan dızlıklerın markalarını bılenler warmıdır aramızda??

derra
21 Mayıs 2007, 22:51
sirkeci feribotunun karşısında üst geçit var o aradan girince tüm motosiklet bayilari orada,özen motor falanda var hemde iyi pazarlık yapılabliyor:)

_Si_BeMoL_
21 Mayıs 2007, 22:56
tesekkur ettım :rendeer: bılgı hemen gereklı yere ulastırılacaktır :) sanırım 3 gun ıcınde dızlıgım elıme ulasır:mrgreen:

Olcan138
21 Mayıs 2007, 23:09
_Si_Bemol_; sanırım haber vereceğin kişi İstanbul'da yaşayan biri (ben de geliyorsun, tanışırız diye sevinmiştim ama...:pale:), o bölgede mutlaka Doğu Bank iş hanını biliyordur, veya Eminönü'ne adım attığı anda kime sorsa gösterir. Onun hemen yan sokağı, sağa sola da yayılarak birçok motosiklet malzemesi satıcısına ev sahipliği yapıyor. Birçok markanın distribütörünün orada şubesinin olmasının yanı sıra distribütör firma olmasa da bulamayacağın marka yok gibi...
Ama benim de şu an için fiyat bilgim yok.

_Si_BeMoL_
21 Mayıs 2007, 23:57
olcan walla olmadı ben gelırım dızlıgı almaya:) hemde tanısmıs oluruz.. hatta motorsuz gelırsen veya gelırsenız nevızade sokakta enıstemın meyhanesı war orda yemek yerız beraber..ama motorla gelırsenızde yakınlarda bı fast food buluruz heralde :mrgreen: gunubırlık bı ıstanbul yapabılırım bellı olmaz walla..hatta viper_1 ( wolkan) la beraber gelırız belkı :)

viper_1
22 Mayıs 2007, 00:04
Olcan bilir... Taa Gebze'den geldim tanışmaya... :mrgreen:

Saolsunlar Mustiyle ikisi çok sıcak davrandı. Fast Food'daki yanlız hatun , soğuk sandviç , yemek masasındaki olmayacak muhabbetler , haydarpaşaya karşı muhabbet , çekirdek , sade gazoz... Ne gündü ama... :pale:

Eren gideriz belki yazın tekrar... :cat:

Olcan138
22 Mayıs 2007, 00:23
viper fazla kurcalama muhabbetleri :P
Taa Gebze dediğin yol hergün gittiğimiz geldiğimiz yol... :) (Hergünü de çok abarttım ama, "taa" denilecek bir uzaklık değil hani)

Eren, belli oldu motorsuz geleceğim de:cherry:, yine de biraz düşünür gibi yapayım... :P
Her zaman bekleriz :)

silverdiver
22 Mayıs 2007, 00:40
arkadaslar istanbulda sirkecideydı galıba bıkac tane motosıklet bayısı wardı tam yerını hatırlamıyorum motoshow a gıderken ugramıstık.. o motorcuların tam yerını tarıf edebılcek warmı acaba :silent::silent: bı dızlık alıcam ordan yanı bı arkadasım alıcak benım ıcın..eger o tarafta ısyerı olan veya oturan motorcu kardesım warsa marka ve fıyat ogrenebılırmı abaca:silent: veya oralarda satılan dızlıklerın markalarını bılenler warmıdır aramızda??

arkadaşım alttaki linke bi tıkla ben burdan ufo dizlik aldım ve çok memnunum,:cat:
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44085

sirkeciye de ii pazarlık yapamıyosan gitme derim:queen:
fiyat konusun da da mutlaka 3-5 yere sor sonra al

_Si_BeMoL_
22 Mayıs 2007, 01:19
silverdiver , saol kardesım..
ama ınternetten alısverıs pek tarzım degıl :)
buyuk ıhtımalle planları degıstırıp kendım gıdıp alıcam..