Orijinalini görmek için tıklayınız : modifiye,rx115,olurmu,degermi
barrokas
21 Mayıs 2007, 20:19
arkadaşlar motorumun disini gompile degistirmeye niyetlendim,soole diim cbr 125 nasıl supersport havasi var oyle dusundum,forumda rx135 remi gormustum tamamn degistirlmis onu yerini bilen varsa yazarsa sevinirim,ne dersiniz yapmaya degermi,elimde techizatım var-
ne gereği var bu motora modifiye yapmaya.parana ve zamanına yazık.ancak bunu sırf zevk için yapıyorsan ona birşey diyemem
haluk39
21 Mayıs 2007, 20:47
frog a katılıyorum,bende de rx 115 war modifiye hiç gerek yok,çünkü motorda zaten fabrikasyon modifiye gibi bişi war.sesi, gidişi...haa illa modifiye istiosan egsozu boşlattır(susturucu söktür.),hava filtresini sök(tawsiye etmem ama neyse),bide ngk buji tak...
TuğrulÖzbek
22 Mayıs 2007, 00:56
grenaj modifiyesi yapacaksan fiber ustalar yapıyor fakat naked motor sürmenin zevki kalmıyor
karar yinede senin.
ben olsam kafa grenajını değiştirirdim yuvarlak farlar ve yuvarlak gösterge paneli YBR yada CG gibi bence klasikleşmiş naked görüntüsü:cat:
alp_tunay
22 Mayıs 2007, 00:59
Değişik çalışma olabilir...Bence heves varsa değer....
barrokas
24 Mayıs 2007, 22:22
haluk39 ngkyı üretiminden bu yana hep kullanıyorum,susturucuyu sen sök o sesle 5 km git sonra bende söküp 10 km gidecem.açık hava filtresi kafama yatıyor aslında ama nasıl bişe alsam diyorum
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO