Orijinalini görmek için tıklayınız : park sorunu hakkında
KALDERA
23 Temmuz 2005, 18:40
arkadaşlar motoru olupta evlerınde uygun yerleri olmayanlar nasıl halletti acaba bu işi.malum herkez bahçeli evde oturmuyor.cevrede otoparkda yoksa napıyolar acaba?benim böyle bir sorunum var .......
JetAime
23 Temmuz 2005, 19:10
Full kasko :cat:
_Si_BeMoL_
23 Temmuz 2005, 19:55
JetAime+1000
yapcak bıseyın yok.zıncırını dısk kılıtını alarmını takcan.tabı en basta kaskonu yapcan.sonra bırakıp yatcan.ama ne kadar rahat uyursun orası supelı.
mustafa
23 Temmuz 2005, 20:19
Her motoru yapıyolarmı peki bir sınır falan yokmu ?? Yeni olsun fiyatı su kadardan aşağı olmasın gibisinden
_Si_BeMoL_
23 Temmuz 2005, 20:43
yaptımadıgım ıcın bılmıyorum ama bazı sırketler kapalı mekanda motoru saklamayı sart kosuyolar.tabıı bunun bızze bı faydası yok.ama kapalı mekan sartı olmaksızın kasko yapan sırketlerde var.mesela bı abıde benım puchun aynısı var. o yaptırmıs sıgorta. yıllık 30 YTL.
mmc21
23 Temmuz 2005, 21:54
ama bazı sırketler kapalı mekanda motoru saklamayı sart kosuyolar.tabıı bunun bızze bı faydası yok.ama kapalı mekan sartı olmaksızın kasko yapan sırketlerde var.mesela bı abıde benım puchun aynısı var. o yaptırmıs sıgorta. yıllık 30 YTL.
kardes böyle bişey yok antalyada nebioğulları yapıyor full kasko fiyatı 350 milyon ayrıca taksit imkanıda var
ozgur_zrolu
24 Temmuz 2005, 00:01
nebioğullarınında maşallah yapmadığı bir iş kalmadı.yaparlar abi para olsun ucuda yeterki.park sorunu herkesin belası neyseki benim yok kocaman bir bahçem var evde.istersen getir benim bashçeye koy motorunu. :bounce:
hondaxl
24 Temmuz 2005, 00:24
İstanbul da semtine göre değişir bilader..
Yeşilyurt ta no problem..sokağa bırakabilirsin
mantzel
24 Temmuz 2005, 00:52
kapalı veya açık otoparklara çekebilirsin
Olcay Avşar
25 Temmuz 2005, 09:51
İstanbul da semtine göre değişir bilader..
Yeşilyurt ta no problem..sokağa bırakabilirsin
Hırsızlar sadece kendi semtlerinde çalışmıyorlar, haberin olsun...
ossuruktan_teyyare
07 Ağustos 2005, 15:17
İzmir'de sokağa bırakamıyom, o nedenle Milas'ta kalıyo motorum. :pale: :jocolor:
invent
07 Ağustos 2005, 15:41
bi otoparkla anlaş
shadow-vt
07 Ağustos 2005, 15:47
istanbul /Bahçelievlerde otoparklar motorları almıyorlar haberiniz olsun.!
gerekçeleride tinerci cocuklar gece otoparklara girip motorları çalmaya çalışırken yanındaki arabaların üzerlerine deviriyorlarmış..( senin ne işin var ozaman orada engel olsana be adam ..!!)yani kısaca adamlar" biz gece uyuyoruz senin motorununda otoparktan çalınma riski var bizi rahatsız etmesin "demeye getiriyorlar.. aslında en yakın polis noktasına gidip adamlar şikayet edilebir.almayanlarında hakkında yasal işlem yaptırılabilir.
KALDERA
07 Ağustos 2005, 15:54
arkadaşlar ,her yolu denedim.hatta bu yüzden motorumu iki defa erteledim.shadowa katılıyorum.otoparka bırakamayışımın sebeblerinden biride bu idi.ayrıca aylık 60 milyon istediler.ben de son çare evin önune 150 tane tuğla alıp kapalı yer yapacam.en doğrusu bu olacak çünki. :silent:
patatessogan
07 Ağustos 2005, 16:09
Arkadaşlar birde disk kilidi olayı var ben apartmanın içine koyacam bir de disk kilidi alacam üstüne branda alarm da olunca çalınsın da göreyim gibi ama şu disk kilidi kaç paradır? :cat:
shadow-vt
07 Ağustos 2005, 19:25
Arkadaşlar birde disk kilidi olayı var ben apartmanın içine koyacam bir de disk kilidi alacam üstüne branda alarm da olunca çalınsın da göreyim gibi ama şu disk kilidi kaç paradır? :cat:
disk kilidi alda fazlada güvenme yinede kilidine :cherry: kilitler 17.00 ytl ile 30.00 ytl gibi fiatlar arasında markasına göre değişiyor.motorda en kolay açılan kilittir onlar :cherry:
patatessogan
08 Ağustos 2005, 01:18
abi bi link verinde bakiyim sevabına, bizim burada hırsızlar cahildir be abii(şoptikler onun ne olduğunu bile anlayamazlar :) burada hırsızlar yüzde 99 şopar da)kaliteli bi tane almak isterim,birde nasıl kolay açılyo yaa benim kafam çok takıldı şuna
freeozkan
08 Ağustos 2005, 01:27
yok yok o kadar kolay açılamaz elektronıik bialet deilki bu sonuç ta çelikten yapılmış bi sistem bide apartmanın içine koydummu tamamdır. daha fazlasını yapamazssın zten
shadow-vt
08 Ağustos 2005, 02:39
ben kendi motorumda unutarak 4 tane kırdım arkadasım...
patatessogan
08 Ağustos 2005, 03:21
hiç olmazsa bir link bir site verin göreyim şunların bir şeklini gerçekten de kraker gibi kırılıyor mu?Gözüm açık gideceeeem
freeozkan
08 Ağustos 2005, 03:28
arkadasım senin motorund ki gücün farkındasın dimi insanoglu çatlar onu kırıcam derken
LaCiVerTSaRi
09 Ağustos 2005, 18:35
Yeni bir motor aldım akşamları için park sorunum yok ama gündüz dolaşırken falan sağa sola park etmek gerekecek bunun için disk kilidi almam lazım yarın
doğubanka gitmeyi düşünüyorum kask disk vs. almak için. Neresi uygundur tavsiyesi olan varsa memnun olurum. Herkese kazasız güzel sürüşler dilerim.
KALDERA
09 Ağustos 2005, 18:37
aldığın zaman görüşlerini bildirirsen bizede bir faydası olabilir belki..
serkanzeyrek
11 Ağustos 2005, 22:03
60 milyon civarında iileri
kucukprens
06 Nisan 2006, 18:05
Bu arada calinmayla ilgili bir gelisme..sigorta herseye her durumda cozum degil...bir okuyun sunu:
YARGITAY 11. HUKUK DAİRESİNİN 16.01.2006 TARİHLİ KARARINDAN;
Davacı (kasko sigortalı aracın sahibi), hastane otoparkında yer
bulunmaması nedeniyle dışarıya çıkarak otoparkçı görünüşlü olan bir
kişinin kendisine yardım teklif etmesi üzerine aracını teslim etmiştir.
Daha sonra otoparkçı tarafından araç alınıp gözden kaybolunmuştur.
Bu eylemde aracı götüren, araç sahibini yanıltarak (hulus ve saffetinden
yararlanarak ve iradesini fesada uğratarak) aracın rıza ile teslimini
sağlamış olup, hırsızlık değil dolandırıcılık suçunu işlemiştir.
Dolandırıcılık suçu da sigorta teminatı kapsamında değildir.
Aracı götüren, dolandırıcı değil de gerçek otoparkçı bile olsa onun
tarafından da aracın alınıp götürülmesi emniyeti suiistimal suçunu
oluşturduğundan bu eylem de teminat dışındadır. Bu nedenlerle sigorta
şirketinin ödeme yapmasına gerek yoktur.
izmirliavukat
06 Nisan 2006, 18:17
10 ytl arkadaşlar her motor malzemeleri satılan yerde var
45 e de var ama çin min ben 10 luk aldım
izmirliavukat
06 Nisan 2006, 18:25
10 ytl arkadaşlar her motor malzemeleri satılan yerde var
45 e de var ama çin min ben 10 luk aldım
Ümit
02 Haziran 2006, 13:10
Bir dua , en pahalı kilittir bence.. Motorumu canımı koruyan korusun .....
buraketli
02 Haziran 2006, 13:12
Ben Şahsen Alabilirsem eğer evin karşısında güvenlik sistemleriyle kale gibi korunan internet cafe var hem kilit alaram takacağım hemde oraya bırakıp güven içinde uyuyacağım benim için süper bi çözüm olacak inşallah
İHTİYAR
02 Haziran 2006, 13:16
Kimse gülmesin sakın:25 sene kadar önce mobiletimi 5. kata çıkarıp eve koymuştum,4 gün dayanabilmiştim!
sethi
02 Haziran 2006, 13:26
yav arkadaşlar konusu açılmışken ben geçen forum da kaskolara baktım ve birkaç şirketle konuştum ankarada doru düzgün bu işi yapmıyorlar ya da çoğu muhafiyet uyguluyor acaba ben ankaradayken ki galiba çoğunuz istanbuldan yaptırmış istanbuldan yaptırabilirmiyim iyi bir yer tanıyan varmıdır.telefonuda olursa harika olur.
talkie
02 Haziran 2006, 16:57
Kimse gülmesin sakın:25 sene kadar önce mobiletimi 5. kata çıkarıp eve koymuştum,4 gün dayanabilmiştim!
peki dostum su anki motorunu hiç 4 merdiven cıkarmayı denedin mi?:mrgreen:
şaka bi tarafa ben anneannemin oturulmayan evinin kapısını küçük olduğu için söktürüp yeni kapı taktırdım oraya koyuyorum ve kapıya da alarm taktım hareket sensörlü..
ghostrideremir
03 Haziran 2006, 00:02
abicim açık oto parklara yada kapalı otoparklara koya bilirsin
Kemal
03 Haziran 2006, 01:02
Ben Şirinevlerde baya hesaplı bir kapalı garaj buldum ama Beyoğlu'nda bulamadım. İşe herhalde sırf park yüzünden gidip gelemiyecem ki motoru asıl alma nedenimdi. :pr: Günlüğüne 5 ytl istiyorlar o da açık otopark yani
Site yönetimi,sabit kapalı, tali yol üzeri garaj yapmama izin verdi ama kısa bir süre önce üyelerden biri görüntüsünden hoşlanmadığını söylemiş. Kaldırmamı istiyorlar '550.-tl malzeme 500 tl işçilik verdim.' Kanuni olarak( 2.5 m. boy 85cm. genişlik.) bir çıkar yolu varmı yoksa bu garajı römork haline çevirsem nasıl olur?
anaconda84
19 Kasım 2011, 23:44
rahatsız olanın göz zevkine tüküreyim :D versin madem bütün masraflarını sende kaldır başka bir yere yap tekrardan. şimdiye kadar aklı nerdeymiş vatandaşın kaldıki bir kişi çoğunluk bile değil ben olsam kaldırmazdım.
Uykularım kaçtı inan.Arkadaşlar.
immortalboss
20 Kasım 2011, 00:26
Bunu bir topicde konuşmuştuk.Bir arkadaş söylemişti ebatları ama hatırlamıyorum.Bir yükseklik ve alan sınırına kadar yapmak serbestti.Hatta bunu tekerlekli yapıp güzel bir şekilde montaj da yaparsan kimseye birşey deme hakkı bırakmayabilirsin.Üzme kendini üstad.Bulunur bir çözümü.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO