Orijinalini görmek için tıklayınız : Canım enduro çekiyor normalmi?
İHTİYAR
18 Mayıs 2007, 21:41
İyi akşamlar,bir süreden beri canım enduro çekmekte,gözüm börtü böcük,canım taze hava çekmekte.
Bu arada şöyle mesajlar almaktayım
---------------------------------
Sayın Orhan BAHADIR,
Borusan Otomotiv Finans çatısı altında, BMW Motosikletler için kaçırılmaz kredi olanakları sunuluyor.
18 ay sıfır faizli Euro kredi olanağı, sadece Mayıs ayı içinde satın alınacak BMW Motosikletler için geçerli olacak.
Bu olanak ile, yeni motosiklet satın almak isteyenlerin daha fazla beklemesine gerek kalmadı. Mevsimin ilk günlerinde yeni motosikletinizi satın alıp bütün sezon keyfini çıkartabilirsiniz.
BMW Motosiklet yetkili satıcıları ile temasa geçerek bu fırsat hakkındaki merak ettiklerinizi sorabilir veya yetkili satıcılarımızda düzenlenen motosiklet etkinliklerine katılarak modellerimizi test edebilirsiniz. Hayatınızı daha da renklendirmek için sizleri bekliyoruz.
Saygılarımızla
BMW Motosiklet Türkiye
--------------------------------
Eşim şiddetle karşı çıkmakta,bir motorun var diğerini ne yapacaksın(burası için sansür rica edeyim):cherry: demekte,büyük kızım al baba al demekte (GS 500 bana kalacak OH BEEE:flower:::alkiis::)
Kısacası geçen sene sattğım toyotanın haricinde,şu an transporter ford ve gs 500 vergi,sigorta,kasko vs masraflarını da ödemekteyim.
1-Canımın Enduro çekmesi normalmi?
2-Seçim üzeri yapılacak masraf normalmi?
3-Döviz kurları bu kadar düşmüşken döviz üzerinden borçlanılırmı?
Yardım,help meeeeeeeeeeeeee.:queen::queen::queen:
Lütfen akıl sağlığımın yerinde olmadığını düşünüyorsanız,Yüzüme karşı söyleyiniz,kırılmayacağım.:)
Hep yeni arkadaşlarımız böyle başlık açacak değil ya.:cat:
alp_tunay
18 Mayıs 2007, 21:43
Bence bir antibiyotik al ...Ayaklarını tavana dik...Krizin geçmesini bekle....
Hiç normal diil....:queen:
talkie
18 Mayıs 2007, 21:47
Abicim ben de aynı duygular içindeyim.Nedendir bilinmez içinde bir enduro sevdası alevlenmeye başladı ve sürekli ikinci el BMW ilanlarına bakar oldum.
Musstii
18 Mayıs 2007, 21:56
O mail bana da geliyor ve kendimi yapmam gereken onca iş varken taksitleri nasıl öderim diye hesap kitap yaparken buluyorum. Bu yaz zor geçecek benim için. Bence sizi çok masrafa sokmayacak düşük cc li bir enduro ile kendinizi sevindirin.
hocam harikasın :)
Baslık ve icerik bomba olmus, cok yasayın :D
denizcimuzaffer
18 Mayıs 2007, 22:02
ihtiyar :queen:
Canın öyle olur olmaz şeyleri çekmemeli, çekiyorsaaa elden bişi gelmez. hayırlısı olsun da çamurdan olsun :queen:
en iyisi olsun istediğinin. en alası olsun gönlünden geçenin. enduro köpeğin olur senin yaaa :cat:
(Abi burayı parantez içinde yazıyom ki, kimse duymasın. Testler pozitif ise, yapacak bişi yok.):queen:
Tuncer Sezen
18 Mayıs 2007, 22:04
Canın enduro çekmesinden daha doğal birşey yok:)Bende dün bir iş için 2006 model bir yamaha xt660 r kiraladım,kiralamaz olaydım...İçim içimi yedi onu geri bırakırken:pale:Hala aklımdan 1 dakika bile çıkaramıyorum.Sonumuz hayrola:)Hayırlısı olsun abi senin içinde.Umarım bir orta yol bulup enduronuda alırsın.
navigator55
18 Mayıs 2007, 22:15
Bence son derece normal bu hissettiklerin,düşün ki bütçesi yeterli olan hangi türk ailesi jipiyle dağlarda gezip kar oynayıp,çamurda boğuşup veya su geçişleri yapmayı sevmez ki.
Kesinlikle motorun jipi de endurolar değilmi dir, yani hepimizin içinde az çok
bir maceracılık ruhu vardır işte bzen sizde olduğu gibi ön plana çıkar.Eğer
sizi fazla sarsamayacaksa doğanın keyfi bambaşkadır....
mete_han
18 Mayıs 2007, 22:20
bencede gayet doğal...maddi durumun elverişliyse neden olmasın...sanada yakışır...yani içinden gelen sese hayır deme bence...kapat gözünü...
denizcimuzaffer
18 Mayıs 2007, 22:35
yavv Mete-han kardeş:P
Senin canın da hiç bişi çekmiyo heee:cat:
eş-dost ne zaman karşılaşacaz, geyik yapacaz eei?
versene bi tur. ben de Beat ı veririm bakh:queen:
:cat:
mete_han
18 Mayıs 2007, 22:51
yavv Mete-han kardeş:P
Senin canın da hiç bişi çekmiyo heee:cat:
eş-dost ne zaman karşılaşacaz, geyik yapacaz eei?
versene bi tur. ben de Beat ı veririm bakh:queen:
:cat:
apla yanındamı bakem senin...tek başına pc başında nasıl kaçtın valla helal olsun...dyln 150 aldığını bilmektemi...biliyorsa yenge ve sen ayrı motorda nası olur gezilerde...bence güzel olur...:P
denizcimuzaffer
18 Mayıs 2007, 23:01
Abeyy:pale:
Para işi ummadığım bir şekilde kitledi beni :pale:
beat la 1 hafdta daha devam :cat:
Tez canlıyım ya, murat_d nick li kardeşimizden 2. ele giriştik. sağolsun:cat:
gönüller bir olsun arkadaş. ufaklığı denizcieylem için yersen sevinirmiş:cat: öyle dedi. Sürpriz yalan oldu. herşeyin hesabını soruyo haklı olarak beninim ki:queen: az dur, kendisine açıklıyom şimdi.:queen:
(Dylan ı bi alayım, o zaman da niye gitmiyoz gezilere diye başalayacak:queen:)
mete_han
18 Mayıs 2007, 23:07
sende bu "daha büyük cc" girdabına girdin...haydi hayırlısı bakalım...aplayla anca beraber kanca beraber...güzel ambians...kıskandım sizleri...:mrgreen:
kızımda öper sizleri...iyigeceler...:rendeer:
denizcimuzaffer
18 Mayıs 2007, 23:16
sağolasın kardeş:cat:
bir gıdım ÜST sadece:cat:
Beraber olup, beraber gezme adına. yoksa şikayet ettiğimizden değil.
(Bak gene yazıyom parantez içine. Beat ı alırken acele etmiştik. Başaka Şansımız da yoktu kanpanyadan, bedahva:queen:.
CC değil bizim dileğimiz ki bilirsin! arkadaşlarla nasıl daha kolay olunurr.
Yazmıştım: KAHVE BAHANE. iyi geceler dilerim her arkadaşa:cat:
İHTİYAR
19 Mayıs 2007, 00:26
pegi tohtur begy,ireçiti yazıktırıvecenmi.:queen:
Abicim ben de aynı duygular içindeyim.Nedendir bilinmez içinde bir enduro sevdası alevlenmeye başladı ve sürekli ikinci el BMW ilanlarına bakar oldum.
Sizede geçmiş olsun,belirtileri böyle başlıyor namussuzun:queen:
O mail bana da geliyor ve kendimi yapmam gereken onca iş varken taksitleri nasıl öderim diye hesap kitap yaparken buluyorum. Bu yaz zor geçecek benim için. Bence sizi çok masrafa sokmayacak düşük cc li bir enduro ile kendinizi sevindirin.
Masraf gırtlağa kadar zaten ben nasıl sıyırırım diye bakıyorum.:cherry:
hocam harikasın :)
Baslık ve icerik bomba olmus, cok yasayın :D
Yarın 19 mayıs törenlerde bombacı ali çavuş köstümü giyeyim bari:wiinkk:
ihtiyar :queen:
Canın öyle olur olmaz şeyleri çekmemeli, çekiyorsaaa elden bişi gelmez. hayırlısı olsun da çamurdan olsun :queen:
en iyisi olsun istediğinin. en alası olsun gönlünden geçenin. enduro köpeğin olur senin yaaa :cat:
(Abi burayı parantez içinde yazıyom ki, kimse duymasın. Testler pozitif ise, yapacak bişi yok.):queen:
Testler pozitif ise, yapacak bişi yok.Değilmi ya birde prostat muayenesi var ama :queen:
Canın enduro çekmesinden daha doğal birşey yok:)Bende dün bir iş için 2006 model bir yamaha xt660 r kiraladım,kiralamaz olaydım...İçim içimi yedi onu geri bırakırken:pale:Hala aklımdan 1 dakika bile çıkaramıyorum.Sonumuz hayrola:)Hayırlısı olsun abi senin içinde.Umarım bir orta yol bulup enduronuda alırsın.
Vallahi dediğiniz doğru sonumuz hayırlı olsun.:wiinkk:
Bence son derece normal bu hissettiklerin,düşün ki bütçesi yeterli olan hangi türk ailesi jipiyle dağlarda gezip kar oynayıp,çamurda boğuşup veya su geçişleri yapmayı sevmez ki.
Kesinlikle motorun jipi de endurolar değilmi dir, yani hepimizin içinde az çok
bir maceracılık ruhu vardır işte bzen sizde olduğu gibi ön plana çıkar.Eğer
sizi fazla sarsamayacaksa doğanın keyfi bambaşkadır....
Bilmemi o keyfi,her köy yolunu keşfettim Bursanın.:cat:
bencede gayet doğal...maddi durumun elverişliyse neden olmasın...sanada yakışır...yani içinden gelen sese hayır deme bence...kapat gözünü...
Meteciğim gecenin bu vaktinde dolmuşa getirme beni yahu.:queen:
myheart
19 Mayıs 2007, 00:30
herkes bi gün endurocu olacak....
Bu lafı seviyorum bea :cherry:
(Anaa sayfayı actım cvb yazıncaya kadar 6 yeni msj atılmıs topice yaw.. Bu gece herkes burda galiba :P)
Lucas
19 Mayıs 2007, 00:47
Caninin Enduro cekmesi gelen mail itibariyle oldukca normal abi :) Devlette odedigin vergiler yuzunden plaket verir sana elbet :P
Doviz uzerinden borclanmak cesaret ister.. Heleki secim zamani neyin ne olacaginin belli olmadigi bir donemde.. Enflasyon tahminlerinin beklenenin ustunde ciktigi bir donemde.. Trilyonlarca secim masrafi yapip daha sonra bunlarin bize fatura edilecegi bir donemde..
Cok mu karamsarim ? Aklima da $u soru gelmiyo degil.. Borusan neden % 0 faizle kredi veriyor ki ? Bir bildiklerimi var acaba.. Evet evet cooook karamsarim :P
muvattali
19 Mayıs 2007, 01:28
Valla enduro kullanıyorum ama o seni vuran şey beni de vurdu kanka :)
Ben de seninle aynı krizi yaşıyorum ama sanırım buna asıl etken falconumun 1 haftadır serviste olmasıdır. Yoksa az devam etsin bu durum halim haraptır duyrulur :P
Yunus_Efe
19 Mayıs 2007, 03:01
Hiçbiriniz kaçamıyacaksanız :queen:
Bu virüs hepinizde var ve nezaman nerede nasıl aktif hale geçeceğini kimse bilemez
(Ben motor almaya giderken kafamda sadece keeway supershadow vardı ama eve geldiğimde..... ilk evin önünde durup motordan inince farkettim Yahu bu makine bukadar yüksekmiydi ?? :queen:)
myheart
19 Mayıs 2007, 03:10
@muvattali Ben falcon almayı düşünürken ne gibi bi sorun yarattı merak ettim acıkcası :silent:
Ayrıca konyla alakalı olarak altın fiyatlarıda bi hayli düşmüş.. Stok yapmak lazım biraz... :cat: Satar motorumuzu yenıleriz en azından :queen:
@Yunus_Efe :queen:
Gültekin
19 Mayıs 2007, 03:26
ihtiyar abi;
canın çektiyse ye abi. helal olsun.
aklında kalacağına, karnıda dursun.
taksidi, masrafı nasılsa ödenir. almayacaksın da zengin mi olacaksın?
üç günlük dünyada senin keyfinden, tebessümünden, huzurundan daha mı değerli? onun sıkıntısı çekilir mi yahu? :wiinkk:
mostwanted_57
19 Mayıs 2007, 03:30
çekiyorsa al abi. bi yerin şişmesin. :P
st_erdogan
19 Mayıs 2007, 05:06
Ben denedim olmuyo. Ben napıcam peki :queen::queen:
AYDEMİR
19 Mayıs 2007, 10:11
aynı dert den bende gidiyorum ihtiyar abi şaşirdim kaldım ne yapacagımı bende endurocu olacam herhalde aynı mail banada geldi gecen gunde bir enduro ya bindım anliyacagın kaşintı bendede var ne yapsak acaba
voldemort
19 Mayıs 2007, 10:27
Maddi durumlar nisbetinde, ilacınızın dozunu arttırmanız lazım. Sayın İHTİYAR sizleride aramızda endurocu olarak gormek bizleri mutlu edecektir.
mete_han
19 Mayıs 2007, 10:34
canım abicim eklemek istediğim bişey var...artık akım tourıngden yana belirteyim...yani enduro alırsan bir an gelir performansa ihtiyacın olur...kısa sürede olsa basarsın gitmez alet...ben savaş xxl abinin transalpini kullandım bir süre...çok hantal benden söylemesi...ha 1150 gs alırsan ona bişey demem tabi...abi tourıng tipli agresif motorlar ağırlıklı tercih nedenidir kişisel görüşüm...yarı şehir yarı şehir dışı...enduro alcan sanki ne olacak...kendini ormanlaramı verecen...hayır...eşe dosta göstermek için...:mrgreen:en azından gücde üretsinki gezilerde nal toplama...saygılar...
http://www.beldeyama.com.tr/www/urunler/urun.php?k_id=12
ihtiyar abi;
üç günlük dünyada senin keyfinden, tebessümünden, huzurundan daha mı değerli? onun sıkıntısı çekilir mi yahu? :wiinkk:
vay be tam Türk style (yabancı kelime yazayım ki karizma olsun..zaten kökeni bu..)öneri...:queen:
3 günlük dünya ambiansına kalsa benim kredim şu an 21.000 ytl...:bounce:
muvattali
19 Mayıs 2007, 11:34
muvattali Ben falcon almayı düşünürken ne gibi bi sorun yarattı merak ettim acıkcası ...
Sorun falconda değil asfaltta :P yani kaza geçirdim motorun grenajı çok hırpalandı ama hiç zorlanmadan çalışıp servise kadar götürdüm. Almak istediğin motosiklet falcon ise iyi kullanılmış ikinci elini bulursan kaçırma derim.
mete_han
19 Mayıs 2007, 11:56
sana direkt fazer önereceğim...bu yaştan sonra Z 750 ye binmezsin muhtemelen...:Pbari tourınglerin doğan görünümlü şahini peynir ekmek gibi satan fazer alda kurtul bence...gs 500 er 5 dönemleri kapanmıştır...veyahut 10.000-11.000 civarına cbf 500 ler var baba ne diyorsun...uygun fiyatlılar...gerçek bir naked...
myheart
19 Mayıs 2007, 13:05
Ybr 250 Yerine Cbf 500 2.el temiz bi motor cok daha saglıklı bence... @ mete_han abimizin düşüncelerine bakarak...
Sorun falconda değil asfaltta :P yani kaza geçirdim motorun grenajı çok hırpalandı ama hiç zorlanmadan çalışıp servise kadar götürdüm. Almak istediğin motosiklet falcon ise iyi kullanılmış ikinci elini bulursan kaçırma derim.
Tüh be ilk defa falconda sorun oldugunu duydum sanmıstım bi anda... Sorun yine falconda değilmiş...:P
Ayrıca geçmiş olsun :rendeer:
xxxxx
19 Mayıs 2007, 13:27
esasında iyiymiş 18 ay sıfır faiz fakat türkiye gibi yerde cidden tırstırıyo döviz cinsinden borçlanmak:mrgreen:
başbakan hapşırsa döviz fırlıyo:pale:
gerçi uzun zamandır büyük bi dalgalanma olmadı ama bilemiyorum:silent:
myheart
19 Mayıs 2007, 13:28
gevur parasına güven olmas :P
Tuncer Sezen
19 Mayıs 2007, 13:30
Ciddi anlamda xt660r düşün abi,fırsatın varsa da kullan.Oldukça seri bir alet,fiyat olarak da sıkmayacak bir motor(2.eli 2005-2006 model olarak 8-10 bin ytl arası).Benim aklımda şu sıralar o var,hoş bu düşüncem ancak 6-7 ay sonra gerçekleşecek ama...
Geç olsun güç olmasın demek istiyorum ama inan bende delirmek üzereyim:)Motorcu dediğin sabırsız oluyor sanırım:)
İHTİYAR
19 Mayıs 2007, 13:43
Sanırım bu fıstıktan bahsediyorsunuz.:wiinkk:
Fiyatı 14.950 ytl imiş.
http://img204.imageshack.us/img204/1515/2006xt660raction0191fop9.jpg (http://imageshack.us)
http://img204.imageshack.us/img204/7654/2006xt660raction0213fpw4.jpg (http://imageshack.us)
kivanctf
19 Mayıs 2007, 14:06
Merhaba hocam walla enduro guzeldir bilirsin ama odemesi hele hele € olunca nasıl olur bilmem . Bence motorunu sat zaten enduro alınca onu kullanmayacaksın :)
İHTİYAR
19 Mayıs 2007, 23:32
herkes bi gün endurocu olacak....
Bu lafı seviyorum bea :cherry:
(Anaa sayfayı actım cvb yazıncaya kadar 6 yeni msj atılmıs topice yaw.. Bu gece herkes burda galiba :P)
Evet galiba herkes bir gün şey olacak kurtuluşu yok yani.:queen::queen::queen:
Caninin Enduro cekmesi gelen mail itibariyle oldukca normal abi :) Devlette odedigin vergiler yuzunden plaket verir sana elbet :P
Doviz uzerinden borclanmak cesaret ister.. Heleki secim zamani neyin ne olacaginin belli olmadigi bir donemde.. Enflasyon tahminlerinin beklenenin ustunde ciktigi bir donemde.. Trilyonlarca secim masrafi yapip daha sonra bunlarin bize fatura edilecegi bir donemde..
Cok mu karamsarim ? Aklima da $u soru gelmiyo degil.. Borusan neden % 0 faizle kredi veriyor ki ? Bir bildiklerimi var acaba.. Evet evet cooook karamsarim :P
Çok karıştırmayın lütfen,hani İzmitte adres tarif ederler,Borusana girerken diye bilirsiniz o adresi meşhurdur yani.....:queen::queen::queen::queen:
Valla enduro kullanıyorum ama o seni vuran şey beni de vurdu kanka :)
Ben de seninle aynı krizi yaşıyorum ama sanırım buna asıl etken falconumun 1 haftadır serviste olmasıdır. Yoksa az devam etsin bu durum halim haraptır duyrulur :P
Hocam halinizi anlıyorum,adres verinde o civarda dolaşmayalım,bizim için daha hayırlı olacak galiba.:queen::queen::queen:
Hiçbiriniz kaçamıyacaksanız :queen:
Bu virüs hepinizde var ve nezaman nerede nasıl aktif hale geçeceğini kimse bilemez
(Ben motor almaya giderken kafamda sadece keeway supershadow vardı ama eve geldiğimde..... ilk evin önünde durup motordan inince farkettim Yahu bu makine bukadar yüksekmiydi ?? :queen:)
Allah şaşırtmasın yahu,insanoğlunun başına neler geleceği meçhul.:queen:
ihtiyar abi;
Yok öyle tek başına dolmuş seyahati,yarın pazar beraber binelim dolmuşa.:queen:
çekiyorsa al abi. bi yerin şişmesin. :P
Oldu gözlerim doldu,çerezmi alıyoruz yahu most um wanted im
:queen::queen::queen:
Maddi durumlar nisbetinde, ilacınızın dozunu arttırmanız lazım. Sayın İHTİYAR sizleride aramızda endurocu olarak gormek bizleri mutlu edecektir.
Ah zaten o arada derede kalmasak sorun değil de,arada kalınca kötü oluyor.:queen:
canım abicim eklemek istediğim bişey var...artık akım tourıngden yana belirteyim...yani enduro alırsan bir an gelir performansa ihtiyacın olur...kısa sürede olsa basarsın gitmez alet...ben savaş xxl abinin transalpini kullandım bir süre...çok hantal benden söylemesi...ha 1150 gs alırsan ona bişey demem tabi...abi tourıng tipli agresif motorlar ağırlıklı tercih nedenidir kişisel görüşüm...yarı şehir yarı şehir dışı...enduro alcan sanki ne olacak...kendini ormanlaramı verecen...hayır...eşe dosta göstermek için...:mrgreen:en azından gücde üretsinki gezilerde nal toplama...saygılar...
http://www.beldeyama.com.tr/www/urunler/urun.php?k_id=12
vay be tam Türk style (yabancı kelime yazayım ki karizma olsun..zaten kökeni bu..)öneri...:queen:
3 günlük dünya ambiansına kalsa benim kredim şu an 21.000 ytl...:bounce:
Bende tek çızdırsam 1150 GS yi alacağım lakin sonra hanım kötü çızacak onu n çaresi yok.:queen::queen::queen:
Yani Enduro dediğiniz gaddar makina.:cat:
esasında iyiymiş 18 ay sıfır faiz fakat türkiye gibi yerde cidden tırstırıyo döviz cinsinden borçlanmak:mrgreen:
başbakan hapşırsa döviz fırlıyo:pale:
gerçi uzun zamandır büyük bi dalgalanma olmadı ama bilemiyorum:silent:
Arkayı sağlam tutmak lazım kısacası.:wiinkk:
Merhaba hocam walla enduro guzeldir bilirsin ama odemesi hele hele € olunca nasıl olur bilmem . Bence motorunu sat zaten enduro alınca onu kullanmayacaksın :)
Onu zor satarım,büyük kızım el koyuyor.:queen:
ozkansava
20 Mayıs 2007, 00:03
Orhan abim sevgiler saygılar.Bence senin işkembe çorban çok leziz olur,yengemde işkembe çorbasını çok iyi yapar,anladın sen onu.:P
:queen::queen::queen:
myheart
20 Mayıs 2007, 00:49
Ciddi anlamda xt660r düşün abi,fırsatın varsa da kullan.Oldukça seri bir alet,fiyat olarak da sıkmayacak bir motor(2.eli 2005-2006 model olarak 8-10 bin ytl arası).Benim aklımda şu sıralar o var,hoş bu düşüncem ancak 6-7 ay sonra gerçekleşecek ama...
Geç olsun güç olmasın demek istiyorum ama inan bende delirmek üzereyim:)Motorcu dediğin sabırsız oluyor sanırım:)
Xt 660 R Yerine Suzukı Dr 650 Almak daha mantıklı gibi geliyor bana.. Cünkü Xt 660 larda Buji kesme sorunu var Fabrikasyon bi hata olarak... Dr 650 yide begenmezseniz Kawasaki Klr 650 ler var ama Distirübütor firma hakkında da baya b sikayet var tercih sizin...
@İHTİYAR Abicim sen 0 almak istiyosun anladıgım kadar ama 2. el temiz bi motor alman bence daha avantajlı olur...
Predator[23rd]
20 Mayıs 2007, 00:58
enduro mu? cilginlik ...
vuUjjuOSh1g
İHTİYAR
20 Mayıs 2007, 01:16
;678718']enduro mu? cilginlik ...
Siz akıllı motorcu gördünüzmü?:queen::queen::queen::queen::queen::que en::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
alp_tunay
20 Mayıs 2007, 01:17
sana direkt fazer önereceğim...bu yaştan sonra Z 750 ye binmezsin muhtemelen...:Pbari tourınglerin doğan görünümlü şahini peynir ekmek gibi satan fazer alda kurtul bence...gs 500 er 5 dönemleri kapanmıştır...veyahut 10.000-11.000 civarına cbf 500 ler var baba ne diyorsun...uygun fiyatlılar...gerçek bir naked...
Hay o er5 ve gs500 ün eksozu kafana düşssün emi?.....:pr::pr::pr:
Prometheus
20 Mayıs 2007, 02:27
Enduro enduro duy sesimizi :P
myheart
20 Mayıs 2007, 12:07
@Prometheus Performansda düşüş var pro.. Boyle bi enduro topiginde 41. msj da goruyoruz seni :P
mete_han
20 Mayıs 2007, 13:01
Hay o er5 ve gs500 ün eksozu kafana düşssün emi?.....:pr::pr::pr:
ya kanka motorun artık üretilmiyor diye neden bana kızıyorsun...:P
alp_tunay
20 Mayıs 2007, 20:14
ya kanka motorun artık üretilmiyor diye neden bana kızıyorsun...:P
Ben üretilmediğine diil senin bu düşmanlığına kızıyom....Sana 3.290 ytl ye verseler binermisin cbf ne bidaha....:wiinkk:
Kedi ile ciğer misali....:P:cat:
İHTİYAR
29 Mayıs 2007, 20:11
Canımın enduro çekmesi hala geçmedi.Bu hastalığın iyileşmesinin mümkün olmadığını biliyorum,lütfen acımı hafifletecek birşeyler yazın doktor bey.:P
alp_tunay
29 Mayıs 2007, 22:02
Canımın enduro çekmesi hala geçmedi.Bu hastalığın iyileşmesinin mümkün olmadığını biliyorum,lütfen acımı hafifletecek birşeyler yazın doktor bey.:P
Bence ödünç bir motor bul..At kendini dağlara taşlara...Bak bakalım sonunda istek kaldımı kalmadımı....
Genelde kalmıyor....Enduroculuk zor zanaat...Evde hanım olmayacak:cat: ...bekar olucan anneler yıkar..:cat:..Ama hanımlar daha 2. yıkamada offfff lamaya başlar.:pr:..Bıktım bu motorundan gibi....:pr:
Düşme kalkması daha bol olan bir tarz....Hem daha masraflı giysileri falan hemde hastane paraları cabası...:cat: Paran çoksa tamam...:P
Bağırsakların yer değiştirmesi an meselesi....Doktor ''beyfendi sizde bağırsak yok:silent::silent:'' demesine aldırış edip panik yapmayacaksan tamam....
Git gelleri uğraştırıyor....Giderken iyisin...Dönüşte pis kılıkla eve kadar herkese madara olmaya hazırsan tamam....:P
Her gezintide motorunda bir imza yapıcaksın..Ya taş çarpıcak çizilecek ya da düşmeden biyerler kırılıcak...Motorunu sevmeyip aşık olmayacaksan tamam...:P
Aşka gelip''aaa şu tepenin ardına da çıkalım'' diyerekten gaza gelip ormanda kaybolma riskleri de var tabi.....Ayılardan korkmassan tamam....:P
Bence alma...:cat: şehir içinde kıyak motorun olsun..Dağta taşta güçlü motoru naapıcan...:cat::P:queen:
kroscu01
29 Mayıs 2007, 22:25
Arkadaşım benim sana tavsiyem Endru motoru boşver. Sen Kros düşün. Dağ Taş sana yol olsun. Senin ilacın BU.......
Merhaba Orhan kardeşim, canının enduro çekmesi çok normal. En bi güzel motor endurolar.
1 BMW G 650 XChallenge fiyatına, Yamaha XT650 üstünede WR 250
1 BMW HP2 enduro fiyatına;kalabalık bir Japon enduro motosikleti filosuna sahip olmanda mümkün ;)
Yada benim gibi enduro - naked melezi bir İspanyol güzeli alıp, iyi mi ettim acaba die düşünebilirsin
http://img339.imageshack.us/img339/4483/bmwxw9.jpg (http://imageshack.us)
http://img116.imageshack.us/img116/6346/2006xt660rstudio0001dpbqt4.jpg (http://imageshack.us)
http://img240.imageshack.us/img240/508/4948203og2.jpg (http://imageshack.us)
bahadinli
29 Mayıs 2007, 22:42
valla orhan abii...bende bu aralar cavam ıle baya bı derede tepede tarlalarda patıka yollarda falan cook dolasmaya basladım...hani kötüde değil yanı....
tam enduroluk....ama ben racıng tutkunuyum...
valla altımda 600 luk racıng olsun onle bıle gırerım ormanlara.... :bounce:
mete_han
29 Mayıs 2007, 23:26
Ben üretilmediğine diil senin bu düşmanlığına kızıyom....Sana 3.290 ytl ye verseler binermisin cbf ne bidaha....:wiinkk:
Kedi ile ciğer misali....:P:cat:
kanka yemin ediyorum ki er 5 veya gs 500üm olsun istemem...10 yıl önce isteyebilirdim belki ama şimdi asla...seni ben arızada görücem...auuuro üzerinden .ıçına girsinde bi parça fiyatları...inşallah kaza belan olmaz ama beni anlamamak için elinden geleni yapıyorsun...sen bana inat motorada binmezsin şimdi...tuzun kuru konuşuyon...al küçük c bak keyfine...sanki pasa Ankaar dışı takılıyonda 500 cc aldın...ihtiyac fazlası...
abi kapat gözünü...çek fişi...bitir işi...:P
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO