PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Canım enduro çekiyor normalmi?

Sayfa : 1 [2]

bahadinli
29 Mayıs 2007, 23:30
[QUOTE=mete_han;691733]kanka yemin ediyorum ki er 5 veya gs 500üm olsun istemem...10 yıl önce isteyebilirdim belki ama şimdi asla...seni ben arızada görücem...auuuro üzerinden .ıçına girsinde bi parça fiyatları...inşallah kaza belan olmaz ama beni anlamamak için elinden geleni yapıyorsun...sen bana inat motorada binmezsin şimdi...tuzun kuru konuşuyon...al küçük c bak keyfine...sanki pasa Ankaar dışı takılıyonda 500 cc aldın...ihtiyac fazlası...

yaw bu ınsanların bırbırlerıne takılmalarına bayılıom heriiiii
ıkısıde film gıbı adam...koyup koyup ızleyecen....:queen::queen:

alp_tunay
29 Mayıs 2007, 23:32
kanka yemin ediyorum ki er 5 veya gs 500üm olsun istemem...10 yıl önce isteyebilirdim belki ama şimdi asla...seni ben arızada görücem...auuuro üzerinden .ıçına girsinde bi parça fiyatları...inşallah kaza belan olmaz ama beni anlamamak için elinden geleni yapıyorsun...sen bana inat motorada binmezsin şimdi...tuzun kuru konuşuyon...al küçük c bak keyfine...sanki pasa Ankaar dışı takılıyonda 500 cc aldın...ihtiyac fazlası...

abi kapat gözünü...çek fişi...bitir işi...:P

Benden kıymetlimi lan....Bidahamı gelcem dünyaya....Aldığım zevk herşeye değer...Keşke daha önce heveslenseydim.......

Er-6 n e de bindim..O da kesmedi....İlerde ya 1000 lik fazer ya da cbr600 .....

Değil öro altınla olsa ne olur ki?....Herşey benim için diilmi?....

mete_han
29 Mayıs 2007, 23:39
Benden kıymetlimi lan....Bidahamı gelcem dünyaya....Aldığım zevk herşeye değer...Keşke daha önce heveslenseydim.......

Er-6 n e de bindim..O da kesmedi....İlerde ya 1000 lik fazer ya da cbr600 .....

Değil öro altınla olsa ne olur ki?....Herşey benim için diilmi?....

yahu bırak bu bir kerem geldim dünyaya ambiansını...ya kanka sen böyle uçuk değildin bi zamanlar...ayağın yere basardı...ben Konya diyom sen Adana...Ama ER 5 i o zottirik ustalarına götürme bari...yetkili servise götür...o ustalara Ducatı desmosedici de götürsen onuda anlarlar yeminle...

belli bir yaştan sonra bişeymi oluy nöruyo size...yaş 40 a dayanınca her .oku yiyesinizmi geliyor....fazla biraderim sana...fazla aşkım...fazla bitanem...fazla cicim...kapişş...

Aldığın zevke değer diye atla Rusların Moldovyalıların koynuna falan...işmi yani senin yazdığın...:P

Erfer
29 Mayıs 2007, 23:54
abı senın gıbı hayatı haketmıs bırının canının enduro flncekmsı normaldır.takıl hayatını yasa yakısır abımıze....

İHTİYAR
06 Haziran 2007, 23:46
Valla soda içtim,kola içtim aslan sütü içtim geçmedi.
Ne yapacağız bu dertle bu yaştan sonra bilmem.:P

Mete'ciğim yengen ensemin dibinde,yan etki ambiansı:queen:

alp_tunay
07 Haziran 2007, 00:40
yahu bırak bu bir kerem geldim dünyaya ambiansını...ya kanka sen böyle uçuk değildin bi zamanlar...ayağın yere basardı...ben Konya diyom sen Adana...Ama ER 5 i o zottirik ustalarına götürme bari...yetkili servise götür...o ustalara Ducatı desmosedici de götürsen onuda anlarlar yeminle...

belli bir yaştan sonra bişeymi oluy nöruyo size...yaş 40 a dayanınca her .oku yiyesinizmi geliyor....fazla biraderim sana...fazla aşkım...fazla bitanem...fazla cicim...kapişş...

Aldığın zevke değer diye atla Rusların Moldovyalıların koynuna falan...işmi yani senin yazdığın...:P

Olm bilmediğin konular hakkında yorum yazma....Ustamı kötüleyip durma....Uçarım sana...:P

Pro ya sor bakalım ustamı....Artık onun da ustası oldu....Ben bişey demeyim o desin.....:P

Servisle işim olmaz fürekcim....Ustam al dedi aldım er5 i....Sende usta da yok tabi..Ortalık malı gibi dolanıyon.....Sanada ustan git şu motoru al dedimi?....

Ustam desin 1956 model bmw de alırım....Ayrıca değil ferrari rolls royce m olsa gene aynı ustama götürürüm....:cat::cat:

Anlat şuna pro yaaaa...:cat:

İHTİYAR
06 Aralık 2007, 19:38
Yooook yok!!!! geçmiyor be,ne ingiliz aspirinleri içtim geçmedi.
Meyveli soda bile almıyooo gazımı,endurosuz yaşam haram bize bu vakitten sonra.

Hiç değilse dağ bisikletine bile tav olacağım.

Benim gs ağır kalıyor çimde çamurda,ben ayağa kalkmak istiyorum giderken.

Prometheus
06 Aralık 2007, 20:11
önce bir elindekini sat da, yeni Transalp'ten alırız sana :)

tubis
06 Aralık 2007, 20:52
Aha ben buraya nasıl yazmamışım.... :santa:

Enduro mu dedi birisi, ıımmmmm... ::blushani

Onur ; bu aralar taktın yeni TA ya sen deee... ::rantinp:::rantinp:

İHTİYAR
14 Aralık 2007, 21:52
Hani akşam yemekten sonra insanın canı çay kahve tatlı çeker ya işte öyle hala geçmedi canımın enduro çekmesi.Ağzım şap gibi tatsız tussuz gripte değilim ama.

________
14 Aralık 2007, 23:10
Hayat kisa tekrari yok, kaç sene yasariz, ne kadari saglikli gecer garanti verebilenimiz yok. Borclanmadan mal sahibi olunmuyor. Yap kendine bir iyilik, baktin zorlaniyorsun BMW ler ikinci elde az deger kaybediyo satarsin kapatirsin borcunu.

Not: Bazi bankalar kredi tutarinin %60 ni son taksitte odeyebilecegin uzun vadeli krediler veriyor. Azar azar taksit oduyorsun sonra motosikleti satip borcunu kapatiyorsun.

volkan tantürk
14 Aralık 2007, 23:34
hıım durumunuz cok vahim endurocu hastalığına yakalanmışsınız.:)bmw gs iniz hayırlı olsun. bu hastalıın çaresi yok.....

İHTİYAR
28 Şubat 2012, 00:19
Ulem hala bi çare bulamadınız, ne biçem argıdeşsiniz yaaavvvvv.

Gaşşınıyo deyom aloooo, gaşıntım geçmedi alooooo, heeeeeeellpppppp meeeee aloooooooooooo.

ferhatkars
28 Şubat 2012, 00:23
çaresi belli abi....
satacaksın gs500ü ....alacaksın xrw750 yi...

35emre35
28 Şubat 2012, 00:42
Ulem hala bi çare bulamadınız, ne biçem argıdeşsiniz yaaavvvvv.

Gaşşınıyo deyom aloooo, gaşıntım geçmedi alooooo, heeeeeeellpppppp meeeee aloooooooooooo.
şimdi dikkat ettim tarihe, yapmayın hocam nasıl dayandınız 2007 den beri bu kaşıntıya???
2005 senesinde mct250 aldığımda 2,5sene dayanabildim o kaşıntıya ve 2008de ilk crosumu aldım. çok şükür kaşıntı maşıntı kalmadı :)
artık haftalık alerjiler yaşıyorum, pazardan pazara dağ taş yaptımmı birşeycik kalmıyor.
bence olan motorunuzu satmayın, yanına uygun fiyatlı bir çinli alın olsun bitsin, bukadar basit
özel msj'da 1-2 birşey yazdım, belki orada yazanlarında faydası olur