PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bmw BMW F650 (1994-2000 arası) paylaşımları

Sayfa : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10

GaCCaLL
07 Haziran 2011, 11:27
ağırabinin yazdığı forumda cbf150nin rublesini ufak bi oynamayla bizim f650 lere uyarlandığı yazıyordu eğer ki yanlış hatırlamıyorsam. bir araştırmakta fayda var.

rasta07
07 Haziran 2011, 11:58
150tl gibi bir fiyatsa ruble.. hiç düşünmeden alayım..
nereden aldığını bulabilir miyiz arkadaşın, veya motoru sattığın arkadaşa ben direk ulaşabilir miyim acep?

İstanbuldan bulduğunu biliyorum . Ankaradaydı arkadaş. Telefonunu kaybetmişim. Ulaşırsam özel mesaj olarak dönerim...

Yurtdışından getirtebilirsin ama , takmaya zaten kalbur üstü her usta yapar...

Sergeant
07 Haziran 2011, 12:14
Marş rublesi değişicektir , sol kapak açılıp ulaşılıyor . İşinin ustası bir kişi için 30 dk lık işlem . Benim motorumun rublesi de problemliydi , satan arkadaşa da söyledim zaten bunu , o parçayı istanbuldan bulup taktırmış , 150 tl dedi sanırım yanlış hatırlamıyorsam . Araştırılabilir ayrıntılı , aklımızda olsun :)...

f650nin kronik sorunu, marş rublesi değişecek. aslında f650 başlığınada hiç bakmam ama avatarımda f650yi görünce içimden geldi :)

excavatus
28 Haziran 2011, 13:02
Agalar benim çocuk bi far ayarı istiyor.
farın neresinde bunun ayar zamazingosu biliyor musunuz?

Bir de xenon far taksam sorun yaratır mı sistemde acep diyorum...

sercan2667
17 Ağustos 2011, 02:59
Arkadaşlar Merhaba Ben 18 yaşındayım..Gerçek bir bmw manyağıyım..Yıllardan beri A-Z ye bütün modellerin beygirini yakıt tüketimini ezberle karşılaştır fln kafam şişti valla:))
Nese Şuan CBF 150 KULLANMAKTAYIM ORT.4 YILDIR MOTOR SÜRÜYORUM..BOY 1.77 65 KG DAYIM..CBF Yİ DE YENİ ALDIM ZATEN..1 AY OLDU..BABAMDA BMW HASTASI YANİ KENDİSİ GENÇLİĞİNDEDE SÜRDÜĞÜ İÇİN 1957 MODEL R26 BEŞİK AMÖRTİSÖR..TEK SİLİNDİR.:)6-7 MİLYARA UYGUN İLERDE F 650 ALMAYI DÜŞÜNYORUZ BEYAZ HASTALIĞI VAR BABAMDA VE BENDE..YUNUSLARIN ESKİ KULLANDIĞI BEYAZ F 650 leri almak istiyoruz açıkcası..SÖZÜN ÖZÜ GERÇEK KULLANICISINDAN DUYMAK..EN ÇOK ÇIKAN PROBLEMİ NEDİR YOKSA BAKIMLARINI YAPTIRDIĞIMIZ ZAMAN SUYUNU YAĞINI EKSİK ETMEYİN TIN TIN GİTTİĞİMİZ ZAMAN ARIZA ÇIKARIRMI..BİDE 650 CS SCARVERLARI DA ÇOK SEVİYORUM BANA 1200RT KULLANAN ABİ DEDİ SAKIN ABS SİZ MOTOR ALMA DEDİ ABS DE YOK F 650 LERDE 650 CS SCARVERLARIN 2004 VE SONRASINDA..VAR NAPACAM BİLMİYORUM..TEŞEKKÜRLER

GaCCaLL
22 Ağustos 2011, 17:40
Agalar benim çocuk bi far ayarı istiyor.
farın neresinde bunun ayar zamazingosu biliyor musunuz?

Bir de xenon far taksam sorun yaratır mı sistemde acep diyorum...
vakit bulupda kurdalayamadığım motorumun far ayarını yanlışlıkla buldum sanada tarif edeyim madem bulmuşssundur bu zamana kadar belki ama bulamayanlar için yazmış olurum bizim aletlerde far ayarı için motor ile karşı karşıya durup elimizi farın arkasına sokuyoruz ön tekerleğin ordan sol tarafta idi galiba çevirip far ayarı yapabileceğimiz biz düğme var. ayrıca xenon far da takabilirsin saygın hocam o şekilde kullanan da birsürü kullanıcı mevcut ama işi abartıp sisler falanda takarsan aküyü çabuk öldürüyor diye okumuştum bilginize...

Arkadaşlar Merhaba Ben 18 yaşındayım..Gerçek bir bmw manyağıyım..Yıllardan beri A-Z ye bütün modellerin beygirini yakıt tüketimini ezberle karşılaştır fln kafam şişti valla)
Nese Şuan CBF 150 KULLANMAKTAYIM ORT.4 YILDIR MOTOR SÜRÜYORUM..BOY 1.77 65 KG DAYIM..CBF Yİ DE YENİ ALDIM ZATEN..1 AY OLDU..BABAMDA BMW HASTASI YANİ KENDİSİ GENÇLİĞİNDEDE SÜRDÜĞÜ İÇİN 1957 MODEL R26 BEŞİK AMÖRTİSÖR..TEK SİLİNDİR.6-7 MİLYARA UYGUN İLERDE F 650 ALMAYI DÜŞÜNYORUZ BEYAZ HASTALIĞI VAR BABAMDA VE BENDE..YUNUSLARIN ESKİ KULLANDIĞI BEYAZ F 650 leri almak istiyoruz açıkcası..SÖZÜN ÖZÜ GERÇEK KULLANICISINDAN DUYMAK..EN ÇOK ÇIKAN PROBLEMİ NEDİR YOKSA BAKIMLARINI YAPTIRDIĞIMIZ ZAMAN SUYUNU YAĞINI EKSİK ETMEYİN TIN TIN GİTTİĞİMİZ ZAMAN ARIZA ÇIKARIRMI..BİDE 650 CS SCARVERLARI DA ÇOK SEVİYORUM BANA 1200RT KULLANAN ABİ DEDİ SAKIN ABS SİZ MOTOR ALMA DEDİ ABS DE YOK F 650 LERDE 650 CS SCARVERLARIN 2004 VE SONRASINDA..VAR NAPACAM BİLMİYORUM..TEŞEKKÜRLER

sercan2667 boyuna göre f650nin bi sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum bu saydığın 57 r26 benim rahmetli dedemin motosikletinden bu arada :) bu motorlar kolay kolay arıza çıkartmaz diyeceğim ama alacağın motor illaki 2. el bir motor olacak ve buda senden öncekinin o motoru nasıl kullandığı ile alakalı bir durum mesela excavatus yenice 100.000km yi devirdi bu f650 denen makina ile ;) absli olsun demişssin iyi güzel ama işin içine ABS girince aradaki fiyat farkıda gözünden kaçmamıştır tahminim karar senin bu konuda :)
birde bu aralar F650 ve kronik sorun ve çözümleri ile ilgili word dosyası hazırlıyorum bitirdiğimde burayada koyarım herkez faydalansın...

excavatus
22 Ağustos 2011, 18:15
vakit bulupda kurdalayamadığım motorumun far ayarını yanlışlıkla buldum sanada tarif edeyim madem bulmuşssundur bu zamana kadar belki ama bulamayanlar için yazmış olurum bizim aletlerde far ayarı için motor ile karşı karşıya durup elimizi farın arkasına sokuyoruz ön tekerleğin ordan sol tarafta idi galiba çevirip far ayarı yapabileceğimiz biz düğme var. ayrıca xenon far da takabilirsin saygın hocam o şekilde kullanan da birsürü kullanıcı mevcut ama işi abartıp sisler falanda takarsan aküyü çabuk öldürüyor diye okumuştum bilginize...

Hocam teşekkür ederim.
Kısa farın arızalanması ile ampül değiştirmek durumunda kaldım
o sırada öğrendim.

xenon değil ama,
Osram'ın beyaz (gün ışığı) far ampülünden taktım.
Muhteşem oldu tek kelime ile.. tavsiye ederim.

Bu aralar, arka amortisör ve 2. vites senkromeç (evet senkromeçtenmiş sorun) derdine düştüm.

Borusan'ın amortisör için verdiği cevap: Sizin makinanın amortisörü daha önce türkiyeye hiç girmemiş, o yüzden şu anda fiyat veremiyorum, 2 gün sonra tekrar dönüş yapıcam.

Açıklama A: daha önce kimse kırmamış, sen nasıl bozdun bunu?
Açıklama B: o kadar pahalı ki, kimse borusan'dan almamış bu parçayı..

Al işte, ekonomik dedikleri amortisör
http://www.hagon-shocks.co.uk/catalog/config.aspx?TypeID=M

Yuh! tamir ettirsek bari şunu

GaCCaLL
29 Eylül 2011, 17:29
arka amortisör işini ne yaptın bilmiyorum ama
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-motosiklet-bmw-f650-arka-amortisor-iyi-durumda-47799134/detay/?
şu işine yarayabilir belki bende hala arka çamurluk parçası arıyorum duyan bilen varsa ses etsin...

Atahualpa
29 Eylül 2011, 17:53
arka amortisör işini ne yaptın bilmiyorum ama
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-motosiklet-bmw-f650-arka-amortisor-iyi-durumda-47799134/detay/?
şu işine yarayabilir belki bende hala arka çamurluk parçası arıyorum duyan bilen varsa ses etsin...

Borusan dan almaya kalkarsanız işçilik hariç 750€ idi en son o arka amortisör :) O yüzden Hagon hesaplı kalıyor. Şu ilandaki ise bedava :)

excavatus
30 Eylül 2011, 09:14
abi amortisör buldum... bir kaç ufak tefek daha şey çıkardı benim moruk karı... hepsini bir arada hallettirecem inşallah. İşler felaket durumda bizim bu aralar. Biraz hafiflesin diye bekliyorum. Amortisörü 300 TL ye buldum ben de.. 2. El doğal olarak. Ama yapcek bi şey yok. Orjinaline para verilmez bu ülkede.

Senin plastik parça için borusan'a sordun mu :D
umut dünyası.. Belki 50 Euro'ya falan getirirler

canicellat
30 Eylül 2011, 09:37
Gunaydin Arkadaslar; Bmw F650 parcalarini en ucuz bulabiliceginiz yerler motobins ve motoworks siteleridir. Motobins'te bmw parcalarini bana gore en ucuz bulabiliceginiz ve guvenilir bir yerdir. Motoworks hem sifir hemde ikinci el satan bir firma orayida gozden gecirebilirsiniz ve motoworks'de F650'nin arka camurlugu bulunmaktadir.

GaCCaLL
30 Eylül 2011, 10:59
Şu sayfadaki
http://www.motorworks.co.uk/vlive/Shop/Parts.php?T=4&NU=10&M=60&Ct=MA

Aşşağıdaki parça mı tam bir karar verelim bana lazım olan kısım sağ taraftaki zincir koruma hairç sol taraf ve arka bağlantı kısmı.

@canicellat sende aynı parçayı arıyormuşssun zaten nerden nasıl kaça temin ettin?
Used - Rear chainguard/sprayguard 3 piece ( F650 97 / F650ST ) | MUF46308

murat g.tepe
12 Ekim 2011, 00:28
arkadaşlar selam,3 ay önce bende 99 model 20500km de bir f650 aldım.cruiser dan sonra ilk farklı bir tarz motor seçimim oldu ve inanılmaz memnunum.ustalar konusunda biraz sıkıntılıyım.geçenlerde ön frene bastığımda fren lambası yanmıyordu bmw ci dedikleri bir ustaya gittim ,ustanın bakım söylediği "abi borunsan dan parçayı al (müşürü)hemen değiştiririz " oldu.kafama çok takıldı inat ettim söküp kontrol ettiğimde switch sağlamdı sadece yerinden biraz kaymış ve düğmesi devre dışı kalmıştı.5 dk. da hallettim 16eur da kara geçtim.f650 kullanıcısı olarak, anadolu yakasında şuna güvenebilrsin diyebilen birisi varmı?

GaCCaLL
31 Ekim 2011, 19:23
Her F650 sahibinin işine mutlaka yarayacak toplu bir şekilde ağırabi diye bildiğimiz başka bir sitedeki abimizin katkılarının çokca olduğu bir word dökümanı hazırladım burdaki arkadaşlarında muhakkak işlerine yarayacaktır

http://www.fileserve.com/file/HAYaHAS/F650-Onemli-Bilgiler.doc

buyrun güle güle kullanın :)

canicellat
10 Kasım 2011, 12:42
Merhaba GaCaLL; Mesajini yeni goruyorum. Asagida vermis oldugum linkte 3 parca halinda ayri ayri satiliyor. Evet bende ariyordum ama daha temin etmedim ama birgun temin edicem :)

http://www.motorworks.co.uk/vlive/Shop/Parts.php?T=5&NU=15&M=60&Ct=MA&SbCt=BA_15_60_MA_70

Kolay gelsin.

Şu sayfadaki
http://www.motorworks.co.uk/vlive/Shop/Parts.php?T=4&NU=10&M=60&Ct=MA

Aşşağıdaki parça mı tam bir karar verelim bana lazım olan kısım sağ taraftaki zincir koruma hairç sol taraf ve arka bağlantı kısmı.

@canicellat sende aynı parçayı arıyormuşssun zaten nerden nasıl kaça temin ettin?
Used - Rear chainguard/sprayguard 3 piece ( F650 97 / F650ST ) | MUF46308

oumar
21 Mayıs 2012, 22:48
Merhaba, bende yakın zamanda bir f650 aldım. Bu paylaştığın sitelerden alınan ürünlerde gümrük sıkıntısı oluyor mu?

GaCCaLL
22 Mayıs 2012, 13:10
Merhaba, bende yakın zamanda bir f650 aldım. Bu paylaştığın sitelerden alınan ürünlerde gümrük sıkıntısı oluyor mu?

Öncelikle Hayırlı olsun
150€ yu geçmeyen ürünlerde gümrük sıkıntısı olmaz..

polo34
22 Mayıs 2012, 14:23
Öncelikle Hayırlı olsun
150€ yu geçmeyen ürünlerde gümrük sıkıntısı olmaz..

eskiden 150 euro idi, sonra 100 euro oldu, şimdi 75 euro...
http://www.gumrukticaret.gov.tr/altsayfa/icerik/82/179/posta-hizli-kargo-esyasi-muafiyeti.html

gümrüğe takılırsa zamanında giderseniz %20 vergi ödeyip ürünü alırsınız, ürünün tv telefon radyo vb özelliklerinin olmaması gerektiğini hatırlıyorum, bazen direk eve 150 euro üzerindeki sipariş gelebiliyor, yurt dışından hangi kargo ile gönderdiklerine bağlı bir durum, bu durum biraz çelişkili oluyor :)

oumar
22 Mayıs 2012, 21:31
Çok teşekkürler. Aslında bu siteleri bazı aksesuarlar için düşünürken şimdi yaptığım kazadaki hasarı gidermek için kullanacağım.

GaCCaLL
23 Mayıs 2012, 10:40
Çok teşekkürler. Aslında bu siteleri bazı aksesuarlar için düşünürken şimdi yaptığım kazadaki hasarı gidermek için kullanacağım.

Geçmiş olsun neler lazım?

oumar
23 Mayıs 2012, 17:11
Şuan , ön grenajı, ön camı hallettim. Tek eksiğim far kaldı. Verdiğiniz sitede far 149sterlin. ANcak benim anladığım kadarıyla motorun üstündeki far zaten orjinal değilmiş. Tahmin ediyoruz ki, üzerinde Dodge100 farı var. Ama bu farı da bulamıyorum. 2. el ya da motoru yedek parça yapan birileri olsa belki oradan bulurum.

Selamlar.

oumar
23 Mayıs 2012, 21:19
Şunu öğrendim, bizim farlara birebir uyan bir model daha var. Dodge AS200-AS250 kamyonet. Hatta şuan üstünde olan da oymuş. Bakınıyorum bakalım bulabilecek miyim?

avciceyhan
23 Mayıs 2012, 21:25
Şunu öğrendim, bizim farlara birebir uyan bir model daha var. Dodge AS200-AS250 kamyonet. Hatta şuan üstünde olan da oymuş. Bakınıyorum bakalım bulabilecek miyim?
sanayiye bi bakınsan kesin bulursun olmadı oto parçacılara bi bak sor

oumar
23 Mayıs 2012, 21:37
Aynen, bugün arandım baya bir ama bulamamıştım. Artık ne aradığımı nokta atışı biliyorum en azından :)

GaCCaLL
24 Mayıs 2012, 10:05
Şuan , ön grenajı, ön camı hallettim. Tek eksiğim far kaldı. Verdiğiniz sitede far 149sterlin. ANcak benim anladığım kadarıyla motorun üstündeki far zaten orjinal değilmiş. Tahmin ediyoruz ki, üzerinde Dodge100 farı var. Ama bu farı da bulamıyorum. 2. el ya da motoru yedek parça yapan birileri olsa belki oradan bulurum.

Selamlar.

sanayide gezerek o fardan bulabilmem lazım tahminimce as250 farı diye sorun isterseniz..

oumar
05 Haziran 2012, 22:05
Tekrar merhabalar,

arka süspansiyonu ayarlayabildiğimiz ayar düğmesi sıkışmış ve dönmüyor. Sebebi ne olabilir? Daha önce bu problemi yaşayan oldu mu?

GaCCaLL
05 Haziran 2012, 23:22
Tekrar merhabalar,

arka süspansiyonu ayarlayabildiğimiz ayar düğmesi sıkışmış ve dönmüyor. Sebebi ne olabilir? Daha önce bu problemi yaşayan oldu mu?

wd40 ile denedinmi? Birde en sıkışıkdamı yoksa gevşektemi?

oumar
06 Haziran 2012, 23:55
Şuan soft konumunda. WD40 denemedim daha.

melih6153
05 Eylül 2012, 11:04
s.a. arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var motorumun dun farkettım debrıyaj maneyının ordan tel kopmaya baslamıs ve ıncecık kalmıs hangı tel uyar bızım motora duymustum bı ara ama bulamadım yardımınızı beklıyorum.

melih6153
07 Eylül 2012, 18:23
s.a. arkadaşlar 97 model bmw f650 motoruma elcık koruma aramaktayım aldıgımda uzerınde yoktu ama olmuyor onsuzda varmı yardımcı olacak bırı efendım.

GaCCaLL
07 Eylül 2012, 18:47
s.a. arkadaşlar 97 model bmw f650 motoruma elcık koruma aramaktayım aldıgımda uzerınde yoktu ama olmuyor onsuzda varmı yardımcı olacak bırı efendım.

Borusandan 2000 sonrası F650gsler için olanlarını 100tl gibi bir rakama alabilirsin,
Ben onlardan kullanıyorum gayet kullanışlı..

melih6153
07 Eylül 2012, 20:10
Borusandan 2000 sonrası F650gsler için olanlarını 100tl gibi bir rakama alabilirsin,
Ben onlardan kullanıyorum gayet kullanışlı..

cıddımısın arkadasım resmı fılan varmı nasıl bıse montajı nasıl kolaymı bıde parcanın kodu varmı ne zmn aldın sen?
borusandan alısverıs yapmadım hıc nasıl yapcazben ızmıtteyım.

GaCCaLL
10 Eylül 2012, 11:12
cıddımısın arkadasım resmı fılan varmı nasıl bıse montajı nasıl kolaymı bıde parcanın kodu varmı ne zmn aldın sen?
borusandan alısverıs yapmadım hıc nasıl yapcazben ızmıtteyım.

http://img685.imageshack.us/img685/2340/52357710151118905168818.jpg

Şurda görünüyo elcik korumalar...

Borusana 2000 sonrası f650 elcik koruması diye sorduğunda anlar onlar sen parça kodunu bilmek zorunda değilsin zaten.
Ama Bempar'dan da bir fiyat al orası daha ucuz diyenler var...

melih6153
11 Eylül 2012, 11:48
http://img685.imageshack.us/img685/2340/52357710151118905168818.jpg

Şurda görünüyo elcik korumalar...

Borusana 2000 sonrası f650 elcik koruması diye sorduğunda anlar onlar sen parça kodunu bilmek zorunda değilsin zaten.
Ama Bempar'dan da bir fiyat al orası daha ucuz diyenler var...

ilginizden ötürü teşekkür ederim efendım ama ben kocaelideyim nereden alıcamı o parcayı bilemyprm :S

melih6153
11 Eylül 2012, 22:57
s.a. arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var motorum bmw f650 97 model pazar gunu komple bakım yaptım motoruma yag degısımı yag fıltresı vs saatlerce ııtınayla temızledım en son işim bitti motoru topladım sadece motor koruma plastiğini takmadım bindim benzin istasyonuna gittim hem benzin almak için hem motoru yıkamak ıcın ılk bindiğimde bi sorun yoktu vitese taktım boş ışıgı sondu devam ettı gıderken yolda bı ara baktım boş ışığı yandı anlamadım bı an sondu hemen sonra bıraz daha gıderken baktım dırek yandı ama ben gıdıyordum motor viteste idi neyse motorun altında eskı yaglanma vardı gaz yagıyla yıkadım sonra su ıle temızledım hava tuttum eve geldım hala sonmedıkı ısık kac gundur yanıyor nedır sorun olan :S

GaCCaLL
12 Eylül 2012, 10:37
boş vites müşürüdür.
ayrıca kocaelinden alamazsın parçayı ankara bmw borusanı telefon ile ara parça parasını havale et ordan sana kargo ile gönderirler malzemeyi..

melih6153
12 Eylül 2012, 10:39
boş vites müşürüdür.
ayrıca kocaelinden alamazsın parçayı ankara bmw borusanı telefon ile ara parça parasını havale et ordan sana kargo ile gönderirler malzemeyi..

teşekkür ederim efendım yanlız dediniz parça nereye bağlanıyor bnm bağlamam mumkunmu ? ücreti ne kadardır ve ben hiç o şekilde alışveriş yapmadım nasıl olucak yardımcı olurmusun maruzatı yoksa özelden numaranı yazsan konussak sen bu isten baya anlıyon belli.

melih6153
13 Eylül 2012, 10:41
dostum sorunu buldum o gun bakım yaparken gevşek vidalarıda sıktım motorun yağ filtesinin altındaki plastik kapak yani ön dişli kapagının ortasındaki vida bok müşürünün oldugu yermis cok sıkılmazmıs o motoru aldım adama sordum sıktıgın vıdayı gevşet dedi :) düzeldi kafayı yedim 2 gundur yaa :) düzeldi su an az sıkıyoruz o vidayı :)

melih6153
13 Eylül 2012, 17:44
arkadaşlar motorun sorunları bitti sayılır ama bi kaç isteğim var motora uygunmudur sizce simdi 1. olarak yan canta demırlerı ve yan canta nasıl bıse yaparız uygun fıyata ne olabılır

2. olarak sesli egzos nedenı gercekten gece bi aprilla 650 geçti yanımdan resmen kalbım tıtredı sesın siddetinden çok güzeldi sizce sorun olurmu nasıl bi egzos almalıyız kaça malolur cevapları beklıyorum.

GaCCaLL
13 Eylül 2012, 22:41
arkadaşlar motorun sorunları bitti sayılır ama bi kaç isteğim var motora uygunmudur sizce simdi 1. olarak yan canta demırlerı ve yan canta nasıl bıse yaparız uygun fıyata ne olabılır

2. olarak sesli egzos nedenı gercekten gece bi aprilla 650 geçti yanımdan resmen kalbım tıtredı sesın siddetinden çok güzeldi sizce sorun olurmu nasıl bi egzos almalıyız kaça malolur cevapları beklıyorum.

yan çanta demirlerini yapanlar var google da aratınca çıkıyor..
işin aslı bende bi egzoz arayışındayım uzun zamandır ama elle tutulur bir bilgi yok bulabilirsen FMF powercore 4 alabilirsin lakin fiyatlar uçuk...

viper17
13 Eylül 2012, 23:10

250 cc motora helikopter egzozuda taksan 650 cc sesi vermez :)

melih6153
14 Eylül 2012, 12:38
yan çanta demirlerini yapanlar var google da aratınca çıkıyor..
işin aslı bende bi egzoz arayışındayım uzun zamandır ama elle tutulur bir bilgi yok bulabilirsen FMF powercore 4 alabilirsin lakin fiyatlar uçuk...

valla dostum aynen cok ucuk fıyatlar da cıkmadı bana lınk atsana bı sana zamet :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:33 ----------

250 cc motora helikopter egzozuda taksan 650 cc sesi vermez :)

dostum 250 cc oldunu kım dedı 650 cc bızım motorda zaten ama tek sılındır :) tok ses alıcaz gibi de egzos lazım işte uygun bişe...

melih6153
21 Eylül 2012, 10:03
arkadaşlar sonuca ulaşamadık :S

Selka
28 Eylül 2012, 00:24
Değerli Arkadaşlar, F650 GS ile F650 Dakar ın sele yükseklik farkı varmıdır? Var ise kaç cm 'dir? Teşekkürler...

prometheus75
18 Ekim 2012, 18:45
Selam,
99 f650st sahibiyim, arka amortisör arıyorum. tamir eden firmalar varmış ama güvenemiyorum. bilgisi olan var mı? sıfırları çok pahalı, güvenebileceğimiz bir çıkma bulabilir miyiz?

prometheus75
13 Kasım 2012, 16:39
Selamlar,
bundan 6 ay önce atladım motoruma kızıltopraktan beylikdüzüne gidiyorum, avcılar rampasını çıkarken motorum stop etti. tekrar çalıştıramadım. usta çağırdım avcılar tarafından, abi akün bitmiş dediler, yenisini taktılar. yoluma devam ettim. beylikdüzünde kaldım bir gece, sabah kalktım, çalıştırdım motoru, bir pastanenin önünde durdum, tekrar çalıştıramadım. yokuş aşağı olduu için, vurdurarak çalıştırdım, kızıltoprak'a ustamın yanına geldim. nedir sorunu dedim. aküyü şarj etmiyor dedi. neden diye araştırırken konjentörün çalındığını farkettik. her f650'de oduğu gibi çamurluğun altına vidalıydı (daha önce konjektör yaktık iki tane, tecrübeliyiz), çalmış bazı anası muhterem arkadaşlar.

iki haftadır ardçı almamıştım, dün bir arkadaşı bir yere götüreceğim, bir de baktım, sağ arka peg yok. nasıl olur? gözlerime inanamıyorum. baktım sökülmüş. bldiğiniz söküp götürmüş adamlar. hafif sunturlu bir küfrü bastım arkadaşlara...

bunları neden yazdım:

1. dikkat edin, etrafta bu şekilde hırsızlar dolaşıyor, açık hava mağazası gibi ihtiyaçlarını başka motorlardan sökerek karşılıyorlar, ya da satıyorlar.

2. kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum ama motorcunuz ya da motorcunuzun yedek parçalarını tedarik ettiği kişiler böyle bir tezgah kurmuş olabilir, motorcunuz ya da siz durumdan haberdar olmayabilirsiniz, dürüst iş yaptığını düşündüğünüz insanlar bu şekilde çalışıyor olabilir, dolaylı olarak başkalarının ahını alabilirsiniz ya da bilmeden bu şekilde çalışan bir tezgaha sponsor olmuş olabilirsiniz, başkalarının canının yanmasını istemeden teşvik etmiş olabilirsiniz.

3. ola ki bir ihtimal siz veya sizin bir arkadaşınız tam da bu belirttiğim tarihlerde bu tür parçalara gereksinim duymuştur ve farkında olmadan benim motorumdan sökülen parçalarla tanışmışsınızdır. hani belki kulağınıza gelmiştir de bu şekilde çalışan kişilerin ipliğini pazara çıkarmak adına ya da benzeri bir tavır için bilgi aktarabilirsiniz...

diye burada paylaştım...

Allah kimseye harama el uzattırmasın...

sevgiler, saygılar...

firat bayir

alico96
17 Nisan 2013, 20:54
Tüm arkadaşlara merhabalar bugün itibarı ile bende 99 f650 sahibiyim.Allah utandırmasın!!!

muhittinKaplan
17 Nisan 2013, 21:23
Amin, Cümlemizi.

GaCCaLL
17 Nisan 2013, 23:34
hayırlı olsun..

beter-böcek
18 Nisan 2013, 17:47
Hayırlı olsun Allah utandırmasın inşallah.. Fazla canlı bir topic degil ama.. Güzel bir motor tercih etmişsin güle güle kullan...