Orijinalini görmek için tıklayınız : Bmw BMW F650 (1994-2000 arası) paylaşımları
Sayfa :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
Gültekin
04 Ağustos 2009, 13:12
konu ile alakasız ama bizim L300 ün farınada öyle acayip bi fiyat çekmişti servis bende aynı dodge farı taktırmıştım
Maşallah her derde devaymış bu dodge farı. :cherry:
duymazay11
06 Ağustos 2009, 12:14
Yazmış olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim.
ctolga21
07 Ağustos 2009, 01:02
herkeze merhaba bende 96 beyaz funduro kullanıcısıyım.
bu gün sürüş esnasında motor gaz yemedi ve teklemeye başlayıp stop etti.
ben benzinden kaynaklı bi sorun olduğunu düşündüm. rezer e alınca hiç bir sorun yok ama normal e alınca belli bi süre sonra tekleyip stop ediyor.
acaba kirli benzin den kaynaklı bi sorun mu yoksabaşka bi açılımı varmı. ????
emrahkrm
07 Ağustos 2009, 01:10
ben benzinden kaynaklı bi sorun olduğunu düşündüm. rezer e alınca hiç bir sorun yok ama normal e alınca belli bi süre sonra tekleyip stop ediyor.
benzinin bitiyo rezerve alıp benzinciye gitmelisin :)
tbk_1980
07 Ağustos 2009, 01:12
İşte bu anda ben bittim:D:D:D:queen::queen::queen:
ctolga21
07 Ağustos 2009, 01:22
saol uyarın için ama benzini 7 km önce alınca tekrar geri gitme isteği uyanmadı içimden :cherry:
yani yarım depodan biraz az benzin vardı. :queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:18 AM ----------
İşte bu anda ben bittim:D:D:D:queen::queen::queen:
:queen::mrgreen::pr::queen:
ben şarz ediyorum inşallah dolar :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:22 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:19 AM ----------
birde unutmadan yan sehpa nerden bulabilirim. istanbulda bilen biri varmı? bi kaç yere sordum ama nafile. :( motor aşırı yatıyor vakti zamanında yan sehpası değişmiş sanırım.
Gültekin
07 Ağustos 2009, 18:29
Kesinlikle... :)
Rezerv deliğinin üstündeki benzin pis, altındaki temiz olsa gerek. :P
ctolga21
07 Ağustos 2009, 21:24
Kesinlikle... :)
Rezerv deliğinin üstündeki benzin pis, altındaki temiz olsa gerek. :P
rezerv mandalı (aklıma ismi gelmedi :queen: ) onu süksem temizlesem olurmu??
yada ne yapmam gerekiyor ?
frustrated
08 Ağustos 2009, 20:43
selam
bi hafta kadar önce ben de 98 model bir f650 sahibi oldum..motor şu anda kızıltoprakta mert bey in dükkanında bakımda..lastikleri çok eski olduğu için değiştirmem gerekiyor..araştırdığım kadarı ile en popüler lastikler michelin anakee ve metzeler tourance bir de continental escape var ama internette fiyat bilgisine ulaşamadım..metzeler ve michelin e nazaran continentalın fiyatı sanırım biraz daha düşük..bu lastiğin fiyatını ve nerden temin edebileceğimi bilen var mı? istanbul anadolu yakasında olursa iyi olur..
teşekkürler
Gültekin
08 Ağustos 2009, 20:59
selam
bi hafta kadar önce ben de 98 model bir f650 sahibi oldum..motor şu anda kızıltoprakta mert bey in dükkanında bakımda..lastikleri çok eski olduğu için değiştirmem gerekiyor..araştırdığım kadarı ile en popüler lastikler michelin anakee ve metzeler tourance bir de continental escape var ama internette fiyat bilgisine ulaşamadım..metzeler ve michelin e nazaran continentalın fiyatı sanırım biraz daha düşük..bu lastiğin fiyatını ve nerden temin edebileceğimi bilen var mı? istanbul anadolu yakasında olursa iyi olur..
teşekkürler
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Yaklaşık 2 yıl önce conti escape aramış, bulamamıştım. şu an durumu nedir bilmiyorum.
Geçen ay arkadaşımın 1995 F650'sine (benim eski motorum) metzeller tourance taktık. 470 Lira tuttu.
Performansından memnun.
Conti escape için http://www.eris.com.tr/ bağlantısındaki telefondan, Bora ERİŞ'ten bilgi alabilirsiniz.
Bora bey de motorcudur. Yardımcı olur. :wiinkk:
frustrated
08 Ağustos 2009, 21:13
hızlı cevap için teşekkürler..
Gültekin
31 Ağustos 2009, 04:05
Geçen ay arkadaşımın 1995 F650'sine (benim eski motorum) ...
O, yine benim oldu. :)
http://i31.tinypic.com/2hmkc44.jpg
Evet. Nerde kalmıştık. :cherry:
banalazim
31 Ağustos 2009, 04:55
seneye bende alıcam ozaman sohbete bende katılırım :)
RunemagicK
31 Ağustos 2009, 17:32
seneye almayı düşünüyorum ama kaç yaşında bir alet almalıyımki sorun çıkartmasın. malum yedek parçaları şimdiki motorumla aynı fiyat nerdeyse. masraf çıkarmasın, uzun yolda yolda bırakmasın istiyorum. düşünceniz nedir
Gültekin
20 Eylül 2009, 04:49
Hemen hemen her aracımda olduğu gibi, bu motorumda da akü cortladı, ve yine yepisyeni bir akü satınalmak zorunda kaldım. ::angry2::
Aha bu alentirink kutusu için 90 Kayme öpüldüm. ::156::
Bayramdan sonra elektrolitini ekleyip şarjını yapacağım.
Hayırlı olsun. :P
http://i34.tinypic.com/dcg13p.jpg
Gültekin
25 Eylül 2009, 02:33
http://i36.tinypic.com/2dvmud5.jpg
http://i37.tinypic.com/dqnkzs.jpg
Dün elektrolitini doldurup şarjını yaptık, müdürüm-moderatörüm Erginatörümün yardımıyla da taktık ve hizmet almaya başladık.
Artık bu topikle kimse ilgilenmese de, ben yaşatmaya devam edeyim. :wiinkk:
Gökhan
25 Eylül 2009, 02:50
Gültekin bmw'nin bu kasasını tercih edecek kişilerin kafasındaki en büyük soru işareti modeli deneniyle sorun çıkartır mı? Sorun çıkartırsa fiyatlar ortada . Acaba ocagıma incir agacı dikip onu düzenli olarak sular mı?Bir kullanıcı olarak bu konularda bizleri aydınlatırsan konuya olan ragbetin artacagı düşüncesindeyim.:)
Gültekin
25 Eylül 2009, 03:03
Gültekin bmw'nin bu kasasını tercih edecek kişilerin kafasındaki en büyük soru işareti modeli deneniyle sorun çıkartır mı? Sorun çıkartırsa fiyatlar ortada . Acaba ocagıma incir agacı dikip onu düzenli olarak sular mı?Bir kullanıcı olarak bu konularda bizleri aydınlatırsan konuya olan ragbetin artacagı düşüncesindeyim.:)
Eskimeyen ve bozulmayan bir makina henüz icad edilmedi.
Önemli olan parça ve ustasını bulabilmek. BMW'nin bu modelinin her parçası ve ustası gani.
Yurtdışı bağlantılarınız varsa hiç üzülmezsiniz. Yoksa, Borusanda her parçası mevcut. çokça tercih edilen Japon muadilleri fiyatına alabiliyorsunuz.
Fiyatlara gelince, çin menşeili ürünler hariç, diğerlerinden ucuz ya da pahalı değil.
10 yaşından büyük olan bu makinalar tabiiki sorun çıkaracak.
Düzeltilen bölümden 5 yıl kadar emin olmak işin güzel yanı. :wiinkk:
purenake
25 Eylül 2009, 21:41
Valla Gültekin abi ben de bugün Rahmi Hoca'nın motoruna bindim YBR'den sonra çok farklı ve sürüşü çok zevkli geldi açıkçası.
Eğitimden sonra alınabilcekler listesine ekledi hoca tabii ki alır almaz ek bir eğitimle.
Bir kaç motor baktım internetten ama 97-99 modeller var 33000 45000 yazmışlar açıkçası bu tarz bir motor için biraz az gibi geldi. Eee tabi yeni başlıyoruz her şeye de atlamamak kılı kırk yarmak lazım. Bu konuda nasıl bir tavsiyen olur ? Yeni başlayan biri için tavsiye eder misin motoru ? Uysal mıdır vs vs.. :))
Aklımda başlangıç için CBF 250 vardı fakat hoca bu modeli de aklıma sokunca araştırma gereği duydum.
Biraz bilgi verirsen çok sevinirim..
Gültekin
26 Eylül 2009, 02:23
Biraz bilgi verirsen çok sevinirim..
Rahmi hocanın yanında laf etmek bana düşmez. :bounce:
Ne diyorsa o'dur. :wiinkk:
Km. konusunda ise, helal süt emmiş birine rastlamak gerekiyor.
Şu an satılıklar arasında 44000 Km. olduğunu söyleyen, ama aldığında 75000 olduğunu bildiğim bir motor bile var. :pr:
Yani bu konuda ne söylense boş. :pale:
purenake
26 Eylül 2009, 19:40
Şu an satılıklar arasında 44000 Km. olduğunu söyleyen, ama aldığında 75000 olduğunu bildiğim bir motor bile var. :pr:
Sanırım benim için en iyisi hem daha ucuz hem de daha yeni bir model olan CBF ile başlamak. Daha sonra az buçuk birşeylerden anlamaya başlayınca bir sonraki için tecrübeli olurum nelere dikkat etmem konusunda vs..
Çok teşekkürler cevap için..
tolgamavi
27 Eylül 2009, 14:25
paylasım ıcın tsk edıyoruz arkadaslar ;)
Gökhan
28 Eylül 2009, 13:31
75.000 km'de düzenli bakımları yapılmış olsa dahi bu motor için bir sorun olur mu?
iptaluyelik02
28 Eylül 2009, 14:56
75.000 km'de düzenli bakımları yapılmış olsa dahi bu motor için bir sorun olur mu?
advrider.com da okuduğum bir yazıda 200.000 i gecen Fundurolardan bahsediliyordu.
Gültekin
28 Eylül 2009, 19:05
Bakımları düzgün yapılan motorda büyük sorunlar olmaz.
Yukarıda 75000 Km. derken anlatmak istediğim motorun çok Km. yapmış olması değil, bu mevzuda sahtekarlıkların yapldığıydı.
Emniyet çıkması dahi olsa, en geberik haliyle bile olsa, eğer fiyatı makulse bu motoru alır, gerekli tamir-bakımını yapar binerim.
Bu benim düşüncemdir. başkasına mantıklı gelmeyebilir.
Sonuna kadar güvendiğim için içim rahat.
Sanırım 2004 modeli takaslayıp, yine 1995 model almam bu konudaki samimiyetimi gösteriyordur. :bounce:
Savaş abim yazmış. 150-200 bin Km. devirenler az değil.
İşin sahtekarlığına kaçmasalar, ülkemizde de görürüz bunu ama... öyle işte. :pale:
Gültekin
08 Ekim 2009, 21:44
Kontak kilidinin, depo kapağının ve sele kilidinin fişeklerini, orjinal parça almadan yerli imkanlarla değiştirmek istiyorum.
Daha önce böyle veya benzeri bir işlem yapan var mı?
ctolga21
14 Ekim 2009, 16:51
Kontak kilidinin, depo kapağının ve sele kilidinin fişeklerini, orjinal parça almadan yerli imkanlarla değiştirmek istiyorum.
Daha önce böyle veya benzeri bir işlem yapan var mı?
bir ay kadar önce nasıl olduğunu bilmediğim bir sebepten dolayı anahtarım kırılmıştı.
anahtarcıları çoğu yeni fşek dizerek gerekli bölgelerin anahtarlarını yapıyorlar.
ben 30 lira gibi bi rakama kontak, depo , sele kilidinin fişeklerini değiştirttim.
Gültekin
16 Ekim 2009, 23:51
bir ay kadar önce nasıl olduğunu bilmediğim bir sebepten dolayı anahtarım kırılmıştı.
anahtarcıları çoğu yeni fşek dizerek gerekli bölgelerin anahtarlarını yapıyorlar.
ben 30 lira gibi bi rakama kontak, depo , sele kilidinin fişeklerini değiştirttim.
Bilgi için teşekkürler.
Whitehair
17 Ekim 2009, 00:00
Gültekin bey selamlar,
Sizin orjinal km hakkında hassasiyetinizi özellikle yazılarınızdan takip ettiğim için önce size sormak istedim. Alnımın teri ile imkanlarımı zorlarak ve bir miktarda kredi ile biriktirdiğim bir miktar nakitim var (5000 Tl civarı. Bu rakama alabileceğim yalanı dolanı olmayan F 650- f650 St vs motorlardan kaç modelini bulabilirim? tanıdık güvenilir satıcı varmıdır? Sahibinden.com sitesinde F650 var 94 model 6000 TL, F650 var 98 model 5000 TL. Nasıl karar vereceğim? Neye göre? Bazı arkadaşlar götür motoru baktır diyecek fakat o olmadı diğerini, oda olmadı öbürünü bu işlemlere ücret alınmıyormu?
Yardımlarınızı bekliyorum.
Gültekin
17 Ekim 2009, 00:45
Merhaba Whitehair
Sizin orjinal km hakkında hassasiyetinizi özellikle yazılarınızdan takip ettiğim için önce size sormak istedim. Alnımın teri ile imkanlarımı zorlarak ve bir miktarda kredi ile biriktirdiğim bir miktar nakitim var (5000 Tl civarı.
Bu rakama alabileceğim yalanı dolanı olmayan F 650- f650 St vs motorlardan kaç modelini bulabilirim?
Bu konuda ne söyleyebilirmki dostum?
tanıdık güvenilir satıcı varmıdır?
Vardır mutlaka. 2 ay önce sorsaydın, çok güvendiğim bir motoru önerebilirdim :wiinkk:
Sahibinden.com sitesinde F650 var 94 model 6000 TL, F650 var 98 model 5000 TL. Nasıl karar vereceğim? Neye göre?
Motorun açılıp açılmadığına, kaza durumuna, egzozunun porjinal olmasına, genel performansına ve fiyatına göre birini belirlemen lazım. '94-'99 arası 5 yıl fazla yaşlanma hariç hiç bir fark yok.
Bazı arkadaşlar götür motoru baktır diyecek fakat o olmadı diğerini, oda olmadı öbürünü bu işlemlere ücret alınmıyormu?
Cüz'i bir miktar verilir ustalara. Her motoru değil de, gözüne kestirdiklerini gösterebilirsin. :wiinkk:
Gönlüne göre güzel bir f650 bulmanı dilerim.
Kolay gelsin.
Whitehair
17 Ekim 2009, 01:02
Bilgiler için teşekkürler.
frustrated
25 Ekim 2009, 21:31
Merhaba Whitehair
Sizin orjinal km hakkında hassasiyetinizi özellikle yazılarınızdan takip ettiğim için önce size sormak istedim. Alnımın teri ile imkanlarımı zorlarak ve bir miktarda kredi ile biriktirdiğim bir miktar nakitim var (5000 Tl civarı.
Bu rakama alabileceğim yalanı dolanı olmayan F 650- f650 St vs motorlardan kaç modelini bulabilirim?
Bu konuda ne söyleyebilirmki dostum?
tanıdık güvenilir satıcı varmıdır?
Vardır mutlaka. 2 ay önce sorsaydın, çok güvendiğim bir motoru önerebilirdim :wiinkk:
Sahibinden.com sitesinde F650 var 94 model 6000 TL, F650 var 98 model 5000 TL. Nasıl karar vereceğim? Neye göre?
Motorun açılıp açılmadığına, kaza durumuna, egzozunun orjinal olmasına, genel performansına ve fiyatına göre birini belirlemen lazım. '94-'99 arası 5 yıl fazla yaşlanma hariç hiç bir fark yok.
Bazı arkadaşlar götür motoru baktır diyecek fakat o olmadı diğerini, oda olmadı öbürünü bu işlemlere ücret alınmıyormu?
Cüz'i bir miktar verilir ustalara. Her motoru değil de, gözüne kestirdiklerini gösterebilirsin. :wiinkk:
Gönlüne göre güzel bir f650 bulmanı dilerim.
Kolay gelsin.
selam
-motorun egzosunun orjinal olup olmadığını nasıl anlayabiliriz?
teşekkürler
Gültekin
27 Ekim 2009, 15:59
selam
-motorun egzosunun orjinal olup olmadığını nasıl anlayabiliriz?
teşekkürler
Üzerinde farklı bir egzoz yoksa, (Yoshi, devil vs.) ve kendi egzoz haznesinde fabrikasyon dışında kaynak izleri taşımıyorsa benim için yeterlidir. :wiinkk:
frustrated
27 Ekim 2009, 22:07
peki f650 sahipleri olarak istanbul da hangi ustayı öneriyorsunuz? ben kızıltoprakta kurbağalı dere deki mert e bakıma vermiştim ilk aldığımda (2 ay filan önce) ..baya da bi para ödedim..ama bugün motor ışıklarda bayıldı ve stop etti..biraz uğraştıktan sonra çalıştı gerçi ama hala sağlıklı değil..yarın götürücem tekrar ama içime de bir şüphe düştü doğrusu..
-antrparantez bir soru daha sorayım motorlarınız jiklesiz çalışıyor mu? (yaz-kış farketmez)..benimki çalışmıyor
teşekkürler
Gültekin
27 Ekim 2009, 22:20
peki f650 sahipleri olarak istanbul da hangi ustayı öneriyorsunuz? ben kızıltoprakta kurbağalı dere deki mert e bakıma vermiştim ilk aldığımda (2 ay filan önce) ..baya da bi para ödedim..ama bugün motor ışıklarda bayıldı ve stop etti..biraz uğraştıktan sonra çalıştı gerçi ama hala sağlıklı değil..yarın götürücem tekrar ama içime de bir şüphe düştü doğrusu..
-antrparantez bir soru daha sorayım motorlarınız jiklesiz çalışıyor mu? (yaz-kış farketmez)..benimki çalışmıyor
teşekkürler
Kadıköy Hasanpaşada Melih usta var. Tavsiye ederim. (0532 4376913)
Ayaz hariç, jikle kullanmıyorum. Tek marşla çalışıyor.
frustrated
01 Kasım 2009, 13:15
herkese selam,
daha önce motorumun jiklesiz çalışmadığını söylemiştim.. f650.com un sık sorulan sorular kısmında bunun sebeplerinden birinin bujinin üstündeki fişler olabileceğini öğrendim.
http://faq.f650.com/FAQs/PlugCapsnCoils.htm
yerine takılabilecek parça olarak şu önerilmiş
http://www.amazon.com/NGK-COVER-XD05F-SPARK-PLUGS/dp/B000UKHJU4
bu parça istanbul'da nerden bulunabilir ve kendim takabilir miyim? teşekkürler
Tenere600
02 Kasım 2009, 17:46
Bu kasa f 650'nin arka amortisörüne ihtiyacım var. Elinde veya civarında olanlar beni bilgilendirebilirse sevinirim.
burcinhan@hotmail.com
Gültekin
02 Kasım 2009, 21:17
http://www.sahibinden.com/1998_f650_bmw_degerlendirmek_isteyene-05WQQaXQQ17801523WQQpXQQdisplayitem
Motoru parça parça satıyor ilan sahibi. Konuşun, belki yardımı dokunur. :wiinkk:
frustrated
02 Kasım 2009, 22:55
ben de saat arıyorum..şu andaki saat bozuk..
Tenere600
03 Kasım 2009, 10:08
http://www.sahibinden.com/1998_f650_bmw_degerlendirmek_isteyene-05WQQaXQQ17801523WQQpXQQdisplayitem
Motoru parça parça satıyor ilan sahibi. Konuşun, belki yardımı dokunur. :wiinkk:
Aramıştım, bu ilandaki numarayı açmadı kendisi.
frustrated
28 Aralık 2009, 22:32
f650 için hangi elcik korumalar uygundur bilen var mı?
Gültekin
10 Şubat 2010, 23:26
F650'nin arka fren müşürü arıza yaptı, bir kaç zamandır ebay'de araştırıyordum.
Müşür hidrolik sistem olarak tasarlandığı için başka markalardan ali-cengiz yapamıyorduk.
Bugün kornayı değiştirmek için Kanuni servisi dostum Adnan ustaya uğradım, "Senin parçayı buldum" dedi.
Evet parçayı bulmuştuk. Taktığımızda cukkadanak oturdu ve sorunsuz çalışmaya başladı. Fiyatı da 35 TL. :)
Aklınızda bulunsun, lazım olursa site site dolaşıp, tırım tırım aramayın diye fotolarıyla, koduyla ekliyorum.
Arızalı olan orjinal müşür.
http://i44.photobucket.com/albums/f24/Gurzan/ivir-zivir/f650msr.jpg
Kanuni Deer152 arka fren müşürü
http://i44.photobucket.com/albums/f24/Gurzan/ivir-zivir/f650msr2.jpg
http://i44.photobucket.com/albums/f24/Gurzan/ivir-zivir/f650msr3.jpg
Burası Türkiye. Burada çare tükenmez. http://i44.photobucket.com/albums/f24/Gurzan/smilies/s1.gif
rasta07
10 Şubat 2010, 23:38
Merhaba arkadaşlar bende 94 model F650 mi dün aldım , şimdilik bir sıkıntı yok motorda ancak kablolar biraz yıpranmış ilk fırsatta kablo sistemini elden geçiricem ...
Sitede aynı motor sahipleriyle tanışmak isterim , msnlerimizi verebiliriz , hem muhabbet derinleşir hemde bir sıkıntı çıktığında ulaşmak daha kolay olur birbirimize , istiyen arkadaşlar Özel mesaj ile msnleri paylaşabiliriz...
Gültekin abi , güncel yakıt tüketimini yazabilir misin epeydir yakıt tüketimi hakkında bilgi vermemişsin en son psikolojik değer olarak 5,5 lt den bahsediyordun ; birde sanırım motosikleti satıyordun ne durumda arıyan soran vs.durumu...
frustrated
11 Şubat 2010, 20:58
ankarada bmw ustası bilen varmı?
jason55
11 Şubat 2010, 21:32
ankarada bmw ustası bilen varmı?
ostim sanayinde murat ustaya (duran motor) uğramanı tavsiye ederim kendisi bmw ustasıdır hatta dükkanına gittiğinde 70 küsür model R-60-6 var kız gibi görmelisin motor inanılmaz ağır yerinden oynamıyor :)
Gültekin
23 Şubat 2010, 20:09
Gültekin abi , güncel yakıt tüketimini yazabilir misin epeydir yakıt tüketimi hakkında bilgi vermemişsin en son psikolojik değer olarak 5,5 lt den bahsediyordun ; birde sanırım motosikleti satıyordun ne durumda arıyan soran vs.durumu...
5,5 hatta 5 lt/100 km.'yi gördüm. :cat:
şu aralar günlük sadece 2 km. kullandığım için fazla yakıyor. O da normal.
Ciddi alıcı pek kalmamış.
Uzaktan saçma sapan mesajlar geliyor, ölü seviciler, akbabalar piyasada kol geziyor. :farao:
Görmedikleri motora sanaldan pazarlık yapıyorlar. :queen:
Böyle adamlar zaten motora falan binmesin. İstemez. :bounce:
Durum budur. :bounce:
Abi teşekkürler , haklısın piyasada millette mal alırken garip bi psikoloji oluşmuş ne dersen illaki biraz aşağısı hatta indirim yaptıktan sonrada indirimin indirimini çok isteyen tipler var, ilanını arada inceliyorum çok kesin hatlarla belirtilmiş bi ilan , yakıt biraz yüksek gibi geldi biraz daha az yaksaydı (4-4,5lt) almaya niyetlenebilirdim ama Ybr'den sonra biraz katır tepmişe dönebilirdim benzin konusunda:) ; umarım layık olan birine hayırlısıyla gider...
mslck
26 Şubat 2010, 18:36
Arkadaşlar 74 model bir bmw için parça ihtiyacımız var.
http://www.motosiklet.net/forum/almak-isteyenler/73159-bmw-r60-6-icin-karburator-samadirasi-samandira-ignesi-sibop-muhafaz-lastikleri-lazi.html#post1975465
yardımcı olan olursa çok makbule geçer...
jason55
26 Şubat 2010, 18:50
Arkadaşlar 74 model bir bmw için parça ihtiyacımız var.
http://www.motosiklet.net/forum/almak-isteyenler/73159-bmw-r60-6-icin-karburator-samadirasi-samandira-ignesi-sibop-muhafaz-lastikleri-lazi.html#post1975465
yardımcı olan olursa çok makbule geçer...
4-5 mesaj yukarıda yazmıştım ankara'da murat usta var istersen ona bir sor.BMWcidir kendisi.hatta bahsettiğin motordan onda vardı dükkanda duruyordu.kendi toplamıştı sanırım.
0542 727 1826 bi ara istersen yardımcı olur sanıyorum
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO