Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce Hangi Motor?
doktor_12
09 Mayıs 2007, 20:44
Bİ MOTOR ALCAM SCOOTER İLK MOTORUM OLCAK VE ÇOK ZORLARIM YANİ DÜŞE KALKA ÖGRENECEGİM ANLİCAGINIZ.SİZCE HANGİ MARKAYI ALİM HANGİSİ DAHA DAYANIKLI.BENİ Bİ KAÇ YIL İDARE ETCEK BİŞEY LAZIM 4 YIL FLN ACİL YARDIM BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TŞK:cat:
Lyyndo
09 Mayıs 2007, 20:52
Arkadaşım artık hep aynı konular donuyo ama ben sana cevap vereyim.1 2 yıl gitsin diyosan çin malı almayacaksın.Çin malı alırsın belki 1 2 yılda kullanırsın ama motorun sanki 10 yıllık gibi gorunur.Şase namına bişey kalmaz(motorunu hiç soylemıyorm zaten).Bu motorlar hor kullanmaya gelmez.Bence hesaplı ve iyi bir motor istiyosan honda beat,activa veya yamaha bws tarzı bi motor alırsan,bu motorlar seni yarı yolda bırakmazlar...karar senin tabi
Kaiser
09 Mayıs 2007, 21:14
Bütçeni ve boyunu,posunuda söylersen, hem fiziğine hem kesene uygun birşeyler önerilebilir.Ama 4 yıl sorunsuz kullanmak istiyorsan japonları tercih etmen daha doğru olur.
honda beat almanı tavsiye ede:cat: rim
megadeth
09 Mayıs 2007, 21:22
bende lyyndo arkadaşın dediğinin tam tersini söyleyecektim sana ilk başlayacaksan kaliteli motor alma derim yazık günah ucuz yollu bi çinli al ilk deneyimini onda kazan merak etme hemen elinde dökülmez arkadaş öyle konuşmuş ki sanki bu motorları bally sürüp yapıştırarak yapıyolar..ilkten bi japonla başlayıp bişey olduğu zaman ise parçasına bi dünya para vereceğine parçası bol bulunan küçük ucuz yollu bi çinliyle başla derim yinede karar senin kolay gele..
doktor_12
09 Mayıs 2007, 23:09
Bütçeni ve boyunu,posunuda söylersen, hem fiziğine hem kesene uygun birşeyler önerilebilir.Ama 4 yıl sorunsuz kullanmak istiyorsan japonları tercih etmen daha doğru olur.
abi 1,80civarı boyum kilo 80
beat i beenmedin galiba:cherry:
doktor_12
09 Mayıs 2007, 23:18
beat i beenmedin galiba:cherry:
abi hoşuma gitmedi tipi ya:D onunla okula girsem bizimkilr dalga geçer:D böle kalın bi motor istiom ben mesela zt150 fiatı en fazla 4milyar olmalı bide 2. motorda hondanın maxi scooterlardan birini alcam ama şimdilik böle bişe düşünüorum
mete_han
09 Mayıs 2007, 23:22
ben mesela zt150 fiatı en fazla 4milyar olmalı
baştan kaybedersin.................
arkadaşlar ben şöyle şehirlerarası gidebilecek motoru şişmeyecek az yakan 2-2 500 ytl civarı bi 2.el almayı düşünüyorum piaggio skipper150 var ama hava soğutmalı ilk tercihim scooterdan yana aslında, ama olmazsa başka motorlarda düşünülebilir activa ile gidilmez heralde di mi mesela aprilla sr 50 ,piaggio skipper150 nasıl motor bunlar
saygılar
alp_tunay
09 Mayıs 2007, 23:26
abi hoşuma gitmedi tipi ya:D onunla okula girsem bizimkilr dalga geçer:D böle kalın bi motor istiom ben mesela zt150 fiatı en fazla 4milyar olmalı bide 2. motorda hondanın maxi scooterlardan birini alcam ama şimdilik böle bişe düşünüorum
Zat150 güzel motor....Sağlam....Olabilir....
antiachos
09 Mayıs 2007, 23:28
arkadaslar bana ne kadar katilir bilmem ama bu motor ilk motorun olacaksa hayatın boyunca da en piskopat kullanacagin motorun da bu olacak tabiri caizse essegin kulagina su da kaciracaksin nerden biliosun dersen bende oyle olduydu tabi yaptigim 2-3 kazadan sewdiklerimin werdigi sadakalarla kurtulmak da cabası...onun icin sana ilk tavsiyem scooter gibi emniyetsiz bi motor alma bence,kayma ihtimalleri cok yuksek oluo...dusuk cc li normal bi motor alsan daha iyi bence
Bİ MOTOR ALCAM SCOOTER İLK MOTORUM OLCAK VE ÇOK ZORLARIM YANİ DÜŞE KALKA ÖGRENECEGİM ANLİCAGINIZ.SİZCE HANGİ MARKAYI ALİM HANGİSİ DAHA DAYANIKLI.BENİ Bİ KAÇ YIL İDARE ETCEK BİŞEY LAZIM 4 YIL FLN ACİL YARDIM BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TŞK:cat:
Doktor_12 bence ilk kez ve scooter almayı düşünüyorsan activa derim. Sağlam motor üstelik dışı sac yani darbelere karşı dayanıklı bi motor ve az yakıyor (100 km de en fazla 2.5 lt).Şuan bende activa var memnunum bnm de ilk motorum ne de olsa honda 5 10 ay binersin sonra büyültürsün.
Zat150 güzel motor....Sağlam....Olabilir....
Kalın bişey istediğini görmemişim:P activa alma o zaman arkadaşların pizzacı diye dalga geçebilir:cherry: Ama acemilik atmak için activa iyi bi motor derim ben seçim yapmak zor kly gelsin.
Arkadaşlar yok mu bana tavsiye edebileceğiniz şöyle ist-edirne yapabileceğim bayılmıycak ucuz 2-2.5 civarı ve az yakan japon italyan falan olabilir.(çok şey istedim galiba:P
9
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO