PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : gpr 125

snoop race
23 Nisan 2007, 16:33
sizce gpr 125 alinirmii iyimiidirr yardim edin bna ne olur kafam karisti artik:)

ErTech
23 Nisan 2007, 16:36
Alınır desek alacakmısın?

KAYA018
23 Nisan 2007, 16:40
BEN YARDIM EDEYIM O KADAR PARA ETMEZ ARTI 2 ZAMANLI :pr: ALACAKSAN AL BIR CBR 125 R PASA GIBI BINERSIN HONDA KALITESI AMA ILLA GOSTERISLI OLSUN DIYORSAN HYOUSUNG GT250 R TAVSIYE EDEBILIRIM FIYATIDA UYGUN BIR ALET :mrgreen:

snoop race
23 Nisan 2007, 16:46
valla buldumm bitanee amaa herkez bisiyy soluyoo gitmiyoo falann diyee

ErTech
23 Nisan 2007, 16:52
Öncelikle motor kullanmayı biliyormusun? Tecrübelimisin? Ehliyetin varmı? Kaç yaşındasın ve bütcen ne kadar?

Bunları öğrenirsek daha fazla yardımımız dokunabilir...

snoop race
23 Nisan 2007, 16:57
motor kullanmayi biliyorum ehliyet var ama ilk defa motor alcam onceden butce 6.500 e kadar ariyodum ama kullanma tecrubem yok uzun sureli kullanmadim yani motor

ErTech
23 Nisan 2007, 17:05
Yeni başlayacak biri için GPR 125 biraz hızlı olabilir, 2 zamanlı ve yaklaşık 30 hp gücünde bir alet,,, çok yakar bakım ister ama yaktığı benzinin hakkını verir... İyi gidiyor mu demişsin; iyi gitmesinden önce güvenli bir şekilde kullanabilmeyi düşünmelisin... Çünkü 125 cc. olsada güçlü bir motor.

Motor kullanmayı biliyorum demişsin bu motor ile başlayabilirsin ama yinede dikkatli ve kontrollü olmalısın, birde korumalarını temin etmelisin... Bunu söylemem bile gereksiz ama hatırlatmakta fayda var... :)

Eğer hiçbir koruman yoksa; ki olmadığını düşünüyorum min 750 ytl. korumalara ayırmalısın...

Kazasız belasız keyifli sürüşler...

KAYA018
23 Nisan 2007, 17:10
DOSTUM ACIKCA SOYLUYORUM BUTCEN FENA DEGIL DERBI ALMA BENDEN SANA TAVSIYE BAK ILLA 125 LIK OLSUN ISTIYORSAN HONDA CBR 125 R SENIN ISINI RAHAT GORUR AMA AYNI PERFORMANSI ZEALSUN GS 200 ILEDE ALABILIRSIN HYOUSUNG GT 250 ISE DAHA SURATLI BIR SUPER SPORTTUR AMA IKINCI ELDE ALABILIRSIN BU PARALARA MESELA 1994 TEMIZ ZZR 1100 AMA SIFIR MOTORUN HUYUNU SUYUNU SEN BILIRSIN SIFIR ALMAK MANTIKLI AMA DERBIYE O KADAR PARAYA KIYMA BENCE:mrgreen:

BENCE SEN HONDA CBR 125 AL SIFIR 5500 CIVARIYDI SANIRIM YANINADA KORUMALARINI ALIRSIN ILERDE DAHA BUYUK ISTERSEN GECERSIN UMARIM HAYALIN GERCEK OLUR :cat:

baco
23 Nisan 2007, 17:22
yaw bu konu üzerine sayfalarca yazı yazıldı eğer biraz araştırırsan forumda bu konu ile ilgili bi dünya yorum bulabilirsin şimdi sana ne desek boş...
bende gpr 125 e aşık olmuştum ama şuan asya gy 200 e biniyorum ne alaka dersen araştır öyle konuşalım derim :)

marwel114
23 Nisan 2007, 18:39
ben de çok beğeniyordum o motoru ama, fuarda biraz baktım ve üzerine oturduğumda çok rahatsız oldum. bence koltuğu çok sert.:pale: Bir de 2 zamanlı motorlar hakkaten çok yakıyor. bende yamaha bws var 100 cc lik fakat 100 ykr yakıyor şu an, karşılaştırmak gerekirse 250 cc lik honda cbf250 bile 100-110 ykr civarında yakıyor.:cyclopsan bence de bir honda cbf250 ya da hyosung gt 250r al.:cat: :wiinkk:

snoop race
23 Nisan 2007, 19:17
napalim bakcazz aartikk hayirlisi ne ise o olsun:)

onerılerınızz ıcınde cok tesekkur ederımm bısıyler aldıgım zamanda ınsallah fotoyu koycam:)

superzzt
03 Mayıs 2007, 23:36
DOSTUM ACIKCA SOYLUYORUM BUTCEN FENA DEGIL DERBI ALMA BENDEN SANA TAVSIYE BAK ILLA 125 LIK OLSUN ISTIYORSAN HONDA CBR 125 R SENIN ISINI RAHAT GORUR AMA AYNI PERFORMANSI ZEALSUN GS 200 ILEDE ALABILIRSIN HYOUSUNG GT 250 ISE DAHA SURATLI BIR SUPER SPORTTUR AMA IKINCI ELDE ALABILIRSIN BU PARALARA MESELA 1994 TEMIZ ZZR 1100 AMA SIFIR MOTORUN HUYUNU SUYUNU SEN BILIRSIN SIFIR ALMAK MANTIKLI AMA DERBIYE O KADAR PARAYA KIYMA BENCE:mrgreen:

BENCE SEN HONDA CBR 125 AL SIFIR 5500 CIVARIYDI SANIRIM YANINADA KORUMALARINI ALIRSIN ILERDE DAHA BUYUK ISTERSEN GECERSIN UMARIM HAYALIN GERCEK OLUR :cat:

Şu yazıyı okudum adeta keyfim yerine geldi ya Allah seni ne etmesin.Bence sen 1960 model goldwing al kaya kardeşim 6000 ytl yada onun yerine mondial mct250 al.Ya güzel kardeşim sen zzr1100 1994 modelini al o fiyata sonra 5000 kilometre kullan satmaya kal bakalım o motorun ilanı aylardır muhtelif sitelerde duruyor niye bir alıcısı çıkmadı?Çünkü kimsenin sokağa atacak parası yok.Ancak çok fanı olman lazım.Adam 125lik diyor sen 10 katı cc li bir motorda önermen beni ayrı bir güldürdü.Eğer cbr 125 le 2 zamanlı 125 likleri karşılaştırıyorsan bence bu forumun teknik bilgilerle ilgili bölümünü iyice oku.Biri 13-14 beygir diğeri en basiti bile 125liklerin 22bg.den-33bg e kadar gider.
Lütfen motoru kullanmadan geyikler yapmayın çok komik oluyor böyle beni akşam akşam güldürüyorsunuz.Tabiiki görüşlerinizi yazın ama derbiyi veya aprilia ı kullanmadan beylik laflarla çok kullanmış gibi milleti yanlış bilgilendirmeyin.Derbi gpr125r hyosungu kalkışta fena tokatlar ama uzun mesafede kullanıma göre çok dişli bir kapışma olur.Ama aprilia hyo.a toz yutturur ve hyo. anca 2 zamanlı motordan çıkan o muhteşem egzoz kokusunu koklar.(Tabii ki biz motorcu arkadaşlar böyle kapışma türü şeyleri ancak pistlerde yaparız değil mi?:mrgreen: Lütfen denemeyin kapışma mapışma yazdım pişman oldum)
Bir konu daha var iki zamanlı motorlar çabuk yıpranırmış.Belki 4 zamanlıya göre biraz ama bahsettiğimiz derbi-aprilia 2 zamanlı motorların en üstleridir bir çok 4 zamanlıya sağlamlıkta taş çıkartır.Kalıki yolunuz güneye düşerse 30-40 senelik jawa sahipleriyle laflayın bakalım adamlar piston-gömlek biliyor mu?Motoru katır gbi kullanıyorlar.

ozi2002
03 Mayıs 2007, 23:49
Şu yazıyı okudum adeta keyfim yerine geldi ya Allah seni ne etmesin.Bence sen 1960 model goldwing al kaya kardeşim 6000 ytl yada onun yerine mondial mct250 al.Ya güzel kardeşim sen zzr1100 1994 modelini al o fiyata sonra 5000 kilometre kullan satmaya kal bakalım o motorun ilanı aylardır muhtelif sitelerde duruyor niye bir alıcısı çıkmadı?Çünkü kimsenin sokağa atacak parası yok.Ancak çok fanı olman lazım.Adam 125lik diyor sen 10 katı cc li bir motorda önermen beni ayrı bir güldürdü.Eğer cbr 125 le 2 zamanlı 125 likleri karşılaştırıyorsan bence bu forumun teknik bilgilerle ilgili bölümünü iyice oku.Biri 13-14 beygir diğeri en basiti bile 125liklerin 22bg.den-33bg e kadar gider.
Lütfen motoru kullanmadan geyikler yapmayın çok komik oluyor böyle beni akşam akşam güldürüyorsunuz.Tabiiki görüşlerinizi yazın ama derbiyi veya aprilia ı kullanmadan beylik laflarla çok kullanmış gibi milleti yanlış bilgilendirmeyin.Derbi gpr125r hyosungu kalkışta fena tokatlar ama uzun mesafede kullanıma göre çok dişli bir kapışma olur.Ama aprilia hyo.a toz yutturur ve hyo. anca 2 zamanlı motordan çıkan o muhteşem egzoz kokusunu koklar.(Tabii ki biz motorcu arkadaşlar böyle kapışma türü şeyleri ancak pistlerde yaparız değil mi?:mrgreen: Lütfen denemeyin kapışma mapışma yazdım pişman oldum)
Bir konu daha var iki zamanlı motorlar çabuk yıpranırmış.Belki 4 zamanlıya göre biraz ama bahsettiğimiz derbi-aprilia 2 zamanlı motorların en üstleridir bir çok 4 zamanlıya sağlamlıkta taş çıkartır.Kalıki yolunuz güneye düşerse 30-40 senelik jawa sahipleriyle laflayın bakalım adamlar piston-gömlek biliyor mu?Motoru katır gbi kullanıyorlar.

Akşam akşam sana katılabilirmiyim süpersin yaw ben görseydim yazardım ama sen benden önce yazmışsın.Bende yamaha rx 115 var 28000 km de tık yok babamda peugeot speedfight2 var 30000 km tık yok kardeşimde mondial 100 cup var pes etmeye hazır bekliyo.Şu zamandaki (yeni teknoloji motosikletler) 2 zamanlı motosikletler bence 4 zamanlı kadar dayanıklı eğer hala motor almadıysan 2 zamanlı al

superzzt
04 Mayıs 2007, 02:12
Ozi kardeşim istediğin gibi katıl ya keyfne bak.Abi senin kullandığın motorlarda bahsettiğin kilometrelerde adam gibi kullanıpta sorun çıkartan yok gibi birşey.Millet öcüden korkar gibi 2 zamanlı aletlerden korkuyor ya ben anlamıyorum.Bizim mahalle kebapçısında bws100 var adam 5-6 senedir servise götürmedim diyor ve bu alet 3 sene evvel 18000km.idi şu an okunamıyor çünkü motor şase birde plaka var gerisi yok ama.
2 zamanlı makinede yağını en kalitelisinden koyacan sonra keyfine bakıcan o kadar.Ha birde arada bir buji temizle veya değiştir.Gerekli bakımlarınıda servise yaptır 28000-30000 de ozi arkadaşımız gibi kullanırsın.
Bende 6 ay evvel mondial rs125 vardı alet 800km.de krankı kırdı ya.Garanti değiştirdi ama sonrasında direk sattım.Yemişim mondialin 4 zamanlısını.Ama şimdi duyar gibiyim bendeki mondial 15000 km.de birtek sorun bile çıkarmadı.Bendeki çin scooterı cross gibi kullanmama rağmen.(Derler birde marifet gbi scooterla cross yaptıklarını anlatırlar) O zaman onlara diyeceğim şey kendilerini en şanslı hisettikleri gün sayısal,piyango,altılı falan oynasınlar çünkü sayılı şanslı kişilerden.Onlara piyango zaten bir kere vurmuş ama ikiyide vurur.
Japonu ,italyanı vs...si sorun çıkartmıyor mu?Çıkartır ama çinliler gibi kronik sorunlar nadirdir arkasında dev bir teknik servis(bisikletçiden bozma teknik servis değil)ve en önemlisi o markalardaki yılların tecrübesi vardır...ve saymakla bitmeyecek şeyler.

Prometheus
04 Mayıs 2007, 02:44
Lütfen sitemize üye olur olmaz yeni başlık açmaya çalışmayınız. Önce forum kurallarına göz atıp, daha sonra ARAMA yaparak daha önce açılmış mevcut bir başlığın olup olmadığına bakınız.

Forum kurallarındaki birkaç maddenin birden ihlalinden ötürü başlık kilitlenmiştir.