Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
emr550m
08 Mart 2007, 17:01
Öyle deme 3 tane 3 bin liralık motor toplasan iyi para eder :). Piyasada bol bol var keeway bi gece dolandımı kamyonla 10 dene toplar walla. Bide işi bilmesinede fazla gerek yok aslında. kumandayı bi elektronikçiye aynısından yaptırabilir masrafıda taş patlasın 40-50 ytl tutar tutmaz. O yüzden u. kumanda eğer güvenli bir şekilde tasarlanmadı ise motor için ciddi tehlike oluşturabilir. düşünsenize çarşıda bıraktınız motoru güpegündüz, eleman gelir el yapımı kumandası ile çalıştırır hiç bişe yokmuş gibi tüyer hiçte hoş bişe olmaz hani.
neyse bende 1 ay içinde alacağım, kumandayı bi kurcalar incelerim sizlerede elde ettiğim bilgileri veririm.
lubimaya54
08 Mart 2007, 17:11
herkese selamlaar..bakıyorum yenı arkadslar katılmıs..cok guzel
gecen sene bu zamnlarda benımde sl 150 ım wardı.ben 1 senden fazla kullandım..formun ilk sayfalarına fotolarımıda görunce gözlerım doldu..cunku bu makınemle o kadar cok anım wardıkı..keske zamanı gerı alabılsek..daha sonra onu satıp gt 250 r aldım..yaklasık 5 ay önce gt 250 r ıda sattım..şimdi peugeot 306 aldım..ama kesınlıkle ve kesınlıkle bır motorsıkletın verdıgı o heyecan adrenelın hıc bırı yok..yaz gelıyor ınanın suan bır scooter bile alırım okadar özledımkı..
hepınıze kazasız sürüsler
cobalt
08 Mart 2007, 17:42
en azından gecelerı oyle bı derdım yok otoparkta ıkı tane azman kopek var ben bıle gıremıyom :P gunduzlerıde kapıdakı guvenlıgın onunde +viteste bırakıyorum ,zaten bunlar bosa almadan calısmıyo uzerıne cıksa bıle vites bosta ısıgı calısmıyo :P cok kastırması gerek zaten anında kahya dan dayagı yer valla
lubimaya dostum merhabalar ne zamandır yazmıyodun nasılsın ? gt250r dan memnunmuydun ?
lubimaya54
08 Mart 2007, 18:33
cobalt dostum iyiyim..sen nasılsın???gt 250 r 250 cc de son nokta..göruntu kalıte harıka..inan motorsıklete bindigimi farkettım..guzel bır makıneydı aynı zamanda eksozda warı ustunde..sunuda söyleyeyım yakıtıda cok az yakıyordu..dusunenlere tavsıye ederım(eskı bır sl150 ve eskı bır gt 250 r kullanıcısı olarak):P :P
vıceroy
08 Mart 2007, 19:35
sonuçta viteste bırakır,direksiyon kilidini aktif hale getirir ve biryere zincirleyip alarmını açarsın. Herşeye rağmen adam alıp gidiyorsa...:bounce:
GeCe__
08 Mart 2007, 20:48
motoru yan ayaklıkta bırak, viteste olsun oldu bıttı yanı o iş kolay degıl öle kumanda nasıl elıne gecıpte aynı beyını yapıcak yalan o iş
Only4Friends
08 Mart 2007, 21:06
bişey sorcam sizin yapabildiğiniz en çok kaç km ? 120 yi geçebiliyormu 150 cc ?
GeCe__
08 Mart 2007, 21:20
vala benım motorum yokus assaaga gecebılıyor dostum duz yolda 115-120 fln
her 150 cc motor gecemez ama söylıgım
tanzimo
08 Mart 2007, 21:31
fuarın ilk günü..
kapıda bayağı motorsiklet vardı. otoparkçılar gel abi buyur diyor ama 5 milyon diyor sonra. o yüzden biraz ileri doğru kaldırıma bırakın. zaten muhtemelen birçok kişi de öyle yapmış olacak. 5 milyon vermeyin.
Giriş ücreti 20 milyon. Herkeste davetiye olduğunu varsayıyorum, olmayanlara hemen bulunur.
Hafta içi ve çalışma saatlerine denk geldiğinden rahat geziliyor. hafta sonu cehennem olur. Lakin hafta sonu da kampanya, aktivite, son gün ucuzluk gibi durumların avantajı var. bu nedenle biraz sönüktü. (mini etekli bir tane kızcağız vardı).
Gece_ senin aynalar orada 20 milyon :) süper adamsın.. :bounce:
Triumph marka bi motorsiklet var, tanrı tarafından gönderilmiş gibi duruyor. Üstüne bindim şööyle yan ayağını bir kaldırdım da yapmış ingiliz :) sanırım 27000 euro du. Ayrıca 97 model bir harley var çok temiz. 20000$ istiyorlar.
400 Euro ya montlar vardı. nie bunlar bu kadar pahalı dedim. italyadaki reklamında "Bundan daha iyisini tanrı yapar, tanrı da bu işlerle uğraşmıyor" diyormuş. peki dedim. halis deriyi kokladım saygılarımı sundum.
Güze çantalar var. yan çantalar. 75 ytl, 105 ytl ve 120 ytl olanları begendim. boyut olarak 105 ytl olanı güzel, plastik formlu oldugu için deformasyon olmaz. ayrıca kayış görünümlü ama kayışlardan değil alttaki başka bir mekanizmadan basılarak açılıp-kapanıyor.
25 ytl ye kampanya güzel dizlik var. mafsallı değil ama gayet sağlam ve şık. aklınızda olsun.
pazar günü gene gideceğim. paylaşayım dedim.
kabuto
08 Mart 2007, 21:42
tanzimo biraz bilgi wersene sana zahmet fuar elmadagda dimi yanlis bilmiyorum??
we fuarda ne kadar motor war senekler neler buyukmu kucukmıu biraz bilgi werirmisin
vıceroy
08 Mart 2007, 21:54
resim atarsan fuardan çektiklerinizi belki taklit yaptırır takarız çantaları. mersin mt de hepimizde dizlik var çok faydalı :cat:
3. viteste 60 heralde :queen: :mrgreen:
arkadaşlar bizim ölçülerdeki camt fiyatlarından haberi olan varmı yaa bu lastikleri şişirmek bile mesele tencere kapağı misali geniş tutmuşlar mühendisler :)
berkut
08 Mart 2007, 22:08
Çanta fikirleriniz için teşekkürler. Bu konu üzerinde biraz daha düşüneyim...:silent:
cobalt
09 Mart 2007, 00:03
jameika gece_ nin motor harbıden manyak gıdıyo ben de yusuf hoca da yetısemedık ben bıraz kastırdım halıc e ınerken 95 ı gececek gıbı oldu ama guvenmedım bıde kızım geldı gozumun onune :pale: yav arabayla 200 e dayadım daha olsa gıdıcem ama bu motorla 90 bıle fazla tıtresım cok fazla en temızı 70-80 arası tatlı tatlı gezmek bıde gece_ hep acık yolda kullanıyo benım 5. vitese cıktıgım sayılı desem yerı :) atesleme de bı haller var zaten c.tesı fuar a mı gıdeyım usta ya mı bılmıyorum:pr:
balayyusuf
09 Mart 2007, 00:44
Hız meselesi için bende fikrimi belirteyim Gece'nin motoru sl falan değil başka bişey yada marifet Gece'de Cobaltla geçen gün peşindeydik yardırdı gitti valla nasıl oldu bende anlamadım Cobalt biraz yakaladı sanırım ama ben ikisinide yakalayamadım 90'ı geçmiyo benimkisi kesin karar verdim.:salut: Benimde gaza bastığımda oğlum aklıma gelir hep yavaşlarım.
Gece bizi ekti gitti ilerde sağa çekmiş birde sigara yakmış son nefesini çekerken yetişebildik kendisine.:pr:
Ama bu alet fazla hızlı gitmiyor zaten zevk motoru hız değil alırken bunun bilincinde olmak lazım.:cat:
Cobalt bu light bar meselesini ne yapacaksın cumartesi Menderese gidecekmisin?
cobalt
09 Mart 2007, 00:51
galiba ctesi menderes pazar fuar yapcam
balayyusuf
09 Mart 2007, 00:54
galiba ctesi menderes pazar fuar yapcam
Okey . Haberleşiriz o zaman bende şu sis meselesini halletmek istiyorum .:cherry:
Jamaika arka teker nasıl çıktı gitti ya anlamadım.::ohmy::
tanzimo
09 Mart 2007, 02:26
tanzimo biraz bilgi wersene sana zahmet fuar elmadagda dimi yanlis bilmiyorum??
we fuarda ne kadar motor war senekler neler buyukmu kucukmıu biraz bilgi werirmisin
lütfü kırdar. açık hava tiyatrosunun orada. adet olarak fena değil. Bayağı motor var. çin malı 3 milyarlık chooperlardan, harley davidson a kadar yelpaze. fuarın kapısına park etmiş bi o kadar daha var tabi :)
"resim atarsan fuardan çektiklerinizi belki taklit yaptırır takarız çantaları." ....
fotoğraf makinamı unuttum. sakinken çekemedik foto şimdi, pazar kalabalıkta uğraş bakalım. ama çantaları beğendim. bilhassa onları çekeyim. bi aksilik olmazsa tabi.
Olcan138
09 Mart 2007, 02:30
Popüler başlıklardaki mesajlar Moderatorler tarafından takip edilmektedir, belli bir zaman içinde önemini yitiren ve başlığı şişiren mesajlar bir düzene sokmak için Moderatorler tarafından silinir. Genelde bu silinen mesajlar başlıkla ilgili olmayan ve silinse dahi başlığın içeriğine herhangi bir zarar ve yararı olmayan mesajlardır. Burada amaç üyelerin bu konu hakkında bilgi almak için bu başlığa girdiklerinde %50 si boş muhabbet olan 20 sayfayı okuyacaklarına %100 ü bilgi ve deneyim dolu olan 10 başlığı yorulmadan ve sıkılmadan okumalarıdır.
Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda ; Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek, Üyeler Hakkında Gereken Yapılacaktır!
GeCe__
09 Mart 2007, 11:25
beyler sımdı hangınıze cvp vereyım:) ilk basta cobalt,balayyusuf motoru baya övmusunuz:) tskler helekı balayyusuf o keeway degıl baska bı motor demısya harbı guldum yanı:mrgreen: cobalt benı yakalayamadıkı nerdeee ben yanından yardırarark gecerken el salladım bastım gıttım mola verdım sıgaram tam bıtıyordu aa bı baktım bunlar yenı gelmıs:P işin sırrı olinde 2 kere rafine:queen:
ömersun bosa zor gecme olayı bende de var ama onun bı taktıgı var:wiinkk:
bu söledıklerımı aynı anda yapıcaksın ok: gaz verıceksın debrıaja yarım fln basıcaksın ve vıtesı bosa atıcaksın sonra şak dıye gecıcek:bounce:
ya tanzımo su dızlıgı merak ettım aslında fuarada maalesef gıdemıcem
bu arada anadolu yakasında oturan arkadaslarım bu aksam bostancı beers ta bulusma var siddetle beklıyorum bak keeway konvoyu yapalım:cat:
ergeser
09 Mart 2007, 15:44
gece özelden yazdım.konturolet dişliyi yolladım.
bugün servise ugradım sol sinyaller çalışmıyordu. flaşör degişmesi gerekiyormuş.garantiden motomax tan istediler bakalım motomax karşılıyacakmı.servis karşılaması lazım dedi.
biraz muhabet ettik ustaile gel senin dişliyi büyütelim dedi.zararlarını sordum yok dedi gidişatı titreşimi uzaması her şeyi degişcek dedi.daha önce başka markalara yapmış cok güzel oldu dedi. bende dayanamayıp degiştirdigimi söyledim.motoru alıp birtur attı. geldiginde ustanın yüzü gülüyordu bayıldım dedi tek kelime ile harika olmuş dedi.
GeCe__
09 Mart 2007, 15:57
saol ergeser kardes özelden msj gelmedı ama telden konustuk zaten eyw :cat:
ustayı mat ettın yanı :mrgreen:
ergeser
09 Mart 2007, 16:03
ustayı mat ettik
motor garan tiden cıkcakmı diye sordum ne alakası var dedi garanti devam ediyor.dedi:cat:
GeCe__
09 Mart 2007, 16:13
yaw tabıkı neden cıksınkı garantıden sadece cıkarsa o parca cıkar garantıden:mrgreen:
cobalt
09 Mart 2007, 17:13
sonucta usta demıyomu fırmaya bu motor/parca garantıden degısır dıye :P
Arkadaşlar eski bir super lightçı biri olarak,bir sorunum var,siz bayağı uğraşıyorsunuz,yardımcı olursanız sevinirim,brinci vitesdeki dişli aşınmış ve geçmiyor,firma bunun garanti dahilinde olmadığını söylüyor,başınıza böyle bir şey geldimi,dişlileri nerede değiştirebiliyoruz.
herkese saygılar.
ergeser
09 Mart 2007, 19:23
borty
bizim bahsettigimiz şanzıman cıkışındaki zincirin dişlisi. senin bahsettigin şanzımanın içindeki ama garanti dolmadıysa hertürlü degiştirmek zorunda yine degiştirmiyosa tüketiçiler dernegine müracat edersen hemen sonuç alırsın
vıceroy
09 Mart 2007, 19:56
Aşınma payı olan parçalar maalesef garanti dışıdır. şu dişli olayı tavsiyemin memnuniyetle yayılması çok sevindirici.
tanzimo dostum resimleri bekliyoruz sağolasın.
ERGESER BU ARADA MOTOMAX TA EN ZOR BULACAĞIN 2 PARÇA ÇAMURLUK VE FLAŞÖR!!!
GeCe__
09 Mart 2007, 20:59
vala hıc basıma öle bı dert gelmedı, banada öle gelıyor asınma olayının garantıye gırmıcegını pek sanmam ama umarım gırer.
balayyusuf
09 Mart 2007, 22:54
Sl inin koltuğunu değiştiren arkadaş varmı hiç içinizde, oturma yerini pek beğenmiyorum bütün değil bağımsız olsun istiyorum yapan bir arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim.::deliir::
omersun
09 Mart 2007, 22:58
Herkese iyi akşamlar!
İbrahim abi, ben sana boşa geçmeyi sordum da, abi motor stop ettiğinde boşu bolmakta zorlanıyorum ben. Çalışırken pek sorun olmuyor.
Birde bence bizim motorların tek eksiği, boşa almadan çalışmaması.
Birçok motorda böyle bir kural yok, isterse 5. viteste olsun yine de çalışıyor.
Bununla ilgili bir düzenleme olur mu acaba, bunu yapabilecek usta var mıdır?
Benim motor zaman zaman yolda stop ediyor ve ben boşa geçirene kadar motor da duruyor, arkamda araba varsa kornaya basarak, içinden sövüyor.
Yani arada böyle rezillikler yaşıyorum.
Şimdi siz; "Sen kaldırmayı bilmiyorsundur filan" diyebilirsiniz ama hakikaten sorun ebnde değil, arada stop ediyor.
Geçenlerde çözdüm sanıyordum, devrini yükseltmiştim ama, şimdi yine yapıyor.
Heran tetikteyim anlayacağınız stop edecek diye.
Ama viteste de çalışıyor olsa debraja basınca, hiç sıkıntı çekmicem.
Yardımcı olsanız bana, çok iyi olacak.
Herkese kazasız belasız sürüşler!
tanzimo
10 Mart 2007, 03:38
Herkese iyi akşamlar!
İbrahim abi, ben sana boşa geçmeyi sordum da, abi motor stop ettiğinde boşu bolmakta zorlanıyorum ben. Çalışırken pek sorun olmuyor.
Benim motor zaman zaman yolda stop ediyor ve ben boşa geçirene kadar motor da duruyor, arkamda araba varsa kornaya basarak, içinden sövüyor.
.....
serviste bir usta o olayın halledilebileceğini fakat bu durumda göstergedeki boş-yeşil ışıgın artık işlevselliğini yitireceğini söylemişti. sadece duyduğumu söylüyorum. Bahsettiğin olay sl ler için gerçekten bir sorundur. Yolun ortasında boşu aramak gerçekten sorun olabiliyor. Hareket halinde olmadığı için vitesler de doğru geçmez. Dur motoru salla, hafif öne geriye al, boşu yakala. Sıkıntı verici. :pr:
Gece_ 25ytl dediğim dizlikler senin dizlikler gibiydi sanırım. Ben fiyat açısından gayet iyi demek istemiştim.
SaLu_JaCBo
10 Mart 2007, 05:07
[QUOTE=omersun;594911]Herkese iyi akşamlar!
vitesteyken çalıştırmada sorun yaşıyorsan ve trafikteysen ayaktan çalıştırabilirsin küfür yemekten iyidir :cat:
vıceroy
10 Mart 2007, 09:11
Yusuf hocam, ben dericide deri aksesuarları yaptırırken koltuğu söktürdüm içini açtık.Beyaz sert bir köpük misali yapısı var.usta elinde sert telli fırçası ile koltuğu rendeleyerek kalça kıvamında bir işçilik ile oturumu rahat ve yumuşak hale getirdi. Hoca senin ilde araba döşemecileri varsa bir sor,zannedersem onlar için basit bir operasyon olur.kendin yapamazsın çünki rendelendikten sonra deri kılıfıda havalı tabancayla tekrar zımbalamakta sorun yaşarsın.
Omersun kardeşim sl sayfasına girdikten sonra sadece enson yazan mesajı okuyorsun zannedersem. Daha öncede söylemiştim çukurova sınırlarının en kaliteli diplomalı bmw ustası devran usta, motorla ilgili sorduğun veya soracağın tüm soruları çözen kişidir. mezitlide kale yolu kavşağında trafik ışıklarının tam karşısındaki samm motor da. Sordum uğramamışsın seni bekliyor. Dişlinide değiştirirsin. :bounce: Ayrıca viteste çalışan motor sakat olur,en ufak dalgınlığında devriyajı sıkmadıysan sıçrar önünde ne varsa çarparsın yaa! en zor bulacağın parça zaten çamurluk sonuçta ne gereği var. Acele etme zamanla parçalar alışıyor sonuçta. :)
GeCe__
10 Mart 2007, 11:51
bek vıceroyun dedıgıne katılıyorum bencede bosta calısması daha guvenlı her yınden.ve ayrıca bak omersuncum motorun stop edıyyorsun bunu bılemıcem rolantıye duzelttım dıyrosun gerısı benı asar bıt 2 dk söle ustana bak sana vıceroy adres verıyor daha ne duruyorsun? ve bu arada madem trafıkta motorun stop ettırmek ıstemıyorusn o zamn motoruna ınceden bıraz gaz verırsın yanı kesmezsın gazı olur bıter böle seylerı kafanıza takmayın aman gözunuzu seveyım altımızda japon yok.ılerde aglarsınız yoksa daha buyuk sorun cıktıgı zaman bıraz rahat olun ki bunlar sorun degıl bence yok bosu bulamıyorum falan fln abı ılerı gerı yaparsın bulursun bır bır daha iki:cat:
cobalt
10 Mart 2007, 18:17
gece yarın fuar a gelıcemısın ? bız yusuf hoca ıle oglen gıbı cıkarız dıye konustuk sende gelırsen guzel olur :) hatta menderes usta da gelıcektı ıstersenız beraber gelın orda bulusuruz
GeCe__
10 Mart 2007, 18:30
hahahahhahaha kardes ben gelemıcem yaa ısım var:P
size bol eglenceler
aksam dişliyi taktırıyorum menderese:queen: :queen: :queen: :cherry: :mrgreen: :P :)
vıceroy
10 Mart 2007, 18:51
ressam kardeş nerelerdesin arayı uzatma :)
Gece selam,tak dişliyi emsallerin seni yakalayamaz artık :cat:
GeCe__
10 Mart 2007, 19:21
kardes zaten bölede emsallerım yakalayamıyorkı okumadınmı yazılanları:mrgreen:
SaLu_JaCBo
10 Mart 2007, 20:21
Yarın öğleden sonra ben fuardayım ihşallah karşılarız menderes ustayı görürsem sizide bulurum :)
GeCe__
10 Mart 2007, 20:41
görursun evladım görursun onsuzda görursun:queen: :queen: bı tane kel:mrgreen: bı tanede asfaltı aglatan:P görursen bılkı onlardır:cherry:
SaLu_JaCBo
10 Mart 2007, 21:47
görursun evladım görursun onsuzda görursun:queen: :queen: bı tane kel:mrgreen: bı tanede asfaltı aglatan:P görursen bılkı onlardır:cherry:
:) görcez artık keşke ibo sende gelseydin gönül isterdiki stant açsaydın keeway hakkında bilgi ve parça alım satım :P :P :P :queen:
vıceroy
10 Mart 2007, 22:59
Arkadaşlar şu titreşim olayı super shadow içinde geçerliymiş,uzun yolda far kablolarını etkileyecek kadar.üstelik alet v motor! sl 150 sonrası geçiş kesinlikle japon olmalı kanaatindeyim 2. el de olsa.. :silent:
Boğaçhan
11 Mart 2007, 00:16
Viceroy kardeşim, ön dişliyi 18 diş yaptırdıktan sonra son süratin ne oldu?
Benzin tüketiminde artış gözlemledinmi? ::thanks:
sl 150 sonrası geçiş kesinlikle japon olmalı kanaatindeyim 2. el de olsaAynen katılıyorum. 250 veya 535 cc Yamaha virago bence iyi seçim olur, diyorum.::alkiis::
balayyusuf
11 Mart 2007, 04:10
Viceroy dediğini düşüneceğim sağol bir döşemeci tanıdığım var zannedersem halledebilirim ama maliyeti yüksek olursa vazgeçerim.:cherry:
Salu jacbo telimi veriyorum yarın aksilik olmaz fuara gelirsek ararsın tanışırız
(0 544 791 09 09) yanımda 1,90 lık yakışıklı bir arkadaş olacak oda cobalt.:cat:
18 lik dişliyi takanlar en fazla kaç basıyorlar yazarsanız fikrimiz olur seviniriz.:queen:
vıceroy
11 Mart 2007, 09:55
Arkadaşlar dişli büyüdüğünde vites aralıklar biraz uzadı,motor daha rahat çalışmaya başladı,benzin oranında artma yada azalma hiç farketmedim (kısaca değişmedi). hiçbir viteste hızda düşme olmadı tersine ivmelenme arttı. Son hıza gelince benim sl henüz 2600 km de sıkıştırmayı birkaç kez denedim önceleri 100 diyordu şimdi 110 dedi enson.zorlasam daha artarmıydı bilmiyorum. titreşimin max. olduğu noktada son hızdan zaten tatmin olmuyorum ben. devir saati ve hız göstergesi doğrumu o da tartışılır zaten! %10 kadar artış kesin gözlemlersiniz.
birde egzozla oynayan arkadaşlarda biraz çekişten düşme ve yakıt sarfiyatında rahatsız edici bir artışın görüldüğüde gerçektir.Ressamın sl ve benimki kıyasında farkettik. :bounce:
Bizim diplomalı bmw ustasına yaptırabileceğim bir uygulama kaldı! onda da motoru komple indirip içindeki millere zannedersem 0.5 mm lik delik açınca tireşim olaynı keserim diyordu birde içteki dişlileri değiştirirsem kesin alet super shadowa bile kafa atacak demektir. Garantiden çıkmayı göze alırsam veya motorumu satmazsam yaptırırım sizlerlede paylaşırım. Dıştaki dişli basit tabiiki diğer işlemlerin yanında (torna tesviye mezunu olmayıda gerektiriyor) :P
ergeser
11 Mart 2007, 10:05
18 dişi taktıktan sonra 120 yi gördüm sanki daha cıkacaktı ama trafik yogunlaştı yavaşlamak zorunda kaldım.
gece naptın dişliyi taktınmı.sonuç nasıl işallah memnun kalırsın.senin motor18 dişten sonra ibreyi dibe cakar her halde.:bounce:
Merhaba, benim sl 150'nin debriyaj teli koptu kopacak. Kendim değiştirmeye kalksam halledebilir miyim? Ve kendi telini mi almam gerekir? Hatta İzmir'de nereden alabilirim bu teli?
Her ne kadar yazılanları okuyup (http://www.motosiklet.net/forum/teknik-bilgiler/27287-debriyaj-telim-koptu-bi-yardim-lutfen.html) çoğu derdime derman bulmuş olsam da bu güne değin, acil önerilerinize ihtiyacım var :)
Ekleme: Sondaki iki klemens ile, kopukluğun oluştuğu ve alakalı olduğu vites kolu başlangıcındaki kurşunlu bağlantıyı klemensle değiştirip şimdilik sorunu hallettim. vites teli fiyatı ve uygun modeli paylaşabilen olursa servislere fahiş ödeme yapmam hiç değilse. El aman! Bilgi ve ilginize açığım hâlen :)
babasultan
11 Mart 2007, 13:30
balay hocam nerdesin görüşemiyoruz yusuf msne eklemem,iişsin beni fuara gideceksin heralde. azkaldı hocam az havalar bi düzelsin.........
hocam sınavdan sonra bı goruselım mutlaka...
erkankarakas
11 Mart 2007, 20:41
Arkadaşlar ikinci el bir SL 150 almak istiyorum bakalım, bişi sorucam ben mesela temiz bir ikinci el aldığımda ne sıklıkta servise gitmeliyim yani ben alayım benzin koyayım kullanayım düşüncesindeyim motoru silip temiz tutmak kolay ama tamir gibi şeylerden anlamam.
Birde alış işlemlerinin masrafı ne kadar olabilir fikri olan var mı?
not : Eylülden beri motorları inceliyorum. bir çok motor modelini inceledim.
Regal Raptor V motor su soğutmalı bayağı ilgimi çekti çok kişi de memnun du ilk seçimim oldu
Hysoung 250 cc lik choper ı baya güzeldi hatta süperdi :) ancak fiyatıda ona göreydi.
Keaway 250 lik choper lar onlar ilglimi çekmeye başladı önceleri içerisinde Light geçtiği için :) fazla SL150 ye takılmadım. 190 boyunda 95 kilo biri için light uymaz dedim umarım bei taşır :) çünkü SL 150 yi seçtim
Neden SL 150 : Öncelikle fiyat ve özelliklere bakıldığında fiyatı uygun 1750 - 2250 arasında iyi durumda 2. eller bulunabilir gibi duruyor. Motoru evin önünde bırakıcam kilitleyip bırakıcam üstüne de branda örterim umarım çalınmaz yada darbelenmez en büyük korkum uygun fiyatlı birini seçmemdeki bir diğer enden bu.
Diğer önemli neden en uygun yakıt sarfiyatı olan motorlardan biri gibi duruyor cüssesine.
Bu arada 2. el motor alırken dikkat etmem gereken püf noktaları biliyorsanız yazarsanız sevinirim.
herkese merhaba.
umarım iyi bir motor bulup alırım :)
ilker19831983
11 Mart 2007, 21:27
selamlar arkadaşlar. ben izmirde yaşıyorum ve sıkıntım şu, motosikletimin ön freni ilk basışta inanılmaz sert durmakta güçlük çekiyorum özellikle arkamda biri varsa hiç durmuyor ancak ikinci pompalamadan sonra normale dönüyor. karşıyaka girnedeki motomax servisi disk frenlerin böyle olduğunu pompalamazsam ilk basışta tutmayacağını söyledi. herkesinki böylemi aceba saygılarımla
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO