PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 [92] 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201

Boğaçhan
20 Şubat 2007, 23:28
Tanzimo büyük geçmiş olsun, yeni gördüğüm için geç oldu ama...

1- KROM KAPLI (Keeway 150'lerde kullanılan Aynanın benzeri ve Uzun Kollu ve
Kol desenleri aynı model) Fiyatı ................20ytl.(Takım)

2- KROM KAPLI CHOPPER Aynası Fiyatı..........13yt.(Takım)

3- KROM KAPLI CHOPPER (Kartal Kabartmalı) Fiyatı......10ytl.(Takım)

Jameika34 kardeşim, Bahsini ettiğiniz aynaların resimlerini görebilmek mümkünmü? malum! İstanbul'da ikamet etmediğim için şeçebilme alternatifimiz yok. yardımcı olursan sevinirim

hayalbert
21 Şubat 2007, 00:28
arkadaşlar selam
ben kış geldi falan deyip motorumu bir arkadaşın garajına kaldırdıydım, (zaten aküsü de bitmişti) bu gün çalıştırayım dedim. yandaki pedaldan bir kaç kez çalıştırdım ama stop etti,
utanarak söylüyorum gerçi ama benzin musluğu nasıl tam açık oluyordu? ben unutmuşum valla ? :pr:
bi de benim hatırladığım bu alete ait bir el kitabı vardı motomax ın sayfasında o link kalktı mı?
kalktıysa bu dosya elinde olan bana gönderebilir mi ?

:queen:

jameika34
21 Şubat 2007, 01:20
arkadaşlar selam
ben kış geldi falan deyip motorumu bir arkadaşın garajına kaldırdıydım, (zaten aküsü de bitmişti) bu gün çalıştırayım dedim. yandaki pedaldan bir kaç kez çalıştırdım ama stop etti,
utanarak söylüyorum gerçi ama benzin musluğu nasıl tam açık oluyordu? ben unutmuşum valla ? :pr:
bi de benim hatırladığım bu alete ait bir el kitabı vardı motomax ın sayfasında o link kalktı mı?
kalktıysa bu dosya elinde olan bana gönderebilir mi ?

:queen:

ya neden utanacaksınki bilmemek ayıp değil. unutmuş olabilirsin. benzin musluğu yukarıda olcak. ozaman açık durumda olmuş olur.:cat:

Tanzimo büyük geçmiş olsun, yeni gördüğüm için geç oldu ama...

Jameika34 kardeşim, Bahsini ettiğiniz aynaların resimlerini görebilmek mümkünmü? malum! İstanbul'da ikamet etmediğim için şeçebilme alternatifimiz yok. yardımcı olursan sevinirim

valla arkadaşım ben resim ekleyemem ama sanırım Gece'den rica edersem fotolarını ekler. ozaman görebilme imkanın olur senin ve senin gibi merak eden arkadaşlar. Şunu söyleyebilirim gerçekten hepsi görsel olarak çook güzel.:cat:

balayyusuf
21 Şubat 2007, 01:43
Dün evden çıktım gidiyorum, hanımın bedduası falan da deildir kavga da etmedik, lakin;
idealtepede efendi efendi minibüs yolunda giderken, bi astra saolsun ufacık bi aradan, dönülmeyecek yerden sola dönmeye kara verdi. ani ve sinyalsiz bir panik fren. Ve arkadaki ben... uçtum arkadaşlar. sola verdim arkadan düz girmemek için. sola koruma demirinin üzerine bıraktım motoru. Arabaya soldan girdim hafiften, bende sola yuvarlandım. full ekipmanlıydım allahtan. biraz bileğim acıyor.
adam çıktı hatalıyım, çok özür dilerim vs vs... 1 motorcu arkadaş geldi saolsun. destek oldu. motordada bendede 1 sey yok allahtan. o koruma demiri olmasa yandan, bende, motorda çizilirdi yani. şükür. kalktım devam ettim. Aman dikkat arkadaşlar.
:silent:

:queen: Gece_ kardeş kızıltoprakda nerdesin çayını içmeye gelicem. tanzimo@hotmail.com a msn ya da cep yaz. :queen:

Tanzimo büyük geçmiş olsun aman sende bir şey yoksa sorun yok demektir bende 3-4 ay kadar önce veznecilerde ıslak bir zeminde yaptığım ani frenle kaydım aynen senin gibi yan yattım koruma demiri büyük işe yarıyor o zamandan beri hep lastiklerimi değiştirmek istiyorum orjinalleri beğenmiyorum yarın 2 adet metzeler lastik almayı düşünüyorum.gelişmeler hakkında yazarım:farao:

ergeser
21 Şubat 2007, 10:54
tanzimo cok geşmiş olsun allah birdaha göstermesin.

beyler aynalara ben tornada kromlu milden 50mm boyunda parca yapıp taktım. görüş sorununu çözdüm. ama o fiyatlara aynalar kaçmaz hele krom kaplı ise.
yapın arkadan geleni görmek harika.

GeCe__
21 Şubat 2007, 15:12
arkadaslar aynaları aksam alıcam resımlerınıde cekerım fakaaat ben buraya nasıl koyucagımı hıc bılmıyorum o yuzden bana msn adresınızı verın yada ben vereyım ordan sızlere yollarım hemen 2 dk ve sonrada muhakkak aranızda bılen vardır buraya resmı koyarsınız nasıl fıkır ama:P dişliyide bı kac gune kadar taktırıcam.

ibrahimjames@hotmail.com :bounce:

SaLu_JaCBo
21 Şubat 2007, 16:52
MOTOSHOW/07 VE MOTOSİKLET 2007 FUAR DAVETİYELERİ"nden isteyen arkadaşlara ücretsiz fuar davetiyesi.... bilgilerinize

hangi ay fuar müsait olrsam ben gelirim.

arkadaslar aynaları aksam alıcam resımlerınıde cekerım fakaaat ben buraya nasıl koyucagımı hıc bılmıyorum o yuzden bana msn adresınızı verın yada ben vereyım ordan sızlere yollarım hemen 2 dk ve sonrada muhakkak aranızda bılen vardır buraya resmı koyarsınız nasıl fıkır ama:P dişliyide bı kac gune kadar taktırıcam.

ibrahimjames@hotmail.com :bounce:

resimleri aldığında bana yollarsın ben siteye eklerim gece.msnden anlatırım sana nasıl yapılacağını kendinde ekleyebilirsin hemde öğrenmiş olrsun :rendeer:

hayalbert
21 Şubat 2007, 17:46
ve sonunda benim akü de bozuldu (zaten motora binmediğim için şimdiye kadar dayanmış da sayılmaz ya neyse)
aküsünü değiştiren arkadaşlardan tavsiye ve fiyat bilgisi rica ediyorum
herkese selamlar
havalar iyi motor için ama bakalım yazın ne yapıcaz bu gidişle yüzümüzü yıkamaya su bulamayacağız

vıceroy
21 Şubat 2007, 18:48
Yusuf hoca,lastikleri bende henüz değiştiremedim. çokta para tutuyor bizim ölçülere uygun prelli veya metzeller.Daha önce konar.com dan Duro marka dubless lastikler beğenmiştim,adamlara mail attım dönen olmadı. Çinlilerin, kalite sertifikalı, dünya standartlarında, güzel lastiklerin kopyalanmış desenlerini seçtim. Bulunduğum ilde yok alamadım. sizin orası bu işlerin merkezi satan yerleri bulacak zamanın olursa bilgileri paylaşırsan sevinirim. Fiyat pahalı olanlardan en az 4-5 kat ucuza geliyor.ÇABUK YIPRANMA İHTİMALİ BİLE UMRUMDA OLMAZ...Saygılarımla. :bounce:

jameika34
21 Şubat 2007, 19:03
Yusuf hoca,lastikleri bende henüz değiştiremedim. çokta para tutuyor bizim ölçülere uygun prelli veya metzeller.Daha önce konar.com dan Duro marka dubless lastikler beğenmiştim,adamlara mail attım dönen olmadı. Çinlilerin, kalite sertifikalı, dünya standartlarında, güzel lastiklerin kopyalanmış desenlerini seçtim. Bulunduğum ilde yok alamadım. sizin orası bu işlerin merkezi satan yerleri bulacak zamanın olursa bilgileri paylaşırsan sevinirim. Fiyat pahalı olanlardan en az 4-5 kat ucuza geliyor.ÇABUK YIPRANMA İHTİMALİ BİLE UMRUMDA OLMAZ...Saygılarımla. :bounce:

Duro Lastik alacaksan sakın derim. Çünki Motorların üzerindeki Lastıklerle Duro marka lastiklerin kalitelerinin arasında hiç bir fark yok. En ufak bir frende kayıyor. Çünki ben kullanıyorum. Şiddetle tavsiye etmiyiorum. Alabiliyorsan Metzeler yada Pirelli.....

jameika 34 resimde altında olan makina sl mi yokasa dehşet duruyo

Evet Keeway 150 Sl:rendeer:

vıceroy
21 Şubat 2007, 19:20
sl de en kötü özellik zaten ayna ve lastik olayı, haricinde alet parasının hakkını zaten fazlasıyla veriyor. Yalnız hangi akla hizmet günümüzde iç lastikli model sunmaya keewayi sevketmiş aklım almıyor! Patladığı yerde kaldınız demektir. Ben o vesile ile özellikle dubless lastiğe geçmek istiyorum. Suda kaymasına çok takmıyorum kafamı. Nede olsa yağmurlu havada pek kullanmıyorum ya da kullanmak zorunda kalsam bile hava şartları gereği 40 km\h geçemiyorum. o hızda da çok kaymaz bence. Desenleri aynen taklit etmiş adamlar. Dostum sendekilerin modeli nedir,kaça mal olmuştu acaba?

http://www.konar.com.tr/ adresinden tlfna alo diyeceğiz artık anlaşılan. :bounce: keeway superligt 150 için uygun lastik buldum DM-1004 VE HF-296C

tanzimo
21 Şubat 2007, 22:48
Geçmiş olsun mesajlarınız için çok saolun arkadaşlar. :rendeer:

jameika34;
MOTOSHOW/07 VE MOTOSİKLET 2007 FUAR DAVETİYELERİ"nden isteyen arkadaşlara ücretsiz fuar davetiyesi.... bilgilerinize demişsin. nasıl temin ederiz kardeş?

Geçen bi fiyat almıştım ayak üstü. metzeler di sanırım. tubless olarak orjinal jantları kullandığımızda sadece arka lastikler için 160 milyon fiyat çıktı. ön de o ayarlarda. Sizlerin aldığı fiyat varsa paylaşırmısınız.

Boğaçhan
21 Şubat 2007, 22:59
JAMAİKA KARDEŞİM, sizin avatar'daki resimde Ana far'ın sağ ve solunda sis lambasına benzer birşeyler gözüküyor,...ki öyle.
Biliyorsunuz yasa var::11122:: ; Nerden Buldununuz?
Kaç'a Buldunuz?
Bizde istesek bulabilirmiyiz.::biggrinn

balayyusuf
22 Şubat 2007, 01:56
Arkadaşlar bugün lastiklerimi değiştirdim merak eden bütün arkadaşlarla aşağıda paylaşıyorum

Metzeler marka iki adet lastik aldım (Sirkeciden ''Aydın motor'')
Kampanya varmış Ön lastik 100 ytl Arka lastik 130 ytl toplam 230 ytl idi pazarlık yaptım ve nakit ödedim 220 ytl ye düştü ancak isterseniz kredi kartıyla ikiye bölüyorlar ve 230 alıyor ikisine.
2 adette dublex için sibop aldım onlarda tanesi 5 ytl
daha sonra lastikleri motorun cc barına bağlayıp Kadıköye Menderes ustaya gittim (Super bir usta çok tatlı biri işini iyi biliyor) Bizim eski lastikleri çıkardığımızda bizim bu sl lerin jantlarının anormal kalın olduğunu gördük ve sibopları takamadık ve Metzeler lastikleri içerisinde iç lastikleriyle beraber taktık bu durum biraz can sıktı fakat lastikler super kesinlikle tavsiye ederim yola zamk gibi tutunuyor eskiden korku ve tereddütle girdiğim virajları neredeyse 45 derecelik açıyla döndüm.Bu güven 220 ytl ye değer arkadaşlar kesinlikle Metzeler(Alman malı) diyorum gerisini boşverin.
Kadıköyden Kocamustafapaşaya bu akşam döndüm yarın biraz daha yol yapıp deneyeceğim yine burada yazarım ancak şu ana kadar herşey mükemmel sadece Dublex sorununu nasıl çözeceğiz onu bilmiyorum

Daha önce Dublex yaptıran arkadaşlar sibop meselesini nasıl çözdüklerini yazarlarsa sevinirim.
:cherry:

Bu arada COBALT Menderes usta ve balatan seni bekliyor bilgin olsun .

Ayrıca GECE atlattın beni çok bekledim valla.

jameika34
22 Şubat 2007, 02:21
JAMAİKA KARDEŞİM, sizin avatar'daki resimde Ana far'ın sağ ve solunda sis lambasına benzer birşeyler gözüküyor,...ki öyle.
Biliyorsunuz yasa var::11122:: ; Nerden Buldununuz?
Kaç'a Buldunuz?
Bizde istesek bulabilirmiyiz.::biggrinn[/QUOT

Oky.. Madem Yasa Var Bizde Yasalara Uyalım ozaman. Benim moturun üzerindeki yani görmüş olduğun sisler 30ytl. (Takımı):)

[QUOTE=tanzimo;580744]Geçmiş olsun mesajlarınız için çok saolun arkadaşlar. :rendeer:

jameika34;
MOTOSHOW/07 VE MOTOSİKLET 2007 FUAR DAVETİYELERİ"nden isteyen arkadaşlara ücretsiz fuar davetiyesi.... bilgilerinize demişsin. nasıl temin ederiz kardeş?

Geçen bi fiyat almıştım ayak üstü. metzeler di sanırım. tubless olarak orjinal jantları kullandığımızda sadece arka lastikler için 160 milyon fiyat çıktı. ön de o ayarlarda. Sizlerin aldığı fiyat varsa paylaşırmısınız.

Kardeşim önce geçmiş olsun. Allah birdaha kaza bela vermesin hiçkimseye. Fuar davetiyelerini bende alabilirsin (Sirkeci'deyim)
Lastiklere gelince ben bir araştırayım ozaman fiyatları bildiririm.:)

jamaika34 dostum senin motorsikletin resimlerini eklermisin cok hoş görünüyor

Babacım kusura bakma çünki ben fotoğraf eklemesini bilmiyorum henüz:mrgreen:

Arkadaşlar bugün lastiklerimi değiştirdim merak eden bütün arkadaşlarla aşağıda paylaşıyorum

Metzeler marka iki adet lastik aldım (Sirkeciden ''Aydın motor'')
Kampanya varmış Ön lastik 100 ytl Arka lastik 130 ytl toplam 230 ytl idi pazarlık yaptım ve nakit ödedim 220 ytl ye düştü ancak isterseniz kredi kartıyla ikiye bölüyorlar ve 230 alıyor ikisine.
2 adette dublex için sibop aldım onlarda tanesi 5 ytl
daha sonra lastikleri motorun cc barına bağlayıp Kadıköye Menderes ustaya gittim (Super bir usta çok tatlı biri işini iyi biliyor) Bizim eski lastikleri çıkardığımızda bizim bu sl lerin jantlarının anormal kalın olduğunu gördük ve sibopları takamadık ve Metzeler lastikleri içerisinde iç lastikleriyle beraber taktık bu durum biraz can sıktı fakat lastikler super kesinlikle tavsiye ederim yola zamk gibi tutunuyor eskiden korku ve tereddütle girdiğim virajları neredeyse 45 derecelik açıyla döndüm.Bu güven 220 ytl ye değer arkadaşlar kesinlikle Metzeler(Alman malı) diyorum gerisini boşverin.
Kadıköyden Kocamustafapaşaya bu akşam döndüm yarın biraz daha yol yapıp deneyeceğim yine burada yazarım ancak şu ana kadar herşey mükemmel sadece Dublex sorununu nasıl çözeceğiz onu bilmiyorum

Daha önce Dublex yaptıran arkadaşlar sibop meselesini nasıl çözdüklerini yazarlarsa sevinirim.
:cherry:

Bu arada COBALT Menderes usta ve balatan seni bekliyor bilgin olsun .

Ayrıca GECE atlattın beni çok bekledim valla.

Dubles janlar için ayrıca uzun siboplar var arabalar için kullanılıyor. Yalnız Keeway jantlarındaki sibop delikleri dar onları matkapla açması lazım. Yoksa sibaplar oturmaz bilgin olsun...:pale:

ergeser
22 Şubat 2007, 10:30
beyler kusura bakmayın da bu sis ler için yasa dediginiz ne aca ba yasak oldugu için mi öyle diyiyonuz.

GeCe__
22 Şubat 2007, 11:59
arkadaslar aynalar elımde suppper hepsı:mrgreen: salu_jacbo ya yolladım msnden sımdı sizlere atıcak resımlerı buraya doyasıya bakarsnız:cherry:

balayyusuf kardes ksuura bakma ınan ısım vardı ama ben gene geldım menderesın yanına sende benden 15 dk once fln gıtmısın barı bı tel acsaydın ben sandım sen benı beklıyorsun. neyse saglık olsun.

bogachan sımdı bakıyorum mailime daha zaman bulamamıstım.yollarım resımlerı ne demek:bounce:

aynı zamanda zıncır dişlisinide aldım ressam_01:) (tayvan malı) bugun yarın taktırıcam onuda.

SaLu_JaCBo
22 Şubat 2007, 12:24
İşte Beklenen Aynalar Arkdaşlar...

1 NUMARALI AYNA KEEWAY BENZERİİ....
http://img444.imageshack.us/img444/6742/keewaybenzeri1py4.jpg
http://img89.imageshack.us/img89/6224/keewaybenzerindenjl0.jpg

2 NUMARALI AYNA CHOOPER AYNA...
http://img89.imageshack.us/img89/5772/chopperaynaou2.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/5927/chopperaynandenkq9.jpg

3 NUMURALI AYNA KARTAL KAPLAMALI
http://img89.imageshack.us/img89/6121/kartalkaplamalqo9.jpg
http://img186.imageshack.us/img186/1373/kartalkaplamalndensl7.jpg

Arkadaşlar fiyatla ilgili bilgiyi gece nickli arkdaşımızdan alablirsiniz.Şimdiden hayırlı olsun alanlara.

GeCe__
22 Şubat 2007, 12:30
ben bıle cıkmsım bee:) arklar fıyatlar bellı ama gene yazayım

1 KEEWAY BENZERİ 20 YTL

2 CHOPPER AYNA 13 YTL (BEN SANIRIM BUNU TAKTIRICAM)

3 KARTAL KAPLAMALI BIRAZCIK KUCUK 10 YTL

not: fıyatlara kdv dahıl olup vade dusunulebılır:P :mrgreen: :queen:

cobalt
22 Şubat 2007, 13:17
gecceeee____ www ile baslayan bi adres mi gordüm aynada :P :)
bu oglen hakan abı ye ugrıycam bı aksılık cıkmaz sa menderes e de gıdıcem ayıp oldu ama nefes almaya vaktım yok sabahtan berı ekran basında gozlerımı portletıyorum telef oldum kod yazmaktan ::angry2::

GeCe__
22 Şubat 2007, 13:39
cobalt bak salı_jacbo sölemıs sana sponsor fırma dıye heehhehehe.:mrgreen:
ugruyabılırsen ugra tabı hakan abının yanına.

beyler bakın lıste hazırlıcam kımler ıstıyor ayna ellerı göreyım:)

baba sımdı urunlerın yanında cekmek ıstedım zuahhah ay cok komık olurdu heralde gören bune ya fln dalgamı gecıyorlar derlerdı kesın:P

cobalt
22 Şubat 2007, 16:01
iki takım ayna alana ürünlerde %10 indirim sis farı ve aku alana bi tane ürün bedava :P

snrtrt
22 Şubat 2007, 17:03
SELAM ARKADAŞLAR UZUN ZAMANDIR FORUMDA YOKTUM MOTORUM YAKLAŞIK 8000 KM DE VE İNANIN BANA HALA TAŞ GİBİ...

BEN İLK ALDIĞIMDA AYNLARI HEMEN DEĞİŞTİRDİM ŞU AN ÇOK MEMNUN DEĞİLİM AMA SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM YİNEDE 2. RESİMDEKİ AYNALARI BENDE BEĞENDİM NEREDEN ALABİLİRİZ

MSN im
snrtrt@hotmail.com

benim en büyük sorunum 1 yıl içinde marş düğmesi gitti yeniledim

bir vida yalama olmuştu onu halletim sağ sinaylim gitti onu hala halledemedim

elektirk akasımını tamamen değiştirdiler sourn kalmadı....

şu an bir hyosun 650 aquilera var abimde bizim motrun 4 katı paraya 10 kat performanslı ama bu motor işi paraya bakıyor arkadaşlar

bence çok masraf etmeyin bu motor u ilk alanlardan biriyim benimle aynı zamanda alan bir çok kişi satıp yeniledi tarz değiştirdi

herşey gönlünüzce olsun bu sene havalar tam bizlikti

balayyusuf
22 Şubat 2007, 19:04
cobalt bak salı_jacbo sölemıs sana sponsor fırma dıye heehhehehe.:mrgreen:
ugruyabılırsen ugra tabı hakan abının yanına.

beyler bakın lıste hazırlıcam kımler ıstıyor ayna ellerı göreyım:)

baba sımdı urunlerın yanında cekmek ıstedım zuahhah ay cok komık olurdu heralde gören bune ya fln dalgamı gecıyorlar derlerdı kesın:P

Gece bu aynalar içerisinde en uzun saplı olanı hangisi?

dün için şaka yaptım benimde ayrılmam gerekiyordu kusura bakma çok geç kaldım çünkü o nedenle daha fazla bekleyemedim.

GeCe__
23 Şubat 2007, 11:52
en uzun saplı olanı keeway benzerı ayna yada 2. secım:wiinkk:

snrtrt tam dıkkatlı okumamısın sanırım neyse benden temın edebılırsın aynaları dostum.

balayyusuf
23 Şubat 2007, 15:22
en uzun saplı olanı keeway benzerı ayna yada 2. secım:wiinkk:

snrtrt tam dıkkatlı okumamısın sanırım neyse benden temın edebılırsın aynaları dostum.

Tamam dostum bizim sisleri ve aynaları hallediyoruz artık sana bağlı benden okey :cat: super olacak inşallah görüşürüz.

snrtrt
23 Şubat 2007, 18:14
jameika abimle ben aynı zamanda almıştık bizim dışımızdaki herkz sattı :)

gerçi onun motoru her görüşümde bir şeyler değiştirmiş oluyor benimki aldığım günkü gibi...

aynalar için msn varmı hocam msn varsa bi ekliyimde satmayı düşünüyorum gerçi motoru ama genede ver sen dursun :)

kimyacı_23
23 Şubat 2007, 19:37
merhaba arkadaslar, ben ön lambanın yanına sis lambası taktırmak istiyorum.önceki sayfalarda arkadaslar taktırmış.acaba nerden aldıklarını ve kaça mal ettiklerini yazarlarsa sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.pazar günü elazığa döneceğim için yarın almam lazım cumartesi açıktır umarım :)

rüzgarınız bol olsunnn...

GeCe__
23 Şubat 2007, 19:46
slm kımyacı gıt hemen sırkecıden al:) bendekı buyuk sıs farı takım 30 ytl ama kucuklerıde var onlarda 15-20 ytl cıvarı sonrada gıdıp ustana taktırırsın cumartesı acıktır ama sen erken gıt ok

GeCe__
23 Şubat 2007, 20:11
sen emınonune gıt tmmı yanı orayı sor mıllete oraya gelıncede sırkecıyı sor zaten hemen yanı oluyor ok en kolay öle olur buyukcekmecede oturdugun ıcın dıyorum

tanzimo
23 Şubat 2007, 21:13
Ayna için yoklama alınmış. sınıf başkanı gece_ yse yoklama vereyim. 2 numaralı aynalar için listeye eklenmek istiyorum.

Sağa 2 sola 3 ümü takdırsak :)

ressam_01
23 Şubat 2007, 23:06
ama abi benim motorun kalkısı baya zorlastı onuda eksozun tam acık olmasına bagladılar kalkarkan cok zorlannıyor ama kalkıncadaa deli oluyor haa:)
bu eksoz actırmak iyi b
işe degilmiş yavv cok yakıyor cebelliyetsiz:) litreye 28 anca gidiyor...ekozu sadece deldirseydim keske tümden acılınca iyi olmadı

Boğaçhan
23 Şubat 2007, 23:41
beyler kusura bakmayın da bu sis ler için yasa dediginiz ne aca ba yasak oldugu için mi öyle diyiyonuz.
Yok be Ergeser kardeş, o işin şakası, ''Nerden Buldun'' kanununa atıfta bulunup bir şaka yaptık. :queen: Ama senin dediğin de doğru; :cat: her türlü araçta yapılacak değişiklik ve eklentiler için proje/onay gibi prosödürler var ama, uygulamada bu konuyu arayanın olduğu görülmüş ve duyulmuş bir şey değil. Yani kısacası... kafana göre takıl.::asker::
Benim sormak istediğim; Jameika34 kardeşimizin avatar olarak kullandığı, motosikletinin fotoğrafında gözüme çarpan sis lâmbalarını nerden aldığıydı.::xblink::

ressam_01
24 Şubat 2007, 00:11
bu gecen yazdıgım fotolar şimdi ekleyebildim on amartsor uzadı dehset oldu birde yakından görseniz üzerine binince dehset rahat ya

http://img262.imageshack.us/img262/5018/goruntu198tf9.jpg

http://img262.imageshack.us/img262/8126/goruntu199ey0.jpg

http://img138.imageshack.us/img138/3367/goruntu200nw0.jpg

http://img138.imageshack.us/img138/606/goruntu202lb2.jpg

http://img92.imageshack.us/img92/7724/goruntu204nc8.jpg

http://img110.imageshack.us/img110/9820/goruntu205ba6.jpg

http://img254.imageshack.us/img254/3206/goruntu206gu9.jpg

http://img254.imageshack.us/img254/5932/goruntu206me8.jpg

Boğaçhan
24 Şubat 2007, 00:46
Ressam kardeş, yapılan işlem zannedersem; amortisörlerin üst kısmına aynı çapta 10-15 cm. uzunluğunda boru kaynağı.

ressam_01
24 Şubat 2007, 00:58
dedigin gibi basit bir iş degil yanı direk kaynak degil tornada içine diş acıldıktan sonra birlestirilip daha sonrada kaynak atılldı daha saglam bir iş yani

GeCe__
24 Şubat 2007, 11:34
slm arkadişler ressam_01 gusel olmus farklı bır dusunce ellerıne saglık.demek senın motor kalkısta yavasladı hımm benım egzosta acık vala:) neyse napak ben sabah verdım motoru menderese hem aynayı takıcak hemde dişliyi takıcak:P tanzimo tmm ıstedıgın zaman gelip alabılırsın elımde suan fazladan var.
vıceroy saol ya:) alemsın harbıden iyiki hepımız varız cnm ne demek

bogachan sanada cvp vereyım:) daha onceden o sıs farları on farın yanlarındaydı resımde göruldugu gıbı fakat on sınyal lambalarının yerındeydı:) dolayısıylada sonradan hakan abı onu koruma demırını cıkarıp oraya monte ettı benımkıde öle.bırde onun coook gusel bı camı var buyuk vede cok yakısmıs aynı zamanda önde far kasıda var cok gusel yapmıs anlıcagın.alınan yer sırkecı dostum:bounce:

newbee
24 Şubat 2007, 17:11
Arkadaşlar, şu sıralar en büyük derdim akü. Havalardan ve başka nedenlerle motoru kullanamıyorum ve işin kötüsü akü bitti. şarj ettirmek için bir yer 10YTL bir yer ise 5ytl istiyor. Acaba bu konuda sizler ne yapıyorsunuz? Akü bitmesin diye arada çalıştırmak dışında izlenen yollar neler acaba?

GeCe__
24 Şubat 2007, 19:01
baska ızlenenn yol yok dostum anca sarj ettırıceksın 5 ytl normal fıyat ama 10 verme fazla ok:cat:

vıceroy
24 Şubat 2007, 19:33
Gece nasıl oldu dişliyi takmışmı usta memnun kaldınmı?
Reşitim sen benim sl i sürdün 1. viteste benimki resmen sıçrıyor.Sen eksozu hepten açtırdın diye aletin itiş gücü düştü,yakıt sarfiyatı arttı. Tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırsa eksozuna basit bir çözüm buluruz belki :cat:

GeCe__
24 Şubat 2007, 20:02
vıceroy sorun cıktı yaa:silent: benım aldıgım dişlide cıvata delıgı yokmus cıkcık dolayısıyla olmadı hey allah yaa ne sans artık ya yenı bı dişli alıcam yada eyer o dişli oraya olursa dişli acılcak.

aynayı takmıs menderes usta bakalım getırcek bıraz sonra motoru bana keeway benzer aynasını takmıs dişlide acmadan hem.

ya bu arada arklar benım zıncır bıtmıs daha dogrusu ölmüş heran cıkabılır:) dolayısıyla benımle 3 kısı daha ortak olursa cok kalıtelı bı zıncır var cekostavakya malı fıyatı 35 ytl ama ındırırz daha ben hakan abı bırde 3 kısı daha ortak olursak 6 adet zıncır alıcaz nedenı ıse: bızım orjınal zıncır bakla sayısı fazla yenı alıcagımız zıncırın baklasıda bızımkınden az o yuzden 1 tae fazla almak gerekıyor ek yapabılmek ıcın,zıncırınden memnun olmayıp bıze katılan olursa cook sevınırım

bu arada bızım orjınal zıncır 55 ytl ama ben o parayı öle dandık zıncıre vermek ıstemıyorum

balayyusuf
24 Şubat 2007, 20:17
Gece valla supersin bu Sl hakkında nerede ne yenilik var ne yapılabilir seni takip etmek yeterli tam bir motorcusun ne diyelim bravo valla.Allah seni bizim forumdan eksik etmesin.sevgi ve saygılar.:cat:

Boğaçhan
24 Şubat 2007, 22:41
dedigin gibi basit bir iş degil yanı direk kaynak degil tornada içine diş acıldıktan sonra birlestirilip daha sonrada kaynak atılldı daha saglam bir iş yani
Ressam kardeş, yazdıklarına göre; hakikaten yapılan işlem kaliteli, diş açılıp bilahare kaynak yapılması usta işi. Size maliyeti ne oldu? Ek yapılan parçanın kalite veya uygunluğunu nasıl seçtiniz?

snrtrt
25 Şubat 2007, 00:12
bi önceki sayfada arkadaş egzos açtırmayı sormuş

benim egzos gayet açıktır:) çok ses veriyor ama yollarda kafa şişiriyor ama tabi bi tünele yada moda daki dar sokaklara girince millet harley geliyor sanıyo onunda ayrı zevki var

benzin aynı yakıyor kardeş... full depo 450 km yapıyorum

kimyacı_23
25 Şubat 2007, 01:29
vıceroy sorun cıktı yaa:silent: benım aldıgım dişlide cıvata delıgı yokmus cıkcık dolayısıyla olmadı hey allah yaa ne sans artık ya yenı bı dişli alıcam yada eyer o dişli oraya olursa dişli acılcak.

aynayı takmıs menderes usta bakalım getırcek bıraz sonra motoru bana keeway benzer aynasını takmıs dişlide acmadan hem.

ya bu arada arklar benım zıncır bıtmıs daha dogrusu ölmüş heran cıkabılır:) dolayısıyla benımle 3 kısı daha ortak olursa cok kalıtelı bı zıncır var cekostavakya malı fıyatı 35 ytl ama ındırırz daha ben hakan abı bırde 3 kısı daha ortak olursak 6 adet zıncır alıcaz nedenı ıse: bızım orjınal zıncır bakla sayısı fazla yenı alıcagımız zıncırın baklasıda bızımkınden az o yuzden 1 tae fazla almak gerekıyor ek yapabılmek ıcın,zıncırınden memnun olmayıp bıze katılan olursa cook sevınırım

bu arada bızım orjınal zıncır 55 ytl ama ben o parayı öle dandık zıncıre vermek ıstemıyorum

arkadaslar ben yaklaşık 1 ay önce 35 ytl değiştim zinciri üstelik orjinal aldım.bi yanlışlık olmazsın 55 ytl cok fazla bence bi araştırın.

tanzimo
25 Şubat 2007, 02:12
Arkadaşlar, bizim orjinal akü için söylüyorum; uzun zaman çalıştırmama, rolanti düşükken fazla marş basma, lambayı açık unutma gibi sebeplerden ötürü daha çabuk problemli bir hale gelebiliyor. Bir ara ustanın biri ile konuşmuştum. Daha güçlü bir akünün dolayısıyla daha iyi olacağını söylemişti ama yerine büyük geliyor o da problem oluyordu. denedik. Aynı boy ama daha güçlü aküler var. yurt dışından ithal ediyorlar. ismini cismini getireni yakaladığım an yazacağım buraya. Bilgilerinize..

balayyusuf
25 Şubat 2007, 03:35
Beyler ben motordan daha tok bir ses çıksın istiyorum ama anormal kafa şişirici bir ses istemiyorum bu konuda bana GECE biraz bilgi verdi ama sizinde fikrinizi alayım matkapla mı delmeliyim (bu yöntemi uygulayacaksam delikler ne derinlikte ve kaç adet olmalı bunu yapıp sesten çok memnun olan arkadaşlar varsa ve yazarlarsa çok memnun olurum) yoksa egzosu kaynaklamı yardırmalıyım ne dersiniz ? :silent:

vıceroy
25 Şubat 2007, 08:46
Yusuf hoca,serviste senin metzeller fiyatlarını söyledim usta şaşırdı benzer fiyatlarda bulabilirsek benim içinde bakılacak. Yalnız sen nerden aldın merak konusu oldu,spot malmı yoksa orjinal bayiidenmi aldın o fiyatlara?
Gece dostum,orjinal zincirimiz ayarındaki zincirler burda 15 ytl civarında.Bence zincir değiştireceksen o-ring al hiç değilse uzun süre kaliteyi yaşarsın. Fakat o-ring zincirlerin düzgününü kaç paraya buluruz bende bilmiyorum :silent:

cobalt
25 Şubat 2007, 15:35
*vice o-ring sincırler bizimkilerden daha geniş dişlileride değiştirmen gerekebilir yada mevcut yere olmayabilir uygun olanı varmıdır bilmem araştırmak lazım
*yusuf hocam benim ekzos da matkapla 4 er delk acılmıstı sadece en dıstakı kısma ,oyle uzun matkap ucu yoktu elimde (karakoyde 30 cm lık 9mm uc 40 ytl) musait oldugunda bı goruselım duyarsın sesi :P

ressam_01
25 Şubat 2007, 18:15
Beyler ben motordan daha tok bir ses çıksın istiyorum ama anormal kafa şişirici bir ses istemiyorum bu konuda bana GECE biraz bilgi verdi ama sizinde fikrinizi alayım matkapla mı delmeliyim (bu yöntemi uygulayacaksam delikler ne derinlikte ve kaç adet olmalı bunu yapıp sesten çok memnun olan arkadaşlar varsa ve yazarlarsa çok memnun olurum) yoksa egzosu kaynaklamı yardırmalıyım ne dersiniz ? :silent:

abi sakın kaynak işine girme matkapla deldir cok tatlı ses cıkıyor ben 8 tane açmıstım mukemmledi kaynak yap daha iyi cıkar dediler bende yaptım ve pişmanım şimdi polislerin yanından debriyajla geçiyorum ses cıkmasın die:):):):):):queen: cok fazla ve java gibi ses cıkıyor aman ha!!!! :queen: :queen: :queen: