Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
cobalt
23 Ocak 2007, 18:24
barıs cım o fıyat cok fazla + kanuni nin parcası nı takmak ıstemem
Thunder79
23 Ocak 2007, 18:30
barıs cım o fıyat cok fazla + kanuni nin parcası nı takmak ıstemem
Kanuni böyle diğerleride yaklaşık aynıdır nede olsa çin malı. Sonuçta KM ve devir komplex elektronik plastikten oluşuyor :queen:
GeCe__
23 Ocak 2007, 19:32
thunder79 menderese arkamdan konusmussun:mrgreen:
vıceroy
23 Ocak 2007, 21:42
Değerli kardeşlerim ben sürmeye devam edeyim ozaman, tecrübe sizde.:P ilginize teşekkürler. Mercedesleri üzerindeki seger marka kornalar tanesi 10 ytl orjinalleri atarda bunları takarsanız ideal oluyor. Thunder kardeşimin gösterdiği salyangoz modellerde ses çok fazla seni bile sürerken hoplatır (hemde 2 tane) :mrgreen:
Thunder79
24 Ocak 2007, 00:21
Değerli kardeşlerim ben sürmeye devam edeyim ozaman, tecrübe sizde.:P ilginize teşekkürler. Mercedesleri üzerindeki seger marka kornalar tanesi 10 ytl orjinalleri atarda bunları takarsanız ideal oluyor. Thunder kardeşimin gösterdiği salyangoz modellerde ses çok fazla seni bile sürerken hoplatır (hemde 2 tane) :mrgreen:
O süper o zaman kesinlikle alınmalı bugün extre kesilsin yarın ilk işim onu almak olcak :queen: benim korna şu an çok kötü 29 ekimde resmen çalmaya utandım :queen:
balayyusuf
24 Ocak 2007, 01:42
Ya arkadaşlar bu arka lastik ufak bir frende kayıyor aldığımdan beri sl'imin lastiklerinden nefret ettim sizin hiç şikayetiniz yokmu lastiklerinizden memnunmusunuz.:pr:
cobalt
24 Ocak 2007, 11:07
yusuf arkadasım lastık havasını kontrol et oncelıkle
Thunder79
24 Ocak 2007, 11:19
Ya arkadaşlar bu arka lastik ufak bir frende kayıyor aldığımdan beri sl'imin lastiklerinden nefret ettim sizin hiç şikayetiniz yokmu lastiklerinizden memnunmusunuz.:pr:
KEsinlikle lastiklerimden şikayetim yok vatandaş yeri bir tutuyor bırakmıyor... ıslak kuru fark etmiyor kaysa bile dengeli kayıyor... Metzeler lastiklerimden gayet memnunum. Dün akşam benim motorda 102-103 (105 deil) görünürken hyosung gv250 de 110 göründüğünü öğrenmiş bulunmaktayım. Size bildiririm... :queen:
KEsinlikle lastiklerimden şikayetim yok vatandaş yeri bir tutuyor bırakmıyor... ıslak kuru fark etmiyor kaysa bile dengeli kayıyor...
Katılıyorum. Belkide fren haricinde virajda yatmada sorundan kayıyor olabilirmi
Thunder79
24 Ocak 2007, 12:01
Katılıyorum. Belkide fren haricinde virajda yatmada sorundan kayıyor olabilirmi
Şakası bir tarafa SL in kendi lastikleri kesinlikle sağlam lastik değil
en ufak sılak zeminde kayıyor. Yatmada kayarmı yolun eğimine ve yatış şekline göre kayar ama virajda yatarken daha dengelisiniz çünkü siz yatırıyorsunuz ve kaysada şok geçirmeden tedbir alabilirsiniz... Lastikleri değiştirmenizi şiddetle tavsiye ederim... Lastik bir aksesuar değil kesinlikle bir zorunluluktur:cat:
balayyusuf
24 Ocak 2007, 13:32
COBALT arkadaşım lastiklerin havası 1,8 bar kitapcığında öyle yazıyor oda yaklaşık 28 inç oluyor bu normal mi senin kaç lastik havaları yazarsan sevinirim.
Bu arada TUNDER senin lastikler Metzeler demişsin ve kaça aldın bilgi verirmisin
:silent:
GeCe__
24 Ocak 2007, 13:39
yusuf kardes ama ben sana demıstım o aksam motgoruna bındıgınde senın lastıkte bı anormallık yok abıcım kanpanan coook sıkılı olmaz öle azıcık frene bastıgımda anında sıkıyor ve doal alarak kayıyor olay bu öle bınılmez ona bence hemen gıt servıste gevsetttır yada napıcaklarsa yapsınlar öle olmaz.
Thunder79
24 Ocak 2007, 15:17
COBALT arkadaşım lastiklerin havası 1,8 bar kitapcığında öyle yazıyor oda yaklaşık 28 inç oluyor bu normal mi senin kaç lastik havaları yazarsan sevinirim.
Bu arada TUNDER senin lastikler Metzeler demişsin ve kaça aldın bilgi verirmisin
:silent:
fiyatlar dönemsel olduğundan net birşey söyleyemem gidip sorman lazım ben ön arkayı 330 a almıştım başkası 275 e sormuş vs...
ctarkocin
24 Ocak 2007, 15:50
herkese merhaba, sonunda beğendiğim modellerden biri olan keeway super light krem rengi aldım. bu cuma en geç cumartesi motoru teslim alıcam. yeni motor ile ilgili tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum. Baharda etkinlik vs olursa katılmayı isterim. buradan yapılan güzel paylaşım ortamında görüşmek üzere..
coşkun
GeCe__
24 Ocak 2007, 16:05
ctarkocin ne acayıp bı nıck bu:) neyse aramıza hos geldın ve hayırlı olsun motorun kaca aldın? nerde oturuyorsun bunları yaz hele.
balayyusuf
24 Ocak 2007, 17:50
GECE_ haklısın servise gidicem ama yinede Thunder 79 unda dediği gibi lastikler bana pek iyi gibi gelmiyor arkada diş yok bikere ortada uzun bir kanal o kadar güven vermiyorlar bana galiba kıyacaz paraya başka alternatif yok ama freni bir ayarlartıp deneyeceğim yinede bakalım neler değişecek bu metzeler lastikler kafama yatıyor biraz onlarda çok pahalı :pr:
CTARKOCİN hoşgeldin bende merak ettim kaça aldım motoru herşey dahil bir zahmet yazıver merakımız gitsin son sıra fiyat konusunda bir karışıklık yaşıyoruzda.
cobalt
24 Ocak 2007, 17:52
herkese merhaba, sonunda beğendiğim modellerden biri olan keeway super light krem rengi aldım. bu cuma en geç cumartesi motoru teslim alıcam. yeni motor ile ilgili tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum. Baharda etkinlik vs olursa katılmayı isterim. buradan yapılan güzel paylaşım ortamında görüşmek üzere..
coşkun
hayırlı olsun arkadasım kazasız belasız kullan ehlıyet olayını ıhmal etme almadıysan mutlaka al korumalara da ozen goster cunku onlar bızım kaportamız :)
ergeser
24 Ocak 2007, 19:13
beyler aynaların arkasında 2 adet yıldız kafalı civata var siz siz olun sakın gevşetmeyin sıkmak için aynayı kırmanız lazım cünkü ayna camı silikon ile yapışık civataların arkası somun gevşetince somunlar içten dönüyor sıklımıyor
bencamı kırdım yenisini kestirmem lazım yada hazır kırmışken deyişik ayna alırım arkayı daha iyi göstercek.
camcıya gittim ordaki aynalardan olmuyor sanayiye gitdip oto aynası kestirmem lazım ince ayna olması lazım normalleri kalın
vıceroy
24 Ocak 2007, 19:17
Thunder arkadaşım,trafikte farkedilmek kazaları önler. 2 tane salyangoz korna taktınmı etrafındakiler seni tır zanneder:mrgreen: dikiz aynasına yapıştırırsın. Nede olsa büyük araçta geçiş üstünlüğü vardır dikkat ister.:queen:
Ergeser honda aynası al 15 ytl tornacıda uçlarını açtır orjinal aynanın yuvasına geçsin diye,sonrada görüş alanına bak harika...
GeCe__
24 Ocak 2007, 21:00
vala cıft aynada bı baska oluyor ya:) sisleride taktırdım hos oldu ama akuyu degıstırmem lazım daha cok göstersın dıye.
vıceroy sende tank bed var galiba nasıl guselmı kaç kurus? bende alsın dıyorum yaa cızılmesın hem gorunum gusel olsun hesabı
balayyusuf
24 Ocak 2007, 21:37
Arkadaşlar bizim motorda yan ayaklık var ya; Üzerine ayak koyduğumuz yer değil , motoru ayakta tutandan bahsediyorum.Yan sehpada diyebiliriz onu hiç değiştiren oldumu içinizde motoru onunla bıraktığımda çok güvensiz oluyor birisi motoru düzeltse yada dokunsa kendisi kapanıyor bu sorununuzu nasıl çözdünüz ben kendimce bir şeyler yaptım ama tam istediğim gibi olmadı değiştiren varsa ne taktınız bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Saygılar::piloot::
Thunder79
25 Ocak 2007, 00:35
Arkadaşlar bizim motorda yan ayaklık var ya; Üzerine ayak koyduğumuz yer değil , motoru ayakta tutandan bahsediyorum.Yan sehpada diyebiliriz onu hiç değiştiren oldumu içinizde motoru onunla bıraktığımda çok güvensiz oluyor birisi motoru düzeltse yada dokunsa kendisi kapanıyor bu sorununuzu nasıl çözdünüz ben kendimce bir şeyler yaptım ama tam istediğim gibi olmadı değiştiren varsa ne taktınız bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Saygılar::piloot::
ilk servise götürdüğümde otomatik bir ayar yapmışlardı onun yayına bir daha o sorun kalmadı.. yan ayağa almayın arkadaşlar orta sehpaya alın. almakta zorlanan arkadaşlara bedava öğretirim 50 kilo bile olsanız orta sehpaya alabilirsiniz...:queen:
Starwars-14
25 Ocak 2007, 01:36
Arkadaslar 1-2 haftadir frenlere bastigimda hafif kayiyordum daha once de olmustu aynisi ve lastiklere baktirdigimda havalari inmisti olayda cozulmustu.Ayni mantikla yola cikarak lastik havalarini kontrol ettirdim ve on-arka lastik olmak uzere ikisi de 23 e 23 cikti,duzelttim 28 e 32 yaptim ve duzeldi,eger lastikdn sikayeti olanlar varsa (kayma vs..)once havalarini kontrol ettirsin.Bir de 7 aydir ha geldi ha gelecek denen servisim sonunda yan kapak yeni getirtti servis (gri-siyah motomax yazili olan yeri)
balayyusuf
25 Ocak 2007, 02:19
Arkadaslar 1-2 haftadir frenlere bastigimda hafif kayiyordum daha once de olmustu aynisi ve lastiklere baktirdigimda havalari inmisti olayda cozulmustu.Ayni mantikla yola cikarak lastik havalarini kontrol ettirdim ve on-arka lastik olmak uzere ikisi de 23 e 23 cikti,duzelttim 28 e 32 yaptim ve duzeldi,eger lastikdn sikayeti olanlar varsa (kayma vs..)once havalarini kontrol ettirsin.Bir de 7 aydir ha geldi ha gelecek denen servisim sonunda yan kapak yeni getirtti servis (gri-siyah motomax yazili olan yeri)
Starwars lastik havalarını 28-32 kim ayarladı biraz yüksek değilmi ama memnunsan bende yarın bu değerlere çıkarayım lastikleri .D:cherry: eneyeyim madem.kitapçıkta 28 inç diyor yanılmıyorsam bende ona göre yapmıştım ama madem sen tecrübe ettin onuda deneyeceğim sagol arkadaşım
ilker19831983
25 Ocak 2007, 12:31
arkadaşlar ben motosiklet aldım keeway superlight. amaa sürmeyi bilmiyorum daha hiç. bugün ilk kez bindim bi kere devirdim. soora biraz gidebildim ama çok zorlandım gerimi satsam naapsam. izmirli ustalar bi yardım edin gözüm korktu :(
balayyusuf
25 Ocak 2007, 13:09
arkadaşlar ben motosiklet aldım keeway superlight. amaa sürmeyi bilmiyorum daha hiç. bugün ilk kez bindim bi kere devirdim. soora biraz gidebildim ama çok zorlandım gerimi satsam naapsam. izmirli ustalar bi yardım edin gözüm korktu :(
Yok arkadaşım öyle bozma hemen moralini boş bir yere , kullanan biriyle git oralarda dene biraz bak hemen alışacaksın hemen pes etme sakın ilk kullanımda bunu yaşaman normal ağır motor nede olsa.sakın satma yazık olur ayrıca kaça aldın bir yazarsan sevinirim.:queen:
GeCe__
25 Ocak 2007, 14:14
ilker :queen: :queen: :queen:
ctarkocin
25 Ocak 2007, 14:29
fiyat olayinda bende karisiklik yasadim ellerinde kalan sonuncuyu 2.990 peşin olan fiyatı, vade farkı ile 8 ay bonus kart ile 3.250 civarına geldi tabi 200 de plaka ruhsat için verdim. aldığım yer söyledikleri yeni bir parti mal gelecek ve fiyat 300 yetl fazla olacak demişti. internet sitesinde az önce gördüm güncellemişler 3.290 peşin fiyatı demişler. başka bir bayi aramıştım 4.100 demişti sanırım fiyat konusu daha kesin net deil yazın fiyat 4100 olursa saşırmamak lazım.
araba ve motor ehliyetini birlikte almıştım. yıllardır bekliyordu arada kiralayıp kullandığım olmuştu. istanbul Harbiyede oturuyorum. öneri yazan ve forumu canlı tutan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
ayrıca cruiser 250 için fiyat olarak 4.890 yazmışlar.
GeCe__
25 Ocak 2007, 14:55
ctarkocın hadı bakalım iyi keyıfler ve surusler devamlı burda görmek ısterız senı.bızım fıyatlar bı tuhaf zaten evet.nasıl hosuna gıttımı motor?
yasobaso
25 Ocak 2007, 15:12
Hepinize Merhaba,
Vakitsizlikten daha önce mesaj yazma fırsatım pek olmadı... 1,2 mesaj dışında pek verim yok anlıyacağınız. Neyse, sizinle paylaşmak istediğim bir fikrim var (fikrim geldi). Supershadow ve bizim SL ' lerin oturaklarını inceleyeniniz var mı daha önce. Gözlerim beni yanıltmadıysa vida deliklerine kadar sanırım aynı bantdan çıkıyor. 2 parçadan oluşuyo artçı parçası biraz kısa gelebilir? Merak ettiğim bunu yada buna benzer bişey deniyen var mı? Haaa bu arada adım Yasin (30), Karaşoparım henüz 700 KM de 2006 model Siyah, yanlış anlamayın kullanmayı bilmediğimden diil, ehliyetsizlikten bu KM. Inşallah şubat da o da olcak. Anadolu yakası Bostancıda oturuyorum. Planlarımı paylaşmak istedim; varsa ekliceniz önerileriniz seve seve okurum.
Karaşoparın başına gelcekler;
1. Lastikler değişecek (Muhtemelen Metzler) [250 300 YTL arası]
2 Lastikler tubles yapılacak bu zaten farz [15 - 30 YTL arası]
3. Subap ayarı istiyor şoparım düzensiz çalışma ve vibrasyon düşük devirlerde boy gösteriyo. (Serviste beleş)
4. Buji değişecek üzerindeki çin malı verimsiz (NGK platinium düşünüyorum) [15 - 30 YTL arası] Eski sayfalarda kodu var.
5. Üzerindeki Akü 6amp 9 luk taktıracam acil diil (fiyat bakınıyom hala)
6. Oturağı değiştirecem sevmiyorum bizimkinin kulaklı selesini :) (Bu yüzden supershadow fikri )
7. Çantalar takım olarak değişecek. Kalitesine göre değişiyor fiyatlar...
Buji değişimi, zincir - fren ayarı yağ değişimi gibi basit şeyleri kendim hal edebiliyorum bunu eli biraz tornavida anahtar tutan herkez yapabilir. Gözünüzde büyütmeyin.... :)
Ayrıca bir site buldum sizinle paylaşmak istiyorum belki biliyorsunuzdur,
adamlar custom aksesuar yapımıda yapıyorlarmış resimler var. Henüz gidip tanışamadım, ama sitede yazdığına göre gidip onların aletleri ile gözetim altında BELEŞ olarak motorunuza bakım yapabiliyormuşsuznuz (yağlama yıkama vs vs). http://www.motohobi.com
Fazla bıdı bıdı yaptım....
Farınız ve yolunuz açık olsun :)
Yaso
Thunder79
25 Ocak 2007, 15:42
1 ve 2 metzeler zaten tubeless
4 bujiyi değiştir en az platinium olsun iridyumda 35 YTL idi
3 bujiyi değiştirince yaptır 1500 km civarında
5. Önemli değil extra bişi takma bizi götürüyor ama daha iyi olur tabiki
6 SS uymuyor diye bir arkadaş söyledi hiç düşünmedim bilemiyorum
7 Bende Armode 3 cepli var su görünce şekli gidiyor sudan önce vernik çekersen ii olur
8- Zincir germe işini çok ii öğrenmeden yapma çok tehlikelidir.
NOT: arada bir motoru sesli korkut örn :" yarın menderese gideceksin bir bakım yapacak sana". Sonuç : ardından alet canavar kesildi :D 110 u rahat gördüm :D en son bmw yi solluyordum :D
Karaşoparın başına gelcekler;
1. Lastikler değişecek (Muhtemelen Metzler) [250 300 YTL arası]
2 Lastikler tubles yapılacak bu zaten farz [15 - 30 YTL arası]
3. Subap ayarı istiyor şoparım düzensiz çalışma ve vibrasyon düşük devirlerde boy gösteriyo. (Serviste beleş)
4. Buji değişecek üzerindeki çin malı verimsiz (NGK platinium düşünüyorum) [15 - 30 YTL arası] Eski sayfalarda kodu var.
5. Üzerindeki Akü 6amp 9 luk taktıracam acil diil (fiyat bakınıyom hala)
6. Oturağı değiştirecem sevmiyorum bizimkinin kulaklı selesini :) (Bu yüzden supershadow fikri )
7. Çantalar takım olarak değişecek. Kalitesine göre değişiyor fiyatlar...
Buji değişimi, zincir - fren ayarı yağ değişimi gibi basit şeyleri kendim hal edebiliyorum bunu eli biraz tornavida anahtar tutan herkez yapabilir. Gözünüzde büyütmeyin.... :)
Ayrıca bir site buldum sizinle paylaşmak istiyorum belki biliyorsunuzdur,
adamlar custom aksesuar yapımıda yapıyorlarmış resimler var. Henüz gidip tanışamadım, ama sitede yazdığına göre gidip onların aletleri ile gözetim altında BELEŞ olarak motorunuza bakım yapabiliyormuşsuznuz (yağlama yıkama vs vs). http://www.motohobi.com
Fazla bıdı bıdı yaptım....
Farınız ve yolunuz açık olsun :)
Yaso
yasobaso
25 Ocak 2007, 15:50
Slm Thunder;
Metzlerlerin, Tubless olduklarını biliyom da, belki üzerindeki çinlileri önce Tubless yaptırırım düşüncesi ile yazdım 2. maddeyi .Malum fiyatı en pahalı olan lastik olayı;
Zincir konusunda ne yaptığımı biliyorum merak etme, genede tavsiyen için
saol. Zaman ayırdığın ve bilgilendirdiğin için teşekkürler.
Saygılarımla,
Yaso
GeCe__
25 Ocak 2007, 17:26
yasobaso bende koltugu degıstırıcem gelısmelerden bırbırımızı haberdar edelım
vıceroy
25 Ocak 2007, 22:09
Gece dostum,her zaman söylediğim gibi bizim sl her tür deri aksesuarı güzel taşıyor. (güzele ne yakışmazki...) püskülünü taktır,sisibarı yaptır,tankbed i kondur bak bakalım kim dönüp bakmıyor! :P herkesi boşver öncelikle kendi gözüne talı görünüyor. imkanın varsa hiç düşünme derim. resim koymayı beceremiyorum biraz bilgisayar özürlüyüm heralde :mrgreen: saygılar.
cobalt
26 Ocak 2007, 11:57
viceroy
http://download.microsoft.com/download/whistler/Install/2/WXP/EN-US/ImageResizerPowertoySetup***** burdan linkteki programı indirip kurabilirsin boyutunu değiştirecegın resmin üzerine gelip sağ klik le istediğin ebada getir ( forumlar için 600*400 uygundur ) ondan sonra resmi gondermen gerek bu işlem için ayrıntılar forumda nasıl resim gonderılır isimli sabit başlıkta oldukça acıklayıcı bir şekilde anlatılmış bende resim gondermiyorum ama üşengeçlikten benimki :) tembelim yani
ctarkocin
26 Ocak 2007, 14:00
yukarıda yasin arkadaşımızın yazdığı gibi değişiklikler için biraz motoru öğrenmem gerek onları zaman içinde muhtemelen yaza doğru iyice düşüneceğim. fakat size sormak istediğim kask konusunda, aldığım yer ufak tefek aksesuarları hediye etti( püskül,dizlik,ön veya arka için yuvarlak deri çanta,kask filesi,rüzgar maskesi, bir kilit) bunlara ek orta koruma açık bir kask birde yolcu en basitinden bir kask. bunların renklerini ben beğenmediğim için oradaki diğer kasklardan baktım ama pek karar veremedim. bizim model için açık kasklar daha güzel duruyor. fakat güvenlikte iyi olsun istiyorum. ayrıca yaz için nazi tip kasklar için ne düşünüyorsunuz? bu konuda öneri ve fikirlerinizi öğrenmek isterim. sağolun kolay gelsin. Birde geceleri kaldırımın üstünde apartmanın önüne kitlemek için kalın bir zincir alacağım ne dersiniz?
GeCe__
26 Ocak 2007, 14:30
kalın zıncır al tabı. bu arada yazın nazıh kaskı tak sen bılrısın bızım motora gıdıyor ama en guselı tam korumalı kask yada ceneden acılır al, bende bı tane nolan var ful face bırde ceneden acılır var zeusun kaskı:cat: aynı zamanda amerıcan nezıh kaskıda var :)
cobalt
26 Ocak 2007, 17:08
:) yarım kask alma sekıl olarak ok de koruma ozellıgı dersen sıfır a yakın ama sekıl yapcam dusup kafayı dagıtmak onemlı dııl dıyosan bısey dıyemem ddnin yazıları var onları motosiklet teorisi onu okumanı tavsıye ederım
vıceroy
26 Ocak 2007, 18:00
cobalt dostum resim işini denerim. yazlık kask ta çene üstü düşmezsen sorun yok.önemli olan birazda korkulu rüya görmektense tedbir almaktır.:)
cobalt
26 Ocak 2007, 18:27
yok abı ben sevemedım nedense o nazı kasklarını tas gıbı duruyo sırketten bı arkadas da takıyo bole nıkelajlı gıbın parıl parıl bısıı de nebılıım bana guzel gelmıyo tabıı zevk meselesı
GeCe__
26 Ocak 2007, 18:29
:) fullface:cat:
balayyusuf
26 Ocak 2007, 20:53
Arkadaşlar geçen gün lastiklerimin kaymasından şikayet etmiştim ya Cobalt bana basınçları kontrol etmemi söylemişti sahidende ettim ve ne göreyim basınçlar 15 inç çıktı üstelikte daha 150 km önce 4,000 bakım yaptırmıştım ve güya kontrol etmişlerdi benim acilen ustayı değiştirmem gerekiyor şu Menderes ustanın adresi nedir tanışmak istiyorum kendisiyle.:silent:
GeCe__
26 Ocak 2007, 21:16
:queen: :queen: ah be yusuf hıc gıtme sen o servıse bı daka sakın. menderesın yerını sölerım ben sana ıstedgın zaman :cat:
balayyusuf
27 Ocak 2007, 02:22
:queen: :queen: ah be yusuf hıc gıtme sen o servıse bı daka sakın. menderesın yerını sölerım ben sana ıstedgın zaman :cat:
Tamam Gece arkadaşım ben bir ara menderes ustayla tanışayım bu ustanın yeri hangi semtte:silent:
Herkese selamlar,uzun zamandır forumu takip ediyorum. 2.el siyah bir sl aldım. sl almamda sizlerin etkisi büyük oldu.(problem yaşarsam ya da saçma sorular sorarsam idare edersiniz artık) :)
vıceroy
27 Ocak 2007, 09:38
Hayırlı olsun,hoş geldin :rendeer:
balayyusuf
27 Ocak 2007, 13:36
Herkese selamlar,uzun zamandır forumu takip ediyorum. 2.el siyah bir sl aldım. sl almamda sizlerin etkisi büyük oldu.(problem yaşarsam ya da saçma sorular sorarsam idare edersiniz artık) :)
Hayırlı olsun güle güle kullan ama neredensin nerelisin tanıt kendini hoşgeldin:rendeer:
ressam_01
27 Ocak 2007, 16:29
http://img407.imageshack.us/img407/1386/goruntu126iy5.jpg
http://img225.imageshack.us/img225/5531/goruntu123je0.jpg
http://img294.imageshack.us/img294/6286/goruntu127eo7.jpg
http://img181.imageshack.us/img181/2793/goruntu128gl0.jpg
bunlarda benim motorun resimleri koltukları yonttular biraz.bukaDAR becerebildimresim işinide:):):)
GeCe__
27 Ocak 2007, 17:34
sioux hos geldın :rendeer: kaca aldın bakalım?
ressam_01 benzın deposu gusel ama bıde yazıları sökersen daha iyi olur:)
balayyusuf menderesın yerı hasanpasada
Kaça aldığımı söylemesem daha iyi aramızdan sl ini satmak isteyen arkadaşlar olabilir,piyasayı etkilemeyelim.Aldığımda siperlik bağlantı yerlerinden çatlamıştı değiştirdim siyah renk siperlikle eskisinden güzel oldu. Hoşgeldin diyen arkadaşlara teşekkürler...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO