Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
GeCe__
09 Ocak 2007, 15:26
hadı ya motor bıle havaya göre haraker edıyor :P
fear_factor saol buraya yazdıgın ıcın ben 8.30 da cıkıyorum aslında cıkısta sanırım bı ısım yok gelebılırım gıbı:) baska gelen yokmu bızden
cobalt
09 Ocak 2007, 16:02
gece_ fear ın tel ını al gelmeden ararsın
GeCe__
09 Ocak 2007, 16:09
tmm cobalt vermıstı zaten telını bana.pekı kaca kadar takılırsınızkı?
fear_factor
09 Ocak 2007, 18:13
sabaha kadar... :P eheuehueh
11-12 ye kadar takılabilirim ben...
gece sen de gelirsen 4 sl.ci oluyos bu akşam...
GeCe__
09 Ocak 2007, 21:04
suanda bulustular oh hasdı bakalım benım ıcınde ıcın:mrgreen:
bız hala ısteyız yaw
balayyusuf
09 Ocak 2007, 23:22
Gece arkadaşım tamamdır çarşamba akşamı saat 23.00 simit sarayı görüşürüz anlaştık orada olacağım.kendine iyi bak.Başka arkadaşlarıda bekliyoruz bu simit sarayı paşa meydanda kolay yerde yani :cat:
GeCe__
10 Ocak 2007, 11:24
tmm balayyusuf bu aksam eyer aksılık cıkmayıp gelırsem kesın görusuyoruz:) 11de sımıt sarayın onunde.varsa baska pasalılarda gelsın
balayyusuf aksam kesın gelıyorum pasaya yangeyı bırakıcaz ordan saat 11de sımıt sarayın onunde olurum eyer gelıceksen ıstersen telımı verebılırım yada dırak ordada bulusabılırz baska gelen avrsa buyursun arkadaslar
balayyusuf
10 Ocak 2007, 21:25
tmm balayyusuf bu aksam eyer aksılık cıkmayıp gelırsem kesın görusuyoruz:) 11de sımıt sarayın onunde.varsa baska pasalılarda gelsın
balayyusuf aksam kesın gelıyorum pasaya yangeyı bırakıcaz ordan saat 11de sımıt sarayın onunde olurum eyer gelıceksen ıstersen telımı verebılırım yada dırak ordada bulusabılırz baska gelen avrsa buyursun arkadaslar
Tamadır arkadaşım bugün oranın adına baktım Paşa simit evi yazıyor neyse bunların hepsi aynı hepside simitci nasıl olsa saat 23.00 da orada olacağım telefonlarıda buluşunca alırız görüşmek üzere.Bende tekrar edeyim paşalı arkadaşlardan gelebilenleride bekleriz.:rendeer:
tamamdır orada olacağım görüşürüz arkadaşım
GeCe__
11 Ocak 2007, 11:24
gunaydın arkadaslar dun aksam balayyusuf kardesle görustuk kendısı gercekten seker bır ınsan yaklasık 1 saat sohbet ettık motorları degısıp tur attık:) gusel seyler paylastık.o sölemeden ben söylıgım baari onun motorunda sag yada sol sınyalı bastıgında ve takrar 2. kez bastıgında sınyal sonuyor ne gusel yaw bızde nıye yok böle bısey:silent: armut gıbı beklıyoruz 25 sn sönmesını, balayyusufta öle bısey yok 2. kez bastıgında sak dıye sönuyor.bunla ılgılı yorumlarını beklıyorum
balayyusuf
11 Ocak 2007, 12:37
Sağol Gece aynı şekilde bende seni çok sevdim iyiki buluştuk valla bu sinyal meselesini sen yazmışsın evet tekrar basınca sönüyor ama ben bunu motoru aldığım arkadaşmı yaptırdı yoksa hepmi öyleydi öğreneceğim bugün yarın ararım
bu arada senin motorun sesi kulaklarımda hala çok beğendim sanki 600 cc lik bir motor sesi çıkıyor bir ara delicem bende eksozu kafaya koydum.:cherry:
fear_factor
11 Ocak 2007, 13:54
gerçi delince egzos garantiden çıkıyor ama; ben de deldim. 4 delik altta 4 delik de üstte var... ama uzun yolda baya bi kafanız şişiyor şimdiden söyliyim...
obkavi
11 Ocak 2007, 14:41
cobalt dostum ben balatayı garantiden 1 kez yayları 2 kez değiştirttim biliyosun 300-400 km sonra aynı sorun yine başladı şimdi rampada kalkarken de zorlanıyorum iki kişi ise zaten kalkmıyo deli oldum ya,
bakın bu soruyu 5. kez soruyorum aynı arızadan 3. kez tamire giden motor tüketici haklarına göre değiştirilirmi değiştirilmez mi ?
GeCe__
11 Ocak 2007, 14:52
obkavı artık eskıde kaldı bence öle seyler tuketıcı hakları fln yok motorları degıstırıcekler aman abı nerde öle seyler yaa kım degıstırıcek onu sen kaç ay once almısın bınıyorsun bıde mumkun degıl benım dusunceme göre yanı:)
balayusuf saol kardes yok cnm ne 600 lugu ama saka maka aslında ölede ses cıkarmıyor degıl:mrgreen: ben aldıgım ilk aksam deldırmıstım egsozu arızalık ordan gelıyor sanırım:) fear_factor ben o kadar uzun yola gıttım geldım kafam flan sısmedı ama.herseye alısıyorsun zamanla bence.cunku kafa sısırıcek ses degıl bence gusel bı ses.
ben aynı arızadan kac kes tamıre gıttım bılıyormusun su egsoz olayında tıtresımden yarıldı acıldı kırıldı kaynak oldu en az 5 defa kaynak oldu yaa:cherry:
cobalt
11 Ocak 2007, 16:52
malı olarak balata degısımını yakın zamanda yapmam ıhtımal dahılınde gorunmuyor bır ıkı ay sonra anca daha once yapan olursa bılgı versın lutfen buna degecekmı
GeCe__
11 Ocak 2007, 17:02
beyler su muaneyı daha oncede yaptırma ıhtımalı varmı acaba? bırde nerde yaptırılıyor.gecen seneden 30 ytl vergı borcu kalmıstı onuda ödemek lazım.bıde aslında benım gıdıp bı borcuma bakmam lazım yaw ben 10 kere fln hep kacak gectım kopruden yandık satarken:silent:
fear_factor
11 Ocak 2007, 17:03
puhahahahahahaha
bari buradan yazma yahu....
muhahahahahaha
GeCe__
11 Ocak 2007, 17:18
yaw tmm ya gülme bıan aklıma gelmedi:queen:
burdan yazsam ne olucak ya kımden cekıncem
he bak bu arada ben senı eklemıstım sen kabul etmedınmı msn
sen ılk basta bı ehlıyet al zuahhahahahaha:mrgreen:
balayyusuf
12 Ocak 2007, 02:26
Arkadaşlar şu bendeki sinyal meselesi sizdede varmı diye sormuştuk kimse bir şey demedi yani sinyale tekrar basınca sönüyormu sizinkide benimki sönüyor bu sadece benim motordamı var bu konuda bilgi verirseniz sevineceğim.::gazete::
gerçi delince egzos garantiden çıkıyor ama; ben de deldim. 4 delik altta 4 delik de üstte var... ama uzun yolda baya bi kafanız şişiyor şimdiden söyliyim...
Fear_factor bu delikler nasıl matkaplamı açtın orada bir iki tane küçük orjinalinde delik var o genişlikte 2 tane daha açsak birşey değişirmi yani çokta anormal ses istemiyorum sadece biraz daha tok çıksın yeter::tutkuy::
chimeraby
12 Ocak 2007, 14:36
Sinyaller 2006 nın ikinci yarısında gelen motorlarda ikinci kez basınca sönüyo arkadaşlar.. Benimki ilk yarı da geldi,martta aldım, 25 sn bekliyorum.. :) Nasıl tekrar basınca sönen hale getirebilirm die servise sorduğumda sadece düğmenin değişmesinin yeterli olmadığını flaşör ve bi parçanın daha değişmesi genektiğini söyledi.. Bunları yapmak 100-120 ytl arasında tutuomuş..
Obkavi senle daha önce değişim konusunda ufak bi konuşmamız olmuştu hatırlarsan burda.. Senin 3-4 kere aynı arızayı vermiş.. Şimdi motorun değiştirilmesi baya zor.. Çünkü arıza sonucunda ürünün kullanılmasının imkansız hale gelmesi veya kendisinden beklenen faydayı sağlayamaz hale gelmesi gerekir.. Yani o kadar arıza veriodur ki 1 kullanırsın 3 kullanamazsın gibi (bu örneği ben verdim tabi :) sadece açıklamak için ama kural bu).. Bunu da mahkemeye başvurarak talep edebilirsin tabi ki.. Burada önemli olan mahkemenin takdiridir.. Kanunlar açık olsa da hakime takdir yetkisi tanınmıştır ve sorunun önemi hakimin takdirine kalır (bilirkişi raporuna da başvurur).. Biraz karışık anlatmış olabilirim ama her zaman anlamadığınız veya merak ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz.. Saygılar
GeCe__
12 Ocak 2007, 15:38
balayyusuf kardes su aynaları almak ıstıyorum aslında:) ama derı nerden bulucaz aksam gelıcem gene ıstersen görusebılırz
obkavı bende sen tuketıcı hakların pesınde olma abı hangı bırınle ugrascaksınkı amaan sankı japon malımı var:) çinmi macarmı ne oldugu bellı degıl motorun:mrgreen: baska servısler bul falan fln
chimeraby dedgıne göre ve dolayısıyla bende 25 sn fln beklıyorum ayar oluyorum ama zaten nadır verıyorum sınyal oda donmeden kendı kafama göre 20 sn fln onceden verıyorum:)
cobalt senı ekledın ben msnye hala yoksun???
fear_factor
12 Ocak 2007, 15:47
yaw tmm ya gülme bıan aklıma gelmedi:queen:
burdan yazsam ne olucak ya kımden cekıncem
he bak bu arada ben senı eklemıstım sen kabul etmedınmı msn
sen ılk basta bı ehlıyet al zuahhahahahaha:mrgreen:
ehliyete yazıldım, nisanın ilk haftası kısmet olursa elimde...
msn konusuna gelince, bizim şirket bilgisayarlarında msn yasaklı... internet cafeye de pek girmiyorum... ama akgul.olcay@gmail.com adresinden yazışabiliriz... tıpkı msn gibi...
Fear_factor bu delikler nasıl matkaplamı açtın orada bir iki tane küçük orjinalinde delik var o genişlikte 2 tane daha açsak birşey değişirmi yani çokta anormal ses istemiyorum sadece biraz daha tok çıksın yeter::tutkuy::
Ben servise götürdüm orada ustalar egsoza 8 delik açmışlar... motor bas bas bağırıyor.. sokak aralarında iyi de , uzun yolda çekilmiyo...
GeCe__
12 Ocak 2007, 15:56
anladım fear_factor ehlıyat sınavında kalayım demede:mrgreen: bende kaynakla actırmıstım uzun yoldada bana göre hıc bır rahatsızlık vermıyor yada ben rahatsız oldugum ıcındır:cherry:
fear_factor
12 Ocak 2007, 16:03
gece, üyeliğimin iptali için site sahibine mesaj attım...
bana akgul.olcay@gmail.com dan cebini atar mısın?
Hoşçakalın dostlar....
GeCe__
12 Ocak 2007, 16:11
hayırdır yaa nereye neden öle bısey yaptınkı??? tmm atarım cepi bırazdan
vıceroy
12 Ocak 2007, 21:20
Balayyusuf benim sl 4 aylık,benimkide basınca sönenlerden. Öğrendiğim kadarıyla daha önceki partide gelen uzun süre yanan tipler hem kullanışsız hem de arıza verdiğinden iptal edilmiş. :)
balayyusuf
12 Ocak 2007, 21:30
balayyusuf kardes su aynaları almak ıstıyorum aslında:) ama derı nerden bulucaz aksam gelıcem gene ıstersen görusebılırz
obkavı bende sen tuketıcı hakların pesınde olma abı hangı bırınle ugrascaksınkı amaan sankı japon malımı var:) çinmi macarmı ne oldugu bellı degıl motorun:mrgreen: baska servısler bul falan fln
chimeraby dedgıne göre ve dolayısıyla bende 25 sn fln beklıyorum ayar oluyorum ama zaten nadır verıyorum sınyal oda donmeden kendı kafama göre 20 sn fln onceden verıyorum:)
cobalt senı ekledın ben msnye hala yoksun???
Gece arkadaşım ayna işi kolay zaten benim taktığım derilerde deri değil aslında sünni deri heryerden bulunur yengenin eski kullanmadığı bir çantası mutlaka vardır bende eşimin çantayı kestim bağladım zaten bu hafta sonu bir arkadaşa gideceğim ama bir ara buluşur yaparız ayna işini beraber hiç sorun değil ben arkayı süper görüyorum valla şu sıralar baya iyi oldu.
Balayyusuf benim sl 4 aylık,benimkide basınca sönenlerden. Öğrendiğim kadarıyla daha önceki partide gelen uzun süre yanan tipler hem kullanışsız hem de arıza verdiğinden iptal edilmiş. :)
tamam arkadaşım sağol benimki mayıs ayından sonra gelenlerden demekki ondan böyle bir özellik var iyi oldu öğrendik sağolun:cat:
Chimeraby sağol açıklamalar için bu sinyal meselesi anlaşılmıştır
GeCe__
13 Ocak 2007, 17:04
evet balayyusuf karar verdım bende takrırım en iyisi baktım olmadı gene cıkartırım.en azından arkayı görmek ıcın ıkıde bır aynaya dogru yanasmam:)
balayyusuf
13 Ocak 2007, 17:36
evet balayyusuf karar verdım bende takrırım en iyisi baktım olmadı gene cıkartırım.en azından arkayı görmek ıcın ıkıde bır aynaya dogru yanasmam:)
Gece Bencede istemezsen sökersin sonra.Yalnız aynaları diğer aynaya monte etmek için kelepçeleri sıkıyoruzya o zaman biraz çizlme oluyor onu belirteyim ama güvenlik daha önemli diyorsan ki ben öyle düşünüyorum buluşur yaparız beraber sirkecide dediğim gibi 15-20 ytl civarı bana ogün 15 e verdiler sen kararını ver haberleşir yaparız valla kolay iş.
GeCe__
13 Ocak 2007, 19:59
tmm kardes ben kararımı verdım sen al bulustugumuzda ben sana verırım ne kadarsa ok.cızılmesi önemlı degıl cnm ondan bısey olmaz:) hadl herkese iyi hafta sonları:bounce:
ebru_soldier
13 Ocak 2007, 20:21
merhaba arkdaşlar ..benim şuan motor kilitlenmiş..4000 km bakım yapıldı fakat işte 5000 de bu sorunla karşılaştık..ben motorun yağını kontrol etme görevi kimindir onu sorcam yani servis bunu 4000 de yapmlaımıydı yapmadıysa bu onun şuçumudur...eğer garantiye girmesse bayağı bir pahalıya patlayaacak gibim ne dersinizz..morelim bozukta çook yine ne varsa forumda var başka türlü nerde terapi yapıcazki motor arızalndı psikolojim çöktü diyerek seans almak çok saçma gelir gibi
GeCe__
13 Ocak 2007, 21:06
ah ah ebru ne diğimkı şimdi sana.su kıtlenme olayını bıraz acarmısın tam olarak nasıl oldu yanı basına ne geldı?bu arada tabıkıde motorun yagına bakma görevı senındır yanı zor bısey degıl götutrun baktırısın yoska 5dk koyarlar yada azsa zaten maliyetı 15-20 dır.ama söle bısey var en son servıste bakıma sokupta ustalar bakmadıysa hıc yagına e o zaman onların kabahatıdır.bakımda ilk olay yagıdır zaten motorun.
bu arada sadece arıza durumda degıl baska zamanlada yaz lutfen:bounce:
ebru_soldier
13 Ocak 2007, 21:19
ah ah ebru ne diğimkı şimdi sana.su kıtlenme olayını bıraz acarmısın tam olarak nasıl oldu yanı basına ne geldı?bu arada tabıkıde motorun yagına bakma görevı senındır yanı zor bısey degıl götutrun baktırısın yoska 5dk koyarlar yada azsa zaten maliyetı 15-20 dır.ama söle bısey var en son servıste bakıma sokupta ustalar bakmadıysa hıc yagına e o zaman onların kabahatıdır.bakımda ilk olay yagıdır zaten motorun.
bu arada sadece arıza durumda degıl baska zamanlada yaz lutfen:bounce:
haklısn fazla bencil davranıyorum fakat ödevlerim derslerim ev işleri falan forumda bişeyler yazmak aslında lüks benim için..yani değişmiş olsa bile 1000 km motor yağı bitmez demi yani bitmesi durmunda yine bi arıza vardır herhalde ben motor yağının değişmediğine dair bir belgem olmasımı gerektir garanti şemsiyesine girmek için bide ben motor yağını değişileceğini yani benim şimdi senden öğreniyorum
GeCe__
13 Ocak 2007, 21:28
vala ben bısey anlamadım cnm ya:) senın 1000 km sonra motor yagımı bıttı? öle bısey olamaz ama ben yaklasık 3000 km fln gıtmıstım tabi ıcınde damla mı ne kalmıstı:mrgreen: herneyse sonucta 2000 km gıdılebılır ama tamda iyi bılmıyorum bılen varsa söler zaten.ben kıtlenmıs olayını anlıyamadım ama hala ustu kapalı konsuuyrosun sankı özel hayatın:queen:
ebru_soldier
13 Ocak 2007, 21:38
vala ben bısey anlamadım cnm ya:) senın 1000 km sonra motor yagımı bıttı? öle bısey olamaz ama ben yaklasık 3000 km fln gıtmıstım tabi ıcınde damla mı ne kalmıstı:mrgreen: herneyse sonucta 2000 km gıdılebılır ama tamda iyi bılmıyorum bılen varsa söler zaten.ben kıtlenmıs olayını anlıyamadım ama hala ustu kapalı konsuuyrosun sankı özel hayatın:queen:
motorda anlamıyo olan bir insan üstü kapalı hatta tam kapalı anlatabilir oyüzden olablirmi acaba mrs. gece
vıceroy
13 Ocak 2007, 21:47
motorda yağ eksiltme değilde yağ yakma olur o da büyük oranda rodaj zamanında gözlenir. motor kitlediyse sağlam usta ve sağlam masraf gerektirecektir.Garanti ile hiç ilgisi yok. Şimdiden geçmiş olsun. Birkaç servisten fiyat alda kandırmasınlar bari. :bounce:
ebru_soldier
13 Ocak 2007, 21:55
teşekürler viceroy çok açık sözlüsün ameliyatan çıkan doktorları aratıyorsun fakat:)yani 4000 lik bakımda bunu yağını yenilemiş olssa bile servis kullanıcı hatası var yani diyorsun çünkü arıza 5000 de oldu ..şimdiden para ayarlayayım ben en iyisi sarıyerdeki villayı satmak şart oldu kötü günler:))hashaneye değilde servise hergün gidelim Allah korusun dikkatli olun motorluyu benimsememmiş bir cehenemdeyiz İSTANBUL:(
vıceroy
13 Ocak 2007, 22:02
Okulda veli toplantısında sorun düzeltir gibi hissettim doktor deyince...:) 150-200 ytl yeter heralde villa satmaya gerek yok gibi. :P
ErTech
13 Ocak 2007, 22:48
Bende bir arkadaşım için bu motoru inceliyorum... Motorun kilitlenmesine sebep olacak bir yağ eksiltme yada yağ yakma durumu olması imkansız gibi...
Başka bir sorun olabilir mi? 4000 bakımı yeni geçti diyorsun 1000 km de bu motor bu kadar yağ yakamaz, yakmamalı... :)
Haksızmıyım?
balayyusuf
14 Ocak 2007, 01:27
teşekürler viceroy çok açık sözlüsün ameliyatan çıkan doktorları aratıyorsun fakat:)yani 4000 lik bakımda bunu yağını yenilemiş olssa bile servis kullanıcı hatası var yani diyorsun çünkü arıza 5000 de oldu ..şimdiden para ayarlayayım ben en iyisi sarıyerdeki villayı satmak şart oldu kötü günler:))hashaneye değilde servise hergün gidelim Allah korusun dikkatli olun motorluyu benimsememmiş bir cehenemdeyiz İSTANBUL:(
Ebru arkadaşım bence bu senin değil bakımı yapan servisin suçu yağ bitmesi diye bir durum olmaz servise neden 2000 km de bir gidiyoruz problemleri görüp gidersinler diye servise düzenli gitmediğimizde yoksa neden garanti geçerli olmuyor o nedenle bu işin peşini bırakma 4000 bakımı en son neresi yapmıştı bu konuyu gerekirse motomate yaz bak görürsün ilgilenecekler demekki ya yağ tapasını iyi sıkmadılar yada başka bişey var ama garantili bir motorda bu senin sorunun değil bence :queen:
tmm kardes ben kararımı verdım sen al bulustugumuzda ben sana verırım ne kadarsa ok.cızılmesi önemlı degıl cnm ondan bısey olmaz:) hadl herkese iyi hafta sonları:bounce:
Gece bir aksilik olmazsa aynaları salı günü alabilirim herhalde sonra sana bildiririm takarız arkadaşım sen merak etme bu işi oldu bil
cobalt
14 Ocak 2007, 04:19
forumda okudugum kadarıyla tıger250 kullanan bırı bır sorunyasamıstı yag kapayı dusmus ve pantolonu falan mahvetmıstı allahtan arkadas erken farketmıs te servısı arayıp motoru aldırmıs sanırım senın motorda da benzer bısey oldu ebru_soldıer
ebru_soldier
14 Ocak 2007, 15:17
teşekürler arkadaşlar p.tesi günü servis bakacak motora ona göre bir şey diyecek zaten ben topkapı ya giderdim bakımları için ama şimdi okmeydanına gitmek zorunda kaldık çünk ü motor şişlide arızalandı .periyodik bakım belgesine baktığında buji değişti motor yağı değişti diye işaret atılıyor acaba kontrolmü ediliyor yoksa gerçekten değişiyormu belkide usta olduğunu zanneden kişi nede olsa 6500 de gelcek ozamana kadar idare eder değişmeyeyim boşver demişse..yani arkadaşlar haklı olduğunu kimse sana söylemez yani kurumlar bazında ancak hakkını arayınca sonuç alınıyor zor olsada..bu servis hatasıysa hukuki yollra başvurcağım kesin ...bide servis sen bunu yağını nie kontrol etmedin falan diyor 1000 km de motor yağı bitiyorsa benzin zammına değil yağ zammınada tepki gösterelim ozaman..
Thunder79
15 Ocak 2007, 04:56
teşekürler arkadaşlar p.tesi günü servis bakacak motora ona göre bir şey diyecek zaten ben topkapı ya giderdim bakımları için ama şimdi okmeydanına gitmek zorunda kaldık çünk ü motor şişlide arızalandı .periyodik bakım belgesine baktığında buji değişti motor yağı değişti diye işaret atılıyor acaba kontrolmü ediliyor yoksa gerçekten değişiyormu belkide usta olduğunu zanneden kişi nede olsa 6500 de gelcek ozamana kadar idare eder değişmeyeyim boşver demişse..yani arkadaşlar haklı olduğunu kimse sana söylemez yani kurumlar bazında ancak hakkını arayınca sonuç alınıyor zor olsada..bu servis hatasıysa hukuki yollra başvurcağım kesin ...bide servis sen bunu yağını nie kontrol etmedin falan diyor 1000 km de motor yağı bitiyorsa benzin zammına değil yağ zammınada tepki gösterelim ozaman..
Açıkcası yağı kontrol etmeden yola çıkmak büyük bir hata. Bir sorun olmasa bile motorla alakalı yağ yakabilir, yağ sızdırabilir, yağ özelliğini yitirebilir vs.. bu nedenle yağ kontrol edilir. Yağ kontrolü sadece servisde edilmez özellikle bizim motor gibi yağ haznesinin kapağında kontrol çubuğu vardır bunun sebebi yağın durumuna ve seviyesine bakılarak motora zarar vermesini önlemektir. Teoride servisin bakması gerek fakat pratikte sen söylemedikçe bakan ve değiştiren bir servis görmedim. Açıkcası ben servisin bakmasını istemem. Ben alırım yağımı her bakım öncesi götürürüm bunu koyun derim onu koyarlar neden çünkü kalitesiz yağ koyduklarından.
Şimdi sonuca bakarsak ne kadar servisin ihmalide olsa esas sonuç senin motorunun çalışmaması bu motordan sorumlu olan kişi sen isen esas sorumlu sensin. Üzgünüm ama durum bu şekilde hakkını istediğin şekilde arayabilirsin fakat eninde sonunda yine o motoru senin vereceğin parayla yaptırman gerekecek benden söylemesi.
obkavi
15 Ocak 2007, 10:45
Thunder Dostum YaĞ Ne Kullaniyosun Ve KaÇ Numara
Thunder79
15 Ocak 2007, 11:04
Thunder Dostum YaĞ Ne Kullaniyosun Ve KaÇ Numara
bizim motor 10-40 20-40 diyodu bende castrolde baktım 15-40 ı var hemde ortası dedim ondan aldım :queen: 20 küsür fiyatı vardı
GeCe__
15 Ocak 2007, 11:34
ebru devrık cumluler kurma lutfen:mrgreen: vala bende thunder79 sonuc bölümune katılıyorum maalesef suc sende bosuna cırpınma derım.150-200 tutarsa opte basına koy derım vala.tabı motordan anlamamak senın sucun degıl ama ogrenmemek:P
tmm balayyusuf bu aksamda gelıcem pasaya ama sen yarın alıcaksan sorun degıl carsambada gelıcem nede olsa.cobalt ıstersen arıyabılırım senıde bu aksam:)
cobalt
15 Ocak 2007, 12:06
ok bana uyar ama cıkmadan arayıp soylersen daha ıyı olur
GeCe__
15 Ocak 2007, 13:27
cıkmadan dedıgın nasıl oluyor tam anlıyamadım:) saat 11de ararım yada 5-10 dk daha erken. ıstersen 11 de bı yerde de bulusabılırız.
cobalt
15 Ocak 2007, 15:37
ok 11 gıbı pasada olurum bohem mıydı o kafe acık oluyorsa orda degılse sımıtcı de :)
GeCe__
15 Ocak 2007, 21:27
:) evet bohem iyi fıkır hem orası acık oluyor 12 kadar fln.bu arada balayyusufta gelıcek iyi olur hem benım motora aynaları takıcaz:) ben ararım carsamba gelınce.yaw ama dur ben bu aksamda gelıcem senı bu aksam ararım demısım:) tmm arıcam aksam:)
ehüehüehüehüehüehüehü
balayyusuf
16 Ocak 2007, 00:46
Bir aksilik olmadığı taktirde çarşamba akşamı Gece ile görüşeceğiz inşallah Cobalt ve diğer arkadaşlarıda bekleriz gelirlerse mutlu oluruz kocamustafapaşaya herkese sevgiler::deliir::
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO