Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
cancagliyan
29 Aralık 2006, 00:44
arkadaşlar benim bir sorum olacak motorun normal rolanti devri nedir acaba benim motor ozellikle gece frene bastıgımda ısıkları acıkken kendı kendıne stop edıo yolda gıderken rolantısını her ne kadar ayarlattırsamda bı turlu olmuo basına bole bır olay gelen varmı daha onceden?motoru ılk aldıgımdan berı kafasına gore stop etmeyı sevıo benım motor??
cobalt
29 Aralık 2006, 01:25
cancagliyan arkadasım oncelikle benzin aldığın yeri bi değiştir karburator u de temizlet bi ılk baslarda benim rolantidevrim 2000 di 2000km bakımında 1500-1200 arasında bıyerlere aldık su an 5200 km deyım sorun yapmadı
gece tarif edermısın su bohem ı
cancagliyan
30 Aralık 2006, 01:54
cancagliyan arkadasım oncelikle benzin aldığın yeri bi değiştir karburator u de temizlet bi ılk baslarda benim rolantidevrim 2000 di 2000km bakımında 1500-1200 arasında bıyerlere aldık su an 5200 km deyım sorun yapmadı
gece tarif edermısın su bohem ı
onerıler ıcın tesekkurler cobalt bı denıcem olmazsa bı daha servıse goturcem tesekkurler
cobalt
03 Ocak 2007, 02:42
bır servıste usta honda titan baskı balatalarının bızımkılere uydugunu soyledı boyle bır degısım ıslemı yaptıran var mı ?
Olcan138
04 Ocak 2007, 23:39
Popüler başlıklardaki mesajlar Moderatorler tarafından takip edilmektedir, belli bir zaman içinde önemini yitiren ve başlığı şişiren mesajlar bir düzene sokmak için Moderatorler tarafından silinir. Genelde bu silinen mesajlar başlıkla ilgili olmayan ve silinse dahi başlığın içeriğine herhangi bir zarar ve yararı olmayan mesajlardır. Burada amaç üyelerin bu konu hakkında bilgi almak için bu başlığa girdiklerinde %50 si boş muhabbet olan 20 sayfayı okuyacaklarına %100 ü bilgi ve deneyim dolu olan 10 başlığı yorulmadan ve sıkılmadan okumalarıdır.
iyi aile çocuğu
05 Ocak 2007, 03:24
Merhabalar Motorcu kardeşlerim bir sorum olacak bu Superlight 150 ler iç lastiklimi yoksa tubless mi bana bilgi verirseniz sevinirim.:queen: şimdiden teşekkürler
cobalt
05 Ocak 2007, 03:35
tubeless değil istersen tubeless yaptırırsın sibop ların değişmesi gerek
arkadaslar merhaba,
benim sorum kışın istesekte istemesekte yagmur olmasada nemden paslanan parçalar için ne yapacagız.onerceginiz pas cozucu varmı yada baska bişi,
diger yandan kış bakımı için nası şeyler uygulamalıyız..
herkese iyi günler..
Thunder79
05 Ocak 2007, 14:09
gece sen 120-130 yaparken çantaların takılımıydı?
şu sıralar motor 95 i maximum olarak yapar oldu güçten düştü aynı sorun sizdede var mı?
fear_factor
05 Ocak 2007, 14:23
geçen gün tophane buluşmasına giderken sahilde zorladım motoru; 100'ü göremedim bi türlü... yağ ve buji değişiminden sonra düzelir mi acaba... ( 3100 km.deyim ) ...
cobalt
05 Ocak 2007, 15:01
gelin su balataları tıtan balataları ıle degıstırelım :) thunder sende menderes ın telefonu var sa bır sor ıstersen o ne dıyecek
Thunder79
05 Ocak 2007, 15:47
geçen gün tophane buluşmasına giderken sahilde zorladım motoru; 100'ü göremedim bi türlü... yağ ve buji değişiminden sonra düzelir mi acaba... ( 3100 km.deyim ) ...
hava soğuk olduğundan motor uygun sıcaklığa erişemediğinden hız yapamadığını düşünüyorum.
lubimaya54
05 Ocak 2007, 15:59
dostlar nasılsınız keyıfler nasıl??
iyi aile çocuğu
05 Ocak 2007, 19:32
Merhabalar Motorcu kardeşlerim bir sorum olacak bu Superlight 150 ler iç lastiklimi yoksa tubless mi bana bilgi verirseniz sevinirim.:queen: şimdiden teşekkürler
Cobalt öncelikle teşekkür ederim sonra bir sorum daha olacak tubeless olması için sibobları değiştirince lastiklerinde değişmesi gerekecekmi acaba yani aynı lastikler iç lastiksiz kullanılabilirmi ve bunu yapmamın bana bir artısı olurmu ilgilenen arkadaşlara :rendeer: :rendeer: şimdiden teşekkürler
GeCe__
05 Ocak 2007, 19:55
thunder benım cantalar hıc ınmedeı zaten motordan:) hep takalo.vala ben hızla ılgılı hıcbır sorun yasamadım beyler allaha cok sukur dun aksamda bastım sıleye gıttım dondum gercı bu havada ayrı konu:) sabahta donerken dondum.
thunder vala benım motor hala 120-130 fln basıyor ama artık ıbreye hıc bır sekılde guvenmıyorum cunku maalesef benım km saatı bozuldu:cyclopsan 80 nı fln gecmıyor cunku ben 120 km le fln gıderken..öle bı sorunun varsa bence gıt servıse yada menderese, bak bende artık ne zamandan berı menderese gıdıyorum benıde iyi tanır gecen ıs yerıme bıle geldı:) lastıkelre dıkkat eın arklar yada yenı bınen varsa suda fln sakın hızlı gıtmeyın ve arka frene asılmayın aman
fear_factor eyer motoru hemen calıstırıp basmaya calıstıysan hemen gıtmez ısınması lazım thunder da dedigını gıbı, ama sonradan ver gazı:mrgreen:
motor 14000 de haydı hayırlısı bakalım.bu arada thunder menderse benım motoru sorarsan ne kadar temız oldugunu söler sana:bounce:
vıceroy
05 Ocak 2007, 20:44
Arkadaşlar 2007 döneminde motor muayene (ruhsatta yazan) tam olarak kaç ytl oldu bilen varmı? motorda bu kontrolü yaptırmak şartmı ya da yaptırmazsak zamanında cezası varmı? :silent:
obkavi
06 Ocak 2007, 10:33
arkadaşlar muayene süreleri değişti bizim ruhsatlarda 1 yıl yazıyor ama 3 yıla çıktı ruhsatı değiştirip 20 ytl alıyorlarmış 3 yıl yazıyorlarmış
fear_factor
06 Ocak 2007, 10:46
dün akşam çok güzel bi buluşma yaşadık. sl'i olan y.bosnadan volkan da vardı, niye gelmiyorsunuz buluşmalara ey istanbullu sl'ciler... fotoğraflar İstanbul-MT topiğinde...
obkavi
06 Ocak 2007, 10:57
bugün hava güzel bişeyler yapalım be ya
GeCe__
06 Ocak 2007, 11:34
fear_factor yaw dalgamı gecıyosunuz abı söyleyın o zaman bız böle böle gıdıyoruz dıye gelebılenler gelsın yanı haberımız olmadan gıdersenız tabıkı kımse bence.bu arada pasada oturan arkadaslarım aksam ordayım görusebılırz.obkavı bende ısterım bısıler yapmak ama pazar harıc aksam 8.30 da kadar calısıyorum ben
vıceroy
06 Ocak 2007, 13:30
obkavi, motor muayene için borcu yoktur kağıdı ile birlikte muayene harcımı alınacak? (arabadaki gibi) bu para nekadar veya motorsiklette belli cc altına serbestlik tanınıyormu acaba? Bilgilendirirsen sevinirim. saygılar.
:bounce:
fear_factor
06 Ocak 2007, 13:54
bugün hava güzel bişeyler yapalım be ya
valla ben akşam 19:00'a kadar çalışıyorum, ama bence bu muhabbeti İstanbul-MT topiğinde yapalım; çünkü burada sadece SL'ciler var... Akşam gelebilirim...
fear_factor yaw dalgamı gecıyosunuz abı söyleyın o zaman bız böle böle gıdıyoruz dıye gelebılenler gelsın yanı haberımız olmadan gıdersenız tabıkı kımse bence.bu arada pasada oturan arkadaslarım aksam ordayım görusebılırz.obkavı bende ısterım bısıler yapmak ama pazar harıc aksam 8.30 da kadar calısıyorum ben
Sevgili kardeşim nie dalga geçelim, topiği takip edersen yazılanları görürsün... ben de senin katılmanı istiyorum buluşmalara... ozaman bana özelden cebini yaz... madem topiği takip etmiyorsun bari sana özel bi uygulamamız olsun :P
obkavi
06 Ocak 2007, 14:12
obkavi, motor muayene için borcu yoktur kağıdı ile birlikte muayene harcımı alınacak? (arabadaki gibi) bu para nekadar veya motorsiklette belli cc altına serbestlik tanınıyormu acaba? Bilgilendirirsen sevinirim. saygılar.
:bounce:
Dostum arabalardaki gibiymiş bende hiç yaptırmadım ama öğrendiğim kadarıyla birde motorun kaç model bazı modellerde kanun değişikliği oldu
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=19707&page=9
ekteki topicden takip edebilirsin.
GeCe__
06 Ocak 2007, 15:44
fear_factor ben kendı sayfamı takıp edıyorum.baska yerlere pek fazla baktıgım söylenemez.bızım sayfada hıc böle konusma görmedım neyse cnm.vaktım oldugu zamanlarda gelerım tabı.ama benım ıstedıgım karma degıl sadece sl cilerin bulusmasını ısterım :bounce:
fear_factor
06 Ocak 2007, 15:46
sadece sl ciler :silent: bak ona bişey diyemiycem...
GeCe__
06 Ocak 2007, 15:54
yaa:) msjını aldım:cat:
bu arada senın yas kaç? ordan bırını sorsam tanırmısın acaba yıldırım dıye bahcesehırden yanı
fear_factor
06 Ocak 2007, 16:01
muhtarım ya ben , tanırım tabi :P .. eheuehueheuheuh..
yok tanımıyorum, yaş 27... Proje satış danışmanıyım...
bu arada kimdir bu yıldırım, ne iş yapar... ilçe kayıtlarına girebiliyorum da :wiinkk: ...
GeCe__
06 Ocak 2007, 20:08
34 yasında bady bı arkadasım:) neyse cnm tanıyorsun zaten
cobalt
07 Ocak 2007, 01:28
baskı balata konusunda kımseden ses cıkmadı ?
vıceroy
07 Ocak 2007, 09:49
Cobalt zor bir teknik soru sordun, kim önce ilgili servise sorar da burada paylaşırsa ortak sonucu değerlendiririz aklımızdasın. :bounce: obkavi dostum benim 2. motorum olan mondialinki gelmek üzere onun için meraklandım. sl 150 2007 model 1300 km de daha ruhsata göre 2 yılı var. :wiinkk:
fear_factor
07 Ocak 2007, 10:19
baskı balata konusunda kımseden ses cıkmadı ?
cüneyt abi ben sana uyacağım...
bu arada gece dostumuz sadece SL'cilerin olacağı bir buluşma istiyor ne diyorsun :cat:
balayyusuf
07 Ocak 2007, 13:51
arkadaslar merhaba,
benim sorum kışın istesekte istemesekte yagmur olmasada nemden paslanan parçalar için ne yapacagız.onerceginiz pas cozucu varmı yada baska bişi,
diger yandan kış bakımı için nası şeyler uygulamalıyız..
herkese iyi günler..
Merhaba sevgili arkadaşım sana bir pastan koruyucu sprey öneriyorum bunu kullan çok hoşuna gidecek ayrıca aynı yerde pas çözücüde var tavsiye ederim üstelik fazla pahalıda değil aşağıdaki verdiğim adrese tıkla kolay gelsin
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=251026&productid=otm091934
MACOTA CMT MARINE ANTIPAS,KORUYUCU ANTİOKSİD SPREY 091934 (11 ytl)
Ayrıca Gece arkadaşıma katılıyorum bir toplanma planlarsanız bu topiktede yazın bende başkasını takip etmi:bounce: yorum ama ekipte yer almak istiyorum
cobalt
07 Ocak 2007, 16:05
toplarız sl leri bi gun neden olmasın ama pzar gunu bıle calısan arkadsalar var nasıl olcak o ıs ? once hafta sonu calısan arkadasları bı ayarlayalım bı aksam uygun alabılırler mı ?
sımdı menderes usta ıle konustum balata konusunda sallama cevap vermıyor, motorun bırkac saat kalması gereklı balata cıkarılıp muadılının bulunması ıcın ayrıca zıncır konusunda da soyle bırsey soyledı buna uygun japon zıncır takarsanız ıkıdebır don lastıgı gıbı sunmez 100 km de bır ayarlatmak zorunda kalınmaz zıncır sesındende kurtulursunuz . ama menderes ustanın yerı karsı da hasanpasa da ,bırgun surecek ıslemler
tahmınen 100 ytl gıbı bı rakam a cıkabılır 125 -150 cclıklerın (orn ybr-titan) balatası 50-60 ytl cıvarında +işçilik , zincir fiyatlarından haberım yok birsey diyemem ( rakamları ben salladım kendısınden fıyat ıstemedım )
ilker19831983
07 Ocak 2007, 22:35
selam arkadaşlar benim ön uzun far yanmıyor bide arka stop yanmıyor. ayrıca zinciri gerdireceğim bu üç işlemi kaç liraya yaparki servis??
balayyusuf
07 Ocak 2007, 23:38
toplarız sl leri bi gun neden olmasın ama pzar gunu bıle calısan arkadsalar var nasıl olcak o ıs ? once hafta sonu calısan arkadasları bı ayarlayalım bı aksam uygun alabılırler mı ?
sımdı menderes usta ıle konustum balata konusunda sallama cevap vermıyor, motorun bırkac saat kalması gereklı balata cıkarılıp muadılının bulunması ıcın ayrıca zıncır konusunda da soyle bırsey soyledı buna uygun japon zıncır takarsanız ıkıdebır don lastıgı gıbı sunmez 100 km de bır ayarlatmak zorunda kalınmaz zıncır sesındende kurtulursunuz . ama menderes ustanın yerı karsı da hasanpasa da ,bırgun surecek ıslemler
tahmınen 100 ytl gıbı bı rakam a cıkabılır 125 -150 cclıklerın (orn ybr-titan) balatası 50-60 ytl cıvarında +işçilik , zincir fiyatlarından haberım yok birsey diyemem ( rakamları ben salladım kendısınden fıyat ıstemedım )
Merhaba Cobalt bir sorum olacak.Sen niçin balataları değiştirip Titan yada ybr balatası takmak istiyorsun sağlayacağı avantajlar hakkında bilgi verirmisin hangi açıdan yarar sağlayacak bu değişim ona göre bizde araştıralım :silent:
fear_factor
08 Ocak 2007, 11:30
o hafta sonu çalışanlardan biri de benim. işimiz satış olduğu için en yoğun olduğumuz gün c.tesi-pazar ... cüneyt abi çok düşüncelisin, teşekkürler.. Her akşam bana uyar !
selam arkadaşlar benim ön uzun far yanmıyor bide arka stop yanmıyor. ayrıca zinciri gerdireceğim bu üç işlemi kaç liraya yaparki servis??
benim de kısa far yanmıyor... hani diycem ki ampul patladı, e ozaman uzun nasıl yanıyor :silent: diycem ki akü güçten düştü; ozaman diğer bütün elektrik aksamları nasıl çalışıyor :silent: çarşamba günü Avcılar yanyoldaki servise bi baktırıcam.. zincir gerdirme vs... daha yaptıracağım birkaç işlem var... ustaya sormamı istediğiniz bişeyler varsa yazın...
GeCe__
08 Ocak 2007, 11:46
su far konusu varya en ayar oldugum nokta yaw.benımde zıp pırt kısalar bıtıyor yada tıtresımden patlıyor ama uzunlar yanıyo:) akünüz bıtık fln degıldım sanmam yada benım cunku calıstırırken far acık calıstırıyorum herhangı bır sorun olmadı suana kadar.neyse bence bızım sl lerım ampullerı cok ama coook dandık yada benım aldıgım yerlerde cok dandık var.aldıgım yerler uzman grup moto rs bıde hasanpasadakı servıs.bu sefer baska yerlerden almayı denıcem.yada oneren memnun kalan varsa on far ampullerden sevınırım.
bu arada cumartesıde pazar aksamıda pasaya geldım ve bu aksamda gelıcem tekrar söyluyorum orda oturanlar ıcın görusebılırz:)
evet ben ıstıyorumkı sırf sl cıler bulusalım:bounce:
balayyusuf
08 Ocak 2007, 15:20
su far konusu varya en ayar oldugum nokta yaw.benımde zıp pırt kısalar bıtıyor yada tıtresımden patlıyor ama uzunlar yanıyo:) akünüz bıtık fln degıldım sanmam yada benım cunku calıstırırken far acık calıstırıyorum herhangı bır sorun olmadı suana kadar.neyse bence bızım sl lerım ampullerı cok ama coook dandık yada benım aldıgım yerlerde cok dandık var.aldıgım yerler uzman grup moto rs bıde hasanpasadakı servıs.bu sefer baska yerlerden almayı denıcem.yada oneren memnun kalan varsa on far ampullerden sevınırım.
bu arada cumartesıde pazar aksamıda pasaya geldım ve bu aksamda gelıcem tekrar söyluyorum orda oturanlar ıcın görusebılırz:)
evet ben ıstıyorumkı sırf sl cıler bulusalım:bounce:
gece kaçta geleceksin ve nereye yazarsan bugün motorumla geleceğim tanışalım istiyorum
fear_factor
08 Ocak 2007, 15:23
Sirf Slcİler Olarak Toplanalim Ok.
Ama Belkİ İlgİnİzİ Çeker... İstanbul-mt Olarak Yarin AkŞam BuluŞuyos....
İstanbul-mt TopİĞİnde Detaylar Var !
cobalt
08 Ocak 2007, 16:51
yusuf arkadasım ben motoru serı kullanmayı sevıyorum hızı fazla yuksek olmasada ısındıgında balatanın kacırması benı uyuz edıyor aynı sorun yuzunden balata ve yaylar garantıden degısmıstı ama 2500 km sonra durum yıne aynı madem bu parca sorunlu muadılı olan sorunsuz bır parca varsa onu takarım gonul rahatlıgı ıle kullanırım dedım sızde kullanıyorsunuz motor hacmı kucuk sık vıtes degıstırmeyı gerektırıyor ıstedıgım performansı alamayınca da butun zevkını olduruyor yok aslında ben gt250 r alıyım bu artık kesmıyor :)
yenı baslayan bır arkadas ısterse 1800 e bırakıcam ama once bır bakım yaptırayım gonul rahatlıgıyla bınsın
cotonak28
08 Ocak 2007, 18:26
Arkadaşlar Selam,
Ben aranıza yeni katılan aynı zamanda yeni sl 150 kullanıcısıyım.
Büyük bir ihtimalle ilerleyen zamanlarda sizlerin tecrübelerinde faydalanmak gerekecek.
Hepinize Saygılar.
fear_factor
08 Ocak 2007, 18:28
tanışma topiğinde seni göremedim herhalde ilk mesajı buraya atarak bizi onurlandırmak istedin :P
hoşgelmişsin..
cotonak28
08 Ocak 2007, 18:45
hoşbulduk fear-factor
söylediğim gibi sitenin ve sl 150 nin yeni kullanıcısıyım.
ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.(tanışma topiği)
balayyusuf
08 Ocak 2007, 18:48
yusuf arkadasım ben motoru serı kullanmayı sevıyorum hızı fazla yuksek olmasada ısındıgında balatanın kacırması benı uyuz edıyor aynı sorun yuzunden balata ve yaylar garantıden degısmıstı ama 2500 km sonra durum yıne aynı madem bu parca sorunlu muadılı olan sorunsuz bır parca varsa onu takarım gonul rahatlıgı ıle kullanırım dedım sızde kullanıyorsunuz motor hacmı kucuk sık vıtes degıstırmeyı gerektırıyor ıstedıgım performansı alamayınca da butun zevkını olduruyor yok aslında ben gt250 r alıyım bu artık kesmıyor :)
yenı baslayan bır arkadas ısterse 1800 e bırakıcam ama once bır bakım yaptırayım gonul rahatlıgıyla bınsın
tamam şimdi anladım meseleyi evet ısındığında balata kaçırıyor haklısın bende bu sorunun sadece bende olduğunu sanıyordum demek :cat: ki bu genel bir sorun doğru o zaman araştırmak lazım sağol kendine iyi bak görüşürüz
GeCe__
08 Ocak 2007, 20:05
su kacırma olayı dedıgınız sey motor 1. vıteste kalkarken dıyorsunuz dımı takur tukur ses gelıyor evet bendede var:) bazen ayar oluyorum dogru.cobalt o fıyata yazık gunah ya 1800 cok az bence yanı benım fıkrım tabı.evet bende kesın degıstırıcem racıng e gecıs olucak
yaw balayyusuf cum pasaya gelmem ıptal oldu:) buyuk ıhtımal carsamba gelıcem aksam 11 uyarmı sana
cobalt
09 Ocak 2007, 00:09
gece fıyat konusunda bısey dıyemem ben karakacan ı yıne sıteden bir arkadastan aldım onunda ılk motoruydu benımde ılk motorum oldu gonul ısterkı yenı baslayan bırıne daha yoldaslık etsın ıkıncı motor arayana satmayı ıstemem
yenı sezonda fıyat gercekten ucuk ama benım kı de 2005 model 5200 km de bı kez yolda kaldım o da servıstekı cırak yanlıs bujı taktıgı ıcın allahtan cıkan bujı yanımdaydı da gerı donup degıstırtebıldım :P aslında motordan memnun um ama gonlum gt250r de aklımda olacagına altımda olsun ne dıyım nasıp kısmet ıste
balayyusuf
09 Ocak 2007, 00:33
su kacırma olayı dedıgınız sey motor 1. vıteste kalkarken dıyorsunuz dımı takur tukur ses gelıyor evet bendede var:) bazen ayar oluyorum dogru.cobalt o fıyata yazık gunah ya 1800 cok az bence yanı benım fıkrım tabı.evet bende kesın degıstırıcem racıng e gecıs olucak
yaw balayyusuf cum pasaya gelmem ıptal oldu:) buyuk ıhtımal carsamba gelıcem aksam 11 uyarmı sana
Tamam arkadaşım çarşamba akşamı motorumla meydandaki parkta bekleyeyim seni zaten siyah sl i görürsün 34 AFG 75 tanışalım simit sarayı varya onun önünde olacağım sanada uyarmı sarayda çay içeriz başka paşalı arkadaşlar varsa onlarda gelsin süper olur.Yalnız bir aksilik ve değişiklik olursa burada yazar belirtirsin G:rendeer: ece.
GeCe__
09 Ocak 2007, 11:04
anlıyorum cobalt senı aynı fıkırlere sahıbız kısacası motor kesmıyo hız konusunda.gt 250r ı bende cok begenıyorum ama almam nedenıde cok pahalı 2. elı bıle 7 mılyar ben o fıyata neler alırım.vala benım gonlum zzr250 den yana buyuk ıhtımal onu alıcam 190-200 yeter bana.yuksek almak ıstemıyorum kendımden korukuyorum cunku gazlama var bende:P
balayyusuf tmm arkadasım aksılık cıkmazsa saat 11de dedıgın yerdeyım.ben pasayı pek iyi bılmıyorum ama sımıt sarayını cıkarttım kafamda sanırım onun onunde bulusalım.baska gelmek ısteyen pasalılarda varsada buyursun.tabı cnm sımıtlen cay ıcerız daha ne gece gece:queen: benım motorda sıyah mzs92.
fear_factor
09 Ocak 2007, 12:47
bu akşam 19:00 da galeria yanındaki opette bi buluşma var.. cüneyt abi de ( cobalt ) geliyor. tophaneye geçip nargile tüttürelim diye düşünüyoruz... bak buraya da yazdım gece, sonra başımın etini yeme nie haber vermiyonuz diye :P
Thunder79
09 Ocak 2007, 12:53
gaz yememe olayı havasıcaklığındanmış havalar az ısındı motor yine kendine geldi.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO