Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
GeCe__
19 Aralık 2006, 14:47
dılhan vala ılk motor tecruben sanırım scoter la sakın ama sakın vıteslı motoru bır tutma tutanlar ıcın söyluyorum cok yanlıs! neyse kendınde kabılıyet var dıyorsun o zaman pek sorun yasıcagını sanmam amam sl 135 kılo senın bındıgım motor en fazla 100 kılo.eyer vıteslı kullanmasını hıc bılmıyorsan bence bıraz zorlanırsın ama yetegının varsa bıkere bınmem bıle yeterlı olur.korumalarda cok cok önemlı cobalt arkımızın dedıgı gıbı.
bu arada ben yarın aksam 11de pasadayım ısteyen varsa görusebılırım
gaziemir demek hımmm alanya güzell
cobalt
19 Aralık 2006, 17:45
gece_? o saatte ben cıkamayabılırım dostum bakalım bızım küçük cadı uyursa belkı :)
alanya<-> gaziemir ?? yaf gaziemir izmirde değilmiydi?
vıceroy
19 Aralık 2006, 19:32
Motoruma yeni gerçek deriden kıyafet ve sisibar siparişi verdim cumaya hazır olacak becerebilirsem resmini yayınlarım. Bir arkadaşta görmüştüm aksesuar çok yakışıyor bu alete.
scooter ne marka, ne malı olursa olsun plastik aksam bolluğundan her servis işleminde sök-tak derken vida yatakları laşka oluyor sonrası malum takıtı-tukurtu. buda kullanım hatasına giriyor ve garanti dışı kalıyor. motor kullanıcı koltuğunun gerisinde olduğundan alette denge yok, hele viraja 40 km ve üstü girerseniz acayip kayıyor.sonuçta teker çapıda küçük. Bendeki mondiali yarı fiyatına bile satamadım pazar,market motoru olarak kullanıyorum sakın yanlışlıkla almayı düşünmeyin diyorum. :)
balayyusuf
19 Aralık 2006, 20:47
slm arkadaşlar..ne zamandır mesajlarınızı takip ederek karar vermeye çalışıyorum.ve şöyle bi sonuç çıkardım kendimce kendinize nası bakıyosanız motorunuza da kendinize baktığınız gibi özen göstericeksiniz..bakmazsan dağ bakarsan bağ olur..değil mi ama?bu arada bi soru sormak istiyorum sizlere acaba bi bayan bu motoru başlangıç motoru olarak kullanabilir mi?hatta hiç birşey bilmediğini düşünürseniz bu açıdan tavsiye eder misiniz?scooter kullandım çok fazla denge sorunu yaşamadım.ders almayı da düşünüyorum.başlayım artık yaaa..yardım edinnn..:pale:
Merhaba dilhan ben bugüne kadar hep aksini savundum başlangıç için Keewayin iyi bir motor olmadığını düşünüyorum(Önceki sayfalarda yazmıştım)ama herkes aksini savunuyor o halde onları dinle ve hemen gidip kendine bir keeway al bir bayan için super harika bir motordur keeway 150 çok pratik bir motor heryere girer çıkar itmek zorunda kalırsanda hafiftir sadece 140 kg üzerine falanda düşmez ayaklar yere yetişiyorsa sorun yok zaten sl 150 de yere yakın.
dılhan vala ılk motor tecruben sanırım scoter la sakın ama sakın vıteslı motoru bır tutma tutanlar ıcın söyluyorum cok yanlıs! neyse kendınde kabılıyet var dıyorsun o zaman pek sorun yasıcagını sanmam amam sl 135 kılo senın bındıgım motor en fazla 100 kılo.eyer vıteslı kullanmasını hıc bılmıyorsan bence bıraz zorlanırsın ama yetegının varsa bıkere bınmem bıle yeterlı olur.korumalarda cok cok önemlı cobalt arkımızın dedıgı gıbı.
bu arada ben yarın aksam 11de pasadayım ısteyen varsa görusebılırım
gaziemir demek hımmm alanya güzell
Gece merhaba ben senle tanışmak isterim bende paşada oturuyorum bir ara beraber bir çay içer laflarız ama bu akşam mümkün değil başka bir semtte olacağım çünkü daha sonraki bir gün ayarlayalım bir buluşma çok sevinirim
GeCe__
20 Aralık 2006, 00:14
balayyusuf kardes ben zaten bu aksam demedım yarın aksam ordayım kız arkımı bırakıcam eve saat 10.50 fln oluyor sana uyarsa ararım senıçbende tanısmak ısterım memnun kalırım.
cobalt senıde ararsım ıstersen:)
kiraz
20 Aralık 2006, 01:21
bu motoru çok beğendim ama şu anda almktan vazgeçtim. çünkü çok acemiyim , bayanım ve vitesliymiş.gerçekten ühü ühüe.
Thunder79
20 Aralık 2006, 09:52
bu motoru çok beğendim ama şu anda almktan vazgeçtim. çünkü çok acemiyim , bayanım ve vitesliymiş.gerçekten ühü ühüe.
Motosiklet kullanmaya SL ile başlayan geçen toplantımıza gelen bir bayan tanıdım. Bunun dışında vitesli olması bir problem değil alışınca aklınıza bile gelmiyor eller ayaklar otomatik kendisi işliyor. Belli bir süre trafiğe kapalı bir mekan ve iyi bir havada kullanımı çok kolay öğrenilir.
obkavi
20 Aralık 2006, 11:16
abi takılmıyoruz birkaç gündür karışmış ortalık ya
Dostlar sl benim ilk sahip olduğum motor, 2006 Mart ayında almıştım
ama ondan önce hiç motosiklet kullanmayı bilmezken Ehliyet kursunda 2000 yılında rus planet kullanmıştım 2 kez 30 ar dakika, birde bi arkadaşımın Kavasaki motoru vardı modelini hatırlamıyorum 1980-82 model falandı 1000 cc 4 silindir 4 karburatör (veyab buna benzer bişeydi) 385 kg idi motor ve 280 kadranı vardı 30-35 dk kadar falan düz yolda onu kullanmıştım, sonra yıllar geçtı 6 yıl ve sl aldım ve hiç zorlanmadan bindim yani vitesli motor zordur veya sl150 başlangıç motoru değildir sözlerine katılmıyorum, ayrıca dostlar bilir ben uzun yolda yaptım 80-100 arası gittim hiç te zorlanmadım otobanda keyşif bile aldım bu yaz yine gideceğim
GeCe__
20 Aralık 2006, 11:19
kiraz sakın alma aman haa motor 140 kılo hemde vıteslı mumkun degıl kullanamazsın bırde dustugunu dusunsene o agırlıkla allah korusun:queen: sen vıtes motor kullanmazsın asla.yazından o anlasılıyor..
pasada oturulanlar sabah yagmur var dıye motoru almadım.bı dahakı motorla gelısımde tekrar sölıcem görusmek ısterım yanı
obkavi 385 kg demısın abı cok fazla degılmı o yaw:) 285 olmasın sakın
obkavi
20 Aralık 2006, 11:28
dostum inan 385 kg çünkü 1980-82 li yıllardan daha plastik aksam kullanılmıyodu
Thunder79
20 Aralık 2006, 11:29
Bugün motoru aldım ev iş arası uzak olmadığı için. Ama yinede burda trafik oluyor. Yağmur yağsada kullanmaya devam :queen: yeterki kar yağmasın
GeCe__
20 Aralık 2006, 13:51
ben yagmurda almıyorum yaa cok kötu oluyor cunku hem kayma tehlıkesı hemde vıdaların paslanması.ama cok yagmura yakalandıgım oldu tabı ayrı konu:)
Thunder79
20 Aralık 2006, 13:56
ben yagmurda almıyorum yaa cok kötu oluyor cunku hem kayma tehlıkesı hemde vıdaların paslanması.ama cok yagmura yakalandıgım oldu tabı ayrı konu:)
1- WD 40
2- Metzeler
3- Honda Güvenli Sürüş 2
diyorum sadece :queen:
NOT: Wd-40 ı asla ve asla bollaşması tehlikeli durum yaratacak yerlere fazla sürmeyin ayrıca disk frenler paslanırsada sakın orayada sıkmayın 2 hafta frenleriniz tutmaz ayrıca paslı daha ii frenleriniz tutar.
balayyusuf
20 Aralık 2006, 15:31
balayyusuf kardes ben zaten bu aksam demedım yarın aksam ordayım kız arkımı bırakıcam eve saat 10.50 fln oluyor sana uyarsa ararım senıçbende tanısmak ısterım memnun kalırım.
cobalt senıde ararsım ıstersen:)
Gece bugün yağış var bu durumda yinede paşaya gelecekmisin istersen başka yani kuru bir havada SL larımızıda getiririz öyle görüşürüz nasıl olur.
GeCe__
20 Aralık 2006, 16:04
balayyusufzaten yazdım abı sanırım görmedın sen sabah motoru almadım dolayısıyla pasaya gelmıcem:) gelıcegım gun sölıcem ama gene o zaman görusuruz.
thunder79 farketmez bız prof surucuyuz:queen:
fear_factor
20 Aralık 2006, 19:17
Arkadaşlar motorlu araçlar vergisine zam gelmiş.
Biz ne ödeyeceğiz 150 ler olarak bilen var mı?
Bir de nezaman yatırılıyo bu har(a)çlar ?
balayyusuf
20 Aralık 2006, 19:20
balayyusufzaten yazdım abı sanırım görmedın sen sabah motoru almadım dolayısıyla pasaya gelmıcem:) gelıcegım gun sölıcem ama gene o zaman görusuruz.
thunder79 farketmez bız prof surucuyuz:queen:
pardon dikkat etmemişim okey sonra bir ara ayarlanır nasılsa görüşürüz.
vıceroy
20 Aralık 2006, 21:44
mtv vergisi 33 ytl duydum. fakat ruhsattaki motor muayene 55 civarı yapmazsanız aylık %5 ceza ile ilerliyor.:pr:
Carlitoturco
20 Aralık 2006, 23:37
Ben bugünkü yağmurda (2 saat önce) beşiktaş-paşa yaptım. Yağmurda ilk defa bu kadar agresif kullandım. Yolda acayip trafik olmasına rağmen belki ışıklar hariç 5 sn. duraklamadan hep gittim. Trafikte zaman zaman aralardan geçme (çalım atmak) hissime engel olamıyorum. Ama bir o kadar da zevkli. Motor yağmurda çok iyiydi yaa, bugün frrenler vs. tam not verdim. Birde ivmelenme iyi olsa bu motor tutulmayacak. :)
Boğaçhan
20 Aralık 2006, 23:44
SL 150. Herhalde hak ettiği yeri alacak eninde ve sonunda.:)
cobalt
21 Aralık 2006, 02:42
carlito bır kac ay once saganaga yakalanmıstım ıs cıkısında, motor bloguna kadar suya gırdım banamısın demedı karakacanım. yalnız cadde gecıslerınde yandan akan suya dıkkat edın jantlarda suyun gececegı fazla bı delık bosluk vs yok akıntı motoru suruklemeye calısıyo anlayın artık nasıl ıslandıgımızı,kask ı bıle tamamen söktüm 2 gun de anca kurudu
obkavi
21 Aralık 2006, 11:01
64 ytl 2 taksitte ocak - temmuz
Thunder79
21 Aralık 2006, 11:59
Az önce evimin bahçesindeki bir arabaya geri geri giderken arka stop lambamla çarptım kapısı ezilen araba opel astra 2006-2005 model. Benim motorda birşey yok. Ama uykusuzluk çok kötü bir durum
Saygılar.
balayyusuf
21 Aralık 2006, 12:33
merhaba arkadaşlar benim debriyaj anormal sert yoğun trafikte dur-kalk fazla yaptığımda sol elim mahvoluyor bu konuda bana bir önerisi olan varmı ne yapsam yada bu neden olabilir acaba
Thunder79
21 Aralık 2006, 12:46
yağdan kaynaklanabilir fakat yinede kol ve bacak kaslarının güçlü olması şart hem yağı çok kalitesli koydur hemde hazır kıştayken bodyye git :queen: nasıl fikir ama :queen: ben SL i almadan önce 3 ay gittim iyi geldi.
GeCe__
21 Aralık 2006, 13:20
thunder79 alemsın vala yaa:queen: bady dedınde aklıma geldı bende cok gıttım zamanında bady hatta evde bıle bazen calısıyorum:) bu arada sabah sabah carpmak hıc iyi deıl yaw gecmıs olsun kactın herhalde:mrgreen: dıkkat edıcem abı dıkkat
balayyusuf servıse götur 2 dk yapsınlar debrıajı madem sert:P
sölemeyı unuttum buyuk ıhtımal aksam pasadayım, pasalılar:)
GeCe__
22 Aralık 2006, 20:31
beyler nereye kayboldunuz yaa sesınız cıkmıyor:silent:
vıceroy
22 Aralık 2006, 21:39
Arkadaşlar motomax a eleştiri yapmışlar ana sayfada okudunuzmu müşteri memnuniyetsizliğini?
djorkaeff
23 Aralık 2006, 11:43
slm arkadaşlar ben size bişey sormak istiyorum
geçtiğimiz yaz ben bir kaza yapmıştım kaza sırasında motor biryere çarpmadı sadece sağ tarafa yattı ve 10m yerde sürüklenmişti olan bana oldu tabi :) neyse konuya gireyim şuan benim motor kullanırken sola doğru yatacakmış gibi oluyor ve arada bi düz yolda giderken arkadan kayma yaşıyorum en sonda acıbadem yokuşundan çıkarken 1nci viteste çok kötü sesler çıkarmaya başladı debriyaj dan geldiğini sanıyorum fakat ilerlediğimde ( 10 km falan ) ses ortadan kayboldu sizlerdede oluyormu yoksa benimki o kazadan kalma bi problemmi var sizin anlıyacağınız yol tutuşum şuan çok ama çok kötü buna benzer sorun yaşayıp gideren arkadaşlar varsa yardımcı olurlar ise sevinirim.
GeCe__
23 Aralık 2006, 12:23
dostum bende arka tekerın kayması anca suylu bı yolda gaza yukenırsem o zaman kayıyor doal oalrak sana tavsıyem bence bı lastıklerını kontrol et ondan olabılır.yada lastıgın contaalrına bak allah korusun bırı cıkmıs yada gevsemıs olabılır cunku bana oldu:). ondanda degılse tek tavsıyem servıse gıtmem.hadı gecmıs olsun
demireronur
23 Aralık 2006, 13:48
arkadaşlar foruma fazla takılmadım iş güç bende 150 lik canavarın sahibiyim. fakat artık tarzımı belirledim ve racing almaya kara verdim . benim canavar 1200 km de bakımları tam yalnız iki gündür yağmur yedi ya içim giiti. :)
yeni motor için para gerekiyor malesef canavarı satıcam ilk motorumdu :) almak isteyen arkadaşlar bakteri84@yahoo.com adresinden bana ulaşabilirler. daha fiyat belirlemedim ama alet iyi durumda rodajı iyi yaptığıma inanıyorum hala da devam ediyorum .... almak isteyen arklarınız varsa bana ulaşsınlar :) ikinciyi almak isteyende olursa neden olmasın :)
doktor_oni
23 Aralık 2006, 13:54
motorunu sattığın zaman kaça sattığını buraya da yazarsan sevinirim. :cherry:
GeCe__
23 Aralık 2006, 17:35
daha kullanmamısın ble yaw 1200 km nekı.bende racıng cıyım ama bıraz sur bence yazık etme kaca aldın hem??
vıceroy
23 Aralık 2006, 19:20
demireronur satma yazık edersin , bu motorun rahatlığını vermez düşündüklerin. imkanlarını zorla olsun iki tutkun. :)
northern
23 Aralık 2006, 19:33
debriyaj sert diyen arkadaşlar servise gidin ve serviste ayar yaparken bakın çok kolay bir işlem
GeCe__
24 Aralık 2006, 04:06
diaaaa yattınızmı beyler:mrgreen:
balayyusuf
24 Aralık 2006, 16:04
debriyaj sert diyen arkadaşlar servise gidin ve serviste ayar yaparken bakın çok kolay bir işlem
SAGOL NORTHERN HEMEN BU HAFTA GİDECEĞİM
slm arkadaşlar ben size bişey sormak istiyorum
geçtiğimiz yaz ben bir kaza yapmıştım kaza sırasında motor biryere çarpmadı sadece sağ tarafa yattı ve 10m yerde sürüklenmişti olan bana oldu tabi :) neyse konuya gireyim şuan benim motor kullanırken sola doğru yatacakmış gibi oluyor ve arada bi düz yolda giderken arkadan kayma yaşıyorum en sonda acıbadem yokuşundan çıkarken 1nci viteste çok kötü sesler çıkarmaya başladı debriyaj dan geldiğini sanıyorum fakat ilerlediğimde ( 10 km falan ) ses ortadan kayboldu sizlerdede oluyormu yoksa benimki o kazadan kalma bi problemmi var sizin anlıyacağınız yol tutuşum şuan çok ama çok kötü buna benzer sorun yaşayıp gideren arkadaşlar varsa yardımcı olurlar ise sevinirim.
Bu arka lastiğin çok kolay kayma sorunu bende de var ama kimse net birşey söylemiyor bazı servisler lastikler kötü diyor bazıları ise lastiklerde hiç problem yok sen firenleri kullanmayı bilmiyorsun diyor bazıları bu motorda böyle bir sorun var diyorlar anlayacağın kimse net birşey söylemiyor en iyisi boş bir yere git ve her iki frenide defalarca dene en iyi ve güvenli duruş pozisyonunu belirle bu arada en önce servise gidip tabiki kontrol ettir arkadaşım.
cobalt
24 Aralık 2006, 20:47
djorkaeff arkadasım arka tekerlegın mılıne bı bak ıkı taraftan da esıt uzaklıktamı yanlarında zıncır ayarında kullandıgın cızgılerı goreceksın bunların esıt olması gerek ,zayıf bır ıhtımal ama arka lastık mılını (contasını , somununu )kontrol et belkı kazadan dolayı hasar gormustur farketmedıgın baska bıseyde olabılır yan yatmayla saseyı yamultamazsın ama oyle bıle olsa gıderken bunu hıssetmemen ımkansız on catalın saseye olan acısını kontrol et basıt bır gonye ıle de yapabılırsın bır parca ıp ve ucuna sakul yapacak bır agırlık motor duz zemındeyken orta sehpaya alıp sırayla ucunda agırlık olan ıpı ıkı gıdona da baglayıp ıpın gıdon a olan acısına bak yamulma varsa anlasılır :)
lastık kaymasına gelınce dogru havalar ıcın topık ı bır kontrol edınhangı sayfa oldugunu bılmıyorum ama burada yazılmıstı
vıceroy
24 Aralık 2006, 23:25
Arkadaşlar sisibar ve deri aksesuarlar nefis oldu yalnız nette resmi nasıl koyarım beceremedim avartarda yeni hali görülebiliyor ancak. püskülleri depo üstü deri aksesuarı ve sisi barı toplam 100 ytl harcadım.:)
ahriman
24 Aralık 2006, 23:58
Arkadaşlar sisibar ve deri aksesuarlar nefis oldu yalnız nette resmi nasıl koyarım beceremedim avartarda yeni hali görülebiliyor ancak. püskülleri depo üstü deri aksesuarı ve sisi barı toplam 100 ytl harcadım.:)
abi çok ucuza kapamışın. hayırlı olsun güle güle binersin inşallah. kazasız belasız sürüşler.
cobalt
25 Aralık 2006, 00:15
püskülleri depo üstü deri aksesuarı ve sisi barı toplam 100 ytl harcadım.:)
arkadasım gule gule kullan fıyat cok makul buranın adres ,telefon,krokısı , kredı kartı gecıyomu fln gıbı bılgılerı paylasırmısın? bıde resımlerı maılle olsa gonderebılırsen cok sevınırım
diablo71@gmail.com
ahaa mersindeymissin :) kusura bakma yeni farkettim
Carlitoturco
25 Aralık 2006, 02:01
viceroy çok güzel olmş, depo kılıfı bende istiyorum, çok güzel duruyor... istanbulda sirkecide bikaç yere baktım bulamadım, satan yerleri bilen var mı?
GeCe__
25 Aralık 2006, 11:34
slm beyler
dün ınanmıcaksınız ama pıknıge gıttık kemerburgaza 2 motor (ötekısı transalp) cok guzel gectı ama asıl söylemek ıstedgım şu motor camurdan ve göldenn gectı nerdeyse yarısına kadar suya gırdi:) hiçbiişi olmadı harbı 10 puan verdım yanı hala tas gıbı o kadarda yol yaptım bıde.bu arada pasaya dun 2 defa geldım ama hıc slci göremedım:) neyse ruzgarınız bol olsun
vıceroy
25 Aralık 2006, 14:13
Arkadaşlar işlemleri deri ve çantacı bir usta yaptı. seri imalat değildi. Yalnız sonuç süper oldu gören dönüp bidaha bakıyor. :P
doktor_oni
25 Aralık 2006, 18:33
yahu bizim 250cc Keeway Supershadow'un liste fiyati 3,990 sl'inki: 4,099... motomaxin kafasi karismis biraz...
selam arkadaşlar. yeni öğrenmiş olduğum bir bilgiyi sizinle paylaşmak istiyorum.
Motomaxsın genel müdürü değişmiş. yeni genel müdür kuralkandan motorlu araçlardan çıkan. uğur BULUT adında biri olmuş.
eğer bu doğru ise başıma gelen en ufak olumsuzlukta satarım motoru arkadaşlar.
Neden derseniz benim eski motorum kanuni idi ve bu uğur adındaki herif sırf patronuna iyi görünmek için garanti olaylarına sürekli red cevabı veriyordu. ve tahminimce motomax'tada bu olay böyle olacak.
ayrıntı bilgi için biraz araştırma yapıp size bilgi veririm arkadaşlar.
Kazasız sürüşler dilerim.
arkadaşlar. evet söylenenler doğruymuş. arayıp sordum. teknik servis müdürü Uğur BULUT olmuş.
söyleyecek pek birşey bulamıyorum. umarım motomax'ı bozmaz kuralkan gibi.
ancak benim başıma gelecek tek bir olumsuzlukta dahi ben bu motoru satarım arkadaşlar.
Gerçekten üzüldüm ve moralim bozuldu. kanuni kullanırken başıma gelen olumsuzlukları hatırlattı bana birden.
Umarım üzmezler biz müşterilerini.
supershadow başlığında gördüm... enteresan. :cyclopsan
vıceroy
25 Aralık 2006, 21:17
Uğur bulut-hakkı bulut...vs.. farketmez kimse tc yasalarından daha büyük olamaz arkadaşım rahatına bak. Haklı olduğun her durumda bilinçli tüketici olarak haklarını aradınmı kimse diretemez merak etme. garanti içeriğini bil yeter.
"MALIN BÜTÜN PARÇALARI DAHİL OLMAK ÜZERE TAMAMI FİRMAMIZ GARANTİSİ ALTINDADIR". Garanti dışı kalan hallere ise şunları not düşmüşler;
- buji
- lastik
- filtre
- yağ
- fren balataları
- debriyaj balatası
- keçeler
- kayışlar
- kumanda telleri
- zincir
- ve kullanımdan dolayı aşınan parçalar.
firma kendisi de belirttiği gibi malın tamamını garanti kapsamında tutmak zorundadır.. Burada dikkat edilmesi gereken husus,yukarıda garanti dışı bırakılan parçaların kullanımla birlikte eskime özelliğine sahip olmasıdır,ancak bunlarda dahi,kullanımdan değil de üretimden veya montajdan kaynaklanan bir hata varsa {misal fren balataları başka modele ait ve yanlışlıkla takılmışsa ve bu sebeple hızla bitmişse} garanti dışı diye belirtmesine rağmen firma değiştirmek zorundadır.. BULUTSUZ VE KAZASIZ GÜNLER DİLEĞİYLE. :bounce:
chimeraby
26 Aralık 2006, 01:04
"MALIN BÜTÜN PARÇALARI DAHİL OLMAK ÜZERE TAMAMI FİRMAMIZ GARANTİSİ ALTINDADIR". Garanti dışı kalan hallere ise şunları not düşmüşler;
- buji
- lastik
- filtre
- yağ
- fren balataları
- debriyaj balatası
- keçeler
- kayışlar
- kumanda telleri
- zincir
- ve kullanımdan dolayı aşınan parçalar.
firma kendisi de belirttiği gibi malın tamamını garanti kapsamında tutmak zorundadır.. Burada dikkat edilmesi gereken husus,yukarıda garanti dışı bırakılan parçaların kullanımla birlikte eskime özelliğine sahip olmasıdır,ancak bunlarda dahi,kullanımdan değil de üretimden veya montajdan kaynaklanan bir hata varsa (misal fren balataları başka modele ait ve yanlışlıkla takılmışsa ve bu sebeple hızla bitmişse) garanti dışı diye belirtmesine rağmen firma değiştirmek zorundadır..
Alıntı yapmak bu kadar kolay işte.. :bounce:
vıceroy
26 Aralık 2006, 10:38
Değerli avukat kardeşim, sinyal lambaları garanti kapsamına girermi sorusunun ardından geçmiş sayfalarda yapmış olduğun bilir kişi açıklamalarından feyz aldık. Ne yazıkki sl 150 sayfamızda ziyaretçiler sadece enson yazılanlara bakmayı kolay bulup, geriye dönük araştırma yapmayı zaman kaybı gibi değerlendiriyor. Garanti kitapçığı tüm sl kullanıcılarında var,kanunlar ise ilgi duyan herkese zaten açık değilmi dostum. Sende bilgileri paylaştıkça çoğalacağı inancıyla bizleri aydınlattın diye düşünüyorum. Faydalı bilgilerinin yansımasını yaşıyoruz. bu paylaşım kırılmana sebep ise özürlerimi borç bilirim. SAYGI VE SEVGİLERİMLE. :rendeer:
Gültekin
28 Aralık 2006, 19:18
selam arkadaşlar. yeni öğrenmiş olduğum bir bilgiyi sizinle paylaşmak istiyorum.
Motomaxsın genel müdürü değişmiş. yeni genel müdür kuralkandan motorlu araçlardan çıkan. uğur BULUT adında biri olmuş.
eğer bu doğru ise başıma gelen en ufak olumsuzlukta satarım motoru arkadaşlar.
Neden derseniz benim eski motorum kanuni idi ve bu uğur adındaki herif sırf patronuna iyi görünmek için garanti olaylarına sürekli red cevabı veriyordu. ve tahminimce motomax'tada bu olay böyle olacak.
ayrıntı bilgi için biraz araştırma yapıp size bilgi veririm arkadaşlar.
arkadaşlar. evet söylenenler doğruymuş. arayıp sordum. teknik servis müdürü Uğur BULUT olmuş.
söyleyecek pek birşey bulamıyorum. umarım motomax'ı bozmaz kuralkan gibi.
ancak benim başıma gelecek tek bir olumsuzlukta dahi ben bu motoru satarım arkadaşlar.
Gerçekten üzüldüm ve moralim bozuldu. kanuni kullanırken başıma gelen olumsuzlukları hatırlattı bana birden.
Umarım üzmezler biz müşterilerini.
Uğur BULUT'u tanısaydınız, bu şekilde düşünmezdiniz.:farao:
kendisi de motorcudur, ve motosiklet camiasına elinden geleni esirgemeyen bir arkadaşımızdır.:bounce:
renegade74
28 Aralık 2006, 19:43
Uğur BULUT arkadaşım olur konu ile ilgili olarak kendisine hakkında yazılanları ilettim, bana aynen aşağıda yazdıklarımı söylemiştir. KAfanızdan bişiler yazmayın önce araştırın sorun yargısız infaz yapmak kolay tabi:cat:
"kanuni motosiklet firmasında servisler müdürü olarak görev yapıyordum, yani servis yapılanması, düzenlenmesi, eğitimler vs görevlerim vardı. Kanuni motosiklet Garanti birimi müdürü sn. Mesut BARLIK olup, 12 senedir KURALKAN A.Ş.'de çalışmaktadır. Kendisi ile defalarca red ettiği formlarda karşı karşıya geldim. Dolayısı ile Red edilen formları ben red ediyormuşum gibi göstermek çok yanlış, ki bu işlemler benim konum değildi-r.
Türkiye genelindeki tüm kanuni servislerine misyonum, davranışlarım, ve çözüm odaklı yaklaşımlarım konularında sorular sorabilirsiniz. Bir kişi çıkıp hakkımda kötü konuşamaz. kendimden bu kadar eminim,
Bu vesile ile tüm motosiklet.net yöneticilerinin ve üyelerinin Mübarek Kurban Bayramını tebrik eder, başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ederim. Saygılarımla."
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO