Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
ergeser
01 Aralık 2006, 18:07
beyler bulştunuzmu ? ben bursa da oldugum için hiç sesimi cıkarmadım
Thunder79
01 Aralık 2006, 18:15
beyler bulştunuzmu ? ben bursa da oldugum için hiç sesimi cıkarmadım
inş buluşacağız cumartesi günü saat 1 de :cat:
northern
02 Aralık 2006, 00:02
arkadaşlar benim motor aküyü sarj etmiyor servise gittim dediki alternatör (sarj bobini) sargıları yanmış olabilir garantiye girmez dedi doğrumudur garantiye girmez mii bilen varmıı
GeCe__
02 Aralık 2006, 18:13
yazılar nıye sılınıyor hıc anlamıyorum. akü garantıye gırer ben sana söylıgım.mıllet cok bılıyor gırmez etmez dıye satarken iyi verırken öle degıl ama
vıceroy
02 Aralık 2006, 20:58
Sevgili northern, sl 150 için akücüden bir akü alsan aldığın yer bir akücü olduğundan yasal olarak sana ürünün hatasını ispat ettiğin an değiştirir ama aldığın keeway de motomax ile ithal eden firma arasında garanti kapsammına giren ürünler zamanla yıpranma ve aşınma olmayan kısımlardır. Akü motomax imalatı da değil motomax akü ithalatçısı da değil sonuçta. tamamı türk malı olmayan hiç bir motorda akü garanti dışı diye biliyorum birde sen sor emin olursun en azından saygılar. :bounce: Bu arada istanbul mt sl 150 gurubu buluşma fotoğraflarınızı heyecanla bekliyoruz mahrum etmeyin bir hafta sizi okuduk bu sayfada sonuçta. :rendeer:
balayyusuf
03 Aralık 2006, 19:04
ben bu motoru 2 hafta kadar önce aldım herşeyden memnunun ama yokuş çıkarken ve iki kişiyken vites geçişlerinde bir zincir sesi geliyor onu anlayamıyorum bu durumdan şikayeti olan varmı ayrıca lastikler çok fena kayıyor bu konuda ne yapabilliriz acaba bende cc bar var harika görünüyor fotoğrafını yakında koyacağım.görüntü süper herkes ıslık çalıyo motora.
vıceroy
03 Aralık 2006, 19:22
Balayyusuf benim sl 150 henüz 900 km de bu gün bir yayla yapalım dedim 2 kişi yokuşlarda 1. vitese bile düştüğüm oldu, tırmanma performansı belkide açılmadı diye zayıftır bilemiyorum. Düz yolda gayet iyi. zincir olayına gelince bakımdan bakıma gerdirmek gerekiyor. burdaki kullanıcılarda aynı şeyi yapıyor. lastikte çözüm değiştirmek önceki sayfalara bir göz atmanı tavsiye edrim. uygun modelleri arkadaşlar yazdılar. :)
balayyusuf
04 Aralık 2006, 02:00
teşekürler arkadaşım söylediklerini dikkate alacağım ben motorun tipine bakıp almıştım daha fazla bir performans bekliyordum doğrusu lastik konusunda önceki sayfalara bir bakayım geçen gün 20 lm hızla giderken hafifçe arka firene dokundum ve sol tarafa düştüm yerde 2 metre sürklendim neden düştüğümü çözemedim doğrusu hefif yer ıslaktı o kadar bu durum beni korkuttu acaba lastikler kötümü diye düşündüm ayrıca arka lastiğe hava basamıyorum hiçbir kompresörün ağzı girmiyor bu konuda ne yapmak lazım acaba
snrtrt
04 Aralık 2006, 16:17
bende arka frene basınca kayıyor ama sert basınca kayıyo ve zaman zaman kendimi denemek için biraz bilere ve boş yolda arka frenle durmayı deniyorum ama 20 ile giderkende hiç olmadı ..
bende hyosung da var aynı gö atma durumu onda da var arka frende yani hemen hemen her motorda durum aynıdır tahminimce
lastiklerde çok farkedeceğini sanmıyorum.. bence bu sürüşle ilgili
Thunder79
04 Aralık 2006, 18:37
Cumartesi günü Bomonti ye gelen Cobalt arkadaşımıza çok teşekkür ederim. O gün yaklaşık saat 8 e kadar oradaydık başka biride gelmedi. Cobalt arkadaşımızı şahsen tanıdığım için gayet mutluyum. Umarım bu tür etkinlikleri yapınca diğer arkadaşlarda katılabilir.
GeCe__
04 Aralık 2006, 18:43
hadı ya cobalttan baska kımse gelmedımı:) cıkcık e mıllet o kadar dıyordu gelıcem fln dıye ne oldu ötekı arklar:queen: bende 9 a kadar durmazsınız dıye gelmedım thunder
fear_factor
04 Aralık 2006, 19:35
ahım tuttu demekki:P
hafta sonu çalışıyorum, '' SALI '' günleri izinliyim:mrgreen:
eheueheuh muhahahah zuhahahaha
vıceroy
04 Aralık 2006, 19:56
Arkadaşlar selam. Benim benzin deposunun üzerindeki lamba artık yanmıyor bide ön frene basınca arka stop yanmıyor zannedersem müşür bozuldu.. bu tür arızaların telafisi nedir? ilgili yer komplemi değişiyor? garantiye girermi? başınıza geldimi :silent:
balayyusuf
05 Aralık 2006, 00:28
arkadaşlar ben bu motorun arka lastiğine hava basamıyorum benzinliklerdeki komproser ağızları girmiyor siz nasıl hava basıyorsunuz birde bu lastiklerde neden diş çok az sanki kabak gibiler cahilliğimi bağışlayıp bilgi verirseniz çok memnun olurum saygı ve sevgilerle.yusuf
bende arka frene basınca kayıyor ama sert basınca kayıyo ve zaman zaman kendimi denemek için biraz bilere ve boş yolda arka frenle durmayı deniyorum ama 20 ile giderkende hiç olmadı ..
bende hyosung da var aynı gö atma durumu onda da var arka frende yani hemen hemen her motorda durum aynıdır tahminimce
lastiklerde çok farkedeceğini sanmıyorum.. bence bu sürüşle ilgili
teşekkür ederim boş bir yerde bende biraz arka firen çalışması yapacağım ama bu benim ilk motorum değil ama bana yinede yere fazla sağlam basıyor gibi gelmedi sanki lastikler kabak gibi oysa daha yesyeniler bilemiyorum anlayamadım daha önce bir mz vardı böyle kaydığımı hatırlamıyorum.
cobalt
05 Aralık 2006, 01:22
balayyusuf arkadaşım ;
lastik siibobunu tutan dibindeki somunu biraz gevşetin sibop sağa sola hareket eder az da olsa o zaman hava basabilirsin
lastik diş derinliği normal ama desenin kapladığı alan lastiğe oranla çok az bu hamurla daha uygun bir desen olabilirdi duro lastikleri bi sor bakalım belki fiyat olarak ta uygundur
GeCe__
05 Aralık 2006, 14:02
vıceroy:) ılahı senı ampül bıtmıstır ampül gecen benımde bıttı benzın deposunun ampülü degıstırdık ok
yanı en azından ben öle tahmın edıyorum:queen:
cobalt
05 Aralık 2006, 14:38
fear_ & gece_ bi seferde size uyan bi zamanda yaparız buluşmayı hjm dert mi ?
paşa ya geleceğin bi gun alo dersin beklerim meydan da çay içer laklak ederiz :)
GeCe__
05 Aralık 2006, 14:48
cobalt bana uyarda sana uyarmı:)? yarın aksam gelıcem mesela
vıceroy
05 Aralık 2006, 18:52
Gece haklısın kardeşim bugün serviste ampul değişti, ön fren müşürü için motomax garantiden elcik kısmının yenisini komple göndermiş değiştirdik. Artık sorun yok diyelim. :P
obkavi
05 Aralık 2006, 22:52
ya dostlar cumartesi gelemedim o günden beri ilk defa topic e giriyorum malum özel sektör olmıyacak bi iş çıktı çakıldık geç bi saatte çık eve git motoru al falan nasip olmadı çok özür diliyorum, nası affettirecem kendimi bilmiyorum :)
kötüyüm ben kötüyüm
herkesi ağaç ederim bekletirim bezdiririm
:salut:
balayyusuf
05 Aralık 2006, 23:56
balayyusuf arkadaşım ;
lastik siibobunu tutan dibindeki somunu biraz gevşetin sibop sağa sola hareket eder az da olsa o zaman hava basabilirsin
lastik diş derinliği normal ama desenin kapladığı alan lastiğe oranla çok az bu hamurla daha uygun bir desen olabilirdi duro lastikleri bi sor bakalım belki fiyat olarak ta uygundur
teşekkür ederim cobalt kardeş sağol hemen yarın deneyeceğim söylediklerini metzeller lastik sordum çiftine 250 ytl dediler onlardan alıcam bu çin malı lastikler çok kayıyormuş genelde aynı şikayet var tekrar sağol cobalt
Thunder79
06 Aralık 2006, 01:16
teşekkür ederim cobalt kardeş sağol hemen yarın deneyeceğim söylediklerini metzeller lastik sordum çiftine 250 ytl dediler onlardan alıcam bu çin malı lastikler çok kayıyormuş genelde aynı şikayet var tekrar sağol cobalt
ben çiftini 330 a mal etmiştim :queen: demek bu dönemde almak lazımmış :queen:
balayyusuf
07 Aralık 2006, 01:00
ben çiftini 330 a mal etmiştim :queen: demek bu dönemde almak lazımmış :queen:
Tunder kardeş bu Metzeller lastikler iyimi ve ne malıdır bunlar tavsiye edermisin bana. Şimdiden teşekkür ederim sende mi aynı şikayetten ötürü değiştirdin yani kayıyorlarmıydı o nedenle mi değiştirdin?.yusuf
obkavi
07 Aralık 2006, 11:36
şu metzeler kullanan arkadaşlar durum ne ya
birde 3 marka var sanırım pirelli, metzeler, duro hangisi ne malı iyisi hngisi fiyatlar neler bilen varmı ya
fear_factor
07 Aralık 2006, 11:44
Ben de metzeler almayı düşünüyorum .internette baktım ön 95$ arka ise 120 $ olarak yazılmış !
Thunder79
07 Aralık 2006, 12:07
metzeler alman galiba :D emin değilim... ben 70-80 e almıştım ön arka... € olarak...
Tavsiye ederim kalitesi ortada.. BMW metzeler kullanır... metzeler sadece motosiklet lastiği üretiyor
fear_factor
07 Aralık 2006, 12:08
Nereden almıştın üstad?
Bana bir referans verebilir misin?
Thunder79
07 Aralık 2006, 12:20
Nereden almıştın üstad?
Bana bir referans verebilir misin?
mototal (kızıltoprak) fiyatlar bir liste fiyuatı oluyor bide anlık değişebilen stok fiyatlar... benim şansıma 90 € dan 70 € ya inmişti...
obkavi
07 Aralık 2006, 12:33
peki pirelli için ne düşünüyosunuz
northern
07 Aralık 2006, 23:59
arkadaşlar tanıdığım eski motorcu ve rot balans işi ile uğraşan abi duro dedi o kadar bilginize
balayyusuf
08 Aralık 2006, 00:28
Ben istanbulda motosiklet lastiklerini en iyi nerede bulurum acaba bu konuda bilgisi olan varmı sirkecide hiç bir fiyat diğerini tutmuyor
fear_factor
08 Aralık 2006, 17:03
Herkese selam,
Arkadaşlar iki konu var ;
1- Yan kapaklar kırıldı, ikisi de ( :pr: eşime motor kullanmayı öğretiyordum da :P ) motomaxtan gelmesini mi bekleyeceğiz, kaça patlar ?
2- İstanbul-MT sayfası coştu, bu pazar Bakırköy sahilden grup sürüşü ve tophane buluşması var. fotoğraflar çekilecek, kahveler içilecek, türlü türlü qeyiqler vurulacak :mrgreen: İstanbul'da olan arkadaşları heyecanla bekliyos :queen:
Bir de İstanbulda ikamet eden arkadaşlardan İstanbul-Mt topiğini takip etmelerini ve yazı-önerileriyle desteklemelerini rica ediyorum ( e bizahmet yani ) :cat:
vıceroy
08 Aralık 2006, 18:53
Northern, duro marka çin malı lastik olup benim 2. motorum olan mondial'de var kesinlikle tavsiye etmem,yol tutuşu zayıf ve basit bir lastik bizim sl 150 dekiler bile daha esnek. prelli yada metzeller de yoğunlaşmak lazım ama dediğiniz gibi çok tuzlu. Aslında bu motoru alırken tarzı gereği deri süsleme,lastik ve sisibar için bi kenara 1000 ytl ayırmak gerekiyormuş :P bizde sıraya koyduk bu işleri..
northern
09 Aralık 2006, 00:36
Herkese selam,
1- Yan kapaklar kırıldı, ikisi de ( :pr: eşime motor kullanmayı öğretiyordum da :P ) motomaxtan gelmesini mi bekleyeceğiz, kaça patlar ?
2- İstanbul-MT sayfası coştu, bu pazar Bakırköy sahilden grup sürüşü ve tophane buluşması var. fotoğraflar çekilecek, kahveler içilecek, türlü türlü qeyiqler vurulacak :mrgreen: İstanbul'da olan arkadaşları heyecanla bekliyos :queen:
Bir de İstanbulda ikamet eden arkadaşlardan İstanbul-Mt topiğini takip etmelerini ve yazı-önerileriyle desteklemelerini rica ediyorum ( e bizahmet yani ) :cat:
abi tanesi 35 ytl ama japon yapıştırıcı ve toz sda ile yapıştırabilirsimn arkadan
ben öle yaptımm
Olcan138
09 Aralık 2006, 00:40
Anadolu yakası'nda gidilebilecek servis arıyorum.
Daha önce Göztepe sanayi sitesindeki Uzman'dan memnun kalındığını hatırlıyorum.
Önerisi olan var mı?
Hammer
09 Aralık 2006, 18:10
Anadolu yakası'nda gidilebilecek servis arıyorum.
Daha önce Göztepe sanayi sitesindeki Uzman'dan memnun kalındığını hatırlıyorum.
Önerisi olan var mı?
Uzman Grup Ali Bey iyi bir esnaftır.İşlerini de iyi yapıyorlar.Ben de satmadan önce son bakımı orada yapmıştım.Üsküdar dakini aklına bile getirme.
northern
10 Aralık 2006, 22:50
izmirden yazan kimse yok sanırım
balayyusuf
11 Aralık 2006, 01:13
Merhaba arkadaşlar bana önerebileceğiniz ucuz motosiklet tulumu satan bir yer varmı acaba fazla pahalı olmayan estetik bir tulum arıyorum da feyizoğlunun sitesinde 135 ytl ye tulum var acaba nasıldır alan oldumu hiç kulllanan varmı?ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür.
Starwars-14
11 Aralık 2006, 01:16
Herkese selam,
Benim yan kapakda aynı şekilde ve 2 aydır bekliyorum guya servis gelince haber vericekmis yokmus ellerinde falan filan 35 ytl olmasina ragmen acaba var mi kapak ellerinde????
Captain Future
11 Aralık 2006, 18:41
ben de flasor icin 2 ay beklemistim, yedek parca gec geliyo, ama eninde sonunda geliyo. motomax stoklu calismiyo anladigim kadariyla, ya da stoklarina dikkat etmiyo. siparis ver, kargo, gümrük falan filan derken yedek parçanın gelmesi aylar sürüyo. olan da müşteriye oluyo.
dilhan
11 Aralık 2006, 18:58
arkadaşlar ben hiç motor kullanmamış biri olarak kee-way alma konusunda karar kıldım ama acaba doğru bi karar mıdır?yardım ediiinnn nolur kafam karıştı benim iyice..yok çin malıymış yok motordan soğurmuşum..bi daha binmezmişim..yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi beklioommmmm..
vıceroy
11 Aralık 2006, 23:21
Dilhan,hiç motor kullanmamış birisi için sl 150 iyi bir başlangıç motorudur.çin işi almam diyorsan zaten 250 cc ile başlaman lazım honda bile alsan çünkü altı yine çin iş... yeni başlayan zaten performans derdinde değildir. parça sıkıntısıda sorun değil aslında kim hangi parçasını bulamamış sanki! :cat:
balayyusuf
11 Aralık 2006, 23:42
arkadaşlar ben hiç motor kullanmamış biri olarak kee-way alma konusunda karar kıldım ama acaba doğru bi karar mıdır?yardım ediiinnn nolur kafam karıştı benim iyice..yok çin malıymış yok motordan soğurmuşum..bi daha binmezmişim..yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi beklioommmmm..
Arkadaşım daha önce hiç motor kullanmadıysan sana keeway almanı tavsiye etmem sana biraz ağır gelir denge sorunu yaşarsın cooper başlangıç motoru değildir görüntüsüne bakaıp heyecanlanıyorsun anlıyorum ama bence kendine daha hafif ve kolay kullanımlı birşey al benden söylemesi sonra sıkıntı çekersin.Öyle çok kolay kullanımlı ve yumuşak bir motor değildir sl 150
cobalt
11 Aralık 2006, 23:56
yapma yusuf benim ilk motorum bu ve satarkende kesinlikle yeni baslayan bırıne satıcam bi kere comuter tarzı motorlardan daha yakın yere boy cok sorun olmuyor :)
GeCe__
12 Aralık 2006, 00:24
bende katılmıyorum yusufa:). olurmu öle sey neden sogucakmısın canım motordan gül gıbı motor al hayrını gör:queen: sen ona buna ınanma yoksa ısın ıcınden hıc cıkamazsın ıstedgını al rahat ol:cat:
northern
12 Aralık 2006, 00:43
arkadaşlar ben yedek parça konusunda hiç sıkıntı çekmedim
bayi sizi unutmuş olabilir en gec 2 sonra kapaklar geliyor daha yeni satın aldım bende ama ilk olarak yapıştırın benimki düşünce ben yenisini aldım başlangiç motoru için bence daha iyiçünkü ufak motorları altından kaçırma riski daha fazla kormadan al kazasız belasız herkese
Carlitoturco
12 Aralık 2006, 01:36
Dostlar uzun süredir yazmıyrdum. Motorumun 6.ayı doldu, almadan önce benim de kafam çok karışıktı, şimdi 2500 km deyim, motorda kayda değer hiç bir problem olmadı, yolda bırakmadı (en büyük korkumdu). Yeni başlayanlar kesinlikle alabilir. Yalnız benim için bu motorun ömrünün dolmak üzere olduğunu düşünüyorum. 150cc. bana yetmiyor artık, en azından çift silindir, 250 cc. bakmaya yavaş yavaş başladım aklımda 2.el Hyosung GV250, dragstar, virago ve intruder var. Keeway SL150 sorunsuz bir motor, kim ne derse desin, kulak asmayın, almaya hevesli arkadaşlar forumun ilk sayfalarını gezerseniz, bu motoru almadan önce ne kadar sorguladığımı görürsünüz. Bu motorun sizi utandırmayacağına inanıyorum. Keeway gösterişli ve problemsiz, en büyük dezavantajı 150cc. olması.
Avrupa yakasında oturan arkadaşlar SUZUKI bayii Tekay Motor Aksaray, aynı zamanda Keeway yetkili servisi, 2000 KM bakımımı orada yaptırdım, motorcu dostu ve işinde oldukça iyi, disiplinli ve sıcak kanlı bir ustaları var, servis arayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.
Bu arada dikkatimi çekti KOCAMUSTAFAPAŞA'da oturan SL150 sahibi arkadaşların sayısı bayaa artmış, bende paşada oturuyorum ve birara buluşalım derim. Aklıma gelmişken pazar günü K.Paşa'da bej renk bir SL150 gördüm, müthiş eksoz sesi çıkarıyordu. Acaba sahibi arkadaşlardan biri mi, merak ettim.
Ayrıca forumu son ziyaret ettiğimde acayip gereksiz muhabbetler dönüyordu, son sayfalara biraz göz gezdirdim ve bu ortam dağılmış, çok güzel olmuş, tekrar eskisi gibi faydalı muhabbet etmek güzel. Ama eski arkadaşlardan bazıları gitmiş. Antalyalı bir arkadaş vardı baya bilgiliydi artık yazmıyor galiba.
cobalt
12 Aralık 2006, 12:08
carlito selam dostum zeda yı diyosan gs500 aldıktan sonra bu topic e ugramaz oldu bayaa bi kopma var eskilerden belkide sezon bittiği içindir :)
150 cc nin kesmemesi durumunda haklısın bana da arkadaslar soylemıslerdı bu senı asla kesmıyecek hep buyutmek ısteyeceksın dıye bu ınsanoglunun dogası hep daha sını istiyoruz uzun yola gıtmek gıbı bır durumun yoksa aslında 150 cc istanbul da yeterde artar bile . her sorana söyledim motorsiklet seçerken kullanım amacının ne olacağı cok onemlı benim icin zaman ve benzin tasarrufuydu ama ego işte tatmin olmuyo naaparsın simdi aklımda gt250r var ,
sadece cc artısı degıl tarz da farklı alsam alısabılırmıyım bılmıyorum bu boyla cok sırt agrısı cekerim gıbıme gelıyo bakalım hayırlısı
obkavi
12 Aralık 2006, 12:50
CARLİTOTURCO DOSTUM ÖZLEDİK BE YA,
zeda3000 di motoru değiştirdi birazda kızmış bazı arkadaşlara artık bu başlığa girmiyor
fear_factor
12 Aralık 2006, 13:32
Dün izinliydim ufak çaplı bi İstanbul için köy gezisi yaptım. Fotoları yarın atıcam, ama moralim bozuk biras; yan kapaklar kırıldı, üstelik ben kırmadım arkadaşıma verdim motoru bankaya giderken döndüğünde kırılmıştı. Yahu dedim nasıl becerdin bunu, ''aaaa dedi ben yapmadım ki, bana verdiğinde böyleydi herhalde'' dedi hepten zıvanadan çıktım. Neyse dedim kırmayayım arkadaşı, yedim hesapta.... dün de sanayiye götürdüm, vida yerlerinden kırılmış. Eritme yaptılar ( yüksek ısıda kaynak yapar gibi... ) ama tutmadı. Sert olduğu için eritme tutmuyor. Sanırım Keeway'den sipariş etmem gerekiyor. 35*2=70 YTL kaynadı yine durup dururken :pr: Birdaha motoru kimseye vermeyeceğim :pr:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO