Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Thunder79
20 Kasım 2006, 13:03
haftasonu hondanın güvenli sürüş 2 kursuna gittim şiddetle tavsiye ederim. Orda cbf 500 kullandım kursun sonunda :D süper zevkli :D kim indiyse tuhaf bi gülümsemesiyle :D
artık cbf 500 almak istiyorum :queen:
obkavi
20 Kasım 2006, 13:32
arkadaşlar malesef ben de ilk kazamı yaptım,:salut:
pazar günü saat 15:00 sularıydı çamlıcadan aşağı inmiştim acıbadem caddesinden kadıköye doğru akıyorum trafik çok sıkışık arabalar tek sıra felç ortalık, garanti bankasının o aralklar ben de park etmiş araçlarla bekleyen araçlar arasında bolşıuk var oradan devam ediyorum 3 viteste hızım 40-45 arası
trafikte ağır ağır ilerleyen araçlardan biri 5 mt önümde falan birden sinyali verirvermez sağa kırdı birilerini indirmek için acı bi fren yaptım ama malum lastikler beş para etmez kaymaya başladım, baktım duramayacağım motoru altımdan atayım dedim attımda motor arabanın sol çamurluğunu sıyırdı ve rere düştü ben tai tampona yapıştım Allahtan kask falan var üstümde kalın malum hava soğuk birkaç sıyrık ve morlukla atlattık Allah'a şükür motorunda sinyali eğrildi ve km teli kopru başka bişey yok, çarptığım araçtada birkaç ince çizik var onuda hallettik ama dostlar anlamadığım motur yere düştükten sonra jiklenin ordan biyerden bensiz sızmaya başladı eni o korkuttu 1-2 dk kık süre içinde 1 su bardağı civarı benzin asvalta aktı acabe bu normalmi ayağa kaldırdık motoru akıntının nereden geldiğini anlamadık şu motor koruma demiri ve arka çantanın dolu olması motora bişey olmasını önledi, ya dostlar bu lastiklere güvenmeyin iğrenç bişey bunlar ya ilk fırsatra değiştireceğim
GeCe__
20 Kasım 2006, 13:50
thunder79 sen daha yenımı bınıyorsun racınglere:mrgreen:
obkavi arksadasım vala cok gemıs olsun bılıyorum lastıkler cok ama cok dandık anıden kayıyor ben zaten kesınlıkle guvenmıyorum hep bılınc altımda o bende cok kaydım ama alaha sukur dusmedım vala:) benzın olaytını bılemıcem ama belkı normal bıseydır yada göturup bı sor ıstersen servıse.aranızdamı anlastınız acaba? kaza olayını merak ettımde.tekrar gecmıs olsun
yanlıs sölemeyı unutymusum sende hızlı gıdıyormusun be dostum neyse napalım bı dahakınde daha dıkkatlı olursun o trafıkte 40-45 gıtmek bana fazla geldı:)
Thunder79
20 Kasım 2006, 14:07
pazar günü saat 15:00 sularıydı çamlıcadan aşağı inmiştim acıbadem caddesinden kadıköye doğru akıyorum trafik çok sıkışık arabalar tek sıra felç ortalık, garanti bankasının o aralklar ben de park etmiş araçlarla bekleyen araçlar arasında bolşıuk var oradan devam ediyorum 3 viteste hızım 40-45 arası
trafikte ağır ağır ilerleyen araçlardan biri 5 mt önümde falan birden sinyali verirvermez sağa kırdı birilerini indirmek için acı bi fren yaptım ama malum lastikler beş para etmez kaymaya başladım, baktım duramayacağım motoru altımdan atayım dedim attımda motor arabanın sol çamurluğunu sıyırdı ve rere düştü ben tai tampona yapıştım Allahtan kask falan var üstümde kalın malum hava soğuk birkaç sıyrık ve morlukla atlattık Allah'a şükür motorunda sinyali eğrildi ve km teli kopru başka bişey yok, çarptığım araçtada birkaç ince çizik var onuda hallettik ama dostlar anlamadığım motur yere düştükten sonra jiklenin ordan biyerden bensiz sızmaya başladı eni o korkuttu 1-2 dk kık süre içinde 1 su bardağı civarı benzin asvalta aktı acabe bu normalmi ayağa kaldırdık motoru akıntının nereden geldiğini anlamadık şu motor koruma demiri ve arka çantanın dolu olması motora bişey olmasını önledi, ya dostlar bu lastiklere güvenmeyin iğrenç bişey bunlar ya ilk fırsatra değiştireceğim
thunder79 sen daha yenımı bınıyorsun racınglere:mrgreen:
obkavi arksadasım vala cok gemıs olsun bılıyorum lastıkler cok ama cok dandık anıden kayıyor ben zaten kesınlıkle guvenmıyorum hep bılınc altımda o bende cok kaydım ama alaha sukur dusmedım vala:) benzın olaytını bılemıcem ama belkı normal bıseydır yada göturup bı sor ıstersen servıse.aranızdamı anlastınız acaba? kaza olayını merak ettımde.tekrar gecmıs olsun
yanlıs sölemeyı unutymusum sende hızlı gıdıyormusun be dostum neyse napalım bı dahakınde daha dıkkatlı olursun o trafıkte 40-45 gıtmek bana fazla geldı:)
obkavi hjm geçmiş olsun. Benzin olayına gelince normal karbüratorlü araçlarda. MAlum hava bölgesinden benzin kaçırması. Korkulcak birşey yok. Çalışırken durduğu yerde motoru yatırırsan yine aktığı9nı görebilirsin. Normal bir durum. Sana birşey olmaması en iyi olay. Lastiklerin değişmesi lazım.
Gece_ hjm cbf race değil :queen: ok hızlı mızlı ama hem ayak yeri hemde manevra kabiliyeti olarak farklı. Tam şehir içi motoru şööle dersek ybr tarzı motorların güçlü versiyonu :queen: ama kesin o duyguyu yaşamınızı isterdim :queen:
ergeser
20 Kasım 2006, 14:52
obkavi geçmişolsun yaralanmadıgına sevindim
obkavi
20 Kasım 2006, 15:03
dostlar iyi dileklerinize teşekkür ederim, sağolun varolun Allah kimseye kaza bela vermesin,
Gece dostum ben trafik çağıralım motorun trafik sigortası var dedim, arkadan çarpan ben olunca çocuklar 18-19 yaşında 2 kız 2 erkekti sanırım babalarının arabayı kullandıklarından haberi yoktu gerek yok falan dediler savuştular,
allahtan motor düşünce stop etmişşti bi tehlike olmadı
ergeser
20 Kasım 2006, 15:11
arkadşlar bursa bayiinle görüştüm fiyat 4100 ytl olmuş ama elinde 3 tane sıfır var 3000 ytl plaka dahil yeni motorlar gelince yeni fiyat olcakmış almak isteyen var ies duyurun
acı bi fren yaptım ama malum lastikler beş para etmez kaymaya başladım, baktım duramayacağım motoru altımdan atayım dedim attımda motor arabanın sol çamurluğunu sıyırdı ve rere düştü ben tai tampona yapıştım ya dostlar bu lastiklere güvenmeyin iğrenç bişey bunlar ya ilk fırsatra değiştireceğim
Şimdi sevgili dostum öncelikle çok geçmiş olsun ve dilerim en büyük kazan bu olmuş olsun... benimde başıma gelen bir iki olaydan sonra anladım ki bizim motor kazık fren yapmadan çok daha kısa mesafede duruyor... Ön arka freni kitlemeden kombine kullanırsanız 40-45km hızda bile çok kısa bir mesafede durabilirsin ama kitleyince motor ya yatıyor yada diğer yönteme göre daha uzun kayıyor... boş bir mekanda bunu deneyin göreceksiniz ne demek istediğimi...
arkadşlar bursa bayiinle görüştüm fiyat 4100 ytl olmuş ama elinde 3 tane sıfır var 3000 ytl plaka dahil yeni motorlar gelince yeni fiyat olcakmış almak isteyen var ies duyurun
Benim görüştüğüm bazı bayiler bu motor o fiyata gitmez, elimdekiler bitsin bir daha getirmeyi düsünmüyorum gibi şeyler söyledi... izleyip göreceğiz...
GeCe__
20 Kasım 2006, 15:35
:mrgreen: thunder79 tam racıng degıl bılıyorum ama fena gıdıyor motor onuda bılıyorum:) spor turnıng dıyelım o zaman ne dersn:queen:
ben racınge ara sıra bınıyorum cok keyıflı tam benlık:queen: :queen:
obkavı saol anladım allahtan 2 kız 2 erkege carpmısın cocuklar sanırım kıalra rezıl olmamak ıcın tmm tmm es gecelım dedıler
ARBETUS
20 Kasım 2006, 18:07
geçmiş olsun abicim. gerçi benim mdel başlığım değil ama akan benzin konusunda bilgi vermek istedim. 8 kasım akşamı kamyondan kaçarken bir sol viraj kenarındaki bislik ve çakıllar yüzünden yan hafif yan yatıp bariyerlere vurdum ve uçtum benim de motorumdan benzin akıyordu ben ilk hamle olarak ateşleme anahtarını kapatıp kontak anahtarını çıkardım. ve kendimden önce ilk baktığım şey depo oldu. ustamın söylemesine göre bu durumlarda motorun benzin boşaltması normalmiş. benim motorumda birkaç tane tahliye hortumu var sanırım aynı hortumlardan sende de vardır ve bunların birinden benzin akmıştır.benzin akmıştır.
tekrar geçmiş olsun. umarım ikimiz için de ilk ve son olur.:rendeer:
kimyacı_23
20 Kasım 2006, 18:12
obkavi ccok gecmiş olsun yaralanmadığına sevindim allah beterinden saklasın.
CEMAL ÖZOĞLU
20 Kasım 2006, 18:18
Obkavİ Çok GeÇmİŞ Olsun Ve En KÖtÜ Kazan BÖyle Olsun Yanİ Mala Gelsİn Cana Gelmesİn Ben AldiĞimin 15.gÜnÜ Kaza YapmiŞtim Çok ŞÜkÜr BİŞey Olmadi.lastİk Konusunda Katiliyorum.
arkadaşlar bu motoru çok severek almıştım ama yaşadığım şeylerden dolayı şimdi hevesim kırıldı ve bidaha kalitesine güvenmediğim bir mala ucuz diye para vermeyeceğim.gerekirse o zevkten mahrum olacağım yine almayacağım bu nasıl iştir anlamadım sıfır egzos takılalı 2000 km oldu bir adanaya gittik tekrar aynı yerden çatladı ve egzos kaçırıyor az parada değil 120 ytl ben parayı sokaktan toplamıyorum karbüratörün orda yuvarlak nikelajlı bir yuvarlak parça vardı kendiliğinden kırılmış ve düşmüş onuda mı vermiyorlar acaba.parçalar pahalı zaten neyse ben gerekirse hurdaya vercem ve adam gibi bişey alacam.çok zarar etcem bu işten ama yapacak bişey yok.herkesin yolu açık olsun arkadaşlar................................
obkavi
20 Kasım 2006, 18:38
dostlarım tekrar teşekkür ederim Allah hiçbirimize kaza bela vermesin yolunuz farınız açık olsun verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim
cobalt
20 Kasım 2006, 21:25
obkavi gecmiş olsun arkadaşım allah beterinden korusun ( cümlemizi)
thunder79 hocam cbf 500 diye diye dilimizde tüy bitti yaaa :) ama cok guzel motor 600 lük race makinalardan daha az yakıyor hondanın bildik + ları var ustelik 2 silindir motordan bütün beklentilerini karşılıyor ne diyim hayırlısı inşallah :queen:
vıceroy
20 Kasım 2006, 22:39
Obkavi geçmiş olsun. Bende kaza yaptığımda az benzin akıntısı oldu bu demekki normal. çanta ve koruma demiri sadece motoru değil senide koruyor ben test ettim istemeden. bu lastikleri dubleks hangi marka ile kaç paraya değiştirmek lazım acaba! :silent:
Lucas
20 Kasım 2006, 22:55
obkavi hoca, gecmi$ oLa.. ALLAH beterinden korusun hepimizi..
Thunder79 CBF 500 +'si cok oLan bir motor.. GuzeL tercih.. Eger CBF 500 aLicaksan, sifir aLmani tavsiye etmiyorum cunku o motordan sonra 600 cc bir race de kurtarmicak seni :)
Bu arada 4100 TL oLdugu rivayet ediLen SL'i haftasonu Mecidiyekoy Cevahir aLi$veri$ Mrk. yaninda ve Besiktasta bir bayiye sordum.. 2.900 YTL fiyati ve eLLerinde boL miktarda var. Almak istiyenLerin biLgiLerine..
northern
21 Kasım 2006, 03:24
obkavi en başta sana geçmiş olsun herzaman dikkat . Egsoz sorunu olan arkadaşlar ben egsozu 3 kere garantiden değiştirdim haberiniz olsun garantiden değiştiiiiiii. = sıfır para demek servislere söyleyinn
vıceroy
21 Kasım 2006, 20:04
Arkadaşlar bu eksoz arızaları da ne böyle bihayli yoğun.. garanti bitince ne olacak? parasıyla daha sağlam bir eksozu başka markalardan satın alıp taksak uymazmı acaba? :silent:
chimeraby
22 Kasım 2006, 00:54
Obkavi çok geçmiş olsun benim kazamda da akmıştı benzin normal dicem ama gerek yok sanırım dememe,herkes sölemiş :)
djorkaeff
22 Kasım 2006, 09:45
Obkavi çok geçmiş olsun tekrar bende ağustos sonunda kazayapmıştım biraz daha hızlıydım 60 yada 65 falan tam hatırlamıyorum SoD kardeşim dediğin gibi kazıklamıyacaksın asla gerçi benim kazamda başka çarem yoktu önümde kaza oldu bende arka frene asıldım motor sanki daha hızlandı kaymaya başladı bende ön freni sıktım kazaya karışmayım diye karışmadım karışmasına ama dizimin altında kırık oluştu :) yani dizimi dağıttım şuan iyiyim ama sunu anladım eger sert frengerekiyorsa o lastiklerle allaha emanetiz benimde motor yan yattı benzin aktı bi problem çıkmadı fakat benim motor u yaklaşık bi 5 dk çalıştıramadım neyse arkadaşlar sosyal mesaj gibi olacak ama öndeki araçla hızınız var iken fren mesafesi bırakın ben yaz tatilimi 2 ay yatakta geçirdim
Thunder79
22 Kasım 2006, 10:48
obkavi gecmiş olsun arkadaşım allah beterinden korusun ( cümlemizi)
thunder79 hocam cbf 500 diye diye dilimizde tüy bitti yaaa :) ama cok guzel motor 600 lük race makinalardan daha az yakıyor hondanın bildik + ları var ustelik 2 silindir motordan bütün beklentilerini karşılıyor ne diyim hayırlısı inşallah :queen:
ii bir zam alıp bide marttaki fuarda güzel bir alım yolu ayaratırsa honda neden olmasın diyorum :queen: şu an ki fiyatı 12900 olup da bu kadar güzeli var mıki :queen:
GeCe__
22 Kasım 2006, 15:27
sayfayı guncellestırelım yaw:) on fren balatayı sordum 10 ytl dedı bı yer bılgısı olan varmı dogrumu acaba?
vıceroy
22 Kasım 2006, 19:20
Gece fiyat normal burdada o civarda işçilik dahil. yalnız şu dubleks lastiklerin bize uyanı kalitelisi nedir, kaç paradır yazan olmadı bi türlü...:silent:
GeCe__
22 Kasım 2006, 19:35
vıceroy aynı lastıgı dubleks yaptırabılıyorsun zaten tanesı bızım burda 30 a yapan var bı kac arkım yaptırmıstı.degıstırıceksen metzeller tavsıye ederım uygun fıyata
fıyat dersen metzeller sanırım 70-80 arası yanılıyorda olabılırım tabı :)
tanesı tabı:queen:
vıceroy
22 Kasım 2006, 20:34
Metzellerde bize uyan varsa işe son noktayı koymuş oluruz desene. millet bizim lastiklerin yol tutuşundan pek memnun değil bütçeyi toplarsam ilk iş lastik olacak çok sağol. :)
Lucas
22 Kasım 2006, 21:37
vıceroy aynı lastıgı dubleks yaptırabılıyorsun zaten tanesı bızım burda 30 a yapan var bı kac arkım yaptırmıstı.degıstırıceksen metzeller tavsıye ederım uygun fıyata
fıyat dersen metzeller sanırım 70-80 arası yanılıyorda olabılırım tabı :)
tanesı tabı:queen:
Sevgili dostum, bahsettigin 70-80 YTL mi ? $ mi Euro mu ? Hangisi oLursa oLsun 70-80 YTL, $ veya Euro fiyata lastik bulursan ve bir de markasi METZELER ise 17" 190/50 bir adet arka ve 120/70 bir adet ön lastik siparisi vereyim hemen sana.. Hatta YTL ise iki$er adet istiyorum.. Yedek bulunsun :queen:
komet
22 Kasım 2006, 23:45
Forumu 4-5 aydır takip ediyorum. Keeway sl 150 aldım buradan edindiğim güvenle. Özellikle lastiklerin tutuşuyla ilgili uyarıları önceki sayfalardan da takip etmiştim. Ancak, bu lastiklere göre fren kullanışını güvenli alanlarda test edip alışmak gerekiyor sanırım. Nedenine gelince: daha iki gün önce, 10-15 km hız ile, kısa mesafeli ıslak alanı terkettikten sonra, yaklaşık 30 derecelik bir yokuşu inerken ayak frenine dokunup, en az 30 - 40 cm'lik kıç atması ile karşılaşınca tırstım :)
Bu konuda kişisel tecrübelerini ve açılımlarını yineleyecek arkadaşlara ihtiyaç var. Ya da şu anda olduğu gibi uygun fiyatlı ve güvenilir lastik değişimi bilgilerine.
Araç güzel ve iştah uyandırıcı görünümde, ama lastiklerin tepkisini fazla tanımadan kendini güvende hissetmemek gerekiyor diye düşündüm.
Keeway sl 150 emektarlarına teşekkürlerimle .)
snrtrt
23 Kasım 2006, 10:40
obkavi geçmiş olsun hocam. bende motorumu düşürünce oldu aynı olay yan yattı motor durduğum yerde koruma demirine güvenip hemen yere brakyorum:) benzin akıyor gerçektende tam dediğin yerden..
size başka bir olay anlatıcam
ister inanın ister inanmayın ....
23 kasım günü saat 8 30-8 35 gbi çamlıca dan 1. köprüye bağla o yolda bilmeyenler için dümdüz bir yoldur..
abim hyosung gt250r ı bende keewayimle gidiyoruz.. rüzgar yok ( benim motorda ön cam çıkarılmıştır) çok güzel ve sıcak bir havada yolda gayet boş iken basıyorum ben gaza ki abim beni beklemesin...
neyse yan yana gittik bir süre benim km 95 i gösterio abminki 110 u gösteriodu
ister inanın ister inanmayın daha önce kendi motorumda yokuş aşağı 110 a ibrem dayanmıştı genelde 100 ü geçmiyor ibrem
hatta ve hatta uzun zamandır fark etttiğim bir olayda ibre 95 e gelio 1-2 dk bu şekilde gittikten sonra motor kasmaya çekişten düşmeye başlıyor..
buna rağmen bizim motorlar 95 km de iken 110 yapıyor..
haberiniz olsun bunu daha öncede yazanlar olmuştu. 90 dayken 100 yapıyor diyenler vardı haklılar
radar görürseniz bi 10 km fazzla koyun hızınızı kesin :)
Thunder79
23 Kasım 2006, 10:44
bende ön arka metzeler lastikler var. Toplam 330 ytl ye geldi. Belirtmek isterim saygı değer SL kullanıcıları
obkavi
23 Kasım 2006, 10:54
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla lastiklerin her biri 90 euro metzeler veya pirelli olabilir
thunder dostum mnasıl sürüş konforu ve duruş mesafesi farkettimi yoksa fazla bişey değişmiyomu lastik işinde
GeCe__
23 Kasım 2006, 11:32
ala ala ya sasırdım vala 2 lastık nasıl 330 ytl tutar ılgınc:silent: lucas evet 70-80 ytl demıstım ama hadı tmm 100 olsun tanesı o kadar pahalı olamaz vala kımse kusura bakmasın sonucta kalıtenın en dandıgı bence metzeller. neyse
snrtrt helal sana bende bur formda oldugumdan berı bızım motorların 10 km az gösterdıgını söylemeye calısıyordum hep ama bazı arklar ınanmıyordu sımdı gelsınde ınanmasınalr bakalım.benım motorun harbı 10 yada 15 km az gösterıyor ve emımkı butun sl150 kullanıcıları da öle hep az gösterıyor.ve gene tekrarlıyorum benım ıbrem sadece bı kere tabı 130 gördu eh bıde az gösterıyor dersek demekkı kadranın sonuna gelmıs:) sımdı o kadar gıtmıyor ama ngk bujımde yok debrıaj balatamda bıtık.
komet sanada hayırlıs olsun ama bı kendını tanıt hele ne zaman aldın kac kmde buyuk sorunlar yasadınmı falan fln:)
Thunder79
23 Kasım 2006, 11:47
ala ala ya sasırdım vala 2 lastık nasıl 330 ytl tutar ılgınc:silent: lucas evet 70-80 ytl demıstım ama hadı tmm 100 olsun tanesı o kadar pahalı olamaz vala kımse kusura bakmasın sonucta kalıtenın en dandıgı bence metzeller. neyse
snrtrt helal sana bende bur formda oldugumdan berı bızım motorların 10 km az gösterdıgını söylemeye calısıyordum hep ama bazı arklar ınanmıyordu sımdı gelsınde ınanmasınalr bakalım.benım motorun harbı 10 yada 15 km az gösterıyor ve emımkı butun sl150 kullanıcıları da öle hep az gösterıyor.ve gene tekrarlıyorum benım ıbrem sadece bı kere tabı 130 gördu eh bıde az gösterıyor dersek demekkı kadranın sonuna gelmıs:) sımdı o kadar gıtmıyor ama ngk bujımde yok debrıaj balatamda bıtık.
komet sanada hayırlıs olsun ama bı kendını tanıt hele ne zaman aldın kac kmde buyuk sorunlar yasadınmı falan fln:)
Çok uzun araştırmalar sonucu iki marka bizim motora uyduğunu gördüm biri dunlop diğeri metzeler ön arka olarak baktığımda. Fiyat aslında 80 € ve 70 €
idi ama fiyatalr sürekli değişiyor. Gidip sormak lazım. Pahalı haklısın ne pahalı değilki?
Çin lastikleri lastik değil siyah boyalı plastik. Su gördümü yağ sanıp kayıyordu. Bu en azından durmaya meyilli. Ama şu anlama gelmesin kazık frenlemede kaymıyor kayıyor tabiiki ama size bir olay anlatayım. Feci bir yağmur yağdığı istanbul akşamıydı. Kaymak bir yolda giderken yağmur şiddetinin doruğuna ulaşmıştıki bir araba bana doğru aniden kırdı bende o an arka frene abandım dolayısıyla arka tekerlek bir sağa bir sola gitti ama freni hiç bırakmadığım için sabitleyeyim durdum. Düşünüyorum eğer o zaman çin lastiği olsaydı bugün beni tanımayacaktınız bu kadar fark var.
Bende öyle bir sorun yok. Doğru km yi gösteriyor. Test ettim onayladım. aynı anda GV 250 deki arkadaşla belirledik hızı
komet
23 Kasım 2006, 17:09
Vallahi tanıtım yapmayı unutmuşum :) Haylidir yazılanları takip edip, motosikleti aldıktan sonra üye oldum:) İzmir'de öğretmen olarak çalışıyorum. İlk motorum bu, daha önceleri scooter kullanmıştım.
Aldığım makine mayıs 2006 çıkışlı, 2000 ytl ödedim. Aldığım yer servis işi de yapıyordu, sadece subap ayarlarına el attılar ve garanti kapsamında olduğu için benzin gösterge şamandırası çalışmadığından değişime verdik. 2700 km krem rengi sıfır kadar temiz durumda. Yani burada yazılanlar doğrultusunda, hayli uygun fiyata aldım denilebilir :)
5-6 kez işe gidip geldim, bir kaç kez de deneme amaçlı gezinti yaptım. Daha önce belirttiğim gibi lastik tutuşunda, sizlerin de yer yer dem vurduğu hafif kayma güvensizliği yaşadım. Ama benim için motosikletimi tanıma açısından vakit erken. Şimdilik bir kez 65 km hız yaptım, şehir içinde 40 km geçmemi gerektirecek bir akışta yok zaten.
Tüm keeway'cilere sevgi ve saygılarımla :)
ergeser
24 Kasım 2006, 14:58
Gece fiyat normal burdada o civarda işçilik dahil. yalnız şu dubleks lastiklerin bize uyanı kalitelisi nedir, kaç paradır yazan olmadı bi türlü...:silent:
dostum sadece subap lar degişiyo ayni lastikleri kullana bilirsin 2.5 + 2.5 = 5 ytl işçilik dahil benyaptırdım lastikçiler yapıyor
stratejii
24 Kasım 2006, 14:59
dostlarım tekrar teşekkür ederim Allah hiçbirimize kaza bela vermesin
üstad geçmiş olsun yaaa üzüldüm valla.
uzun süredir işlerimin yoğunluundan bakamıyorum siteye ki yurt dışındaydım iki gün oldu geleli ancak siteye girmeye fırsatım oldu.
dostlar ne kadar dikkatli olsakta birileri mutlaka bir yerlerden çıkıp kazaya neden oluyor çok dikkatli olalım hele bu havalarda.
tekrar geçmiş olsun obkavi
Starwars-14
24 Kasım 2006, 19:33
OBKAVI Geçmş olsun dostum neysek hem motorda çok bşey yok hem de sen sağlamsın
vıceroy
24 Kasım 2006, 21:50
Arkadaşlar gündemi lastik üzerine açınca oldukça tatminkar cevaplar aldım sağolun. motorda taşıdığımız canı 2 tekerlekteki lastiğn kalitesine emanet edeceksek elbette bu konu duyarlı ve seçici olmayı gerektiriyor. Ama hakikatende pahalıymış 300 ytl... bide pirelli fiyatlarını araştırmakta yarar olabilir diyorum. :silent:
cobalt
25 Kasım 2006, 01:05
pirelli route 66 tanesi 80-90 eur civarındaydı karizma motor da sorduğumda
jameika34 ile gorusun derim uygun fiyatla toptancıdan edinmeniz için yardımcı olacaktır defalarca kez yazdı burda
oldwolf
25 Kasım 2006, 01:34
obkavi geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın sadece sana değil tabi hiçbirimize herkese saygılar
obkavi
25 Kasım 2006, 11:22
geçmiş olsun dileklerinize tekrar teşekkür ederim dostlar Allah hiçbirimizin başına vermesin
vıceroy
25 Kasım 2006, 11:50
Yani prelli daha pahalı o halde biraz para biriktirip işi kökten çözmek kaldı...:P
ergeser
25 Kasım 2006, 13:50
beyler havalar iyi sayılır benim motor jigleyi 1 ci kademeye aldıgım halde 3-4 marşta anca çalışıyor buji orjinal acaba degiştirmemmi lazım yoksa normalmi bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
şimdiden teşekkürler
bence isi kokten cözmenın yolu motoru degıstırmek dıye dusunuyorum:)
beyler ben kawazakı zzr250 dusunuyorum almayı ne dersınız:queen:
zzr 250 li nin sıfırı varmı benim bildigim kadarıyla baya eski motor anlar
reysinkten bahsediyon herhalde
GeCe__
25 Kasım 2006, 14:13
evet racıng den bahsedıyorum:) 2004 modelı var daha yuksegı varmı bılmıyorum. bakıyorum sımdılık acelem yok ama onu almayı dusunuyorum 93-94 model farketmez. bu arada sen jıgleyı bı yukarı ıtıp 3-4 marsta calısıyrosa bence normaldır kendı bujısıyse zaten öle kalıtelı bısey degıl.bende suan ngk normal var.hıc ugrasmadan hemen en ustte getırıp gaz verıyorum sonra ortaya getırıp bıraz daha gaz verıp kalkıyorum 10-15 sn sonra kapatıyorum.
ergeser
26 Kasım 2006, 16:30
GeCe dostum bunlar için ngk eniyisimi iyi diyorsan alayım hangi cinsini almam lazım acaba yardımcı olursan sevinirim
vıceroy
26 Kasım 2006, 17:17
Ergeser ngk iyidir en azından platin taksan rahat ateşler.
Daha detaylı bilgi için: http://www.ngk.com.tr/Bujiler.1869.0.html :)
Hammer
26 Kasım 2006, 17:36
2 aydan çok olmuş SL imi satalı.Özlüyor insan.
Bu motora iyi bakarsanız ve elinizde biraz anahtar-tornavida tutuyorsa gayet güzel binersiniz.
Benim ilk göz ağrımdı.Hatta erken satmışım daha da binermişim ben ona.Off of.
GorkeM
26 Kasım 2006, 19:09
Hoop atladım sizin forumaa =)
Şaka bir yana bi ss'ci olarak bu motor gayet hoş duruyor ya. Yanıma parkediyorlar hep Beşiktaşta... Ama bence tek eksiği jantları. Bunlara tel jant takılabiliyormu? Takılıyorsa işte o zaman mükemmel olur... Ben gidim artık :mrgreen:
Thunder79
27 Kasım 2006, 10:59
bence isi kokten cözmenın yolu motoru degıstırmek dıye dusunuyorum:)
beyler ben kawazakı zzr250 dusunuyorum almayı ne dersınız:queen:
250 güzel motor ama yinede 500 ün altına inme :queen:
pirelli route 66 tanesi 80-90 eur civarındaydı karizma motor da sorduğumda
jameika34 ile gorusun derim uygun fiyatla toptancıdan edinmeniz için yardımcı olacaktır defalarca kez yazdı burda
benimki pahalı olmasının sebebi ön lastiği takım olarak almamdan sadece arkayıda değiştirebilirsiniz. Tercih sizin. Ön arka olduğunda sadece 2 firma uyuyor oda dunlop metzeler. Ama sadece arka olarak çeşitli firmalar mevcut.
cobalt
27 Kasım 2006, 11:57
evet gece_ cbf 500 olsun hatta :) ama madem race istiyosun cbr600f yada r6 benim begendiğim makinalar seni bilemem ama ben daha sakin makinalarla 50.000 km yapmadan r6 gibi bir makinaya oturmayı düşünmüyorum
obkavi
27 Kasım 2006, 12:43
arkadaşlar bende hep chopper motorlara aşıktım özellikle yamaha dragstar 650 benim gözdemdi ama şimdi bakıyorum atak hızlı spor kullanıma uygun ve sağlam naked medeller daha çok ilgimi çekiyor, chopper biraz sakin bir motor benimle bağdaşmıyor sanırım "karadenizliyim ya" :)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO