Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
fear_factor
13 Ekim 2006, 11:29
ben camı daha kalın olarak ve yüksek yaptıracağım. cumartesi günü bir tavsiye üzerine Rahmanlar/ kartalda bulunan stopçu rıza ustaya gidip soracağım.
Gerçi camsız daha güzel gibi görünüyo ama, aslında bir de büyük kahverengi yada siyah renkte motor nasıl görünür merak ediyorum doğrusu...
Thunder79
13 Ekim 2006, 11:53
Gerçi camsız daha güzel gibi görünüyo ama, aslında bir de büyük kahverengi yada siyah renkte motor nasıl görünür merak ediyorum doğrusu...
http://www.motorcyclecruiser.com/accessoriesandgear/windshield_comparison/
burda camları anlatmışlar neden uzun olmalı veya neden kısa olmalı diye. Camlı olmanın avantajı nedir diye. Önümüz kış cam çok faydalı olacaktır. Ama istemeyen takmayabilir. Şahsen ben yüksek ama görüşü kapatmayacak kalın bir plexi taktırmak istiyorum. hem böcek yemeden hemde rüzgar yemeden sürmek istiyorum :queen:
Birde extra bir not daha: renkli camlar(plexiglass) renksizlerden bariz daha ucuzdur...
Örnek:
Renkli
http://www.mc-land.no/Merchant2/graphics/00000001/M100.jpg
fiyatı =>84 $
Renksiz
http://www.mc-land.no/Merchant2/graphics/00000001/M1500.jpg
fiyatı => 420 $
Siyah
http://www.mc-land.no/Merchant2/graphics/00000001/M500.jpg
fiyatı=> 360 $
renksiz
http://www.mc-land.no/Merchant2/graphics/00000001/M700.jpg
fiyatı=>406$
Sinan Er
14 Ekim 2006, 08:35
CAM SIKINTISI ÇEKEN ARKADAŞLAR
SİRKECİDE MOTOMAX BAYİİ VAR ORDA CAM 20 YTL:cat:
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
http://www.motosiklet.net\modules\Forums\images\smiles\ic on_arrow1.gifMesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği için ve sayfa düzeninde kargaşa yarattığı için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ alt köşesinde göreceğiniz değiştir butonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını (http://www.motosiklet.net/forum/announcement.php?f=14) kabul etmiş sayılır.
http://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon2.gif Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: olcan138 (http://www.motosiklet.net/forum/member.php?u=12999) **************
GeCe__
14 Ekim 2006, 18:58
beyler lastıklere kaca kac hava basayım???
Starwars-14
14 Ekim 2006, 21:47
Beyler servise gidip lastiklerimi kontrol ettireyim dedim hani elle kontrol etmenin dışında havası uygunmu falan diye, servisteki adam dediki ; onların hava basan aletin ucu bizim motorlara uymuyomuş bu yüzdende girmiyormuş, lastikçiye gidip ucunu uzattır dedi lastikçiler yapıyormuş böylece bakılamadı siz böyle bir şeyle karşılaştınız mı yoksa şansıma benim servisime özel bir durum mu??
ressam_01
15 Ekim 2006, 16:53
Beyler servise gidip lastiklerimi kontrol ettireyim dedim hani elle kontrol etmenin dışında havası uygunmu falan diye, servisteki adam dediki ; onların hava basan aletin ucu bizim motorlara uymuyomuş bu yüzdende girmiyormuş, lastikçiye gidip ucunu uzattır dedi lastikçiler yapıyormuş böylece bakılamadı siz böyle bir şeyle karşılaştınız mı yoksa şansıma benim servisime özel bir durum mu??
benim teker patladıgında en yakın benzinciye itekledim ama dedigin gibi uymuyor aslında uyuyorda jantın arasından gecmiyor ama biraz zorlarsan oluyor ben ndenedim oldu:)
Dünyalı dostum sen ciddimisin hesapladım motor km de yaklaşık 58 krş yakmış bu harika bence ve rekor...Motor gerçekten hiç sorun çıkarmadımı sayende bu motoru aldığıma tekrar sevindim...
arkadaslar ben bu olayı anlayamıyorum nasıl olur bu yaa... nbenim ki km de 100ykrş yakıyor yaa ne yapmam lazım onceleri çok iyiydi fakat şimdi bence çok fazla yakıyor hele bide bu yazıları okuyunca deli olacaam.bu arada ben eksozları açmıştım ama komple degil 2şer susturucusunu çıkarmiştim ondan olabilirmi ama oda bu kadar etkilemez sanırım yaa
dünyali
15 Ekim 2006, 17:31
eksoz acmamak yakışı coğaltır bide ses kulağına güzel geliyor arada aragazları filan da veriyorsan yakışın artıyordur aynı sorunu bende ilk eksozu actığımda yaşadım soradan farkına vardım ses hoşuma gidiği icin ara gazı verip hep eksoz sesi diliyordum bu alışkalıtan vaz gecince yakıt düştü taabi bide supap ayarı karbüratör vede buji ayarları hepsi tam olmalı birisinin ayarı kacık olunca yakış cekiş darkeder arkadaşım benim bilgim bu kadar.
northern
16 Ekim 2006, 20:33
arkadaşlr dedim sayfayı güncellemek lazım bende bunu yazdımm:queen:
GeCe__
17 Ekim 2006, 11:57
beyler cok acıl ya nox marka kask duydunuzmu yada iyimidir? 12 taksıt yapıyor bızım burdakı ıstanbulmotor tanıdık bıde.nolan ısterım ama baktım 6 taksıtten fazla yapan yok 12 taksıt yapan yer bılıyorsanız nolanı sölersenız sevınırım bıde telını tabı.yanlız 12 taksıt pesın fıyatına vade yok..saygılar.kask alıcamda:)
bu arada nox avusturya malımıs kendı ımalatlarımız gıttım baktım guzel yanı fena degeıl saglama benzıyor.
giotine
17 Ekim 2006, 16:51
evet ya lastiklere kaç hava basmak gerek ??
alialince
17 Ekim 2006, 18:12
Ön 30 psi Arka 32 psi
cobalt
17 Ekim 2006, 19:08
lastiklerim kayıyor diyenler birde havalarına baksınlar muhtemelen bu da ciddi bir etkendir benim arka lastik 38 cıkmıstı duzeltın ce o kayma savrulma kalmadı
kimyacı_23
18 Ekim 2006, 09:48
merhaba arkadaslar arada bi meraba deyip kacıyorum ama bayramdan sonra internet baglatıyorum bundan sonra uzun uzun yazarım.istanbul elazıg fotolarını arkadasa rica ettim o ekledi ama motordelisine eklemiş yorumlara bi şeyler yazmış.gormek isteyenlet http://www.motordelisi.com/ftopict-35111html bakabilir.
bi yanlışlık olmuş http://www.motordelisi.com/ftopict-35111.html
Thunder79
18 Ekim 2006, 10:36
Ön 30 psi Arka 32 psi
yağmurlu havalarda 26 26 yapmanızı şiddetle tavsiye ederim.
GeCe__
18 Ekim 2006, 16:39
anlasilan kimse kasktan anlamiyor neyse sadece onerilerinizi merak etmistim
skater
18 Ekim 2006, 17:30
BU arada arkadaşlar artık lütfen motorlara "Macar malı demekten vazgeçelim".
Motomax'ta çok komik.Her yazışmada macar patentli firmadır, farkmı sebeplerden farklı ülçelerde üretim yapmaktadır diyor.
Halbuki adamlar biz Çinliyiz diye gururla bağırıyor :)
İsterseniz alttaki linklerden bu konudaki orjinal yazıları incelebilirsiniz arkadaşlar
http://www.keewaymotor.com/about.html
http://www.qianjiang.com.cn/ZY2.asp
Thunder79
18 Ekim 2006, 17:50
anlasilan kimse kasktan anlamiyor neyse sadece onerilerinizi merak etmistim
NOX u duymadım. Önemli olan iç yapısının sağlamlığı ile sürdüğün motorunun orantısı. Bunu sağlarsa her çeşit kask alınabilir. Ben Cox aldım bir cruiser sürüyorum ki 150cc ile 100 ü zor görüyor. 300 e çıkacak hali olsada bende o yürek yok o sebeple Cox un kaskını tercih ettim. 150 € ve world e 8 taksit yaptılar. Kızıltoprakda özen motor. Ne kadar iyi olduğunu zamanla göreceğim. Ama şiunu söyliyeyim çok rahat bir kask.
Sevgiler saygılar
BU arada arkadaşlar artık lütfen motorlara "Macar malı demekten vazgeçelim".
Motomax'ta çok komik.Her yazışmada macar patentli firmadır, farkmı sebeplerden farklı ülçelerde üretim yapmaktadır diyor.
Halbuki adamlar biz Çinliyiz diye gururla bağırıyor :)
İsterseniz alttaki linklerden bu konudaki orjinal yazıları incelebilirsiniz arkadaşlar
http://www.keewaymotor.com/about.html
http://www.qianjiang.com.cn/ZY2.asp
Bildiğim kadarıyla keeway macaristan doğumlu ama nufusunu çine taşımız bir firma. Firmanın kalitesi son yaptıkları anlaşmayla harley motorlarını çindeki tesislerinde üretmeleri oldu. Sonuçta keeway avrupada kullanılıyor yani onayını almış bir firma.
"The most up-to-date design concepts are ensured to be demonstrative in KEEWAY models. To further consolidate the design expertise, KEEWAY established its R&D center in Italy, where creative and skilled designers from some of the best motorcycle manufacturers or design firms are hired to contribute."
Arge bölümü italyada olduğunu belirtiyor bu paragraf.
ytu.arda
18 Ekim 2006, 18:11
yaw ben bugun büyükdere caddesi doğuş otomotiv-NTV binasının önünde gördüm bi tane sl150 acaba kimindir saat 3buçuk 4 civarıydı bekledim ama sahibi gelmedi... motor bayagı kirliydi buhar yapmamış tarafı yoktu sissy bar vardı- mavi kask takılıydı sissy bar'a...
Starwars-14
18 Ekim 2006, 23:27
Arkadaşlar herkese selamlar bugün motora branda aldım önceden su geçirmez ama naylon korumam vardı baktım böyle olacağı yok kar yağmurlar başlıcak birde en önemlisi motorun küçük civataları hafiften pas olmaya başlamış ben de bunu aldım ki çok iyi oldu hem su geçirmez hem de kaliteli.İsmi de "GUARD" 72 ytl di 55ytl'ye aldım, tabiki çok daha ucuzları var ama uzun ömüğrlü olsun eh kaliteli de olsun diyosanız bu marka hem iç hem dışı olmak üzere çok iiyi her ne kadar bugün almış olsamda.
Nikolayco
18 Ekim 2006, 23:47
Bu motorun sesine hastayım ben hemde ne hastayım. Askerliğimi yaptıktan sonra Allahın izniyle alacam bitane bundan şu scooterden kurtulmam lazım :)
GeCe__
19 Ekim 2006, 14:11
alırsın nıkolayco ılk basta bı askerlıgı bıtır.askerlıgın cok daha safagan kaç:)
Arkadaşlar bugünlerde Motomax tan pozitif şeyler almıyorum yedekparça sıkıntısı var gibi inşallah motorlar elimizde kalmaz bu firma yolcu gibi
abilerim meraba.17 yaşındayım,4 senedir kendi motorum olan peugeot speed fight'ı kullanıyorum, baya uzun bi süredir keeway sl 150 hakkındaki yorumlarınızı okuyorum we sonunda babama aldırdım :). yarın motoru teslim alıyoruz,size bir sorum olacak motora sissy bar taktırmak istiyoruz ama kendi servisindeki sissy bar hariç. antalyada oturuyoruz, antlayada sl 150 ye uyan farklı sissy bar satan bi yer warmı? yardımcı olursanız çok mutlu olurum.. teşekkürler...:)
whiteeagle
20 Ekim 2006, 09:55
bi kaç bayiyle görüştüm motora epey zam gelmiş. 4100 ytl diyorlar yeni fiyatına!!! 2,700 ytl den motor almaya çalışıyorum; hayırlısı ...
cobalt
20 Ekim 2006, 10:39
smack kardeşim
mondial mct250 nin arka minderi ve canta koymak ıcın platformunu mondıal servisinden bulabılırsın ıkısı 60 ytl monte etmek ıcın kanunı seyhan ın sısy bar montaj aparatı da bu motora uyuyor balkı presletıp duzeltmen gerekebılır bununda fıyatı 2 adedı 15 ytl toplam 75 ytl ye sıssy barı maledersın
aidikurt
20 Ekim 2006, 11:02
Arkadaşlar bugünlerde Motomax tan pozitif şeyler almıyorum yedekparça sıkıntısı var gibi inşallah motorlar elimizde kalmaz bu firma yolcu gibi
Arkadaşlar merak etmeyim motomaxa bısey olmaz turkıyenın en saglam dıstrıbutorlerınden
GeCe__
20 Ekim 2006, 11:28
smack kardesım bak kanunı seyhanın sısy barı gayat guzel ve öle buyuk fln degılde cokta rahat onu tavsıye ederım sana ucuza mal edersın.kanunı bayısıne gıt konus ıste.motomax sa hıc bısı olmaz rahat olun. bu arada bızım motorlar 4,100 olmus:) demekkı 2. elde 3-3,5 mılyar oldu cok iyi ya:)
Thunder79
20 Ekim 2006, 14:20
smack kardesım bak kanunı seyhanın sısy barı gayat guzel ve öle buyuk fln degılde cokta rahat onu tavsıye ederım sana ucuza mal edersın.kanunı bayısıne gıt konus ıste.motomax sa hıc bısı olmaz rahat olun. bu arada bızım motorlar 4,100 olmus:) demekkı 2. elde 3-3,5 mılyar oldu cok iyi ya:)
Şu an hala 2000 de ama 3000 olur. Ben lastiklerin ikisinide metzeler yaptırdım. Camı ve çantaları daha şık olanlarla değiştiriyorum. Kalitesiz buji yerine iridyum buji taktırdım hem sesi hemde yakıt performansı güzel oldu :queen: giderek mazimum hızı artarken titreşim azalıyor. Hem yağını kaliteli koyuyorum hemde kaliteli benzin koyuyorum. 2000 bakımında hava ve benzin filitrelerini değiştircem karbüratör, subap buji ayarlarını yaptıracağım. Tam kışa hazırlık olacak.
Bakımlarınızda hava,benzin filitrelerini temizletip karbüratör, subap ve buji ayarlarını yaptırmayı unutmayın. Kışın daha bir önemli
obkavi
20 Ekim 2006, 15:01
hava filitresi nerededir ve kaç paradır acaba ben değiştirebilirmiyim
Thunder79
20 Ekim 2006, 15:24
hava filitresi nerededir ve kaç paradır acaba ben değiştirebilirmiyim
çok ucuzdur hava filtresi ama tam alman gereken şeyi almalısın yağ filitresini iiki dememişim :D hava filitremiz motorun oturuş pozisyonuna göre sağ tarafında motomaz yazılı bir parça mevcut onu kaldırdığında görebilirsin şimdi ilgili resimden gösteriyorum. Beyaz nokta orası diye tahmin ettim ama biraz daha yukarda olabilir.Açınca göreceksin. ama unutma o bölüm 3 tane klipsle takılmıştır. klipsleri bulup çekmen koparmamanı sağlar
http://img156.imageshack.us/img156/7241/havafilitresikg3.th.jpg (http://img156.imageshack.us/my.php?image=havafilitresikg3.jpg)
northern
20 Ekim 2006, 18:32
Şu an hala 2000 de ama 3000 olur. Ben lastiklerin ikisinide metzeler yaptırdım. Camı ve çantaları daha şık olanlarla değiştiriyorum. Kalitesiz buji yerine iridyum buji taktırdım hem sesi hemde yakıt performansı güzel oldu :queen: giderek mazimum hızı artarken titreşim azalıyor. Hem yağını kaliteli koyuyorum hemde kaliteli benzin koyuyorum. 2000 bakımında hava ve benzin filitrelerini değiştircem karbüratör, subap buji ayarlarını yaptıracağım. Tam kışa hazırlık olacak.
Bakımlarınızda hava,benzin filitrelerini temizletip karbüratör, subap ve buji ayarlarını yaptırmayı unutmayın. Kışın daha bir önemli
abii lastikler kaç para tuttu
GeCe__
20 Ekim 2006, 19:54
ırıdyum bujı bıraz abartıya kacmazmı?? ben bugun sormustum 35 ytl dedı soke oldum
Cobalt we GeCe abilerim werdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim..en yakın zamanda kanunı bayisine gidicem..tekrar teşekkür ederim:)
demireronur
21 Ekim 2006, 13:53
arkadaşlar benimde ön fren hidrolğim boşalıyo ya :) bakarmısnz motoru alalı bir ay oldu soruna bakın . servise götürdüm ama hala parçaa bekliyorum.....
ayrıca yakıt sarfiyatı benimkinde çok fazla bir 150cc ye göre . bu pas konusunda bilgisi olanlar varsa bana aktarabilirmi . şimdi dönüp gerçekten 180 sayfa eskiden ne yazılmış diye okumak istemiyorum .....
kazasız belasız sürüşler diliyorum herkese kış geliyo dikkat edin . geri bir dergide okudum. ölümcül kazaların hepsi kaliteli bir motor , mükemmel bir zemin kendine güvenen bir sürücü ve güneşli açık bir havada gerçekleşiyo ....
bizim duruma gelicek olyrsak ... kalitesiz bir motor hava yağişlı .. tecrube desen yok zaten aldığımz motrdan belli .... kaza yapma şasımız yok anlıcanız ehehehe hızda yapamıyoz ama motorumu seviyorum ilk göz ağrım benim bu motor:)
GeCe__
21 Ekim 2006, 13:54
ne demek smack
kovboy03
21 Ekim 2006, 14:20
Arkadaşlar merhaba smack iyi bir seçim yapmışsın hayırlı olsun.demireronur
kardeşim pas sökücü spreyler var sanayide satılıyor 3 ytl idi sanırım.Bnce al ve kullan gayet iyi ayrıca ben bu motorun en fazla yakıt cimriliğini sevşyorum.Bence sen bir baktır motora karbüratörde problem olabilir...
Starwars-14
21 Ekim 2006, 18:30
Dostum haklısın, motorun sağ tarafındaki keeway kapağı varya ortasında gri bişey olan bende ki ayrıldı ordan ben de doğal olarak servis vasıtasıyla istettim , sanırım 1 ay-oldu olucak hala yokmuş MOTOMAX da.....
Captain Future
22 Ekim 2006, 21:21
Dostum haklısın, motorun sağ tarafındaki keeway kapağı varya ortasında gri bişey olan bende ki ayrıldı ordan ben de doğal olarak servis vasıtasıyla istettim , sanırım 1 ay-oldu olucak hala yokmuş MOTOMAX da.....
Benim de flasor arizalanalandi. motomaxtan istedik. 2 aya yaklasiyo,hala tık yok.arada bir motomaxtan ugur beyle gorusuyorum, bugun gelecek, yarın gelecek, haftaya gelecek deyip oyaliyo. Arkadaslar, dikkat edin, motorunuza gözünüz gibi bakin, problem cikarsa, motomaxin eline duserseniz vay halinize...
OguzHanErol
24 Ekim 2006, 00:07
Arkadaşlar motor 1500kmde, üzerinde çizik yok. Fiyatı arttı diye iki tarafı da memnun edecek bir fiyat olursa satmak istiyorum. Motordan çok ama çok memnunum, yine de 10 15 milyar verip yüksek ccli bir şey alırım diye düşünüyorum. İsteyenler yazsın. Moda'da oturuyorum. oguzhanerol@hotmail.com
oldwolf
24 Ekim 2006, 19:33
arkadaşlar bayramınız mübarek olsun :rendeer:
ben demiştim size dimi fiyat doğru diye 4000 lira oldu motor diye şimdi şunu çok merak ediyorum acaba bu olay diğer bütün markalardada olacakmı yoksa sadece motomax mı yaptı sizce noolur?
Nexagon
24 Ekim 2006, 20:10
arkadaşlar motosiklet geçmişim yok ama ciddi bir ilgim var yazılanları okudum fakat yorumunuzu almak istiyorum bu modlei önerırmısınız önermezseniz hangi motosikleti önerirsiniz.
Teşekkürler.
oldwolf
25 Ekim 2006, 02:09
nexagon bu formu gerçekten tam anlamıyla okuyup incelediysen bu motoru kullanmış kadar bilgi edinmiş olman lazım dostum :) bundan sonrası ise senin ne tür ne kadar güçlü ne tarz bi motor istediine bağlı ama şunu söyleyebilirim motosiklete yeni başlayacak birisi için son derece ideal bi makina saygılar....
cancagliyan
25 Ekim 2006, 02:37
abilerim meraba.17 yaşındayım,4 senedir kendi motorum olan peugeot speed fight'ı kullanıyorum, baya uzun bi süredir keeway sl 150 hakkındaki yorumlarınızı okuyorum we sonunda babama aldırdım :). yarın motoru teslim alıyoruz,size bir sorum olacak motora sissy bar taktırmak istiyoruz ama kendi servisindeki sissy bar hariç. antalyada oturuyoruz, antlayada sl 150 ye uyan farklı sissy bar satan bi yer warmı? yardımcı olursanız çok mutlu olurum.. teşekkürler...:)
walla arkadasım hıc ole seylerle ugrasma bendede aynı motordan war sanayıde egsozcuya 30 ytl ye demır yaptırdım,sıyah sprey boyayla boyadım,ızmırde de motor ustune doseme ıslerı yapan mehmet abı var onada 30 ytl ye dosemesını yaptırdım cok asırı estetık olmasada ucuz malıyete guzel bı sey oldu motorla ufak bı kaza yaptım su an servıste parca beklıo en kısa zamanda resımlerını koymaya calısırım...
kovboy03
25 Ekim 2006, 02:52
http://www.resimload.com/150110/G2e_Goruntu018.jpgArkadaşlar tüm keeway dostlarının bayramını kutluyorum.Unutmayalım daha dikkatli sürüşler ve daha nice Bayramlar hep burada buluşmak dileğiyle...Bu arada havalar soğumaya başladı ben feyizoğlundan bir tane yağmurluk aldım çok işe yarıyor tavsiye ederim..işte resimler hoşçakalın...
cancagliyan verdiğin bilgiler için saol......ya bu arada jiklenin konumlarını tam kavrayamadım,jikle ile ilgli geçmiş yorumları okudum ama pek bişey anlayamadım açıkcası,jikle kolunu çalıştırırken yukarımı kaldırmam gerekiyor yoksa tam tersi aşağı doğrumu indirmem gerekiyor:silent: :silent: :silent: bilgilendirirseniz sevinirim:)
giotine
25 Ekim 2006, 21:38
cancagliyan verdiğin bilgiler için saol......ya bu arada jiklenin konumlarını tam kavrayamadım,jikle ile ilgli geçmiş yorumları okudum ama pek bişey anlayamadım açıkcası,jikle kolunu çalıştırırken yukarımı kaldırmam gerekiyor yoksa tam tersi aşağı doğrumu indirmem gerekiyor:silent: :silent: :silent: bilgilendirirseniz sevinirim:)
Motor soğukken jikle'yi en üst konuma getir ve gazla birlikte motoru 10-15 saniye çalıştır. Gazı bırakmadan jikleyi orta konuma al ve yavaşça gazı bırak motor bu şekilde 1-2 dakika çalıştıktan sonra jikleyi en alt konuma al ve yol'a çık ... :cat:
Bende bilmiyordum buradan öğrendim ... :bounce:
Yav arkadaşlar bu koruma demiri titreşimden çatlıyor ne gibi çözümler önerirsiniz ??
çok saol giotine verdiğin bilgiler için.....:wiinkk:
polygram
26 Ekim 2006, 04:46
Arkadaşlar şu Cam olayını çözdünüz mü? Ben de bi cam takiim diyorum artık malum kış geldi. orjinal almayı düşünmüyorum incecik plastik için o fiyat biraz saçma gibi :)
Uyan bir cam bulabilirseniz haberimiz olsun :D
GeCe__
26 Ekim 2006, 12:31
benım camda bıraz kırık ama öle gıdıyoruz ustune kucuk bı stıcer yapıstırdım bıde bantladım banamasın demıyor.bu arada bende herkesın bayramını kutlarım
ve ayrıca bayramda artcımla edırneye gıttım cok zevklıydı ilk durak ve konaklama kesan ordan uzunkopru ordanda ednırne merkez ve son olarak donuste otobandan ıstanbul. toplam da 700 km yaptım ve 57 ytl benzın ıle:) cok iyi bence. 3 saatte ıstanbula geldım 2 mola dahıl 10 ar dkkadan.gıdıstede sahılden gıttım tekırdag kadar tabı cok mola verdık özellıkle tekırdag da yoksa gene 3 saatte gıderdım.basıma ne geldı dersenız donuste en far kısalar zaten bıtıktı uzunlarda azdı ve bıttı yada tıtresımden patladı yanı yaklasık 150 km farsız geldım hemde karanlıkta he he sadece arkadan gelen arabaların farlarıyla onumu goruyordum tabı bıraz korktum ayrı konu. bıde kesandan uzunkopru yolunda gıderken oglen saat 2 sularında egzos borusu kırıldı cok ses cıkarmaya baladı tabı öle ıstanbula geldık gene allahtan bısey olmadı dagılmadı yanı o boru kısmı zaten ses acıktı bıde öle olunca cok rahatsız edıceıbı ses cıkıyor suanda bakalım bugun yarın kaynak yaptırmam lazım oda kesın tıtresımden yarılmıs olmalı.onun harıcınde bı sorun olmadı canavar gıbı gıdıp geldık.saygılar
vıceroy
26 Ekim 2006, 14:28
selam 2 hafta önce super light 150 aldım sizleri uzun süre takip ettikten sonra bayramın 2. günü acemi bir sürücü ben sağ şeritte ilerlerken hatalı şerit değiştirmek sureti ile aniden üstüme yönlendi ve kaza kaçınılmaz... motor koruma demirinin işlevini test edip öğrendim. 2 metre sürüklendim ama bede bişey yok motorda sadece vites paleti eğildi ve vites çubuğu döküm olduğundan kırıldı. bugün ben işte olunca sağolsun servis evin bahçesinde kaza ve parça tespitini yaptı. iş çıkışında görüşüceğiz. ilkm motorum mondial 125 mt oda durusüperlight daha keyifliymiş. selamlar.
tüm üyelerin geçmiş bayramı kutlu olsun..:)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO