Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
djorkaeff
21 Eylül 2006, 22:02
slm beyler ben birşey sorcam sizede vites ile arka fren diğer chopperlara göre motor koruma demirine çok yakın değilmi
oldwolf
22 Eylül 2006, 02:38
arkadaşlar herkese selamlar djorkaef öncelikle sana şahsi görüşümü bildiriyim motoru 3 aydır kullanıyorum ve bahsettiğin olaydan hiçbi rahatsızlık duymadım ve bindiğim diğer bir kaç chooper a göre de çok daha iyi bence bence bi sorun yok yani gayet rahat:cat:
arkadaşlar sizlere benim sormak istediğim konu ise şu: bu motorla şasi arasındaki bağlantılara titreşimi önlemek için kauçuk conta olayını hiç deneyen varmı varsa sonuç nasıl bi faydası oluyomu acaba ben denemeyi düşünüyorum önce deneyimli dostlara bi danışiym dedim herkese selamlar saygılar:)
ressam_01
22 Eylül 2006, 17:54
arkadaşlar herkese selamlar djorkaef öncelikle sana şahsi görüşümü bildiriyim motoru 3 aydır kullanıyorum ve bahsettiğin olaydan hiçbi rahatsızlık duymadım ve bindiğim diğer bir kaç chooper a göre de çok daha iyi bence bence bi sorun yok yani gayet rahat:cat:
arkadaşlar sizlere benim sormak istediğim konu ise şu: bu motorla şasi arasındaki bağlantılara titreşimi önlemek için kauçuk conta olayını hiç deneyen varmı varsa sonuç nasıl bi faydası oluyomu acaba ben denemeyi düşünüyorum önce deneyimli dostlara bi danışiym dedim herkese selamlar saygılar:)
evet ben denedim birazcik daha engelledi titresimi...
arkadaslar ya motorlarına güzel modifiye edenler resimlerini ekleyebilirlermi aceba merak ediyorum insanoglu neler yapabilir bu moto üzerinde (tabii cok para harcamadan :queen: )
Lucas
23 Eylül 2006, 00:04
Arkada$Lar evde ADSL aboneLigim iptaL ediLdigi icin giremiorum pek nete..
Not : 4 portLu modemLe 4 ki$i bagLaninca iptaL ettiLer, ayni yontemi kuLLananLar dikkat edin bence..
AsiL onemLi mevzuu Kewaay'imi sattigim arkada$ motoru Kaynarca civarinda caLdirdi.. PLakasi 77 DC 731 Rengi krem.. Goren yada duyan oLursa haberdar ederseniz arkada$a yardimci oLmu$ oLuruz..
Cep TeL : 0538 469 99 03
zeda3000
23 Eylül 2006, 01:13
Lucas gitti senin yadigar desene, yazik tabi. Bende dun motoru teslim ettim.Bugun suzuki boyadan cikti , yeni nesil boya olan cift pigmentli boya yaptik.Gece siyah gunduz mavimsi. 400 ytl jantlar dahil. SL ni boyatmak isteyen olursa aklinda bulunsun.
Yarin makinayi teste sokacaz, 200km/h son hizi var bakalim durumuna:mrgreen:
Bu makinayida alir almaz modifiye ettik. Walla ustanin yuzu guluyor beni gorunce neden ise.
oldwolf
23 Eylül 2006, 03:00
ressam dostum bu conta olayı titreşimi ne kadar azalttı rahatlatıcı derecedemi yoksa hiç uğraşmaya değmezmi sence.....bide bizim memlekette gezmediim yer kalmadı kauçuk conta denen şeye rastlayamadım yauv.
hayalbert
23 Eylül 2006, 07:29
slm beyler ben birşey sorcam sizede vites ile arka fren diğer chopperlara göre motor koruma demirine çok yakın değilmi
bence mevcut durumda koruma demirine tabi ki çok yakın, burdaki arkadaşlar SL aşkı ile alıştılar haberleri yok, hatta şöyle de denebilir aslında peglerden de çok uzaklar, benim arka freni serviste biraz eğerek pege yakın korumaya uzak hale getirdiler (kısmen), ama kanuni tiger ile karşılaştırınca bir dizayn hatası olduğunu kesin anlarsın
bu arada benim akü boşalmış, hiç bir faaliyet yok, bu meret yerinden nasıl sökülür, belki şarj tutar
clubrn
23 Eylül 2006, 08:32
selaaam bende bıraz resım ekleyım dedım pc dekı sorun yuzunden ekleyemedım :(haa bırde sunu solıyım arka koltuk yanlarındakı keeway yazılarını sılmek ısteyen bır kac arkadasımız vardı ben sılmek ıcın selulozık tıner kullandım hıc ız kalmadı egzos ıclerıne sıyah sprey sıktım o kuflu goruntu yerıne canavar gıbı bı goruntu geldı
cemiltn
23 Eylül 2006, 09:23
Selam arkadaşlar bende bi keeway sl kullanıcısı idim,forumları okudum hem gezilerden SL aşkından bahsediyosunuz (beni yanlış anlamayın) ama bu motordan ne zevk alıyosunuz ki ben 11400 de sattım motoru ve aldığıma alacağıma pişman.dağılmadık vibrasyondan çatlamadık yeri kalmadı allahtan garantiye girdide bu parçalar değişti.motor koruma demiri bile çatladı ya vibrasyondan bu kadar emanet dandik bi motor görmedim,gas verirsin gitmez heryerinden zarıltılar gelir.
ben değişiklik olsun diye camını çıkardım çantalarını söktüm ne kadar keeway yazısı varsa iptal ettim ama anladım sonuçta eşşek gene aynı eşşek......:pr:
herneyse binen gene binsin ama bu motora verilen paralar haram
hepinize kolay gelsin tekeriniz düz bassın
Hammer
23 Eylül 2006, 11:46
Arkadaşlar SL imi satmış bulunmaktayım.
Daha önce bisiklet dışında iki tekerli hiçbir araç kullanmamışken motor kullanmayı bu makinada öğrendim.Pek bir sorun çıkarmadı doğrusu.Ufak tefek problemler ise hep halledilebilir türdendi.
Yani ben bu makinadan memnun kaldım.Sattığım arkadaş binip giderken arkasından bakakaldım ve içimi bir hüzün kapladı.
Belki foruma pek uğrayıp sizler kadar fazla yazamadım ama motorla ilgili bilgi ve tecrübelerini bizden esirgemeyen,ufak da olsa karşılaştığımız sorunların çözümünde yardımcı olana başta Zeda olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Kısmet olursa 4-5 ay sonra başka bir motorla kaldığım yerden devam etmek istiyorum.
Herkese saygılar selamlar.Allah hepimizi kazadan beladan korusun.
stratejii
23 Eylül 2006, 13:31
eşşek gene aynı eşşek
bu eşşekliği 11.400 km de mi anladın :queen: :queen: :queen:
alialince
23 Eylül 2006, 19:54
arkadaşlar motomaxın sitesine baktınız mı superlight 4.099,00 ytl olmuş herhalde motomax elindeki stoğu bitirdi ve gümrükten yeni mal çekti ve devletin koyduğu o teminat denilen vergi ilk defa motomaxta fiyatlara yansımış oldu veya daha basit bişeyde olabilir tabi, mesela internet sayfasını hazırlayan arkadaş yanlış yazmış olabilir:))
emrahsaglik
23 Eylül 2006, 20:11
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=22103
Burada Keeway Super Light im ile yaptigim gezi hakkında fotograflar ver yazilar bulabilirsiniz. Kalin saglicakla
kadavra450
24 Eylül 2006, 00:41
arkadaşlar arkadaşımla ortak keeway aldık bugün.45km'de bir iki sorun var gibime geldi yardımcı olursanız çok sevineceğim.
birincisi motor bazen gaz yemiyor sanki.aşırı tekliyor bu durum olduğunda.bunun iki sebebi olabilir gaz ayarı en sonda yada debriyaj tam basmıyor.çünkü yokuş yukarı çıkarken motor tekledi(inanın feci tekliyor,duruyorduk nerdeyse) ben debriyaja basıp vitese takınca yeniden fırladı normal çalışmaya devam etti.
ikincisi yokuşlarda nasıl kaldırıyorsunuz motoru.bize frene basın filan dediler o şekilde beceremedik ve araba tarzında kaldırmaya başladık ki çok başarılı oldu.ikimizde iyi derecede araba kullandığımız için bu durum bize bir sakınca yaratmıyor,motora zararı varmıdır?
belirtmeyi unutmuşum:)araba tarzı:el freni çekmeden yarım debriyaj ile arabayı sabitleyip sonradan kaldırmak.tabi buna alışınca birkaç saniye sürüyor sadece.
oldwolf
24 Eylül 2006, 03:08
arkadaşlar arkadaşımla ortak keeway aldık bugün.45km'de bir iki sorun var gibime geldi yardımcı olursanız çok sevineceğim.
birincisi motor bazen gaz yemiyor sanki.aşırı tekliyor bu durum olduğunda.bunun iki sebebi olabilir gaz ayarı en sonda yada debriyaj tam basmıyor.çünkü yokuş yukarı çıkarken motor tekledi(inanın feci tekliyor,duruyorduk nerdeyse) ben debriyaja basıp vitese takınca yeniden fırladı normal çalışmaya devam etti.
ikincisi yokuşlarda nasıl kaldırıyorsunuz motoru.bize frene basın filan dediler o şekilde beceremedik ve araba tarzında kaldırmaya başladık ki çok başarılı oldu.ikimizde iyi derecede araba kullandığımız için bu durum bize bir sakınca yaratmıyor,motora zararı varmıdır?
belirtmeyi unutmuşum:)araba tarzı:el freni çekmeden yarım debriyaj ile arabayı sabitleyip sonradan kaldırmak.tabi buna alışınca birkaç saniye sürüyor sadece.
bence ilk olarak jikle ni kontrol et kapalı olduundan emin ol aynı şeyi bende motoru ilk aldığımda yaşadım gaz yemiyodu meğer jikle açık gidiyomuşum ondan olabilir yada karbüratörün pislenmiş olabilir (jikle aşağıda iken tam kapalı)
zeda3000
24 Eylül 2006, 16:25
Motoru yokusta kaldirmak cok basittir, tek yapman gereken debriyaj ve arka fren pedalini koordineli kullanmak. Freni biraktikca kavramayida birak ve gazi ver cok bagirtmadan.Motor asla geri kaymaz
kadavra450
25 Eylül 2006, 01:04
jiklenin kapalı olduğundan eminim.45km'de olan karbüratör kirlenir mi?belki arıza yapmış olabilir.ben birde acaba debriyaj tam kavramıyormu diye düşünüyorum çünkü bazen boşa attığımızda ışık yanıyor ama boşa geçmiyor motor.yukarıda da dediğim gibi yokuş yukarı giderken birinci vitese taktım feci tekledi,tekrar bastım pedala fırladı ondan sonra
bizim ayak freninin mesafesi çok mu kısa acaba.çünkü yokuşta kalkarken ayak frenini yavaşca bırakamıyoruz hemen kaçıyor geriye.pedal mesafesi yok.nokta gibi.
cevaplar için teşekkürler
northern
25 Eylül 2006, 01:27
bindikçe alışırsınız arkadaşlar yo fren mesafesi kısa yok yokuş yukarı tekliyor alışınca motora yapmazsınız hiçbirini kazasız belasız sürüşler:P :cat:
giotine
25 Eylül 2006, 01:36
Benim sorunum da şu ark.lar ...
Motoru jikle en alttayken çalıştırıyorum ısıttıktan sonra ortaya alıyorum ama yol aldığımda motor 5000 devir de boğuluyor. tekrar en alta aldığımda jikleyi sorun yok. bide şöyle bir durum var jikle en yukarıdayken motor hiçbir şekilde çalımıyor sıcak motor stop ediyor.
Nedir anlayamadım ... ???
oldwolf
25 Eylül 2006, 01:56
giotine dostum aynı olayı motoru ilk aldıımda bende yaşadım ama bende senin gibi ters olanı yapıyomuşum:silent: motor soğukken ilk çalıştırırken en yukarı alacaksın motor biraz ısındıktan sonra ortya alacaksın tamamen ısınıncada en altta yani kapalı konumda olacak:cat:
giotine
25 Eylül 2006, 01:59
giotine dostum aynı olayı motoru ilk aldıımda bende yaşadım ama bende senin gibi ters olanı yapıyomuşum:silent: motor soğukken ilk çalıştırırken en yukarı alacaksın motor biraz ısındıktan sonra ortya alacaksın tamamen ısınıncada en altta yani kapalı konumda olacak:cat:
İyi de jikle en üstteyken motor hiç çalışmıyorki . en alttayken tek marşla alıyor devam edebiliosun aynı şekilde ama ortadayken motor 5000 devirden sonra tekliyor.
jamaisvu
25 Eylül 2006, 07:26
valla arkdaslar sitede genel bi problem görüyorum herkez motoru övüyor kötü özelliklerine değinmiyor ve alıcak olan arkadasları bende aldım sende al diyor herkez kendi motoru için motor güzel fiyatıda ii ama benim motorun anahtarlığı kırıldı zaten dandik bi anahtarlığı var ikinici motor 100km 14 milyon filan yakıyordu benim 500 km glemeden motor arıza yaptı bunlar herkezin basına gelebilirmi aslında gelebilir ama gelmemsi lazım motorun sekkli güzle değdim gibi ama diğer çinliler gbii bundada problemler çıkıyor olmıcak zmanalarda lastikler yağmurda acayip kayıyor bunu belirtmeme gerek yok herhalde bide motor ene fazla 90 yapıyor düz yolda iki kişi çekisi baya etkiyor boyu uzun olanda binebilir ama 180 lik bir adamda bu motut rahtlıkla kullanabilir çanataalrı güzel olmmaaıs camda bence motoru zaten ilk aldığımda bunları çıkartmak oldu bukdar
obkavi
25 Eylül 2006, 10:17
giotine dostum jikle ortadayken 5000 deviri geçmez zaten en altta olacak
cobalt
25 Eylül 2006, 10:39
İyi de jikle en üstteyken motor hiç çalışmıyorki . en alttayken tek marşla alıyor devam edebiliosun aynı şekilde ama ortadayken motor 5000 devirden sonra tekliyor.
jıkle acık ken ( ustte) elını gazdan cekersen stop eder bu sekılde calısırkende cıg benzın kokusu alabılırsın bu durumda 15-20 sn calıstırıp jıkley ıortaya al 2-3 dk kadar calıssın ( yaklasık olarak kaskını gıyıp dızlıklerını takacagın sure acele etmeden) yola dusmaden once jıkleyı asagı ındır hadı allah kazadan korusun
not : havalar sogudugunda bu ısınma suresı artacaktır bunuda dıkkate alınız hanı montun uzerıne tulum yagmurluk gıyme suresı de ekleyebılırsınız:P
Thunder79
25 Eylül 2006, 11:27
bujiyi değiştirdikten sonra motorla yola çıkma sürewm yaklaşık 30 saniye
stop etmeden devam edebiliyorum.
giotine
25 Eylül 2006, 11:57
giotine dostum jikle ortadayken 5000 deviri geçmez zaten en altta olacak
jıkle acık ken ( ustte) elını gazdan cekersen stop eder bu sekılde calısırkende cıg benzın kokusu alabılırsın bu durumda 15-20 sn calıstırıp jıkley ıortaya al 2-3 dk kadar calıssın ( yaklasık olarak kaskını gıyıp dızlıklerını takacagın sure acele etmeden) yola dusmaden once jıkleyı asagı ındır hadı allah kazadan korusun
not : havalar sogudugunda bu ısınma suresı artacaktır bunuda dıkkate alınız hanı montun uzerıne tulum yagmurluk gıyme suresı de ekleyebılırsınız:P
Anladım şimdi çok teşekkürler. Burda biri tam tersini yazmış onu okudum ve kafam karıştı açıkçası. Demekki en üstteyken jikle 15-20 saniye gazla çalıştırıp jikleyi ortaya alıp 2-3 dakika beklemek gerek. Sonrada jikleyi en alt'a alıp yola çıkmak gerek ... :bounce:
Peki bu motorun 9500 den sonra teklemesine ne diyorsunuz ??
cobalt
25 Eylül 2006, 12:29
Peki bu motorun 9500 den sonra teklemesine ne diyorsunuz ??
Allahın hikmeti ne diyim 9000 de redline a giren motorun 9500 de teklemesı normal diyorum . sonucta alrındaki 150 cc tek silindir bi makina :P
zeda3000
25 Eylül 2006, 15:53
Kesici var motorunda dostum 9500 den sonra tamircinin yuzu guler eger devam edersen. yeni motor alman gerekir. :mrgreen:
GeCe__
25 Eylül 2006, 20:48
:):) ben 120-130 bastıgımda devır 10500-11000 oluyor vala hıcte tekleme olmuyor sanırım ben astım onları zuahahah
rebet
25 Eylül 2006, 21:02
Arkadaşlar,aküsü bitip de garantiden degiştiren var mı? maslak V motor garantiye girmez der akü için..Bu arada yeni yuasa akü 50 dolar'mış,bilginize..Tabi amperi kaç onu bilmiyorum..Bizimkinin amperi kaç? Bilen varsa onu da yazsın lütfen..İyi sürüşler...
Sinan Er
26 Eylül 2006, 00:25
merhaba arkadaşlar
özlemediniz inşallah
biz sürü sayfa geçmiş ben o kadar sayfa SAKIN SL 150 ALMAYIN dememişim çoook büyük eksiklik
ŞİMDİ DİYORUM SAKIN ALMAYIN BU MOTORU YOKSA BURALARDA ŞURASI ŞÖYLE OLDU BURASI BİLMEM NE OLDU SÜRÜNüR DURURSUNUZ
paRANIZA YAZIK PARANIZA
kovboy03
26 Eylül 2006, 01:12
merhaba arkadaşlar
özlemediniz inşallah
biz sürü sayfa geçmiş ben o kadar sayfa SAKIN SL 150 ALMAYIN dememişim çoook büyük eksiklik
ŞİMDİ DİYORUM SAKIN ALMAYIN BU MOTORU YOKSA BURALARDA ŞURASI ŞÖYLE OLDU BURASI BİLMEM NE OLDU SÜRÜNüR DURURSUNUZ
paRANIZA YAZIK PARANIZA
Yahu muhalefet ARGAT sen nerelerdesin özlettin yaaa
Özlemez olurmuyuz bu dünyada herzaman senin gibi insanlar oldu ve olacakta..
Allahını seversen sen şu anda ne kullanıyorsun ve kaç para verdin? buralara çıkıpta boş laflar yapma.
Biz burada 3-5 arkadaş muhabbet ediyoruz ve amacımız birbirimize yardımcı olmak.Sen ne sylersen söyle ben bu topicin hepsini okudum ve yle motoru aldım.O zamanlarda yine sen vardın ve yine aynı lafları ediyordun:bak grdün mü alacak adam senin o aptal ve dayanaksız sadece boş laflarına pekte önem vermiyor muşşşş.:farao:
Jiklede problem yaşayan arkadaşlar:hep ilk motorumuz bu oluyor ya deneyimsizlik:arkadaşlar bütün motorlarda jikleyi motor soğukken kademeli kullanılır ve sıcakken çekersen stop ederBu gayet normaldir...
Yokuşlarda kalkarken problem yaşayan arkadaşım bir de ön frenle kalkmayı dene ben 17 senedir vitesli motor kullanırım ön freni kullanırım yani freni bırakırken yavaşca debriyajı bırak zamanla alışırsın.:cat:
Thunder79
26 Eylül 2006, 11:36
geçenlerde vpower 100 koydum makinaya 20 ytlye 6 lt. 6lt ile yaklaşık 170 km gidebildim. Devirli kullandım sayılır 6000-8000 arası. Bu değerlere göre fazlamı yaktı az mı yaktı?
V power 100 => 3,29 YTL
V power =>2,78 YTL
Kurşunsuz => 2,74 YTL
NOT= 100 koydunda ne oldu diyenlere ... pek bişi değil 3000 devirde bile gitmek isteğiyle yanıp tutuşan fakat 95 i geçemeyen bir makina :D sadece vpower alacağım bundan sonra
zeda3000
26 Eylül 2006, 14:47
Birileri 130 basiormus muahaha ben unuttum walla sabah daha 190 gordu makina , yavas gitmek sikici oluyor sanirim:mrgreen: (50 beygir ne yaparsin)
Bu arada Japon motorun guseligi hic vibrasyon olmamasi arkadaslar. Ama keewayde gelen alarm olayi tabiki yok hemen taktirdim , alarm 28 ytl taktirmak 25 ytl. Bizim SL deki ayni tip alarmi takiyorlar zaten. Sesi bile ayni.
oldwolf
26 Eylül 2006, 21:22
harbiden haaa argat bu sefer baya geç kaldın nerlerdesin bee özlettin kendini kereta bizde ortalıkta kaşınan birileri yok deyip duruyoduk özletme oolum bu kadar kendini cık cık cık
şşşş zeda dostum ayıp oluyo ama haaa :queen: ne o öyle 190 gördüm falan basan var basamayan var:cat: çocukların yüreğine incek sonra :wiinkk:
cıkom
26 Eylül 2006, 22:26
arkadaslar bu motorun tek derdı titresim depo altındakı baglantıyı servıste cıkartın yetmezse reno marka arabaların takozlarını motoru tutan kısımlara monte ettıren arkadaslarım var tıtresım 9000 devırde dahı neredeyse yok
oldwolf
27 Eylül 2006, 02:53
anaaa nası yani şu takoz olayını biraz açsana dostum cıkom yani nasıl oluyoda oluyo bizim motorlara mı yaptırdılar bağlantıyı çıkarma olayı sakat ondan yana değilim ama bu takoz olayı fena fikir değil gibi detaylı bilgi bekliyoruz
obkavi
27 Eylül 2006, 10:11
şu takoz işini biraz açalım dostum ya
kadavra450
27 Eylül 2006, 11:53
arkadaşlar motoru bildiğiniz gibi cumartesi aldık.fakat üç gün geçtikten sonra yaptığımız bir ani fren sonucu ön frenin yağı boşaldı.o an tuttu ama şimdi tutmuyor.yetkili servise götürdüm,montajı iyi yapılmamış dedi.vidaları eliyle çevirdi.freni patlamaması lazımdı 3 günlük motor dedi.sağ sinyal kitleniyordu onu hallederiz dedi.debriyaj ayarsız ayarlayalım dedi.fren balatası diske sürtüyormuş,çizdiyse değiştiririm dedi.
arkadaşlar motor üç günlük.tamam aşırı bir kalite beklentimiz yok ama sizcede bu kadarı biraz abartı olmadı mı?
NOT:servis para talep etmedi sağolsunlar.
Ercument
27 Eylül 2006, 15:08
beyler yardıma ihtiyacım var dün akşam yeğenimle birlikte motorları yıkattık ve motorlar birdaha çalışmadı bujileri sildik ne yaptıysak çalışmadı aklınıza gelen bir şey varmı neresine bakalım, servisede baya uzak yerde kaldı, hafta sonuna kadar motorsuz kalmakta istemiyorum. Daha önce defalarca yıkatmıştım böyle bir sorun olmamıştı.
stratejii
27 Eylül 2006, 15:20
şşşş zeda dostum ayıp oluyo ama haaa :queen: ne o öyle 190 gördüm falan basan var basamayan var:cat:
doğru söze ne denir :queen: :queen: :queen:
gokhan1507
27 Eylül 2006, 18:24
Arkadaşlar ortalama bu mtotor 100 km de ne kadar yakıyor..
yakıt benim için çok önemli..
2 lt reyi geçmiyorsa tam benlik
bana özelden motoru anlatabilecek varsa çok sevinirim..
motor alacağım fakat çok karasız kaldım..
bana yardımı dokunacak arkadaşların özel mesajını bekliyorum..
yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ediyorum..
bir de göstergesinde motorun 90 ve 140 var 140 km/s ötekisi ne resmi bir siteden aldım..
http://img291.imageshack.us/img291/5129/keewaysup1507bm2.th.jpg (http://img291.imageshack.us/my.php?image=keewaysup1507bm2.jpg)
halil taşgıt
27 Eylül 2006, 22:15
iyi akşamlar 2006 ağustos yında 150 cc keeway marka superlight motor aldım garip bir ses geliyordu dişli grubunun bulunduğu yerden açtılar vites dişlilerin orda 4 tane helezon yay var onları değiştirdiler ama sorunum çözülmedi daha çok 2.3.4.ve 5. viteste gaz verdiğim zaman süratlenmek için garip vede yüksek derecede takırtılı birses geliyor ben bu sesi çözemedim sağlıklı bir ses değil servis elemanı duyamıyormu bilmiyorum sizce nedir
Lucas
28 Eylül 2006, 00:08
Calinan eski motorum bulundu arkadaslar.. Bi kac parcasini sokup birakmislar oyle.. Aman dikkat diorum hepinize tekrar
Zeda : Kapisiriz dostum.. Kalkista sans tanimiyorum kendime ama 2. viteste bisiler olabilir belki :P Saka bi yana tekrar hayirli olsun.. Bakalim daha neler alip neler saticaz :)
[QUOTE=gokhan1507;443327]Arkadaşlar ortalama bu mtotor 100 km de ne kadar yakıyor..
bana özelden motoru anlatabilecek varsa çok sevinirim..
motor alacağım fakat çok karasız kaldım..
bana yardımı dokunacak arkadaşların özel mesajını bekliyorum..
yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ediyorum..
bir de göstergesinde motorun 90 ve 140 var 140 km/s ötekisi ne resmi bir siteden aldım..
QUOTE]
Ozelden anlatmaya gerek var mi bilmiorum.. Sadece bir soruna yanit vereyim.. 100 Km'de 2 litre benzinle gitmen zor.. Hatta cok zor.. Dier tum sorularin icin forumu oku aradigini bulursun sanirim :)
CaVreS
28 Eylül 2006, 23:45
beyler yardıma ihtiyacım var dün akşam yeğenimle birlikte motorları yıkattık ve motorlar birdaha çalışmadı bujileri sildik ne yaptıysak çalışmadı aklınıza gelen bir şey varmı neresine bakalım, servisede baya uzak yerde kaldı, hafta sonuna kadar motorsuz kalmakta istemiyorum. Daha önce defalarca yıkatmıştım böyle bir sorun olmamıştı.
Tazyikli ve tazyiksiz olarak motoru her sekilde yıkıyorum sorun yok.Elektriksel bir sorun olabilir.Servise gittin mi?
obkavi
29 Eylül 2006, 10:59
selam arkadaşlar Cumartesi hava iyi olacakmış bi iftardan sonra organizasyonu veya sultanahmet veya bi iftar organizasyonu veya herhangibişey bir araya gelelimde İstanbul anadolu veya Avrupa yakası farketmez
ne diyosunuz
Thunder79
29 Eylül 2006, 11:13
Birileri 130 basiormus muahaha ben unuttum walla sabah daha 190 gordu makina , yavas gitmek sikici oluyor sanirim:mrgreen: (50 beygir ne yaparsin)
Bu arada Japon motorun guseligi hic vibrasyon olmamasi arkadaslar. Ama keewayde gelen alarm olayi tabiki yok hemen taktirdim , alarm 28 ytl taktirmak 25 ytl. Bizim SL deki ayni tip alarmi takiyorlar zaten. Sesi bile ayni.
HJM bizimde Suzuki miz olsaydı Bizde SUUUU ZUUUUUU Kİİİİİİİ dedirtirdik :queen:
arkadaşlar motoru bildiğiniz gibi cumartesi aldık.fakat üç gün geçtikten sonra yaptığımız bir ani fren sonucu ön frenin yağı boşaldı.o an tuttu ama şimdi tutmuyor.yetkili servise götürdüm,montajı iyi yapılmamış dedi.vidaları eliyle çevirdi.freni patlamaması lazımdı 3 günlük motor dedi.sağ sinyal kitleniyordu onu hallederiz dedi.debriyaj ayarsız ayarlayalım dedi.fren balatası diske sürtüyormuş,çizdiyse değiştiririm dedi.
arkadaşlar motor üç günlük.tamam aşırı bir kalite beklentimiz yok ama sizcede bu kadarı biraz abartı olmadı mı?
NOT:servis para talep etmedi sağolsunlar.
İşleri bu Bende haziranda aldım hiçbir sorunum olmadı aynalar dışında. LAstikleri değiştirdim bujiyi aynayı değiştirip bide sissy bar taktırdım motoru zorlamadım en iyi yağdan koydurttum. Rodajı tamamladım. Motorumu sevdim ve istediği özeni ona sağladım.
Motora özenle bakrsan geri dönüşü iyi oluyor. Bide şans da önemli bazı parti mallar kötü olabiliyor. En iyisi iyi bir usta bulman olacaktır.
Arkadaşlar ortalama bu mtotor 100 km de ne kadar yakıyor..
Valla en devirli halde bile maximum 100km de 3,5lt yakıyor. 2. nin altında yakan bir başka cruiser dünyada bulamazsın. Cruiserlar içinde en az bu yakıyor şu an hesabımda devirli kullansam bile 20 ytl ile minimum 250 km gidebiliyorum. Bir depo 500 km yi geçiyor. bilgine.
selam arkadaşlar Cumartesi hava iyi olacakmış bi iftardan sonra organizasyonu veya sultanahmet veya bi iftar organizasyonu veya herhangibişey bir araya gelelimde İstanbul anadolu veya Avrupa yakası farketmez
ne diyosunuz
Olur ama karşısını önermiyorum :D ne varki karşıda :D :queen:
gokhan1507
29 Eylül 2006, 11:39
bu çin malı motorlarda genelde çıkan sorunlar....[ almak istiyordum fakat çok sorun çıkarıyorlarmış]
1-ıslandıktan sonra çalışmama yani suya dayanıksız motorlar bisikletler bile ıslandıktan sonra çalışıyor fakat bu motorlar çalışmıyormuş..yani yağmurlu havalarda kullanamayız..
2-montaj hataları bir sürü soruna yol açıyormuş...
bu 2 durumu çürütebilecekler var mı? bu motorlardan almak istiyorum fakat bu 2 BÜYÜK sorun çin malı almama engel oluyor..
cobalt
29 Eylül 2006, 12:52
bu çin malı motorlarda genelde çıkan sorunlar....[ almak istiyordum fakat çok sorun çıkarıyorlarmış]
1-ıslandıktan sonra çalışmama yani suya dayanıksız motorlar bisikletler bile ıslandıktan sonra çalışıyor fakat bu motorlar çalışmıyormuş..yani yağmurlu havalarda kullanamayız..
2-montaj hataları bir sürü soruna yol açıyormuş...
bu 2 durumu çürütebilecekler var mı? bu motorlardan almak istiyorum fakat bu 2 BÜYÜK sorun çin malı almama engel oluyor..
onlar ne ki ? zamanla çin malı motora binenlerin gözlerinde çekikleşme ve ten renginin sararması da olabiliyomuş bu yüzden motora çıplak elle değmeyin mümkünse *ıçınızın altına iki minder daha koyun diyomuş uzmanlar
1 - bujisini ıslattıktan sonra hicbir motoru çalıştıramazsın ( yaklasık 30 -35 cm derinlikte suya girip cıktım hiç te oyle calısmamazlık yapmadı )
2 - montaj hataları her turlu cıhazda soruna neden olur
snrtrt
29 Eylül 2006, 12:52
arkadaşlar uzun zamanndır bakamıyordum
zeda hayırlı olsun keeway megalight ını ne kadara sattın acaba mahsuru yoksa yazarsan satmak isteyenler için bi fikir olabilirr . okadar masraf ettin kaça sattın merak ediyorum valla
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO