PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 [58] 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201

Carlitoturco
03 Ağustos 2006, 01:50
arkadaslar uzun bir beklemeden sonra S.L ıma kawuştum sonunda:cherry: ama herkeste olan bu sorun bendede var lastikler cok kayıyor ve olursemde bunun yüzünden olzca :) iki saatte 50km yaptım simdilik cok guzel gidiyor ve mükemmel zevk aldım kullanmaktan...yenı alan arkadaslara hayırlı kazasız belasız kullanmalarını diliyorum ... gorüsmek üzere

Virajlarda ağırlığını virajın(motorun) ters yönüne doğru ver, kaymayı biraz önlüyorsun yeni keşfettim. :wiinkk:

Lucas
03 Ağustos 2006, 02:05
Virajlarda ağırlığını virajın(motorun) ters yönüne doğru ver, kaymayı biraz önlüyorsun yeni keşfettim. :wiinkk:
Kaymayi onLeyebiLir beLki ama dengeni bozup kaymaktan beter de oLabiLirsin dikkat et.. Lastik probLemi oLan arkada$Lar Lastik havaLarini kontroL etsinLer.. Cok hava basiLmi$ Lastik yere uyguLanan basinci azaLtacagindan daha cok kaymaya sebep oLur.. Viraja girmeden once hizinizi azaLtin, viraja girdiginizde degiL.. Gidon soLa yada saga cevriLi iken (Donus esnasinda) ozeLLikLe on freni kuLLanmayin, benim gibi yere yapi$mayin :)

zeda3000
03 Ağustos 2006, 10:28
Benzin deposundan benzin musluguna bir cikis var vidali ve uzerinde pembesi soguk kaynak yapistiricisini gorecekseniz. Ordaki yapistirici biraz dandik oldugundan catliyor ve sizdiriyor. Yapmaniz gereken depoyu bosaltip bir gun havalandirmak veya icine sirke doldurmak.Sonrada Sari Kaynak adi verilen sari renkli kaynak ile ol bolgeyi komple kaynaklamak.Sorundan kurtulacaksiniz.Kaynak 25 ytl gibi. Eger siz direk ugrasmazsaniz depoyu takma sokme ile o zaman toplam 40 ytl verirsiniz.

cobalt
03 Ağustos 2006, 10:43
bbaday bana mail adresini verirsen sana motorun üzerindeki resmimi gonderebilirim boy187 kilo 80
zeda bu kaynak yerıne tesisatcıların kullandığı tangit diye bi yapıstırıcı var benzin bunu bozarmı ? kullanılabılırmı depoda? benim şimdilik depoda sorunum yok ama olursa diye .

dr.i
03 Ağustos 2006, 11:16
Selam arkadaşlar, siteye yeni katıldım. Yazdıklarınızı 2 günde bir solukda okudum. Bende bu motordan almayı istiyorum, ancak birkaç sorum var cevaplarsanız sevinirim. Henüz A2 ehliyetim yok onu halledipde mi alsam? Birde kışı geçirip önümüzdeki bahara mı ertelesem. Fikirlerinizi paylaşırsanız senirim. Herkese kazasız zevkli sürüşler...

obkavi
03 Ağustos 2006, 11:48
dr.i dostum ehliyetin yoksa motor neden alıyosun anlamadım gitti, çok tehlikeli ve cezası ağır. bence ehliyet alamadan asla

emrebakan
03 Ağustos 2006, 11:54
Merhaba arkadaşlar. Ben 2 ay önce SL150 aldım. Viteslerde problem yaşıyorum. Örneğin duruyorum ve vitesi 1'e alıyorum. Pedal daha aşağı gitmiyor ve sert duruyor. Bunun anlamı 1 olmalı. Ancak 2'de kalıyor ve kalkarken duruyor. Durduktan sonra boşa almak da epey zor oluyor. Uzun süre 1-2 ve boş arasında pedal bastıktan ve motor vitesteken ve dururken ileri geri ittirip tekrar pedal basmatıktan sonra nihayet boşa geçiyor. Bazen 1'e geçmesi için üzerine bastığım halde boşta kalıyor. Bazı zamanlar vites 1'deyken pedalı aşağı itince de boşa geçiyor. Bazen de boş ışığı yanıyor ama 1'de kalıyor. Nerden anlıyorsun derseniz boş ışığı yanarken marşa bastığımda ani bir fırlama yapıp tekrar duruyor. Tabi bu durumda debriyaja basılı tutup çalıştırabiliyorsunuz. Şimdi acaba bu tür bir problemle karşılaşan oldu mu? Olduysa araya kaç para sıkışmıştır :) Kazasız, belasız günler dilerim.

Thunder79
03 Ağustos 2006, 11:57
Ön ve arka lastikleri değiştiriyorum baştan, tavsiye edeceğiniz modeller nelerdir?

obkavi
03 Ağustos 2006, 12:01
emrebakan dostum 2006 keeway in bazı modellerinde debriyaj hatası var eğer garanti dahilindeysen motomax.com.tr ye gir orada bize ulaşın bölümü var şikayetini yaz onlar seni bir servise çağıracaklardır ve debriyaj yay ve balatalarını değiştireceklerdir.

thubder aldığın marka ve fiyatı bizede açıklardan ii olur

Carlitoturco
03 Ağustos 2006, 14:21
Ön ve arka lastikleri değiştiriyorum baştan, tavsiye edeceğiniz modeller nelerdir?

Çok iyi bi karar vermişsin, orjinal lastikleri çok kötü, bi arkadaş bana pirelli marka lastik önermişti. Fazla bilgim yok.

oldwolf
03 Ağustos 2006, 16:18
selam arkadaşlar sizlere bişey sorucam bilgisi olan ve yardımcı olabilecek arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim motor ilk zamanlar yeni olduğu için pek zorlamıyordum onun için vibrasyonda hissetmiyodum fakat rodaj dolup biraz xorlamaya başlayınca motorda gerçekten vibrasyonun çok olduunu hissettim özellikle 80 denn sonra baya bi vibrasyon oluyo bu konuya bi çözüm yolu varmı vibrasyonu önlemek için neler yapabilirim tamamen kesilmez bunu biliyorum motor sonuçta ama en azından minimuma indirebilmek için neler yapabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler............

emrebakan
03 Ağustos 2006, 17:41
Sağol obkavi. Bugün servise gidiyorum. Ona durumdan bahsedeceğim. Umarım düzeltiriz.

obkavi
03 Ağustos 2006, 17:59
oldwolf kardeş wibrasyonu durduramazsında azaltırsın tüm vidaları elden geçir özellikle motoru şeseye tutturan vidaları bizar azalır

Ercument
03 Ağustos 2006, 18:02
Konu vibrasyondan açılmışken motor bağlantı somunlarının arasına plastik contadan bahsedilmişti ben araştırdım yedek parçacı nalbur vs. hiç bir yerde bulamadım.

oldwolf
03 Ağustos 2006, 20:27
teşekkürler obkavi vidaları elden geçirdim pek gevşek değillerdi ama genede biraz daha sıktım ama sonuçta yapıcak bişey yok sanırım bu vibrasyon için napalım alışıcaz artık titreyerek binmeye :)

ressam_01
03 Ağustos 2006, 21:53
arkadaslar ben alalı 2 gun oldu ama emrenin yaşadıgı problem bendede var vıtes 4'te iken bazen alt vitese dusmem sorun oluyor takılıp kalıyor anca sondurup bıraz ileri geri itip tekrsrdan denemem lazımkı bire kadar ineyim (tabii inebilirsem:) ne yapmamamız lazım bilgisi olan varmı...birde yeni oldugu için 5500 devri gecmiyorum arada sırada 6000 yapıyorum bundan dolayı bır sorun olurmu aceba besinci viteste ise 70 kadar cıkıyor bu devirde de iyimi sizce... bu gidişle daha cok soru soracam bu siteyee kusu bakmazsınız degilmi:rendeer:

Lucas
03 Ağustos 2006, 23:16
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=377138

Tabir-i caiz ise arkadan gecirdiLer.. OKuyun gece gec saatLere kadar fikirLerinize gore hareket edicem arkada$Lar..

arkadaslar ben alalı 2 gun oldu ama emrenin yaşadıgı problem bendede var vıtes 4'te iken bazen alt vitese dusmem sorun oluyor takılıp kalıyor anca sondurup bıraz ileri geri itip tekrsrdan denemem lazımkı bire kadar ineyim (tabii inebilirsem:) ne yapmamamız lazım bilgisi olan varmı...birde yeni oldugu için 5500 devri gecmiyorum arada sırada 6000 yapıyorum bundan dolayı bır sorun olurmu aceba besinci viteste ise 70 kadar cıkıyor bu devirde de iyimi sizce... bu gidişle daha cok soru soracam bu siteyee kusu bakmazsınız degilmi:rendeer:

Vites geci$Leri iLk 1500 Km'ye kadar bende de probLem yaratiyordu.. $u an 3900'Lerdeyim.. Herhangi bir probLemim yok.. Oneri oLarak yuksek vitesLerLe yoL aLirken yava$Ladiginizda vitesi de yava$Lama hiziniza gore du$urun.. BeLki cok iLginc bi oneri oLdu zaten oyLe yapiyoruz diyeceksiniz ama, kisaca;
60 Km hiz ve 4. vites iLe yoL aLirken ornegin 50 Mt sonra donu$ yapacak yada duracaksaniz bir yandan frenLerken bir yandan da vites kucuLtun.. Cunku motor yoL aLirken vitesi kucuLtmek probLem yaratmiyo.. Ve ba$ka bir konu vites bo$ta oLmamasina ragmen N bo$ta i$igi yanabiLiyor bazen.. Vitesin bo$ta oLup oLmadigini anLamak icin ise araba kuLLananLar biLirLer soLa saga vitesi saLLadiginizda beLLi oLur bo$ta mi vitestemi oLdugu.. Motorda ise a$agi dogru bir bo$Luk vardir.. Yani 3'ten 2. vitese aLirken vites koLu bir cm a$agi iniyorsa 2'den bo$a aLmak icin 2 cm bo$Luk vardir.. Bu bo$Lugu gozonunde buLundurarak anLayabiLirsiniz.. Kaza sayiLamayacak kadar basitte oLsa ba$ima geLen oLaydan doLayi sinirLiyim, anca bu kadar acikLayabiLdim kusura bakmayin.. 3 biLinmeyenLi bir denkLeme benzedi ama idare edin artik :)

dr.i
04 Ağustos 2006, 10:19
Öncelikle lucas a geçmiş olsun. Arkadaşlar bu forumda yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bende dün keeway sahibi oldum. Forumda yazılanlar beni çok aydınlattı. Herkese kazasız sürüşler...

zeda3000
04 Ağustos 2006, 10:42
zeda bu kaynak yerıne tesisatcıların kullandığı tangit diye bi yapıstırıcı var benzin bunu bozarmı ? kullanılabılırmı depoda? benim şimdilik depoda sorunum yok ama olursa diye .

Tangiti bende denedim olmadi 2 hafta icinde yine cozuldu. En iyi ve en mantikli cozum yine kaynak.

Lucas
04 Ağustos 2006, 14:59
Öncelikle lucas a geçmiş olsun. Arkadaşlar bu forumda yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bende dün keeway sahibi oldum. Forumda yazılanlar beni çok aydınlattı. Herkese kazasız sürüşler...

dr.i onceLikLe aramiza ho$geLdin.. Motorun hayirLi oLsun, keyifLi ve kazasiz beLasiz suru$Ler..

Ercument
04 Ağustos 2006, 15:26
www.yamaha-motor-europe.com/mt-world/
Arkadaşlar bu siteye kayıt yapanlara bedava anahtarlık gönderiyorlarmış. Motordelisinde gördüm.

cobalt
04 Ağustos 2006, 16:25
lucas gecmıs olsun dostum kendınızı trafıktekı bilimum okuzlerden sakının

kimyacı_23
04 Ağustos 2006, 16:54
merhaba arkadaslar superlightcılar olarak bi araya gelsek turlasak güzel yerler görsek, tanışsak,sohbet etsek,muhabbet olsa bu vesileyle de birazda yol yapmıs olsak sizcede iyi olmaz mı?hadi arkadaslar sizlerden yardım bekliyorum bi bulusma ayarlayalım en yakın zamanda:cat:

dr.i
04 Ağustos 2006, 16:58
Bu benim ilk deneyimim. Almak isteyenlere şunu diyebilirim. Hayatında hiç motora binmemiş biri olarak(ama hep heveslenmiş!!) alan arkadaşın anlattığıyla yetinip gazladım. Yarım saatlik bir alışma devresinden sonra doğru eşimin çalışdığı işyerine gittim. Tabii yavaşdan yavaşdan. Hatun beni görünce küçük dilini yuttu. Başlangıç olarak iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Vites geçişleri iyi, boşa atmayı her acemi gibi bende biraz zorlandım ama sonra alışdım. Vibrasyon benim için iyi(50-60 km/h 'i geçmiyorum. 3-4 aydır araştırmama değdiğini düşünüyorum. Herkes birşeyler söyledi ama ben forumdaki yazıların kulavuzunda bu motora karar verdim. Şunu samimiyetimle diyebilirimki acemi biri için gayet iyi. Almak ya da fikir sormak için e-postam dr.ibrahim22@hotmail.com. Herkese kazasız bol rüzgarlı sürüşler... Pazartesi görüşürüz. Sevgili Lucas sormak istediğim şeylere cevap yazarsan çok sevinirim...

oguzhan86
04 Ağustos 2006, 18:48
herkese meraba bende mondial var bunu değistirecm 150sl
almak istyrm acaba nasıl tercıhen guzel dıyorlar ama kafam karştı bu konu hakkında kullanıcılardan haber beklıyorum herkese selamlar

ressam_01
04 Ağustos 2006, 20:02
herkese meraba bende mondial var bunu değistirecm 150sl
almak istyrm acaba nasıl tercıhen guzel dıyorlar ama kafam karştı bu konu hakkında kullanıcılardan haber beklıyorum herkese selamlar
kardes bende yeni aldım sana tavsiyem hiççç düsünmeden al bu fiyata cok güzel bi makına.... senınkıne 100 basar:) kendine iyi bak

stratejii
04 Ağustos 2006, 21:13
abi adalar guzeldi..ama özkandı unuttun sanırım

haklısın dostum diğer arkadaşla isimlerinizi karıştırdım. ihtiyarlık işte :queen: :queen:

siteye yeni üye olan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz. yeni motor sahibi olan arkadaşlar kazasız belasız inşallah. Bu aralar işlerimin yoğunluğundan toplu olarak cevap yazayım dedim.
tekrar hoş geldiniz :)

kimyacı_23
04 Ağustos 2006, 22:27
arkadaslar bende resim eklemeyi ögrenmeye calısıyodum herhalde yaptım .benim siyah incinin fotografları:

http://i3.tinypic.com/23lji2c.jpg
http://i4.tinypic.com/23ljltj.jpg

Lucas
04 Ağustos 2006, 23:11
Bu benim ilk deneyimim. Almak isteyenlere şunu diyebilirim. Hayatında hiç motora binmemiş biri olarak(ama hep heveslenmiş!!) alan arkadaşın anlattığıyla yetinip gazladım. Yarım saatlik bir alışma devresinden sonra doğru eşimin çalışdığı işyerine gittim. Tabii yavaşdan yavaşdan. Hatun beni görünce küçük dilini yuttu. Başlangıç olarak iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Vites geçişleri iyi, boşa atmayı her acemi gibi bende biraz zorlandım ama sonra alışdım. Vibrasyon benim için iyi(50-60 km/h 'i geçmiyorum. 3-4 aydır araştırmama değdiğini düşünüyorum. Herkes birşeyler söyledi ama ben forumdaki yazıların kulavuzunda bu motora karar verdim. Şunu samimiyetimle diyebilirimki acemi biri için gayet iyi. Almak ya da fikir sormak için e-postam dr.ibrahim22@hotmail.com. Herkese kazasız bol rüzgarlı sürüşler... Pazartesi görüşürüz. Sevgili Lucas sormak istediğim şeylere cevap yazarsan çok sevinirim...

Ne demek dostum.. Ben ve dier tum arkada$Lar birbirimizin sorunLarini cozmek, sevincLere ortak oLmak icin burdayiz.. Benim de maiL adresim lucas@turkcell.com msn'de de ayni maiLi kuLLaniorum.. Yardimci oLabiLirsem ne mutLu bana :)

burakkemal
05 Ağustos 2006, 00:46
Arkadaşlar,Bozcaada'ya yaptığımız gezimizden bu akşam döndük.Feribotla Bandırma'ya gittik.Oradan da Biga-Lapseki-Çanakkale üzerinden (yaklaşık 200Km) Bozcaada'ya vardık.Dönüşte yine aynı güzergah üzerinden İstanbul'a döndük.3 gün süren gezimizde SL'imiz bizi mahçup etmedi.Ancak Bozcaada'nın yollarının çok kötü olması ve yolda bazı yerde esen şiddetli rüzgarlardan dolayı ön camın bağlantı yerlerinde çatlaklar oluştu.Sanırım bir süre daha idare eder ama kısa zamanda değiştirmek gerekecek.Uzun yolda (özellikle düz yollarda) makinanın performansı bize yetti.Ortalama seyir hızımız 70-80 Km. civarında oldu.Yolların boş olması bize büyük kolaylık sağladı.Yokuş yukarı yerlerde biraz bayılsada (artçıyla beraber olmamıza rağmen) genelde yokuşları sıyırdı geçti.Bu fiyata bu performans oldukça iyi...Gayet rahat bir yolculuk oldu.Arkada eşim de gayet rahat geçtiğini söyledi.Bu uzun yol (beni yolda bırakır mı?) gibi sorulara biraz da cevap oldu...Çünkü bu yolculuk bana oldukça güven verdi.Gezi yazıları bölümünde Bozcaada Gezisi başlığı altında bir kaç fotoğraf ve Bozcaada hakkında kısa bilgiler vermeye çalıştım.

burakkemal
05 Ağustos 2006, 00:52
Bozcaada SL kullanmak oldukça zor...Yollar çok bozuk ve mıcırlı...Motorun her taraının oynadığını hissediyorsunuz..

medce
05 Ağustos 2006, 01:20
merhaba arkadaslar superlightcılar olarak bi araya gelsek turlasak güzel yerler görsek, tanışsak,sohbet etsek,muhabbet olsa bu vesileyle de birazda yol yapmıs olsak sizcede iyi olmaz mı?hadi arkadaslar sizlerden yardım bekliyorum bi bulusma ayarlayalım en yakın zamanda:cat:
walla birader bana uyar bir yer belirleyelim hatta bu hafta sonu olabilir ben biraz acemiyim ama bence takılalım bir yerlerde gelmek isteyenler parmak kaldırsın:)

superCT
05 Ağustos 2006, 01:36
bende sonunda aranıza katıldım arkadaşlar.
ismim cihan
hoşbulduk mesajımı aşağıdan okuyabilirsiniz...

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=379289#post379289

Carlitoturco
05 Ağustos 2006, 01:41
Mrb hemşehrim superCT(cihan), bende bursadanım ama ist'da okuyorum. Aramıza hoşgeldin. Bu ara sayımız baya artmaya başladı, ne güzel!

Arkadaşlar ben bu der saadet(galata) buluşmasına gittim, içeriye özellikle kaskımla girdim, insanlara gözlerimle slm werdim, orada MT'den arkadaşlar vardı. Bir allahın kulu mrb demedi, bende mekandan 1dk. sonra ayrıldım, MT arkadaşlığı böyle mi olr yaw :silent:

Biz istanbullu SL ciler de böyle organizasyon yapalım, sizlerden katılım olr mu acaba? Birlikte gezer ve eğleniriz.

Lucas
05 Ağustos 2006, 02:01
istanbuL'da degiLim.. oLsaydim guzeL bir organizasyon yapardim ya da yapiLan organizasyona katiLirdim.. 1-2-3 EyLuL tarihLerinde YaLova MotosikLet KuLubu'muzun Motofest adi aLtinda duzenLedigi bi festivaL oLucak.. BeLediye ba$kanimizin da destekLedigi bu organizasyon icin detayLar beLLi oLunca sizLere de haber veririm.. YaLova'da ki SL sayisi henuz 2 :) Dier arkada$ fazLa iLgiLi oLmadigi icin boyLe $eyLere beni yanLiz birakmazsaniz sevinirim.. iLerLeyen gunLerde detayLari acikLarim..

zeda3000
05 Ağustos 2006, 10:39
Walla harikasiniz , kafayi yemek icten degil Antalya Turkiyedeki en cok motosikletini barindiran il ama gel gorki belediye bir festival yapmiyor.

kimyacı_23
05 Ağustos 2006, 13:50
merhaba medce kimsede bulusma için ses seda cıkmadı ben istanbulun yabancısı sayılırım o yüzden söyle güzel bildigin bi yer varsa ayarlayalım gelecek arkadaslar muhakkat olur.bu vesileyle tanısmıs oluruz ama bu hafta sonu havuza gidilecek 6 ogustos pazar gelmek isteyenler olursa beraber gidelim.bizim bulusmayıda haftaya yapsak fena olmaz gibi geliyo eger sizlerede uygun olursa.:cat:

yuksell07
05 Ağustos 2006, 15:15
motorunu yeni alan arkadaslar:çantaların iç kısmındaki metal seritin altına çantanın arka kısmını tam kaplayacak şekilde pvc kestirip takın, çünkü metal
şerit çantayı kesiyor.

ressam_01
05 Ağustos 2006, 15:35
kimyacı_23 manyak olmus motorun cok begendım hayrını gör,YALNIZ NASIL VE KAÇ LİRAYA YAPTIRDIGINI YAZARSAN ÇOK SEVİNİRİM BEN YAPANI BİLE BULAMIYORUM DA:)....EMRE BAKAN kardes sorunu cozdum yuksek vıtesle gıderken durman veya yavaslaman gerektiginde yavaslarken beragber viteside tek tek düş ozaman takılmıyor eger mesela 4 te iken debriyaj ile durursan yanı vıtesi düsmeden takılıp kalıyor vıtesi düsemiyorsun ve sbirsürü rzil oluyorsun ok? BEN MOTORU ALALI 3 GUN OLDU AMA 280KM YAPMIŞIM VE SU ANDA HİÇ BİR SORUN YOK GİBİ

Carlitoturco
05 Ağustos 2006, 15:46
kimyacı_23 manyak olmus motorun cok begendım hayrını gör,YALNIZ NASIL VE KAÇ LİRAYA YAPTIRDIGINI YAZARSAN ÇOK SEVİNİRİM BEN YAPANI BİLE BULAMIYORUM DA:)....EMRE BAKAN kardes sorunu cozdum yuksek vıtesle gıderken durman veya yavaslaman gerektiginde yavaslarken beragber viteside tek tek düş ozaman takılmıyor eger mesela 4 te iken debriyaj ile durursan yanı vıtesi düsmeden takılıp kalıyor vıtesi düsemiyorsun ve sbirsürü rzil oluyorsun ok? BEN MOTORU ALALI 3 GUN OLDU AMA 280KM YAPMIŞIM VE SU ANDA HİÇ BİR SORUN YOK GİBİ

3 günde 280 KM! ehliyetin yoksa dikkatli ol, dün aksarayda çeviriyorlardı, hemen ara sokağa daldım, kurtardım :P . Ehliyet tarihimi yine uzattılar en erken haftaya cuma sahip olacam. Offfff.

medce
05 Ağustos 2006, 19:17
merhaba medce kimsede bulusma için ses seda cıkmadı ben istanbulun yabancısı sayılırım o yüzden söyle güzel bildigin bi yer varsa ayarlayalım gelecek arkadaslar muhakkat olur.bu vesileyle tanısmıs oluruz ama bu hafta sonu havuza gidilecek 6 ogustos pazar gelmek isteyenler olursa beraber gidelim.bizim bulusmayıda haftaya yapsak fena olmaz gibi geliyo eger sizlerede uygun olursa.:cat:.\
tamam kimyacı o zaman bir dahaki haftasonu bir buluşma ayarlayalım daha saglıklı olur herkesin haberi olur böylece. sanırım büyükcekmecedesin ben üsküdardayım eger karsıya gecebilirsen moda cay bahcesi bence cok uygun olur eger bilmiyorsan istediğin bir yere kadar gelip alabilirim ordan şöyle bir beykoz tarafına dogru uzanırız. ama istersen ortada bir yerde de buluşabiliriz ben gecerim o tarafa. bence bu tanısma toplantısını yapabilirsek biraz hareketlidirmiş oluruz insanları. herkes birbirleriyle tanışma fırsatı bulur hem de fikir alış verişi yapabiliriz ilerde yapabileceğimiz gezilere ön ayak olmus olur bu tanısma toplantısı. Tabi diğerr sl cilerde ilgi göstermeli ne dersiniz arkadaslar şöyle toplu halde bir tozunu attırsak yolların hemde herkes sl ci oldu mu ayrı bir tadı olur bence.:cat:

alialince
05 Ağustos 2006, 19:20
arkadaşlar motomax.com.tr ye bakın superlight 2.499 ytl hayırlı olsun

ressam_01
05 Ağustos 2006, 19:29
Haddİİİİ Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Yenİce ZiÇtik:d Yaaa Alali 3 Gun Oldu Beeeeee TÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜhhhhhhhhh

MaRaNtZz
05 Ağustos 2006, 19:33
İşte Fiyatlar...

MOTOMAX-KEEWAY

SCOOTER

Matrix 150 ŞOK FİYAT 1999 YTL

Partner 100 ŞOK FİYAT 1199 YTL

Focus 125 ŞOK FİYAT 1499 YTL

Hurricane 90 ŞOK FİYAT 1499 YTL

Focus 100 ŞOK FİYAT 1399 YTL

ARN 150 ŞOK FİYAT 1799 YTL

CHOPPER

Superlight 150 ŞOK FİYAT 2499 YTL

Supershadow 250 ŞOK FİYAT 3699 YTL

MOTOSİKLET

Speed 150 ŞOK FİYAT 2099 YTL

Arkadaşlar sizce bu motorlar için fiyatlar daha da düşermi yoksa hemen almak uygunmudur?
Bide vade farkı olmadan taksitle Superlight 150 alabileceğimiz biryer varmı acaba...

kimyacı_23
05 Ağustos 2006, 19:33
arkadaslar sissybarı eminönünden aldım motomax bayiide var sanırım 6-7 tane daha var.toplantıyı haftaya yapalım gayette güzel olur yeni insanlar tanımak kadar güzel bişey var mı.benim için farketmez ama kaybolmayacagım bilindik yerler olursa sevinirim:) biraz yabancısıyımda istanbulun.:) soyle motorları görücüye cıkaralım ne dersiniz:cherry: haftaya arkadaslarında katılımını bekliyoruz bizi yanlız bırakmazsınız umarım. :cat:

bbaday
05 Ağustos 2006, 19:56
buradaki bayii lere sordum 3000 ytl diyorlar motomax ı aradım buradan alırtsanız2500 dedi nasıl iş anlamadım:silent:

kanarya_avcisi
05 Ağustos 2006, 21:24
arkadaşlar herkese meraba..bende keeway 150 superlight almak istiyorum forumdaki bütün msj ları okudum baştan sona genelde memnun çoğu kişi..bazılarıda satacam bu motoru diyip başından atıyo..ben daha yeni başlıycam onun için lütfen tecrubesi olanlar cevap versin bu motoru almalımıyım eğer al diyenler varsa neden? artıları neler yada memnunmusunuz?birde fiyat konusunda ankarada 2.990 ytl olarak duydum.forumdada 2.500 olarak yazmış bazı arkadaşlar ben anlayamadım bir türlü.lütfen sadece bilgilendirme amaçlı cvp yazın.tecrubelerinizle ilgili yazınki bende net bir şekilde kararımı vereyim..şimdiden hepinize tşk ederim..

ressam_01
05 Ağustos 2006, 22:35
arkadaşlar herkese meraba..bende keeway 150 superlight almak istiyorum forumdaki bütün msj ları okudum baştan sona genelde memnun çoğu kişi..bazılarıda satacam bu motoru diyip başından atıyo..ben daha yeni başlıycam onun için lütfen tecrubesi olanlar cevap versin bu motoru almalımıyım eğer al diyenler varsa neden? artıları neler yada memnunmusunuz?birde fiyat konusunda ankarada 2.990 ytl olarak duydum.forumdada 2.500 olarak yazmış bazı arkadaşlar ben anlayamadım bir türlü.lütfen sadece bilgilendirme amaçlı cvp yazın.tecrubelerinizle ilgili yazınki bende net bir şekilde kararımı vereyim..şimdiden hepinize tşk ederim.. bikere kanaryayı sev avlama:)) arkadasım ben aldım bayada bır arastırdım burada kullanan arkadaslarımda var onlarda cok memnun 150cc cok fazla bişe bekleme kendi arkadasları arasında degerlendırırsen cok iyi bir makına hiç tereddütsüz tavsiye edebilirim ben çok begendım bekledigimden cok daha iyiymiş.. diger moterlara baktım hemen hemen hepsine onlara gore bundakı titreme olayı yok diyecek kadar az.bence bu en büyük avantajıeger bu sekılde bişeyler alacaksan düsünmeden bunu seçebilirsin 25 milyonluk benzinle yani acılıyor olmasına ragmen 380km yaptım ve biraz daha da gider sanırım :) çok uzun oldu kısacası bu siteden okudun gibi hemen hemen herkes memnun bu icattan beeaa:rendeer: fiyatıda bugun gördm kafama sıkacaktım az kalsın motomax ı ara daha detaylı bilgi verirler...kendine iyi bak

kanarya_avcisi
06 Ağustos 2006, 00:37
bikere kanaryayı sev avlama:)) arkadasım ben aldım bayada bır arastırdım burada kullanan arkadaslarımda var onlarda cok memnun 150cc cok fazla bişe bekleme kendi arkadasları arasında degerlendırırsen cok iyi bir makına hiç tereddütsüz tavsiye edebilirim ben çok begendım bekledigimden cok daha iyiymiş.. diger moterlara baktım hemen hemen hepsine onlara gore bundakı titreme olayı yok diyecek kadar az.bence bu en büyük avantajıeger bu sekılde bişeyler alacaksan düsünmeden bunu seçebilirsin 25 milyonluk benzinle yani acılıyor olmasına ragmen 380km yaptım ve biraz daha da gider sanırım :) çok uzun oldu kısacası bu siteden okudun gibi hemen hemen herkes memnun bu icattan beeaa:rendeer: fiyatıda bugun gördm kafama sıkacaktım az kalsın motomax ı ara daha detaylı bilgi verirler...kendine iyi bak
ressam ustam bilgilendirme için sağol..bu makinayı bayadır takip ediyorum vebunun tarzında mondial e falan baktım ilk başta fazla anlamamama rağmen mondial in ön tekerleği mobilet tekerleği gibi küçücük ilk anda gözüme çarpan bu oldu.alacam inşallah bu fiyat konusunda gidip iyi bir araştırma yapmam lazım öğrenci adamız nede olsa..bakalım hayırlısı herkese kazasız,belasız ve zevkli sürüşler..dikkat edin kendinize..:)

Carlitoturco
06 Ağustos 2006, 01:19
Mondial kesinlikle alma KW hem perfonmans hem görüntü olarak birkaç gömlek daha üstün. Ressam arkadaş 25 ytl ile nasıl 380 KM gittin? Benim motor ilk full depo (40.5 Ytl ye doldu) ile 300 KM gitti. İnş benim makina da seninki gibi yakmaya başlar. Ehliyetsiz dolaşmayın, çok çeviriyorlar. Aklıma gelmişken söyleyim dedim. Motorumun tadını ehliyetsizlikten dolayı hala çıkaramadım. Alalı 1 haftayı geçti, rahat rahat hiç çıkamadım.