Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Carlitoturco
11 Temmuz 2006, 01:28
Arkadaşlar ben sanırım keeway almaktan vazgçiyorum çünkü yüzleştiğiniz problemler gayet ciddi problemler ve çözüm bulunamayanların sayısı ve önemi de fazla. Sayfa 167 de bir mesaj yazmştm, yazdığım mesaja nispeten cevaplar aldım, aldığım cevaplar da beni motordan soğuttu. Keewayi her ne olursa olsun beğenmeye devam edeceğim, gönülsüz olarak Regal almaya yöneliyorum. Makina bizimkilere göre daha sorunsuz ve güçlü. Ayrıca 125cc. lik hava soğutmalı bir modeli gelmiş, fiyatı da makul. Onu ciddi bir şekilde incelemeye aldım. Ama Keewayin görünüşü hiçbirinde yok, sorunlu da olsa çok güzel görünen motorlara sahipsiniz. Yanımdan her geçişinizde gözüm üstünüzde olacak. Keewayciler ...
locco
11 Temmuz 2006, 02:22
engineerr hayırlı olsun.bu arada benimde balata aynı sekilde kaçırıyor sanırım ilk yazan bendim bunu.bıktım debrijay konusundan ama obkavinin motorunun incelenmesini bekliycez.bugun ali usta uzmna otoyu aradım.bana burda bir sl ci var onun motoru yolluycaz demişlerdi demek sendin obkavi dostum.herkese selamlar.bu arada zeda gelişmleri sabırsızlıkla bekliyorum.eger dediğin kadar dusuk maliyetlerde ise 200 cc yapmayı bende deniebilirim motoru.
iyi sürüşler
zeda3000
11 Temmuz 2006, 11:06
Dostlar tessekurler
Bu arada elimdeki ilk resimler ile Superlight Fun Club ta tamir kitapcigini olusturdum.Herkezden resim bekliyorum.Kitapcigin link i ni bilerek vermiyorum herkez biraz zahmet edip fun clup kismina girsin ki o topic de canlansin.(Genel istek uzerine)
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=339454#post339454
Hadi bakalim hayirli olsun.
Resim gonderin bana:pr:
obkavi
11 Temmuz 2006, 11:40
arkadaşlar bildiğiniz gibi men motoru uzman grup a vermiştim dün akşam gittim senin motoru motomax yetkilisi gelip aldı dedi şu an motor motomax ta info@motomax.com adresine mail attım durumu hakkında bana bilgi verirmisiniz diye cevabı bekliyorum sanırım bugün akşam teslim edecekler motorumu
arkasından bakıma girecek 2,000 km bakımı buji ngk olacak + lastikleri tubless yaptırıyorum ve dibop ayarları yapılacak bakalım göreceğiz bitince bilgi veririm
cobalt
11 Temmuz 2006, 12:53
subap ayarları yapılalı 1 ay oldu bıraz gevsek olmus gercı sıcak havada sorun omaz dedıler ama benzın tuketımı bıraz arttı sankı ( %10-15 gıbı ) bırde 4000 devirden sonra nerden geldıgını bulamadıgım bır zırıltı var ama on taraftan gelıyor butun vidalara somunlara baktım hepsı mıh gibi sıkı ee bu ses ne pekı :)
lubimaya54
11 Temmuz 2006, 13:13
arkadslar 4000 baKımından geldim simdi sübap ayarı yapılmadı daha gerek yok dediler dinlediler motoru..bide daha yenı bir sl vardı serviste inceledim yenılerde sinyaller zamana baglı olark sönmuyor..yanı otomatık deil aynı zamanda dörtlu war keske bizimkılkerde böyle olsaydı otomatık sinyal sehır ıcınde cok zor oluyor..pekı sizler 4000 kmde neler yaptırdınız herzamankı olagan seyleri yaptılsr subap ayarı yapıyolar mı herkese????
obkavi
11 Temmuz 2006, 16:59
arkadaşlar az önce motomax ile görüştüm motorumun debriyaj yaylarını ve balatalarını konple değiştirmişler yarın teslim edeceklermiş bakalım bekliyorum valla 2 gündür ayrı kaldım karakaçan la özledim keratayı zonunlu olarak araba kullanıyorum, araba kullanmak bukadar mı sıkar insanı ya
NEREDESİN KARAKAÇAN
dün gece motomax a attığım mail
Sayın yetkili
öncelikle ilginize teşekkürler
10/07/2006 tarihide isteğiniz üzere motosikletimi Uzman Gurup adlı servis
noktasına teslim ettim
aynı gün saat 15:00 civarı tarafınızsan motosikletimin alındığını ve
maslaktaki merkez servisinize götürüldüğünü öğrendim. motosikletimdeki
debnrijaj yayları değiştikten sonraki sorunları size tekrar yazmak istiyorum
1. motor ızındığında şehir içi kullanımda vites geçişleri çok sert oluyor
ve hatta bazen düşük viteslere indirmede sorun yaşıyorum veya hiç geçmiyor.
2. daha önce 8-9,000 devirlerle 105-110 gibi hızları görürken hatta 2
kişi 100'ü bile düz yolda görebiliyorken şimdi tek kişi 85 i geçmiyor motor
bağırıyor ama hızlanmıyor devir 8-9,000 binlerdeyken
3. benzin sarfiyatım 1,5 kat arttı ki hep aynı yerden benzin alıyorum ve
her benzin alışta km sayacını sıfırayıp kontrol ediyorum önceden 340-380
arası km yaparken 1 depo ile şimdi 270 km yi geçemedim
4. 1. vites kalkışlarda bi sürtme sesi geliyor ve hafif bir sarsıntı ile
kalkıyor
konuştuğum birkaç motomax bayisi ki bu konuyu baya araştırdım ve aynı
zamanda motosiklet.net sitesinde fun clup ve sl150 topic ini sürekli
kullanan ve burada bu konuları sürekli tartışan bi kişi olarak baya bilgi
edindim. sadece yayların değişmesi değil debriyaj balatasınında değişmesi
gerektiğini öğrendim. motorunum bana iade edilmesinden sonra
İstanbul-zonguldak-bartın-amasra ve dönüş yolu olmak üzere 1,000 km nin
üzerinde yol yapacağımdan lütfen dikkatlice kontrol edilmesini ve gerekirse
garanti dahilinde debriyaj balatasının da tarafınizdan değiştirilmesini,
Motosikletimin servisinizdeki durumu ve yapılan işlemlerle ilgili tarafımada
bilgi verilmesini rica eder iyi çalışmalar dilerim.
Sayın yetkili bu motorun bu paraya alınabilecek en uygun ve
fiyat/performans açısından en kaliteli motor olduğunun farkındayım ama sizde
kabul edersinizki daha 1,500 km yol yapmış motoru 3 kez servise aynı
arızadan dolayı getirmek can sıkıcı bir durum. tek avuntum ithalatçı firma
olan motomax'ın gerekli ilgiyi göstermiş olması gertçekten teşekkürler. O
arada motosiklet.net sitesini takip edip tartışmalarda bize bilgi verirseniz
dahada sevineceğim
onların bugün bana attıkları mail
Sn. ................
Superlight 150 model aracınız, merkez servisimize alınmış olup,
servisler müdürlüğünün müdahalesi ile kontrol edilecek ve problem
tespiti halinde çözüm sağlanacaktır.
Aracınız, 12-07-2006 tarihinde Uzman gurup ünvanlı Göztepe servisimize
teslim edilecektir.Saygılarımızla.
Motomax Motorlu Araçlar A.Ş.
www.motomax.com.tr
zeda3000
11 Temmuz 2006, 19:16
Dostlar ilk haber geldi servisten piston numuz 62 lik ve bana minimum 68 lik lazim ama bulamiyoruz su ana kadar.Gerekir ise topic bile acabilirim.Tanidiginiz pistoncu var ise bana ozelden bildirin lutfen.Motorum ameliyat masasinda acilen piston nakli gerekiyor.Yardimlarinizi bekliyorum:salut:
acemimotorcu
11 Temmuz 2006, 20:46
Cobalt, o zırıltı sesi muhtemelen kontak anahtarını tutan 2 adet alyanlı civatanın gevşemesinden gelmeye başlamıştır.Benimkide yaptı civataları sıkınca geçti.Kontak anahtarını sallarsan anlarsın.Ayrıca bu civatalar gevşediğinde motor kendiliğinden çalışmaya ve alarmı kurmaya başladı.Civataları sıkınca zırıltıda gitti diğer şikayetlerde.
dünyali
12 Temmuz 2006, 00:12
Dostlar ilk haber geldi servisten piston numuz 62 lik ve bana minimum 68 lik lazim ama bulamiyoruz su ana kadar.Gerekir ise topic bile acabilirim.Tanidiginiz pistoncu var ise bana ozelden bildirin lutfen.Motorum ameliyat masasinda acilen piston nakli gerekiyor.Yardimlarinizi bekliyorum:salut:
slm arkadaşm tam hatırlamıyorum fakat eski postacı jawalarının pistonu 67-68 mi neydibir zamanlar bende uğraşmıştım baya oldu tam hatırımda değil .
Carlitoturco
12 Temmuz 2006, 00:36
Arkadaşlar aranızda herkes anladığım kadarıyla vites sorununu yaşamış, bu olaya çözüm yok mu? Ya lütfen olsun, bugün regalle anlaştm, ama aklım hala keeway de çok güzel gözüküyr, şu debriyaj sorunu-vibrasyon olması onu alacam ama yok işte olmyr,,,,,,,,,,,,,,,,,, OFFFFFFFFFF
carlitoturco arkadaşım, okuduğun üzere şu anda motomax bu debriyaj konusu ile ilgileniyor (obkavi'nin motoru üzerinde). gelişmeleri biz de senin gibi merakla bekliyoruz.
zeda3000
12 Temmuz 2006, 11:03
Dunyali Jawa ve MZ ler 68 ok dogru bilgide onlar iki zamanli uymaz ki bizimkine bizim motor 4 zamanli.Halen piston ariyorum........
engineer23
12 Temmuz 2006, 12:52
merhaba arkadaslar ben bu sissy bar olayına taktım kanuni seyhan 250 nin sissy barı uyuyormus ama bulamıyorum:salut: .dun avcılar kanuni servisine gittim orda yok fabrikayı arattırdım ama ellerinde kalmamış aranızda nerden temin edebilecegimi bilen varsa sevinirim.
Olcan138
12 Temmuz 2006, 12:55
engineer23, Pendik ve Çağlayan servislerinde vardı en son, bir telefon et sor istersen.
engineer23
12 Temmuz 2006, 13:12
sagol OLCAN138 umarım bulurum sissy bar olmadan sanki motorda bi eksiklik var gibi tekrar tesekkurler.
obkavi
12 Temmuz 2006, 13:54
çağlayan servisinde cumartesi sordum yoktu ssbar
WINTURA
12 Temmuz 2006, 14:42
Selam Dostlar Yeni üye Oldum Bende Sl 150 Kullaniyorum.
Benim Sl 150 8400 Km Oldu Hafta Basi Debriaj Balatalari Değisti Cünkü Kaçirmaya Baslamişti.flaşör Sorunu Bendede Var Arka Fren Balatalarimda Sertleşti Ve Ses Yapmaya Basladi.çok Kaliteli Ve şik
Cantalar üretmekteyim Yakinda Resimlerini Yayinlayacağim Yurt Dişindan Getirdiğim Katalogdan çikarttim Modellerini,tank Ped Ve Bir Cok Aksesuar Oradan çikartip Uyguladim Motoruma Cok Yakişikli Oldu Gördüğünüzde Eminim Beğeneceksiniz.hafta Sonu Körfez Pistindeki Yarişlari Izlemeye Gittim Ve Orada Cok Beğenildi Ve Resimleri Cekildi.
şanzumandan Ve Debriyajdan Gelen Sesler Ince Yağ Ilede Bağlantili
10/40 Kullanilmasi Gerek Görülen Yağ Aslinda Türkiye şartlarina Ve Bizim Motorlara Pek Uygun Değil Size Tavsiyem 15/50 Kullanin Tüm Sesler Kesilecektir Ben öyle Yapiyorum.
Hepinize Selamlar Bye Bye
cobalt
12 Temmuz 2006, 15:14
Cobalt, o zırıltı sesi muhtemelen kontak anahtarını tutan 2 adet alyanlı civatanın gevşemesinden gelmeye başlamıştır.Benimkide yaptı civataları sıkınca geçti.Kontak anahtarını sallarsan anlarsın.Ayrıca bu civatalar gevşediğinde motor kendiliğinden çalışmaya ve alarmı kurmaya başladı.Civataları sıkınca zırıltıda gitti diğer şikayetlerde.
alarmlı anahtarları kullanmıyorum zaten bahsettıgın cıvatalar anahtar yuvasının uzerınde falan mı ?
obkavi
12 Temmuz 2006, 15:27
wintura hoşgeldin kardeşim
stratejii
12 Temmuz 2006, 16:24
hoş geldin wintura
çantaların resinlerini ekle bi bakalım
Carlitoturco
12 Temmuz 2006, 20:27
Bu motor ısındığında vites küçültmüyor mu? Isınma kaç km sonra ya da şehiriçinde kaç dk. sonra gerçekleşiyor
zeda3000
12 Temmuz 2006, 20:32
Bu motor ısındığında vites küçültmüyor mu? Isınma kaç km sonra ya da şehiriçinde kaç dk. sonra gerçekleşiyor
Ben anlamadim bu soruyu kusura bakma anlayan var ise bir anlatsin bize.
snrtrt
12 Temmuz 2006, 20:38
beyler hyuosung 250 gtr aldık abimle birlikte keeway ım duruyor ama elektirk sistemi komple değişicekmiş.. fabrikaya göndericez dedi usta valla kaç günde gelir bilmiyorum ..
bu arada hyusong u kullanınca fark çıkıo ortaya
http://img77.imageshack.us/img77/218/img42144lq.jpg
http://img314.imageshack.us/img314/1090/img42165mi.jpg
trattataa
13 Temmuz 2006, 00:42
arkadaşlar bana 1 adet yan çanta,(84$) km. ve devir saati (84$)ve bej renk yakıt deposu (196$) lazım :)
ekonomik bir şekilde halletmenin yolunu biliyormusunuz ?
özellikle o çantaya o parayı vermek pek akıllıca değil
bir de 2 ustaya sübap ayarı yaptırmama yağ ve buji değiştirmeme rağmen vibrasyon ve motor sesi son 1 haftada inanılmaz arttı.devir yüksekken gazı biraz daha açarsam birden sanki boşta gaza basmışım gibi bir ses çıkıyor, çekiş düşüyor sizce sebep ne olabilir ve nasıl düzeltiriz?
engineer23
13 Temmuz 2006, 01:25
arkadaslar benim amortsorlerde ses basladı.cok sinir bisey sanki 10 senelik motor gibi.bugun soktum yagladım ama fayda etmedi.sizce bu sesten nasıl kurtulurum.hee 7000 devirden sonra depo kapagıda cok ses yapıyo.eskiden olmuyodu oda bugun basladı:salut: .benim gibi sesleri bu kadar takan varmı acaba:) ama motor dediginde kaymak gibi olmalı.bu arada motorum 5000 km yaklastı.
murathol
13 Temmuz 2006, 01:40
KEEWAY 150 Superlight Almak isteyen arkadaşlara kolaylık olsun bu sayfadan başladıysanız bi nebze burdan yardımcı olayım. yeni başlayanlar için çok ideal. Motosikletin Fiyatına baktığınız zaman dolu dolu makina. üzerinde'ki standart aksesuarlar yaklaşık 700 ila 1000 ytl civarında Devir saati,yakıt göstergesi,Ayaklıklar,motor koruma,yan çantalar,çift korna ve korna kapakları nikelaj,hırsız alarmı uzaktan kumanda ile motor çalıştırma ve alarmı kumanda etme anahtarı mevcut. motosiklete baktığınızda diğer çin motosikletlerinden çok daha kaliteli bir işçiliğe sahip olduğunu hemen farkedeceksiniz.Tabiki sorunları yok değil, ama zamanında bakımlarını yaptırır, birde eliniz boş kaldıkça gevşeyen vidaları sıkarsanız, ufak tefek olabilecek arızalarıda garanti kapsamında yaptırabiliyorsunuz bu konuda motomax bu güne kadar bizleri üzmedi yolunuz açık rüzgarınız bol olsun.
borty
13 Temmuz 2006, 09:33
Herkese Günaydın
Benim akü tamamen ölmüş nedeni ilk alındığında iyi şarj edilmiş olmaması ve 15 gün kadar çalışmaması olarak sıralayabilirim.
Arkadaşlar bir haftadan fazla çalıştırmayacaksanız,kutup başlarını çıkartın,tabi alarm iptal olur o zaman mutlaka haftada bir şarj edin
not yuasa akü minimum 80 e buldum,bayağı önemli bir oly yani,garantiyede girmiyor biliyorsunuz.
Herkese selam
obkavi
13 Temmuz 2006, 10:14
selam arkadaşlar dün akşam motorum motomaxran uzman grup adlı servise geldi saat:20:30 civarı gidip baktım ali usta 2.000 km bakımını yapıyordu lastikleri sökmüş lastikçiye göndermiş tubless yaptırmak için motoru öyle görünce içim cız etti valla bugün öğlen alacağım ve deneyeceğim şile yolunda bakalım akşama son durumu anlatırım size borty akü 80 dolarmı ytlmi
zeda3000
13 Temmuz 2006, 10:56
arkadaşlar bana 1 adet yan çanta,(84$) km. ve devir saati (84$)ve bej renk yakıt deposu (196$) lazım :)
ekonomik bir şekilde halletmenin yolunu biliyormusunuz ?
özellikle o çantaya o parayı vermek pek akıllıca değil
bir de 2 ustaya sübap ayarı yaptırmama yağ ve buji değiştirmeme rağmen vibrasyon ve motor sesi son 1 haftada inanılmaz arttı.devir yüksekken gazı biraz daha açarsam birden sanki boşta gaza basmışım gibi bir ses çıkıyor, çekiş düşüyor sizce sebep ne olabilir ve nasıl düzeltiriz?
Hayirdir kazami oldu . Devir saatini tamir edenler var , yan cantanin fakli modelleri var 50 ytl ye satiliyor.Bu fiyatlari kim verdi bir de sana.Benzin deposunda sana alternatif bulabiliriz aslinda.Baglanti noktalari onemli sadece.Kanuni seyhanin ki ni bir dene.Vibrasyon icin vidalari bolca sik derim.
Ercument
13 Temmuz 2006, 11:05
Arkadaşlar bende motoru 2000 bakımına götürdüm motoru aldığımda sübaplardan çıt çıt sesleri gelmeye başlamış, 5000 devirden sonra vibrasyon felaket artmış, halbuki bakımdan önce canavar gibiydi 20/50 yağ koymuşlar motor gürültülü çalışmaya başlamış, gerçi kalın yağ koyulduğu için viteslerde bir rahatlama oldu, bir de bence sübap ayarlarını kendiniz kontrol edin eğer ses gelmiyorsa elletmeyin ben geri götürdüm ayarı tutturamadılar,
ALARM ile ilgili
alarmım bozulduğu için servise götürdüğümde garantiye girmediğini söylediler bende kendim açtım içindeki bir levhanın lehimi titremeden dolayı kopmuş lehimledikten sonra çalışmaya başladı.
ya benim elime geçen bir ilanda, yeni bir ilan, lastiklerin zaten tubeless olduğu yazıyor?? yeni modellerinde mi değişik yoksa, ilan yalan mı?
trattataa
13 Temmuz 2006, 11:46
Hayirdir kazami oldu . Devir saatini tamir edenler var , yan cantanin fakli modelleri var 50 ytl ye satiliyor.Bu fiyatlari kim verdi bir de sana.Benzin deposunda sana alternatif bulabiliriz aslinda.Baglanti noktalari onemli sadece.Kanuni seyhanin ki ni bir dene.Vibrasyon icin vidalari bolca sik derim.
evet abi kaza yaptım.Fiyatlar motomaxın fiyatları.
vidaların hepsi sıkıldı,ilaçlandı ama değişen bişey yok.
ses devam ediyor..
1 hafta içinde geçmezse motomax'ın merkezine götürmeyi düşünüyorum.
yakıt deposu orjinal olsun yav..taksit yaparız artık..
nerden bulabilirim ekonomik çanta çeşitlerini ?
selam arkadaşlar,
ist. anadolu yakasından superlightçılar, bu akşamki (perş) göztepe(selamiçeşme) özgürlük parkındaki buluşmaya gelen var mı?
ben bu akşam ilk defa bir toplantıya katılacağım da. eğer gelen varsa ve insanlarla tanışmama falan yardımcı olabilirse çok sevinirim. sonuçta bu topicteki arkadaşlarım beni azıcık daha fazla tanıyorsunuz :) değil mi?
ama şimdiden uyarayım, sizi bissürü superlight sorusu falan ile rahatsız edeceğim, hatta mümkünse artçı olarak bir gezi rica edeceğim.
şimdiden binlerce teşekkür ediyorum o yüzden.. :)
bkz. toplantı linki:
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17023
GeCe__
13 Temmuz 2006, 13:03
göztepe özgurlukparkımızuahah:) bızım evın orası:queen: özgurluk parkı cok ıgrenc bı yer yaa
aidikurt
13 Temmuz 2006, 14:11
Arkadaşlar bende motoru 2000 bakımına götürdüm motoru aldığımda sübaplardan çıt çıt sesleri gelmeye başlamış, 5000 devirden sonra vibrasyon felaket artmış, halbuki bakımdan önce canavar gibiydi 20/50 yağ koymuşlar motor gürültülü çalışmaya başlamış, gerçi kalın yağ koyulduğu için viteslerde bir rahatlama oldu, bir de bence sübap ayarlarını kendiniz kontrol edin eğer ses gelmiyorsa elletmeyin ben geri götürdüm ayarı tutturamadılar,
ALARM ile ilgili
alarmım bozulduğu için servise götürdüğümde garantiye girmediğini söylediler bende kendim açtım içindeki bir levhanın lehimi titremeden dolayı kopmuş lehimledikten sonra çalışmaya başladı.
baba alarm nasıl garantı dısı olur :) kandırmıslar babo hemen garantıden degıstırıyorlar
GeCe__
13 Temmuz 2006, 14:22
alarm garantı dısı degıl sen bence bı daha sakın oraya gıtme benımde bozulmustu ama garantıden degıstırdım :mrgreen:
obkavi
13 Temmuz 2006, 15:20
arkadaşlar şimdi uzman grup ali ustanın oradan geliyorum, motor bitti ali usta denemiş. balata,yaylar değişmişti buji ngk yapmış yağ değişmiş lastikleri tubless yaptırdım tanesi 30 ytl x2 60 ytl oldu şimdilik feena durmuyo akşam biraz yolda yorlayacağım bakalım yine sorun çıkaracakmı ?
stratejii
13 Temmuz 2006, 15:47
Arkadaşlar,
27.06.06 da depoyu fullemeiştim. ne kadar gidecek diyemerak ediyordum.
305 km yol yapmışım sanırım bi 10 km daha gider. totalde 310-320 km arası. ve bunun hepsini şehir içi kullanımı. Fakat bu km yi hep iki kişiyle yaptım. toplasanız 10km tek kullanmamışımdır. Tek kullanmış olsaydım sanırım 380 -400 km giderdi yakıt.
bu arada arkadaşlar hafta sonu altınoluğa yazlığa gideceğim. yeni kapıdan hooop bandırmaya oradan balıkesir-edremit/ayvalık-altınoluk. güzergahımın üstünde ki arkadaşlar görüşmek tanışmak isterim. o bölgedeki arkadaşlar haberleşelim :)
selam arkadaşlar,
ist. anadolu yakasından superlightçılar, bu akşamki (perş) göztepe(selamiçeşme) özgürlük parkındaki buluşmaya gelen var mı?
ben bu akşam ilk defa bir toplantıya katılacağım da. eğer gelen varsa ve insanlarla tanışmama falan yardımcı olabilirse çok sevinirim. sonuçta bu topicteki arkadaşlarım beni azıcık daha fazla tanıyorsunuz :) değil mi?
ama şimdiden uyarayım, sizi bissürü superlight sorusu falan ile rahatsız edeceğim, hatta mümkünse artçı olarak bir gezi rica edeceğim.
şimdiden binlerce teşekkür ediyorum o yüzden.. :)
bkz. toplantı linki:
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17023
hmm :pale: gelen yok galba??
Ercument
13 Temmuz 2006, 19:52
[QUOTE=Arkadaşlar,
27.06.06 da depoyu fullemeiştim. ne kadar gidecek diyemerak ediyordum.
305 km yol yapmışım sanırım bi 10 km daha gider. totalde 310-320 km arası. ve bunun hepsini şehir içi kullanımı. Fakat bu km yi hep iki kişiyle yaptım. toplasanız 10km tek kullanmamışımdır. Tek kullanmış olsaydım sanırım 380 -400 km giderdi yakıt.
bu arada arkadaşlar hafta sonu altınoluğa yazlığa gideceğim. yeni kapıdan hooop bandırmaya oradan balıkesir-edremit/ayvalık-altınoluk. güzergahımın üstünde ki arkadaşlar görüşmek tanışmak isterim. o bölgedeki arkadaşlar haberleşelim[/QUOTE]
Abi ben aldığımdan beri ful depo ile 500 km nin altına düşmedim en son 525 yaptı tabi ki tek başıma.
zeda3000
13 Temmuz 2006, 20:09
500 km bence biraz fazla 325 -350 ben yapiyorum. 150 km atmasi biraz imkansiz eger motoru bos viteste kullanmak gibi ozel bir yetenegin yok ise:mrgreen:
trattataa
14 Temmuz 2006, 00:50
stratejii
abi bende hafta sonu o güzergahtan kuşadası düşünüyorum :)
altınoluk ta da bir akrabam var uğramayı düşündüğüm..
seninle bi konuşalım :)
selam,
bu akşam özgürlük parkındaki buluşmada beni artçı olarak alıp sahilde bana bir test sürüşü yapan obkavi'ye çok teşekküler :D
superlighta olan beğenim daha da arttı :D çok tatlı motor valla. ayrıca kendi motorumla sahilde ya da cadde gideceğim günleri deli gibi iple çekiyorum :D ooo miss valla :D
tatlı tatlı kurulmuşum motora..ooooh neyse ben hayallere kaptırıyorum. hadi size ii geceler.
ps: ayrıca gecedeki ikinci sl'ci olan rüzgarınoğlu'na da selamlar. umarım o yağ akıtma sorunu ciddi bir iş çıkarmaz. bizi haberdar et gelişmelerden ltf.
Carlitoturco
14 Temmuz 2006, 03:47
selam,
bu akşam özgürlük parkındaki buluşmada beni artçı olarak alıp sahilde bana bir test sürüşü yapan obkavi'ye çok teşekküler :D
superlighta olan beğenim daha da arttı :D çok tatlı motor valla. ayrıca kendi motorumla sahilde ya da cadde gideceğim günleri deli gibi iple çekiyorum :D ooo miss valla :D
tatlı tatlı kurulmuşum motora..ooooh neyse ben hayallere kaptırıyorum. hadi size ii geceler.
ps: ayrıca gecedeki ikinci sl'ci olan rüzgarınoğlu'na da selamlar. umarım o yağ akıtma sorunu ciddi bir iş çıkarmaz. bizi haberdar et gelişmelerden ltf.
Seyir hızınız kaçtı ayrıca titreşim var mıydı? Artçı konforu nasıldı?
obkavi
14 Temmuz 2006, 10:28
selam arkadaşlar motoru aldım dün akşam test sürüşü yaptım motoru çok sıkıştırıp harareti yükseltmediğim sürece vites geçişleri iyi ama motoru çok zorlayıp hararet yüksellince yine geçişler biraz zor oluyor sanırım bu şekilde kullanmaya devam edeceğiz yani motor ilk aldığım zamanki haline döndü. çok ısınınca yine o vites değişirken tak tuk ses geliyor. yanlız bujileri ngk yapın arkadaşlar fark ediyor. lastikler tubless oldu sanırım fazla hava basmışlar biraz sıkıntı oldu tubless olunca kaç olmalı basıncı bilen varmı ?
dün akşam özgürlük parkındaki buluşmaya bende gittim orada sl ikitane vardı biri benim karakaçan diğeri rüzgarınoğlu, pek tanımamama rağmen insanlar baya sıcak davrandılar o arada bud isimli arkadaşla tanıştık bi deneme sürüşü yaptık iyibi sl ci iyibir arkadaş geliyor ikikişi sahil yolunda 80 e kadar çıktık daha fazla zorlamadım motoru arkadaşalar. neyse cumartesi sabahı yola çıkıyorum inşallah hazırlıklarımı yaptım İstanbul - zonguldak arası 380 km sabah 06:00 gibi yola çıkacağım otobandan, düzce sapağıdan çıkıp düzce -akçakoca - alaplı - kdz ereğli - zonguldak 1 gün kalıp oradan zonguldak - devrek - bartın - amasra - kurucaşile oradan tekrar hafta sonu dönüş göreceğiz bakalım sl hazretlerini ne menem bi motormuş 1.200 - 1.300 km arası bi yol yapacağımı tahmin ediyorum gittiğim yerlerden yazarım size sanırım sl'le en uzun yola çıkan ben olacağım görüşürüz
Thunder79
14 Temmuz 2006, 11:17
Düzce - akçakoca -Ereğli arasında extra dikkat et hjm. Yolun açık olsun.
Seyir hızınız kaçtı ayrıca titreşim var mıydı? Artçı konforu nasıldı?
seyir hızımız obkavinin söylediği gibiydi. motoru çok sevdim, beğendim, üzerinde olmak çok hoşuma gitti.
artçı konforuna gelince, bazı ihtiyaçlar var:
birincisi arkaya bir sissy bar yapılması ve bu sissy barın montaj noktasıyla falan birlikte artçı için tutunacak bir yer olması şart. çünkü bir artçı olarak arkamda bir destek yok, tutunacak bir yer yok. tek şansım sürücüye tutunmaktı.
ikincisi de artçı ayaklıkları çook titreşiyor. motordan indiğimde yere bastığımda ayda yürüyor gibiydim :) zannediyorum çare olarak ya o ayaklıkların daha sağlam, titreşimi emecek bir çift ayaklıkla değiştirilmesi lazım, ya da belki daha da iyisi monte edildikleri yeri değiştirmek lazım. yani anladığım kadarıyla şu anda direk motora falan bağlılar :) direk tüm titreşim artçının ayağında!!
ha bu arada, daha önce kendim soruyordum, kendi cevabımı aldım: popo gıdıklaması (artçı olmama rağmen) rahatsız edici boyutta değildi! :)
ps: sanırım yağ akıtan rüzgarınoğlu'nun motoru değildi. obkavi'nin sandığının aksine akşam üç tane sl'ci vardı. yağ akıtan bu üçüncü motordu, sahibinin nickini hatırlayamıyorm ama (yine yanılmıyorsam) ismi yasin'di. umarım tekrar karıştırmıyorumdur, eğer karıştırıyorsam, şimdiden, çok özür dilerim. :rendeer:
Ercument
14 Temmuz 2006, 11:24
500 km bence biraz fazla 325 -350 ben yapiyorum. 150 km atmasi biraz imkansiz eger motoru bos viteste kullanmak gibi ozel bir yetenegin yok ise:mrgreen:
Abi özel bir yeteneğim falan yok boşa falanda atmıyorum depo tam 15 lt. benzin alıyor ayrıca 500 km. hepsi şehir içi sabah akşam aynı güzergah sadece sabah ları bilenler için, güneşli eski atv nin ordan çobançeşme kavşağına kadar 90-100 arası arasırada 110 km gibi bir sürat yapıyorum gerisi hep şehir içi trafikte
obkavi
14 Temmuz 2006, 11:26
bud dostum artçı bayansa sisy bar olmaması daha iyi bana tutunsun ki dostluğumuz ve yakınlığımız ilerlesin neden taktırmıyorum sanıyosun :)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO