PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201

_Si_BeMoL_
02 Kasım 2005, 20:59
demgah, plaka ıcın lasık takoz koy araya.ses kesılır.bıde haklı.ulasabıldıgın butun vıdaları sık servısı beklemeden.hem vıbrasyonun azalır hemde zırıltı yapmaz.
bu susleme ısı benımde kafamı yoruyo.sankı kapıda duran bı keeway ım varmısta yarın gıdıp dusunduklerımı yapcakmısım gıbı stres oluyom bazen.sımdı s.lıght alırsam fazla bı susleme sorunum olmıcak.aynalar ve sıssy bar harıc.ama supershadow olursa sele dosemesı degıscek.aynalar degısebılır.ayrıca on farıda buyutmek lazım.kucuk gıbı gorunuyo resımdenbıde cantası yok bunun.o cantalar benım cok ısıme yaradı.ısallah supershadowun fıyatı fazla havalard olmazda alırım onu. :joker: :joker:

sijelli
02 Kasım 2005, 21:49
hayalbert,

ben nasıl iptal ediliyor bilmiyorum ama bu bahsedilen ve sökülmesi gereken şeyin egzozun içindeki susturucu izolasyonlar olduğuna eminim, çünkü katalizatör pahallı bir zımbırtı sanmıyorum buna koymuş olsunlar ama sökülmesinin dez avantajı

katalizör olmazmı be abicim alırken formu okumadan mı imza attın katalik konvertör = katalizör sesi kessin diye konuluyor pahalı bi zımbırtıda motor ucuzmu :silent: iptali olumlu servise ben sürekli gidiyorum hiç de bi şey diyemezler...TAMER,
kardeş o delik olayını ben aldın bi hafta sora yaptım ama dediğin gibi kesmiyo orjinalinden farklı ama yinede bu motor chooper sonuç olarak kornayı kullanmıyosun biyerden sonra o sese ulaşmak lazım :cherry:

bu arada servisle ilgili bi şey söliycem dayanamadım.. servisten garantiyle ilgili bi şey diyemezler garantiye servis bakmıyo bile çünkü malzeme bozuluyor şirkete söyleniyor geliyor yok katalizör iptal yok kıl tüy bişey diyemezler :jocolor: :jocolor: aldığımdan beri alarmım çalışmıyor motorchu melih sallayıp duruyor beni 2 kere şikayet ettim motomaxe papaz olduk servisinin seninde de dedim en sonunda şimdi 2000 bakımı yapılcak kızıltopraktaki servise gidicem bide adam 500 km bakımına 35 lira istiyo 15 liralı yağa hem para alıyor hem bana bakmıyo dolandırıcı seref***z...
gitmiyor arkadaşlarda farkındayım bi kaç tane arn gördüm onlarda kazıktan sancıyıp gitmicekler umarım servisliğini bile iptal ettirebilirim çok sinirim bu adamaaa :jocolor:

demgah
03 Kasım 2005, 12:12
Sibemol
ben geçen hafta bakmıştım bu siteye www.keewaymotor.com
siteye girdikten sonra ekranın solundaki seçeneklerden BIKE"ı tıklıyosun tıkladığında sağda tekrar seçenekler çıkıyor buradan SPEED"İ tıkla ve açılan sayfada SPEED"in teknik özellikleri çıkıyor ve değişik fotoğraflarını görmek istiyorsan fotoğraf makinasının (multimedyanın) üzerini tıkla adamlar Yamaha 125 YBR nin birebir kopyasını yapmışlar fiyatı cazipse düşünülebilir çünkü Yamahanın peşin fiatı 2.925,00 YTL iyi bir alternatif :thumleft:

ARKADAŞLAR HEPİNİZİN BAYRAMINI TEKRAR KUTLUYORUM :rendeer:

Yeni bir site daha buldum www.keeyay.com.pl

Burada Sibemolun birkaç sayfa önce resmini verdiği 250 liğe rastladım yalnız bu motor chopperın bir üstü olan suerhadow diye geçiyor ilgilenenler bu siteden bakabilir (bu motor keewaymotor.com dada var fakat bir türlü resmi açılmıyor) :thumleft:

_Si_BeMoL_
03 Kasım 2005, 12:32
demgah, lınk dogrumu emınmısın.calısmıyo da. o supershadow 250 2006 da turkıyeye gırcek bı motormus.fuarda gormeyı umut edıyom...

buda supershadowun teknık ozellılerını bulabılceenız yer.

http://www.keewaymotor.com/m_supers.html

buda demgah kardesın verdıgı lınk.butun keeway modellerı var.

http://www.keeway.com.pl/keeway_supershadow.php

Oceans, hayırlı olsun.sıfır motor alıyosun ıncelemen gereken fazla bısey yok.yalız krom kaplamalarda catlak yada kabarıklık olup olmadıgına bak.eger varsa yakında atar kaplaman.boyaya dıkkat et tasıma sırasında olusan cızıkler olabılır. ve ılk surusunden once vıdalara ce somunlara bak.sıkılmamaıs olanlr olabılır.ve kesınlıkle ustune cıkmadan once kaskını gecır kafana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kazasız surusler dılerım.

tarikay
04 Kasım 2005, 11:29
arkadaşlar niyeti bozdum alacağım aklıma şu geldi bunu hangi firma getiriyor parça sorunu yaşarmıyız parça fiyatları nedir pahallı mı

northern
04 Kasım 2005, 12:27
Bravo.. Yolculuktan bahsetsene, yol nasıldı, nasıl geçti, rahat geldin mi, bir de yolda hiç tehlike yaşadın mı?

arkadaşım yolculuk çok güzeldi fakat tek başına gelince biraz sıkıldım yolculuk sırasında 4 kere mola verdim 15 dk lık sonra yola çıktım motorda tık demedi ben rahat geldim 1400 rakıma çıkarken 70 kadar düştüm ama bence çok güzel geldi bir depo ile 40 milyonluk benzin ile 480 km gittim yaklaşık ben çok memnunum inşalllah pazar sabahı yola çıkıp antalyadan akşama doğru izmirde olmayı planlıyorum sonuçmu yeni başlayanlara tavsiye edilir
:bounce:

vasox
05 Kasım 2005, 02:11
bartender07)...arkadaşım aynı sorunu bende yaşıyorum adanada ikiside var jinlun&keeway bayisi fakat ben karar veremedim bitürlü. bide ben bekliyorum belki buay kampanya yaparlar diye bir umut tabi benimkisi bu gidişle ben jinlun 150cc alacam galiba kısmet olursa bu arada siz nediyorsunuz forumdaki arkadaşlar ? yorum larınızı bekliyorum şimdiden teşekürler :rendeer:

oskican
05 Kasım 2005, 18:01
merhaba arkadaşlar uzun süredir forumu takip edemiyorum.. yazılanları uzun uzun okumak zorunda kaldım :) bir sayfa da arkadaşın biri mail grubundan bahsetmiş bunun üzerine bir tane kurdum hemen sadece keeway superlight ın konuşulduğu bir mail grubumuz olsun diyorum.. mail grubunun adresi keewaysuperlight@googlegroups.com web sayfası http://groups.google.com.tr/group/keewaysuperlight burdan üye olabilirsiniz.. herhangi bir sorun için mail adresim okucuk@gmail.com herkese iyi günler..

vasox
06 Kasım 2005, 20:05
petitfalcon..öncelikle slm hiç düşünmeden sana regal derim hele şuanda kampanya var regalde peşin fiata 8 taksit 3.850ytl neden regal 1.....250cc 2.....çok büyük bir avantaj su susogutmalı oluşu buda sana dogal olarak 1.000ytl fark çıkarıyor ..şimdi bartender07..kardeş şuan için keewey ve jinlunda bir kampanya yok ben sadece tahmin yürüttüm kanpanya olabilir diye şuan regalde var belki jinlun ve keewey dede olur diye bekliyorum fiata gelince keewey 150cc yanlış degilsem 2.650ytl jinlun 150cc 2.750ytl buarada ben jinlun alacam galiba kısmetse :cherry: sanada kolay gelsin kardeş motor seçimin hayırlısı olsun kardeş hangi motor içine siniyorsa o iyi motordur ben bunu bilir bunu söylerim.. kardeş çok uzun yazı oldu pardon saygılar.. :king:

_Si_BeMoL_
06 Kasım 2005, 22:11
arkadaşlar 3000ytl civarinda param var ne almamı önerirsiniz

baharı bekle.keeway dusunuyosan supershadow 250 gelcek galıba.ona bak derım.cok tatlı makıne!!!!!!

borty
06 Kasım 2005, 22:15
Arkadaşlar

şu çıkacak derken dikkatle inclerseniz o siteleri

sadece aksesuarlar farklı,depo kasa herşey aynı

aksesuar ekleyerek aynı görüntüyü elde edebilirsiniz.

_Si_BeMoL_
06 Kasım 2005, 22:46
borty, supershadow gormedın galıba.ben pek benzer yanlarını goremedımde!!! ne gıbı aynı derken?? + kaldıkı s.shadow cift silindir ve 250 cc!!! :pr: :pr:

borty
07 Kasım 2005, 02:09
Sadece 250 olması harici arka çamurluk ve flaşörler farklı yoksa depo şasi,ayna,gidon,aynı dikkatli incelenirse motor farkı hariç o görüntü yakalanabilir

ben ilk başlayanlara ve hesabını bilecek arkadaşlara bu motoru tavsiye ederim.

Zaten kullandıkça herkes hep daha iyisini isteyecektir,ama herşeyin her zaman daha iyisi vardır. :queen:

herifinbiri
07 Kasım 2005, 22:11
Tekrar merhaba herkese..

Keeway SL 150 motorumu bayramdan 1 gün önce aldım. sürekli gezdim dolaştım yaklaşık 350 km yol yaptım. ve ilk izlenimlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum...

(-)

Vibrasyon sorunu yaşıyorum motorda (rahatsız edici değil ama olmasa daha iyi olurdu)
Kalkışlar (bana göre) tatmin edici değil.
Motoru ısıtmak için uzun zaman harcıyorum.
Uzun yolda korkulacak derecede bir sallantı hissediyorum.
Çukur/Kasis vs. olaylarda çok sarsıntı yapıyor.
Flaşör olayı çok saçma
ve Sinyal olaylarıda...

(+)

Fren mesafesi iyi.
Yokuşları gayet iyi çıkıyor.
Görüntüsü oldukça hoş.

Açıkcası ilk motor olarak beni tatmin etmedi. Pişman değilim gayet memnunum ama keşke BMW F 650 alsaymışım ilk motor olarak dedim.
Ayrıca chopper ve racing motorlardanda iyicene soğudum kesinlikle yaza doğru enduro'ya geçiş yapmayı düşünüyorum...

Keeway 'e 10 üzerinden puan vermem gerekirse...

Herkese selamlar, sevgiler ve saygılar bolca :rendeer: :king:

_Si_BeMoL_
08 Kasım 2005, 11:51
herifinbiri, vibrasyon sorunu yasayan bayaa bı keewaycı wardı.montaj sırasında sıkılmayan vıdalardan yapıyo.ıstersen bı vıdaları ve somunları kontrol et.
kalkısların rodajın bıtınce ve motor acılmaya baslayınca serılesıcektır.dıger sorunların hakkında bısı dıyemıcem.cunku kullanıcı deılım.yardımcı olabıldıysem ne mutlu.kazasız surusler dılerım.hayırlı olsun motorun. :thumleft:

hayalbert
08 Kasım 2005, 13:06
Vibrasyon sorunu yaşıyorum motorda (rahatsız edici değil ama olmasa daha iyi olurdu)

ben de aynı sorunu yaşıyorum, bu vibrasyonun da vida sıkmakla geçeceğini sanmıyorum ancak vites büyüterek kesiliyor
yüksek devirlerde düzelmiyor, umarım bahsedilen rodaj dan sonra kesilir

Motoru ısıtmak için uzun zaman harcıyorum.

jikleyi en üst tarafta iken çalıştırıp hemen orta konuma indirisen ısınma ile ilgili sorununun hallolacağına eminim, bir süre geçince de en alt konuma indir.

Flaşör olayı çok saçma

tamamen katılıyorum :) aslında şu elektrik şemasını doğru dürüst verseler belki bir güzellik yapılabilir ama pdf ortamındaki şema ile bir halt yapılmaz

Ercument
08 Kasım 2005, 17:52
Vibrasyon ne demektir rica etsem biri açıklayabilirmi birde rodaj lütfen

Ercument
08 Kasım 2005, 18:04
teşekkürler Ertürk, birde rodaj lütfen. Yeniyimde

herifinbiri
10 Kasım 2005, 19:17
arkadaşlar Keeway 150 nin 12-24 ay taksitli fiyatını bilen varmı ben sitelerde bulamadım varsa lütfen :cat:

motodinamik // motomax

Gökhan BÜYÜKSUDA

motodinamik@motodinamik.com

Ihlamur yıldız cad. 25/B Beşiktaş / İstanbul

( Digitürk binasına gitmeden giderken sağda dönerken solda ) :P :)

Tel . 212 227 84 33 Fax. 212 227 89 06

Jetix
11 Kasım 2005, 17:08
Arkadaşlar dün bu motoru görme fırsatım oldu...Motrun görünüşü biharika sanki 150 lik degilde üzerinde daha büyük bi motor varmış hıssı uyandırıyor...

Valla cruiser meraklısı olmama ragmen acayip hosuma gitti.... :flower:

herifinbiri
12 Kasım 2005, 11:47
Jinlun'lar görüntü olarak hiç iyi değil bence. Benim işyerinin garajında birinde var bayağı bir inceledim. Bence Hafif bir motor bir alımı çalımı yok...

Keeway'i gören herkes kaçlık bu abi 700? 500? diyor... Ayrıca gören herkes bir kere binebilirmiyim diyor.

Bu arada Motorlu Taşıtlar A2 ehliyet sınavını kazanmış bulunmaktayım. :queen: :queen: :queen: :queen:

wysiwyg
13 Kasım 2005, 18:53
Evet arkadaşlar, eylül ayından beri yaklaşık 1500 km yapmış biri olarak artık izlenimlerimi yazabilirim... Bu arada daha önce bahsettim mi bilmiyorum ama 10 senelil motor kullanıcısıyım. 50cc den 1100 cc. ye her model marka motor kullandım. Şu aralar motorsuz geçiremeyeceğim için motorum fiyatı dolayısıyla Keeway Superlight... İlk olarak kesinlikle fiyatından daha iyi bir motor. 110 km ye kadar rahatlıkla olmasa da çıkabiliyor. Hızına göre frenleri mükemmel lastikleri çok kötü. Aynalardan hiç bişi görünmüyor. (sinyaller hakkında hiç bişi yazmıyorum!!!!) Islak havalarda lastiklere özellikle dikkat... Benzin tüketimi son hesaplamalarıma göre 2,3 lt/100 km de... Çok komik geldi bana bu yakıt tüketimi... (öteki motorum italjet yaklaşık 7lt/100 km de yakıyor ??!!) Ben 10/40 mobil 1 kullanıyorum herhangi bir eksilme vs problem yaşamadım. Benim tavsiyem içinde gelen yağı 100-200 km kullanıp hemen kaliteli bir yağ ile değiştirmeniz. Servis olarak kesinlikle maslak sanayi 2. kısımda V motor yılmaz ustayı tavsiye ederim. (motomax yetkili servisi). Yağmurda ön çamurluğun tasarımından dolayı yerdeki suyu direk ayaklarınızın üzerine atıyor. (çok kötü özellik) Soracak soruları olanlar varsa cevaplamaktan zewk duyarım.

Herkese iyi sürüşler...

Shamyl
14 Kasım 2005, 10:33
wysiwyg, bilakis, ben de ön çamurluğun tasarımından çok memnunum, hiçbir motorun korumayacağı kadar çamurdan koruyor, hiç ıslanmıyorum...

purifier
14 Kasım 2005, 14:18
aslında şu elektrik şemasını doğru dürüst verseler belki bir güzellik yapılabilir ama pdf ortamındaki şema ile bir halt yapılmaz

hayalbert dostum bu elektrik şemasını nerde bulabiliriz.sende var mı? buraya atabilirsen iyi olur ben biraz uğraşmayı düşünüyorum da

kamde
14 Kasım 2005, 23:37
sevgili keewayciler s.lightımı 4 gün önce aldım yaklaşık 2 ay kadar araştırma yaptım ve piyasadaki bir çok motordan daha iyi bir motor 200 km deyim rodajı doldurmaya çalışıyorum 3000 ni geçen arkadaşlar varsa herhangi bir problemle karşılaşıp karşılaşmadıklarını söyleyebilirler mi birde buraya resim nasıl ekleniyo bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim

sijelli
15 Kasım 2005, 00:08
2000 km de debriyaj telim koptu garanti karşılamıyor aldığım günden beri alarmımı salak motorchu melih yapamıyo yenisinide takmıyor böyle servislik olmaz motomaxe şikayet ettim baya bi servisliğini aldırcam elinden zaten kazıklıyo bide sallamıoyo bi sorun olunca benzin göstergem bozuldu arka stopa sukaçıyodu hepsini kendim hallettim yağımıda artık kendim değiştiriyorum isteyen olursa koşuyolunda itinalı kapalı garajta 2 arkadaş değiştiririz ikimizdee KEEWAY ciyiz

TAMER
15 Kasım 2005, 02:45
Arkadaşlar benim geçenlerde arka lastiğim patladı e-5 de giderken.Yaklaşık 90 km hız ile gidiyordum,birden motor yavaşlamaya ve yalpalamaya başladı,anladım bir anormallik olduğunu emniyet şeride çektim motoru.Durduğumda arka lastik sonuna kadar inikti baktım çivi girmiş.Minibüse yükledik motoru öyle garaja taşıdık.Birine verdim lastiği yaptırması için veririken de tubeless lastik bu ona göre bir yere götür dedim.Fakat adam lastiği yaptırıp getirdiğnde tubeless değilimiş bu içinde şambiyel var dedi.

Bu motorun tanıtım broşüründe lastikler için tubeless diyor,nasıl oluyo peki şambiyelli lastik çıkıyor.Zaten tubeless olsa patladığında birden bütün havası inmezdi,yavaş yavaş inerdi.Bu konu hakkında bilgisi olan varmı,broşürde yazan bilgi yanlışmı,kandırılıyomuyuz yoksa?

cobalt
15 Kasım 2005, 12:56
lastikler tubeless değil :pr: olsa lastiğin üstünde yazardı ama istersen tubeless lastikle değiştirebilirsin biraz masraflı olur ama değip değmeyeceğine sen karar ver

SicK_BoY
16 Kasım 2005, 01:35
Arkadaşlar merhaba... :king:

Formun ilk sayfasından son sayfasına kadar okuma fırsatım ve zamanım olmadı sadece birşey sormak istiyorum bu chopper-cruiser'ın 250'liliği Türkiye'ye ne zaman geliceğini biliyormusunuz ve tabiki fiyatı? :P

Motomax da inceledim de 150'lik Keeway o kadar da pahalı deil 150'likten yola cıkarak 250'liliğinde fiyatının tahminen 3.750-4.500 arası olacağını düşündüm? :silent:

Şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar :rendeer: :rendeer: :rendeer:

watercolours
16 Kasım 2005, 01:46
ya bu 150cc küçük ama uzun yol için niye uygun değil? son sürati yüksek değil diye mi? uzun yolda motoru kaçta kullanıyorsunuz ki? ben otomobilde bile 110'u geçmedim daha.

jameika34
16 Kasım 2005, 13:44
Arkadaşlar bu motorlarda iç lastik kullanılmış fakat isteyen arkadaşlar iç lastiklerini çıkartıp vede siboplarını değiştirdikten sonra tupleks lastiğe çevirebilirler.... bilgilerinize
Not: Üzerindeki Kullanılan Lastiklerde Oldukça Kalitesiz Bunuda Gözardı Etmeyin.. :king:

cobalt
16 Kasım 2005, 15:03
iç lastikleri çıkarıp tubeless yapmaktansa komple değiştirmek daha sağlıklı ama pahalı bir yol ama her halükarda çantada lastik tamir kiti taşımak gerek dünya hali :sunny:

buluşma konusuna gelince ; ehliyetim olmadığı için motor da almadım kendimi tutamayıp gezeceğimi ve keklik gibi yakalanacağımı biliyorum ( insanın kendini bilmesi güzel sey :cherry: ) bu yüzden belki haftasonu kursun motorunda calısmak için anadolu yakasına geçebilirim eğer belli bir saat varsa kendimi ona göre ayarlamaya calısırım
sevgiler

northern
16 Kasım 2005, 18:15
sanırım bu motorla hem uzun yol yapan hemde enfazla yol giden benim yaklaşık 5000 km oldu antalyaya gittim izmirden ve geri geldim hiç bir sorun yaşamadım ama suda bir gerçek hız olarak yokuş aşağı 115 görebildim sadece hız olarak en fazla kaç gördünüzz?? :king:

zeda3000
18 Kasım 2005, 00:23
Evet arkadaslar bugun bende 150 superlight timi teslim aldim eski scooter imdan sonra kendimi mercedese binmis gibi hisediyorum gercekten. Motor daha cok yeni ve soyleyebilecegim cok sey yok ama tek sorun orta ayagi acmak nerede ise imkansiz. Hadi ben 70 kg diyeceksiniz zayif kaldin arkadasim benim iki katim kilo olarakta o da yapamadi. Orta ayak acmak icin cok efort sarfediyoruz. Bu isin bir teknigimi mi var yoksa benim orta ayagim da mi bir sorun var. Motora resmen asiliyoruz onu geri cekmek icin.Yardimci olursaniz sevinirim.

herifinbiri
18 Kasım 2005, 01:06
Evet arkadaslar bugun bende 150 superlight timi teslim aldim eski scooter imdan sonra kendimi mercedese binmis gibi hisediyorum gercekten. Motor daha cok yeni ve soyleyebilecegim cok sey yok ama tek sorun orta ayagi acmak nerede ise imkansiz. Hadi ben 70 kg diyeceksiniz zayif kaldin arkadasim benim iki katim kilo olarakta o da yapamadi. Orta ayak acmak icin cok efort sarfediyoruz. Bu isin bir teknigimi mi var yoksa benim orta ayagim da mi bir sorun var. Motora resmen asiliyoruz onu geri cekmek icin.Yardimci olursaniz sevinirim.

Sehpanın üzerine çıkmalısın bir ayağınla destek verip motoru yukarı kaldırıp geri iteceksin zaten üzerine çıktığında motor kendini sehpanın üzerinde bulacak :)

Kazasız belasız bol keyifli sürüşler...

Bu Borty cafede buluşma heyecanı nedir ben anlayamadım arkadaşlar.

Yanlış anlaşılmasın ama sürekli duyduğum ;

Borty cafede buluşalım borty günü borty saati ...

endişe verici bir niyet yoktur. sadece garip...

demiş,herifinbiri

1-Az ve öz cevap veriyorum,bu motor benim ve tanıştığım arkadaşların ilk motoru olduğu için çok meraklı he hevesliyiz biz kendi aramızda çoktan kaynaştık zaten,motora ilave edebileceğimiz aksesuarları belirleyip kaynaşıyoruz.Hatta sakaryaya gidip oradaki bir keewaycı arkadaşla dahil tanıştım.

Ayrıca sana kimse zorla börty saati börty zamanına uy demiyor,demiyecekte aktif olaydında şimdiye kadar bir buluşma ayarlayaydın

şimdilik bu kadar :pr: :pr: :king: :king:

Yanlış anlaşılmasın dedim yinede yanlış anlaşıldı. Amacım seni sorgulamak vs. değil. Kafanı parçalamana gerek yok. Senin için kötü bir lafta söylemedim ayrıca. Sadece neden dedim?

Birşey hakkında soru sordum yani sadece soruydu yargılamak değil.

Uzatmıyorum ben daha fazla sadece biraz düşünüp ve şuÖNYARGI olayını kafandan atıp mantıklı bir şekilde olaya tekrar bak bence.

Bana önyargılı deme sakın ben sadece neden dedim

neden... artık demiyorumda ama. bak dalgana...

Bu Borty cafede buluşma heyecanı nedir ben anlayamadım arkadaşlar.

Yanlış anlaşılmasın ama sürekli duyduğum ;

Borty cafede buluşalım borty günü borty saati ... :thumright: :silent:

endişe verici bir niyet yoktur. sadece garip...
Arkadaşım Zaten Burada Bir Ard Niyet Yok. Bu kış günü herhalde dışarıda biryerde toplanım konuşacak halimizde yok. Borty Cafe Meselesine gelincede Sağolsun Sahibi (Borty/Atilla) böyle bir teklifte bulundu hatta çayları bile ücretsiz ikram ediyor. Oradaki amaç yazdıklarımızdanda anlaşıldığı gibi Bu motor hakkındaki bilgileri, tecrübeleri, sorunları birbirimize aktarmak ve destek olmaktır. Bunun altında başka birşey aramanın bir manasıda yok. :pr:

Birşeyin altında art niyet aradığım yok. dipnot olarak yazdımda zaten...

seninde kafanı duvarlara vurmana gerek yok. ortada duvarlık bir olayda yok zaten.

Sevgiler, Saygılar...

jameika34
18 Kasım 2005, 14:31
Keeway 150 sahipleri dün Sirkeci'de Keeway 150 kullanan bir arkadaşla tanıştım ve İkitelli'de özel egzos yaptırmış aynı orijinali gibi (Abart Modeli) süper bir sese sahip bilgi olsun diye yazdım..... (125 ytl)(Nikelajlı Olarak) :cat:

zeda3000
18 Kasım 2005, 14:36
Arkadasim verdigin bilgi icin tessekurler ama inan olmuyor cok garip.Eski motorum bunda 20 kilo daha azdi onu tek parmagimla kaldiriyordum orta sehpaya.Ayakligin uzerine cikiyorum ve agirligimi o noktaya veriyorum arka koltuktan destek aliyorum banamisin demiyor.Sanki bir kulce. Kilom 69 ajaba diyorum kilodan dolayimi ama zanetmem benim yarim insanlar bundan buyuk motorlari parmagi ile kaldiriyor. Ajaba genel olarak bu modeldemi zor yoksa benim ayaklikgin ayarimi yanlis. Cunku asildigim zaman ayaklik yukari acilacagina surtunup motor geriye kaciyor.Bu yuzdende bir turlu arka tekerligi havalandiramiyorum.

ginger
18 Kasım 2005, 23:49
Merhaba Arkadaşlar ;

Öncelikle şunu belirteyim, formların acemisin pek bilgim yok burda boşluk buldum buraya yazıyorum.
Çarşamba günü saat 17:30 da ani bir kararla motomax yıldız şubesini aradım bir keewey superlite 150 sipariş ettim.Ertesi gün 460 ytl peşinat 150 ytl gibide (net rakkamı hatırlamıyorum) evraklar için para gönderttim.Yarın motorum geliyor öldüm kaç gündür beklemekten.
Elimdeki aksesuarlar; geçen hafta dışarıda da giyerim diye beni robocop gibi gösteren bir motor montu almıştım (full fonksiyon,4 mevsim %100 su geçirmez) BLACK marka 160 euro 6 ay taksitle ardından Perşembe, günü airoh marka simsiyah bir kask aldım 75 ytl ye, el kemikleri koruyan çıkıntılı (bknz. tamer arkadaşımzın ki) gibi deri bir eldiven 70 ytlye (sonuncusunu ben aldım) çok suya gelmez su alır dedi, burnun altından boyuna inen kar maskesi gibi bir parça aldım kaskın içine giyip boynum rüzgar almasın diye, avrupa çok kalın zincir aldım 1,5 mt motoru zincirlemek için 20 ytlye.
Yarın öğlen gibi motor depoya iniyormuş, montaj yapıp teslimatı yapacaklarmış.Hayırlısı bakalım.Çeteden bir arkadaşla sanayiye gidip kullanmayı öğrenicem (iyi bisiklet kullanırım ama motorsiklet deneyimim Pegout Speed Fhiter 2 ile 100mt gitmeyi geçmedi)
Hayırlısı ile 26 sında direksiyon sınavı var.Onuda geçip ehliyeti aldım mı hangi bar hangi cafe nere istiyorsanız gelirim buluşur tanışırız.Bende sınır,mesafe zaman yok.
Bunları niye mi yazdım ? ufak bir sevinç paylaşımı gibi düşünün.
Değerli arakdaşlar yukarıda bahsettiğim ürünlerin resmini talep edenleriniz olursa çeker bir şekilde görmenizi sağlarım.Şimdilik size iyi akşamlar diliyor saygılar sunuyorum.Bu gece uzun olacak.

:rendeer: SoNsUz SaYgILaR

leonine
19 Kasım 2005, 00:04
hayırlı olsun motorun 250 cc nezaman gelecek alsammı beklesem mi bilemiyorum.

beni asıl endişelendiren ben rahat durmam 150cc artçıyla beraber uzak mesafelere gider gelirmi yani tekirdağ izmir vs şehir içinde 110 km falan yaparda uzun yolda motor bayılırmı. merak ediyorum. şekli falan number one ama torku düşük beni bulandıran bu .

şimdi bana yrdmcı olun bakalım motomaxa 5 defa e-mail attım adamlar tenezzul edip cvp yazmadı

ya gelicekte bunun bir prgramı vardır şubat,mart vs ama cvp yok .... :pr:

2006 lar mısır patlağı gibi çıkmaya başladı.

TAMER
19 Kasım 2005, 01:21
ginger,

Hayırlı olsun,umarım keyifli vakitler geçirirsin motorunla.GÜlegüle kullan...

leonine,

Motorun çekişi ilk başlarda banada az geliyodu özellikle 2 kişi iken.Çok da uzun yol olmasada 2 kişi kilyosa gittim,kilyos yolu üzerinde dik ve uuzn yokuşlar sıkça var.Özellikle yokuş yukarı çıkaren,motor tıkanıyordu,keza vites düşürüncede,düşük bir hızda seyretmek sorunda kalıyordum;Fakat ilk 500km den sonra baya bir artış oluyor motorda.Kilyosdan dönüşte bile motor 500km ye geldiğinde bunu farkettim.1000 km ye kadarda bu artış devam ediyor.Rodajdayken motordan pek bir şey beklememek gerekiyor sadece rodajı en ii şekilde motoru zorlamadan açmak lazım.[/b]

zeda3000
19 Kasım 2005, 16:38
Yeni alan arkadaslara simdiden hayirli olsun ben orta sehpa problemini cozdum artik sorun yok.Lutfen yan ayaga guvenmeyin motrunun en kucuk ruzgarda duser.Benim basima gelmedi ama motorun zayif durusundan belli. Yana cok yatiyor. Dun sagnak yagista 20 km yol yaptim ve 60 km/h hiza kadar ciktim lastiklerde hic bir sorun yok. Halen rodajdayim ve dikkatli suruyorum 6000 deviri gecmemeye ozen gosteriyorum sehir icinde jiklem yarim acik.Serviste kursunsuz benzin koydular deponun sonuna kadar gidip super ile full yacam. Motor karburator ve kesinlikle super benzin daha saglikli performans icin. Karburatorun temizligi icin size tavsiyem 1000 km den sonra yakita %75 dolu iken katki maddesi katin.Boylece egzostan cikacak siyah dumanlara karsi simdiden ii bir onlem almis olursunuz.

ARES41
19 Kasım 2005, 20:44
MERHABALAR ARKADASLAR
BELLI BIR SUREDIR SOHBETLERINIZI ALACAGIM MOTORUN HANGISI OLACAGINA KARAR VERMEK ICIN TAKIP EDIYORDUM.BAGLANTILARINIZ BILGI AKISI OLARAKTA TAVSIYE OLARAKTA COK GUZEL VE YONLENDIRICI.BENDE DIREKT OLARAK SORULARIMI SIZE YONELTEREK DAHA NET BILGILER ALABILECEGIMI DUSUNDUM.ONCELIKLE COMEZ BIR MOTORCUYUM DIYEBILIRIM.MOTOR TECRUBEM SADECE 6 YIL ONCE ASKERE GIDEN BIR ARKADASIMIN BANA BIRAKTIGI VE SERBEST KULANIMIMA VERILEN SUZIKI GSXR 750 ILE 8 AY KADAR GEZMEK OLDU.AMA DURUSTCE MOTORA HAKKINI VERMEYE CESARET EDEMEDIM.MAX.185 KM GORDUM TIRSA TIRSA.GENELDE HAFIF GEZMELI BIR 8 AY OLDU .YAKIN TARIHTE KISA MESAFELER ICIN VE YAZLIKTA KULLANMAK ICIN BIR SCOOTER ALDIM.HONDA 100 LUK. NE OLDUYSA ONDAN SONRA OLDU.BINER BINMEZ 2 GUN GECMEDEN BUYUK MOTOR SEVDASI BASLADI.ANCAK HAFTASONLARI BINECEGIM BIR CRUISER OLMASINI ISTIYORUM.EN YAKINTAHMINLER KEEWAY 150 YADA REGAL OLDU.AMA OLUMLULUK VE OLUMSUZLUKLARINI BIR TURLU KIYASLAYAMADIM.UZMAN OLAN SIZLERE DANISMAK ISTEDIM.BIRDE KEEWAY LANDCRUISER MODELI YAMAHA DRAGSTAR 650/ROYALSTAR 1100 CC YE COK BENZIYOR. ISTANBULDA SATISI VARMI OLACAKMI.BILGILENDIRIRSENIZ COK SEVINIRIM.
HERKESE TEKRAR SELAMLAR.DEDIGINIZ GIBI RUZGARINIZ BOL OLSUN

ginger
20 Kasım 2005, 00:28
Ben geldim !

Motoru bugün motodinamikten teslim aldım.Usta şöför arakdaşım beni arkadasın atmak suretiyle Atatürk Oto Sanayiye sevk etti.Sürüş eğitimleri başladı :)

Asayiş berkemal.

Teşekkürler MOTODİNAMİK !

visor
20 Kasım 2005, 04:15
merhaba dostlar bende yeni buldum bu siteyi KEEWAY SUPERLIGHT 150 aliyorum bende bu motorun yakit tuketimi hakkinda bilgi veririmisiniz lutfen depo kac litre aliyor full dolumda ve kac km gidiliyor...servisleri kacar km de ....

KEEWAY SUPERLIGHT 150 alacak olan visor

baadir
20 Kasım 2005, 22:02
arkadaşlar motomax ın sitesinde kullanım kılavuzu mevcut. incelemenizi tavsiye ederim ... :king:

http://www.motomax.com.tr/doc/SUPERLIGHTMOTOMAX.pdf

yükleme işlemi kısa sürüyor... saygılar :cat:

sijelli
21 Kasım 2005, 00:03
ARES41,
arkadaşım hoş geldin inşallah alırsın regal raptorun +sı su soğutmalı ama bence bu bir + değil 800 cc değil çünkü motor ikiside aynı hızı yapyor süperlıght daha tipli duruyo çantalar kullanışlı değil sissy barı yok visor, arkadaşımda yakıt tüketimini sormuş baya iyi 85 ykr yakıyor kmde scooterdan az yani alınalacak bu tarzlar arası en iyi sese sahip motor alrm uzaktan kumanda herşey var sissy bar 120 ytl ekstra okadar regal haskan bi çin malı artı 4000ytl cvarına geliyo hayatta o para etmez ama 2600 civarı olsa onu al derdim servisi yok ama zaten adıda asya motor öle dady filan dediğine bakma yani

ARES41
21 Kasım 2005, 16:50
sijelli iyi temennilerin için cok tesekkurler
keeway superlight tip olarak benimde cok hosuma gidiyor ancak tek sorun boyu kısa yada baska acıdan bakarsan yukseklik fazla gibi.ama olcumlerini inceledim Keeway land cruiser uzun yapiya sahip hele goruntu ile birlesince cok iyi duruyor.İnan cok kararsiz kaliyorum ama sanirim marttaki fuari bekleyecegim.birde regal sarikayalar diye bir firmanin bilgine.ama servis olayinda cok hakli olabilirsin.ortada servis yada parca bilgisi hic yok.
ruzgarin bol olsun.

TAMER
22 Kasım 2005, 01:12
visor

Sissy bar,motorsiklette arkadaki yolcunun yaslanması ve güvenliği için yapılmış,ayrıca motora şık bir görünüm verdiği için tercih edilen bir aksesuar.Bende benim motora taktırdım.

İşte bu parça...
http://img114.imageshack.us/img114/6069/1010185imgcopy0mf.jpg

ginger
22 Kasım 2005, 12:31
Sn. Visor
Bu sisy bardan istemiyorum ben farklı bir şey istiyorum.Nerde yaptırabilirim bilgin varmı ?

Ayrıca şu keeweyciler ve gezme işini hepimiz ehliyetlerimizi alınca ciddi ciddi yapalım.2 kişide olsak 3 kişide olsak bir grup olup belli bir km yapıp kaynaşalım.

zeda3000
22 Kasım 2005, 17:28
Ok arkadaslar 07 motorize grubu ile manavgat turunda rodaja 150 km daha kattim su anda motor ozel bir seviste ve icindeki susturucuyu komple cikartiriyoruz. Bunu diger motorlarda da gordum ve ses cok gusel ve motorun cekisini bayagi etkiliyor. Yakinda acik hava filtresi de taktiracaz bakalim neler yapabilecez bu motorda daha. Yeni kesfetigimiz sorun kesicinin 1.viteste 6000 devirde devreye girmesi. bunun sebebini su anda bakiyoruz. Eger cozumunu bulur isek size hemen haber veremeye calisacam. Chooperlarini modife etmek isteyen arkadaslar a simdiden basarilar. Bu motorda bu imkan var 150 cc olmasina ragmen cok gusel ses yakalama sansiniz var. Rodaj da olan arkadaslar icin ozel bir tavsiye 2 - 3 km de bir gaza iice bir asilin ve 9000 devire kadar gelin ve sonra yine normale donun motora her turlu surus devrini tanitin. Boylece rodaj her devirde ve her vites te ayni olsun. Bolca vites degistirinve hiziniz ile surekli oynayin.Hepinize kazasiz belasiz surusler