PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201

Hammer
24 Haziran 2006, 16:42
Bu forumda benimde epeydir gözlemlediğim ve uzak kalmaya çalıştığım bir gerginlik var.

İlk başlarda yeni gelenlere karşı bir sıcaklık,kucaklama varken bu artık kayboldu.

Sanki bu başlığın eski müdavimleri bu forumu fazla sahiplenmiş ve biz bize yeteriz havasında.

Yeni arkadaşlara verilen ya da verilmeyen yanıtlar bazen kırıcı oluyor.

Bir de motorunu değiştiren arkadaşlara karşı da anlamsızca bir neden yaptın gereksiz olmuşun ispat çabası var.

Birde Bluberry gibi Zeda gibi bilgili ve tecrübeli arkadaşlar da giderse çok yazık olur.

Kimse de eski tartışma ve tatsızlıkları gündeme tekrar getirmez ise iyi olur.

Biraz daha anlayış ve hoşgörü lütfen.

dünyali
25 Haziran 2006, 01:39
slm arkadaşlar ben 2800km dayandım aladığım kadarıyla debriyajdan ses gelen arkadaşlar yayları değiştiriyor ses kesiliyor yanışım yok benim debriyajda şanzımanda ses yok ama bir sorun başladı motor ısındıktan sora vitesler geciyor ama düşmürmeye gelince altık eskisi gibi sağlıklı düşmüyor ve altık vites değiştirirken coğunlukla büyükten kücüğe tak diye oturuyor vites büyük makinalar gibi başına gelen varmı ve ya ben de mi yay değişimine gideyim bir bilgisi olan arkadaş .

oktay123
25 Haziran 2006, 01:50
arka çamurluğun altına demirlerin arasına sünger sıkıstırın plakayıda silikonla yapıştırın 6000 devire kadar tık yok sonra uuuuuuu zzzzzzzzzııııııııınnnnnnnnnggggggggggııııııııırrrr rrrrrrrrrrrr dinle dur :)

aidikurt
25 Haziran 2006, 03:08
herseyi abartıyorsunuz :)
rahat olun be relax zaten onun ıcın motor almadıkmı

ercanyedikardes
25 Haziran 2006, 04:24
slm arkadaşlar bende aranıza yeni girdim dün bir keeway bende aldım ama şu jikle işini bir türlü çözemdim bana yardımcı olursanız teşekkürederim çünkü sıcak olmasına rahmen 2 saat durduktan sorna çalışmyor bende bilmeden jikle ayrlarınla oynuyorum bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim

Blacat
25 Haziran 2006, 05:16
slm arkadaşlar bende aranıza yeni girdim dün bir keeway bende aldım ama şu jikle işini bir türlü çözemdim bana yardımcı olursanız teşekkürederim çünkü sıcak olmasına rahmen 2 saat durduktan sorna çalışmyor bende bilmeden jikle ayrlarınla oynuyorum bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim

Öncelikle hayırlı olsun.. Allah kazasız, belasız, polissiz (Ehliyetin yoksa :cherry:) sürüşler versin.. Sıcak havalarda jikleyi en alt konumda, Soğuk havalarda da en üst konumda... Kullanılıyor. Orta konumu bilmiom... Biliyorsam da hatırlamıyorum (Locco'ya Ayıp olmasın :) ) Fakat en üst konumda makina direkt marş ile çalışmaz... Çalıştırırken gaz da vermen gerekiyor.. Şimdiden keyifli sürüşler ve ayrıca tekrar hoşgeldin...

Ayrıca arkadaşlar bu agresiflik mevzusu çok kötü oluyo:pale: :pale:. Aman ne olur.. Biraz anlayış. Biraz sakinlik. Blueberry ve Zeda abilerimdir ne de olsa yaşım 22. Aman abi gitmeyin:pale:

Sakin olucaz di mi arkadaşlar?? :)

Not: Galata Dersaadet buluşmasında şu an zealsun ve RR kullanıcılığına terfi eden aitho ve Promethe ile tanışma fırsatı buldum.. Arkadaşlar tanıştığıma memnun olduğumu tekrar belirtmek isterim.. Bir sonraki buluşmada görüşmek üzere.:)

zeda3000
25 Haziran 2006, 09:07
Ben gidiyorum demedim , cunku bir iki kisinin lafi ile bu dostlarimi burda birakmam.:rendeer: Umarim Blueberry de bizimledir halen.

Dunyali : Ayni sorun bende var 5300 km deyim bence sorun yaylarda cunku motor sogukken her sey harika ama motor isininca sorun basliyor tahminimce yaylarda genlesme oluyor ve bu sorun yaratiyor .Bu hafta yaylar gelsin degistirince soylecem ama yinede degistir yaylari cunku zaten hatali.

Su arka camurluktaki yapisma noktasinda yapistirilacak olan yerin bir resmini koyma imkaniniz varmi.

fahricin
25 Haziran 2006, 13:22
arkadaşlar, geçen gün keeway sahibi biri motomax bayisinin önünde motorları incelerken yanıma yanaştı. Motormu alacaksın dedi. Evet bakıyorum dedim. Kendi SL 150 yi gösterip Bu ...na koduğum motordan uzak dur dedi. Neden dedim ben o motora hastayım yaa. Hem ucuz hem şahane görünüyor. Bende görüntüye hayran oldum aldandım dedi. Şu parçalara bak dedi ve yan taraftaki o nikelajlı plastik parçayı söktü gösterdi. Arkasına bak dedi Çin malı oyuncakların yapıldığı malzeme. Arka fren yüzünden gebericem bigün dedi. Arka frende ciddi problem varmış ve ön frenle idare ediyomuş, oda virajda ve ıslak zeminde tehlikeli oluyomuş. Motorunu ilk gösterdiğinde ne var bunda ne güzel motor işte diye düşünmüştüm ama herşeyini anlatınca bide o gözle baktım. adam zaten servise gelmişti. Ben bu motoru alacaktım ama malesef moralim bozuldu artık başka bakmak lazım.

Erudite
25 Haziran 2006, 16:32
motosikletim ısındıktan sonra vites küçültmek bir sorun. çünkü küçülmüyor. kaskatı kesiliyor. şuan 2000 km de. motorun içinden çok tuhaf bir ses geliyor. devir yükseldikçe artıyor küçük devirde o ses yok. sanki bir vida boşta da motrun her yerine çarpıyor gibi. Motosikletimi seviyorum. zaten satsam daha iyisini de alamam. servise gidicem umarım debriyaj olayı garanti dahilindedir :salut:

Lucas
26 Haziran 2006, 03:30
hiçbişey olmasa ki çok sey var blueberry yaşça abimizdir.ben saygıyla ozur dilerim varsa bir kusur.haytımda gelene git,gidene de gel demedim.ama sen gel abi lazımsın.sadece gnlerce uyumayıp,(ki bizzat biliyorum) motorlarını değiştiren arkadaşlara bayat bilmemne demagojisini yaptırmam.motor demir plastk yığınıdır.amaç değil aractır.ozgurluğu tatmak,stresten uzaklaşmak,ve en önmlisi abiler,kardesler ve dostlar kazanmktr.amaç bu olmalıdır.işte bu yuzdendir ki zamanında nerdeyse küfür etmiş insanları affedip tekrar hoşgeldin diyor,bu yuzden bunları yazıorum.unutmayın ki kendi ego tatmnim için değil,safebetle dusebilecek bir arkadası engellemeye ugrastıgımdan o satırları yazıyorum.safebet vb bişeye yaramayan guvenlik ekipmanlarının yurda girişi yasaklanmalıdır.su ana kadar sakınmdım kimseden ne lafımı ne selamımı ne öfkemi ne de hiddetimi.moderatörlere de ağlamadık alllaha sükür.
bayat ekmek yerken arkadasların senin yanındaysa onlar daha iyilerini tırmalayıp elde ettiklerinde onlar için sevineceksin.

Locco haLa demogoji midir demogoLoji midir herneyse onu yaptigimi iddia ediosun.. Arkada$Larin gunLerce uyumadan motorLarini dei$tirmi$ oLabiLirLer, ben de butun gece caLi$ip sabah ba$ka bir i$e gidiyorum (Duygu somurusu de buna da) ama motorumu dei$tirmek icin deiL.. ALana nie aLiyosunuz demedim, demem de, ama ke$ke biraz daha sabretseydiniz, yinede hayirLi oLsun diyebiLirim.Bayat ekmek mevzusunu anLamadigindan biraz daha acikLiim istersen.. Biz her ne kadar tirmaLasakta imkanLari kisitLi insanLariz.. (Bunada duygu somurusu dersin ya neyse) O yuzden maddi durumu iyi oLmayan arkada$Lara hitaben, bo$una aLdiginiz motoru satip, zarar edip ustunede 1-2 miLyar borcLanip 250 cc'Lik bi motor aLmayin, eLinizdeki motorun kiymetini biLin, yetmiyosa sagini soLuna 10-15 miLyona aLacaginiz aksesuarLarLa modifiye edip (Ornegin ben dun sis fari aLdim) biraz daha sabredin demekti amacim..
Foruma uye oLaLi 3-5 gun oLmasina ragmen cogunuzu taniyorum, dedigim gibi ba$tan sona 2 gunde tum yaziLanLari okuyup ondan sonra kendi kanimca bi$iLer yazdim, ama biriLeri demogoji yaptirmam desin diye degiL.Umarim bu senin tabirinLe demogoji benim tabirimLe demogoLoji burada son buLur..
blueberry abi, ben sebep oLduysam tum bu tarti$maLara onceLikLe senden sonra dier tum dostLardan ozur diLerim..
Sevgi, saygi, ho$goru vs.vs. KeyifLi ruzgarLar...

arkadaşlar, geçen gün keeway sahibi biri motomax bayisinin önünde motorları incelerken yanıma yanaştı. Motormu alacaksın dedi. Evet bakıyorum dedim. Kendi SL 150 yi gösterip Bu ...na koduğum motordan uzak dur dedi. Neden dedim ben o motora hastayım yaa. Hem ucuz hem şahane görünüyor. Bende görüntüye hayran oldum aldandım dedi. Şu parçalara bak dedi ve yan taraftaki o nikelajlı plastik parçayı söktü gösterdi. Arkasına bak dedi Çin malı oyuncakların yapıldığı malzeme. Arka fren yüzünden gebericem bigün dedi. Arka frende ciddi problem varmış ve ön frenle idare ediyomuş, oda virajda ve ıslak zeminde tehlikeli oluyomuş. Motorunu ilk gösterdiğinde ne var bunda ne güzel motor işte diye düşünmüştüm ama herşeyini anlatınca bide o gözle baktım. adam zaten servise gelmişti. Ben bu motoru alacaktım ama malesef moralim bozuldu artık başka bakmak lazım.

Fahricin eLinde bu site gibi cok guzeL bi imkan var, tum marka ve modeLdeki motosikLetLerin ba$LikLari mevcut, vaktin varsa hepsini inceLe, oLc, bic, tart. Guzin abLa gibi bi yorum oLdu ama, en dogru karar yanLi$ta oLsa kendi verdigin karardir..
Sevgi, saygi, ho$goru vs.vs.. KeyifLi ruzgarLar...

Arkada$Lar, motoru caLi$tirdiktan sonra motor ister sicak ister soguk oLsun, vites bo$tayken aniden tam gaz verdiginizde (Gazi kökLedigimde) motorun verdigi tepki nedir ? Yada ne oLmaLidir ? Benimki stop edio, bu normaL oLmasa gerek degiL mi ?

ccdora
26 Haziran 2006, 04:22
sevgili bluebeery! akçay' ın iyotunu soluyupta duygusuz olan bir insan henüz görmedim. zeda3000 duayen arkadaşımın ve gerekse senin yani ''diva'' mızın sadece SL konusunda değil, motorculuk konusundaki tecrübelerinden istifade etmek için buradayız, eğitmen tarafınızda düşünülürse affediniz gençleri. SL konusunda tavsiye isteyen '' kararsız'' nick name li arkadaşa geliyim. arkadaşım 4000 km. yi aştığım motorumda henüz tık yok, anlatılanlara bazen hayretle bakmakla yetiniyorum. ama eleştri değil bu. sanırım kullanım farkı. keeway harika bir motor, chopper cıların seyehetlerinde ortalama hızlarının 70/90 s/km olduğunu düşünürseniz hız olarakta çok normal bir performans veriyor size. bu demek değil ki 100 s/km. yi geçmiyor, 120 s/km yi de geçiyor ama bu tarafımdan tavsiye edilmiyor :cat: eğer keeway almak niyetinde iseniz, benim size söğleyebileceğim farklı bir şey olacak, çoklarının dediği gibi iyi bir başlangıç motoru keeway 150 SL , devamında da size keyif verecek bir motor ve de başka motor düşündürmeyecek bir motor Keeway 150 sl. kimilerimiz orasını burasını kurcalasa da ben de dahil olmak üzere, motor ülkemiz karayollarının tofaşı- renault u. bu bakımdan iyi bir tercih yaparsın Keeway almakla.
sevgili Diva blueberry! :rendeer: son olarak size bir sualim olacak: 5000km bakımında motorumuzun siboplarına baktırmalı, yani ayar falan yaptırmalımıyız? sorun yoksa devam et mi dersiniz? bu arada sanırım c.tesi günü akçay da olacağım, eski dostlarımı göreceğim, Dr.Kutlu, vergi dairesi emeklisi Zeki bey, emlakçı Nergis ağabeyim, kocadağlı, zeytinci ziver :) ve diğerleri, sizi de görmeyi arzu ederim. görüşmek üzere. kaskınız (marka önemli değil ) takılı, farınız ve yolunuz açık olsun...

lubimaya54
26 Haziran 2006, 10:03
arkadaslar neler oluyor????bu gerginlik nedir???ben bu formun ilk acıldıgı gunden itibaren burdayım daha böyle bişeyle hiç karsılaşmadımm..biraz saygı,sabır,hosgöru lutfen polemiklere hiç gerek yok..neyse size birazda yaptıgım yolculuktan bilgiler vereyim..cuma aksamı 21.00 gibi sakaryadan yalova-cınarcıga kız arkadsımla birlikte yola cıktık..tek motor olmamız uzun yolda dezavantaj olsada biz hiç zorlanmadık..gece mola vermeden 140 km yol yaptık..aslında mola vermek gerekıyormustu..motordan inince zor geldim kendime..cınarcıkta cadırımızı kurduk..2 gün süreyle kamp yaptık..ve dün döndük..gelırken geze geze geldik..toplam 350 kkm yol yaptımmotorumda suan 3300 kmde cok sukur..hiç bir problem yok..hızlanma hız olarakta yolu bilmedigim için ve gece yolculuk yaptıgım için 90 km yi gecmedim..ortalama hız 80 km di.yakıt olrakta depoyu fulleyıp cıkmıstım..suna yarım depo benzın var..ben motoruma coık tesekkur ediyorum bizi en sorunsuz sekılde göturup getirdigi içiniçin:rendeer:sonuc olark ben makınemden cok memnunum..bana suan fazlasıyle yetıyor

obkavi
26 Haziran 2006, 11:00
arkadaşlar şu ısınınca vites düşşürememe sorunu bende de başladı benim yaylar değişmişti, acaba balata ile ilgili bi sorun olablirmi,
o arada yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz. jikle ile ilgili soruyada şöyle cevap vereyim
1. en üstte ilken hafif gaz verip çalıştırın 10 -15 sn kadar
2. ortada kendi halinde çalışmaya devap etsin 1 dk civarı
3. alt konumda artık ilerleyebilirsiniz zaten motor sıcakken direk alt konumda çalışıyor bunlar ilk çalıştırmada gerekli

şu motoru serviste görüp çin oyuncağı diyen arkadaşa da şunları söyleyelim dostum bu motor bu paraya çin motorlarının arasında en iyisi, mondial desen motorunu buzdolabı tamircisine servise götüreceksen alınır jinlun desen elinde sürekli anahtarla gezmen gerekli bi arkadaşımda var oradan biliyorum asya, kangda falan bunlar zaten hikaye bence yinede en iyisi sadece regal raptor var o motoruda çok fazla inceleyemedim yorum yapamıyorum ama 4,200 ytl diyolar iyi para. üstelik 2990 a keeway alacaksın kumanda + alarm hediye gelecek bunlar 15 - 20 bin ytl lik motorlarda bile yok anlayacağın ful artı ful :)

arkadaşlar cumartesi günü gezerken altunizade hyosung bayisini gördüm uğradım motorlara baktım oradaki satuıcı arkadaş bora bey sanırım sağolsun çok yardımcı oldu 250 ve 650 lik cruser modellerini inceledim gerçekten 10 numara özellikle 650 cc olan modeli 72 beygir 8 valf su ve hava 90 derece motor soğutmalı kullanan bi arkadaş geldi oda çok memnunmuş 14950 12 ay taksitli fiyatı, 250 cc 7750 imiş oda 28 beygir oda su soğutmalı arkadaşlar bence regal yerine hyosung almak lazım benim görüşüm, ama ben2 yıl bu motora bineceğim,

birde dün Akalteke abimizin Eyüpte bi buluşma ayarlamıştı saat 20:00 de bende hanımı alıp gittim valla çok eğlendim, motor sevdalısı dostlarla birlikte olmak insana zevk veriyor inşallah sizlerlede birgün tanışırız yüz yüze, toplantıya giderken 2 kaza atlattım beşiktaşın içinde birden bire yola atlayan bir amca ve teyzenin yayaya kırmızı yanarken (sanırım beşiktaş meydanını köy meydanı sandılar) karşıdan karşıya geçerken onların yüzünden azdaha düşüyordum arkadaşlar bu lastikler on para etmez arka taraf savruldu bi ara artçım benden önde gidiyodu ki son anda toparlarım. birde araç kullanırken telefonla konuşan züppe avratlara artık uyuz olmaya başladım ya,

arkadaşlar bu topic de hiç hoş olmayan şeyler olmaya başladı saygısızlık ve ukelalık hat safhada bende tavır almaya başlıyorum diğer arkadaşlara da buradan sesleniyorum bu insanlar hiç yokmuş gibi yapalım cevap yazmayalım veya "ADAM YERİNE KOYMAYALIM" (mecaz anlamda) ozaman adam olur belki belki bu kardeşlerim kardeşlerim diyoru benim yaşım 34

herkese keyifli bir hafta diliyorum herşey gönlünüzce olsun ayrıca bulubery abi lütfen dön.

GeCe__
26 Haziran 2006, 12:00
fahrıcım her söze aldanma bosver al oku ıste bızım sayfayı ama ben memnunum 4500 kusurde bakımı geldı gectı bıde:)) hala canavar 110-120 basıom hemde,artcımlada 115 bastıgımda oluyo ufaktefek belkı kronık sorunları vardır ama onlarda göz ardı edıbıelcek durumda rahat ol:cat: dun kılyosa gıttım geldım artcımla toplam 200 e yakın yol yaptım banamısın demedii..:bounce:

demonicdreams
26 Haziran 2006, 12:20
İsimli motorlar haricinde yolda gördüğüm zaman mutlaka 'acaba farklı bir şeyler yapmış mı sahibi' diye dönüp baktığım, bakmaktan keyif aldığım ve saygı duyduğum 2 motordan biri benim Regal Raptor'lar... diğeri sizin Keeway'ler...
Motor aksamından pek anlamam ama sizin bu Keeway'ler gerçekten binilesice motorlar galiba. İlk MT toplantısında birinizle bir tur değişmek isterim :)

obkavi
26 Haziran 2006, 12:32
DEMONİCDREAMS ne demek dostum bende regal denemek istiyordum bi bakarız hoşça kal

stratejii
26 Haziran 2006, 12:35
merhaba arkadaşlar
bu siteyide sizleride özledim valla yaklaşık 15 gündür rusyada yım. iş seyehatine çıkmıştım. memleketim gibisi yok valla motorumu o kadar özledim ki akşam valizimi eve bırakır bırakmaz doooru garaja motorumu çalıştırdım bi tur attık malum baya bi zamandır yatıyor. valla özlemişim buraları bee
Allah kısmet ederse temmuzun 5 itibariyle de hollandaya gideceğim bi 10-15 günde orada kalıp döneceğim malum iş seyehatleri.
tek pişmanlığım motosiklet net tişört ü almadan gittiğime çooook pişmanım bir kaç motorcu arkadaşla tanıştık onların çat pat ingilizcesi ile ne kadar anlaşılabilirse o kadar anlaşa bildik ama dünyanın öbür ucunda da olsa hiç tanımadığın biriyle motosiklet muhabbet yapmak motorun arkasına binim kısa da olsa bi rusya turu atmak gerçekten müthiş bir şeydi. resimleri bugün yarın ekleyeceğim.
farınız ve yolunuz açık olsun :)

obkavi
26 Haziran 2006, 12:40
strateji üstad özledik ya :)

locco
26 Haziran 2006, 12:42
İsimli motorlar haricinde yolda gördüğüm zaman mutlaka 'acaba farklı bir şeyler yapmış mı sahibi' diye dönüp baktığım, bakmaktan keyif aldığım ve saygı duyduğum 2 motordan biri benim Regal Raptor'lar... diğeri sizin Keeway'ler...
Motor aksamından pek anlamam ama sizin bu Keeway'ler gerçekten binilesice motorlar galiba. İlk MT toplantısında birinizle bir tur değişmek isterim :)
her zaman beklerim.

zeda3000
26 Haziran 2006, 13:12
Temmuz 15 gibi sanirim motoru rektifiye ye sokuyorum.Arka disli degisecek , 200 luk piston ve su titresim olayini cozecez.Masraf 150 ytl dediler.Artik bakalim nasil cikacak bu motor.Tutarsa hepinize aciklayacam tum olayi tutmaz ise artik motor hurdalikta bende paten uzerinde ise gider gelirim artik:mrgreen: Kesinlikle kavrama yayi dandik ve isininca ozelligini kaybediyor.Motor sicakken bosa takmak veya vites dusurmek bir kabus oluyor , hemen degistirin derim.
Bu ay masraflardayiz yine ama olsun.Bu arda Air brush setimiz umarim ay basinda elimizde olacak , kiz arkadasim ilk calismasini bizim motorda deniyecek, siz asil bakin o zaman bizim motorun guseligine.

cobalt
26 Haziran 2006, 13:55
iki haftadır evde tadilat vardı izinliydim binemedim nasıl da özledim motorumu şimdi iş güç olmasada soyle bebeğe dogru ufaktan bi cıkabilsem neyse bu aksam bı yıkama bı cila yıne cillop gibin olur ınsallah

kararsızım
26 Haziran 2006, 14:21
sl 150 motor almayı düşünüyorum bana yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

stratejii
26 Haziran 2006, 14:25
strateji üstad özledik ya :)

:) :wiinkk:

obkavi
26 Haziran 2006, 14:29
kararsızım dostum al dedik ya, artılarını eksilerini özelde attım sana daha ne düşünüyosun anlamadım

o arada dostlar abimiz blueberry sonunda topic de göründü abi bizi kırmadığın için teşekkürler

OĞUZ KAĞAN
26 Haziran 2006, 23:17
Beyler Sonunda Motor Aldim. 2300 Ytl(bu GÜnden İtİbaren 2750 Oldu)
Zealsun150-19 Aldim. Hava +yaĞ SoĞutmali, BalansÖr Sİstemİ Var TİtreŞİme KarŞi, Ve De Fİyatindan Dolayi Zs Yİ Tercİh Ettİm. Yenİ Motor Alacak ArkadaŞlar İÇİn Bİr Alternatİf.. Bu Hafta Sonu Motor Elİmde Olcak. Kocaman Ama SÜrecem İnŞallah.. Herkese Hayirli AkŞamlar..

locco
27 Haziran 2006, 02:47
hayırlı olsun oğuz.hele bir gezde izlenimlerini paylaş bizimle.

polygram
27 Haziran 2006, 06:58
arkadaşlar herkes keewaydeki garip sorunlardan bahsedip keeway alacak arkadaşlar motordan soğutuyorlar.ve de değerini düşürüyorlar.Bu kişiler hayatlarında ya hiç mondial e veya benzeri bi çin motoruna binmemişler yada bu işi pek bilmiyolar.Elimizdeki motor tek silindirli 150 cc lik bir motor.vibrasyon olayı çoook normal bi olay.(50 kere bahsedildi bu konudan ) çözüm şu basarsın parayı alırsın 2 silidirli çin malı olmayan bi makine olayın hallolur.başka bi konuda debriyaj olayı.bu olayda çok normal verdiğin para ve aldığın karşılık.Benim motora MCT 250 si olan bi adam bindi vayyy bee dedi şakır şakır geçiyo vitesler.yani düşünün adamın neler çektiğini.8000 km yol yaptım bir kere bile motor TIK ETMEDİ ! bastığım zaman çalıştı.yolda hiiç bırakmadı.beni hiç üzmedi.tek yaşadığım problem eksozdaki zangırdama oldu oda serviste tek bir vidayla halledildi.dediğim gibi 8000 km deki bu aletin sadece km zamnlarında yağı değişti.Makinada hiç bir sorun olmamasına rağmen kople bakım için yarın servise gidicem.nitekim servisteki usta keeway alacak olan müşterilerine sürekli benim motoru göstererek övünüyo :)
Hiç durmadan istanbul-bursa yaptım kıç uğuşması dışında bi problem olmadı.o kadar da olacak yuh yani nedir ki 3000 ytl ye motora biniyosun daha ne istiyosunuz.hiç mi yollarda kalmış yardım bekleyen mondial zede görmediniz.Ben çooooookkk görüyoruummm :cat:

bir kez daha söylüyorum elinizdeki motorun kıymetini bilin onu öpün sevin.
hadi kalın sağlıcakla :cat:

Hammer
27 Haziran 2006, 10:54
Arkadaşımız haklı.

Yaptığım km arttıkça daha da ısınmaya başladım motoruma.Cok sayılmasa da sayacım 1000 km ye dayandı.

En uzun yolum Harem-Tuzla oldu.2 si sahil yolu,1i E-5 den olmak üzere 3 kez.

Keyif de verdi.

Düşen tek parçam sağ arka ayaklığı tutan iki civatadan öndeki civata oldu.Servis aynısını bulamadı ama daha sağlamını taktık.

Birde rölanti ayarı yapılan kısmın üzerindeki yuvarlak kapağı arad bi kontrol edin.Kendi kendine titreşimden gevşiyor,gecen düşecekti neredeyse.

Yakıtı 90-100 gibi tüketiyor.Şİmdiye kez iki defa zincir temizleyip yağladım.Onu da kendim yaptım.Yaklaşık 500 km de bir zinciri yağlıyorum.Haftada bir elimde anahtar lokma takımı tüm somunları,pulları,civataları kontrol edip gerekirse sıkıyorum.Sesler cok azaldı.

Arka plaka ses yapıyordu plakalığa çarpıp arasına sünger benzeri bir malzemelerle tampon oluşturup zırıltıyı kestim.Birde eksozon önünde üzerindeki muhafaza kapağını eksoza bağlayan pul vida zıngırdıyordu.Çıkarıp sağlamını taktım,o ses de kesildi.Tek sorun şu an zincirin bollaşması.Sanırım 500 bakımında servis ayarlayamadı.Bi ara başka bir tamircide ayarlatıcam.

Sürat olayına gelince ben e-5 de 90-100 arası sabit gidiyorum.Çok da rahatsız olmuyorum.He motorla 120 yi de hafif rampa aşağı gördüm ama hiç gerek yok.Buji ve başlığını ilk aldığımda değiştirmiştim ngk ile.

Bir de 500 bakımından önce uzun süre devirli yol yapıp dur kalka girince rölantisi kaçıyorve istop ediyordu.Sebebi yağın viskositesi ile alakalı olabilir denmişti.500 bakımında daha ince bir yağ koyunca ortadan kalktı.Rölanti devirim 1400d/d şu an.

Yeni arkadaşlara bu yazdıklarımın belki biraz yararı olabilir diye de düşündüm.

Motorumuz güzel arkadaşlar.Keyfini çıkarmak lazım.Hatta burada tecrübeleri paylaşmanın ötesinde önümüzdeki hafta gibi bir toplanmada olsa.Herkes anlatsa .RR cılara özeniyoruz valla.

Saygılar selamlar

cobalt
27 Haziran 2006, 10:55
ben bir kez yolda kaldım o da servıstekı cocuk yanlıs bujı takmıs 3-4 km sonra atesleme bıttı allahtan eskı bujı cantamdaydı da donup taktıgı bujıyı kafasına attım :P

GeCe__
27 Haziran 2006, 11:00
POLYGRAM ya sen nereledesın yaa msn actıgında slm at bana hep benım ısım oluyordu :) dogru söyluyorsun katılıyorum sana mıgros arkası yapıyormusunuz gene asyacı arkadaslan:P

Thunder79
27 Haziran 2006, 12:12
Herkes sorunlarını yazmış benim daha yeni aldım ama şunu söylemek istiyorum. Eskiden ladamız vardı burda söz edilen ses olsun çekiş olsun bütün sorunlar vardı ondada ama motoru suda kaynatsa arada bir bir yerlere götürüyordu. Parçası işçiliği ucuzdu klasik sorunu devir daim pompasının bozuk olmasıydı onada konsola extra bir düğme takarak, ki bu düğme ile fanı manuel çalıştırabiliyordunuz, çözüm bulunuyordu.
Sonuçta sorunsuz bir hayatı herkes ister ama durumlar işte :)

SL bizi istediğimiz yere götürebilsin yeter bence. Motoru güçlü değil bir hondaya göre :)(fazlamı ileri gittik) yada bir honda gibi görünmüyor olabilir ama ilkkez görenler 3 milyarlık olduğunada inanmıyor :queen:

OĞUZ KAĞAN
27 Haziran 2006, 12:40
locco! motor hafta sonu gelecek.görüşlerimi anlatacağım tabi. bu konu sayesinde bayagı bilgim oldu motorla ilgili. 1 ay öncesinde bişey bilmiyordum. yazan herkese teşekkürler!!

obkavi
27 Haziran 2006, 14:03
dostlar aranızda sabahları 08:15 - 08:35 arası şile yolundan sarıgazi tarafınan giden bej renkli motora sahip kimse varmmı her sabah görüyorum ama...

arkadaşlar moto keyf programında bizim motorların incelemesini seyretmemiş olan varsa aşağıda ki link ile bağlanabilir
gerçi ben seyrettim ama göremedim neyse
http://www.motokeyf.com/ProgramOzetleriDetay.php?id=2

Aceofspades
27 Haziran 2006, 23:51
Selam Arkadaşlar,
Daha önceden yolda fren telimin koptuğunu, yolcu ayaklığının bağlı olduğu metalin kırıldığını, debriyajla ilgili sorunlarımın olduğunu ve zincir şakırtısından şikayetçi olduğumu anlatmıştım. Tüm bu sorunlarımla ilgili motomax'a mail atmıştım ve 500 bakımı için servise gideceğimi belirtmiştim. Motomax mailime cevap verdi ve daha önce uğradığım göztepe sanayideki servisinde garanti dahilinde gerekli değişimlerin yapılacağını bildirdi. Serviste garanti dahilinde debriyaj balata yayları ve kırılan parça değiştirildi, 500km bakımı ve yağ değişimi yapıldı, gevşeyen zinciri biraz gerdiler. Motorun üzerinden dandik çin malı bir buji çıktı yerine ngk buji taktırdım rölanti ayarı vs. yapıldı, sadece yağ ve buji için 40 ytl ödedim. Bu arada motoru güzelce bir yıkadık hafta sonuda motordaki tüm vidaları ve somunları sıkıştırdım. Daha önce burada bir arkadaşın bahsettiği içerenköydeki servisten 30 ytl'ye bir çift ayna taktırdım.
Açıkçası şu an motorda hiçbir sorun yok debriyajdan gelen ses ve zincir şakırtısı kesildi motor yağ gibi kayıyor umarım tekrar ortaya çıkmaz. Bu arada kafama takılan zincirin bollaşması olayı. Daha öncede çok şakırtı yapıyordu ve tekrar sıktırmıştım yani bu hep böylemi olacak her hafta zincir bollaşacak ben sıkıştıracakmıyım ? sanırım bu sıkıntı herkeste var, o-ring zincirlerin fiyatları ne civardadır daha kaliteli bir zincir taktırsak bu sorun çözülürmü acaba ?

Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

locco
28 Haziran 2006, 00:47
Selam Arkadaşlar,
Daha önceden yolda fren telimin koptuğunu, yolcu ayaklığının bağlı olduğu metalin kırıldığını, debriyajla ilgili sorunlarımın olduğunu ve zincir şakırtısından şikayetçi olduğumu anlatmıştım. Tüm bu sorunlarımla ilgili motomax'a mail atmıştım ve 500 bakımı için servise gideceğimi belirtmiştim. Motomax mailime cevap verdi ve daha önce uğradığım göztepe sanayideki servisinde garanti dahilinde gerekli değişimlerin yapılacağını bildirdi. Serviste garanti dahilinde debriyaj balata yayları ve kırılan parça değiştirildi, 500km bakımı ve yağ değişimi yapıldı, gevşeyen zinciri biraz gerdiler. Motorun üzerinden dandik çin malı bir buji çıktı yerine ngk buji taktırdım rölanti ayarı vs. yapıldı, sadece yağ ve buji için 40 ytl ödedim. Bu arada motoru güzelce bir yıkadık hafta sonuda motordaki tüm vidaları ve somunları sıkıştırdım. Daha önce burada bir arkadaşın bahsettiği içerenköydeki servisten 30 ytl'ye bir çift ayna taktırdım.
Açıkçası şu an motorda hiçbir sorun yok debriyajdan gelen ses ve zincir şakırtısı kesildi motor yağ gibi kayıyor umarım tekrar ortaya çıkmaz. Bu arada kafama takılan zincirin bollaşması olayı. Daha öncede çok şakırtı yapıyordu ve tekrar sıktırmıştım yani bu hep böylemi olacak her hafta zincir bollaşacak ben sıkıştıracakmıyım ? sanırım bu sıkıntı herkeste var, o-ring zincirlerin fiyatları ne civardadır daha kaliteli bir zincir taktırsak bu sorun çözülürmü acaba ?

Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
su zinicr gevsemesi bende de var.haftada bir gevsiyor.bu arada vidaları sıkmak için komple bir set almak istiyorum.ne almam lazım bilen varmı lokma anahtar vesaire??

Aceofspades
28 Haziran 2006, 01:01
Selam Locco,
Ben içinde lokma da bulunduran black&decker setlerden aldım bauhaus'dan içindeki lokma uçlarının en büyüğü 11mm çapında. Lokma anahtar gerektiren daha büyük çaplı vida göremedim, diğer somun vidalar için kurbağacık denen ayarlı pense aldım tekerlek somunları vs. gibi daha büyük vidaları onunla sıkıyorum.

locco
28 Haziran 2006, 01:30
Selam Locco,
Ben içinde lokma da bulunduran black&decker setlerden aldım bauhaus'dan içindeki lokma uçlarının en büyüğü 11mm çapında. Lokma anahtar gerektiren daha büyük çaplı vida göremedim, diğer somun vidalar için kurbağacık denen ayarlı pense aldım tekerlek somunları vs. gibi daha büyük vidaları onunla sıkıyorum.
sagol aceofspades

ccdora
28 Haziran 2006, 03:04
merhabalar! zincir gevşemesi ile ilgili sorularınızı dilim döndüğünce yanıtlamak isterim. zincirimiz o-ring li değil ve bu yüzden o-ring li zincire nazaran daha çabuk gevşemekte. neden gevşemekte: kullanılmaktan arkadaşlar, yani eşyanın tabiatı, o-ring de olsa gerdireceksiniz, belki bu gerilim süresi biraz daha uzun olacak ve daha uzun süre (yaklaşık 30.000 km) kullanabileceksiniz o-ring zincirinizi. fakat dişlilerin zincir üzerindeki her bir bakla üzerine uyguladığı kuvvet neticesinde baklaların birleşme yüzeyleri aşındığından gerdirmek gerekmekte. daha önce de bahsetmiştim, tatsız bir sürprizle karşılaşmak istemiyorsanız çantanızda mutlaka bir pense ve bir bakla mutlaka bulundurunuz. bu sizi dağ başında yolda kalmaktan kurtarır... bu arada o-ring model zincirler sanıldığı gibi pahalı değil, bizim motorlarımız için yaklaşık 150.0 ytl ye hallolur. ben almanya dan o-ring li zincir siparişi verdim. oradan daha da ucuza temin edebilirsiniz. netice olarak, zinciriniz hep gevşeyecek ve siz onu daima kullandıkça germek ve ya gerdirmek zorunda olacaksınız. ne marka olursa olsun! yeri gelmişken zincir bakımlarınızı sırasıyla, ilk olarak temizlik benzin ile üstübü yardımı ile uygulayabilirsiniz, ikinci olarak yağlama sprey yağınızı arka lastiğiniz kalkmış durumda iken rotasyon sırasında zincire direkt olarak uygulayınız. bir uzmandan öğrendiğim kadarı ile bu işlemlerden sonra motoru bir süre kullanmamak yani yağın nüfuz etmesini beklemek gerekiyormuş. sizlere önemli bir bilgi daha: arka frenlerinden, kampanadan frenaj esnasında gelen sesi önlemek için bir adet marka ya gerek yok, bir adet sinek öldürücü sprey ( sheltox, raid vb..) kampananın aralarından sıkıyorsunuz. arka freninizden gelen garç-gurç sesi ortadan kalkıyor ve yine bu sesin sebebinin de toz olduğunu biliniz. bu aktöresel uygulama neden , passökücüler var diyeniniz olabilir, bu benim de aklıma gelip sorduğumda usta bana ; sinek ilacının en iyi pas sökücüden daha iyi sonuç verdiğini belirtti. yarın uygulayıp sonucu size bildiririm. biraz uzun oldu ama kısa içi boş tek cümlelik mesajlardan iyidir... kaskınız takılı, farınız ve yolunuz açık olsun.. BEN MOTORCUNUN ZEKİ, ÇEVİK VE AYNI ZAMANDA CHOPPERCISINI SEVERİM.. :) latife yapıyorum, 13-16 temmuz ç.kale yenice festivaline istanbuldan yaklaşık 2500 motorcu kayıtlı, EMOK düzenlamiş fakat her tür motora ve araca açık, sadece endro motor kulübü motorcuları olmayacak anlayacağınız. çadırı ve uyku tulumunu kapan gelsin, bunun yanında mutlaka el feneri, wc kağıdı, çöp poşeti, mat, temmuz demeyin kazak ve polar battaniye, sıvı sabun, havlu, yağmurluk ve ihtiyacınız olan malzemeleri de beraberinizde getirmeyi unutmayın... görüşmek dileği ile ba bay...:cat:

Lucas
28 Haziran 2006, 04:41
arkadaşlar moto keyf programında bizim motorların incelemesini seyretmemiş olan varsa aşağıda ki link ile bağlanabilir
gerçi ben seyrettim ama göremedim neyse
http://www.motokeyf.com/ProgramOzetleriDetay.php?id=2

obkavi, bende indirdim sayende ama Keeway'Le iLgiLi hic bi$i yok :)
Bu arada bi$i sordum kimse cevapLamadi, bi daha soruyorum biri deneyip cevap yazarsa sevinirim...
Motoru caLi$tirdiniz, motor soguk yada sicak farketmez bo$tayken gazi kökLediniz yani tam gaz verdiniz.. ALdiginiz tepki nedir ? Benimki yava$ ulan nooLuyoz der gibi stop edio.. NormaL midir diiL midir ?
Sevgi, saygi, ho$goru vs.vs. KeyifLi RuzgarLar..

Blacat
28 Haziran 2006, 04:52
Anaaa lucas seninle konuşmadık mı bu konuyu yaw... :cyclopsan :silent: Bi anda dip gaz yapınca cort diye stop ediyor.. Diyeceksin ki niye ben de bilmiyorum.. :) Sanıyorum ki karbüratörden gelen ani karışımın benzin oranı yüksek olduğundan gelişte oksijen yetersizliğinden dolayı yanış olmuyor ve stopppppppppp.. Fıyk fıyk fıyk fıyk Pırn pırn pırn pırn pırrrrrrrrrrrrrrrn ::deliir:: Bu arada o programda deli gibi SL150 tanıtımı var yaw...

polygram
28 Haziran 2006, 04:56
gece nbr yaa valla msn e pek giremiorum girsemde fazla kalamıyorum işler dolayısıyla.sahil olayını 2 günde bir yapıyoruz keyifli oluyo yeri biliyosun.ara sıra Can`ı görüyoruz muhabbet ediyoruz.selam gönderiyoruz sana bilmiom geliomu selamlar :) sahile bekleriz.yazın tadını çıkarmak lazım dimi ama :cat:

obkavi
28 Haziran 2006, 10:13
obkavi, bende indirdim sayende ama Keeway'Le iLgiLi hic bi$i yok :)
Bu arada bi$i sordum kimse cevapLamadi, bi daha soruyorum biri deneyip cevap yazarsa sevinirim...
Motoru caLi$tirdiniz, motor soguk yada sicak farketmez bo$tayken gazi kökLediniz yani tam gaz verdiniz.. ALdiginiz tepki nedir ? Benimki yava$ ulan nooLuyoz der gibi stop edio.. NormaL midir diiL midir ?
Sevgi, saygi, ho$goru vs.vs. KeyifLi RuzgarLar..

bu normal bi tepki daha önceki sayfalarda bundan bahsedilmişti zeda bunu açıkmalıştı diye hatırlıyorum

GeCe__
28 Haziran 2006, 16:59
polygram ben dun aksam ordaydım yaw agbımle ıctık bıraz sohbet fln tam mıogrosun ordada dolmuscuyu dovuyorduk az kalsın:) neyse geldıgımde gözgezdırırım ya tabı yazın kayfını cıkartmak lazım bayada ınsan vardı zaten kesın cogunun sabah ıcı yoktur:queen: hadi ii bak kendıne

cana cakım:mrgreen: bosver ıpneyı he he, görustugmuz pek yok bu aralar neyse saglıcakla kal:bounce:

stratejii
29 Haziran 2006, 10:55
günaydın dostlar,

hafta son Yurt dışından geldim yazmıştım. sl 150 mi bakıma sokamamıştım. Hem vakitsizlikten Hemde serviste ki sıradan dolayı. dün sabah motoru direkt servise bıraktım motovizyona yarın alırsın dediler. Soner le telefonda konuştuk abi 2500 bakımını yapalım diye . tamam dostum yarın akşam alırsın motorunu dedi. akşam üstü bi telefon motorunuz hazır. alabilirsiniz. hobaaaaa şaşırmakla beraber dooru motovizyona ama asıl dumuru orda yaşadım.
yağ değişmiş ve katkı konmuş, debriyaj yayları değişmiş, arka fren müşürü aldığımdan beri arızalıydı değişmiş, vidaları neyim kontrol edilmiş. Servis bir hayli yoğun olmasına rağmen motoru bir günde bitirmişlerdi. motoru aldıktan sonra biraz dolaştım zorlamadan motoru eve gidip yemek yedim. biladeri hava alanına bırakmak için çıktım. 2 kişi olmamıza rağmen E5 den hava alnına giderken çıkılan rampada ibre 80 zorluyordu. maşşallah dedik aman nazar değmesin.
arkadaşlar hemen hemen hepimiz bi takım şikayetlerden bahsediyoruz ama aramızda memnun olmayıpta satan birini ben duymadım açıkcası.
Mekanik bi alet neticede ve 150 lik bi makina o kadar olur diyorum.
Soner, Abi , dostum sana bir kez daha teşekkür etmek istiyorum buradan Seni tanıdığım için çok memnunum :)

zeda3000
29 Haziran 2006, 11:36
Zinciri germek icin elimizdeki takim cantasi da yeterli ben onunla hep sikiyorum cok kolay.Nasil sikildigini bilmeyen var ise anlatirim burdan.

Kampanaya bocek ilaci sikmak mantikli cunku icinde solvent var ve tabiki solvent pas cozer.Ama gecici bir cozumdur her bakimda kampana actirilip zimparalanir ise daha saglikli ve verimli bir fren elde edilir.

Bu arada bos bir vaktimde resimli olarak su SL bakim sayfasini olusturalim diyorum, yag nasil degisir buji nasil degisir , zincir nasil gerilir.Cok yeni motorcu dostumuz var ve her sorun icin servise kosuyorlar aslinda kendileri bile becerebilir.Bu konuda destek talep edecem sizden dostlar.

obkavi
29 Haziran 2006, 12:42
strateji doğru söylüyosun elimizdekinin değerini bilmek lazım,

zeda bu zincir gerdirme yi tarif edebilirmisin birde hakikaten ervis sayfası oluşturalım

durano
29 Haziran 2006, 13:21
sl 150yi aldığımdan bugune kadar problemlerin ardı arkası gelmiyor. su anda motosiklet 4700kmde. bütün bakımları kendi servisinde yapılmıştır ancak bi türlü düzen tutmadı motor. işte sorunlarım

1. motorda aşırı yakıt tüketimi var. full depoyla 200-230km yapıyor.
2. arka frenden sinir bozucu bir gıcırtı geliyor.
3. zincir habire gevsiyor.
4. sürekli farın ampulu yanıyor.
5. vites değişimleri inanılmaz gürültülü.
6. anlam veremediğim bir kavrama problemi var.
7. motor yağ kaçırıyor.
8. yer yer paslanmalar mevcut.

bu saymış olduğum bütün problemleri servise de söylüyorum ancak keewayin yetkili servisliğini bırakacağını ve bu nedenle fazla ugraşamayacağını söylüyor. artık öyle bir hal aldıki motoru sinirlenip bir yerden aşağı atacağım. ayrıca bu motorda hic bir parçanın garantisinin olduğuna inanmıyorum. çünkü servis hersey için para istiyor.

stratejii
29 Haziran 2006, 13:29
servis sayfası gerçekten iyi bir fikir.
motorumu yeni aldığım dönemlerde siteden bi arkadaşla uzun süre sohbet etmiştim msn de bi garaj fikirleri vardı tamam baya masraflı bir iş olacaktı belki ama şöyle bir şey demişti arkadaş,
"yaz sezonunda özellikle her akşam bir arkadaş nöbetçi kalsa ve teli diğer arkadaşlarda olsa gece bir sorun olsa Allah vermesin o arkadaşı arasa ve yardım istese nöbetçi olan da heman olay yerine intikal edip yardımcı olsa vs. vs. " bunu yaptılarmı bilmiyorum ama yapsalar mutlaka sitede duyururlardı yada haberimiz bir şekilde olurdu.
zor gibi görünsede sl ciler olarak belki biz yapabiliriz. belki!

durano dostum seni bezdirmiş bu servis anlaşılan ne demek bırakacağım için ilgilenemem öyle saçma bi cevapla kurtulamaz bence, yetkili servis olduğu sürece motorla ilgilenmek zorunda bastır bence yada motomax ile görüş derim.

nerede oturuyorsun bilmiyorum ama tek servise bağımlı kalmak zorunda değilsin alternatif servis bul derim.

bud
29 Haziran 2006, 13:52
arkadaşlar merhabalar!
bu forumları bir aydan uzun bir süredir gezdikten, modellerle ilgili uzuuun uzuuun threadleri okuyabildiğim kadar okuduktan sonra, nihayet ilk mesajı yazıyorum! :)

yaaani, bu ne anlama geliyor? motorumu almaya iyice yaklaştığım (temmuz ortasında alacağım) şu dönemde, kendimi en yakın hissettiğim model Keeway SL150!! :D

bilgi için söyleyeyim, aklımdaki ikinci isim ise yamaha ybr125. açıkçası bu motoru sadece ve sadece markası için istiyorum. içim rahat etsin diye.
bir üçüncü tercih ise, zealsun zs150-19, kendisini dün keşfettim. bayağı hoş bir motor, ve alanlar çok memnun. ama türkiye'de henüz çook yeni bir motor olduğu için ve de ithalatçı firması bana pek güven hissi vermediği için şimdiden soğudum.

bu mesajı hem size merhaba demek için yazdım. hem de anadolu yakasındaki sl'cilerden yardım istemek için yazdım.

buralarda hangi bayii tavsiye edersiniz? sizler hangi bayiilerle iş yaptınız? hangilerinden memnun kaldınız, hangileri ile hoş olmayan anılarınız oldu?

bu thread'de sözünü ettiğiniz, vibrasyon için, vites geçişleri için çözümlerden haberdan olan hangi servisi/bayii bana önerirsiniz?

hem yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim, hem de burada bu threadde bu kadar bilgiyi paylaştırdığınız, böyle bir kaynağı oluşturduğunuz için teşekkür ederim.

durano
29 Haziran 2006, 13:54
İlgin için teşekkürler. Manisada oturuyorum. burada tek servis var. izmire git gel zor oluyor. servise debriyaj balatasını değiştirelim diyorum orijinali dandik başka marka takalım diye öneriyor anlayın artık ne kadar yetkili servis. biraz önce motomaxla görüştüm beni başka bir servise yönlendireceklermiş. umarım motoru uçurumdan aşağıya bırakmadan bana bi servis bulabilirler. ayrıca bu yetkili servislerdeki hizmet fiyat listesi varmı biliyomusunuz. cünkü bi debriyaj balatası değişimine yağ haric 150ytl fiyat veriyolar.