Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
aitho
09 Haziran 2006, 16:41
Herkese slm.
bende de sl150 var ve benim vites geçişlerinde tak diye bir ses geliyor. bir arkadaşım zincirden kaynaklanır dedi. motorum daha 300 km bile olmadı. çalıştığımdan dolayı gezemiyorum. Bi yay olayından bahsetmişsiniz ama olayı anlayamadım. epey sayfa var hangi sayfada belli değil. arayada bir sürü konu girmiş bulamadım yani.
bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Selamlar, bugüne kadar kullandığım ve kullanmadığım hiçbir motorda birinci vitese takıpta ses gelmeyenini görmedim. Işıklarda falan başka motorlarla beraber kalkarken dikkat et onlardanda gelir, hatta yunus-şahinlerin bmw'ler çtaak diye ses çıkarır. Yüksek torklu v motor chopperlarda ise ses daha yüksek ve darbelidir. Neden diye soracak olursan bilmiyorum ama bu sesten bir zarar geldiğini ne gördüm ne duydum.
İyi Seyirler...
moto-guzzı
09 Haziran 2006, 16:45
ya abı hıcmı yok aranızda uzun yol yapan yada yapıpta ıkı kelıme soylucek olan:silent:
promethe76
09 Haziran 2006, 16:56
slm arkadaslar ben bursadan murat... arkadaslar ıkı hafta ıcerısınde 2500 ytl ye kadar motorsıklet alıcam forumu ınceledım keeway de karar kıldım(150cc superlıght)ama bı sorum war bu uzun yol olayı.....eger uzun yola cıkan arkadaslar warsa bana bıraz bılgı werırmısınız ıkı kışı cekıs gucu nasıl oluyor bıde yakıt sarfıyatı hakkında bılgılendırısenız sewınırım
selam murat hayırlı olsun şimdiden... en uzun istanbul sapanca yaptık iki kişi. sorun yaşamadım ben kendi adıma gurup olarak gittiğimiz için giderken 80-90 km arası bir süratte gittik. dönüşte ise 100 bazen 110 gibi bir serbest dönüş sürati yaşadık. uzun rampalarda biraz sıkabiliyor ama kafaya takmaya değmez derim ben. yakıt sarfiyatı ise depoyu fulledim içinde benzin varken fullediğim için tam olarak kaça dolduğunu bilmiyorum ama 35 40 ytl civarında fulleniyor sanırım şu an 430 km oldu ve hala biraz benzin var depoda bitene kadar kullanıp kaç km de bittiğini yazarım.
Kazasız belasız ve arızasız günler...
aitho
09 Haziran 2006, 17:00
ya abı hıcmı yok aranızda uzun yol yapan yada yapıpta ıkı kelıme soylucek olan:silent:
Var var sabırsızlanma, tamam topic faal ama kimse hazırolda beklemiyor birileri sorsada cevap yazsak diye.
Uzun Yol; Sapanca-İstanbul, İstanbul-Sapanca, aynı gün içerisinde gidiş dönüş. MT İstanbul Sapanca Gezisi. Tahmini 60'ar kiloluk sürücü+artçı çekiş normal yarım saat kadar zorlarsan makina dik rampalarda kasılıyor haliyle, 80-100 km seyir hızı zorlarsan rampa aşağı falan 110-120 km gibi max sürat, sollama yapmak biraz zor, ama makina hava soğutmalı olmasına rağmen kolay kolay şişmiyor. Aşağı yukarı rahatlatmak için 100km'de bir sigara-çiş molası iyi olur. Uzun yol tabi haliyle yanına 22-24 iki tane anahtar al lastik patlarsa lastiğini sökersin, buji al 10A yedek sigorta al lastik havalarını kontrol et, eğer gideceğin uzun yolsa yağını 20-50w koyki ısınınca su gibi olmasın, gece ampul falan patlar farsız kalırsın yedek ampulün olsun cebinde. Biz 150 km yolu 1,5 saatte alabildik o da ortalama 75-80km seyir sürati yapar ki aşırı hızlı sayılmayacak ve gezi tadında bir yolculuk için fena sayılmaz. Sorunsuz geçmiş bir yolculuk, yakıt tüketimi normal işte km başı 6-10 kuruş arası bişeyler yakıyo. Belediye otobüsünden ucuz.
Sen takma kafana keeway o kadar çinli değil, ne derlerse desinler değil işte. Atla git motoruna hele tek kişi çıkarsan daha rahat geçer yolculuğun.
İyi Seyirler...
locco
09 Haziran 2006, 17:05
Var var sabırsızlanma, tamam topic faal ama kimse hazırolda beklemiyor birileri sorsada cevap yazsak diye.
Uzun Yol; Sapanca-İstanbul, İstanbul-Sapanca, aynı gün içerisinde gidiş dönüş. MT İstanbul Sapanca Gezisi. Tahmini 60'ar kiloluk sürücü+artçı çekiş normal yarım saat kadar zorlarsan makina dik rampalarda kasılıyor haliyle, 80-100 km seyir hızı zorlarsan rampa aşağı falan 110-120 km gibi max sürat, sollama yapmak biraz zor, ama makina hava soğutmalı olmasına rağmen kolay kolay şişmiyor. Aşağı yukarı rahatlatmak için 100km'de bir sigara-çiş molası iyi olur. Uzun yol tabi haliyle yanına 22-24 iki tane anahtar al lastik patlarsa lastiğini sökersin, buji al 10A yedek sigorta al lastik havalarını kontrol et, eğer gideceğin uzun yolsa yağını 20-50w koyki ısınınca su gibi olmasın, gece ampul falan patlar farsız kalırsın yedek ampulün olsun cebinde. Biz 150 km yolu 1,5 saatte alabildik o da ortalama 75-80km seyir sürati yapar ki aşırı hızlı sayılmayacak ve gezi tadında bir yolculuk için fena sayılmaz. Sorunsuz geçmiş bir yolculuk, yakıt tüketimi normal işte km başı 6-10 kuruş arası bişeyler yakıyo. Belediye otobüsünden ucuz.
Sen takma kafana keeway o kadar çinli değil, ne derlerse desinler değil işte. Atla git motoruna hele tek kişi çıkarsan daha rahat geçer yolculuğun.
İyi Seyirler...
Aitho
ortalama 60 kiloluk demişsin artcılara hatunlar duymasın sopa yersin valla:queen: :queen: :queen:
promethe76
09 Haziran 2006, 17:07
Keeway'ci dostlarım size bir sorum olacak benim boyum 1.85 bu motor da nasıl dururum bacaklarım rahat uzanırmı yoksa katlanma fazla olurmu gerçi hafta sonu bakıcam motora ama bana ufak mı gelir bu motor diye bir fikrinizi alim istedim. Yoksa Regal mi alsam biraz kararsızım yardımcı olursanız sevinirim.
Oku... Yaradan Allah'ın emri ile oku... Allah rızası için oku...
Arkadaşlar hergün aynı sorulara cevap vermekten gerçek sorunlarımızı tartışamaz olduk. 139 sayfa forum var boy diye arasak 50 tane mesaj çıkar en az. ne olursunuz bir deneyin yaa yazıp cevap beklemekten çok daha kolay hemde yukarıda sağda bu forumda ara seçeneğini kullanarak istediğiniz her soruya yanıt bulabilirsiniz.
(ben aradım 19 soru çıktı boyum şu kadar küçükmü büyükmü diye)
aitho
09 Haziran 2006, 17:10
Aitho
ortalama 60 kiloluk demişsin artcılara hatunlar duymasın sopa yersin valla:queen: :queen: :queen:
hmm dur o zaman locco nasıl kıvırmam gerek düşüneyim....
Hah buldum, bana +15kg nişanlım artçım canıma da -15kg yaptıkmı tamamdır.
Bi arada şu koltuğun resimlerini görelim dimi artık döşemesi eskimeden yani :cherry:
locco
09 Haziran 2006, 17:11
baba.bende resimlerini cekicem de.bir makinem bozuk i dün yagmur vardı yıkatamadım makinei rezil gibi cekmek istemiyorum kızımı.eskirse eskisin gercek deri kullandıkça guzelleşir.:mrgreen:
zeda3000
09 Haziran 2006, 18:08
zeda dostum epeydir takılmyosun bu tarafa, sana bişey sormk istiyorum bu benzin ve yağ katkı maddeleri var bunlar için ne diyorsun, birde bu tastik tamir spreyi nedir ne işe yarar nasıl kullanılır
Dostum benzin katki maddesinin gorevi oktan yukselterek benzinin yanma oranini yukseltir. Bazilarinin icinde teflon hammaddesi bulunmakta ve bu da deponuza yapisarak zararli maddelerin karburatore ulasmansini englemekte.
Yag katki maddesinde , bir tur yanmayi onleyici sentesik madde vardir. Yuksek isida motor yagi cok incelir ve gorev yapamaz ve siyahlasir. Bunu engleyen katki maddeleri bulunmakta ama bizim motorlarimiz yeni oldugu icin , sadece uzun yolda kullanilmasi yeterli.
Lastik Tamir spreylerine dikkat!!!! Icinden cikan madde beyaz kopuksu bir maddedir ve cabuk kurumasini saglamak icin bazi agir kimyassalar kullanilir.Bunu icine siktiktan sonra en yakin benzinciye gidip lastigin komple sokulmesi ve jant dahil yikanmasi sarttir.Aksi taktirde lastiginiz eritir ve jantinizi paslandirir.Yani daha ciddi masraflara yol acar.(Yurt disinda iken bunu siktiktan 3 gun sonra lastikciye gittim ve hem janti , hemde lastigi cope atmak zorunda kaldim.)
polo34
09 Haziran 2006, 22:01
1- bugün ss250 yi görmeye gittim, yeni sl150 ler de vardı, ss250 sl150 yanında hiç de gösterişli durmuyordu, yeni gelen sl150 lerde yenilikler mi var? ben aylar önce görmüştüm o zamanda iyiydi ama bu sefer gözüme çok hoş göründü, sanki granaj fazlalığı olmuş, çoğu kaynak yeri kapatılmış, süper 4 4 lük göründü gözüme,
2- motovizyon 2590 ytl ye nakite verdiğini söylüyor, onlar eski partiden mi acaba? bilen var mı? 3000 ytl/12 taksit fiyat aldım, 230 ytl de plaka dediler ama plakayı kendim çıkarırsam yarın fiyatına gelir heralde...
locco
09 Haziran 2006, 23:11
Arkaadslar gecen dustugumde koruma demiri ve egsozun ufak bir yeri cizildi.malum bir kaç gündür yağmur yağıyor.ufak ufak paslanmaya başlamış.içinizde nasıld urduracagımı bilen varmı.cok ufak bir yer oldugu için ben su gri renk boylarıyla rütüş yapmayı düşündüm.onerileriniz varsa cok sevinirim
zeda3000
09 Haziran 2006, 23:27
Locco WD40 ile iyice temizle pasi sonra 0 zimpara ile narince ordan kaldir.Pas ayni kuf gibidir bir nokta bile unutsan ordan yine buyur.Sonra krom rengi spreyler var.Onlardan al kucuk bir resim fircasi al. Boyayi kapagin icine sik ve firca yardimi ile ciziklare rotus yap.Kuruyana kadar kesinlikle dokunma.Rotusu da ince yap yoksa akar cirkin durur.
locco
09 Haziran 2006, 23:33
saol zeda.bu cok ii oldu.krom rengi spreylerden kastın normal sprey boyalarmı.eger onlarsa egsozun sıcaklıgında catlamazmı acaba
polo34
09 Haziran 2006, 23:56
bu motorun yeni gelen modellerinde bir değişiklik oldu mu görüntü vs olarak ?
aidikurt
10 Haziran 2006, 00:25
slm arkadaslar ben bursadan murat... arkadaslar ıkı hafta ıcerısınde 2500 ytl ye kadar motorsıklet alıcam forumu ınceledım keeway de karar kıldım(150cc superlıght)ama bı sorum war bu uzun yol olayı.....eger uzun yola cıkan arkadaslar warsa bana bıraz bılgı werırmısınız ıkı kışı cekıs gucu nasıl oluyor bıde yakıt sarfıyatı hakkında bılgılendırısenız sewınırım
iyide 2500 ytl degıl su an 2990 + 200(Plaka Ruhsat) yani 3200
motorbisiklet
10 Haziran 2006, 02:20
Merhaba adım Görkem bartında yaşıyorum motoru alal 2 aya yakın bi zaman oldu genel anlamda memnunum(tasarım-yakıt) ama sesler ve konforu pek hoş değil... görüşlerimi yazıcam bayadır sizi takip ediyorum herkese tekrar merhaba...
zeda3000
10 Haziran 2006, 10:59
saol zeda.bu cok ii oldu.krom rengi spreylerden kastın normal sprey boyalarmı.eger onlarsa egsozun sıcaklıgında catlamazmı acaba
Normal sprey degil tam olarak.Krom bazli nikelajli olani var.Buyuk bir sorun olacagini zanetmiyorum.Deneme yapman lazim , yanliz boya yi siktiktan sonrA 12 saat beklemen lazim kemiklesmesi icin.Ondan sonra egzozun isisini dene ustu kuru olabilir ama alt tabaka gec kuruyor.
locco
10 Haziran 2006, 13:29
tesekkür ederim zeda saol
GeCe__
10 Haziran 2006, 14:36
beyler bu aksam regal raptor bı arkım ıle toplantıya gıdıcez bomantıdekı buytrun sızde gelın haydıyın keeway gösterelım brıaz yaw:mrgreen:
bu arada motorbısıklet hos geldın:cat:
Starsailor
10 Haziran 2006, 14:58
heeeeeey superlıght gençliğiiiiii....
ben de en yakın zamanda aranızdayım..
krem renk kalmamış hiçbiyerde ,heyecanla bekliyoruuuuuuuuuum:cherry:
GeCe__
10 Haziran 2006, 15:11
starsaılor sımdıden hos geldın aramıza ama bence sıyah rengı daha guzel:)
b eyelr bu arada sabah supershodow gördum ve ustune fldna bındım benım fıkrıme göre o motor alınmaz agbı bı kere cok ama cok ınce artı ön lastıkce ınce yanı o para verılmez o motora bu benım fıkrım bızım sl150 vala ona bın takar söylıgım.. saygılar:bounce:
Blacat
10 Haziran 2006, 15:32
beyler bu arada sabah supershodow gördum ve ustune fldna bındım benım fıkrıme göre o motor alınmaz agbı bı kere cok ama cok ınce artı ön lastıkce ınce yanı o para verılmez o motora bu benım fıkrım bızım sl150 vala ona bın takar söylıgım.. saygılar:bounce:
Bence de :cat:
GeCe__
10 Haziran 2006, 17:16
blacat dusunceme katıldıgın ıcın saol:)
drocesar
10 Haziran 2006, 18:09
Merhabalar, ben Cemil. Henüz motorum yok ama çok hevesliyim. Bir kaç kez de arkadaşlarımın motorlarını kullanmışlığım var. Başlangıç olarak kendime küçük hacimli (en fazla 250 cc) bir motor düşünüyorum. özellikle de chopper olmasını diliyorum ama kalitesine güvenebileceğim, güvenli ve sağlam bir motor istiyorum. ileride tecrübe kazanınca honda shadow düşünüyorum ama şimdi için çok erken. bu kriterlere uygun bir motor bulabilir miyim? yardımcı olur musunuz? Yorumları okudum bu motor (KEEWAY SUPERLIGHT 150) için ve aklıma yattı. Alternatifler var mı? Fiyatı 4000 ytlyi geçmesin istiyorum, mümkün mü acaba, fikri olanlardan cevap ve öneri bekliyorum. şimdiden teşekkürler, herkese kazasız belasız yolculuklar diliyorum.
cobalt
10 Haziran 2006, 18:51
blacat dusunceme katıldıgın ıcın saol:)
bende sana ve blacat e katılıyorum hiç hoşuma gitmedi
GeCe__
10 Haziran 2006, 18:52
drocesar bende keeway kullanıcısıyım bunun harıcınde sende dedgın paraya yok yanı var ama yok:) mondıal,jınlun,ranzey almak ıstemezsın sanırım benım tavsıyemde alma zaten ama bak 1 mılyara yakın bı para daha eklersen regal raptoru onerırım sana tek sılındır ve 250cc su sogutmalı benım arkımda var guzel motor ama bızımkının görunumu ondanda guzel bızımkınde tıtresım bıraz var oda 80 den sonra ama benım ıcın önemı yok tıtresımın bırde bıkaç kronık uretım hatası var zıncırden gelen tak sesı ama hepsınde yok tabı onuda cözum geldı ama debrıaj yayı ıle degsıtıryorsun ben memnunum ve benım gıbı bıcok arkımda memnun sıkayetlerede pek fazla kafanı takma bazı kısıalr abartıo.. bu arada motorrun benzın olayı cok ii yanı az yıyo ortalama 80 kurus km basına..yanlıs kılometremız 90-100 den sonra 10 km az gösterıo onu hesablarsın artık alırsan motoru:) .. benımkı 120-125 duz yolda yokus assaga 10 km daha fark eder ve camım takılı cıkartırsam 5 km daha fazla gıder mondıal 250 mct ile aynı hızda gıdıo yanı daha ne dıgım jınlun fln hepsini havada karada gecer ama gercekten zevklı surus fln keyıflı bıde koltıgumuz tam cukur degıl o kadar onuda ostyersn yaptırırsın.. neyse benden bu kadar ötekı arklarda muhakak bı acıklama yaparlar..saygılar:bounce:
cok prd regal ıcın tek sılındır demısım duzeltıyorum cıft sılındır:mrgreen:
ama bıde söle bısı var o motorda benzın göstergesı yok bıde devır göstergesi yok
cobalt öle agbı motor yanı gercektn cok gösterışsız tmm v motor 250 c belkı ama agbı göstreız olmatıktan sonra ben napım pek plastık yok sanırım ama cok ınce agbı 2 kısı bındınmı kaybolur vala ebn sahsen o motoru almam ama land cruser ıcın bısı dıyemıcem sanırım bence o motor cok guzel bısı gelsın onada bakıp yazarım
drocesar
10 Haziran 2006, 19:06
teşekkürler gece. makbule geçti. :cat: biraz daha araştırırsam sanırım aranıza katılıcam sl150'ci olarak :cherry: bolca yazılmış daha önce ama bu motoru uzun süredir kullananlar avantaj ve dezavantajlarını yazabilirler mi?
GeCe__
10 Haziran 2006, 19:13
yazarlar cnm bakma bugun cumartesı sanırım mıllet tatilde:) ben pazar harıc aksam 9 a kadar calıstıgım ıcın:)..
ne demek dostum bılgın artsın ben al demıyorum ama tavsıye ederım ufak tefek sorunlarla karsılascaksın o ayrı sonucta en kralı gelse bıle sorunları olur, tabı bunların hepsi benım dusuncem:cat: bu arada benım km 3600 fln..
blueberry
10 Haziran 2006, 19:46
Arkadaşlar;
Yeni aramıza katılan arkadaşlarımıza hoş geldin diyorum kazasız sürüşler.
Almak isteyenlerede tavsiye ediyorum bu paraya daha iyisi olmaz.
Servis olayı derseniz yay olayı sevindirici, en azında ilgisiz değil Motomax.
Bugün 80 km hızla gidiyordum radara takıldım 93 km görünüyor radarda.
iyiki daha önceleri radara yakalanmamışım yoksa çok ceza yerdim. Ya bu motorla deviri kullandığımda 110 a rahat çıkıyorum, demekki 120 km yi aşıyor bu motor.:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
cezyı yedik ama bu hız olayı cezayı unutturdu:queen: :queen: :queen:
GeCe__
10 Haziran 2006, 20:11
blueberry demekkı 13 az gösterıo ölemı oldu:queen: bılıyorum agbı ben 10 km fln az gösterıo evet 120 basıo.. bu arada hangı yolda ve ne kadar ceza aldın???
blueberry
10 Haziran 2006, 20:36
blueberry demekkı 13 az gösterıo ölemı oldu:queen: bılıyorum agbı ben 10 km fln az gösterıo evet 120 basıo.. bu arada hangı yolda ve ne kadar ceza aldın???
Akçay-Çanakkale yolunda 101 ytl. cezamız kesildi.:pr: :pr: :pr:
GeCe__
10 Haziran 2006, 20:45
vay serefsızler neyse gecmıs olsun agbı 100 ytl de ii para neyse acelesı yok gercı ödemek ıcın ama,sonucta borc tabı
northern
11 Haziran 2006, 01:31
bazı arkadaşlar hala uzun yola gider mi diye sorular soruyorlar bende son kez açıklıyorum . İzmir-Antalya arası yayla yolundan gidilirse 485 km ben bu yolu yaklaşık 8 saatte 1 kez durarak gittim yani ortalama hızım 90 km oluyor. yaklaşık olarak 1400 rakım a çıktım yani 1400 m rampaya motorda ki hızım ise 70 kadar düştü sadece o kadar ne bir şişme ne bir tıkanma görmedim şuandaki motorun km ise 11.200 km sanırım benden daha fazla yol yapan yoktur bu motorla :silent: varsa söylesin . bende memnun isem bu motor alınır arkadaşlar.
Blacat
11 Haziran 2006, 04:41
Arkaadslar gecen dustugumde koruma demiri ve egsozun ufak bir yeri cizildi.malum bir kaç gündür yağmur yağıyor.ufak ufak paslanmaya başlamış.içinizde nasıld urduracagımı bilen varmı.cok ufak bir yer oldugu için ben su gri renk boylarıyla rütüş yapmayı düşündüm.onerileriniz varsa cok sevinirim
Locco dostum çizik olayına bi şey diyemem ama durup dururken sadece su yedi diye motorun paslanması çok salakça ve saçma:farao: .. Garanti belgesinde gördüğüm kadarı ile ıslak zart zurt bırakmayın diye bir şey yazmıyor... Benim makinanın derdini sana anlatmıştım hatırlıyorsundur. bende durup duruken paslanma olayı var.. Bence garantiye giren bir olay.. Ufak tefek küçük parçalar olsa canıma minnet derim ki hadi kıl yün oldu paslandı dandik malzeme eyvallah.. Ama benim motor sağ ve sol krank kapaklarının üstünde krom çatlakları var bööle bi şey de garantiye girmezse ne girecek ki abi.
ayrıca kabarmalar göstergenin nikelajında ve farın da nikelajında başladı. Ben garantiden servise götürmeyi düşünüyorum derlerse ki siz bunu ıslak tutmuşsunuz...??? :silent: :silent: Ne yani sudan geçtikten sonra elimizde bi havlu bez ile hemen sağa çekip yeni doğmuş küçük çocuk edası ile aman bi şey olmasın üşümesin hastalanmasın diye paslanmaması için kurulayacak mıyız??? :silent: :silent: Valla kabullenmezlerse önce motomax'a sonra da aitho'nun dediği gibi tüketici koruma derneğine kadar uzar gider bu konu. zaten adamlar boş boş oturuyolar birisi şikayet etse de tepelerine çöksek diye bekliyorlar. :queen:
kemikliet
11 Haziran 2006, 06:21
@locco ve @aitho teşekkürler.
Biri krem rengi piyasada kalmamış demiş :)
Ben motorumu alırken siyah rengine 20 kişi sıradaydı ve gelmesine 13 gün vardı. O yüzden krem aldım. Şimdi de krem rengine mi sıraya girdiler :queen:
Gerçi krem rengi daha hoş duruyo. Ayrıca heybeleri kaldırınca arka teker ile arka çamurluk arasındaki o mükemmel birliktelik göze çok hoş gözüküyo. Bunu siyah renkte yakalamak zor olur, malum tekerde siyah.
Ben heybeleri çıkardım motor daha güzel duruyo sizde bi deneyin isterseniz.
Benim motorum 300 km yi geçmedi, halen rodajdada ama devir saati 6000-7000 arası 90km yi geçtim düz yolda.
ilk bakımını 500km de mi yapayım yoksa 300km de mi ? Hangisi daha uygun olur ?
Arkadaşlar bir sorum olacak. Kullanım klavuzunda kask kilidi diye bişeyden bahsetmişler ama klavuzda ki resime bakarak bulamadım yerini. Bana kaskımı nereye bağlayabileceğimi anlatın lütfen. Sırf elimde gezdirmemek için gittiğim yere kasksız gidiyorum.
Blacat
11 Haziran 2006, 09:15
Öncelikle hayırlı olsun kemikliet dostum... Allah kaza bela vermesin.. İlk bakımını 500 de yaptır.. 300de parçalar tam manası ile alışmış sayılmaz. Ayrıca kask kilidi denen zımbırtı yok.. benimkinde de acaba diğer arkadaşlarda var mı ben de bilmiyorum :silent: sanırım çok lazım olan bir şey olduğu için motomax bunları bize para ile satmayı düşünüyor olabilir :cherry: herneyse... kısacası kask kilidi yok.. kaskı yanında taşımak zorunda kalsan da mutlaka takılı gez.. Allah vermesin sadece 30 km hızla bile bir kaza olsa ve başını bir yere çarpsan alacağın yara çok büyük olur.. Aman hocam kask olsun..:pale:
Bu arada rodaj süresinde 6000 deviri geçmemeye çalış. Motoru zorlamayasın. Ayrıca gördüğün hız 90km/h değil 103km/h :cherry::cherry::cherry: Göstergelerimiz az gösteriyor hızı.. Gece arkadaşımız bunu keşfetti (10km/h olarak) blueberry abimiz de yediği trafik cezası ile tam olarak kaç km/h az olduğunu tam olarak saptadı :pale: (şerefsiz polisler).. Meğer 13km/h az gözüküyormuş..
kemikliet
11 Haziran 2006, 09:24
C-a-r-p-e D-i-e-m !!! :queen: :queen: :queen:
şaka bi yana motor sağır kalmasın diye arada sırada bu şekilde çıkışlar yapmamı tavsiye ettiler bende o yüzden yapıyorum. Bu gün biraz daha gezerim ama topu topu 30km daha yaparım :pr: :pr: Benim rodaj seneye yaza bitmez :queen: :queen:
Blacat
11 Haziran 2006, 09:32
Yok abijim arada bir yapıcan ani çıkışlar ama uzun olmaması lazım.. bir de sürekli aynı hızda uzun süre gitme... yani motorun devrini de vitesleri de sürekli değişken olarak kullan rodaj boyunca :cat: ...
aitho
11 Haziran 2006, 11:18
Selamlar arkadaşlar;
Yol yapın biraz, yazın yapmazsanız ne zaman yapacaksınız, tamam forumda takılmak güzel ama bazen varoluş maksadınıda engellemiyor değil hani millet foruma saplanıp kalıp motorla gezmeyi unutuyo :mrgreen:
Yeni motorumu cuma akşamı teslim aldım, sağnak yağmur vardı rahatça binemedim diye hayıflanımyodum ki ana!! cumartesi akşam bir baktım 200km olmuş motor :cherry:
Kask Kilidi Kullanmayın !!!
Nedenmi ? bir kere bu zamana kadar tanıdığım kimse kullanmıyor ve kullanan birkaç kişi de kasklarının kayışlarını kesip çaldıkları için kullanmaktan vazgeçmiş durumdalar. İyisimi nasihattan iyi müsibeti yaşamadan vazgeçin kask kilidinden.
İyi Seyirler...
Blacat
11 Haziran 2006, 11:25
Kask Kilidi Kullanmayın !!!
Nedenmi ? bir kere bu zamana kadar tanıdığım kimse kullanmıyor ve kullanan birkaç kişi de kasklarının kayışlarını kesip çaldıkları için kullanmaktan vazgeçmiş durumdalar. İyisimi nasihattan iyi müsibeti yaşamadan vazgeçin kask kilidinden.
İyi Seyirler...
Padişahım çok yaşaaa :cherry: ::haapppy: ::biggrinn
aitho
11 Haziran 2006, 11:55
Padişahım çok yaşaaa :cherry: ::haapppy: ::biggrinn
:cherry: hümme haşa huzurda, benimki sadece tavsiye, malum burası İstanbul, adamlar Ölünün g.tünden pamuğu çalıyorlar walla :cherry:
kemikliet
11 Haziran 2006, 14:26
abi o zaman ne kullanıcaz ??? Kullanma demişsin ama alternatif getirmemişsin. Yani kaskımızı oylecene motorun üstüne mi koyalım ??
Ha benim kaskım pahalı bi kask değil ama sonuçta zengin biride değilim. ikide bir kask mı alalım kendimize ??
:pr: :pr: :pr:
Blacat
11 Haziran 2006, 14:49
Hocam sen kaskını binerken mutlaka kullan. motoru bir yere bıraktığında kaskını yanına alırsın.. biliyorum gösteriş yapar gibi hoş değil kask taşımak ama hırsız adı altındaki o.ç. ler için şart:cat:
aitho
11 Haziran 2006, 17:22
abi o zaman ne kullanıcaz ??? Kullanma demişsin ama alternatif getirmemişsin. Yani kaskımızı oylecene motorun üstüne mi koyalım ??
Ha benim kaskım pahalı bi kask değil ama sonuçta zengin biride değilim. ikide bir kask mı alalım kendimize ??
:pr: :pr: :pr:
Eh be canım kardeşim, ben çalınmasın diye hırsızlıktan dem vuruyorum, sen üstündemi bırakalım diyorsun? :cherry: Tak koluna yanında taşı en güzeli, hem motorcu olduğun belli olur. Olmasın mı ? neden kötü bişeymiki bizimkisi :cherry:
OĞUZ KAĞAN
11 Haziran 2006, 19:00
selam beyler. önceden kendimi tanıtmamıştım... yeni farkettim. tanıtayım dedim. ben konyadan oğuz kağan. 16 yaşındayım.1 aya kadar sl150 alacağım.aslında babam kendine alacak, ben de ondan alacağım.forumu takibe 1 hafta önce başladım. bayağı bilgilendim, herkese teşekkür ederim. herkese kazasız belasız yolculuklar. selamlar
locco
11 Haziran 2006, 19:49
kemikliet
motorunun içinde su an demo yağ var.bu yağ dahaq capaklı ve rodaj domeninde silindirin yatağ alışmasını sağlıyor.rodaj biter bitmez bakıma gotur ve yağı değiştir.bu arada servise bırakma yağ secimini kaliteli bir yağ koydur.zincirlerini de yağlaman gerektiğini unutma.bunun dısında kafana takılan seyleri bu forum içinde aratıp diğer sayfalardan öğrenebilirsin
iyi sürüşler
ebru_soldier
11 Haziran 2006, 19:50
slm site halkı size bir sorum olacak bu "Seyhan 150-c"sisy barı nasıl olur motora yada olurmu yaprıran birini tanıyormusunuz fiatı falan nedir çok soru sormadım umarımhttp://www.kanuni.com.tr/
locco
11 Haziran 2006, 19:54
cok soru sordun ebru.ssiybar keeway forumda gerekli açıklama var.ve sanırım gecenlerde sen bu soruyu yine sormustun bizde acıklamıştık dimi.
olsun bir daha acıklıyorum
seyhan 250 cc bar ı bizim motora gayet guzel oluyor ki gece nikli kullanıcının motorunda da aynısından var.fakat o cc bar ın delik yuvaları bizimkine uymadıgı için bir kaç delik falan açmak gerekiyor ki bunu sanayide hallettirebilirsin.hatta benden daha rahat hallettirebilirsin malum hemcinslerimiz olan ustalara bisi yaptırmaya calışmak paranla bile gayet zor oluyor.
umarım acıklayıcı olmustur.
ebru_soldier
11 Haziran 2006, 20:00
locco hem cinslerine parayla bile yaptıramıyorsan ve cinsiyet sorunu bana bir avantaj sağlayacağını düşünmen kask kullanmaman dan dolayı rüzgar yemene veriyorum ..ben sorumu sana sormadım madem rahatsız oluyorsun soruladan niye cevaplıyorsun açıklayıcı olmuştur herhalde ..cevap yazıpta ben didişmeye kalkma cvp vermem
locco
11 Haziran 2006, 20:05
:)
yarım kask kullanıyorum ondan olabilir.
ama yinede birsey sormadan once eski forumlara bakarsanız kucuk hanım topici sisirmemis oluruz.amacım da didismek falan degil.ama bir hafta icersinde bir suru insan aynı soruları sorup duruyor.cevabım da acıklayıcı olmustur.umarım serde ukalalık var.affola.
iyi surusler
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO