PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201

northern
08 Haziran 2006, 13:03
sevgili kardesim escapesus

lastik kagucuklarimiz cok sert oldugu icin genelde yapiyo savurmayi bir arkadasim cozumu lastik havalari ile cozumledi kiloya gore degisiyor biraz kilo varsa eger ( ki bende yok ) normlarin altina dusersen hava basincini yola daha iyi tutunuyor ve kayma olayi baya bir azaldigi gibi frenlerde saglamlasiyo tutunmadan dolayi yalniz cok keskin virajlarda asiri suratte lastik katlanma yapiyomus bu da esas tehlike bence yine de dikkatli olmak lazim kullanma klavuzundaki hava basincina ayarladigimizda lastikte yere tutunan bir kisim kalmiyor gibi bende hafif olarak dustum basinci su an rahatiim kolay gele 4 tekerlekli ceptel ile konusurken arac kullanana dikkatsiz hanzolara dikkaaaattttt

aldigim yeni bir habere gore izmirdeki keeway ciler artik servissiz kaldi bilgileri olsun

motomax yeni bir yere servis yetkisi verene kadar su anda izmirde servis yok die bilgi geldi gelmis gecmis olsun

ne oldu izmirdeki servislere
????

stratejii
08 Haziran 2006, 13:42
yahu servisle ilgili bi soru sormuştum ama arkadaşlarhiç oralı olmadınız :silent:

cobalt
08 Haziran 2006, 14:40
abi ben cumartesiden beri kendime gelemedim o toplantı bana ağır geldi, sağol :queen: :queen:

::xblink:: ::sigara::

obkavi koptum yaa cok yasa e mi

turkmoto
08 Haziran 2006, 15:00
Merhaba,
Bende salı gününden itibaren sl 150ciler arasına katıldım diyebilirim.Aslında motoru eşime aldım.Racinge geçiş öncesinde alışması amacıyla.
Yaklaşık 10 senedir racinge biniyorum ama chopper keyfi başkaymış.
Ayakcığın kendiliğinden kapanması nedeniyle motor daha ilk gün düştü ve ön camı kırıldı siyah cam ile değiştirdik motovizyonda 50 ytl sıkışmıştı oda aradan çıkmış oldu.
Önceki mesajlarda arama yapmaya çalıştım fakat arama kısmı çalışmıyor sanırım.Ayakcığın kendiliğinden kapanma sorununu nasıl çözebiliriz?
Bana yardımcı olabilirmisiniz?

aidikurt
08 Haziran 2006, 15:06
19.30 dolmabahce hyosung toplantısı.ceko da orda olucak ben gidiyorum.
kardesım bende gelıyorum oraya yolda koprunun hemen gırısınde ogs satan arabaların orda bulusucaz sat 19:00 gıbı ordan cekoyla falan bırlıkte ınerız besıktasa ordanda domabahce ok?

locco
08 Haziran 2006, 15:10
alper ben 7 de işten cıkıcam.siz gdiidn orda bulusuruz.

Hammer
08 Haziran 2006, 15:41
Merhaba,
Bende salı gününden itibaren sl 150ciler arasına katıldım diyebilirim.Aslında motoru eşime aldım.Racinge geçiş öncesinde alışması amacıyla.
Yaklaşık 10 senedir racinge biniyorum ama chopper keyfi başkaymış.
Ayakcığın kendiliğinden kapanması nedeniyle motor daha ilk gün düştü ve ön camı kırıldı siyah cam ile değiştirdik motovizyonda 50 ytl sıkışmıştı oda aradan çıkmış oldu.
Önceki mesajlarda arama yapmaya çalıştım fakat arama kısmı çalışmıyor sanırım.Ayakcığın kendiliğinden kapanma sorununu nasıl çözebiliriz?
Bana yardımcı olabilirmisiniz?

Arkadaşım hoş geldin güle güle kullan.

Ayak meselesine gelince ayaklığın civatasının ucundan yarım santim demir testeresi ile kesiyorsun sorun halloluyor.

Tabi bunu yaptıktan sonra ayaklık sen motoru düzelttiğinde kendiliğinden kapanmayacağından giderken açık unutmayacaksın.

Yoksa benim gibi direkten dönersin.

obkavi
08 Haziran 2006, 16:13
arkadaşlar müjde dün debriyaj yaylarının motomax tarafından bayime gönderildiği bilgi mailinin geldiğini söylemiştim dün mailden sonra peşini bırakmadım ve bununla ilgili işçilik ve diğer ücretlerinin kimin tarafından ödeneceğini sormuştum cevap gelmedi ama ben telefon ettim motomax'a Uğur Bulut Bey ile görüştüm çok yardımcı oldu teşekkürler buradan kendisine ve hiçbir ücret ödemeden bunu servisin yapacağını söyledi hadi hayırlı olsun bu işide cukkaya dokunmadan çözdük helal olsun motomax'a

GeCe__
08 Haziran 2006, 16:14
turkmoto hos geldın ee choper ın keyfı bı baskadır tabıkı:cat:

beyler bırakın su hyosung muhabbetını plss.. gıden gıtsın cagaranmı oldu sankı keewaycıları bazen dengı dengıne takılmak gerekıo benım dusuncem bu belkı bende ılerde hyosung alırım ama suan keewaycıyım kımsede yanlıs anlamasın tabı bölucu bırısıde degılım.. bısı sorduk sıze kımse cvp bıle vermedı neyseki obkavı saol ya sımdı okudum majını helal vala motomaxsa pekı herhangı bır motomaxsa gıtsek olurmuymus yoksa sadece orayamı gıdıcez bılgı verırsen sevınırım.. saygılar:bounce:

obkavi
08 Haziran 2006, 16:44
gece dostum ben motomax.com.tr den
http://www.motomax.com.tr/iletisim_2.asp
formu doldur bekımın yapılacağı servis yazıyor buraya gitmek istediğin servisi ya abi zaten cavap 1 gün sonra geliyor gönderilmiştir şu bayiye diye bayiye

GeCe__
08 Haziran 2006, 16:49
evet bende servısle konustum durumu ızah ettım benım haberım yok dedı o zaman bende bı motomax ıle konusmam lazım onun işçiligini ya kım verıcek dedı aslında adamda haklı yanı onu sök cıkar tak fln neyse bakalım

obkavı benım yay zaten gelmıs eyer onu dıoyorsan cnm:)

obkavi
08 Haziran 2006, 16:56
gece motomax'ı ara bi görüş bayiye bilgi versinler ücretsiz, ben rica ettim bayimle görüşün diye benim bayi ile görüştüler

GeCe__
08 Haziran 2006, 16:57
:queen: bende ugur bey ile gorustum obkavı:) bırazdan bana tekrar dönıcek servısımı sordu söledım yerını

evet senın dedgın gıbı servıs ıle göruscekler ben dedım hata benden 40 ytl ıstıyo ıscılık fln tmm dedi aderi verdım takrar gerı donıcem dedı sana :mrgreen:

obkavi
08 Haziran 2006, 16:59
abi banada bilgi verirmisin durumu ortak hareket edeklim diğer arkadaşlarında sorunlarını çözmüş oluruz emsal teşkil eder

GeCe__
08 Haziran 2006, 17:05
tabıkı cnm ama baksana bızdn baska kımse ses cıkarmıo demekkı mılletın motorundan ses gelmıo zauhaha... yapılacak sey cok basıt tel acısoun motomaxsa ugurbeyl gorusuyon o servısı arıo para almıcaksın fln dıo sanırım yanı

dur ama daha haber yok bakalım neler olucak :)

OĞUZ KAĞAN
08 Haziran 2006, 18:11
beyler sl 150 yine aynı. değişme yok fiyatında. 2990 ytl... tüh bea.. tam 500 milyon kara geçecektim :( para bulmuş gibi sevinmiştim...

GeCe__
08 Haziran 2006, 18:22
oguz kagan hayal kurma cocugum :mrgreen:

promethe76
08 Haziran 2006, 18:30
arkadaşlar müjde dün debriyaj yaylarının motomax tarafından bayime gönderildiği bilgi mailinin geldiğini söylemiştim dün mailden sonra peşini bırakmadım ve bununla ilgili işçilik ve diğer ücretlerinin kimin tarafından ödeneceğini sormuştum cevap gelmedi ama ben telefon ettim motomax'a Uğur Bulut Bey ile görüştüm çok yardımcı oldu teşekkürler buradan kendisine ve hiçbir ücret ödemeden bunu servisin yapacağını söyledi hadi hayırlı olsun bu işide cukkaya dokunmadan çözdük helal olsun motomax'a

Motomax bu konudan yakınan herkese aynı cevabı gönderiyor.

Ancaaaak arkadaşlar bir konuda dikkatinizi çekmek istiyorum.

1. bu yaylar eski yayların aynısından ise problemi çözmez.
2. debriyaj balataları değişmez ise ses devam ediyor(ercüment isimli arkadaşımın mesajından)

eğer üzerindeki yayın aynısını takıp göndereceklerse hiç açtırmayın motoru. bunu araştırmanızı tavsiye ederim.
Kazasız belasız ve arızasız günler.

turkmoto hos geldın ee choper ın keyfı bı baskadır tabıkı:cat:

beyler bırakın su hyosung muhabbetını plss.. gıden gıtsın cagaranmı oldu sankı keewaycıları bazen dengı dengıne takılmak gerekıo benım dusuncem bu belkı bende ılerde hyosung alırım ama suan keewaycıyım kımsede yanlıs anlamasın tabı bölucu bırısıde degılım.. bısı sorduk sıze kımse cvp bıle vermedı neyseki obkavı saol ya sımdı okudum majını helal vala motomaxsa pekı herhangı bır motomaxsa gıtsek olurmuymus yoksa sadece orayamı gıdıcez bılgı verırsen sevınırım.. saygılar:bounce:

Gittiğin servisi yazıyorsun oraya gönderip sana haber veriyorlar okuduğumdan anladığım kadarı ile.

Captain Future
08 Haziran 2006, 18:38
Motomaxin mailine göre izmit Special Bike's servisine dün debriyaj yayının gelmiş olması lazımdı...bu akşam aradım, hala gelmemiş...bekliyoruz bakalım...

Bu arada, hazır gaza gelmişken bi de sinyallerin düzeltilmesi için mail göndereyim dedim...ters köşe oldum...
Benim mail :
Açiklama : Sinyallerde problem var.Dörtlü sinyal çalışmıyor.Sinyal verip dönüşü tamamladıktan sonra sinyali kapatamıyorum.500 km. bakımında servise durumu anlattım,çözemedik.

motomaxın cevap maili :

Sn. AYDIN KOCA,

Firmamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkürler.
Superlight 150 modelimizde Dörtlü ikaz bulunmamaktadır. Dönüş sonrası sinyal
otomatik olarak kapanmaktadır. Sinyal açık kalma süresi 45 saniyedir.
Saygılarımızla.

Motomax Motorlu Araçlar A.Ş.
www.motomax.com.tr

promethe76
08 Haziran 2006, 18:39
obkavi umarım şaka yapıyorsun.ben gidiyorum arakadaslar gelen gelir gelmeyen gelmez.seneye ebdne hysung alıcam ne yani keeway toplatılarına gelemiycekmiyim.neyse siz bilirsiniz

locco selam;

Davete icab etmek nezakettir bilirsin. Ancak davet sahibi davet ederse nezakettir. Eğer davet gelmeden davete gidilirse oda görgüsüzlük olur benim kanımca. bir dost gezisi düzenler tüm dostlar bir araya geliriz. Ama gezinin adı hyosung toplantısı olunca "ya keyiflerini kaçırırsak arkadaşların" diye düşünmeden olmuyor sanki...

locco
08 Haziran 2006, 18:50
ne alakası avr promethe orda benim arkadaslarım olucak crato ceko araltı.davet icabet ve nezaket konuları benimde cok dikkat ettiğim hadiseler.ama agzdan nem kaparsak olmaz.biz keeway toplantılarına 216 daki her markadan motoru cagırdık.su an 216 grubundan ceko da hysoung var mesela.ben oraya gidipte ters bir davranışla karsılasırsam ki buna imkan yok (zaten bir kaç sl de geliyor) oz aman nezaket etmeyen onlar olur.
o yuzden ben gidiyorum.gelen gelir
selametle

promethe76
08 Haziran 2006, 18:55
ne alakası avr promethe orda benim arkadaslarım olucak crato ceko araltı.davet icabet ve nezaket konuları benimde cok dikkat ettiğim hadiseler.ama agzdan nem kaparsak olmaz.biz keeway toplantılarına 216 daki her markadan motoru cagırdık.su an 216 grubundan ceko da hysoung var mesela.ben oraya gidipte ters bir davranışla karsılasırsam ki buna imkan yok (zaten bir kaç sl de geliyor) oz aman nezaket etmeyen onlar olur.
o yuzden ben gidiyorum.gelen gelir
selametle

İyi eğlenceler sizlere kardeşim. daha erken program yaptığım için katılamazdım zaten. aitho da motorunu teslim almadı henüz. bir ara buluşunca detaylı konuşuruz bu konuyu seninle... az kaldı yapıcam güzel bir organizasyon haber bekle benden:)

locco
08 Haziran 2006, 19:02
İyi eğlenceler sizlere kardeşim. daha erken program yaptığım için katılamazdım zaten. aitho da motorunu teslim almadı henüz. bir ara buluşunca detaylı konuşuruz bu konuyu seninle... az kaldı yapıcam güzel bir organizasyon haber bekle benden:)
eyvallah.bekliyorum.hem sana koltugu gısteriyim.dun yaptırdım gercek deri.aynı koltugu deri kaplatıp extradan sunger koydurdum.elcik de yaptırdım gercek deriden.ama püskülsüz

GeCe__
08 Haziran 2006, 19:04
evet mıllet sesımı duyun olay cözuldu ugur bey benı aradı servısıne gıdıp taktırıp hıcbır para vermıceksın dedı onların parasını bız verıcez dedı..

aynı zmanda yaylar aynısı degıl sordum öle sey olurmu dedı hıc:mrgreen:

promethe76
08 Haziran 2006, 19:06
eyvallah.bekliyorum.hem sana koltugu gısteriyim.dun yaptırdım gercek deri.aynı koltugu deri kaplatıp extradan sunger koydurdum.elcik de yaptırdım gercek deriden.ama püskülsüz

OOO hayırlı olsun. Bekleyemem ben buluşmaya kadar bi resim koysanda herkes sebeplense.

obkavi
08 Haziran 2006, 19:06
Bu iş bu kadar bu işide çözdük sonunda

promethe76
08 Haziran 2006, 19:07
evet mıllet sesımı duyun olay cözuldu ugur bey benı aradı servısıne gıdıp taktırıp hıcbır para vermıceksın dedı onların parasını bız verıcez dedı..

aynı zmanda yaylar aynısı degıl sordum öle sey olurmu dedı hıc:mrgreen:

Heh işte şimdi tamam. Eline sağlık gece__ iyi oldu bu açıklama. Gözü aydın herkesin.

locco
08 Haziran 2006, 19:08
dijital makinem bozuk.ne yazıkki ama haftasonu cekicem bi arkadasla buluscam onla cekicez.koyarım sonra siteye.mermi seklinde sibop kapakları falan.deli oldu:)
balatayı da değiştirmek gerekecekmi?
bilen beri ge sin

GeCe__
08 Haziran 2006, 19:10
promethe76 ıcın rahat olsun dostum yaylar aynı degıl :cat:

promethe76 ıcın rahat olsun dostum yaylar aynı degıl :cat:

ve ben yarın sabah taktırıyorum arklar hehe

promethe76
08 Haziran 2006, 19:15
dijital makinem bozuk.ne yazıkki ama haftasonu cekicem bi arkadasla buluscam onla cekicez.koyarım sonra siteye.mermi seklinde sibop kapakları falan.deli oldu:)
balatayı da değiştirmek gerekecekmi?
bilen beri ge sin
Allah nazardan saklasın Maşşallah.

ercüment diye bi arkadaş vardı forumda yaylar değişti ama ses devam ediyor demişti. usta balataları değiştirelim demiş. bu işlemi ilk yaptıran kişi olarak benim yaylar ile birlikte balatalar da değişti. ücret ödemedim balata için. bilginiz olsun. çünkü gevşek yaylar yüzünden balatanın ömrüde kısalıyor bildiğim kadarı ile sürtünmeden.

OĞUZ KAĞAN
09 Haziran 2006, 00:16
beyler duyan var mı?? hava soğutmalı olması cok şey değiştiriyor mu?? öle 100 km ye bir dinnendirmek mi gerek bi bilgi verin???:pr: :silent:

dünyali
09 Haziran 2006, 04:08
beyler duyan var mı?? hava soğutmalı olması cok şey değiştiriyor mu?? öle 100 km ye bir dinnendirmek mi gerek bi bilgi verin???:pr: :silent:
aliyom silindir pistın ikisi birden ısınır ikisi birden soğur o yüzden bişe farketmez okadar hic durmadan da 500km gider eski javalar olsa dmküm silindir alimiyom pston fazla ısınınca alimiyom daha cabuk genleşir şıkışırdı şidikilerde o kadar sorun olmuyor ancak motor bitik olursa uzunyolda fazla ısınınca cekiş düşer okadar şehir icinde şehir dışından cok ısınır uzun yolda daha kolay soğuması motırun .önümüzdeki ay motoru uzun yolda test etmiş olurum ist-bodrum tek arabalıda bide susurluta tost ayran icin dururum non stop performası paylaşırım ozaman.

Blacat
09 Haziran 2006, 06:30
ii olurdu cobalt tanışmak isterdim senle.başka yokmu hayret bişi biri ses versin.geliyorum ya da gelmiyorum diye

ÖÖÖÖÖYŞŞ 3-5 saat koptum forumdan ortalık yıkılıyo haberim yok.. dün murat abi söledi bana da... Ya hem mekan hem tarih hem de zaman çok ii ama ehliyet yok (Amustos un ilk haftasında gelicek inşşş.) :pale: :pale: ::saad::

bi arabaya arkadan yapıştık.öotoru yatırdık.olay matematiksel hesaplamalara donustu:)
allah kimenin başına vermesin.iyi bir nasihat oldu bana.

Kardeş geçmiş olsun.. kusura bakma geç haberim oldu. Allah kaza bela vermesin.

locco
09 Haziran 2006, 10:38
dun hava muhalefeti nedeniyle gidemedim.iyikide gitmemeişim buraları sel goturdu.
blacat saol.

vipseyahat
09 Haziran 2006, 10:46
Keeway'ci dostlarım size bir sorum olacak benim boyum 1.85 bu motor da nasıl dururum bacaklarım rahat uzanırmı yoksa katlanma fazla olurmu gerçi hafta sonu bakıcam motora ama bana ufak mı gelir bu motor diye bir fikrinizi alim istedim. Yoksa Regal mi alsam biraz kararsızım yardımcı olursanız sevinirim.

zeda3000
09 Haziran 2006, 10:59
Dunyali dostum uzun yol yapacaksan sana bir kac dost onerisi.

Yanina ampul ve buji al , ozzelikle konjektor dandik ve uun yolda far patlatiyor.
Sivi Gres yagi al zinciri arada bir yagla cok pislik emiyor uzun yolda.
Sigorta al yedekte sadece bir tane var motorda.
Yagini degistir (yari sentetik) ve icine STP nin yag katkisini koy.Uzun yolda cok fark eder.Motor uzun yol gittikten sonra biraz durdugunda rolantisi sasiyor bir sure.Yag cok inceliyor cunku.
Ve fosforlu yelek giy herkez seni gorsun.

Kazasiz belasiz surusler.

Shamyl
09 Haziran 2006, 11:01
VİPseyahat, benim arkadaşım da senin boyunda, bu motordan kullanıyor, sıkıntısı yok pek...

locco
09 Haziran 2006, 11:03
Dunyali dostum uzun yol yapacaksan sana bir kac dost onerisi.

Yanina ampul ve buji al , ozzelikle konjektor dandik ve uun yolda far patlatiyor.
Sivi Gres yagi al zinciri arada bir yagla cok pislik emiyor uzun yolda.
Sigorta al yedekte sadece bir tane var motorda.
Yagini degistir (yari sentetik) ve icine STP nin yag katkisini koy.Uzun yolda cok fark eder.Motor uzun yol gittikten sonra biraz durdugunda rolantisi sasiyor bir sure.Yag cok inceliyor cunku.
Ve fosforlu yelek giy herkez seni gorsun.

Kazasiz belasiz surusler.
bunlara ek olarak su lastik tamir spreyinden de almanı oneririm.ve bir de servislerin listesi gideceğin yol guzergahındaki.kazasız belasız sürüşler sana

obkavi
09 Haziran 2006, 11:03
zeda dostum epeydir takılmyosun bu tarafa, sana bişey sormk istiyorum bu benzin ve yağ katkı maddeleri var bunlar için ne diyorsun, birde bu tastik tamir spreyi nedir ne işe yarar nasıl kullanılır

stratejii
09 Haziran 2006, 12:14
arkadaşlar motomaxa mail atmıştım gelen cevabı aynen aktarıyorum.
Sn. BÜNYAMİN DURMUŞ,

Firmamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.
Belirtmiş olduğunuz probleme istinaden, inceleme ve çözüm için sizi
yetkili servis noktasına davet ediyorum. Garanti şartları dahilinde ve
servisler müdürlüğü kontrolünde aracınıza gerekli müdahalede bulunulacaktır.
Saygılarımızla.

Yetkili Servis
Moto VİZYON
Talatpaşa Cad. No:28 Bahçelievler / İSTANBUL
Tel: 0 212 557 72 87

Motomax Motorlu Araçlar A.Ş.
www.motomax.com.tr

Daha Motovizyon Soner'i aramadım iş yoğunluğundan ama gün içinde arayıp. yayların gelip gelmediğini öğreneceğim zaten 2000 bakımını da yaptırmam gerek bu arada çıkar o da aradan. :)

siner
09 Haziran 2006, 12:57
merhaba tekrar arkadaşlar.
Motomax saolsun aslında bize gönderdiği cevap maillerinde "yaylarınız bilmemne bayine gönderilecektir" derkene, bayiyi de durumdan haberdar ediyor. az önce petsa ile görüştüm. Ellerinde motomaxten aldıkları motor sayısı kadar yay varmış. "gelin ücretsiz değişiminizi yapalım" diyor yetkili. burada merak konusu acaba balatalarımız ne kadar yıpranmıştır? değişmek gerçekten gerekli midir? onu da motomax karşılar mı? bi de o anda serviste balata var mıdır?balata yok diye motor aynen orda kalmasın yani. hazır açmışken değiştirmek isteyenlere. bütün bunları petsa ile konuşup yazacaktım ama, ilgili ustam ile konuşamadım (idareten telefona bakan biri ile konuştum) bu konuşarla da ilgili bilgi edinir edinmez sizinle paylaşacam.

bir de uzun boylu arkadaşlara sööleyeceğim şudur. geçen gün bi arkadaşımın massai marka (yazılışından emin değilim ama motor güzel ve suziki yan sanayi diyolar :silent: ) motoruna bindim. laf aramızda arkadaş motoru hem 250cc olduğu hemde sl150 nin kendine yakışmadığı, motorun altında kaybolduğu için almıştı. fekat bindiğim anda ilk farkettiğim şey, selesinin bizim sl150 ye göre çok daha aşşağıda oluşuydu. inanılmaz alçak.arkadaşım da 1.85-1.90 civarı boy var. ve inanın bizim motorla yanyana durduklarında bizimki daha heybetli duruyor ki bunu kendisi de sööledi. benim arkadaş 1.90 boyla kendi selesi alçak motorunu paşalar gibi sürüyosa (ki ben sl150 den inip ona binince biraz rahatsız oldum) herkes bizim motorlarımızda çok rahat bi şekilde yolculuk yapabilir

senolesen
09 Haziran 2006, 13:15
ne oldu izmirdeki servislere
????

su an kahramanlardaki servisligi fes etti ve su an ben de haber bekliyorum 2000 bakımı geldi ama servis yok piyasada bakalim nolacak

izmirliler simdi haber geldi bizim motorlara artik kahramanlardaki honda servisi bakicakmis keewayin yeni servisi artik burasi

dünyali
09 Haziran 2006, 13:54
zeda3000 arkadaşım ben motoru aldığımda bujiyi hemen orda değiştirdim lastiklerim dubleks 2500km deyim henüz ne sigorta ne ampyl patlatmadı ama evet haklısın yüksek devirlere cıktığında ceyranı yüksek üretiyor hisedebiliyorsun yanız ben devamlı farları acık turarım yüksek ceyranda en azından cekişi dağıtır far ampulüm de 55wat fazla ceyranı cekiyor yağa gelince bende alışkanlıktır bir ara koşmuştum motorla her 1000km de yağı değiştiririm.sizede tafsiye ederim .beni düşüğünden bilgi verdiğin icin tşk motorcu dostu böyle olur işte hepimiz bir ayleyiz.
rüzgasız kalmıyalım.

kemikliet
09 Haziran 2006, 15:10
Herkese slm.
bende de sl150 var ve benim vites geçişlerinde tak diye bir ses geliyor. bir arkadaşım zincirden kaynaklanır dedi. motorum daha 300 km bile olmadı. çalıştığımdan dolayı gezemiyorum. Bi yay olayından bahsetmişsiniz ama olayı anlayamadım. epey sayfa var hangi sayfada belli değil. arayada bir sürü konu girmiş bulamadım yani.

bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

locco
09 Haziran 2006, 15:23
Herkese slm.
bende de sl150 var ve benim vites geçişlerinde tak diye bir ses geliyor. bir arkadaşım zincirden kaynaklanır dedi. motorum daha 300 km bile olmadı. çalıştığımdan dolayı gezemiyorum. Bi yay olayından bahsetmişsiniz ama olayı anlayamadım. epey sayfa var hangi sayfada belli değil. arayada bir sürü konu girmiş bulamadım yani.

bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
kısaca baskı balatanın içindeki 4 adet yay bazı seri sl 150 lerde hatalı.garanti kapsamında değiştiriliyor.bunun için motomaxa mail atman ya da telefonla arayıp bilgilerini vermen sonrada yayların gonderildiği servise gidip garanti kapsamına giren bu olaya işcilik ücretide vermeden yaptırman gerekiyor

Ercument
09 Haziran 2006, 15:40
Arkadaşlar bu sabah ehliyet için evrakları Bakırköy emniyetine verdim ve ehliyeti 15 gün sonra gel al dediler süre her yerde böyle midir?

Bir motorum 1500 km.de 2 gündür 100 km. den sonra motor da gaz kesilmesi gibi bir şey olmaya başladı daha önce bu olayla karşılaşan arkadaşlar varsa yorumlarını rica ediyorum. Teşekkürler

aidikurt
09 Haziran 2006, 16:04
Arkadaşlar bilgisi olanlar acil cevap versin biz bu debrıyaj yaylarını degıstırırken servıs ucretı verıyormuyuz motomax karsılamıyormu?

GeCe__
09 Haziran 2006, 16:20
aidikurt agbı ii okumamısın sanırım hyr hıcbır ucret vermıyorsun ıcın rahat olsun gıt degıstır hemen:)..

ercument bence gaz kesılmesı jıkle acık olabılır onu bı kontrol et eyer acıksa gaz keser ok degılse baska bı sorun var demektır onuda ben bılemem:)..

dunyalı agbı sen nerelerdesın ya ben o gun sıle donusunde senı aradım ama cepın ınan kapalıydı öle kaldı yanı gelıcektım ama kapalı olunca rahatsız etmek ıstemedım.. saygılar..:bounce:

moto-guzzı
09 Haziran 2006, 16:24
slm arkadaslar ben bursadan murat... arkadaslar ıkı hafta ıcerısınde 2500 ytl ye kadar motorsıklet alıcam forumu ınceledım keeway de karar kıldım(150cc superlıght)ama bı sorum war bu uzun yol olayı.....eger uzun yola cıkan arkadaslar warsa bana bıraz bılgı werırmısınız ıkı kışı cekıs gucu nasıl oluyor bıde yakıt sarfıyatı hakkında bılgılendırısenız sewınırım

escapesus
09 Haziran 2006, 16:34
Daha Motovizyon Soner'i aramadım iş yoğunluğundan ama gün içinde arayıp. yayların gelip gelmediğini öğreneceğim zaten 2000 bakımını da yaptırmam gerek bu arada çıkar o da aradan. :)

selamlar,
ben aradım Motovizyon'u iş yoğunluğundan onlar da muzdarip olmuş durumdalar. bana Pazartesi-Salı gibi gün verebildiler.
yaylar vs. gelmiş, işçilik ücreti olmadığını söylediler. fakat yağ değişmesi gerekecekmiş, onun için ücret alacaklarmış.
saygılar.