PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201

lubimaya54
21 Ekim 2005, 09:26
motor sana yakışmış :cat: çantalara bişey koymuyorsan sünger falan koy.daha iyi duruyor

_Si_BeMoL_
21 Ekim 2005, 10:41
eveet sonunda bende keeway ı kanlı canlı olarak gordum ve kafama yattı.fıyatta uygun.2 600 ytl. ve sızlerden motor hakkında duyduklarımda cok ıyı. kararımı vermıs durumdayım.ama cep halen bos :pr: :pr: bu kıs durumları duzeltırsem fuardan sonra bu aletı alabılırım.bıde meraktan yan ayak sorunu cozuldumu??? kullananlar en son kac km surat yaptıız bunla??? bıde motomax.com.tr de keewat chopper 250 yakında gelcek yazıyo.o motor hakkında bılgısı olan varmı??

ROCCO_MCT250
21 Ekim 2005, 16:03
borty kardeş umarım dediğin gibi olmaz bizim burada satan yer bu yaz birde ehliyetin parasını veriyordu yani motor alana ehliyet bedava idi ama ne çare ozaman hem param yoktu hemde aklımda mondial vardı

purifier
21 Ekim 2005, 17:28
eveet sonunda bende keeway ı kanlı canlı olarak gordum ve kafama yattı.fıyatta uygun.2 600 ytl. ve sızlerden motor hakkında duyduklarımda cok ıyı. kararımı vermıs durumdayım.ama cep halen bos :pr: :pr: bu kıs durumları duzeltırsem fuardan sonra bu aletı alabılırım.bıde meraktan yan ayak sorunu cozuldumu??? kullananlar en son kac km surat yaptıız bunla??? bıde motomax.com.tr de keewat chopper 250 yakında gelcek yazıyo.o motor hakkında bılgısı olan varmı??
dostum bu motorda şu an çözülmemiş herhangi bir problem yok.zaten forumu baştan takip ettiysen motorun çalışması ile ilgili hiç problem yok.başka motorlardaki gibi 300 km de buji aramazsın :salut: .yan ayaklık mevzuu 20. ve 21. sayfalarda anlatıldığı gibi olacak. dikkat edersen keeway superlight forumu tanişma ve sissy bar temini,aksesuar falan diye gidiyor. aldığında herhangi bir problem yaşamazsın :bounce: . benim motor rodajda sürat yapmadım henüz fakat 110-120 olabilir bu haliyle. motor cok az yaktığı için karbüratör ayarları ona göre ayarlanmış. bikaç modifiye ve karbüratör ayarıyla 130 yapabilir tahminim yakıt biraz artacak tabii ki.gelecek olan 250 lik motor pahalı olacakmış tam bilmiyorum. :santa:

ya arkadaşlar almak ıstiyorum şu motoru bi türlü bulamıyorum yok diyorlar
alladdin sen nerdesin ?istanbulda bulunuyor diye biliyorum

sijelli
21 Ekim 2005, 23:16
ayaklık sorunu hande arkadasımın dediği gibi ayağı biraz itin veya ayağı yere değince motoru biraz geri çekin kesinlikle düşmüyor ben sehpayı kullanmıyorum bile sorun biraz gevsiyo..

polygram
21 Ekim 2005, 23:35
http://img475.imageshack.us/img475/4521/keewaysuperlight3hs.jpg

Bu da benim çıtır. :mrgreen: 700 km de rodaj a çok az kaldı hiç bir sorunum yok ( tık tık maşşallaaa )

TAMER
24 Ekim 2005, 20:44
Aynalara çözüm...

Motorun hatalı aynaları yüzünden arkayı görmek imkansız,Allaha emanet gidiyoruz.Dün kaza yapıyordum bu yüzden nerdeyse.Şerit değiştirdim yol boş diye fakat yanımdan hızla bir araba geçti.Aynaların açısı dar olduğundan farkedemedim.Çok şükür kılpayı atlattım.Ertesi günü gittim sissy barı yaptırdığım atölyede aynaya bir aparat yaptırdım.Usta çok becerikli tasarlayı verdi güzel bir aparat.Şimdi daha havalı duruyo aynalar, üstelik görüş açımdada hiç bir problem kalmadı.30 milyon verdim aparatlara,keşke baştan yaptırsaydım kendimi riske sokmuşum bunca zaman.
http://img392.imageshack.us/img392/1296/1010183imgcopy1lk.jpg
http://img419.imageshack.us/img419/241/1010180imgcopy5yh.jpg

Bu arada sissy barada ek bir aparat daha taktırdım aynı geçen hafta.Tasarım olarak harika oldu,motorun güzelliğiine güzellik kattı.İlerde direksiyonu da yükseltmeyi düşünüyorum.Eminim bu da motora bambaşka bir hava katacak...
http://img380.imageshack.us/img380/8600/1010185imgcopy7ze.jpg

TAMER
25 Ekim 2005, 03:12
_si_Bemol,

Bu parçaları tornacılarda yaptırabilirsin ama kalitesi nasıl olur bilmem o adamın hünerine kalmış artık.Bir de tasarımda çok önemli benim sissy barın tasarımını aynı zamanda tarımcı olan ustaya yaptırdım.Zaten bu sissy bar keeway ana bayii motomax'a istanbul ve anadoludaki bayiliklere dağıtıldı.satışa sunulacak olan yeni keewayler bu şekilde sergilenecek.almak isteyenler ek bir ücret karşılığı alacaklarmış.ilk yapılan motorda benimki oldu :) sende eskişehir de bayii varsa yada en yakın bayiden temin edebilirsin.[/b]

cobalt
25 Ekim 2005, 14:47
off allam yaa arkadaslarım bı kısmı eskı motorculardan bılınmeyen markalardan alma elınde kalıverır satmak ıstesen satamassın parca lazım olsa bulamassın dıye dıye sotugmaya calısıyolar keeway dedım yapma etme demeye basladılar accaıp canım sıkkın sl150 yı kursta kullandım harbıden hos rahat bı alet ama kafam soru ısaretı dolu arkadaslar en fazla kac km yapan oldu.. bu motorların ıstanbulda kac servısı var ? yedek parca tedarık durumu nasıldır gıbı bılgıler kımsede var mı ? daha once arastıran oldu mu ?

TAMER
25 Ekim 2005, 15:46
ayna kollarını polisaj yağtırdım,krom kaplama için beklemem gerekiyodu çünkü,aceleye geldi.o yüzden biraz mat duruyo.Onu da bi ara yaptıracam.

hayalbert
26 Ekim 2005, 00:00
off allam yaa arkadaslarım bı kısmı eskı motorculardan bılınmeyen markalardan alma elınde kalıverır satmak ıstesen satamassın parca lazım olsa bulamassın dıye dıye sotugmaya calısıyolar keeway dedım yapma etme demeye basladılar accaıp canım sıkkın sl150 yı kursta kullandım harbıden hos rahat bı alet ama kafam soru ısaretı dolu arkadaslar en fazla kac km yapan oldu.. bu motorların ıstanbulda kac servısı var ? yedek parca tedarık durumu nasıldır gıbı bılgıler kımsede var mı ? daha once arastıran oldu mu ?

ben de ilk motorum seyhan 125 i aldığımda bir dünya laf eden olmuştu, ama şakır şakır makineydi, motoru aldığım yer ben balayındayken cart diye satınca motorsuz kaldım bütün yaz, 2 hfta önce aldım slight ı bence parasına göre süper, daha iyi bir alete ihtiyacım olduğunu hissettiğimde satmasam ne olur zaten oldu olacağı 2.700 zaten, paran çoksa git 10-12 milyara suzuki 250 cc choper al elinde patlasın sonra
bence böle işte bu makineler ilk motor olarak süer süper süper devam edeceksen düşünsün
ha bir de işin riski var benim komşu (gerçi çok muhabbetim yoktu ama) vmax yamaha ile başladı 2. hafta kaza geçirdi ve .....

borty
26 Ekim 2005, 04:42
Tamer

Selam dostum birşey sorucam,sissybar krom kaplamamı,madeni nedir,bide ayna galiba tornada işlenmiç demir yanılıyormuyum.

selamlar

Ayrıca arkadaşlar yalnız binmek ve spor görüntü isteyenler,çantaları çıkarınca çok spor görünüyor ve daha hızlı gidiyor,tabi zevk meselesi,ben bol aksesuarlı seviyorum

cobalt
26 Ekim 2005, 11:17
ben de ilk motorum seyhan 125 i aldığımda bir dünya laf eden olmuştu, ama şakır şakır makineydi, motoru aldığım yer ben balayındayken cart diye satınca motorsuz kaldım bütün yaz, 2 hfta önce aldım slight ı bence parasına göre süper, daha iyi bir alete ihtiyacım olduğunu hissettiğimde satmasam ne olur zaten oldu olacağı 2.700 zaten, paran çoksa git 10-12 milyara suzuki 250 cc choper al elinde patlasın sonra
bence böle işte bu makineler ilk motor olarak süer süper süper devam edeceksen düşünsün
ha bir de işin riski var benim komşu (gerçi çok muhabbetim yoktu ama) vmax yamaha ile başladı 2. hafta kaza geçirdi ve .....

hayalbert saol verdıgın cesaret ıcın :)

slight i alcam ama
1 saklayacak yer sıkıntısı
2 ehliyet olmaması durumlarından dolayı ancak subat sonunda falan olcak
bi de sezon acılmadan almıs olmak lasım fıyatlar artmadan
bu arada motomax ın sıtesınde kullanım kıtabının pdf halı var ısteyen oradan ındırebılır (turkce )

TAMER
26 Ekim 2005, 15:27
borty,

sissy bar krom kaplama,aynalar da aluminyum polisajli.

cobalt
26 Ekim 2005, 19:00
Ağırlığa ulaşamadım kaç kilo?(sl150)Teşekkürler...

GokaGo
kullanım kılavuzunda yazdıgına gore 140 kg

borty
26 Ekim 2005, 19:02
Motorun ağırlığı 140 kg

tamer sağol

bu arada arkadaşlar çantaların motora yakın kısımdaki plastik kırılıyor haberiniz ola ben çaresini buldum.

çok yakında resimler burada diyemeyeceğim,birinden makina almam lazım

TAMER
26 Ekim 2005, 21:11
evet arkadaşlar borty nin dediğ gibi,çantaların bağlantı yerleri kırılıyor,önce yavaş yavaş eğiliyor,çantalar dengesiz ve dışarda durmaya başlıyor.ben de onun çözümünü buldum,çok basit bir yöntemi var benim ustaya gittim onunda yaptırdım.çantanın bağlantı yerlerinin iç kısmına demir levha koydurmanız yeterli.ayrıca çantalırın kapak kısımları büzüşüyo içi boşken onada bir çözüm buldum henüz yaptırmadım,yaptırınca fotoğraflarını koyucam.

demgah
26 Ekim 2005, 23:08
Arkadaşlar cumartesi bir arkadaşla boş bir arsada biraz pratik yaptık ve pazar günü de trafiğe çıktım açıkcası verdiğimiz bedel karşısında çok güzel bir motor aldığımızı düşünüyorum.Yaşadığım sorunlara gelince trafikte birkaç kez stop ettirdim akabinde vitesin boşunu bulmak ve çalıştırmak için çok zorlandım ve tarafiği alt üst ettim, acaba benmi çok yeteneksizim, bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı? Gerçekten aynalar çok kötü, motorun muhtelif yerlerinden sesler geliyor vidalardan olduğunu düşünüyorum bu arada plakayı aldım 34 BB 6237 ama motordan çok memnunum bu arada Tamer sissy bar konusundaki cevabın içinde teşekkür ediyorum.Genelde dikkat ediyorum çoğu arkadaşlar Anadolu Yakasında ben Avrupa Yakasındayım motorda hafta içi genelde Şirinevler Fetih Caddesinde bir arkadaşta duruyor.Mesleğimden dolayı hafta içi arabamı kullanıyorum şayet motor hakkında bilgi sahibi olmak canlı görmek isteyen arkadaşlar varsa şirinevlerde görebilirler. Yalnız şunu da itiraf etmek gerekiyor keewayciler arasında tatlı bir arkadaşık olacağını hissedebiliyorum. Esen kalın.

borty
27 Ekim 2005, 01:57
Arkadaşlar

Keeway le ilk uzun yol deneyimimi edindim Sakaryaya gittim
145 km yolu tam 2 saatte aldım,acemilik yavaş gittim70-80 arası

bu arada hiç mola vermedim,motorda şişme olmadı bu süper bence :cat:

hayalbert
27 Ekim 2005, 08:46
Arkadaşlar cumartesi bir arkadaşla boş bir arsada biraz pratik yaptık ve pazar günü de trafiğe çıktım açıkcası verdiğimiz bedel karşısında çok güzel bir motor aldığımızı düşünüyorum.Yaşadığım sorunlara gelince trafikte birkaç kez stop ettirdim akabinde vitesin boşunu bulmak ve çalıştırmak için çok zorlandım ve tarafiği alt üst ettim, acaba benmi çok yeteneksizim, bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı?
dostum aynı sorunu ben de sordum kimse cevaplamadı, sanırım herkez prof sadece sen ve ben stop ettiriyoruz :P
ben motoru aldığım Karizmamotor dan Muharrem beyle konuştum istersem sadece boşta çalıştırma işini iptal edebileceğini söyledi, bu gün ona uğriyacam detayları aktarırım.
Bu arada ben de fetih caddesine çok yakın bir yerde çalışıyorum ve motorum da buradaki bir garajda
:thumright:

player77
27 Ekim 2005, 11:29
Selam arkadaşlar benim motora olan ilgimi iki kişinin motor sahibi olmasına neden oldu ben hariç...Herneyse bu model hakkında güzel bilgiler gelmeye başladı.
Şimdi bu makinenin "+ "larını "-" lerini objektif olarak madde madde değerlendirecek birileri var mı_?

Özellikle rodajı bitmiş birisi varsa ne kadar yakıyor.Şehir içi şehir dışı_?Akaryakıt fiyatları değişken olduğundan(100 km de x litre bazında)

İvmelenmesi?son sürati ?titreşim olup olmadığı?Sorunlu parçalarının bulunup bulunmadığı?Servis durumunu?Parça durumunu?servisteki ilgi durumunu....Vb gibi ayrıntılı bilgiler gelirse daha interaktif bir forum olacağına inanıyorum...
Herkese kolay gelsin...

demgah
27 Ekim 2005, 19:12
Hayalbert motoru viteste çalıştırma konusunda haberlerini bekliyorum.(Motoru Fetih Caddesinde Siyavuşpaşaya giderken sağda kaldırımda görebilirsin)
Ayrıca bir şey belirtmek istiyorum siisy bar konusunda arkadaşlar çeşitli telefonlar veriyorlar fakat fiatını belirtmiyorlar fiatta belirtirlerse o zaman bizlere çok daha fazla yardımcı olurlar işin maddi boyutu da var tabiiki.
Herifin birine de diyorumki tabiiki Keeway sorman hata
Esen kalın.

herifinbiri
27 Ekim 2005, 19:19
Evet. Sanırım KEEWAY olacak. Diğerlerinin orası burası oynuyor sıkıştırmak gerekiyor yok o bu şu oluyor kafa yorucu bunlar ve çok riskli.. :silent:

http://keeway.hu

adresindende inceledim iyice motoru ve o arada macaristan ile ilgili ayrıntılı bilgide edindim. Bugün yarın alırım inşallah .. : :flower: ,

D.N.: Sakın demeyin bi motor alacaksında ülkenin ekonomisine bile bakıyorsun diye..

öyle bakındım işte :P

serhat_fb
27 Ekim 2005, 19:30
mondialin arkasında misafir yolcu için sırtlık var.keewayde yok allah korusun iyi bir gaz versen arkadaki yere ters kapaklanır. :cat: koskoca keeway bunu düşünememiş.ben olsam mondial alırım iyi ya da kötü adam misafir yolcuyu düşünüp arkaya 2 kaynak yapmış :cat:

demgah
27 Ekim 2005, 23:41
Sevgili Ertürk
Ben stop etme olayı derken yolda giderken durduk yere stop etmesinden bahsetmiyorum misal 2. viteste giderken çok yavaşladın hatta durdun vitesi normalde 1 e almak gerekiyor tekrar kalkmak için ama almadın motorda devri yetmediğinden stop etti bu da doğal bir şey, benim sorunum işte burada başlıyor
tekrar vitesin boşunu bulup çalıştırmak için oldukça güçlük çekiyorum bilmem anlatabildimmi? esen kalın.

_Si_BeMoL_
27 Ekim 2005, 23:47
ya kardesler bu supershadow turkıyede varmı.varsa fıyatta soyleyebılırmısınız.
http://www.keeway.com.pl/skutery/supershadow/black
hele bı bakın yauww. cok guzel :joker: :joker: :joker:

TAMER
28 Ekim 2005, 00:14
herifinbiri,

Kardeş sen de sağol.Sen al motoru hayırlısıyla uzun yola çıkarız senle,açarsın rodajı bi defada.Arkadaşlar bu arada benim 500 km doldu yarın maslaktaki servise götürecem motoru.Rodajımda tamamlandı herhalde çünkü motorlda hissedilir bir rahatlık var çekişinde vites geçis aralıklarında.Şimdi çok daha ii oldu,baya fark ediyomuş demek ki bu rodaj olayı.

borty
28 Ekim 2005, 04:31
Tamer ya oha falan oldum daha 500 yaptım deyince

en çok buraya sen yazmışsındır.bende bayağı bindin sandım :farao:

benim şu an 1100 km ama hafta sonuna 1300 civarı olcek :flower:

tamer jameika 34 ilk o servise gitmiş memnun kalmamış.şimdi hasanpaşadaki servise gidiyor çok memnun muş o bizdende kıdemli 2000 km de motoru

hadi görişirik millet :king:

choppersile
28 Ekim 2005, 10:32
Sevgili Keeway sl 150 ci dostlar,

Üzülerek yazıyorum ama Keewayin 150 lik motor gücü beni kesmedi.Arkadaşın 250 lik Mondialine bindikten sonra 150cc 250cc farkını daha iyi hissettim ve çarşamba günü Keewayimi vererek Mondial 250 MCT aldım.Özellikle aksesuar ve kalite olarak KW çok daha iyi ama Motor cc farkı önemli bi konu dediğim gibi 150 lilik bana yetmedi.Çünkü haftasonu sürekli eşimle birlikte biniyoruz motora.Bu sebeble özellikle yeni motor alacak arkadaşlara bu konuyu (motor cc)iyi düşünmelerini öğütlüyorum.Bu arada takastan dolayıda ciddi bi zarar ettim. :pr:

herifinbiri
28 Ekim 2005, 10:43
Geçmiş olsun. O konuda haklısın bende mondial 250 cc alacaktım sırf motoru güçlü diye ama 20 km için KEEWA^Y'den vazgeçmek olmaz. Gerçekten tasarım harikası bir motor. ve sağlamda.

Kısmetse bugün yarın alıcam :flower:

choppersile
28 Ekim 2005, 10:54
Dostum ,konu 20 km daha hızlı gitme isteği değil.Özellikle yokuşta araç sollamada daha güçlü motor istiyo.Özellikle uzun yol yaptığında..Bizde uzun yolu seviyoruz.

herifinbiri
28 Ekim 2005, 19:47
Bugün saat 16.00 itibarı ile KEEWAY SL 150 motorumu "motomax" motodinamik (beşiktaş) 'ten satın aldım. Çok heyecanlanırım diye umuyordum ama hiç heyecan yoktu sanki yıllardır motor alıp satıyormuş gibiydim.

Pazartesi günü gelecekmiş bayiye motor ve ruhsat plaka işlemlerine gireceğim hemen..

Nihayet bir motoru beğendim ve aldım :P

Bende artık bir KEEWAY'li oldum.. :queen: :flower: :thumleft: :thumright: :cat: :cherry: :P :mrgreen: :)

Saygılar .. Sevgiler ..
:bounce:

demgah
29 Ekim 2005, 01:51
Merhaba Arkadaşlar
- Ertürk teşekkür ederim.
- Motomaxın sayfasını biraz önce inceledim bildiğim kadarıyla kimseye kullanım klavuzu verilmedi, sitedede kullanım klavuzu ve tüm teknik bilgiler var fakat kullanım klavuzuda bana göre baştan savma bir şekilde hazırlanmış son derece yetersiz fakat dikkatinizi çekecek bilgiler var bence gözatamakta fayda var bu konuda da motomaxa şikayetlerimi de yazdım bakalım cevap verecekler mi
- Motoru stop ettirdiğimde vites boşunu bulmakta halen sıkıntı çekiyorum
- Aynaları acil değiştirmek lazım
- Vidalar gerçekten kendiliğinden gevşiyor, arka çamurluk ve plakalıktan sesler geliyor v.s
Başınızı ağrıttım esen kalın.

borty
29 Ekim 2005, 01:52
arkadaşlar

motor bayağı güçlü sakaryada kazık kadar iki yeğenimi arkama aldım ve iki dik yokuş çıktık üç kişi banamısın demedi

ikisinin toplam ağırlığı 130 artı ben 83 anlşayacağınız motor

213 kg dahil taşıyabiliyor,

:queen:
a millet bide yedek depo bölümümüz var unutmadan benzin musluğu 3 yönde kullanılıyuor

Sağolasın lubimaya yedek depoyu sen gösterdin fakat ok yukarımı yedek depoda aşağıdamı çözmüş değilim

Arkadaşlar şakır şakır yağmur yağıyor ve ben istanbula doğru yola çıkacam süper lightla

Bana dua edin valla acemiyim :cherry:

Tanıştığımıza sevindim lubimaya gezilerde görüşürüz :king:

AFATDS
29 Ekim 2005, 18:00
TAMER,
sevgili dostum keeway 150 aldım ben de ÇORLU DA OTURUYORUM. sENİN BU MOTORDAKİ DUZENLEMELERINE HAYRANIM. bANA DA YARDIM EDERSEN OZELLIKLE AYNA VE SISI BAR KONUSUNDA ACIL DESTEGE IHTIYACIM VAR. NASIL OLABILIR BILMIYORUM AMA BU MALZEMELERI SIPARISLE FALAN GONDEREBILIRLERMI
bana maıl de atarsan sevınırım
kcgeyik@turk.net
saygılarımla
cagatay

ARRI435
30 Ekim 2005, 02:45
ya bu motor hangi benzini kullaniyor? biri 95,kursunsuz super diyor oburu sadece super diyor...

kursunsuz koydum mis gibi gidiyor. super dedikleri ne ola 98 mi? (gerci turkiyede 98 varmi bilmiyorum)

sijelli
30 Ekim 2005, 03:41
borty,
kardeşim ok aşağıda yedek depo ayrıca çoğu süperlıghtcı kardeşim jikleyi ortada kullanıyo öle motoru boğuyor melih ustanın kafasını yedim bu çalışmama yüzünden ilkten en yukarda gaz verip çalıştırıyosunuz sora ortaya alıp (3000 DEVİR DEN DÜŞMÜYOSUNUZ)en aşağıda kullanıyosunuz bazıları gitmiyo diyo ewet ortada 5000 devirden sora gaz kesiyo bilginize

TAMER
30 Ekim 2005, 17:15
hayalbert,

Katalizör nasıl kalkıyor bilgi veririsen sevinirim.Kalkmasının ne gibi dez avantajları olur.

TAMER
30 Ekim 2005, 17:40
ertürk,
bu linkten istediğin bilgilere ulaşabilirsin.
http://www.obitet.gazi.edu.tr/Tdokuman/egzoz.htm

sijelli
30 Ekim 2005, 23:16
TAMER,
kardeş ben de iptal ettim yardımcı olıyım sana en başta yakıt biraz artıyo ama o sese herşeyini verirsin emin ol :cherry:
eksoz lara arkadan bak deliklerin etrafında demirler var onu çıkartabilirsen oluyo yaptıradabiilirsin ilki çıkınca 3 er adet eksoz olduğunu görüyosun ve yuh diyosun oksijen kaynağıyla hepsini delip alıyosun matkapla 2 plakayı alıyosun ilkinden sora değişiyo ama 2-3 diye devam edersen ses baya bir artıyo şu an 1 deyim ben yarın şirkette ikinciyide alıcam o da kesmesse oksijen kaynağıyla 3-4 giye gidicez 10 liraya hepsini yaptırmış kaya arkadaşımız malum dragstar :santa:

TAMER
31 Ekim 2005, 01:34
sijelli,

sağol kardeş bilgilerin için.Ben eksozun ilk plakasına 8 er delik açtım herbiri için ses arttı güzelleşti fakat,tam istediğim gibi olmadı sesi.Birde bu yöntemi deneyim :cherry:

hayalbert
31 Ekim 2005, 08:02
hayalbert,

Katalizör nasıl kalkıyor bilgi veririsen sevinirim.Kalkmasının ne gibi dez avantajları olur.

ben nasıl iptal ediliyor bilmiyorum ama bu bahsedilen ve sökülmesi gereken şeyin egzozun içindeki susturucu izolasyonlar olduğuna eminim, çünkü katalizatör pahallı bir zımbırtı sanmıyorum buna koymuş olsunlar ama sökülmesinin dez avantajı olacağına inanmıyorum hatta egzoz çıkışı rahatladığından çekişin bile artması mümkün olabilir, ama kesin bişey var yaşasın enjeksiyon, karbüratör kötü bir sistem o kesin yani
ama motorun biraz sesini yükseltmek gerektiğini ben de düşünüyorum acaba mikrofon ve amfikatör koysak olur mu :P
şu seleyi falan değitiren arkadaş bir resim koysa da "BUDUR" deyip biz de atılım yapsak...

bu arada Demgah kardeşime de mahçubum zira benim motorcu olayı kawasaki nin sistemine benziyordur zannerderek sadece N de marşa basma kısıtlamasını kaldıracağını vaad etmişti, cuma ve cumartesi motor oradaydı, ama yapamadık dediler
en iyisi stop ettirmemeye çalışmak heralde

:::mtnet4

herifinbiri
31 Ekim 2005, 19:08
herkse selam formu baştan sona kadar okudum sanki hepinizi tanıyor gibiyim aranıza girip bir keeway ci olmama az kaldı :) bildiğiniz servisinden memnun olduğumuz bir keeway bayi varmı taksitle stan bir yer bulmam lazım vade farkısz hemde keway in bir ara bole bir kampanyası varmış sanırım bilen varsa şimdiden teşekkurler

454 YTL Peşin 6 Ay taksitle satılıyor. bonus karta vade farksız hemde :cherry:

Hoşgeldin.. :rendeer:

Bende motoru yarın alıcam bayiiden. Plakasız ve ruhsatsız bir şekilde garajda yatacak yavrucak... :pr:

demgah
31 Ekim 2005, 19:39
Selam Arkadaşlar,

Dikkat ediyorum çoğunuz eksozu deliyosunuz veya değişik işlemler yaptırıyosunuz iyi hoşta hiç sordunuz mu bir bayiye bu işlemlerin motorun garantisine bir etkisi var mı ben üşenmedim telefonla sordum Bahçelievler Tekay'a ve bu işlemlerin motoru garanti kapsamından çıkardığı cevabını aldım lütfen arkadaşlar siz de araştırın! ve cevabı bizlerle paylaşın,

Hayalbert dostum hiç önemli değil dert etme ama ben aynı sıkıntıları bir kaç kez yaşadım zamanla öğreneceğiz bu işi

Ktipiyoz Herifin birinin motorun fiatı ve taksit seçeneklerine ilişkin cevabına bir ekleme yapmak istiyorum istisnasız tüm bayiler 500 peşin alıp geri kalan miktarı (2.300) Bonus veya World Kredi kartına vade farksız 6 eşit taksite bölüyorlar ( bunun içinde toplam 210 YTL olmak üzere plaka, ruhsat, bandrol, sigorta da var) böylelikle motor toplamda 2.800 YTL ye geliyor anahtar teslim ha bu masrafları daha sonra yaparsan miktar haliyle 2.590 YTL ye düşecek esen kalın (Herifin biri bu motoru alda sende kurtul be kardeşim :king:

herifinbiri
31 Ekim 2005, 22:34
Alıcam az kaldı. Ya aslında satın aldım motor benim şuan ama bayiden gelecek işte bugün gelecek dediler. Salı günü gelecekmiş. Ben 1000 YTL peşin verdiğim için ruhsatlık paramı yemiş bulundum. Şimdi kara kara para nasıl bulucam onu düşünüyorum. off off garajda bir ileri 2 geri yaparım artık bayramdan sonrada alırım ruhsatı plakayı hiç bilmiyorum ne yapacağım. Allah büyüktür. Gün doğmadan neler doğar.

Bir alayım ama beni tutabilene aşk olsun .... :queen:

demgah sizlerde birşeyler ayarlayın bari ben alana kadar buluşma falan..
Ben aldığımda çok rahatsız edicem sizi. Hadi bugün buluşalım hadi yarın diyerekten :P :P :)

_Si_BeMoL_
31 Ekim 2005, 22:39
demgah, eksoz delme ıslemınden sonra sadece eksoz garantıden cıkar.dıger parcaların garantısı devam eder.eger eksozunla ılgılı bı problemın olursa cepten degıstırırsın.dıger parcalarla oynamadıgın sure boyunca garantın devam edıcektır..

northern
01 Kasım 2005, 20:49
arkadaşlar vay keeway böle wayy keeway şöle diyenlere izmir -antalya =480 km ve ben yaklaşık 8.5 saatte geldim motorda tık yok isteyen alır isteyen almaz benden sölemesi eegekn bu arada geziler için beni bul numaram 05552781263 :bounce:

demgah
02 Kasım 2005, 13:40
Merhaba Arkadaşlar,
Sibemol Yanıtın için teşekkür ederim,

Oceans fiatlar ve seçenekler hakkında 27. sayfasındaki açıklamalarımı okuyabilirsin normalde 6 taksit yapıyorlar vade uzadığında da vade farkı koyuyorlar bunun için bayilerle telefonda görüş bayilerin numarasını da www.motomax.com.tr den bayiler-servisler başlığından ulaşabilirsin

Herifin biri ben motorda ve bu sitede çaylak sayılırım bildiğim kadarıyla borty"nin kafede bir buluşma oldu havaların güzel olduğu günde yine birşeyler yapılabilir

_Si_BeMoL_
02 Kasım 2005, 16:25
demgah, bısı deıl dostum.yardımcı olmaya calısıyoz burda bırbırımıze.her ne kadar keewayım olmasada seneye yaza olucaa hayalıyle takıp edıyom bu baslıgı.

bıde bu ıcat ne zaman satısa cıkar bılgısı olan warmı.fuarda gorebılırmıyız acaba bunu? eger uygun fıyatlı olursa s.lıght a alternatıf bı 250 lık olabılır.http://img478.imageshack.us/img478/4899/motocyklekeewaysupershadowblac.jpg

walla kafam eserse alırım.az bıraz para ayırmam lazım onun ıcın.ya bu motorun selesini degıstıren oldumu hıc?yanı dosemesını? hanı supershadow 250 alırsam degıstırcem.begenmedım seleyı.ozellıkle artcı ıcın olan tarafı hıc guzel deıl. offf yaa.ne zaman alıcaam bıle bellı deıl maynak gıbı hayal kuruyom he he he he he he :pr: :pr: :pr: :pr:

demgah
02 Kasım 2005, 20:43
ARKADAŞLAR UNUTMADAN ŞİMDİDEN HEPİNİZİN BAYRAMINI KUTLUYORUM :P

Bugün küçük ama tatsız bir sorun yaşadım motorla ufak bir gezinti yapayım dedim ve motorun yanına gidip gaza elime attığımda elciğin hemen yanında (sağında) bulunan nikelajlı parça elime geldi çok gevşemiş neredeyse düşecekti tesadüfen denk geldi ve bu parçayı da tekrar sıkamadım çünkü alyan anahtarı lazımdı ben de attım çantaya gerçekten bu gibi problemlerle hep karşılaşıyoruz benim motorun arka çamurluğundan ve plakadan müthiş sesler geliyor hiç hoş değil doğrusu 500 km. bakımını bekliyorum bakalım :silent: esen kalın :king: