Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
aidikurt
30 Mayıs 2006, 11:04
arkadaşlar sapanca gezisi ile ilgili topic açıldı ordan bakabilirsiniz...
bu arada aidikurt seninle ve hanımınla tanıştığımıza lubimaya54 ve ben çok memnun olduk:cherry: başka gezilerde tekrar görüşmek dileğiyle...
bende sizlerle tanıstıgıma cok memnun oldum darısı bıdahakı gezılerde bı ara sızlerı ıstanbulada beklerız sıze bı bogaz turu attırırız ıstanbul MT olarak
obkavi
30 Mayıs 2006, 11:27
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=12172&page=7
arkadaşlar bu fan clup'e ilgi göstermiyecekseniz kapatalım ya günlerce kimse bişey yazmıyor, biyerlere gidelim dedik istanbul sl ciler olarak tık yok
tüzemen
30 Mayıs 2006, 11:30
Ben sadece okumakla yetiniyorum katılamadığım için sizlere. bende Adana da tek SL cı olarak katılıyorum benden başka katılan olmuyor burda.
GeCe__
30 Mayıs 2006, 12:24
beyler ben dun hasanpasadakıs ervıse gıttım aksam acıktı gördum sübap ayarını sordum kaca olur dıye 30 ytl dedı sızce pahalı normalmı acaba bılgısı olan varmı ne kadar surar dedım 45 dk dedı ama benım pek gözum tutmadı ordakı cocugu zaten oraya ımkanı yok vermem de sadece bı sorıgım dedım.. saygılar..:bounce:
bıde bısey daha duydum dun bırısıyle konustum bızım sl den varmıs zıncır dıslısını degıstırıp 38 lik alırsan 20 kmk daha hızlı gıdıomus motor sadece bıraz cekısten dusuyormus bızımkı 41 likmıs.. sızce böle bısı dogrumu?? eyer dogruysa benım motor ıprenın sonunu görur neyse cocuk telımı aldı sırkecıden gıdıp alıcak 20 ytl fln dedı bı zararıda yok dedı cevresınde hep taktıran fln varmıs yanı öle dedi, eyer bu dogruysa hemen alırım, zaten benı arıcak alınca..
locco
30 Mayıs 2006, 12:29
beyler ben dun hasanpasadakıs ervıse gıttım aksam acıktı gördum sübap ayarını sordum kaca olur dıye 30 ytl dedı sızce pahalı normalmı acaba bılgısı olan varmı ne kadar surar dedım 45 dk dedı ama benım pek gözum tutmadı ordakı cocugu zaten oraya ımkanı yok vermem de sadece bı sorıgım dedım.. saygılar..:bounce:
gece hasanpaşadaki servis benden garantikapsamında değiştirdiği on disk için.işcilik aldı.ben oradan hiç de memnun değilim o yuzden.zeynep kamildeki servise bıraktım motorumu(yopaş).onlarda subap ayarını biz yapamayız dediler ve beni moto rs e yonlendirdiler(çemenzar).oraya ugruycam bi ara ve sorucam subap ayarını kaça yapıyorlar.
aidikurt
30 Mayıs 2006, 13:29
bıde bısey daha duydum dun bırısıyle konustum bızım sl den varmıs zıncır dıslısını degıstırıp 38 lik alırsan 20 kmk daha hızlı gıdıomus motor sadece bıraz cekısten dusuyormus bızımkı 41 likmıs.. sızce böle bısı dogrumu?? eyer dogruysa benım motor ıprenın sonunu görur neyse cocuk telımı aldı sırkecıden gıdıp alıcak 20 ytl fln dedı bı zararıda yok dedı cevresınde hep taktıran fln varmıs yanı öle dedi, eyer bu dogruysa hemen alırım, zaten benı arıcak alınca..
baba hasanpasadakı servıse gıtme herıf paragozun tekı sakın ama sakın kımse gıtmesın kazıkcı herıfler 500 bakımında ceko yla bızı ....... :pr: anlarsınız :)
GeCe__
30 Mayıs 2006, 13:33
locco dur hele oraya benle gıt:) oarsı tanıdık yaw hem benım evın karsısı tanısıyoruz orayla yanı ben bızım ufak bı motor orda tamırde bugun yada yarın alıcam sattık gercıde onu mondıal 50 lik:queen: ötekı sorulara cvp arıom pls..
locco
30 Mayıs 2006, 13:35
ok gece.yarın bakalım oan.şua na benim motor yopaşta bakımda akşam alıcam.
GeCe__
30 Mayıs 2006, 13:35
anlamıstım zaten üçkagıtcı herıf olduklarını hehe saol bu arada aidikurt
:queen: rs motorla konustum ben locco hehe dedım sübap ayarı benımkı 3100 lerde fln gerek yok dedı bosubosuna ıcıne acmaya ama dedım öndekı sesler fln gıtsın barı neyse sen getır bı bakalım dedı yarın sabah gıdıcrm zaten bızım kucuk mondıalda olmus:cherry:
kovboy01
30 Mayıs 2006, 14:02
bu motorlara bayılıyorum
GeCe__
30 Mayıs 2006, 14:47
ya kovboy01 ne kadar uzun yazmısın sen öle yaw:mrgreen: gel alalım sanada 1 tane superlıgth ne dersın:queen:
cobalt
30 Mayıs 2006, 15:09
can da var bak bı tane fazladan :)
onursaka
30 Mayıs 2006, 15:19
arkadaslar 2 sayfa onca yazmıstım servis ilk 500 km bakımında benden 20 ytl bakım istedigini motomaxa attıgım mailde ise bana verilen cevap bu...
İlginize teşekkürler. İlk 500 km bakımı yetkili servislerimizde ücretsiz olmayıp alınan ücret de bulunulan ile göre değişiklik göstermektedir.
arkdaslar sizde durum nasıl servsi baSka,firma baska,motomax baska seyler on onemlisi sizler baska ben 1 ay olmadan 500 km geldim her ay bakım yapmam demek buda her ay yagla birlikte 33 ytl veremem ki_?
GeCe__
30 Mayıs 2006, 15:30
onursaka 2. bakım 2000 de aklında olsun 3. bakımda 4000 de 1 ayda hepsıe gelebılceksen dedıgın gıbı olur:) baska servıse git sende napıcaksın ortalık cakal kaynıo
cobalt
30 Mayıs 2006, 15:35
onur bence yagı kendınde degıstırebılırsın bunun ıcın servıse gıtmene gerek yok motorunla bırlıkte kucuk bır alet cantası olacak ıcınde dandık te olsa ıs gorecek anahtarlar var sen sadece 15 ytl ye yagı alacaksın bır de hunı ve 30-35 cm hortum zıncır ayarıda basıt sadece dıkkat etmek gereklı
2300 de yım 2000 bakımına ctesı gıttım bujı yı ngk ıle degıstırttım yanlıs model takmıs cırak yarı yolda tekledı eskı bujıyı takıp dondum zıncır ayarı yapıvermıs sagolsun aksam kendım ayarlıycam zıncır cok bol cok ses yapıyo yanı elın yetıyosa arkadasım bazı seylerı kendın yapıcan hem daha zevklı hemde senı motorunla daha cok kaynastırıyo
aidikurt
30 Mayıs 2006, 16:02
arkadaslar 2 sayfa onca yazmıstım servis ilk 500 km bakımında benden 20 ytl bakım istedigini motomaxa attıgım mailde ise bana verilen cevap bu...
İlginize teşekkürler. İlk 500 km bakımı yetkili servislerimizde ücretsiz olmayıp alınan ücret de bulunulan ile göre değişiklik göstermektedir.
arkdaslar sizde durum nasıl servsi baSka,firma baska,motomax baska seyler on onemlisi sizler baska ben 1 ay olmadan 500 km geldim her ay bakım yapmam demek buda her ay yagla birlikte 33 ytl veremem ki_?
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
GeCe__
30 Mayıs 2006, 17:10
aidikurt tmm koptun sanırım zuahahhaha:mrgreen:
blueberry
30 Mayıs 2006, 17:34
arkadaşlar;
subap ayarlarınızı muhakkak çok iyi bir ustaya vede çok metal sesi vuruntu geliyorsa yaptırın. sesin nereden geldiğini kesin anlamak için;
uzunca bir tornavidanın ucunu sesin gelmiş olduğu yere değdirin ve sapınada kulağınızı dayayın ve bu şekilde şüpelendiğiniz yerleri test edin. Yani hekimlerin ses dinlediği streskopmu diyorlar öyle bir muayene şeklidir. en azından servise giderken bilinçli olarak gidersiniz ve buradan normal olmayan sesler geliyor dersiniz ve servisi siz yönlendirirsiniz. yoksa işiniz servisteki ustalara kaldıysa allaha emanet. Ayrıca servisten ayrılınca pek uzaklaşmadan gizlice motorunuzun vidalarını şöyle bir gezinin sıkılmamış unutulmuş olabilir. Bunlarda usta hatalarıdır. maalesef pek fazla ciddi çalışmıyorlar kafalarında hep ceplerine koyacakları artı üç beş kuruş hesabı yaparlar aman dikkat. İyi, ciddi, sorumlu usta arkadaşlarımız hariç tabiki.
Aklınızda olsun diye yazdım.
kartalizma
30 Mayıs 2006, 17:52
kardeş be biliyim nasıl bişi olduğunu fakat görünüş güzel:cherry:
aitho
30 Mayıs 2006, 20:33
Selamlar arkadaşlar;
Sapanca buluşmasında locco'ya bahsettiğim ve uzun yıllardır bir chopper'da olmazsa binmem dediğim T gidonu bunca işin gücün arasında dar bir zamanda takmayı başardım. Ayrıca SL150lerimiz için özel olarak çizip yaptırdığım ve büküp kromajlattığım sissy bar montaj demirlerinin son hali de aşağıda, vakit bulunca onu da takacağım.
İyi Seyirler...
http://img137.imagevenue.com/loc279/th_06454_060530_190039.jpg (http://img137.imagevenue.com/img.php?loc=loc279&image=06454_060530_190039.jpg)http://img136.imagevenue.com/loc39/th_06479_060530_190100.jpg (http://img136.imagevenue.com/img.php?loc=loc39&image=06479_060530_190100.jpg)http://img140.imagevenue.com/loc34/th_06484_060530_190119.jpg (http://img140.imagevenue.com/img.php?loc=loc34&image=06484_060530_190119.jpg)http://img143.imagevenue.com/loc153/th_06489_060530_190136.jpg (http://img143.imagevenue.com/img.php?loc=loc153&image=06489_060530_190136.jpg)
http://img131.imagevenue.com/loc144/th_06497_060530_190216.jpg (http://img131.imagevenue.com/img.php?loc=loc144&image=06497_060530_190216.jpg)http://img41.imagevenue.com/loc6/th_06508_060530_190745.jpg (http://img41.imagevenue.com/img.php?loc=loc6&image=06508_060530_190745.jpg)
Klik tambneyils tu enlarç ful sayz imıç..
Olcan138
30 Mayıs 2006, 21:04
Gidon çok güzel olmuş da arası biraz boş kalmış sanki, göstergeler biraz yukarıya kaldırılamaz mı.
Tamam tamam, mısırı bulduk, püsküllüsünü aramaya gerek yok.
Eline sağlık:rendeer:
Ay klikıd dı tambneyıls, end ay siin dı ful sayz imıc, tenk yu.
aitho
30 Mayıs 2006, 21:32
Selamlar olcan, sağolasın.
Aslında ben göstergeleri senin dediğinden biraz daha yukarı kaldırmak niyetindeyim, yani tozlu raflara. Nasıl olsa kadranda çok okumaya değer şeyler göstermiyor; titremeye başlayınca anlaki 80-90km arasındasın, motorda cayırdamaya başlayınca zaman zaman karbüratör benzin yetiştiremeyip öksürünce 9000-9500 devirdesin demek oluyo :cherry:
promethe76
31 Mayıs 2006, 01:05
aitho bi gün işe gelmedim neler yapmışsın yaw... benim yokluğumu bekliyodun dimi bunları yapmak için alçak adam:)
locco 3-4 haziranda istanbul dışındayım yaw. erteleyelim bir hafta olmaz mı???
teaser 212 avrupa yakasının telefon kodu mekan falan değil anladığım kadarı ile:)
Gidon çok güzel olmuş yahu... bence modifiye budur arkadaşlar. benimde bi çaylak gidon yaptırmam şart oldu artık:)
locco
31 Mayıs 2006, 10:32
aitho bayıldım gidona 10 numara olmuş.promethe ayıp ediorsun zaten kimsede bi celallenme yok olmadı.bi hafta içi burdan topladıklarımı sizin oraya getiricem artık oyle bişiler yaparız.sanırm su 212 ve 216 pols kodları gibioldu :queen:
dun servisten aldım motorumu.egsozun dibinde bir curume ve catlama var.sanırım yine garanti kapsamı kavgaları olucak.gobegide actırdım arkadan gelen fren sesine bakmaları için soktuler temizleyip topladılar yine.cmtsi dahil çalışan biri oalrak motora gereginden az ilgi gosteriyorum maalesef.yoksa su ana kadar bi alet takımı alıp moleküllerine ayırıp motoru yeniden toplmaıştım.ya da toplyamamıştım hehehe.dun koltugu soktum.ve yerine bir regal koltugu koydum.ne yazıkki oturmadı ustune.arada muazzam bir bosluk kaldı ama otursaydı cok guzel olucaktı hem popo sağlığım hem de esteteik açıdan.ben sanırım orjinal koltugun içindeki süngeri değiştirticem ve derici oldugum için gercek deri ile kaplatıcam burada bir usta buldum(ümraniye) ona yarın ugruycam.
GeCe__
31 Mayıs 2006, 16:19
locco napıcaz bız agbı 250 r:mrgreen:
arkdaslar ya bu motorların 100 kmde nkdar yaktıgnı bılen warmıı ??
GeCe__
31 Mayıs 2006, 18:02
olmazmı var tabı söle söylıgım normalde km basına 70-80 kurus yakıo dostum ben motor ıse 10 ytl ye 130 km fln gıdıyorum sen hesabla ıste..ılk aldıgımda full lemıstım sadece ondada 450 km fln gıttım benım egzos acık aynı zamanda ama 4000 devırı gecmezsen ınan cok cok az yakıo yanı motorlarımız cok kullanıslı benzın bakımından.. saygılar:bounce:
aaaa senın trance energy yazını görmemıstım ben hıımm trance muzıkmı dınlıyrosun yoksa, benım muzık tarzım trance da:queen:
johan gıelen trance energy :queen: :queen:
locco
31 Mayıs 2006, 18:11
locco napıcaz bız agbı 250 r:mrgreen:
arkadasalr ceko 35 sl 150 sini satıp hyosung comet aldı.kısmetse seneye bende alıcam.
olmazmı var tabı söle söylıgım normalde km basına 70-80 kurus yakıo dostum ben motor ıse 10 ytl ye 130 km fln gıdıyorum sen hesabla ıste..ılk aldıgımda full lemıstım sadece ondada 450 km fln gıttım benım egzos acık aynı zamanda ama 4000 devırı gecmezsen ınan cok cok az yakıo yanı motorlarımız cok kullanıslı benzın bakımından.. saygılar:bounce:
aaaa senın trance energy yazını görmemıstım ben hıımm trance muzıkmı dınlıyrosun yoksa, benım muzık tarzım trance da:queen:
johan gıelen trance energy :queen: :queen:
hah ayıpsın ya trance energy tarsı dınlıos.buarda bu motorların bukdar az
yaktıgnıda blmıordum blgın ıcın tskkurler. :)
yoji_biomehanika trnce enrgy ;)
GeCe__
31 Mayıs 2006, 19:29
locco ne dıyorsun sen yaw ne zaman satmısta almıs yaw ee bızım sosıs noldu yaw ala alaa hyosung comet hangısı yaw:mrgreen:
hee granajsız olanımı yoksa locco sordukmu sana yaw seneye ne alıcagını zuhahahahha:cherry: .. belkı sna eslıke derım bende caktırma:queen:
xray.. lıveset tıestooo
abi yazmaya gerek duymadım ama tiesto kardeşimiz harbiden bi numara
özellikle;
Lethal Industry (Richard And Johnny Bass 2003 Remix)
lethal_industry_(ard_und_jorn_remix)
bu sarkıları blun dınleın dınlemedıysenızz.. :):)
ya buarda ben mondial 110 ft almayı dusunuorum konu baslıgı actım forumda ama kımse ılgılenmemıs..
bu motor hakkında bılgısı olan warsa noolur bana burdn yardım etsınler ;)
promethe76
01 Haziran 2006, 00:54
abi yazmaya gerek duymadım ama tiesto kardeşimiz harbiden bi numara
özellikle;
Lethal Industry (Richard And Johnny Bass 2003 Remix)
lethal_industry_(ard_und_jorn_remix)
bu sarkıları blun dınleın dınlemedıysenızz.. :):)
ya buarda ben mondial 110 ft almayı dusunuorum konu baslıgı actım forumda ama kımse ılgılenmemıs..
bu motor hakkında bılgısı olan warsa noolur bana burdn yardım etsınler ;)
motorun problem çıkarınca buzdolabı tamircisine gitmek istersen hiç durma mondial al. sevdiğiniz müzik türlerini ve title ları sohbet bölümünde paylaşabilirsiniz. BRRR dan ricam topic fena şişti bi temizlik lütfen.
zeda3000
01 Haziran 2006, 10:28
Dostlar hic zincirini kendi geren oldumu.Yine bollasti zincirim ve yine ses yapiyor dogal olarak.Her seferinde sanayiye gitmeye zamanim olmuyor bu isler icin kendim yapiyim diyiorum.Bunu yapan var ise bana bir izah etmesini rica edecem.
Baris abi gercekten su biraz temizlik yapilsin cok sisti ve yeni uyeler hepsini okuyamaz bu sayfalarin.
locco
01 Haziran 2006, 10:47
arka frenlerden yine ses geliyor.sanırım yakında beni bir gazetenin üçüncü sayfasında goruceksiniz.motomax servislerini olduren seri katil olarak.iyi bir fren balaatsı hakkında bilgisi olan varmı marka vs.varsa soylesin onu taktiriyim.x ray bana kalsa mondiali aklından bile gecirme.
frontier
01 Haziran 2006, 11:18
arkadaslar bu makinayla yolda titresim seviyesine cikmadan rahatca gidilebilen max hiz nedir. ben 800km deyim 90-100 e çikiyo ama titresimden o hizda gidemiyorum acaba açilirmi diyorum km ilerledikce tecrubeler lutfen ? ? ? ?
locco
01 Haziran 2006, 11:21
arkadaslar bu makinayla yolda titresim seviyesine cikmadan rahatca gidilebilen max hiz nedir. ben 800km deyim 90-100 e çikiyo ama titresimden o hizda gidemiyorum acaba açilirmi diyorum km ilerledikce tecrubeler lutfen ? ? ? ?
60-70 un ustune cıktıgın zaman titreşim kaçınılmaz.80-90da kabul edilebilir bir titreşim(uzun yolda mahvediyor insanı)
110 da ise titreşim manyagı olursun.bu motordan bu kadar.ama hala motorumu seviyorum
frontier
01 Haziran 2006, 11:25
60-70 un ustune cıktıgın zaman titreşim kaçınılmaz.80-90da kabul edilebilir bir titreşim(uzun yolda mahvediyor insanı)
110 da ise titreşim manyagı olursun.bu motordan bu kadar.ama hala motorumu seviyorum
dedigin gibi gecen hafta sapanca yolunda mahvetti beni titresim ya titresimden dolayi ön cami tutan civata düstü yolda tek civata ile idare ettim
ceko35 in secimide harika hayirli olsun diyorum:cat: (bende aynisini yapicam ama bi dahaki yaza anca)
locco
01 Haziran 2006, 11:31
senin o on camının zımbırtısı giyotin misali hemen yanımdan gecti.tam arkandaydım:mrgreen: bu motorlar başlangc motoru kesinlikle değiştirmek lazım.
ceko35
01 Haziran 2006, 11:37
Sevgili arkadaslar... evet locco kardesimin dedigi gibi SL imi satıp bi tane 250 lik HYOSUNG naked alet aldım.. kızıl ejderimin fotolarını sonradan koyarım...
neden sattım neden aldımm???
hafta sonu sapancaya giderken anladımki hem bel saglıgım hemde motor zevkimin mahvolmaması icin bu kararı aldım.. tamam motorlarımız guzel görünüş acısından ona bisey demiyorum ama yok işte hem fazla titreşim var hemde biraz uzun yollarda sıkıntı oluyo...
su anda 250 lik makinada olsa cüssesi 600 lükler gibi olan bi cok kişininde yakından tanıdıgı cometi aldim.. cokta memnunum acıkcası ... bi cok 600 lük ve üstü race kullanan arkadasım var istanbul sehir ici trafiginde nasıl mahvolduklarını anlatırlar hep.. valla SL den cok daha rahat kullanabiliyorum bu cometi, cok daha stabil gidiyo.. az biraz gaz verdimmide 150 civarına geliyorum... biraz yüklü bi borca girdik ama askere gidene kadar bu makine ile sizlerle olmayı isterim :)
saglıcakla ve bol titreşimsiz günler gecirmenizi dilerim dostlarr :P
frontier
01 Haziran 2006, 11:51
senin o on camının zımbırtısı giyotin misali hemen yanımdan gecti.tam arkandaydım:mrgreen: bu motorlar başlangc motoru kesinlikle değiştirmek lazım.
haklisin valla bunlar baslangic motoru beni baya bi idare eder diyordum 100-120 rahat gitse diyordum ama bos...
ceko35 dostum sifirmi aldin ikinci elmi kredimi kredi karti taksitmi azcik bilgi lütfen ?
ceko35
01 Haziran 2006, 12:25
benim motoru 2 ye verdim.. evet belki biraz ucuz verdim ama 100-200 milyon pesinde degilim.. herneyse..
2 ye verdik ve geri kalan 5 milyar icin kredi kartlarından cektik.. 12 aylık vade cekildi.. tabi kredi kartı faiz işletiyo oda bi teklik olarak bindiriyo üstüne.. yani 6 milyar cekilmiş gibi dusunun 6000 / 12 ay oluyor.. onunda aylık odemelerii = 500 ytl.
şimdilik boyle.. ama Hyo lara ve diger buyuk motorlara fiyat artısı olucak %15.. yani sıfırı 6900 olan comet olucak 8000 YTL zaten..
alıcak olanlar ellerini cabuk tutarlarsa iyi eder derim..
iyi gunler dostlar.. bu Keeway topikindede Hyo muhabbeti yapmak sizleri kızdırabilir.. affınıza sıgınıyorum...
ama toplantılarda hep sizlerle bulusucam.. eski SL cetesi baskaydı :)
keyifli sürüsler dilerim.
obkavi
01 Haziran 2006, 14:26
arkaraşlar hafta sonu geldi hadi ne yapıyoruz hiç ses yok kimseden
GeCe__
01 Haziran 2006, 18:21
ceko ya sen naptın bakım öle ah ah cok aza vermısın bence sen bıde motorunada ii bakıyodun sanırım neyse ama senın pasa gönlun bılır o ayrı konu sımdı geleım senın makınaya baba daha bu sabah bızım burdakı yanı kızıltopraktakı yere gıttım sırf bu motoru görmek ıcın ama en cok granajlısını tabı baktım ınceledeım hasta oldum o ayrı konu commet de baktım oda guzel ama cıplak kalıo tabı ve göstergelı dıjıtal degıl olsun ama guzel alet hayırlı olsun allah kazadan korusun ii surusler nasıp etsın ee artık tıtresımsız takılırsın genıs genıs:queen: bu arada 180-185 basan varmıs söylıgım tabı granajlısı ıcın duydum commetı bılemem bende seneye bundan dusunuyorum ama ben granajlıyı alırım alırsan.. neysede cenk ne oldu agbı ya bızım sosıs umarım vermemısındır kısmeye bende senı beklıyorum bak motorumuzu bı suslıyelım dedık yaw hadi abı gelde alayım sunu senden:P olmazsa bende gelırım yanı, ama senın motorun ucuyo artık senın gelmen lazım:cherry:
he bu arada tırtresım 80 den sonra var ama sahsen ben hıc takmıyorum o tıtrsıme yanı kasılmayın beyler oralı olmayın ben 120 basıorum tabı 10 km fazla söyluyorum malum eksık gösterdıgı ıcın ıbrelerımız:).. sımdılık saygılar:queen:
xray aman agbıcım kafayımı yedın sen mondla sakın bulusma yoksa harbı katıl olursun agbım az kalsın oluyoduda onda 150 zat var cok pısman ve suan satıo sanırım 2000 kmde haa yanı sıtıyorsan al senın bılecegın ıs bu arada 2,500 ytl y satıo...o sarkılar bıraz eskı gıbı geldı sankı yaw..:)..
tıesto magık 6 lıfe amsterdam:cherry:
locco alemsın sende agbı serı katıl zuahha agbı sende yuksek motordan nıe assagasına dustunkı.. frenden gelen ses bendede var ama ınce bı ses benımkı öle kalın degıl yanı..bu arada far bı yanıo bı bılokmacık yanıo sanırım ya bıtıyo yada temasızlık var uzunlar yanıo ama bı bılgısı olan varmı acaba??
cobalt
02 Haziran 2006, 10:19
Gece far için philips H4 ampul al için rahat etsin akün cabuk bitsin :)
Ceko yeni motorun hayırlı olsun umarım can gibi yapmazsın ( Can ın da kulaklarını çınlatalım) RR ı alınca unuttu bizi :) titreşim olayına takmayın Gece nin dediği gibi farklı açıdan bakın Mercedes in masaj yapan koltuğu varsa bizim motorların da masaj yapan koltukları var :P biraz sert ama idare etcez artık locco sen ctesi leri de calısıyodun. ctesi ( yarın aksam ) tophane de bulusalım mı ? saat 8 uygun mudur ehlıyetını yenı alan arkadaşların ehliyetlerıınıde ıslatmış oluruz ( meydandaki çeşme de yeni restore edildi )
alper arkadaşım hadi toparla biraz milleti
obkavi
02 Haziran 2006, 10:23
arkadaşlar 16:00 gibi buluşalım, locco da sekizde katılır bize
locco
02 Haziran 2006, 10:51
bana uyar.hatunları getirecekmiyiz?bengetirme taraftarıyım.malum cmtsi akşamı:mrgreen:
212 deki arkadaslar ağırlasın bizi bakalım.ben bilmem tophane falan.hayatımda bi kez gittim.
GeCe__
02 Haziran 2006, 10:52
oh mıllet bulusuyo anasını satım bız calısıyorz ama:mrgreen:
gecen pazar ögleden sonra tophaneye gıttık manıtayla nargılecılerın bırınde oturduk pöfledık:)
ceko35
02 Haziran 2006, 11:45
arkadaslar saolun hayırlı olsun tebrikleriniz için :) niye unutayım yaa?? yok unutmam tabiki.. elimden geldigince ve fırsat oldugu surece hep bulusmalara gelirim.. gece senin cantayı vermedim valla evde.. bu aksama kızıltopraga gidip yan cantaları ve camı verip plakamı alıcam.. o sırada bulusalım sana sosis i vereyim :)
cumartesi konusundada gelirim bi aksilik olmazsa dostlar.. malum AOF sınavı var... herneyse...
benim aletin resimleri bu linkte dostlar.. beşyüz yere resim koymıyayım dedim...
eski keewayci cete dostlarım benim.. gorusmek uzere :)
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11299&page=49
GeCe__
02 Haziran 2006, 12:43
cenk vala ii olur agbı bende 9 a kadar dukkandayım bu satten once gelceksen bana ugra zaten motor assagada gorursun hatta takarsın bıle hemen:P tmm cepım vardı sanırım sende senınkınıde aldım gercı ben loccodan:) gene hayırlı olsun motorun guzel secım yapmısın:queen:
erenengur
02 Haziran 2006, 13:01
Selam sizlere ey Motor Dostları! 2 hafta içerisinde bende SL 150 alıp aranıza katılmaya karar verdim (tabii ki kabul ederseniz...)
Bu bağlamda; hangi bayii'den almalıyım, alırken nelere dikkat etmeliyim, alış anında ekstra neler almalıyım (Kask ve branda hariç), ve hangi renk almalıyım?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Yollarda buluşmak üzere...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO