PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201

Can.
17 Mayıs 2006, 14:45
Arkadaşlar daha öncede burada sizlerle paylaşdığım üzere sissy barı 200'e ayna kollarını 40'a aldım. Motoru satmak istediğimden isterseniz bu parçaları söküp satabilirim. Tekliflere açığım.

rebet
17 Mayıs 2006, 16:12
can;
senin sisybarin resmi kacinci sayfadaydi bulamadim :pale:

Can.
17 Mayıs 2006, 16:45
can;
senin sisybarin resmi kacinci sayfadaydi bulamadim :pale:
Rebet selam,
78 nci sayfada SOD'un motorunun 2 adet fotosu var. Benim sissybar onun aynısı.
66 ncı sayfada ise Tamerin fotosunu koyduğu ayna kolları benimkinin aynısı.
İlgilenen arkadaşlar bu sayfalardan detaylı inceleyebilirler.

locco
17 Mayıs 2006, 16:52
can hayırlı olsun sonunda aldın demek güle güle bin.valal imrendim sana benimde gozum var RR da

Can.
17 Mayıs 2006, 17:27
can hayırlı olsun sonunda aldın demek güle güle bin.valal imrendim sana benimde gozum var RR da
Teşekkür ederim Selim.
İnşallah sende en kısa zamanda bir tane alırsın. Gerçekten güzel makina. Hele kırmızısı bir başka güzel.
En geç 15 güne kadar ehliyet geliyor. Görüştüğümüzde RR'ı bol bol inceleme fırsatımız olur.

tüzemen
17 Mayıs 2006, 17:55
Arkadaşlar ben Adana dayım ve istanbuldan getirttim.Sağolsun burda bir dostum yardımcı oldu. Kanuni bayiinden alıp yolladı ama nerden aldı bilemiyorum. 20 YTL ye yolladı bana 10 YTL de kargo parası verdim. Ama şimdi 35 YTL diyorlarmış talep olunca zam geldi deyip pahalıya kakalamaya çalışıyorlar sanırım.Ben taktım o yüzden işçilik vermedim. Ancak yan çıtalarda biraz kavis olduğu için koltuğu biraz sıkıştırıyor onun içinde nikelajı bozulmasın diye prese soktum ki düzleşsin diye.Birde arkaya kaymasın diye yan çıtalara dayanması için parça kaynattım. bunların hiçbirine para vermedim çünkü kendim yaptım. yani bana maliyeti 30 YTL. Yer istanbul siz daha koılay bulabilirsiniz ozellikle istanbuldaki arkadaşlar. Kanuni Seyhan sisiy barı.Yalnız takım olarakta satıyorlar yani artçının ayak basacağı yer falan onları alıp ta atmayın. 4 parça . Sağ ve sol yan çıta arka koltuk ve montaj yapıldığı U şeklindeki dayanak o kadar.

locco
17 Mayıs 2006, 18:09
[QUOTE=Can.]Teşekkür ederim Selim.
İnşallah sende en kısa zamanda bir tane alırsın. Gerçekten güzel makina. Hele kırmızısı bir başka güzel.
En geç 15 güne kadar ehliyet geliyor. Görüştüğümüzde RR'ı bol bol inceleme fırsatımız olur.

:) amin :)

selase
17 Mayıs 2006, 20:28
can sen sisybarını kaça satmayı düşünüyosun.sod 100ytl'ye aldığını sölemiş.sen 200 diyosun?bilelimde..:wiinkk:

GeCe__
17 Mayıs 2006, 20:43
beyler noluyo bakım ben geldım:queen: ya sinercım ben bu arada dun fln taktırmadım yaw yanlıs okumusun sanırım:) 10 gun once aldım yanı taktırdım neyse gayette guzel onun montajı hıcte kolay degıl verdım ustaya yaptı ıste cokta saglam suphenız olmasın..locca ya eklıgımde senın msn adresın ne:mrgreen: bab sen benı ekle buyur ibrahimjames@hotmail.com:cherry:
saygılar herkese...:bounce:

obkavi sanada hemen cvp verım dostum, çaglayanda murat oto dıye bı yer var aynı zamanda sanırım kanunının servısı oluyo ben pek bılmıyorum cunkı telle gorsutum hesab num. paratyı yatırdım kargoyla bıgun sonra gelcı vaktım olmadıgı ıcın gıdemedım yanı neyse fiyat 35 ytl aslında 20 ytl ye alcaktım ama ıpneler zam fln geldı dedıler... nerdemı taktırdım :queen: nerde olcak servıste:cat:

aitho
17 Mayıs 2006, 23:08
Selamlar Arkadaşlar,

Artık bu kavrama olayı bende obsesyon haline geldi herhelde ama benim ruh halimin Motomax ya da teknik servislerinin çok umrunda olmadığı belli. En iyi servisimiz dedikleri adamlara gidip randevu alıyorsun bir hafta sonrasına, bir hafta sonra gidince de aynı serviste başka bir usta "Aaa bana söylemediler, şimdi çok yoğunum bir hafta sonra sabahtan gel" deyip sallıyor da sallıyor. E tabi onlar salladıkça bizim midemiz bulanıyor zaman uzadıkça sinirler geriliyor.

Biz motomax' ısrarla motorumuzu sevdiğimizi ama bir aydan fazla bir zamandır da teknik yardım alamadığımızı ve oyalandırıldığımızı belirtiyoruz, onlar da herhalde Allah bu adamlara peygamber sabrı vermiş az da biz oyalayalım diyorlar ama artık kasmaya başladılar.

Forumda aynı motoru kullanan diğer arkadaşların da muzdarip olduğu bu üretim hatasını kısa zamanda telafi etmezlerse sanırım iş Motomax'la avukatlık olmaya kadar gidecek ve tüketici hakları konusunun bu kadar hassas ve önemli olduğu bu dönemlerde sanırım adalet de haklıyı haksızı ayırmakta çok zorlanmayacaktır.

Tabi benim kafamda sissy barlar yeni koltukların planları uçuşurken bu denli motor aşığı ve hala ısrarla motorunu sevdiğini söyleyen bir son kullanıcıyı motomax olarak üzmeyeceklerini ve derdimize derman bulacaklarını umuyorum, yada umarak kendimi kandırıyorum.

İyi Seyirler, Herşeye Rağmen...

Can.
17 Mayıs 2006, 23:20
can sen sisybarını kaça satmayı düşünüyosun.sod 100ytl'ye aldığını sölemiş.sen 200 diyosun?bilelimde..:wiinkk:
Arkadaşım SOD benim abim olur ve hayatta en sevmediğim şeyde yalandır.
200YTL.ye aldım ve SOD yani abimde o fiyata aldı. 100 YTL demiş olamaz anlayacağınız. Bunu fiyat kırmak için söylüyorsan ayıp ediyorsun. Bu şekilde beni yalancı durumuna düşürmeye çalışmanı da kınıyorum.

UnSpokeN
18 Mayıs 2006, 00:30
arkadaşlar CBR 125 R ını bugün sattım ve SL 150 siparişi verdim hatta kapora bile verdim ama iyimi ettim yoksa kötümü bilmiyorum 125 CBR la rahat edemedim ben malum boy 185 cm =)
motorum görünümü baya bi hoş kimi arkadaş attan inip eşeğe binmek gibi bi tabir kullanıyor ama ben pek öyle olduğunu sanmıyorum bu topic tekilerin hemen hepsi SL 150 kullanıcısı...
Bana siz ne dersiniz? sizce iyi mi yaptım ben?

Can.
18 Mayıs 2006, 00:48
arkadaşlar CBR 125 R ını bugün sattım ve SL 150 siparişi verdim hatta kapora bile verdim ama iyimi ettim yoksa kötümü bilmiyorum 125 CBR la rahat edemedim ben malum boy 185 cm =)
motorum görünümü baya bi hoş kimi arkadaş attan inip eşeğe binmek gibi bi tabir kullanıyor ama ben pek öyle olduğunu sanmıyorum bu topic tekilerin hemen hepsi SL 150 kullanıcısı...
Bana siz ne dersiniz? sizce iyi mi yaptım ben?
CBR 125 ebat olarak çok küçük. Mobilet gibi tabi ebat olarak kalite olarak değil.
SL CBR 125 den daha heybetli ve güzel tabi görüntü olarak. Sadece SL'den Honda kalitesini bekleme onun harici memnun kalırsın. Tabi almadan önce topiği iyi oku. SL'in bazı kronik sorunları var alınca şaşırma. Neler olduğunu bilerek al.

SoD
18 Mayıs 2006, 01:05
selase bu formda daha önceki mesajlarımda yazdığım ve birebir arkadaşlarlada bi cok kez konuştuğumuz gibi benim sisy bar a 200ytl ödedim ama önceki mesajları okursan aynı sisy i can ın daha ucuza bulduğunu aynı mesajda belirtiyorum sadece 100 ün yanina $ koymayı unutmuşum yani biz can ile 50 ytl daha pahalıya almışız...

ccdora
18 Mayıs 2006, 01:26
resim diyorum arkadaşlar SoD !!!!! NASIL GÖNDERECEĞİM?

Gönderemiyorum :)

siner
18 Mayıs 2006, 09:34
Dün akşam 19:30 sularında (reklam olmasın diye ismini vermediğim) Üsküdar daki bi bayiden SL 150'mi aldık. Taahhüt ettikleri gibi plaka ve ruhsat işini halledememişler. Bugün kargo ile gönderecekler. Motor sürmeyi bilen bi arkadaşım eve kadar getirdi saolsun. Ama bende kask yok, ehliyet ikimizde de yok, ruhsat yok, plaka yok ve köprü geçecez... Polislere davetiye olduk. Köprüye 300m kala kaza olmuş aracın teki birini ezmiş. Ortalık polis kaynıyo ve trafik felç. Bazı araçlar plakasız olduğumuzu görünce bize yardım ettiler. :) Şurdan kaç burdan git diye. Burdna hepsine teşekkürler:rendeer:

Şimdi merak ettiğim bişiy var. Motorun ne çantalarından ne de başka bi yerinden ne bi anahtar, ne bi tornavida hiç mi bişiy çıkmaz yaw? Yaw bilgisayar parçası alıyosunuz yanında tornavida veriyo adamlar, motorlu araç alıyruz yani bana ilginç geldi. Bilmediğim bişiy varsa lütfen bilgilendirin beni arkadaşlar...:silent:

aitho
18 Mayıs 2006, 09:41
Yok yok bilmediğin bişey değil, normal şartlarda çantaların birinde ufak bir takım çantası olması lazım, içinde birkaç açık ağazlı anahtar, buji anahtarı tornavida falan var, zor zamanda iş görür yani. Bayide kalmıştır arayıp iste :mrgreen:

siner
18 Mayıs 2006, 09:57
Yok yok bilmediğin bişey değil, normal şartlarda çantaların birinde ufak bir takım çantası olması lazım, içinde birkaç açık ağazlı anahtar, buji anahtarı tornavida falan var, zor zamanda iş görür yani. Bayide kalmıştır arayıp iste :mrgreen:

Teşekkürler aito. Tabi yani alet çantasız motorlu araç mı olur :P Bayi bugün palaka ve ruhsatla birlikte göndersin en iyisi. Daha plakamın ne olduğunu bile bilmiyorum. :mrgreen:

locco
18 Mayıs 2006, 10:12
Teşekkürler aito. Tabi yani alet çantasız motorlu araç mı olur :P Bayi bugün palaka ve ruhsatla birlikte göndersin en iyisi. Daha plakamın ne olduğunu bile bilmiyorum. :mrgreen:
arkaadasım motorun sağ tarafındaki kapağının içinde(selenin hemen altındaki) anahtar takımının yeri var.cantda değilse orada olabilir bence bi kontrol et.gerci anormal dandik bir anahtar takımı ama iş goruyor.hayırı olsun bu arada.kazasız beelsız kullanırsın inşallah.aidikurta bilgilerini evrdinmi sl 150 fun club için.?
tekrar hayırlı olsun.

Selamlar Arkadaşlar,

Artık bu kavrama olayı bende obsesyon haline geldi herhelde ama benim ruh halimin Motomax ya da teknik servislerinin çok umrunda olmadığı belli. En iyi servisimiz dedikleri adamlara gidip randevu alıyorsun bir hafta sonrasına, bir hafta sonra gidince de aynı serviste başka bir usta "Aaa bana söylemediler, şimdi çok yoğunum bir hafta sonra sabahtan gel" deyip sallıyor da sallıyor. E tabi onlar salladıkça bizim midemiz bulanıyor zaman uzadıkça sinirler geriliyor.

Biz motomax' ısrarla motorumuzu sevdiğimizi ama bir aydan fazla bir zamandır da teknik yardım alamadığımızı ve oyalandırıldığımızı belirtiyoruz, onlar da herhalde Allah bu adamlara peygamber sabrı vermiş az da biz oyalayalım diyorlar ama artık kasmaya başladılar.

Forumda aynı motoru kullanan diğer arkadaşların da muzdarip olduğu bu üretim hatasını kısa zamanda telafi etmezlerse sanırım iş Motomax'la avukatlık olmaya kadar gidecek ve tüketici hakları konusunun bu kadar hassas ve önemli olduğu bu dönemlerde sanırım adalet de haklıyı haksızı ayırmakta çok zorlanmayacaktır.

Tabi benim kafamda sissy barlar yeni koltukların planları uçuşurken bu denli motor aşığı ve hala ısrarla motorunu sevdiğini söyleyen bir son kullanıcıyı motomax olarak üzmeyeceklerini ve derdimize derman bulacaklarını umuyorum, yada umarak kendimi kandırıyorum.

İyi Seyirler, Herşeye Rağmen...
sana tamamen katılıyorum kulaktan dolma ve ''bunlar da olur sonucta ucuz motorlar gibi ıvır zıvırlardan bıktım''

Blacat
18 Mayıs 2006, 10:32
Locco Kardeş bu kavrama olayı alaşağı edilebilecek bir problem değil mi? :pale: kavrama sorunu hakikaten ayyuğa çıkmış.. bu arada bahçelievlerde tekay suzuki var arkadaşlar oldukça ii bi servis hem de motomax bayisi.. haberiniz olsun denedinz mi bilmiyorum ama denemediyseniz bi bakın derim:cat: ... bu arada ramak kaldı ya keeway sl150 ya da zealsun cruiser... tavsiyeniz nedir arkadaşlar?:silent: :silent: :silent:

Hammer
18 Mayıs 2006, 10:40
Aitho arkadaşımızın sorunu gewrcekten üzüntü verici.

Ben bir kaç hafta önce motomax ın serviste yaşadığı ve yaşadığı sorunlarla alakalı bir kaç şey yazdığımda(ki hiç bir art niyetim de yoktu,ben de bu motorun kullanıcısıyım) bir kaç arkadaşımız ve büyük bir motomax servisi durumun böyle olmadığını en gec üç gün içinde her türlü parçanın bulunup, her arızanın giderilebileceğini benim abarttığımı söylemişlerdi.

Aitho dostum sen bu servise de başvurdun mu?Şimdi onlar için laf değil icraat zamanı.Ayrıca takip edebildiğim kadarıyla başka bir arkadaşımız da fren telinin koptuğundan ve servisin bulamadığından şikayetçiydi.Acaba o ne yaptı?

Biz bu olumsuzlukları kendimize saklar burada paylaşmazsak hep pembe gözlüklerle bakarsak ithalatçı firma da haklı olarak rehavete kapılır ve bizi "sallamaz".

Bu motor hakkında bu topic altında ben de dahil hepimizn yazdığı sayfalar dolusu olumlu yazı var.Bu kadar eleştiri de tuzu biberi olsa gerek.

Pazar günkü sınav için bize 8.30 da sınav yerinde olun dediler.
İçerenköyde Nuri Cıngıllıoğlu Lisesi.

Yerini bilen varsa E-5 den geliş için biraz tarif edebilir mi?

siner
18 Mayıs 2006, 10:51
arkaadasım motorun sağ tarafındaki kapağının içinde(selenin hemen altındaki) anahtar takımının yeri var.cantda değilse orada olabilir bence bi kontrol et.gerci anormal dandik bir anahtar takımı ama iş goruyor.hayırı olsun bu arada.kazasız beelsız kullanırsın inşallah.aidikurta bilgilerini evrdinmi sl 150 fun club için.?
tekrar hayırlı olsun.

Teşekkürler locco. O kapak olayını bilmiyodum. DÜn akşam getirdik motoru, ne sürmeye ne kurcalamaya doğrudürüst vakit bulamadım. sl 150 fun için aidikurt a bilgilerimi mail attım. ama alıp almadığını bilmiyorum. Gözden kaçıracağını sanmıyorum.

locco
18 Mayıs 2006, 11:08
Locco Kardeş bu kavrama olayı alaşağı edilebilecek bir problem değil mi? :pale: kavrama sorunu hakikaten ayyuğa çıkmış.. bu arada bahçelievlerde tekay suzuki var arkadaşlar oldukça ii bi servis hem de motomax bayisi.. haberiniz olsun denedinz mi bilmiyorum ama denemediyseniz bi bakın derim:cat: ... bu arada ramak kaldı ya keeway sl150 ya da zealsun cruiser... tavsiyeniz nedir arkadaşlar?:silent: :silent: :silent:
zealsuna girme derim.bence kaltesiz işciliği var o motorların.kkeway sl 150 veya regal raptor dusun bence.eger uyarsa can'ın sl 150 si var cok temiz motoru 200 km de falan.aksesuarlı da bence kaçınrılmaz fırsat.

aidikurt
18 Mayıs 2006, 11:17
Teşekkürler locco. O kapak olayını bilmiyodum. DÜn akşam getirdik motoru, ne sürmeye ne kurcalamaya doğrudürüst vakit bulamadım. sl 150 fun için aidikurt a bilgilerimi mail attım. ama alıp almadığını bilmiyorum. Gözden kaçıracağını sanmıyorum.
valla nereye attın bılgılerını bana burdan ozelden mesj gonder motosıklet net uzerınden cunku sadece gunduzlerı bılgısayar basındayım burdanda hotmail yahoo maillere bakamıyorum o yuzden sen bana ozelden at bılgılerını

siner
18 Mayıs 2006, 11:26
aidikurt özel olayını bilmiyorum ben. ama mail adresim ae_altintac@hotmail.com
başka bilgi gerekiyosa nasıl temas kurmam gerektiğini söölerseniz sevinirim.

zeda3000
18 Mayıs 2006, 11:30
Dostlar 3 gundur Hem motomax a hem Antalya Nebiogullari ile telefonda gorusmekten sikildim.Tek sordugum beyin fiyati yok bilgisayar arizali yok o kisma bakan adam yemekte , yerinde degil simdi gelecek sonra ara. Yaa motorum ii ama ana servisi (diger servisleri suclamiyorum) berbat tek kelime ile.Sordugum bir fiyat ne siparis ne baska bir sey 3 koca is gunu veremediler.Antalya daki dostlar icin soyluyoum Nebiogullarinin servisi berbat tek kelime ile.Motomaxin zaten umrunda degil.Yazik yaa.

GeCe__
18 Mayıs 2006, 11:41
slm arkadaslar valla benım motorun 2.bakımı geldı 2000 bakımı yanı ama bız hala goturcez anasını satım 2480 km fln geldım:queen: bıran once goturmem lazım sanırım:).. unspoken sanda helal olsun kardesım vala bı seferde anladık bızım motorun guzellıgını senın sayende tamam kalıte olarak belkkı bı adım gerı attın ama onada deger bence, ben cok bındım arkımda var cbr 125 altımda oyuncsak gıbı duruyo bıde egılmen fln gerekıo arkadakı kısı rahatsız oluyo aynı zmanda hıc gorunuste yok neyse dostum tebrıkelr iyi bı secım yaptın rahat ol:cat: .. saygılar..:bounce:

GURAY
18 Mayıs 2006, 15:40
slm millet nasılsınız can dostum sen nasılsın senden bir ricam var bu ayna kollarını gösteren bir resim vardı ya sayfa 66 da yada 78 deydi o resimlerin arasında bir sissy bar gördüm çok hoşuma gittim onu nerden almışlar yoksa o sissybarın aynısı sende varmı onu nasıl bulabiliriz birde bu kanuninin sissy barı hangi modelin onu bir arkadaşlar söyliyebilirlermi rica etsem

alialince
18 Mayıs 2006, 16:03
keeway paris ve milan motosiklet fuarlarında fotolar aşağıdaki linkte

http://www.keewaymotor.com/news.html

dünyali
18 Mayıs 2006, 16:09
evet 1555km ulaştık her 500km de yağ değişimi ni gercekleştirdiğim halde viteslerde sorun başladı ve gitikce artmakta ama ısındıktan sora başlıyor vites sorun yaratmaya bilginize arkadaşlar

http://img164.imageshack.us/img164/949/dsci00028us.jpg (http://imageshack.us)

Can.
18 Mayıs 2006, 16:57
slm millet nasılsınız can dostum sen nasılsın senden bir ricam var bu ayna kollarını gösteren bir resim vardı ya sayfa 66 da yada 78 deydi o resimlerin arasında bir sissy bar gördüm çok hoşuma gittim onu nerden almışlar yoksa o sissybarın aynısı sende varmı onu nasıl bulabiliriz birde bu kanuninin sissy barı hangi modelin onu bir arkadaşlar söyliyebilirlermi rica etsem
Güray selam,
78 nci sayfadaki sisyden bahsediyorsan (SOD'unki) benimkinin aynısı.
Sisy barı çağlaya nHürriyet mah.Arslan ustadan temin edebilirsin. Daha önce adres ve telefon detaylarını foruma yazmıştım. Şimdi yanımda olmadığı için tekrar yazamıyorum. Aynaları da aynı yerden temin edebilirsin. Sisy peşin para 100 USD sanırım. Cobalt sormuştu. ben yediğim kazığı öğrenmemek için sormamıştım ama cobalt sağolsun öğrendim:)

GURAY
18 Mayıs 2006, 17:19
tamam sağol can dostum tşk ben z.burnundan aldım motormu bana hediye ettiler sissya barı ama pek içime sinmedi bir ara resmini yollarım birde sanki kanuninki biraz hoşuma gitti gibi o güzelmiş ama kanuninin hangi modelin acaba o sissy bar bilmiyorum onu öğrenmem lazım ee can dostum senin motor nasıl gidiyor bir problem varmı

rebet
18 Mayıs 2006, 17:21
Aitho,nasilsin arkadasim :)
Bu bizim kroniklesen konu ile ilgili ne gerekiyorsa yapalim.Avukatsa avukat...Bizimkilerden baska bir tane daha kavrama problemi olan motora rastlamadim.....Bunlarin bu problemin kaynagini bilmediklerini sanmiyorum..Fakat sattiklari yuzlerce makinenin toplatilip duzeltilmesi bayaa maliyet gerektirdigi icin salaga yattiklarina eminim....Bence sirketin kendi icinde bir sorun war..Yarin oburgun Motomax'i ortada bulamazsak sasirmiyacagim gibi bir hisse kapildim artik.. Dedigin gibi Motomax'a kalacak olursa bu da Landcrusier'le Supershadow'un hikayesine donecek...5-6 ay'dir parasi elinde o motorlari bekleyenler taniyorum...Ben de onlardan biriydim,SL'm eskidi neredeyse, hala getirecekler...Bugun son bir mail daha yazdim Motomax'a,onun sonucuna gore harekete gecelim derim artik..Sevgiler:) promethe76; dostum sana da selam:P

stratejii
18 Mayıs 2006, 17:22
arkadaşlar,

motoru orta sehpaya kaldırıyoruz tamam daaa yan ayaklığa güvenen var ı aranızda iki kez yattı motor durup dururuken oysa son yattığında o kadarda kontrol etmiştim ama yinede yattı. Bu konuda bi değişikliğe giden oldumu :silent:

Captain Future
18 Mayıs 2006, 17:33
Bugun 11:20 de NTV de MOTOKEYF diye bi programda Keeway i tanitip test surusu filan yaptilar. ..motoru epey anlattilar...ozellikle uzaktan kumandasi uzerinde durdular. trafikte ve trafige kapali alanda test surusu yaptilar...

motokeyf in sitesinde tesadufen ilgili goruntuyu buldum...izlemek isteyenler buyursun :

http://www.motokeyf.com/ProgramOzetleriDetay.php?bolum=11%20Mart%20-%203.%20Bölüm

lubimaya54
18 Mayıs 2006, 17:41
dünyali senin sisibar tigerinkimi???

cbrhalil
18 Mayıs 2006, 17:48
Topiği okuduktan sonraki bu 2 saatimi aldı açıkcası almayı düşünüyodum ama soğudum arkadaşlar ne kadar ekmek okadar köfte diyen olabilir ama para kolay kazanılmıyor heyecanla bu motoru alırım beğendim derken böle hataları çıkartması üzdü beni ben şimdi ne alacam ya:salut:

Can.
18 Mayıs 2006, 17:58
tamam sağol can dostum tşk ben z.burnundan aldım motormu bana hediye ettiler sissya barı ama pek içime sinmedi bir ara resmini yollarım birde sanki kanuninki biraz hoşuma gitti gibi o güzelmiş ama kanuninin hangi modelin acaba o sissy bar bilmiyorum onu öğrenmem lazım ee can dostum senin motor nasıl gidiyor bir problem varmı
Güray benim motor 200 km.de duruyor. Kendime Bir de Regal Raptor aldım.
SL'i satacağım için artık binmeyide düşünmüyorum. Km.az kalsınki daha rahat satabileyim.

rebet
18 Mayıs 2006, 18:08
Strateji;
Arkadasim,motoru yan ayakliga birakirken muhakkak vitesi de 1'e tak.Boylece arka tekerlek kilitlenecegi icin motorun hareket edip dusmez..Tabi yan ayakliginda bir sorun yoksa..

stratejii
18 Mayıs 2006, 18:19
saol rebet dostum

bide öyle deneyeyim umarım yatmaz bu sefer

Olcan138
18 Mayıs 2006, 18:32
stratejii, bir de yan ayağın kendi kendine kapanma mekanizmasını kestikleri civatayla devre dışı bırakanlar var. Onu da deneyebilirsin.

stratejii
18 Mayıs 2006, 18:40
stratejii, bir de yan ayağın kendi kendine kapanma mekanizmasını kestikleri civatayla devre dışı bırakanlar var. Onu da deneyebilirsin.

olcan138 in dediğini yapan arkadaşlar bu konuda bi yönlendirme bekliyorum
:silent:

Olcan138
18 Mayıs 2006, 18:48
Yan ayağın kendi kendine kapanması sorununu ben de coğunuz gibi civatayı kısaltarak halletmiştim.

Yalnız yine de uyarmak istedim.Önceki halinde yaylı mekanizma tam görev yaptığı için motoru düz konuma getirdiğinizde ayak kendiliğinden kapanıyordu.

Artık açık unutmayıp kendimizin kapaması gerekiyor.

Şimdi durduk yerde ne alaka diyenler varsa dün ayağı açık unutup gittiğim için neredeyse çakılıyordum biraz korkuttu da o yüzden arkadaşlarla paylaşayım kulağa küpe olsun istedim.gecmiş olsun ucuz atlaşmısın şansın varmış bizler değişiklik yapıyoruz ama hesaplamadan ucuz mal dahi olsa güvenlik hesapları ayrıdır ayağı civata kesen arkadaşlar bari bir müşür yapsın ayak acıken marş basmasın bence .

Yan ayaklığın bağlanmış olduğu civatanın boyunu biraz kısaltırsan sorun tamamen hallolur. Çunku yan ayak vidaya yaslanıyor tam açılmıyor.En küçük bir düzeltmede yay ayağı geri çektiği için motor yatmaya daha meyilli oluyor. Civata yı 5 mm kes. sorun hallolur.
stratejii, şimdilik bunları bulabildim.

GeCe__
18 Mayıs 2006, 21:12
beyler bende hıc yan ayak sorunu fln yok ne ıs:queen: bide benım ayak kendı kendıne atmıo sen ayaganla atıyosun yada kaldırıyosun:).. neyse hadi hayırlı aksamlar olsun..:bounce:

selase
18 Mayıs 2006, 21:16
can kusura bakma .siz beni yanlış anladınız::saad:: öle demek istemedim.yani bahsettiğin sisybar aynı mı anlamında sormuştum?ben sisybarlar hakkında falza bilgiye sahip deilim.fiyatı 100 diye belki sodun ki farklıdır zannettim.tekrardan özürdilerim..:rendeer:

locco
18 Mayıs 2006, 22:57
Güray selam,
78 nci sayfadaki sisyden bahsediyorsan (SOD'unki) benimkinin aynısı.
Sisy barı çağlaya nHürriyet mah.Arslan ustadan temin edebilirsin. Daha önce adres ve telefon detaylarını foruma yazmıştım. Şimdi yanımda olmadığı için tekrar yazamıyorum. Aynaları da aynı yerden temin edebilirsin. Sisy peşin para 100 USD sanırım. Cobalt sormuştu. ben yediğim kazığı öğrenmemek için sormamıştım ama cobalt sağolsun öğrendim:)
arkadaslar evrmiştim detayları tekrar veriyorum sissy bar için.
TÜMOPAR
PİRİ REİS SOK.NO'/4 SİRKECİ
0212 5132541
FİYAT 90 MİLYON
Gece n hafta konustugumda 10 gune kadar gelicek demişlerdi.

slm arkadaslar valla benım motorun 2.bakımı geldı 2000 bakımı yanı ama bız hala goturcez anasını satım 2480 km fln geldım:queen: bıran once goturmem lazım sanırım:).. unspoken sanda helal olsun kardesım vala bı seferde anladık bızım motorun guzellıgını senın sayende tamam kalıte olarak belkkı bı adım gerı attın ama onada deger bence, ben cok bındım arkımda var cbr 125 altımda oyuncsak gıbı duruyo bıde egılmen fln gerekıo arkadakı kısı rahatsız oluyo aynı zmanda hıc gorunuste yok neyse dostum tebrıkelr iyi bı secım yaptın rahat ol:cat: .. saygılar..:bounce:
gece
ben de 2000 bakımına giricem.su senin ustaya beraber gidelim hocam.

evet 1555km ulaştık her 500km de yağ değişimi ni gercekleştirdiğim halde viteslerde sorun başladı ve gitikce artmakta ama ısındıktan sora başlıyor vites sorun yaratmaya bilginize arkadaşlar

http://img164.imageshack.us/img164/949/dsci00028us.jpg (http://imageshack.us)
arkaadsım sinyallerin beyaz renks enin.ben mi yanlış hatırlıorum bizimkiler sarıdeğilmi.nasıl değiştiridns en? ok sinyal değilmiş extra farmış.ozur dilerim

aitho
18 Mayıs 2006, 23:37
Aitho,nasilsin arkadasim :)
Bu bizim kroniklesen konu ile ilgili ne gerekiyorsa yapalim.Avukatsa avukat...Bizimkilerden baska bir tane daha kavrama problemi olan motora rastlamadim.....Bunlarin bu problemin kaynagini bilmediklerini sanmiyorum..Fakat sattiklari yuzlerce makinenin toplatilip duzeltilmesi bayaa maliyet gerektirdigi icin salaga yattiklarina eminim....Bence sirketin kendi icinde bir sorun war..Yarin oburgun Motomax'i ortada bulamazsak sasirmiyacagim gibi bir hisse kapildim artik.. Dedigin gibi Motomax'a kalacak olursa bu da Landcrusier'le Supershadow'un hikayesine donecek...5-6 ay'dir parasi elinde o motorlari bekleyenler taniyorum...Ben de onlardan biriydim,SL'm eskidi neredeyse, hala getirecekler...Bugun son bir mail daha yazdim Motomax'a,onun sonucuna gore harekete gecelim derim artik..Sevgiler:) promethe76; dostum sana da selam:P

Rebet abim, selamlar saygılar;

Kavrama konusu baya baya karıştı walla, sen görmedim diyosun ama bende sorunsuz olanını görmedim :) sıfır km motora bakıyorum vitrinden çıkartıp aynı hikaye. Biz promethe76 ile son olarak önümüzdeki pazartesi gününe söz aldık V motordan, malum yaz şimdi motor sezonu iyi ustalar yoğun oluyor haliyle de artık sabır taşı çatladı çatlayacak, bu haftasonu sabredilecek son haftasonudur.

Aslında bana kalsa elli kere halletmiştim bu mevzuyu da garanti prosedürleri var iptal falan edilir diye kendi ustalarıma elletmedim makineyi. Motomax'ın ortadan kaybolması biraz zor ihtimal ama diyelimki kayboldu, naapcaz ?? Çok şükür bizim süperlaytlar honda titan motoru kullanmışlar debriyaj balatasına kadar herşeyi aynı yıllar sonra bile alıp alıp titan parçalarını takarız motora kuzu gibi gideriz :)

Sissy bar demirleri çıktı tornacıdan, kromaj kaplamasını yaptırırım herhalde bu hafta sonu, ayaküstü bir denedim fena duruyor benden söylemesi :D

İyi Seyirler...

dünyali
19 Mayıs 2006, 01:35
arkadaslar evrmiştim detayları tekrar veriyorum sissy bar için.
TÜMOPAR
PİRİ REİS SOK.NO'/4 SİRKECİ
0212 5132541
FİYAT 90 MİLYON
Gece n hafta konustugumda 10 gune kadar gelicek demişlerdi.

gece
ben de 2000 bakımına giricem.su senin ustaya beraber gidelim hocam.

arkaadsım sinyallerin beyaz renks enin.ben mi yanlış hatırlıorum bizimkiler sarıdeğilmi.nasıl değiştiridns en? ok sinyal değilmiş extra farmış.ozur dilerim
arkadaşım dikat edersen siyalerim sarı onlar yerinde duruyor ekstradan sis ekledim gerci watı yüksek olduğundan 55wat selektör olarak kulanıyorum gece uzunları yakıp gelene cakınca aklı başına geliyor)))

dünyali senin sisibar tigerinkimi???
evet tiger in biraz üstünde oynadınmı rahat oluyor bazı arkadaşlar icin büyük gelse de ben beğeniyorum zevkler tartışılmaz yakında didonu da değiştirecem bizimkiler 2.5 milim piyasadakiler 2.3mm re resim koyarım arkadaşlar.

ccdora
19 Mayıs 2006, 02:08
bu resmi nasıl koyuyorsunuz anlatır mısınız? dünyali...

GeCe__
19 Mayıs 2006, 11:23
locco gıderız ya ayıp ettın ama benım ne zaman gıdıcegım malum tabi:queen:
anasını satım motor geldi 2520 km ye:) bu arada sıssy barlardan fln bahsedıyosunuzda fiyatlar sankı yuksek geldı 35 ytl ye var yaw ucmayın o kadar:cherry: ...saygılar:bounce: