PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201

aidikurt
15 Mayıs 2006, 11:29
Bu ne biçim iştir ya . Buluşalım diyorsunuz iyi güzel , gelmeyene hesap soracam deniyor ama. nerede buluşulacak ? zamanı anladık ama yer neresi ? Böyle organizasyon olmaz kardeşim.
kardesım bu tur org ılgılı ayrıntılı bılgıler lıstedekılerın mail adreslerıne yollanıyor burdanda kucuk bı duyuru yapılıyor boylece sende mailini acıp bılgısını alıyorsun sanada yolladım ama taner_ozdil@hotmail.com
bu mail adresine mailbox not avaiable dıyor yanlısmı verdın mail adresini

cobalt
15 Mayıs 2006, 11:32
arkadaslar su lıste ıcın alper e plakalarınızı da gonderın mumkunse dogumgunlerınızı de ( belkı toparlanmak ıcın yenı bahaneler olur ) :) yolda belde karsılasıyorum sl cılerle en azından kımı gordugumu bılırım :P

aidikurt
15 Mayıs 2006, 11:36
ya beyler cok sacma ama bulusmadan bahsetmısınız yer ve zaman yok ne bızım ıs bu:pr:

huuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ibrahimjames@hotmail.com senınde bu mail adresıne attım detayları mailine baktınmı?

BOO_74
15 Mayıs 2006, 13:12
sl150 ile en çok km yapan kim?

10bin gören var mı?

GeCe__
15 Mayıs 2006, 13:49
aidikurt r evet dogru adres yaw zaten mailin gelmıs ama ben bakmamısım:queen: neyse kusuru bakmayın bu arada ben geldım cumartesı aksamı bı 30-40 dakka durdum sen ordamıydın?? bırılerınlen tanıstım ama kımler desen hıc bılmem:cherry: herkez baska bı alemdeydı sanırım neyse saygılar..göztepili:bounce:

ceko35
15 Mayıs 2006, 13:52
adama bak yaa benle ve SOD le tanıstıgını bile hatırlamıyo.. esas alem olan sensin :) hehe

obkavi
15 Mayıs 2006, 14:20
arkadaşlar dün akşam saar 20:45 den itibaren altunizade - taksim - m.köy - fulya arası şampiyonluk katlamalarına gittim " o arada şampiyon GALATASARAY" saat : 01:00 a kada caddelerde hep 1-2 trafikta dolaştım ve ne motor şişti ne hararet, hava soğutmalı olması o kadarda endişe verecek bi durum değişmiş
birde şu lastik havalarına baktım önler 55 arkalar 49 çıktı 32/ 36 yaptım şimdi durum daha iyi daha az kayıyo ve kasislerde daha esnek oldu motor sanırım servislerde lastik havalarını sallama dolduruyolar

alaaddin
15 Mayıs 2006, 15:12
Bence Fabrika çikişi Basinci Gayet Iyi Deprej Balatalarinda Bi Sorununuz Varmi Benim Ki Kaçiriyo Bide Uzun Yolculukda Kaç Yakiyo Benimki 60 80 Km Hiz Arasinda 65 Bin Yakiyo

aidikurt
15 Mayıs 2006, 15:28
aidikurt r evet dogru adres yaw zaten mailin gelmıs ama ben bakmamısım:queen: neyse kusuru bakmayın bu arada ben geldım cumartesı aksamı bı 30-40 dakka durdum sen ordamıydın?? bırılerınlen tanıstım ama kımler desen hıc bılmem:cherry: herkez baska bı alemdeydı sanırım neyse saygılar..göztepili:bounce:

valla baba oradaydım ama saat 22:00 gıbı kacmak zorunda kaldım

Wallace
15 Mayıs 2006, 15:41
dostlar, eksozu deldirmekle susturucuları oksijen kaynağı ile çıkartmak arasında ne fark var. yani hangisi nasıl ses veriyor? garanti ile ilgili bu konular sıkıntı yaratır mı? motora bişey olsa eksozun modifiye edilmiş de o yüzden garantiden çıkar derler mi?

promethe76
15 Mayıs 2006, 15:51
Selamlar,

Egsozunu deldirmenle oksijen kaynağıyla açman arasında dağlar kadar desibel farkı var, tam açtırırsan etraf yıkılır gürültüden, benim gibi susturucu başı ikişer delik atarsan hafiften baslaşarak geliyor dinlemesi keyifli olur. Egsozu delmen için 40 cm uzunluğlunda 10-12 mm çapında matkap ucu gerek, susturucunun içinde 4 sıra odacık var tek delişte hepsini geçmen lazım ki iyi ses çıksın.

Garanti ile ilgili kısmı ise Yetkili Servis Olan Katrancı'dan Serdar Bey " Egsozu deldirmek yada tamamen açtırmak sadece egsozu garanti dışı bırakıyor, motorun tüm garantisini etkilermiyor" demişti. Bu da demek oluyorki eğer garanti süresi içerisinde egsozuna bişiiler olursa yandı gülüm keten helva:) Ama sen bence deldir gitsin sesi çok güzel geliyor.

İyi Seyirler...

cobalt
15 Mayıs 2006, 15:56
jameika34 un 87. ci sayfada verdigi bilgide metzeler 66s bence alınabılecek lastık
http://www.metzelermoto.com/en_86/tires/template_categorie.jhtml?catid=86COMM&productid=21749
burada lastık desenını ve ozellıklerını gorebılırsınız

promethe76 hocam 40 cm lık matkap ucunu nerden buldun ?

locco
15 Mayıs 2006, 16:44
elbette paylaşırım bu kanuni tiger 250 nin siisy barı... 95 ytl fiyatı var. bu tip şeylerin montajını kendimiz yapıyoruz o yüzden montaj ücreti ne olur bilemem. açıkçası biraz uğraştırıyor. ama değdi doğrusu. salı günü sipariş ettiğim iki parçalı koltukta gelince daha detaylı resimlerini koyacağım.

Bu arada satın aldığım yer. çağlayan kanuni servisi murat oto. kanuni ni sitesinde adres ve telefonu mevcut.

Kazasız belasız ve arızasız sürüşler.

teşekkür ederim.
su iki parçalı koltuğu nerden sipariş ettin soylermisin?.fiyat nedir? hangi aracın koltugudur.tesekkürler.o damı kanuni ?

aidikurt
15 Mayıs 2006, 18:21
arkadaslar bugun gerı gerı gıderken arkadakı arabaya gırdım :pr: ınanabılıyormusunuz gerı gerı gıderken:) nedenı gerı gerı gıdıyordum ama arkama bakmıyordum malum sabah uyku sersemı arabanın farlarını kırdım benımde arka camurlu catladı sız sız olun gerı gerı gıderken arkanıza bakıon
bu arada arka camurluk kac para bılen varmı?

obkavi
15 Mayıs 2006, 18:49
geçmiş olsun aidikurt, arkadaşlar kanuninin bi internet sitesi var ve orada en küçük vidaya kadar fiyatları veriyolar, eyyyy motomax yetkilileri niye bi sitede bunları vermezsiniz gerçi motomax motorların teknik özelliklerini bile kendi internet sitesinden daha doğru dürüst güncelleyemedi ya, arkadaşlar ben motordan memnunun bu paraya en iyi motoru aldım ama bu motomax dan memnun değilim çünkü bi ürünü satarken bunun yeterli teknik servisini ve altyapısınıda hazırlamak gerekiyor şimdi bazı arkadaşlar diyeceklerki, kanuni veya diğerlerinde çok mu var evet benim çok yakın bi arkadaşımda kanuni var ve servis yedek parça gibi herhangi bir sorun yaşamıyor internetten bakıyo fiyatını görüyo sonra servisi arıyo sipariş verip serviste yaptırıyor, eee iletişim çağı ama motorunda iş yok bence ucuz çin motorları gibi görünüyo kanuniler ama ben motorumdan da görüntüsünden de memnunum. sadece hezeyanım motomax'a

GeCe__
15 Mayıs 2006, 19:32
:) :) :) ceko35 yawss sızı sölemeyı unutmusum sorry:mrgreen: koray agbıylen seni tanıyorum cnm olurmu öle sey, ötekı arkadaslar pek kusura bakmasınlar tabi zaten kımsenın kusura bakıcagı yokta ıste, laf olsun benımkıde:queen: aidikurt gecmıs olsun demkkı ben gelıp sen gıtmısın neyse.. bu arada beyler ben dun motorla 280 km fln yol yaptım:P 2 kere karsıya gıdıp geldım fatıge 2.gıdısımde zaten tamda galatasay sampıyonlugu kutluyodu:cherry: bu arada tebrıkler tabı,neyse bıde şileye gtik artcmla hemde,bıdebı cbr 125 arkım vardı onunda artcısı vardı guzel gectı vala bunlerın hepsi ehlıyetsız oldu tabı he he...yakıt dersenız 20 ytl oda devırlı flnd egl yanı devamlı hız fln:))..bu arada cenk anlastıgımız gıbı senı beklıom hee:queen:..saygılar..göztepeli..:bounce:

ccdora
15 Mayıs 2006, 23:12
şu resimleri nasıl göndereceğimi bana biri tarif edebilir mi?

northern
15 Mayıs 2006, 23:36
sl150 ile en çok km yapan kim?

10bin gören var mı?

ewet ben 10.500 bakımını yaptırdım neden sordun acaba:bounce:

dostlar, eksozu deldirmekle susturucuları oksijen kaynağı ile çıkartmak arasında ne fark var. yani hangisi nasıl ses veriyor? garanti ile ilgili bu konular sıkıntı yaratır mı? motora bişey olsa eksozun modifiye edilmiş de o yüzden garantiden çıkar derler mi?
hocam ben bilgehan garantiden çıkıyor ben 2 kez eksoz değişti içindeki kaynak atıyor çünkü bence deldirmee

arkadaslar bugun gerı gerı gıderken arkadakı arabaya gırdım :pr: ınanabılıyormusunuz gerı gerı gıderken:) nedenı gerı gerı gıdıyordum ama arkama bakmıyordum malum sabah uyku sersemı arabanın farlarını kırdım benımde arka camurlu catladı sız sız olun gerı gerı gıderken arkanıza bakıon
bu arada arka camurluk kac para bılen varmı?

ön çamurluk 55 arkası nekadar bilmiyorum

geçmiş olsun aidikurt, arkadaşlar kanuninin bi internet sitesi var ve orada en küçük vidaya kadar fiyatları veriyolar, eyyyy motomax yetkilileri niye bi sitede bunları vermezsiniz gerçi motomax motorların teknik özelliklerini bile kendi internet sitesinden daha doğru dürüst güncelleyemedi ya, arkadaşlar ben motordan memnunun bu paraya en iyi motoru aldım ama bu motomax dan memnun değilim çünkü bi ürünü satarken bunun yeterli teknik servisini ve altyapısınıda hazırlamak gerekiyor şimdi bazı arkadaşlar diyeceklerki, kanuni veya diğerlerinde çok mu var evet benim çok yakın bi arkadaşımda kanuni var ve servis yedek parça gibi herhangi bir sorun yaşamıyor internetten bakıyo fiyatını görüyo sonra servisi arıyo sipariş verip serviste yaptırıyor, eee iletişim çağı ama motorunda iş yok bence ucuz çin motorları gibi görünüyo kanuniler ama ben motorumdan da görüntüsünden de memnunum. sadece hezeyanım motomax'a

ben sana şunu söyleyeyim dostum motomax kaliteli bir firma ama servisleri kaliteli olmayabilir fakat motomax bire bir çok iyi ilgileniyorlar gerekirse siz arayın konuşun e-mail atın ben motomax dan memnunum:cat:

promethe76
15 Mayıs 2006, 23:49
jameika34 un 87. ci sayfada verdigi bilgide metzeler 66s bence alınabılecek lastık
http://www.metzelermoto.com/en_86/tires/template_categorie.jhtml?catid=86COMM&productid=21749
burada lastık desenını ve ozellıklerını gorebılırsınız

bildiğimiz matkap 12 lik matkap ucuna tornada demir kaynattım. :mrgreen: oldu sana 40 cm.:queen:

su iki parçalı koltuğu nerden sipariş ettin soylermisin?.fiyat nedir? hangi aracın koltugudur.tesekkürler.o damı kanuni ?

evet oda kanuni ancak henüz nasıl olacağı konusunda bir fikrim yok. bir şekilde monte edeceğiz artık:mrgreen: koltuk konusunda bittikten sonra konuşalım.

aitho
15 Mayıs 2006, 23:56

40 cm'lik matkap ucu bulması sanırım zor birşeydir, bende aramadım zaten, Promethe76'nın egzosunuda benim matkap ucuyla açmıştık. 10-12 mm matkap ucu alıp tornacıya götür 30 cm kadar uzunlukta ve almış olduğun matkap ucuyla aynı çapta bir mil çektirip matkap ucuna kaynak yaptır. Sonra da susturucunun açık olan kısmıyla dış çeperinin tam ortasını düzgünce del, sonra motoru çalıştırıp dinle, yetmedi bi delik daha yetmedi bi daha istediğin sesi alana kadar kevgir gibi yapabilirsin :mrgreen:

volkan1
15 Mayıs 2006, 23:58
hepsi guzelya harika motor tabiki üstündekide:) güzel

zeda3000
16 Mayıs 2006, 10:49
aidikurt gecmis olsun da o nasil geri geri gitme yaa far kirmissin camurluk kirmissin.Arabanin sahibi bile inanmamistir sana kesin.Yoksa motora ATV lerdeki gibi geri vites filan mi taktin.:P

aidikurt
16 Mayıs 2006, 11:32
eyvallah abı saol valla arka camurlugu sordum 60 dolar dedıler yuh ya 90 mılyon az paramı yav parcası pahlı valla keske dedıgın gıbı kanunınınkı gıbı bı sıstemı olsa motomaxın manyak oluyr valla

aidikurt gecmis olsun da o nasil geri geri gitme yaa far kirmissin camurluk kirmissin.Arabanin sahibi bile inanmamistir sana kesin.Yoksa motora ATV lerdeki gibi geri vites filan mi taktin.:P
saol abi valla yokus yukarı park ettım adamda arkama gecmıs aramızda 1 metre mesafe var ben her sabah gerı gerı ınerdım genellıkle arkama bakardım nedendır anlamadım dun bakmadım sag on fardan gırmısım arabaya sısybar gırmıs adamın farına camurlukta tampona carpmıs benım camurluk yandan catlamıs

cobalt
16 Mayıs 2006, 12:12
gecmis olsun alper neyse ılk kaza- devırme benımkı gıbı olmus sana bısey olmadı ya onemlı olan o 60 -70 dolar verılır camurluk yenılenır sıkma canını olur boyle seyler

selase
16 Mayıs 2006, 12:12
slm arkadaşlar;
sisybar hakkında bana bilgi verebilirmisiniz?uygun bitane almak istiyorumda..:silent:

GURAY
16 Mayıs 2006, 15:13
geçmiş olsun arkadaşım sıkma canını cana gelmesinde mala gelsin sen iyisin ya sen onu düşün geri kalanı olacak şeylerdir

GeCe__
16 Mayıs 2006, 20:35
arakadaslar kımse yokmu sıkıldım yawsss:queen: yakın olan varsa gelsın bu aksam saat 10 gıbı cadddebostan mıgraosun arkasındayım 2 motorlu arkla buluscam bırı bzıden ötekı asya t 150 ci:mrgreen: benım arkta da cbr125 var bılgınız olsun yolunuz duserse beklerım sohbet edıcez yani:cherry: saygılar..göztepelii:bounce:

he bıde cobalt ben senı o resmı caldım bab kusura bakma :queen: arasıra msn resmıme koyuyorumda he he he he profıl resmını yanı:queen:

promethe76
16 Mayıs 2006, 23:39
slm arkadaşlar;
sisybar hakkında bana bilgi verebilirmisiniz?uygun bitane almak istiyorumda..:silent:

Nasıl birşey istediğine bağlı. küçük bir sissy barmı istiyorsun yoksa büyük mü. bütçe ne ne kadar harcayacaksın bu iş için montajını yapabilirmisin bunları söylemen lazım. Bide forumda sissybarla ilgili bir sürü mesaj var. okumayı dene istersen derim.

frontier
16 Mayıs 2006, 23:59
arkadaşlar kanuninin sisibarından şikayeti olan varmı nası yani kullanışlımı bildigim kadarıyla taktıranlar var aramızda bi yardım lütfen bi arkadaş yatık duruyo falan diyodu bi ara yani artçı yaslanamıcak şekildemidir nedir ya ?

Can.
17 Mayıs 2006, 00:00
Arkadaşlar bu akşam Aykon'da kırmızı bir Regal Raptor gördüm ve makinaya bayıldım. Çok güzel gerçekten ve bir adet alıverdim:)
200 km.deki siyah SL'mi 200 YTL verdiğim sissy barı, 40 YTL'ye yaptırdığım ayna kolları, NGK platinium bujisi ve orjinal bujisi ile birlikte satıyorum.Motoru peşin para sissy ile birlikte 2.790'a almıştım. Ayna ve bujilerede 55 YTL vermiştim. Şimdi 645 YTL zararına 2.200'e satıyorum. Aldığımdan beri kapalı özel garajda duruyor.
Bu topiği takip etmeye devam edeceğim. Etkinliklerinize de katılmak isterim.

cobalt
17 Mayıs 2006, 08:53
canın sagolsun ceko35 :mrgreen: istersen kendi resmimi de gonderebılırım ama kel ve gobekli pek ii durmaz herhalde :P

can yeni motorun hayırlı olsun arkadasım sen ehlıyetı alana kadar bı tane de race alacaksın gıbı gelıyo bana :P

siner
17 Mayıs 2006, 09:31
Günaydın arkadaşlar. Yaklaşık 7 aydır takip ettiğim forumda sizlerden edindiğim bilgiler doğrultusunda dün ben de artık bir Keeway SL 150 sahibi oldum. Allah izin verirse bu akşam gidip motorumu alacağım. sissy bar, buji, ayna problemi, tekerlekler, jigle, rodaj.. şimdi aklıma gelmeyen ama forumda geçen bu konularda teorik olarak pek çok fikir edindim (tabi sizin sayenizde). Şimdi bunları pratiğe dökme şansım oldu. C.tesi günü yapılacak direksiyon sınavı sonrası ehliyetimi de alacağım işallah (tabi bugün açıklanacak yazılı sınavı geçebildiysem :P ) Bundan sonraki buluşmalarda bende olmak istiyorum. Bi de diyorum ki takip ettiğim kadarı ile benimle birlikte pek çok kişi bu c.tesi ehliyet sınavına girecek. Sınav sonuçları da açıklandıktan sonra hep birlikte bi yerlere gitsek de bunu kutlasak? Şimdilik erken diye düşünülebilir ama geçen seferki organizasyonda bazı arkadaşlar nerde kaçta buluşulacağını bilememişti. sonradan öğrendiğim kadarı ile sl 150 cilerin kayıtlı olduğu bi liste varmış. O listeye ben de girmek isterim. Yardımcı olursanız sevinirim.

cobalt
17 Mayıs 2006, 10:28
siner hosgeldin oncelıkle
motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullan ,lıste ıcın aidikurt a özel mesaj yada maılle bılgılerını gonder . Sınavda da tüm arkadaşlara başarılar ehliyetlerinizi alın da bi ıslatmasını da yapıcaz inşallah ::cheeeeer ::fool:: ::sorcerer

Can.
17 Mayıs 2006, 10:42
Teşekkür ederim cobalt arkadaşım.
Bu sene race almam artık:)
Cumartesi sınava girerken MEB'in görevlilerine verilmek üzere 30 YTL talep ediyor benim kursum. Bütün kurslar istermiş bunu:pr:
B'den A2'ye geçmek için ne para verdim valla. Ehliyeti çıkarırken enaz 100 YTL'de trafik alır.
Sürücü kursu açmak lazım. Yattıkları yeren para kazanıyorlar. Kebap iş. Kayıt yap ver 200 YTL.

Siner motorun hayırlı olsun. Hoş geldin

siner
17 Mayıs 2006, 10:47
siner hosgeldin oncelıkle
lıste ıcın aidikurt a özel mesaj yada maılle bılgılerını gonder .

şimdi aidikurt ile irtibata geçiyorum, teşekkür ederim.

ehliyetlerinizi alın da bi ıslatmasını da yapıcaz inşallah ::cheeeeer ::fool:: ::sorcerer

ben buluşup tanışmak için çok güzel bibahane olduğunu düşünüyorum. Pek çok arkadaş ehliyeti olmadığı için buluşmalara katılamıyo. Şu anda piyasa da SL 150 kalmamış olduğunu düşünürsek (çapa da oturuyorum motorumu üsküdar da bi bayiden almak zorunda kaldım) aslında oldukça kalabalık bi kitleyiz. ehliyetlerimiz gelince daha katılımlı buluşmalara doğru motorumuzu sürecez işallah...

GeCe__
17 Mayıs 2006, 10:52
cobalt alemsın sen yaw ceko35 ile karıstırdın galiba benı:queen: :queen: :queen: iyi bak bakalım kım calmıs senın resmı:P :P

siner
17 Mayıs 2006, 10:53
Siner motorun hayırlı olsun. Hoş geldin

Teşekkür ederim Can dostum:) . Senin de yeni motorun hayırlı olsun. Eh zaten yakın oturuyomuşuz, ehliyetlerimizi alalım buluşmalara beraber gideriz artık. :)
Valla daha seleye poposu değmeyen biri olarak sınava kadar nasıl öğreneceğimi bilmiyorum. Bu akşam motoru bi arkadaş getirecek eve, öğretmeye çalışacak bakalım... Tavsiyelerinize açığım. Sürüş sınavında da neler oluyo en ufak bi fikrim yok :cherry:

locco
17 Mayıs 2006, 11:05
siner hayırlı olsun.kazasız belasız kullan.bu arada arkadaslar.yunusar ile ilgili actıgımız topic e ilginizi bekliyoruz.

ceko35
17 Mayıs 2006, 11:12
yeni arkadaslar hosgeldiniz oncelikle..
can dostum yeni motorun hayırlı olsun ama bana gore hata yaptın.. ben bisey demiyorum artık gule gule kullan motorunu ama 1 sene sonra bu motor bana yetmiyo deme :) babacı oldun sende ha.. kaybettik senide.. neyse...

arkadaslar ehliyetleri aldıktan sonra biliyosunuz buyuk bi ehliyet ıslatma partisi yapılacak zaten.. bilmeyen arkadaslar icin soyluyorum haziranın ilk yada ikinci haftasında ehliyetleri kutlama amacıyla biz SL ciler olarak bulusucaz..

yakında gorusmek uzere.. keyifli surusler herkese...

Can.
17 Mayıs 2006, 11:12
Siner teşekkürler.
Bu arada Cobalt da bize çok yakın oturuyor. Artık üçümüz buluşup gideriz etkinliklere. Sınavda scooter veriyorlarmış.Vitele filan uğraşmayacaksın. 30 km hızla 10 m.gider gelirsin. Bisiklet kullanan herkes bu sınavı geçer.
SInava nerede giriyorsun?

Ceko dostum selam,
seneye yetmezse değiştiririm ne olacak. Muhtemelen de yetmeyecek zaten ama bu motor çok hoşuma gitti. Başlangıç olarak buna binmeye karar verdim. SL'e göre ciddi artıları var ve fiyatı çok uygun. Bu farkları sen de gayet iyi biliyorsun.
Şuan için SL'imde olduğu için henüz sizden kopmuş değilim.
Ayrıca RR ile gelsem yanınıza kovacakmısınız yani:pale:

siner
17 Mayıs 2006, 11:50
Siner teşekkürler.
Bu arada Cobalt da bize çok yakın oturuyor. Artık üçümüz buluşup gideriz etkinliklere. Sınavda scooter veriyorlarmış.Vitele filan uğraşmayacaksın. 30 km hızla 10 m.gider gelirsin. Bisiklet kullanan herkes bu sınavı geçer.
SInava nerede giriyorsun?

Şimdi sürücü kursunu aradım. Sınavdan 90 la geçmişim (ben 100 bekliyodum ya :silent: ) c.tesi 10 da burda olun dediler. Nerede gireceğimi bilmiyorum. Valla ben aslında sınava kendi motorumla gitmeyi planlıyodum ama ğer bu bi kaç gün içinde sürüşümü pekiştiremessem, oradaki scooterları kullanırım herhalde. C.tesi ye kadar ne yapacağım belli olur artık...:bounce:

zeda3000
17 Mayıs 2006, 11:52
Can hayirli olsun secimin kotu degil bence bu gecis donemi hic birimiz bu motorlarin evladiyelik oldugunu zaten soylemedi.Umarim hepimiz yavas yavas daha iii motorlara geceriz ama gusel bir baslangic yapmis olduk bence.

Kanuni sisy barini soranlar icin yine soyluyorum su anda piyasadaki en ucuzu ve takmasi en kolayi o . Yaslanmaktan yana hic bir sikayetim yok bakiyorum kiz arkadasima hep yayilmis etrafi izliyor arkadan sorun yok yani.Tavsiye ederim.

kivanctf
17 Mayıs 2006, 12:08
Arkadaslar bende sizin super 150 ligin oncamından aldım . Gercekten cok hosuma gidiyordu. Birkac gune kadar elimde olacak o zaman resminide gonderırım . Kullanım esnasında camdan sikayet eden veya iyi yapmsıın dıyen arkadaslar varmı ?

Can.
17 Mayıs 2006, 12:09
Teşekkür ederim Zeda3000

tüzemen
17 Mayıs 2006, 12:09
Kanuni SİSY bar bende taktım vede gayet güzel. Çokta şık ve ucuz.Arkaya doğru eğik durma olayı yok. Biraz büyük bir parça kaynatırsanız daha dik duruyor. Yan çıtalara dayanağının altına gelecek yere. İsterseniz bundan da dik kalmasını sağlayabilirsiniz. 20 YTL ye maloldu sağolsun istanbuldaki dostumun sayesinde.
http://i4.tinypic.com/zwnbcg.jpg

GeCe__
17 Mayıs 2006, 13:15
tüzümen bende de var aynısından 10 gun once taktırdım gercekten guzel kucuk ve sırın cokta rahat aynı zamanda fiyatınıda iyi almısım ben 35 ytl aldım 10 ytl de montaj parası saygılar:bounce:

obkavi
17 Mayıs 2006, 13:59
tüzümen bende de var aynısından 10 gun once taktırdım gercekten guzel kucuk ve sırın cokta rahat aynı zamanda fiyatınıda iyi almısım ben 35 ytl aldım 10 ytl de montaj parası saygılar:bounce:

üstad nereden aldın ve nerede taktırdın

selase
17 Mayıs 2006, 14:02
1-2 gün önce bende sisybar almak istediğimi yazmıştım.sakaryalıyım ve burda sisybar bulmakta pek kolay olmuyo:silent: .düşündüğüm fiyat 20-30 ytl civarı.montaj olayını ben hallederim.

tüzemen; sisybarını nezaman aldın.sana gelişi kaça?bu konu hakkında yardımcı olursan sevinirim:cherry:

siner
17 Mayıs 2006, 14:10
bu sissy bar tam benim istediğim şekilde. ne çok büyük ne de abartılı. ayrıca çok da ekonomik. merak ettiğim herhangi bi kanuni servise gidip elimizi kolumuzu sallayıp bundan istiyorum mu diyoruz yani? yada orada kanuninin servisi mi takıyo bunu? gece dostum dün taktırdım diyosun hayırlı olsun ama biraz daha ayrıntı lütfen.:silent:

locco
17 Mayıs 2006, 14:29
dun akşam gece ile birlikteydik.gercekten bu cc ar cok ii gidiyor motora.gece bu arada msn e ekle dostum beni.