Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
obkavi
11 Mayıs 2006, 15:22
arkadaşlar bu 500 km bakımında yağ ne marka koyalım, şu an 90 ı geçemiyorum 8-8,500 devşrri bulduğum zaman bujiyi nkg dpr-8ea takasam bişey değişirmi ve bu buji doğru bujimi
hızla zorum yok tek sıkıntım en azından 110 falan yapsın sollarken falan ihtiyaç oluyor o kadar
GeCe__
11 Mayıs 2006, 16:36
stratejı dostum gercekten uzuldum bak sana gecmıs olsun, tabı nıye öle onun ıcın yorum yapmak ıstemıyorum yanlıs olabılır, senın yapıcagın gec bıle kalmısın ama neyse, dogru servıse götur arkadasım anlat skkıntını,kötü bı olay tabı benım basıma gelse ben hemen ustanın yolunu tutarım.. benım kendı sahsı gorusum bu yanı dostum veya arkadaslar.. obkavi dostum ngk dpr-8evx alıcagın bu aynı zamanda benım motora takılı tabı:queen: dun 117 yedı gordum be 117:cherry: tabı marıfet olmadıgını bılıyorum kımse yanlıs anlamasın.. bı sorum olucak bıde arkadaslar ya benım motor rölanti 2000 devırde calısıo normalmıdır?? sızınkıler kaçta calısıo?? saygıalr.. göztepeli..:bounce:
Gece benimkide 1800-2000 aralığında çalışıyor.
Hammer
11 Mayıs 2006, 16:59
Biraz fazla diil mi rölanti devriniz?
Benim 1400d/d ve sorun yok.
GeCe__
11 Mayıs 2006, 17:08
hey sod sen ne kurnaz adamsın öle sevdım senı:queen:
Biraz fazla diil mi rölanti devriniz?
Benim 1400d/d ve sorun yok.
benimkide sorunsuz çalışıyor ama devri biraz yüksek. Çokda önemli değil.Belki biraz fazla yakar. Henüz 131 km.de olduğu için sarfiyat hakkında bilgim olamadı.
GeCe__
11 Mayıs 2006, 17:24
[QUOTE=GeCe__]hey sod sen ne kurnaz adamsın öle sevdım senı:queen: cnm benımkınde de calısırken bı sorun fln yok sadece merak ettım ama demın bıa rkıma sordum daha fazla yakar dedı dusunmek lazım bu konuyu:mrgreen: cunkı benım egzos ta acık yanı bu sefer dusurursek motor calısırken az ses cıkıcak:)) hammer sana hemen sorum gelıo agbı ne kadar yakıo senınkı hesabladınmı hıc bı sölersen sevınırım aramamızda fark var cunkı senınkı 1400 benımkı 2000 malum ögrenmem lazım:queen:
Captain Future
11 Mayıs 2006, 17:34
Beyler şu ayna konusunu tekrar sormak istiyorum , 40 ytl verip kolumu uzatalım yoksa o fiyata yada daha ucuza komple yeni ayna mı takalım ... yorumlar rica olunur.
Ben dun orjinal aynanin kolunu uzattim. 40 lira yerine 1 lira verdim :)
Ucuz maliyetle bu işi halletmek için bi civatacıya gitmeniz yeter.izmitte bu işin piri olan Civatacı Şevket e hürmetlerimi sunuyorum :P
malzeme listesi şöyle:
2 adet uzatma somunu:2x0,25YKR=0,5YKR
2 adet 7cm Civata :2x0,25YKR=0,5YKR toplam 1YTL
uzatma somunu denen şey, normal somunun 3-4 katı eni olan ve iki civatayı birleştirmeye yarayan somun.
Orjinal aynaları söktüm, Civataları gidonun altından deliklere taktım.üstten uzatma somununu taktım.Uzatma somununun üstüne de aynaları taktım. Cillop gibi oldu.Aynalar arkayı net olarak gösteriyor. Estetik ve görünüm 40 YTL lik uzatma kolu gibi olmasa da idare eder, hem önemli olan işlev :wiinkk: Bir iki güne kadar resim çekip gonderirim..olay daha net anlasilir...
obkavi
11 Mayıs 2006, 17:45
CAPTAIN FEATURE abi bi resmini atsana şunun
cobalt
11 Mayıs 2006, 17:51
captain bu kadar cok baglantı noktası tıtresımle acılma yapabılır dıkkat et umarım kılıtlı somun yada pul kullanmıssındır :)
zeda3000
11 Mayıs 2006, 18:42
zeda üstad bu beyin denen şey nedir biraz açıklarmısın birde nası performans deneyebildinmi tam olarak bende etkilendim alayım diye düşünüyorum nereden bulabiilirim, birde senin bir ara hava filitresi değişimi işin vardı onun da bilgilerini tekrar verebilirmisin baya ilgimi çekti benim motor dediğim gibi 90 ı geçmiyor
Dostum beyin motorun yanma ve devir sistemini duzenliyen elektronik bir parcadir.onsuz motor zaten calismaz.Akuyu actiginda tam onunde siyah kibrit kutusu buyuklugunde bir parca goreceksin soketler ile bagli iste onu degistirdim.Kesinlikle fark var 12000 devire cikan bir motorda guc kaybi azaliyor sabah calismasi cok daha ii son surati deniyemedim cunku yollar saglam degil 110 yaptim ama devir saatim o anda 8000 deydi , anla yani aradaki farki.Bu tip degisiklikler motorunuz garanti kapsaminda birakir.Hava filtresini degistirdim motordaki hava girisi duzeldi acikcasi yanliz benimki orjinal performans filtresi ve biraz buyuk kaliyor sanayide 10 ytl kucuk boylari satiliyor mavi renkte bir sorun derim.Tavsiye ederim hava girisi daha ii hem su yolda giderken pat pat sesleri olmuyor.Bizim beyin MZ motorlarinki ile ayni ve akuden beslemeli benim taktigim beyin cift silindire uyumlu 200 cc lik piston taktigimda onu kontrol edebilsin diye 350 cc lik beyin aldim.Masraf 75 ytl.Yanliz bilene yaptir yoksa hem kontak hemde alarm ve uzaktan calistirma devre disi kalir.
Ben obur ay 200 luk piston takacam kesin kararimi verdim.Yani motoru 200 cc yapacam (Zaten bundan baska yapacak modifiye kalmadiki:queen: ) maliyeti 75 ytl yi gecmiyor.
Soyle diyim benim son hiz merakim yok bak kac gun oldu hic merak etmiyorum kac yapar diye ama simdi sollarken motorum bayilmiyor.Cekisinde toparlanma oldu.Bugun motoshow fuarina gittim Motomax yetkilileri motorumu gordu bir kac gun vitrine koyalim dediler seninkini millet ses duysun.
Yaz sonunda lastikleri degisterecem bu lastikler ile 80 km gecilmez kesinlikle cok tehlikeli.Bu motor zaten yuksek hizda vibrasyon yapip duruyor 80 kmh ile pasa pasa gideceksiniz.Ben 80 ile giderken motorum 6000 devirde seyir ediyor.
Sinan Er
11 Mayıs 2006, 23:08
Gençler yazık paranıza pulunuza
bu motorun kendi gibi birde beyni zaten var dahafazlası diğer parçalarla uyumsuzluk gösterecek ve başka bir arızayı muhakkak çıkaracak bu motora yapılacak iki şey dışında yapacağınız her masraf satıcıları tamircileri zengin etmekten başka bir işe yaramıyor aynalar ve cc bar dışında ki extralar luxe kaçıyor. Daha bu motorlar yeni 1 yıl 2 yıl sonra masraf çıkarmya başlayacak paranızı o günlere saklayın zaten motor yeterince havalı performansı da ne kadar uğraşsanız %20 nin üzerine çıkartamazsınız ki bu %20 lik artışı güzel bir rodaj dönemi ile yakalayabilirsiniz ( düşük vitesde devirden düşene kadar gaza basın sonra vites atın tabi kısa aralıklarla + her şart altında zorlayın metal alışması sağlansın-- yok bilmem kaç devri geçmedim yok bilmem kaç hızı geçmedim geçmezsen ne 8000 devirden yukarısını görürsün nede 80 km den fazlasını ne de ataklığı ) onun dışında
paracıklarınıza yazık be
benimkini sormayın 1 aydır hala 300 kmyi deviremedim havalar düzelsin bol bol bineceğim ilk bindiğimde çarpıldım iyileşemedim hala
polo34
12 Mayıs 2006, 01:49
max hız ne kadar bu motorda? konforlu titremeden gidilen hız ne kadar ?
250 cc ile karşılaştırarak cevaplayabilirmisiniz lütfen...
250cc ile dağlar kadar fark var mı? ben sabit 90-100 km/h ile gitsem bu motor beni yorar mı ?
Captain Future
12 Mayıs 2006, 10:14
captain bu kadar cok baglantı noktası tıtresımle acılma yapabılır dıkkat et umarım kılıtlı somun yada pul kullanmıssındır :)
Paraya kıydım, 10 adet krom-paslanmaz yaylı pul aldım. 0,5YTL verdim..maliyet artti haliyle..1,5 YTL ye cikti :mrgreen:
zeda3000
12 Mayıs 2006, 10:51
Argat dostum bak olayi soyle gor 150 ytl masraf yapip 200 cc motor sahibi olma sansim var ben zaten motoru taksitle aldim 2 sene cerez gibi oduyorum.O yuzden satmak gibi bir dusuncem yok hem bu yaptiklarim hepsi bilgi ve tecrube cercevesinde oldugundan motora ne zarar verir ne vermez bende biliyorum.Motorumu guclendirip 2 sene beni tasiyacak forma getirecem.Her yaptigin degisiklik masraf cikarir diye bir sart yok.Bilincsiz yaparsan haklisin her sey dagilir.Bu motorun zaten bazi parcalari 2. sinif bende onlari olmasi gereken kaliteye cikariyorum.Motorum dagilsaydi sorunsuz 5000 km goremezdim hem:cat:
Wallace
12 Mayıs 2006, 11:46
http://usera.imagecave.com/pakel/karakacan.jpgslm dostlar, izmirden kimse yok mu? hoş ben izmirde trafikte baya SL ciyle tanıştım. sevgilerle
cobalt
12 Mayıs 2006, 12:56
Paraya kıydım, 10 adet krom-paslanmaz yaylı pul aldım. 0,5YTL verdim..maliyet artti haliyle..1,5 YTL ye cikti :mrgreen:
artık bırde resmını eklersın :bounce:
Captain Future
12 Mayıs 2006, 16:12
artık bırde resmını eklersın :bounce:
işte resimler:
http://img138.imageshack.us/img138/469/phot0056small7ih.jpg (http://imageshack.us)
http://img97.imageshack.us/my.php?image=phot005421et.jpg
http://img97.imageshack.us/my.php?image=phot005327tc.jpg
http://img97.imageshack.us/my.php?image=phot005222qu.jpg
http://img97.imageshack.us/my.php?image=phot005128ay.jpg
http://img97.imageshack.us/my.php?image=phot005521fc.jpg
http://img97.imageshack.us/my.php?image=phot005624xk.jpg
http://img97.imageshack.us/my.php?image=phot005724yp.jpg
http://img97.imageshack.us/my.php?image=phot005823jv.jpg
http://img97.imageshack.us/my.php?image=phot005929aj.jpg
http://img97.imageshack.us/my.php?image=phot006028kg.jpg
http://img97.imageshack.us/my.php?image=phot006126wp.jpg
leventkozcu
12 Mayıs 2006, 17:18
slm dostlar, izmirden kimse yok mu? hoş ben izmirde trafikte baya SL ciyle tanıştım. sevgilerle
selam topragım benı unutma ya olmaz mı kımse ben yeterım butun ızmıre :) bu arada ayna manyak olmus arkadasım tebrık ederım helal olsun harbıden yalnız bıraz goruntuyu bozmus kabul etmek lazım herkes saglıcakla kalsın
METALİ
12 Mayıs 2006, 18:28
Captain future , açık söyleyim aynalar hiç güzel olmamış ben halen 40 ytl vermeyi düşünüyorum. seninkiler sanki uzaylı admaların parmakları gibi ....
GURAY
12 Mayıs 2006, 19:09
slm arkadaşlar nasılsınız hayat nasıl gidiyor zeda dostum nasılsın kusura bakma baya bir gelemedim buralara doğal alarak slmınıda daha yeni gördüm sağol arkadaşlar bu ayna mevzusuna izninizle bir şey söyliyeceğim bunlarla uğraşacağınıza istanbulda olanlar için söylüyorum özenden hawhawk kın malzemelerindon orjinal ayna uzatma aparatı var ondan aldım ben 1 2 gün sonra gelecek onlardan almanızı tavsiye ederim yada yeni ayna almak
zeda3000
12 Mayıs 2006, 19:44
Guray dostum selam , yaa su aparati bildir bana da alirim burda bulamadim daha aramam lazim. Zor oluyor bu aynalar ile.Fuarda Land crusier gordum gusel ama bizim ki daha sik duruyor.
aidikurt
12 Mayıs 2006, 19:59
stratejı dostum gercekten uzuldum bak sana gecmıs olsun, tabı nıye öle onun ıcın yorum yapmak ıstemıyorum yanlıs olabılır, senın yapıcagın gec bıle kalmısın ama neyse, dogru servıse götur arkadasım anlat skkıntını,kötü bı olay tabı benım basıma gelse ben hemen ustanın yolunu tutarım.. benım kendı sahsı gorusum bu yanı dostum veya arkadaslar.. obkavi dostum ngk dpr-8evx alıcagın bu aynı zamanda benım motora takılı tabı:queen: dun 117 yedı gordum be 117:cherry: tabı marıfet olmadıgını bılıyorum kımse yanlıs anlamasın.. bı sorum olucak bıde arkadaslar ya benım motor rölanti 2000 devırde calısıo normalmıdır?? sızınkıler kaçta calısıo?? saygıalr.. göztepeli..:bounce:
1400-1500 normal ama bu motorların ılk alındıgında fabrıka cıkısları 2000 devır gelıyor bende 500 bakımında ayarlattım 1500 e
polo34
12 Mayıs 2006, 22:08
max hız ne kadar bu motorda? konforlu titremeden gidilen hız ne kadar ?
250 cc ile karşılaştırarak cevaplayabilirmisiniz lütfen...
250cc ile dağlar kadar fark var mı? ben sabit 90-100 km/h ile gitsem bu motor beni yorar mı ?
allah rızası için :)
northern
12 Mayıs 2006, 23:32
arkadaşlar motorun rolantisi 1100-1200 devir ona göre ayarlayın
slm dostlar, izmirden kimse yok mu? hoş ben izmirde trafikte baya SL ciyle tanıştım. sevgilerle
selam topragım benı unutma ya olmaz mı kımse ben yeterım butun ızmıre :) bu arada ayna manyak olmus arkadasım tebrık ederım helal olsun harbıden yalnız bıraz goruntuyu bozmus kabul etmek lazım herkes saglıcakla kalsın
bana ulaş tanışalım bilgehan yetişen 05552781263
aidikurt
13 Mayıs 2006, 02:53
beyler yarın yanı cumartesi saat 19:30 bulusma var gelmeyen slcılerın ıfadesını lınacaktır:pr: devamlı bulussak fılan dıyordunuz bu cok guzel bı fısat dızelım 20-30 tane sl ı yanyana boy gosterelım bunu yapcak gucteyız daha once 20 sl dızmıstık yanyana sıle gezısınde sımdı bu rekoru asmanın zaman gelıyorsunuz dımı
siner
13 Mayıs 2006, 09:53
Herkese günaydın. Aidikurt dostum bu akşam buluşma düzenliyormuşsun. İçim cız etti valla. Gelebilmeyi bende çok isterdim ama motorumu (tabiki keeway sl) p.tesi alacağım. Daha önce maabadı motor selesine değmemiş körpe sevdalı olarak hiç endişeli değilim. 6 ayı aşkın süredir bu forumu takip ediyorum ve motor hakkında notlar alıyorum. Daha motorum olmamasına rağmen jigle, ayna, cc bar, bujiler, vb. hakkında neler yapmam gerektiğini biliyorum. Geriye bi tek uygulamaya koymak gelecek. Benimle birlikte ayın 20 sinde sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Aslında ehliyetimi almadan trafiğe çıkmamayı düşünüyorum ama dediğim gibi daha önce hiç motosiklet kullanmadığım için sınava girmeden önce motorumla biraz alıştırma yapayım bari. Sizce bu doğru bi karar mı? Yoksa yanlış yoldayım ve motor sürmeyi çok mu hafife alıyorum?
Ama şundan eminim bi sonraki buluşmada bende olacağım. Herkese saygılar...
locco
13 Mayıs 2006, 11:31
bu akşam sl 150 gecesi olucak.
zeda3000
13 Mayıs 2006, 11:48
Dostlar size soylemeyi unuttum benim benzin deposunun muslaga baglanan kisminda bir catlama oldu.Olusan catlama sonucu benzin sizintisi yasadik ve o gun tum depoyu bosaltip almis oldugum katalizorlu yapistirici ile o kismi yaoistirdim.Bir sey dikkatimi cekti benzin depo kisminda pembemsi bir siva maddesi goreceksiniz bu adamlar orayi siva surmusler ama kaynak noktasina surmemisler.Basiniza boyle bir olay gelir ise hic korkmayin benzin deposunu bosaltip kuruttuktan sonra oraya katalizorlu yapsitirici ile yeni siva yapin.Aklinizda bulunsun
promethe76
13 Mayıs 2006, 13:31
http://img138.imageshack.us/img138/7156/picture14212may067gy.jpg
arkadaşlar eski sissy barı söktüm bunu taktım düşüncelerinizi bekliyorum.
Roland
13 Mayıs 2006, 13:40
Bu akşamki buluşmanın detaylarını bilen varsa lütfen bilgi versin :)
GeCe__
13 Mayıs 2006, 14:59
arkadaslar nerde bulusucaksınız ben 9 da cıkıyorum gerci ama bılmek ısterım belkı sıze sonradan katılabılırım bensız olurmu hıc:queen:
huuuuu bulusma nerde yaw ben 9 da cıkıyorum gercı ama belkı sonradan katılabılırım :queen: aidikrt gelmıyenlerın ıfadesı alınacak demısın ama bugun cumartesı aksamı yanı özel bı aksam mıllet kız arkıyla olabılır yada bı eyere egelenmeye fln gıdilebılır malum yarın pazar tatil, ama ben gene erken kalkıcam mangala gidicegımız ıcın:queen: mzs92 den saygılar....göztepeli:bounce:
locco
13 Mayıs 2006, 15:38
Arkadaşlar dün bellik almak için sirkecideydim.CC bar taktırmak isteyeninz varsa diye yazıyorum.kkewaylere uygun cc bar getirecekmiş dun tanıştıgım yer.fiyaı ise yaklaşık 90 ytl olucakmış
www.tumopar.com
0212 5272222
piri reis sok.nO:2/4 sirkeci
Hüseyin ÇOBAN
TEASER
13 Mayıs 2006, 16:34
http://img138.imageshack.us/img138/7156/picture14212may067gy.jpg
arkadaşlar eski sissy barı söktüm bunu taktım düşüncelerinizi bekliyorum.
göründüğü kadarı ile oldukça şık... bir de nerden temin ettiğini bizimle paylaşırsan seviniriz... :)
romeo1907
13 Mayıs 2006, 16:36
:pr: :pr: arkadaşlar bende de asya 150 t var ama bunu stıp keeway superlight 150 alaagım umarım kullanan arkadaşlar memnundur ve asya dan dolayı ugradıgım hayal kırıklıgına ugramam
zeda3000
13 Mayıs 2006, 16:44
Romeo1907 essekten inip Ata bineceksin dostum , sanirim bu aciklama sana yeterli olur.Bir daha da almazsin scooter filan zaten.
onurcan
13 Mayıs 2006, 17:52
promethe76 gerçekten güzel olmuş güle güle kullan.
GeCe__
13 Mayıs 2006, 19:17
ya beyler cok sacma ama bulusmadan bahsetmısınız yer ve zaman yok ne bızım ıs bu:pr:
huuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Roland
13 Mayıs 2006, 20:16
Bu ne biçim iştir ya . Buluşalım diyorsunuz iyi güzel , gelmeyene hesap soracam deniyor ama. nerede buluşulacak ? zamanı anladık ama yer neresi ? Böyle organizasyon olmaz kardeşim.
promethe76
13 Mayıs 2006, 20:27
göründüğü kadarı ile oldukça şık... bir de nerden temin ettiğini bizimle paylaşırsan seviniriz... :)
elbette paylaşırım bu kanuni tiger 250 nin siisy barı... 95 ytl fiyatı var. bu tip şeylerin montajını kendimiz yapıyoruz o yüzden montaj ücreti ne olur bilemem. açıkçası biraz uğraştırıyor. ama değdi doğrusu. salı günü sipariş ettiğim iki parçalı koltukta gelince daha detaylı resimlerini koyacağım.
Bu arada satın aldığım yer. çağlayan kanuni servisi murat oto. kanuni ni sitesinde adres ve telefonu mevcut.
Kazasız belasız ve arızasız sürüşler.
promethe76 gerçekten güzel olmuş güle güle kullan.
teşekkür ederim.
snrtrt
13 Mayıs 2006, 22:48
saat 21 45 itibariyle yazıyorum herkez beers ta imiş bostancı sahilde yaniii aidikurt u aradım bu liste işe yaradı işte hadi bende bi kaçayım
polo34
14 Mayıs 2006, 00:11
soruyorum soruyorum cevap alamıyorum, bir kez daha sorayım, belki biri cevap yazar, kimse negatif gördüğü şeyleri yazmak istemiyor mu nedir anlamadım :)
1- bu motorun kronik sorunlarını bildiğiniz kadarıyla sıralarmısınız?
2- bu motor ile 1-2 saatlik durmaksızın yaptığınız bir uzun yol tecrübeniz sırasında hangi hızda konforlu bir yolculuk yaptınız? vibrasyon sorunu oldu mu? 90-100 km/h sabit hızla rahat rahat gidebildiniz mi?
3-250cc olanı ile değiştirmek istiyormusunuz? 150 ile farkı nedir sizce? 150 yi yeni öğrenecek birine tavsiye edermisiniz? ben 90-120 km/h arasındaki bir hızla ist-silivri ya da şile ye her pazar gitmek istiyorum, 150 cc işimi görür mü? supershadow bekleyeyim mi ? 150cc ile araç sollamak rahat mı?
şimdiden cevap vereceklere teşekkür ediyorum
dünyali
14 Mayıs 2006, 00:44
soruyorum soruyorum cevap alamıyorum, bir kez daha sorayım, belki biri cevap yazar, kimse negatif gördüğü şeyleri yazmak istemiyor mu nedir anlamadım :)
1- bu motorun kronik sorunlarını bildiğiniz kadarıyla sıralarmısınız?
2- bu motor ile 1-2 saatlik durmaksızın yaptığınız bir uzun yol tecrübeniz sırasında hangi hızda konforlu bir yolculuk yaptınız? vibrasyon sorunu oldu mu? 90-100 km/h sabit hızla rahat rahat gidebildiniz mi?
3-250cc olanı ile değiştirmek istiyormusunuz? 150 ile farkı nedir sizce? 150 yi yeni öğrenecek birine tavsiye edermisiniz? ben 90-120 km/h arasındaki bir hızla ist-silivri ya da şile ye her pazar gitmek istiyorum, 150 cc işimi görür mü? supershadow bekleyeyim mi ? 150cc ile araç sollamak rahat mı?
şimdiden cevap vereceklere teşekkür ediyorum
benim diyebileceklerim ilk önce piyasada olanların emsalerinden en iyisi.
verdiğin para beli verdiğin paradan fazlasını istiyemesin solam dersen bence ilk olarak yeni öğreniyorum diyorsan 150 daha iyi tecrübe edindikten sora 250 hata 500 750 ama tecrübeden sora bu sürat değil gezi motoru uzun yola da uygun ama 100 130 da basarsın ortalaması mühim buda sana 80-90 demektir yeterlidi ilk kulanmaya başlıyan icin.en önemlisi malına bakarsan oda sana bakar arkadaşım en doğru karar kendi kararın şimdiden hayırlı olsun .
kamde
14 Mayıs 2006, 00:56
polo 34 arkadaşım 100 de titeşim çok yüksek 80 le düzgünce gidersin. vibrasyon var neye göre dersen ybr ye bindim geçen vibrasyonun v si yok onla kıyaslıyorum dogal olarak, 1 saat durmadan gittim yoruluyosun bir miktar ama zevkli. 150 cc 10 13 beygirlik bir araç öle sola çıkıyım kapatayım gideyim bunlar hayal tabi çok gerekli de degil netice de arkadaşların dedigi gibi gezi amaçlı 250 lsa tabi biraz daha tatminkar olur.
polo34
14 Mayıs 2006, 12:17
250cc ile rahat gidilen dediğiniz 80 km/h hız 100 km/h'a çıkar mı acaba ? sabit 100 düzgün gidermiyim? kanuni tiger ile de 80 km/h diye birşeyler okumuştum
joveio
14 Mayıs 2006, 14:03
Tüh ya kaçırdım buluşmayı. Buluşmayı bugun diye hesaplamışım. :pale:
Erudite
14 Mayıs 2006, 15:07
geçenlerde Ben aralıksız 1,5 saat yol yaptım ve bunun 30 dk sı dağ tırmanışıydı. 3400 feet yüksekliğe çıktım. izmir karınca misali. tık demedi. Buarada dün büyük bir problem yaşadım. yardım arkadaşlar. 60- 70 km / h hızla gelirken. arka tekerlek bir anda sağ sol kaymaya başladı. korktum. hemen yavaşladım ve 30-35 km hızla eve vardım. daha sonra fabrika çıkışı lastik basınçları fazla diyen arkadaşlar olmuştu bu topicte. bende kendim ön ve arkayı indirdim biraz. fakat biraz yol yapayım dedimki. yere kapaklanıyordum az kalsın. ön direksiyon hakimiyeti sıfır oldu bir anda. azıcık sağ veya sol yapsam o tam kırılıveriyordu. neyse, zor zar benzinliğe gittim ve lastiğin üzerinde 40 psi max. yazdığı için ön lastiği 36-37 yaptım. fakat arka tekerin sibobuna sığmadı alet ve kontrol edemedim. sonra biraz yol yaptım. 5-8 km kadar fakat ön hala kayıyo. ve arkada sanki çok sağlam gidiyomuş gibi gelmedi. sinirlendim ve garaja koydum makinayı. şimdi bütün bunlar lastik basıncından mı yoksa mil fln mı gevşedi. yada ne olabilir. yardım
umiter
14 Mayıs 2006, 20:25
merhaba.
Formun son 15 sayfasını şimdi okudum. Tam da aradığım şeyi yazılardan birinde buldum. Bir arkadaş benzin depo kapağındaki zırıltıdan bahsediyordu. Aynı sorunu ben de yaşadım. Ben bu sorunu çözmek için fazladan bir conta kullandım. Nisbeten şimdi daha az ses geliyor. Fakat kapak biraz zor kapanıyor. Merak edecekler için söyleyeyim. Conta 50lik plastik boru contasıdır.
Herkese selam.
ccdora
15 Mayıs 2006, 00:29
slm ben yeni katılımcınız, bir resim de benden ama biraz modifiye... ama bu hali ile motoruma bayıldım ve 250 cc keeway alıp bunu da salonuma yerleştireceğim...
resmi gönderemiyorum!!
sanırım yine olmadı...
üfffffffff.....
zeda3000
15 Mayıs 2006, 11:06
Erudite : Dostum havalari 32 ve 36 olmasi lazim diye hatirliyorum.Hava basincini kontrol etmen sart baska sebepten motor olduk yere sallanmaya baslamaz.Tum yuruyen aksamin vidalarini sik derim bu arada.Allah korusun.
CCdora: Resmini bekliyoruz artik motosiklet.net uzerinden direk resim ekleme ozelligine sahipsin.
Titresimi yasmak istemiyorsunuz 80 km/h gecmeyin belki ben gelecek ay Marmaris 1. motor senligine gidecem yavas yavas pasalar gibi.Artik Baris abi bir topic acar bu konuda varmi istanbuldan gelmek isteyen.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO