PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201

stratejii
10 Mayıs 2006, 13:21
Ben 4 lü için ne kadar aynı anda bastıysam hiçbir cevap alamadım. Bu arada sol sinyalde tutukluk yapıyor illaki elim üzerinde basılı duracak ki yanmaya başlasın.Sağ sinyalde sorun yok ta.
Motomax sitesindeki kitapçıktada aynı şey yazıyor ama 4 lüyü yakanı görmedim serviste bilmiyor adana da.

sol sinyalde ki sorun bende de var hareket halindeyken mutlaka basılı tutmam gerekiyor. Ama önce sağ sinyali verip sonra sol sinyale basınca otomatik yanıyor :queen: acayip gülüyorum buna yaa :queen:

dörtlülere gelince 500 bakıma gittiğimde motovizyona ustaya sordum nasıl yanıyor bu diye gayet tereddütlü bir şekilde denedi ama helal olsun yakmayı başardı. Arkadaşlar, her iki sinyalede basılı tutunca yanıyor ama bırakınca hemen sönüyor. yani Allah vermesin yolda kaldınız napıcaksınız her iki sinyalede basılı tutacaksınız ve bırakmayacaksınız :queen: :queen: :queen:
yıkılıyorum yaa :queen: :queen: :queen:

bu arada arkadaşlar 1000km yi devirdim ama hala 80 i geçmiyor ve 6000 devirin üstüne çıkmıyor :silent:

joveio
10 Mayıs 2006, 13:40
Dün akşamki sürüşümde sarsıntı, tıkırtı meselesi olmadı. Galiba kavrama ani olursa oluyor, debriyajı daha ince kumanda ederek o zincir sesinin gelmesini engelledim.

Ancak başka şeyler oldu; bir yerden elektrik kaçağı var, sağ sinyal temas etmiş, durduğu yerde akü bitmiş, tabi alarm da devre dışı kalmış, ayak pedalı ile çalıştırdım her stopdan sonra, birazdan elektrikçiye götürecem.

Yopaş'ı aradım Göztepe sanayide Uzman Elektriği tarif etti. Akşama raporu veririm.

aidikurt
10 Mayıs 2006, 13:44
Millet cumartesi saat 19:30 de beersa gıdelım
[MT İstanbul] 13 Mayis Beer,s Haydi Buluşalim bulusma var keeway sl150 cıler gosterelım gucumuzu artık boy gostermenın zamanı
Aşagıdakı lınkten organızasyonla ılgılı bılgı alabılırsınız?
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=13524
buluşma organızasyonla ılgılı dusunce ve gelıp gelmeyecegınız fun clubımızdan bıldırırsenız sevınırım

ebru_soldier
10 Mayıs 2006, 13:45
2500 ytl ye ilk göz ağrımı zeytin siyahı SL'yi satmayı düşünüyorum daha alalı 1 hafta oldu motor 32 km dedir onun 20 km zaten eve getirtirken oldu..yani böle ben satıyorum bu motor beni aşar 1 hafta oldu daha kullanamadım kursta racinglere biniyorum aha bunu yapamadım..en iiisi ben bir scooter aliyim 125 lik ..çok acele ettim çok motoru benden başka herkes ama herkes beğeniyor..yaf annem bile beğeniyor kardeşime kalsa motordan inmeyecek
2500 ytl ye satıyorum ...acilen

aidikurt
10 Mayıs 2006, 14:16
2500 ytl ye ilk göz ağrımı zeytin siyahı SL'yi satmayı düşünüyorum daha alalı 1 hafta oldu motor 32 km dedir onun 20 km zaten eve getirtirken oldu..yani böle ben satıyorum bu motor beni aşar 1 hafta oldu daha kullanamadım kursta racinglere biniyorum aha bunu yapamadım..en iiisi ben bir scooter aliyim 125 lik ..çok acele ettim çok motoru benden başka herkes ama herkes beğeniyor..yaf annem bile beğeniyor kardeşime kalsa motordan inmeyecek
oldumu sımdı bu
olsun kendını bılmek bir erdemdır.
sen scooter tarzı bıseyle acemılıgını at sonra gene beklerız aramıza

tüzemen
10 Mayıs 2006, 14:26
Halbuki bayanlara da yakışıyor bu SL150 biraz ağır gelir ama zamanla alışırdın.

aidikurt
10 Mayıs 2006, 14:31
Millet cumartesi saat 19:30 de beersa gıdelım
[MT İstanbul] 13 Mayis Beer,s Haydi Buluşalim bulusma var keeway sl150 cıler gosterelım gucumuzu artık boy gostermenın zamanı
Aşagıdakı lınkten organızasyonla ılgılı bılgı alabılırsınız?
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=13524
buluşma organızasyonla ılgılı dusunce ve gelıp gelmeyecegınız fun clubımızdan bıldırırsenız sevınırım

obkavi
10 Mayıs 2006, 14:40
%90 gelirim ama oraları bilmiyorum, tarif lazım kadıköy e5 den doğru gelirken yolu tarif edin lütfen,

promethe76
10 Mayıs 2006, 14:43
promethe76;
Arkadasim,verdigin bilgiler icin tesekkur ederim.Bugun veya yarin degistirecegim debriyaji.''Sorun simdilik cozuldu,ama az da olsa ses var'' diyorsun.Taktirdigin 40 ytl'lik debriyajdan daha kalitelisi war midir? Yoksa bizimkilere uyan bu mudur?Belki o zaman bahsettigin az olan sesi de kesebiliriz..Tekrar tesekkurler:)

ustanın elinde olan debriyaj baskı balatası buydu 20 ytl balata 20 de işçilik toplam 40 ytl verdim. iyisi vardır herhalde bu honda titanlarda kullanılan baskı balatanın aynısı.

cobalt
10 Mayıs 2006, 14:48
alper daha once de yazmıstım ruzgalı havada kopruden motorla gecmem abı :P bı kere can ı zıyarete gıttım o ruzgardan ne cektıgımı bır ben bılırım bır allah ecelle pazarlık yaptım kopruyu gecene kadar ::123434::

aitho
10 Mayıs 2006, 14:50

Eninde sonunda vitesli motora bineceksen neden satıyorsun ki motorunu, ayrıca scooter'dan bu keyfi alamazsın bence, devrini istediğin gibi ayarlayıp kafana göre kullanırsın. Herneyse dediğim gibi eğer iki sene sonra vitesli alırım binerim dersen boşa zaman kaybı gün bugündür. Yinede hayırlısı olsun...

Herkese İyi Seyirler...

GeCe__
10 Mayıs 2006, 15:38
ebru_soldier cok komıksın ya racıng lere bınen buna haylı bı bınmeıs lazım cunkı onlartdan bın kat daha rahat tek farkı iri toplu buyu olması bu arada söylıgım 2500 ytl satamazsın bence onu gec sen:queen: 2200 ytl belkı satarsın cunkı bıde ruhsat devır ıslemlerı var ne kadar bılıyomusun 300 ytl ye fln gelıo neyse ben senın ılk formunu okudugumda zaten tahmın etmıstım böle bısı dıgcegını:) saglık olsun tabı ama aitho arkadasımızın dedıgı gıbıde scoter dan böle bı zevk almanın ımkanı yok ben daha dun aksam surdum agbımde var mondıal 150 zat yanı varya harbı cok kötu bı kere lastıkler ıp ınce ben benımkının frenlerı tutmuyo dedım ama bu motora bınınce fikrimi degıstırdım cok ii tutuyomus yanı:) mondıalda hıc fren dıye bısı yok yaw sasırdım vala yatamıyosunda neyse bılgınıze sunulur, ama keeway arn 125 scoter ı önerebılırım bıde ramzey kıde cok guzel, bu arada suanda en ıyı scoter keeway ARN 125 dıyolar ıns. öledır tabı.. saygılar.. göztepeli..:bounce:

cobalt
10 Mayıs 2006, 15:46
ebru gel satmaktan vazgec bıkac tur atınca alısırsın eyvahlanmaya baslarsın gec olur ..

GeCe__
10 Mayıs 2006, 16:22
YA BEYLER BISI SORCAM YA hıs 2yada 3 sl ci fln kalkıs yapa yan ı ıste yarısan oldumu merak edıyorumda bıgun ısteyen olursa gelsın kalkalım dun geceden berı aklımda kaldı yaw bızım cocuklar hep kendı motorlarıyla kapıstıalr kalktılar fln onların motoru cbr 125 bende bıtıs noktasında onları beklıodum :cherry:
bugunde aksam ıs cıkısı karsıya gecıcem saat 9 da yollar benı beklıo, benım sıssy barı cok guzel oldu duymıyanlara duyurulur:queen: .

zeda3000
10 Mayıs 2006, 16:29
Ebru bak senin gibi bir bayan daha var SSS kodlu oda superlight istiyordu internetten ona bu motoru kullanmayi ogrettim 2 ay boyunca dusunki hic yardim yok destek yok ve bu kiz simdi catir catir bu motoru suruyor.Bence dur bi dusun korkunun ustune git derim.Bu motor hicte oyle zor bi olay degil.Bence biraz daha ugras bak goreceksin cocuk isi bu.

***Onemli***
Dostlar motordaki beyini Honda NX 350 beyini ile degistirdim su anda motorum 12000 devire cikabiliyor ve sorun yok kesici ona gore ayarli yani kalkis anindan itibaren hizlanma bile olsun cok farkli.Son hizi tam deniyemedim yol musait degildi ama 4. viteste 90 gordum hemde hic zorlanmadan.Sanirim motor standart olarak 120 ye geliyor artik.Beyin biraz pahali 75 YTL ve tanidik sag olsun diyecem iscilik bile odemedim. Motoruna son hiz ve guc isteyen arkadaslara tavsiye ederim:cat:

Can.
10 Mayıs 2006, 16:31
Gece burada kimsenin senle kalkacağını veya yarışacağını sanmam.
Sende bu motoru bu işler için zorlama elinde kalır derim.
Altımızda yarış motorları olsa kalkalımda bunla ne kalkması?

GeCe__
10 Mayıs 2006, 16:42
YA ZEDA OLMADI AMA SIMDI AGBI:P SEN 20 YTL DEMEMISMIYDIN YAW SU BEYINDEN BENDE ISTIYORUM KASABTA VARMIDIR ACABA:cherry: NEYSEDE PEKI HONDANIN SERVISINDEN MI BULUCAZ ONU NE DERSIN

can dostum ben ısın gırgırındayım yaa, ama elımde kalmaz yanı ben motoru kımse kusura bakmasın öle kız gıbıde kullanamam yani:cherry: arasıra basıcaksınkı acılsın sonucta hersey basılarak acılıo basmaszan acılmaz :queen: :queen: :queen: :queen:

Can.
10 Mayıs 2006, 17:10
Cobalt artık rüzgar kalmadı yaz geldi hava süper.
Artık pek savuracak rüzgar olmaz.

cobalt
10 Mayıs 2006, 17:11
gece_ su sissy bar ın resmını koysan da gorsek be :) guzel falan dıyosunda ben guzele guzel demem forumda resmını gormeyınce :P

Can.
10 Mayıs 2006, 17:12
Ebru o fiyatı veren varsa ben hemen satayım. Benimkide henüz 130 km.de üzerinde 200 YTL verdiğim sissy ve 40 YTL orjinalinin daha uzunu ayna kolları var. kapalı garajda duruyor.
sıfırı 2.490 anahtar teslim (peşin alırsan)
Sen 2500 2 nci ele istiyorsun. anahtar teslim fiyatımı:queen:

leventkozcu
10 Mayıs 2006, 17:21
ınsallah bu sefer resmım gozukur

http://usera.imagecave.com/leventkozcu/DSCF0023.JPG

evet en sonun da resım koymayı becerdım :)

GeCe__
10 Mayıs 2006, 17:29
yaw strateji dostum nasıl 6000 devırı gecemıyosun ben sana söylıgım kesın jıgle acıık senın, en altta olucak dostum en altta 80 km gecememene ımkan yok yaw vala benım motor hıc hızı kesılmeden 100 cıkıo onu söylıgım bı muddet sonrdaa 105-110:queen: :queen: :queen:

benım bugun cenem dustu herhalde arkadaslar:P cobalt dostum ii kelıme yapmısın guzele guzel demen hanı ben sey etmeyınce falan:cherry: ya dostum ınan harbı koyucamda bende bluetooth vardı arkıma verdım telde resmını cekıp bılg. atıyorum ordan buraya eklıcem ama suan henuz arkımdan alamadım malesef zaten bılg. danda cok tele atıcagım resımlerde var ama bı alsak bluetooth:mrgreen:

obkavi
10 Mayıs 2006, 18:13
arkadaşlar jikleyi doğru kullanıyorum motor 280 km de ama 8,000 devirin üstüne çıkıyorum 5. vites düzyol 90'i zar zor görüyorum daha fazla yüklenemiyorum bende mi bi hata var anlamadım ya

METALİ
10 Mayıs 2006, 18:39
Beyler şu ayna konusunu tekrar sormak istiyorum , 40 ytl verip kolumu uzatalım yoksa o fiyata yada daha ucuza komple yeni ayna mı takalım ... yorumlar rica olunur.

Can.
10 Mayıs 2006, 19:02
Metali ben 40 YTL verip kolu uzattım aynen orjinali gibi oldu ve kendi aynalarını kullanıyorum. Diğer motorların aynaları bizimkine pek yakışmıyor bence. 40 YTL biraz pahalı olabilir ama ben terciğimi bundan yana kullandım çokda memnunum.
Diğer motorların aynaları 20 YTL civarlarında mesela cobalt bu konuda sana bilgi verebilir. Tercih senin.

promethe76
10 Mayıs 2006, 19:04
Beyler şu ayna konusunu tekrar sormak istiyorum , 40 ytl verip kolumu uzatalım yoksa o fiyata yada daha ucuza komple yeni ayna mı takalım ... yorumlar rica olunur.
bizim aitho kanuninin bi modelinin aynasını taktı ama hangisi olduğunu hatırlamıyorum. geldiğinde sorar bilgi veirim 30 ytl idi fiyatı. sanırım küçük bir işlem yaptı sadece montaj için.

GeCe__
10 Mayıs 2006, 19:09
bakın arkadaslar sıze bısey daha dıgım su aynalar konusunda, pekı sız hıc o camı dık yaptınızmı soruyorum sıze??? bı deneyın ıstersenız elınızle cevırım ben sahsen öle kullanıorum arkayıda gösteıo artık yana bakmak ıcınde kafayı cevırırsın yeter ben sahsen degıstırmem o guzleım aynaları cunkı cok guzel gercekten belki ama belki aparat taktırırım ılerde hıc olmazsa.. göztepeli:bounce:

locco
10 Mayıs 2006, 19:53
selamlar
arkadaslar bende iki ses problemi var birincisi sizin de bahsettiğiniz gibi motor ısındıktan sonraki 1.vitesden 2 ye atarken ki ses ve abzen 1 ile kalkarkenki titreme.zincir sesi ise cukurlara girdiğimde oluyor ya da ben oyle algılıorum.zincir zincir korumaya carpıor bu kesin.bana soylenen bizim tarz motorlarda''palet'' denilen bir parçanın olması gerektiği bu carpmayı engelleyen ama bizimkinde yokmuş.bunu bilen biri varsa beni aydınlatsın.servisten bile kulaktan dolma bilgi ve yarımağızlı cevaplar almaktan bıktım.bana kadıkoy civarında hasanpaşadaki servis haric servis tavsiye edebilecek bir arkaads varsa rica ediym.bu arada aidikurt arkadasımız bi tarafını yırtıor fun club için.lutfen daha fazla etkin olalım bu konuda.buluşmalarda hiç olmazsa biraz boy gosterelim.tekrar selamlar

zeda3000
10 Mayıs 2006, 20:02
Levent : guselmis motorun hep boyle kalsin insallah

Dunyali : Seninle ayni fikirdeyim serviste bu isi bilen yok bu senelerin isi. Ucra koselerde kalmis tamirciler var onlerinde GS500ler KTM ler yatiyor millet bu adamlarin tecrubesini serviste bulamiyor.Ben de bu isi bilenlerden ogreniyorum sirlarini.

Gece:Az yavas git dostum hem ehliyetin yok hem yaris yapmaya kalkiyorsun ve Istanbuldasin.Bu motor cruiser racing degil bak motorun dagilacak sonunda bence biraz yavas git. Yarislar yaris pistinde olur ehliyetin olsaydi zaten bu sekilde konusmazdin.Daha dun cocugun biri kesici ile giderek motorunu nasil dagitigini anlatiyorsu masraf 1000 ytl.Bu arada bu parcayi Honda da bulsan bu fiyata alamazsin sanirim cunku tanidik vardi bunu takma parasi ile 200 ytl den asagi cikmaz , cunku bu honda:) eeee guc istiyorsan kesenin agzini acacaksin.

Obkavi: Subablarini kontrol ettir eger jikleden emin isen kesin cok sikidir ve motoru kasiyordur birde bujiye bir bak yuksek devirde sorun yaratiyor olabilir.

alaaddin
10 Mayıs 2006, 20:18
ya arkadaşlar servislere bakıma gidince ücret ödedinizmi bide bu motoru nasıl güçlendiririz

aitho
10 Mayıs 2006, 20:30
Selamlar Arkadaşlar;

Bu makinenin bir iki sıkıntısı var belli başlı, zincir şakırtısı, ayna körlüğü vs vs... Ben aslında bu gibi işerle ve motor ustalarıyla uğraşmamak için 0 km makine aldım ve ısrarla da Promethe76 (ki kendisi iş arkadaşım olur) arkadaşımıza aldırdım. Fakat motoru alırken 2500 YTL civarı bir fiyat verdiğimiz için bu tür teknik aksaklıkları hoş görmeye çalışıyoruz, bilinçli tüketici ayaklarına yatıyoruz :mrgreen:

Şimdi öncelikle şu "ŞAKIRTI, ÇATIRTI, ZİNCİR SESİ" denen hadise debriyaj balatası kaynaklı değil onu tecrübe ederek anladık, en azından sesi azalttık ama kesin sonuç alamadık. Çözünce hepinizi bilgilendireceğim demiştim ama işler yoğun olduğu için fazla uğraşamadım. Yarın gidip motoru indirtecem şanzımanı aşağı aldıracağım ve bu FABRİKASYON HATAYI Motomaxın karşılaması için elimde mevcut olan olmayan tüm tüketici haklarını kullanacağım. Israrla ben motorumu sevmeye devam ederken ve hala ısrarla insanlara sanki bir çıkarım varmış gibi satın almaları yönünde öneride bulunurken ve çoğumuzun farkında olduğu bir TANITIM FİYATIYLA piyasaya girmeye çalışan KEEWAY markasının ilk kullanıcıları olarak sanırım Motomax bizi bu konularla ilgili olarak üzmeyecek ki reklam kampanyalarının en etkilisi olan FISILTI GAZETELERİ kendilerini üzmesin :)

"DÖRTLÜ" hikayesi ve "SELEKTÖR" olayı çok ufak bir iki hareketle çözülebilecek sorunlar olduğu ve kendi başıma halledebileceğim için henüz o problemlere kafamı takmadım, daha doğrusu sırası gelmedi. Çok cüzi paralara ve ciddi ustalığa gerek kalmadan halledilebilecek dörtlü-selektör sorunları için gerekirse kare kare resimleyerek herkesin yapabilmesi için foruma yazacağım. Şu an motor ustalarına bağımlı olduğum ŞANZIMAN-ŞAKIRTI denkleminde kilitlenmiş durumdayım ki işlerimin biraz hafiflemiş olduğu bu üç beş günlük dönemde işimi gücümü bırakıp, gerekirse yıllık iznimi de kullanıp çözecem bu hadiseyi.

"ZİNCİR" dumadan uzuyor, 50-100 km yol yapınca başlıyor kendini salmaya, en kısa zamanda iyi bir zincirle değiştirilmesi gerektiği kesin.

Geçmişte çokça ikinci el motor satın aldığımdan motordan çok iyi anlayan bildiğim ustalar var ama YETKİLİ SERVİS olmadıkları ve motorun garantisini iptal ettirebileceklerinden dolayı henüz onlara başvurmadım ama kafayı çizip ve de parayı bastırıp her an için bu sorunları çözme inkanına sahibim ama önce motomax-garanti-servis üçleminde konuyu çözmeye gayret ediyorum.

Dediğim gibi henüz pes etmedim ve yeni kullanıcılara bu tarz problemleri BU MOTORLARDA BÖYLE diye yutturmaya çalışanların karşısındayım. Çözüme ulaşır ulaşmaz gerekli bilgilere sahip olacaksınız. Bu arada 2005 çıkışlı makinelerin çoğunda bu tür problemler yaşanmıyor, birkaçını bizzat deneme şansım oldu.

SL150 motor ve şanzıman aksamı olarak Honda Titan-CG125'in tasarımı ve parçalarını kullanmış, dolayısıyla yıllar sonra bile yedek parça sıkıntısı yaşanmayacak.

Hep motorunuz sizi taşımaz, bazen de siz motorunuzu taşırsınız. Motoru ve SL'lerinizi sevmeyi bırakmayın.

Herkese İyi Seyirler...

rebet
10 Mayıs 2006, 21:38
aitho;
Dostum,arkadasın promethe76'den bılgı alarak yarın sabah debrıyaj balatasını degıstırmeye karar vermıstım..Madem sen yarın sanzımanı ındırecegını soyluyorsun,ben erteledım beklıyorum ıyı haberlerını...Sevgıler..

joveio
10 Mayıs 2006, 21:58
Kornalardan birinin fişi çıkmış, o şase yapmış, elektrikçi farketti, akünün sigortasını yeniledi. Yopaşın anlaşmalı elektrikçisi (daha doğrusu motomax'ın ama herhangi bir motomax tabelası yok), küçük bi yer, para almadı. Göztepe sanayinin içinden yukarı doğru çıkan ilk sokakta, 800metre kadar çıkınca ışıklarda, sağda. Göztepe SSK polikiliklerinin civarı. Uzman Elektrik.

Bağdat caddesi ve sahilde tur attım, Bostancı sahilde Selami Karakelleye çektim. Yatık durmasını seviyorum diye yan ayağın üzerine yatırdım. 5dk geçmedi aaa motor düştü dediler. Benim motor :pale: Siperlik camı kırıldı. Yokuşta diil, düz yol. Biri çarptı heralde, ama bi daha yan ayağın üstüne yatırmam çok tehlikeli. Son model bi mersedesin tamponuna düştü, neyseki adam kalednder çıktı sana bişey olmasın dedi gitti.

İşte böyle park halinde de olsa ilk kazamı yaptım, nazarlık olsun.

yarisci_facia
10 Mayıs 2006, 22:05
abi yaw harley gibi ama arkası olmaması çok kötü özellikle arkaya bincekler içiin:@

dünyali
10 Mayıs 2006, 22:06
arkadaşım neden motoru kulanamıyorsun rahat değilsin kulanım acısından cık rahat bir taz eyer yardımım dokanırsa yardım edebilirim hafta ici her gün müsaitim yolarda bayan görmek motorun üstünde ben gurur duyuyorum hemen pes etme benim hanım icin de uğraşıyorum yok diyorum oyle arkada keyf yapmak kulanacaksın arkadaşlar hade hep beraber yoları boşaltalım bayanlar icin.

TEASER
10 Mayıs 2006, 23:07
Metali ben 40 YTL verip kolu uzattım aynen orjinali gibi oldu ve kendi aynalarını kullanıyorum. Diğer motorların aynaları bizimkine pek yakışmıyor bence. 40 YTL biraz pahalı olabilir ama ben terciğimi bundan yana kullandım çokda memnunum.
Diğer motorların aynaları 20 YTL civarlarında mesela cobalt bu konuda sana bilgi verebilir. Tercih senin.Can. slm... bu kolu uzattığın yerin telefonunu ve adresini verirsen sevinirim yaw... bende orda halletireyim bari... çünkü bu şekilde çok zor oluyor... birde bende bi kaç tane gördüm farklı ayna çok sevimsiz gözüküyor....

TAMER
11 Mayıs 2006, 02:38

40ytl ye alacağın aynayı tavsiye ederim.Mevcut ayna saplarının aynı tasarımda daha uzun hali,yani aparat değil bu.Bu arada benim aynamın camı kırıldığı için yeni ayna sipariş ettim bizim bu işe yaramayan aynaların çifti 50 milyona satılıyor.

SoD
11 Mayıs 2006, 02:39
Yatık durmasını seviyorum diye yan ayağın üzerine yatırdım. 5dk geçmedi aaa motor düştü dediler. Benim motor :pale: Siperlik camı kırıldı. Yokuşta diil, düz yol. Biri çarptı heralde, ama bi daha yan ayağın üstüne yatırmam çok tehlikeli.

Dostum yan ayaa aldığın zaman motoru boşta bırakıyorsan birinin ufak temasında öne kayıp ayağın kapanması ve devrilmesi kaçınılmaz ... Eğer motoru yan ayağa alacaksan motoru önce birinci vitese alıp öne doğru boşluğunu al ve öyle ayağı aç o zaman kolay kolay yerinden kıpırdayıp devrilmez...

joveio
11 Mayıs 2006, 02:45
iyi fikir, bu tam bir FAQ olmuş . Teşekkürler SoD.

TAMER
11 Mayıs 2006, 02:47
Can. slm... bu kolu uzattığın yerin telefonunu ve adresini verirsen sevinirim yaw... bende orda halletireyim bari... çünkü bu şekilde çok zor oluyor... birde bende bi kaç tane gördüm farklı ayna çok sevimsiz gözüküyor....

cana sormuşun ama bende bilgi verebilirim.

yer çağlayan hürriyet mahallesinde.Dr.Cemil bengü cad. fidan sokak.
0212 219 88 24
Arslan usta

cobalt
11 Mayıs 2006, 10:20
Gece_ gel sana tahtakale den bluetooth adaptor alalım 10 ytl usb den calısıyor :P

tüzemen
11 Mayıs 2006, 11:01
JOVEİO
Yan ayaklığın bağlanmış olduğu civatanın boyunu biraz kısaltırsan sorun tamamen hallolur. Çunku yan ayak vidaya yaslanıyor tam açılmıyor.En küçük bir düzeltmede yay ayağı geri çektiği için motor yatmaya daha meyilli oluyor. Civata yı 5 mm kes. sorun hallolur.

polo34
11 Mayıs 2006, 11:45
supershadow 250 10 güne kadar geliyormuş, beklemeye değer mi sizce? v motor nasıldır? performans yakıt tüketimi sağlamlık vs ?

TEASER
11 Mayıs 2006, 12:39
cana sormuşun ama bende bilgi verebilirim.

yer çağlayan hürriyet mahallesinde.Dr.Cemil bengü cad. fidan sokak.
0212 219 88 24
Arslan usta
tmaer çok tşk ederim verdiğin bilgi için.... yaw karşıda olması bana ehliyetsizlikten dolayı handikap...:pr: çok çevirme v.s. varmış... bulda olsaydı çok neşeli olacaktı... ama yinede tşk ederim... :wiinkk:

Can.
11 Mayıs 2006, 12:53
Teaser selam,
Bende de ehliyet yok o nedenle aynaları söktüm ve araba ile götürüp yaptırdım sonra getirip geri taktım. Ayna kollarını söküp takmak çok kolay. Motoru götürmene gerek yok.

obkavi
11 Mayıs 2006, 12:58
Ebru bak senin gibi bir bayan daha var SSS kodlu oda superlight istiyordu internetten ona bu motoru kullanmayi ogrettim 2 ay boyunca dusunki hic yardim yok destek yok ve bu kiz simdi catir catir bu motoru suruyor.Bence dur bi dusun korkunun ustune git derim.Bu motor hicte oyle zor bi olay degil.Bence biraz daha ugras bak goreceksin cocuk isi bu.

***Onemli***
Dostlar motordaki beyini Honda NX 350 beyini ile degistirdim su anda motorum 12000 devire cikabiliyor ve sorun yok kesici ona gore ayarli yani kalkis anindan itibaren hizlanma bile olsun cok farkli.Son hizi tam deniyemedim yol musait degildi ama 4. viteste 90 gordum hemde hic zorlanmadan.Sanirim motor standart olarak 120 ye geliyor artik.Beyin biraz pahali 75 YTL ve tanidik sag olsun diyecem iscilik bile odemedim. Motoruna son hiz ve guc isteyen arkadaslara tavsiye ederim:cat:

zeda üstad bu beyin denen şey nedir biraz açıklarmısın birde nası performans deneyebildinmi tam olarak bende etkilendim alayım diye düşünüyorum nereden bulabiilirim, birde senin bir ara hava filitresi değişimi işin vardı onun da bilgilerini tekrar verebilirmisin baya ilgimi çekti benim motor dediğim gibi 90 ı geçmiyor

cobalt
11 Mayıs 2006, 13:22
sımdıye kadar hıc zorlamadım motor 100 gorsun 110 gorsun dıye ama gecen gun bıras abandım devır 7000 di 4.vitesten 5 e gecerken hız 60 km cıvarıydı 5 e atıp gaz verınce 6500-7000 devır arasında 80-90 rahat gıdıyo bıras daha abansak 110 gormesı normal herhalde ama 80 ı gecınde ( yada 7000 devrı )vibrasyon artıyo ve pek guvenlı bulmuyorum o yuzden ( bırazda lastıklere ve frenlere guvenmedıgımden) daha hızlı gıtmeyı hıc denemedım (zaten sehır ıcı yogun trafıkte nereye kadar gıdeceksın kı ? :P

GeCe__
11 Mayıs 2006, 13:46
zeda3000 saol dostum benı dusundugun ıcın:queen: alt tarafı bı kere yarısmaktan ne olur cnm evet ehlıyetım yok evet ıstanbuldayım evet her aksam gezıyorum ehlıyetım olsada aynısı olur rahat ol:queen: benı gozunuzde gazcı olarak flnda canlandırmayın sakın hee suana kadar bı kere kalktım oda mondıal 150 zat ıle gecti tabi doal olarak baskada kalkmam zaten.. he belkı sl olursa olabılır:cherry: dun aksam ama hızlı gıtmek zorundaydım malum kız arkımın yanına gıtımde karsıya gectım fatıge baya bastım ama duz yolda 110 yokus assag 115-117 fln gordum hıcte korkmadan cunkı ben artık motorumu cozdum denge gayet iii guzel bı sekılde yatadabılıyorum öle vala arasıra basmayla daglıcaksa bu motor hıc hos olmaz vala ben guvenıyorum motoruma allaha cok sukur ıyıde gıdıyo 100 km hemen gelıorum:) ..kısa mesafelerde bastıgım yok am sadece uzun ve acelem olursa saygılar.. göztepeli:bounce:

zeda3000 saol dostum benı dusundugun ıcın:queen: alt tarafı bı kere yarısmaktan ne olur cnm evet ehlıyetım yok evet ıstanbuldayım evet her aksam gezıyorum ehlıyetım olsada aynısı olur rahat ol:queen: benı gozunuzde gazcı olarak flnda canlandırmayın sakın hee suana kadar bı kere kalktım oda mondıal 150 zat ıle gecti tabi doal olarak baskada kalkmam zaten.. he belkı sl olursa olabılır:cherry: dun aksam ama hızlı gıtmek zorundaydım malum kız arkımın yanına gıtımde karsıya gectım fatıge baya bastım ama duz yolda 110 yokus assag 115-117 fln gordum hıcte korkmadan cunkı ben artık motorumu cozdum denge gayet iii guzel bı sekılde yatadabılıyorum öle vala arasıra basmayla daglıcaksa bu motor hıc hos olmaz vala ben guvenıyorum motoruma allaha cok sukur ıyıde gıdıyo 100 km hemen gelıorum:) ..kısa mesafelerde bastıgım yok am sadece uzun ve acelem olursa saygılar.. göztepeli:bounce: cobalt dostum bıraz bas sende yaw korkma bısı olmaz :cat:

cobalt
11 Mayıs 2006, 14:48
cobalt dostum bıraz bas sende yaw korkma bısı olmaz :cat:

iyi diyosunda nerde basıcam ? sabah ıse aksam eve gıdıyorum cocuk kucuk oldugu ıcın oyle gezme tozma olayım olmuyor fazla gunluk kullanımda da guzergahım yogun trafık oyle 70-80 yapmak zor oluyo adam 5 mt onunde zırt dıye abanıyo frene yoldakılerın %70 i ticari nezaman ne yapacakları bellı degıl zaten kımse aynasına bakmıyo hal boyle olunca da hızlı gıtmek buyuk rısk almak oluyo :farao: gereksız rısklere gırmezsek bu keyfı daha cok yasarız dıyorum :cat:
konu dısında ama galıba aranızda en rahat olan benım ,karakacan ı ıkıncı el alldım gınger sagolsun butun rodaj ,ıvır,zıvır larını halletmıs

bı de soru benzın depo kapagının yayı gevseyıp zırıltı yapan varmı baska? :pale:

stratejii
11 Mayıs 2006, 15:14
yaw strateji dostum nasıl 6000 devırı gecemıyosun ben sana söylıgım kesın jıgle acıık senın, en altta olucak dostum en altta 80 km gecememene ımkan yok yaw vala benım motor hıc hızı kesılmeden 100 cıkıo onu söylıgım bı muddet sonrdaa 105-110

Hayır dosyum jigleyi doğru kullanıyorum en altta yani 5 viteste 5000 deviri geçmiyor zorlayınca da çok garip bi hırıltı geliyor motordan 1.000km yi devirdim ama 90 nı bile göremedim daha :pale: