Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
3L3ph4ntm4n
08 Ekim 2014, 11:12
https://imagizer.imageshack.us/v2/945x709q50/903/R56EYU.jpg
Günaydın, Superlight'çı dostlar.
Yukarıda ki parçayı nereden bulabilirim? bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Sıfır km almama rağmen motoru, düzgün montaj etmediklerinden dolayı, zincir o parçayı yırtmış, ses geliyordu sürekli arkadaşım farketti, bende yukarıya doğru asılarak teması engellemeye çalıştım.
3L3ph4ntm4n
13 Ekim 2014, 12:45
Merhabalar,
Superlight için Michelin lastik bulunuyor mu? internetten uygun ölçülerde bulamadım bir türlü.
Ön Lastik 110/90-16
Arka Lastik 130/90-15
ookkaayy
15 Ekim 2014, 22:59
Benden sana tavsiye anahtar takimin varsa kendin yoksa bi ustaya git heryerini insanliktan cikarak sık sıktır gecenlerde anahtar kontaginin vidalari gevsedi gittim alyan aldim sıktim saglamca sonra gecenlerde uzun yola cikarken farkettim yine gevsemis onemsemedim vardigim zaman sıkarim diye yolda tam viraj donuyodum arkamdada esim var allahtan 40 la fln gidiyodum kontagin vidasi gevseye gevseye cikmis direksiyona takilmis yolun ortasina kapaklandik benzin fln dokuldu icimdem gecmedi degil yani aticaktim bi kibrit
3L3ph4ntm4n
16 Ekim 2014, 12:45
Hocam çok çok geçmiş olsun. Umarım bir problem yoktur sağlık açısından.
Dün Sürat Motor'a gittim yetkili servis, lastikleri değiştirdik (IRC), tüm vidaları sıkıldı A dan Z ye, genel bir bakım yapıldı. bende akşam e5 te bir deneme yaptım. gerçekten çok daha keyifli hale geldi Superlight. Motorumu seviyordum daha çok sever oldum.
Ayrıca yukarıda gösterdiğim parçanın siparişini verdiler, gelince haber edecekler takılacak.
Benim merak ettiğim Dörtlü Flaşör nasıl yakılıyor? iki sinyale de aynı anda basıyorum olmadı :) başka bir yolu mu var acaba?
frkakyz
19 Ekim 2014, 03:43
slm. 2 hafta felen oldu superlight 150 alalı 2006 model 37 binde km si. benim motorun hızı ve vibrasyon konusunda sıkıntılarım var. örneğin 5 vitesde devir saati 8-9 larda iken 85-90 yapıyor ve vibrasyon sıkıntımda var motor 3 vitesden sonra başlıyor devir 7 lere gelince titremeye ve 5 vitesde son gazda motor epey bi titriyor. birde performası arttırmak için yani hızını en azından 100 km nin üstüne çıkarabilmek için neler yapabilirim ? yardımcı olurmusnuz
ookkaayy
26 Ekim 2014, 17:28
Usta sagol allahtan bisi olmadi esimede banada lastikleri degistirmisin on numara yapmissin orjinal lastikler lastik degil poset resmen dortlu flasor yok bu motorda ama servise gidip taktirabilirsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:24 ----------
Frkakyz kardesim 150 likle 100 u gecmeyi unut bence ben 200 lukle gecemiyorum benim sana tavsiyem on dislini 16 yap bu sekilde zorlarsan 100 le anca gidersin 80-85 lede stabil gidersin ben 200 luk motoruma 16 taktim 130 km hizi gordum iki kisi yokus assagi ama zorlayinca duzde 100 u anca goruyo 80-90 lada cok rahat seyredebiliyorum
frkakyz
27 Ekim 2014, 11:30
şimdi ben tam olarak motordan anlamıyorum yeni başladım işte motor heycanına ve motorun yapısını öğrenmeye o yüzden on dişli derken arkada tekerdeki dişli sayısını 16 ya yükseltmemi söylüyorsun birde benim karbüratör 125 lik galiba onu 150 lik yaparsam biraz daha düzelir herhalde dime?
hocam birde bu ön taraftan çukurlara kasıslere girince ses geliyor. çok teşekkür ederim ookkaayy bey yardımınızdan dolayı
fondeep34
28 Ekim 2014, 06:39
arkadaşlar merhaba bende keeway superlight 150 sahibiyim.fakat motorumun çok eksiği var.Kilometre göstergesi yok ön fren maneti yok ön far arka stop ve sinyalleri yok bu yedek parçaları nereden uygun şekilde temin edebilir ve bağlatabilirim ? içerenköyde oturuyorum sanayiye çok yakınım.Motoru satıcaktım fakat canımı sıktılar çok gereksiz fiyatlar verdiler satmaktan vazgeçtim..
ookkaayy
28 Ekim 2014, 22:05
Karburatoru degistirmeni tavsiye etmem arka tekerdeki disli degil on tarafta bi disli var anlamiyosan motorcuya git on disliyi 16 yapicam de onlar halleder on taraftan gelen ses on firenle birlikte siktiginda tak tak diye bi ses geliyo onu diyorsan benim motorumdada var ne oldugunu anliyamadim ama bi sorun cikaricagini sanmiyorum herseye takilma.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------
Git kuba servisine versinler siparişi gelsin cok bisi tutucagini sanmiyorum 300 u bulmaz sanirsam
frkakyz
29 Ekim 2014, 00:57
anladım teşekkür ederim yardımın için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------
pardon unutmuşum bir sorum daha var. ön freni sıkınca arka stop yanmıyor birde sağ sol sinyal verince flaşör halinde yanmıyorda sacede uzun bir şekilde yanıyor. birde bu uzunları yakınca farları yani lamba kısmı çok ısınıyor sıkıntı nedir bileniniz var mı?
ookkaayy
29 Ekim 2014, 14:48
anladım teşekkür ederim yardımın için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------
pardon unutmuşum bir sorum daha var. ön freni sıkınca arka stop yanmıyor birde sağ sol sinyal verince flaşör halinde yanmıyorda sacede uzun bir şekilde yanıyor. birde bu uzunları yakınca farları yani lamba kısmı çok ısınıyor sıkıntı nedir bileniniz var mı?
On firen sikildiginda arka stop yanmaz zaten sinyaller yanip yanip sonmuyorsa bi problem vardir heralde bi baktir derim farin isinmasindan birsey olmaz
frkakyz
31 Ekim 2014, 00:38
TEŞEKKÜR EDERİM
ergunbilgeha
12 Kasım 2014, 01:34
Arkadaşlar ben 150 lık kuba olani hakkında bir kaç sorum olacak. On tekeri tutan demirlerin solunun hemen altında sabahları çok az da olsa ıslaklık oluyor.yuksek viteste düşük devirde cingir cingir ses geliyor ve vites geçişlerinde kurt diye bir sebep geliyor. En sonuncusunun sebebi benim yeni olmam tam becerememem olabilir.ama diğer ikisini merak ediyorum
frkakyz
13 Kasım 2014, 17:54
iyi günler sizlere bir sorum daha var motorumun vibrasyonu çok. zannedersem motor yatağı vidalarını değiştirme ve sıkma işlemi yapınca düzelir diye umuyorum... şimdi motorun cc ni 200lük yada 250lik yapmak istesem bana ne kadara patlar acaba neler lazım olur onun hakkında bilgi almak istiyorum. vibrasyon sorununu başka bir şekilde çözen yada fikri olan varsa söyleyebilir mi ?
muratsivas
10 Aralık 2014, 01:09
slm arkadaşlar ben sivastan murat daha öncedende yazmıştım superlight 150 lik motor kullanıcısıyım benim sorunum arka kampana kapagı kırıldı bunu nerden nasıl alabilirim cok aradım ama yok veya önerebileceginiz başka bir yöntem varmı konu hakkında bilgisi yada tavsiyesi olanlar lütfen arasın 0542 268 48 58
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------
hocam ybr125 in arka kampana kapagı aynımıdır bir bilgin armı bulamıyorum kampana kapagını konu hakkında yardımcı olabilirsen lütfen ara 05422684858
frkakyz
31 Aralık 2014, 00:48
Tekay Moto Plaza
+90-212-5546404
bi buraya sor bakalım bulabilecekmisin. keewayın bayisi kesin vardır
lostrider10
20 Ocak 2015, 11:04
Merhaba arkaslar çok uzun bir aradan sonra keeway sl 150 ye dönüş yaptim. Birçok farkli marka ve tarzda motosiklet tecrübesinden sonra keeway e dönüş yaptim. Modifiyeci arkadaslar motorunuzu silindiri 200 cc yapip pistonlari oynasanizda hava filtresini değiştirip zincir ve dişlileri degistirsenizde hiz olarak 115 km/h i geçmiyor düz yolda. Ben denedim bilginiz olsun. Ekonomik saglam ve oturus pozisyonu rahat . su anki 2008 model balansorlu modeli memnunum
BlackGhost
20 Ocak 2015, 21:38
kafa grenaj olarak üneversal tip bir model önerebilecek bir arkadaş varmı acaba? far kısmına arıyorum.
lostrider10
21 Ocak 2015, 11:13
kafa grenaj olarak üneversal tip bir model önerebilecek bir arkadaş varmı acaba? far kısmına arıyorum.
düzgün bir fiberglas dökümü yapan bir usta bulabilirsen yapılabilir. bende klasik eski tarza dönüştürmeyi düşünüyorum çantalarımı filan söküp koltukları alçaltmak basamakları filan biraz daha aşağıya almayı düşünüyorum. yapabilirsem fotoları yayınlıyacağım
BlackGhost
21 Ocak 2015, 23:02
işte öyle bir usta bulsam yaptırılır belki ama üniversal tipde olanları gördüm ve bizim motorlar için,çok hoş duruyor ama bulabilsek bir şekilde yapacaz.koltuk alçatma işi ilginç beklemedeyim bende.
kafa grenaj şu videodaki gibi
https://www.youtube.com/watch?v=PnjBCBQzi9o
lostrider10
22 Ocak 2015, 09:34
işte öyle bir usta bulsam yaptırılır belki ama üniversal tipde olanları gördüm ve bizim motorlar için,çok hoş duruyor ama bulabilsek bir şekilde yapacaz.koltuk alçatma işi ilginç beklemedeyim bende.
kafa grenaj şu videodaki gibi
https://www.youtube.com/watch?v=PnjBCBQzi9o
Videoyu izledim pek zor değil yapimi . hattaçin mali bazi motorların naked tarzi olanlarda görmüştüm mondialin filan buna benzer kafaliklari vardir. Ben de sürücü koltuğunu küçültüp şimdikinden daha asagiya almis olucam arka seleyede bir karis kadar maksat görüntü olsun küçük bi koltuk takicam. On ayak basamaklar ini da fren ve vites koluyla birlikte bir 10-15 cm kadar asagiya cekicem .boylece ayaklarim sandalyede oturur gibi olan pozisyondan kurtulacak. Chopper konumuna gecirmek maksat
BlackGhost
22 Ocak 2015, 15:08
Valla bulabilsem adamını yaptırıcam ama kolay değil tabi bu noktada iletişim bulamamak.
alttaki linkde daha detaylı gösteriyor.
https://www.youtube.com/watch?v=8x0uXDYvYLQ
senin projenide merakla bekliyorum belki beğenirsem bende uygulayabilrim benim makineye :)
BlackGhost
24 Ocak 2015, 12:04
Şöyle bir far grenaj setleri var ama harley için diyor,acaba bizim makinelere olurmu bu grenajlar? üniversal bir set gibi geldi bana çünkü?
http://tr.aliexpress.com/w/wholesale-masking-headlight.html
lostrider10
24 Ocak 2015, 23:15
Şöyle bir far grenaj setleri var ama harley için diyor,acaba bizim makinelere olurmu bu grenajlar? üniversal bir set gibi geldi bana çünkü?
http://tr.aliexpress.com/w/wholesale-masking-headlight.html
Bence olur önemli olan far ölçüsü . monte etmesi çok zor olmasa gerek
BlackGhost
25 Ocak 2015, 14:20
şimdi harleyler için yazdığından tereddütyetim bende,yada bir fiberciye bu kalıbı gösterip yaptırmakda iş görebilir,universal tipi yok bunların hep harleyler için var onlarında modellerini belirtmişler.sağlam bir fiber yapan yer tanıyormusunuz acaba bir irtibata geçsek?
lostrider10
25 Ocak 2015, 20:38
şimdi harleyler için yazdığından tereddütyetim bende,yada bir fiberciye bu kalıbı gösterip yaptırmakda iş görebilir,universal tipi yok bunların hep harleyler için var onlarında modellerini belirtmişler.sağlam bir fiber yapan yer tanıyormusunuz acaba bir irtibata geçsek?
Ben balikesirdeyim akcayda. Burada fiber tekne tamircileri bu tip şeyleri yapar zannedersem. Bu arada ben koltuk olayini yaptim. Motorun resmen havasi değişti. Sürüş pozisyonu aynen chooper oldu. Ayak basamaklarini asagiya almaya gerek kalmadi.Ancak cep telefonundan fotoğraf paylamayi beceremedim. Daha sonra bilgisayardan deniycem. Sirada lastiklere beyaz yanak taktimmi demeyin keyfime
BlackGhost
25 Ocak 2015, 23:20
merak ettim resimleri paylaşırsanız bize fikir edinebiliriz.
Cavalry
04 Şubat 2015, 14:10
Yaklaşık 3 ay önce yazmışsın ama sorunun hala devam ediyorsa akıntı ile ilgili 2 seçenek var..
1- Amortisörden kaçırıyor olabilir ki çok az akar ve sarımsı bi renktedir sorun buysa keçelerini değiştirmen gerekir..
Amortisörde akıntı yoksa..
2- Kesinlikle ön fren hidroliğinden akıyodur.. Fren hidroliğini değiştirmen lazım (biraz hassas bir konu akıntı olduğunu söyleyip hidroliğide değiştirmek istediğini ekleyip bir ustaya gösterebilirsin.)
*Yüksek devirde duyduğun ses ikisinden de kaynaklanıyor olabilir..
*Vites geçişlerini rahatlatmak istiyorsan ve debriyaj balataların eski değilse yağını değiştirmen lazım,eskiyse hem debriyaj balatalarını hem de yağını değiştirmen lazım..
*Yağ konusunda da ucuza kaçmamakta fayda var zaten motor neredeyse hiç yakmıyor :) motul 7100 10/40 tavsiye edebilirim.. 40-50 tl civarında..
Keyifli sürüşler..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:01 ----------
Arkadaşlar ben 150 lık kuba olani hakkında bir kaç sorum olacak. On tekeri tutan demirlerin solunun hemen altında sabahları çok az da olsa ıslaklık oluyor.yuksek viteste düşük devirde cingir cingir ses geliyor ve vites geçişlerinde kurt diye bir sebep geliyor. En sonuncusunun sebebi benim yeni olmam tam becerememem olabilir.ama diğer ikisini merak ediyorum
On firen sikildiginda arka stop yanmaz zaten sinyaller yanip yanip sonmuyorsa bi problem vardir heralde bi baktir derim farin isinmasindan birsey olmaz
Ön freni sıkınca da arka stop yanar.. Ön frenin müşüründe temassızlık vardır genelde yay kısmında sorun olur..
Müşürü değiştirirsen ya da onarabilirsen sorunun çözülür..
ookkaayy
06 Şubat 2015, 23:48
Sisy bar soran arkadaşlar
http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=196948937&io=2&rnd=2568
http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=111882044
http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=127559382
Buyrun abi dahada uyguna yok
Facede keeway-kuba superlight adli sayfama beklerim
BlackGhost
07 Şubat 2015, 00:33
ben far grenajı arıyorum,bu motorlara çok güzel gidiyor,satıcı olan arkadaş olur ise ilgileneceğim.
sezgingulmez
12 Şubat 2015, 13:43
arkadaşlar benim acemi olarak bir sorum olacak. ben cüssem gereği büyük bir makineye geçmek istiyorum 250 cc bakıyorum hep ama bu araç sizce bana 250cc yi aratır mı? güç olarak boyut olarak ki şuanda 125cc drift kullanıyorum.
uzyrikz
12 Şubat 2015, 22:20
herkese merhaba arkadaşlar ben daha yeniyim burada keeway superlight 150 aldim iyi durumda ama ben bunu custom bobber yaptırmak istiyorum istanbulda bildiğiniz bir usta varmi bu tür işlerle uğraşan herkese güvenmek istemiyorum biliyorsunuz motor başka bişeye benzemiyor kimse yolda kalmak istemez sonuçta
sezgingulmez
12 Şubat 2015, 22:22
herkese merhaba arkadaşlar ben daha yeniyim burada keeway superlight 150 aldim iyi durumda ama ben bunu custom bobber yaptırmak istiyorum istanbulda bildiğiniz bir usta varmi bu tür işlerle uğraşan herkese güvenmek istemiyorum biliyorsunuz motor başka bişeye benzemiyor kimse yolda kalmak istemez sonuçta
https://www.facebook.com/berlincustom?fref=ts bunu tavsiye ederim istersen bir görüş işçiliği iyi duruyor
uzyrikz
12 Şubat 2015, 22:43
teşekkür ederim dostum burayı ben de gördüm gerçektende işciliği iyi görünüyor ama sanki biraz palliya kaciyor gerçi gidip konuşmadim ama başka bir yer varsa yine yorumlarinizi dineyebilirim
sezgingulmez
13 Şubat 2015, 00:51
ben denk gelirsem paylaşırım ama ben birşeyler yapmaya karar verince bu adama gideceğim :cat:
fondeep34
01 Mart 2015, 17:29
arkadaşlar merhaba sizden bir isteğim olucak benim motorumun elektrik tesisatı kesilmiş durumda rica etsem birisi kontağın soket kısımlarını resimleyip atabilir mi ? kontak soketi ve ana hattan gelen soketi.renkleri ve girişleri çözüp bağlamam lazım şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba ben motorumun yedek parçalarını nerden bulabilirim bilginiz varmıdır. istanbul ve sakarya olabilir. teşekkürler şimdiden
seyit ahmet
08 Nisan 2015, 23:26
Çoğu parçası Küba sperlight aynı ben üç yıldan fazla bindim 36 bindealdım 87 binde sattım Küba bayilerinden bulabilirsin
birolozen08
16 Ekim 2015, 11:43
arkadaşlar elimde parçalara ayrılmış superlight vardır parça ihtiyacı olan iletişime geçsin. Saygılarımla.
Nublack
17 Kasım 2015, 03:45
ben far grenajı arıyorum,bu motorlara çok güzel gidiyor,satıcı olan arkadaş olur ise ilgileneceğim.
https://www.google.com.tr/search?q=far+grenaj%C4%B1&espv=2&biw=1280&bih=835&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAmoVChMIxM7f952WyQIVAYUsCh35CAvu
Dostum burdaki görsellerden seç sitesine gir al :)
Gassal
07 Şubat 2016, 00:05
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-keeway-cinar-motor-sizleri-senetle-kefilsiz-motor-sahibi-yapiyor-270917036/detay
arkadaşlar ilk motor deneyimi için bu motor nasıldır.fiyatı ve km de makul görünüyor.
mustafa42121
07 Şubat 2016, 00:23
Dostum bunun fiyatina daha iyi bir keeway alabilirsin koltuk ve camurluk degismis sanki :) ama sakın çin motoru alma :)
Gassal
07 Şubat 2016, 02:47
sitede bu fiyata daha uygun göremedim hocam.bunun km de düşük.belki km ile oynamışlardır bilmiyorum ama değişen parçası olduğunu söylemişsin doğrudur benin o konularla alakalı fazla bilgim yok.tekrar fiyat ve model aalığına bakacağım.yalnız malum kirada oturup ççocuk okutan biri olarak fazla bütçemde yok.o yüzden çin mallarına da bakıyorum ne yalan söyleyeyim :)
Goyatlah
07 Mart 2016, 16:44
Arkadaşlar, superlight 150 için sinyal flaşörü nereden bulabilirim? Flaşörüm arıza yaptı, burada bir ustaya bıraktım ama 2 haftadır bir şey yaptığı yok. İnternette aradım, bir kaç firmayla görüştüm ama bu malzemeyi bulamadım. Çalışır olmak kaydıyla 2. el bile olsa bulmamda yardımcı olursanız sevinirim.
RUNOR
05 Nisan 2016, 03:12
ARKADAŞLAR İYİ GÜNLER BANA ŞANZIMAN LAZIM 3.VİTES DİŞLİSİNİ PARÇALADIM PARÇA SATAN VARSA YA DA SATILAN Bİ YER VARSABANA MESAJ ATSIN LÜTFEN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
gevende
09 Haziran 2016, 15:29
arkadaşım buldun mu şanzıman, aynı sorun bendede var honda cg 125 ile aynıymış şanzıman ama emin olamadıgım icin alamıyorum.
Nublack
28 Haziran 2016, 02:16
Selam arkadaşlar Küba superlight yankapakları keeway superlight 150 ye uyarmı? bilgi verirseniz sevinirim
shadowmaster
28 Haziran 2016, 17:06
@nublack ; uyması lazım aynı fabrika ürünü her iki motor da ...
Nublack
28 Haziran 2016, 18:25
@shadowmaster ; öyleise bile soruma tam cevap değil yinede teşekkür ederim.
kuba sl yankapaklarının kewaay sl a takan varmı?
Nublack
22 Temmuz 2016, 12:44
S.a Arkadaşlar keeway superlight 150 ye VLM YTX9-BS AKÜ UYARMI? BOYUTLARI En:87mm Boy:150mm Yükseklik:105mm beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO