Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
eregun
20 Eylül 2013, 23:41
yav ahali benim moralimi bozdunuz oldu mu şimdi benimmotor hesapladım tam 15 kr yakıyor servis aksatmıyorum herşeyine baktırıyorum. hız desen 90 ı zor gördüm benim motorda mı sorun va? 2008 model 6600 de alet daha. napsam bilemedim diyin bişeyler hele
ogzcngdk
29 Eylül 2013, 17:22
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-keeway-satilik-aksesuarli-bakimli-chopper-136953866/detay
arkadaşlar merhaba benim yakın bir arkadaşım bu motoru alıcak büyük ihtimalle bu modellerde karşılaşabiliceğimiz sorunlar nelerdir? kronik sorunları yapmamamız gereken şeyler varmıdır acaba? sık sık erdek-bursa yapıcaz 135 km yol.. dayanırmı?
eregun
01 Kasım 2013, 19:34
Evet başlığı çok ölü görüyorum. 29 ekim kortejinde zincir dişlisinin vidası çıkıp pul dizli kapağına çarptı ve kapak 2 parça oldu 70 80 km hızla giderken takır takır ses gelmeye başladı sağa çekip kapağı söktüm, kapaktaki vidayı takıp devam ettim. şimdi 2 şey başına böyle bişey gelen var mı kapağı kaynağa verdim ama yenisinden bi yerde var mıdır ?
__erdino__
26 Kasım 2013, 18:19
Herkese selamlar, 2006 model otomatik flaşörlü olan bir keeway superlight motorum var. Flaşör sıkıntım var. Ellerinde olan arkadaşlar bana erdincb93@gmail.com adresinden ulaşırlarsa çok sevinirim. Mail ile telefon numarası atmanız durumunda ulaşabilirim. Aciliyet söz konusu. Teşekkürler.
eregun
18 Ocak 2014, 03:21
yav bir müslüman bana ön siper camı bulsun bu nedir ya çatlak camla geziyorum kaç aydır yok bursada. yeni çıkan matları niye satılmıyor ? kuba da üretti hala parça arıyoz.
oaltindag
23 Ocak 2014, 15:20
Arkadaşlar selam;
aranıza yeni katıldım. 1 hafta önce bir sl150 aldım. şimdilik memnunum, zaten kıyaslamak için önceden bir motor deneyimim de yok :)
Antalya'da düzgün bir usta arıyorum bakımlar için. nereyi tavsiye edersiniz?
hasanrs
31 Ocak 2014, 12:58
Bende superlight 150 düşünmeye başladım. Başlangıç motoru olacak benim için...
ramazank79
01 Şubat 2014, 22:54
slm arkadaşlar
2006 model km 13.800 (orjinal km)olan keeway süperlight 150 motorumu sıfır motor almak için satacağım bakımlı motordur arka çamurluğunda çatlak mevcut,arka fren bitik durumda ve zincir değişimi gerekli bunlar haricinde sorunu yoktur.Bu sebeplerden dolayı fiyatı en son pazarlıksız 1.500 tl dir.şu an ilanı yoktur.Resim isterseniz yüklerim.teşekkürler
Cavalry
13 Şubat 2014, 13:25
oaltındag Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan :)
oaltindag
17 Şubat 2014, 14:31
Cavalry teşekkür ederim... ama forum ölü sanırım :)
Ercument
17 Şubat 2014, 19:24
Cavalry teşekkür ederim... ama forum ölü sanırım :)
7-8 yıl önce görecektin sen bu başlığı o zaman motorlar daha yeniydi bir heves ile toplanmalar gezmeler falan gırla gidiyordu. Yavaş yavaş miadı doluyor SL150'lilerin normaldir yani buraların sessiz sedasız olması.
Cekomastik
22 Şubat 2014, 21:59
Yok mu aktıf olarak sl150 kullanan :) al veya hıc bulasma dıyen :)))
hasanrs
24 Şubat 2014, 13:32
Cekomastik Ben chopper başlangıç motoru olarak SL150 almaya karar verdim. 1 martta ehliyet sınavını kazanırsam hemen alacağım. İmkanın varsa aynı model kuba superlight 150 var yeni ve tertemiz ikinci elleri var. Ayrıca youtube da bir arkadaş 15 dakikalık iki videosunu koymuş. İzle karar ver :)
hasanrs
25 Şubat 2014, 23:58
http://www.youtube.com/watch?v=JEFiSyrBLC4
sl 150 üzerinde custom çalışmaları yapıyorum ve bitmek üzere. Motorum 2006 model ve mekanik/elektrik her konuda yardımcı olur tecrübemi paylaşırım, ileride tabiki benimde bilgisi olan arkadaşlara soracaklarım olacaktır. Saygılar
ercan_wrc
04 Mart 2014, 04:20
Yok mu aktıf olarak sl150 kullanan :) al veya hıc bulasma dıyen :)))
Hocam ben gönül rahatlığı ile al diye bilirim. Geçen sene buzamanlar aldım 2006 model 19bin kmdeydi. uzun yol gitmedim hiç şuan 28bin kmyi geçti, aldığımda motorun orta bloktan yağ kaçırıyordu motor gömleği, pistonlar seğman ve contaları aldım kendim değiştirdim, subap ayarlarınıda kendim yaptım canavar gibi biniyorum kışın -15 derecede tek marşta çalışıyor. motor gayet sağlam ve kullanışlı yakıtı ise 10-11krş civarında çekişi güzel. fiyatı ele aldığımızda en mantıklı motor bence sl150. ben önce başlangıç motoru olarak düşündüm sonra büyütürüm diyordum ama hem yakıtının az olması hem parçasının ucuz olması hemde kendim söküp yapabildiğim için heryerini büyütme işinden vazgeçtim. düz yolda 110 civarı görüyor oda bana yetiyor. bence sağlam bir motor yani.
hasanrs
04 Mart 2014, 10:44
sl 150 üzerinde custom çalışmaları yapıyorum ve bitmek üzere. Motorum 2006 model ve mekanik/elektrik her konuda yardımcı olur tecrübemi paylaşırım, ileride tabiki benimde bilgisi olan arkadaşlara soracaklarım olacaktır. Saygılar
harli çok merak ediyorum. Bende ehliyeti aldım şimdi 2. el superlight bakıyorum. Deneyimlerin hakkında bir konu açsan iyi olur bence...
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:41 ----------
Hocam ben gönül rahatlığı ile al diye bilirim. Geçen sene buzamanlar aldım 2006 model 19bin kmdeydi. uzun yol gitmedim hiç şuan 28bin kmyi geçti, aldığımda motorun orta bloktan yağ kaçırıyordu motor gömleği, pistonlar seğman ve contaları aldım kendim değiştirdim, subap ayarlarınıda kendim yaptım canavar gibi biniyorum kışın -15 derecede tek marşta çalışıyor. motor gayet sağlam ve kullanışlı yakıtı ise 10-11krş civarında çekişi güzel. fiyatı ele aldığımızda en mantıklı motor bence sl150. ben önce başlangıç motoru olarak düşündüm sonra büyütürüm diyordum ama hem yakıtının az olması hem parçasının ucuz olması hemde kendim söküp yapabildiğim için heryerini büyütme işinden vazgeçtim. düz yolda 110 civarı görüyor oda bana yetiyor. bence sağlam bir motor yani.
ercan_wrc cesaret verdin. Bir motoru kaçırdım alamadım şimdi arıyorum uygun fiyatlı bir ikinci el.
[/COLOR]http://imageshack.com/a/img46/5341/rmc1.jpg motorumun orjinal hali buydu ama proje için içeri sokacağım için çantaları sökmüştüm, indirdim ve çalışmalara başladım.
Kafamda tasarladığım plan dahilinde arka amortisör yataklarını iptal ettim ve daha yukarı aldım dolayısıyla arka taraf 6cm yere basıldı
http://imageshack.com/a/img22/6735/mxis.jpg
daha sonra buyuk mevzu baslamadan önce şu aşırı gereksiz özellikler bulunan elektrik aksamını söktüm ve işe başladım. uzaktan çalıştırma, zaman ayarlı sinyal v.s (en cok uyuz olduğum nokta bu ) iptal ettim. yerine standart elektrik aksamı ve otomobil sinyal flaşörü alıp tesisatı komple yeniledim.
http://imageshack.com/a/img138/8435/vv46.jpg
abimin kendi motoruyla çarpıp kırdığı ön çamurluğu spiral taşıyla biraz editledim ve harley black deat fxr modelini andıran bi arka çamurluk elde etmeye çalıştım.
http://imageshack.com/a/img571/3304/fpww.jpg
rengini hiç beğenmediğim motorumu gümüş renkte karar kılarak boya işlemine ilk arka çamurluktan başlamayı düşündüm. önce 400 kum sulu zımpara ve ardında astar boya.. 3 saat sonra ise hartelli günüş renk boya ile boyadım. ancak depo ve diğer parçalar bu işin profesyonelleri tarafından uygun ekipmanlarla boyanacak
http://imageshack.com/a/img138/2034/cdty.jpg
http://imageshack.com/a/img600/31/cbbk.jpg
resim yuklemeye yarın devam edicem inş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------
"hasanrs" tabiki zevkle, şu çalışmalardan fırsat buldukça yazıp çizmeye çalışıcam...
hasanrs
05 Mart 2014, 00:04
Harli resimler bende görünmüyor :( neden acaba? DIY köşesinde ayrı başlık bile açılabilir bu konu için! Fotoları göremedim meraklanıyorum. Bu konuda paslaşalım Ufakta olsa bende custom işine gireceğim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------
Resimler yüklemeye başladı
şu forum konusunda henüz baya amatörüm sanırım hata yaptım yanlış yükledim heralde... özelden paslaşalım ozaman ayrıca bi başlık altında toplarız, 40 50 tane resim var açıklamalı olarak paylaşırsak hem başkaları için belki faydası dokunur
hasanrs
05 Mart 2014, 10:07
Tamamdır. Bence şuradan aç konuyu. Takip kolay olur bizim için. Burada kaybolacak konu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:45 ----------
Tamamdır. Bence şuradan aç konuyu. Takip kolay olur bizim için. Burada kaybolacak konu.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-kendin-yap-%5Bdiy-do-it-yourself%5D/
bahsettiğin yere konuyu açtım hasanrs, merak eden arkadaşlarda oradan takip edebilir
SuperLigter
07 Mart 2014, 22:17
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce motosikleti aldım .Aldıktan 2 hafta sonra çok yaktığını(100km / 5 lt) ve zırladığını farkedip motora daha önce bakan ustaya götürdüğümde debriyajın paysız olduğunu telin değişmesi gerektiğini , hatta gerekirse debriyaj balatalarının değişeceğini söyledi .
Önce telini 1 hafta sonra tekrar zırlama ortaya çıkınca balataları değiştirdim . Zırlama kesildi fakat çok yakma sorunu hala devam etti. 2 gün önce tekrar götürdüğümde forumdan araştırdığım kadarıyla karbüratör ve hava filtresini temizlettim .
Karbüratörde baya bir benzin birikmişti.Ayrıyeten karbüratörün altındaki debriyaj bölümü sarı lekelerle kaplanıyodu aldığımdan beri . sübap ayarınıda yaptırdım .
Ama sorunum hala düzelmedi 10 liralık benzinle 30 km de teklemeye başladı.Motor rolantide istop ediyor ama jikle en yukarıdayken çalıştırabildim ve benzinciye yetiştim. Böyle bişey bana mantıksız geldi çünkü jikle açıkken daha fazla benzin yakması gerekmez mi ?
Özet olarak debriyaj teli ve balataları değiştirildi , karbüratör ve hava filtresine bakıldı , sübap ayarı yapıldı ama emsalleri 2,5-3 lt yakarken motor 5 lt den aşağı yakmıyor.
Lastiklere baktırmadım ama bu kadar fark ediceğini sanmıyorum .Bu arada kullanışım orta seviyede agresif şehir içi ve yarı yarıya tek kişi .
Sizce sorun bujide olabilir mi ? Forumdaki bi arkadaş aynı sorunu karbüratör değişerek çözdüğünü söyledi . Sizce sorun ne olabilir ?
cussto
09 Mart 2014, 17:25
2 sene önce ilk motorumdu, forumu baya takip etmiştim neredeyse bütün sayfalarını okumuşumdur, çok cefakar bi motordu keeway, düşe kalka motor kullanmayı öğrendim bir kere bile tık demedi, kaç kere düştüm hatta bi keresinde trafikte seyir halindeyken bayan sürücü bi anda üstüme kırdı görmemiş, neyse motor arabanın altına sıkıştı gidon arka amortisöre saplandı bi ucu yerde bi ucu arabanın çamurluğunda araba havada kaldı yani kaç kişi kaldırıp öyle çıkartık altından heryer yağ benzin, ben dedim motor çöp oldu hurda, ben tabi şoktayım ben motordan fırladım çarpmanın etkisiyle düştüğüm yerden izliyorum olayı, neyse toparlandım motorun başına gittim şöför hanımefendi gayet soğuk kanlı bişeyin varmı dedi ve çekti gitti bende bakakaldım numara tutanak falan hiç bişey yok kaldırdım motoru marşa bastım çalıştı motordaki tek zarar sağ dikiz aynasıydı çizik bile yoktu... şimdi ben başımdan geçen bi olayı anlattım bununla beraber motorunda sağlamlığını tecrübeyle öğrenmiş olduk... herkese çokca selamlar...
echtsasori
09 Mart 2014, 18:38
SuperLigter selamlar.
Vermiş olduğun verilere bakılırsa evet motorun fazla tüketiyor.
Benim 2005 modelimde tabiri caiz ise hayvan gibi agresif kullanıyordum. Her vites de limitleri zorluyordum. Yaptığım hesaplamalarda en iyi 375 KM görebildim full depo ile (14 LT)
Bunun bir kaç sebebi olabilir. Ancak sormak istediğim sorular var. Öncelikle "ORTA SEVİYE AGRESİF" ve "YARI YARIYA TEK KİŞİ" ?
Agresif kullanımın orta seviyesi vs. olmaz. Agresif isen hayvan içer illa :) İkincisi de eğer artçılı kullanıyorsan (ki o anlaşılıyor)tabi ki normal şartlarda daha fazla içicektir.
Debriyaj balatası sıyırıyor ise evet fazla yakar. Bu kalkışlarda ve seyir halinde vites değiştirirken ki debriyaj gaz kolu koordinasyonu ile de alakalı. Nasıl kulladığını bilmediğimden fazla giremicem bu konuya. Çok enteresan kullananlar gördüm :)
Karbüratör konusu da muhtemel sıkıntı olabilir. Ancak arıza konusu olacağını sanmıyorum. Yüksek muhtemel hava yakıt ayarları sorun olabilir. Hava filtresi de diyeceğim ama bakıldı dedin ancak benim tavsiyem zamanı gelince her zaman yeni filtre kullanman dır. Çünkü aslen o filtreler temizlenen filtreler değildir. Zamanla iyice dolar ve performansı düşürür. Ortadaki kağıt gibi olanı her zaman yenile tavsiyesinde bulunabilirim.
Lastikler yakıt tüketimini etkiler ancak bu kadar değil. O yüzden sorun lastiklerin değil.
ZIRLAMA dediğin nedir onu pek anlayamadım.
Buji konusu sanmıyorum. Eğer bujide olsa genelde ateşleme sıkıntısı yaşarsın ki buda tekleme öksürme aksırma sorunlarına neden olur.
Eğer sorun çözülemez ise eminönü taraşa git (kazıklamasınlar dikkat et, her zaman alacağın parçanın fiyatını oradaki çalışan birkaç kişiye sor) Al yeni karbüratör ünü (40 yada 60 TL) değiştirsinler. Sonra gidişata göre bakarsın.
Hatırlatmak isterim. Eski keewayların bir çok parçası YBR125 ile aynı.
Saygılar Cüneyt.
SuperLigter
09 Mart 2014, 20:09
SuperLigter selamlar.
Vermiş olduğun verilere bakılırsa evet motorun fazla tüketiyor.
Saygılar Cüneyt.
İlgin için çok teşekkürler cüneyt abi . Yarın motoru birdaha götürüp karışım ayarını tekrar yaptırcam orada varsa hava filtresinide değiştiricem .Zırlama dediğim yolda sabit gazla giderken debriyaja yarım basınca bağırma sesi gibiydi.Şuan o problem yok .
Bİrde motor soğukken çok zor çalışmaya başladı ayakla 1-2 dk pompalayınca çalışıyo anca . Sorun sanırım sübap ayarı yanlış yapıldı sorun o çalışmama konusunda . Karbüratör temizliği ve sübap ayarından sonra oldu bu çalışmama sorunu aklıma başka bişey gelmedi sübaptan başka .
ercan_wrc
22 Mart 2014, 20:45
sl ciler kaç kişi aktif? ankarada olan var mı arkadaşlar
taksim
03 Nisan 2014, 11:59
ARKADAŞLAR MERHABA, BENDE YENİ ALDIM 200 CC BUNUN CİGLESİ HANGİ KONUMDA KAPALI? EN ALTMI ORTAMI YUKARIMI. YARDIMCIOLABİLİRMİSİNİZ. ŞİMDİDEN TESEKKÜRLER.
ercan_wrc
03 Nisan 2014, 15:38
en altta jikle kapalıdır. zaten açık unutursanız 5-6000 devirden sonra boğulur. çeviremez
Cavalry
28 Nisan 2014, 19:27
Rica ederim kardeşim forum ölü diye uzun zamandır girmemiştim :) Nasıl pekii memnun musun motordan ?
rashka
09 Mayıs 2014, 00:17
Arkadaşlar geçen hafta lastikleri değiştirdim bilgi vermek isterim...
Motorun üzerindeki lastikler halen duruyordu ve arka frene bastığımda direkt kaymaya başlamıştı, değiştirmem gerektiğine karar verdim.
Sirkeci taraş motordan 130-90-15 arka 110-90-16 ön lastik için IRC markasına 135tl arka 110tl ön fiyatı verdim.
45 tl ye oradaki bir arkadaşa değiştirttim ve lastikleri tubeless a çevirttirdim, bunun için sibopların değişmesi gerekiyormuş 20 tl de ona verdim.
şuan lastiklerden çok memnunum, frene bastığımda arka lastik kaymıyor, abs gibi tutuyor.
Bilginize,
muhammetcon
18 Mayıs 2014, 21:32
Abilerim merhaba bende bu yaz bu motordan almak istiyorum + larını - lerini birde yakıt tüketimini yazarsanız.Bide geçmiş mesajları okudum birden çok benzin yakmaya başladı petrol ofisine zor yetiştirdim diyenler var aynı benimde başıma gelirmi?Birde 2.el alırken dikkat etmem gereken şeyler nelerdir ? Çok teşekkür ederim şimdiden.
rashka
28 Mayıs 2014, 13:27
Dostum motorun fiyat performans enkeksi iyi, iyi bakarsan 100.000 km görebilirsin, benzin fazla yakma olayı kronik bir problem değil, muhtemelen subap ayarından kaynaklanıyordur. 2. el alırken sesine dikkat et, ve kaynak yerlerine bak motorun, eğer biçimsizlik varsa kazalı demektir.
Arkadaşlar bu arada bizim motorun subap ayarı nasıl yapılıyor, bilen varsa ve paylaşabilirse sevinirim...
muhammetcon
30 Mayıs 2014, 16:09
Ağzına sağlık dostum,sağol
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:07 ----------
Dostum motorun fiyat performans enkeksi iyi, iyi bakarsan 100.000 km görebilirsin, benzin fazla yakma olayı kronik bir problem değil, muhtemelen subap ayarından kaynaklanıyordur. 2. el alırken sesine dikkat et, ve kaynak yerlerine bak motorun, eğer biçimsizlik varsa kazalı demektir.
Arkadaşlar bu arada bizim motorun subap ayarı nasıl yapılıyor, bilen varsa ve paylaşabilirse sevinirim...
Guney34
30 Mayıs 2014, 20:40
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 senedir sl 150 kullanmaktayım motordan yana bir sıkıntım yok hiçbir sorun çıkartmadı bana bu zamana kadar şuanda 23000 km.tek sorunum aşırı bir titreşim var tabi buda biraz yüksek hızda oluyo bunun sebebi nedir bir türlü çözemedim.yani turlara çıkmak istiyorum motorla ama buna sırf titreşim yüzünden kalkışamıyorum çünkü felaket bir uyuşturma yapıyo sırf bu yüzden motordan sogumaktayım varmıdır bir çaresi acaba ?
can durmus
11 Haziran 2014, 13:52
merhaba...yaklaşık 1 senedir sl 150 kullanıcısıyım..dediğiniz gibi motor süper görünüş filan 8000 lik motorlar gibi.. bende aynı dertten rahatsızım... 70 den sonra fena Titriyor motor... bu konuda bir yardımcı olabilicek varmı . ?
tosbaaa
16 Haziran 2014, 22:05
arkadaslar merhaba keeway superlıght 200 almayı dusunuyoruz bır arkadasa fakat ıstanbulda nereye gosterıcez hıc bır fıkrımız yok makınayı bıldıgınız gıttıgınız bır usta tavsıye edebılırmısınız.
carsvegas
16 Haziran 2014, 23:22
arkadaslar merhaba keeway superlıght 200 almayı dusunuyoruz bır arkadasa fakat ıstanbulda nereye gosterıcez hıc bır fıkrımız yok makınayı bıldıgınız gıttıgınız bır usta tavsıye edebılırmısınız.
Herhangi bir motosiklet tamircisine baktırabilirsiniz,zaten açıp içine bakmıyorlar araba gibi mesela ben Sultanbeyli Özkanlar Motor'a götürmüştüm sağolsun Zafer usta kontağa bas dedi çalıştırdım tamam al dedi 10000 km kullandım.
Arkadaşlar altınızdaki alet 150cc tabiki yüksek hızlarda titreşim olacak bu motordan en iyi hazzı 50-80 kmlerde alırsınız.Sesi dinleye dinleye yol alın aletin değerini bilin!
Tekeriniz düz bassın!
tosbaaa
16 Haziran 2014, 23:40
carsvegas teşekkürler fakat makınanın kronık bır problemı falan varmı sesınden solugundan anlasılacak bunuda bu motora bakmıs olan bır usta cok daha ıyı bılır gıbıme gelıyo neyse artık bakıcaz bılen arkadaslarda yazarsa sevınırız
sl_yayu
16 Haziran 2014, 23:56
Arkadaslar 1 senedir sl 150 kullanıyorum. Çok memnunum ancak biraz daha büyük modele geçeceğim için satmaya niyetim var. Bilginize 10 binde kazasız bakımlı ekstralı. Aktif kullanıyorum14 lt benzin ile 485 km gibi rekor yaptm . Arada sıkıştırmama rağmen. Şehir içi ideal
tosbaaa
17 Haziran 2014, 00:08
valla sımdıye kadar baya bı arastırdık okumadıgımız forum motorla ılgılı yazı kalmadı barız bı problem duymadık ama bakalım nasıl cıkacak cevp veren arkadaslar tekrar tesekkurler...
rashka
08 Temmuz 2014, 20:04
Bir arkadaş söyledi bu motor çok iyiymiş :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-keeway-kazasi-yok-hatasiz-baslangic-chopper-i-170689579/detay/
Kendi motorum diye demiyorum kazası yoktur, bakımları tamdır ve KM'de 0,13 TL yakıyor yani bir depoyla 550-600km gidiyorum, tabi benim yolum 30km ve tem üzeri olduğundan şehir içi trafiğe girmeden hallediyorum ulaşımımı.
Akbille aktarma yapıyorsanız eğer ve 500t'ye binmiyorsanız, toplu taşımadan daha ekonomik :)
hsnbyn
10 Temmuz 2014, 01:54
Merhaba arkadalar. uygun fiyata keeway superlight buldum. fakat motor atılması gerekli olabilirmiş. sizce yaklaşık ne kadar bi masrafı olur
FKLowRide
20 Temmuz 2014, 11:35
O motoru bi ustaya göster derim ben 90da anca titriyo benimki Eğer 70de vibrasyon oluyosa vardır kesin bi sıkıntı
muratsivas
11 Ağustos 2014, 18:05
s.a arkadaşlar bu sitede yeniyim ve 150cc superlight kullanıcısıyım benim sorunum arka kampana kapagı kırıldı daha öncede arkadaşların başina gelmiş forumda resimleri yayınlanmıştı ama cözümleri nasıl oldu bilmiyorum bu parcayı bulamıyorum bu parcayı nasıl elde edebilirim yada nasıl birşey yaparım disk taktırdım ama disk tam anlamıyla olmadı onun için kampana kapagını arıyorum yardımcı olabilecek arkadaşların yardımını bekliyorum şimdiden tşk ederim 0542 268 48 58 ismim murat inşallah bi dönüş yapan olur
Ahmetkner
25 Ağustos 2014, 17:38
yaa bende 150cc keeway super light ile başlamayı düşünüyorum ama.. :\ yeterli param ve güvenim yok bu motorların hala sıfırları üretiliyo mu ?
ookkaayy
03 Eylül 2014, 22:36
Kardes kuba uretiyo artik sifirini
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------
Kuba superlight 200 motorum var arka disliyi kuculttursem nasil olur sizce arkadaslar daha once yapan varmi genelde uzun yol gidiyorum hafta sonlari denize oraya buraya en az 50 kmlik en cok 150 km lik yol gidip geliyorum 80 le gitmekten cok sikildim en azindan 100 u goreyim hem yakitida azalir diye dusunuyorum artciyla 18-20 kr arasi yakiyo
ercan_wrc
09 Eylül 2014, 02:35
Arkadaşlar merhaba motorumu satıyorum ilgilenen olursa. motor ile ilgili herşey ilanda yazıyor. sahibinden ilan no : 178682660
metechopper
13 Eylül 2014, 11:03
Merhaba arkadaslar bende kuba superlight 150 aldim fakat kalkarken debriajı biraktigimda hafif bir gıır sesi geliyor ve otobanda 4. Viteste gir gir gir gir ses gelio sol taraftan sanki cangir cungur bisi vuruyor biyerlere neden ? Gazı biraktigimdada çin çin diye ses cikiyor kafama takilan bunlar tesekkurler
ookkaayy
27 Eylül 2014, 14:52
Merhaba arkadaslar kuba 200 cc superlight motorumun on dislisini 15 den 17 ye cikardim
Tek kisi ile 17 t=eger kullandigin bolge duzlukse hic bekleme yokusluk ama idare edrim diyosan olabilir yokusta kalkislarda biraz kasar sadece
İki kisi ile 17 t= eger kullandiginiz bolge yokuslu ise kesinlikle onermiyorum 16 olabilir ama kullandiginiz bolge genel olarak duzlukse olabilir ama yine 16 yi oneririm cunki 17 de yokuslu bi yerde durdugunuzda kalkista zorlanabilirsiniz ben su an iki kisi kullaniyorum artcimla yani corluda oturuyorum duzluk bi yer memnunmuyum keske 16 olsaydim diyorum 15 tl ye aldim 17 yi ama gidip 16 al degistir vaktim yok yoksa gider 16 yaparim ha 17 cokmu kotu hayir idare ediyo yakiz olarak 4 ltre ile 90 km gidiyodum artci ile simdi 110 km gidiyorum artci ile soz hiz degismedi motorun gucu yetmedigi icin son hizi gormuyo ama 80 le titreye titreye gitmekten kurtuldum 90-100 arasi gidiyorum 100 gecemedim 15 de 100 u geciyodu 110 yapiyodu zorlayinca yani 16 olsa 110 u zorlamadan yapicak demekki ama 110 u gecicegini sanmiyorum devir olarak 6000 devirde 80 di simdi 5000 devirde 80 benden bu kadar su kadar bilgiyi degistirmeden once cok aradim bulamadim ben paylasayim bari hadi iyi gunler.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO