Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
nedd
12 Haziran 2009, 01:47
Yoldan toplucaz artık ortak :cherry:
kösedereli
12 Haziran 2009, 11:14
arkadaşlar selam 13,06,2009 tarihinde sl 150 ler karaburuna tura çıkıyoruz saat 15.00 de yer eski izmir pazar yeri taksi durağının oradan hareket edilecek ilgilenenler gelmek isteyenler lütfen cvbınızı yazınız ben orada beklicem.. eski izmirli bi arkadaş var zihrap onada duyurulur..ve gelmek isteyenler 05556923500 nolu telden ulaşsın
kösedereli
12 Haziran 2009, 18:27
Kimse gelmiyomu arkadaşlar cvp yazmadınız..
kösedereli
15 Haziran 2009, 14:14
arkadaşlar nedd le olan karaburun gezintimizi gerçekleştirdik süperdi fotoları en kısa zamanda eklicem süper bir gezinti oldu... 2 kişdik ve mümkünse artık çoğalarak gurubumuzu kurmalıyız.. bedthebone sende laztik sorununu hallet ileriki zamanda senide aramızda görmek istiyoruz ve diğer arkadaşlar lütfen dikkat edlim ve toplanalım inanın çok güzel anlar ve gezintiler bizi bekliyo.. karaburunlu seninin yanına geldik karaburuna ama sen yoktun seni sorduk orada kimse tanımadı açık adres veririsen isimde söylersen bir dahaki gezide seni tekrar ziyaret edelim ...zihrap sende nerelerdesin senide aramızda görmek istiyoruz..
baDtoTheBone
21 Haziran 2009, 16:25
Bu senede kaldık emi artık seneye gideriz feste
offff offffff:pr::pr::pr::pale::pale:
nedd
22 Haziran 2009, 00:29
Bu sene kendi çapımızda, festivalimizi de kendimiz yapıcaz. Artık Foçaya gitme festivali mi olur Karaburun üzerinden Çeşmeye akma festivali mi olur belli olmaz ama bu sefer şeytanın bacağını kırıp motorları en azından üçleyelim.
Olcan138
22 Haziran 2009, 10:16
Lastik takan, çıkaran, değiştiren kimler vardır? Lastik için önerileriniz, tesbitleriniz nelerdir?
baDtoTheBone
23 Haziran 2009, 23:38
biraz tecrrübeliym bu konuda motoru dewamlı parçaladığm için:)
sorunu daha net bilsem aslında daha çok yardımcı olurdum mesela motorunu yeni alan ve kullanan arkadaşlara şöylebi tavsiyem olur tekerlekler dublex ama hangi akla hizmetse şambirel takılmış dublex tekerlek sibobuyla tekerlek dublexe çevrilebilir.
Olcan138
24 Haziran 2009, 20:54
Lastiklerim tubeless, yapalı bir hayli oldu, ama anlam veremediğim bir inme durumu var sürekli, Buz motor da, herhangi bir servis de sorun bulamıyor lastikte...:silent: Kısa süreli çözümlerden, şundan bundansa yeni bir tane alıp takmak da mantıklı geliyor. Kullandığınız, bildiğiniz, memnun olduğunuz bir şeyler varsa, önerilere açığım..
baDtoTheBone
24 Haziran 2009, 21:55
Eğer inmeyi siboptan yapmıyorsa lastğin yanaklarında belli belrsiz oluşan ufak çatlaklardan kaçırma yapabilr benm tavsiyem yeni tekerler alıcaksan en azından diğernden bi numara büyük olsun
mesela orjinali 130/90/15 yeni alıcağan 140/80/15 daha geniş olduğunda yolu iyi kavrar
nf500
24 Haziran 2009, 23:49
Lastik takan, çıkaran, değiştiren kimler vardır? Lastik için önerileriniz, tesbitleriniz nelerdir?
ben şemriyel yada bizim deyimimzle şemrelli kullanıom gayette ii gidio
nedd
25 Haziran 2009, 11:27
Ben de lastikleri dublex e dönüştürmeyi düşünüyodum ama sağlıklı olmuyasa hiç girmiyeyim o zaman o işe int.den lastik fiyatlarına baktım dunlop 130/90/15 200 tl civarı.
deggial
25 Haziran 2009, 19:00
Herkese merhabalar. sl150 motorumu bıraktığım yerde, sanırım çalmak için bir hayli oynamışlar ve (nasıl becermişlerse) ayak marşını, karterin altına sıkıştırmışlar. Neyse yükledik, bir ustaya götürdük. Orada bir gördük ki karter bloğu çatlamış. Çıkan masraf:
Sağ karter bloğu + sol karter bloğu + conta takımı + marş mili sabitleyici = 530 lira.
Tabii ki yağ masrafı ve işçilik hariç. Anlayacağınız kafadan 700 lira. :pale:
Bu parçaları daha ucuza temin etme şansımız var mı? Ya da bildiğiniz çıkma keeway parçası satan bir yer/kişi var mı?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...[COLOR="Silver"]
cancagliyan
27 Haziran 2009, 18:53
Bence en mantıklı yapılacak şey kazalı bir tane motosiklet ayarlayıp parçaları ondan temin etmen.İzmir kahramanlarda Ahmet Kazak ustada kazalı sl 150 vardı istersen bi sor belki parça olarak satılıyor olabilir.
zihni05
30 Haziran 2009, 15:11
İlan Ayrıntıları Sahibinden.com'da yardımcı olacağım ilgilenen arkadaşlara... İlan No :#14439650
kösedereli
30 Haziran 2009, 17:58
selaaam chopper cılar sl 150 ciler artçı sissy bar üretmeye başladım kendi motoruma yaptım çok orjinal ve sağlam oldu hafta sonu tura çıktım herşeyimi bağladım ona isteyen arkadaşlar olursa üretimini yapıcam foto koyucam yakında oradanda bakarsınız... acaba bu iş olurmu sizcede...?
nf500
01 Temmuz 2009, 00:13
arkadaşlar ben akü bitti die aküyü yeniledim ama galiba motor sarj etmio başına gelen varsa bi yardımcı olsun bana
ne dersiniz ??
facia42
01 Temmuz 2009, 00:57
arkadaşlar ben akü bitti die aküyü yeniledim ama galiba motor sarj etmio başına gelen varsa bi yardımcı olsun bana
ne dersiniz ??
bende öyle düşündüğüm bişey geldi başıma,sabahları çalıştıramıyodum çok zor çeviriyodu marşı. aküyü yeniledim 9 amper aldım şimdi fıstık gibi oldu:)
nedd
01 Temmuz 2009, 10:56
Konjektörden olabilir bende de 7 amper vardı epeydir kullanıyordum sonradan benimki de basmamaya başladı yeni akü aldım ama sorun geçmedi en son konjektörü değiştirdik. Senin de problem orda olabilir. Şarjını ölçtür ortaya çıkar o zaman.
Ayrıca kösederelinin yaptığı sisybarı gördüm gayet güzel olmuş.
kösedereli
01 Temmuz 2009, 11:00
Konjektörden olabilir bende de 7 amper vardı epeydir kullanıyordum sonradan benimki de basmamaya başladı yeni akü aldım ama sorun geçmedi en son konjektörü değiştirdik. Senin de problem orda olabilir. Şarjını ölçtür ortaya çıkar o zaman.
Ayrıca kösederelinin yaptığı sisybarı gördüm gayet güzel olmuş.
eyvallah nedd.. isteyen herkeze yaparım .. nikelajlı veyaa siyah boyalı karar sizin :)
facia42
01 Temmuz 2009, 18:24
arkadaşlar çok acil bir sorum var... bizim motorların ön ve arka dişlilerin sayısı kaç acaba? orjinal dişlilerin diş sayısı??
baDtoTheBone
01 Temmuz 2009, 22:41
slm izmir club resmen olmasada kurulmuştur dün akşam bornova küçük parkta 3 tane çayla açılışı yaptk:D
nedd
kösedereli
ve ben
facia42
01 Temmuz 2009, 22:41
bilgisi olan lütfen cwp versin
volkantuna
02 Temmuz 2009, 08:45
selaaam chopper cılar sl 150 ciler artçı sissy bar üretmeye başladım kendi motoruma yaptım çok orjinal ve sağlam oldu hafta sonu tura çıktım herşeyimi bağladım ona isteyen arkadaşlar olursa üretimini yapıcam foto koyucam yakında oradanda bakarsınız... acaba bu iş olurmu sizcede...?
kardeş resimleri görelim beğenirsem bende sipariş veririm.
kösedereli
02 Temmuz 2009, 16:46
kardeş resimleri görelim beğenirsem bende sipariş veririm.
yakında koycam kardeş..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:35 PM ----------
slm izmir club resmen olmasada kurulmuştur dün akşam bornova küçük parkta 3 tane çayla açılışı yaptk:D
nedd
kösedereli
ve ben
devamı gelir inşallah badtothebone.... ve arkadaşlar lütfen duyarlı olalım club kurduk sayılır ve çabalıyoruz izmirli ve diğer illerden bize katılmak isteyen arkadaşlar lütfen duyarlı olalım ve bir club altında toplanıp gezilerimizi turlarımızı ve şenliklerimizi birlikte gidelim.. motorla illa işe veya bakkala çakkala gitmek için kullanmayalım ve bu motor hayatını yaşıyosan o hayatla bütünleşmelisin lütfen arkadaşlar tekrar söylüyorum club ve gurubumuzu kurmak isitiyoruz desteklerinizi ve samimi dostluğunuzu bekliyoruz
BADTOTHEBONE buluşma gününü ve turlarımızın hangi gün olacağını burada belirtmeni istiyorum konuştuğumuz gibi...
baDtoTheBone
02 Temmuz 2009, 17:46
Saymanımızın da dediği gibi:):mrgreen:
grubu kurduk ve nasip olursa çok güsel şeyler yapıcaz
Her çarşamba saat 21:00 de bornova küçük parktaki ufak alanda toplanıyoruz
Hiç bir şeklde maddi bi zorunluluk yok yani diğer clubler gibi giriş parası şudur budur yok
Keeway sl olan herkez katılabilir.
Yolda gördüğüm her Sl 'in önünü kesip gruba dahil ediyorum inşallah yakın zamanda bizde büyük bi çoğunluk olup yollara düşeriz.
saygılar...
bocurt
03 Temmuz 2009, 15:48
Merhaba,
2006 model, Mayıs 2007 trafik çıkışlı 3300 KM de Superlight' ımı satıyorum.
Motorun ilk sahibiyim.
Lastikleri tubeless yaptırdım, buji Japon NGK ile değişti .
Özel deri 2 parça chopper koltuk yapıldı. Smoke Head Sissy bar taktırdım.
Eksoz açtırıldı , mükemmel bir eksoz sesi var. Ayrıca deri püsküllü elcikleri var aksesuar olarak. Ön camı ve orjinal koltuğu da duruyor. Kışın daima kapalı garajda muhafaza edildi. Düşmesi kalkması olmayan, sorunsuz temiz bir makina.:cat:
Binmeye vakit bulamadığım için satıyorum. Fiyat: 2000TL
facia42
04 Temmuz 2009, 15:38
Benim için şu an motosikletnet bitmiştir.... Kaç aydır doğru düzgün bir şekilde hiç kimseden bilgi alamadım motorumla ilgili.. Ya kimse bi yerine takmıyo yada kutuplaşma gibi bişey olmuş... Sakın demeyin herkese hoşgörülü davranıyoruz vs...vs...vs.. Bilgi almak isteyenlere çoğunlukla herşeyi izza ederek anlattım.. Ama kimseden bu şekilde yaklaşım göremedim... Bu forum sadece gezi organizasyonu yapmak için kurulmadı.. Hadi bakalım herkes kendi tavasında kavrulsun artık.. Admin'ler de bu yazıyı okuduklarında benim üyeliğimi silsin ve şikayetimi bir kenara not etsin..yine de bana yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara minnettarım. Inş tekeriniz hep düz basar,allah kimseyi bu tutku yüzünden cezalandırmaz ümit ediyorum.. Artık anca yollarda görüşmek üzere..hoşçakalın.
Keeway SL
05 Temmuz 2009, 17:13
Merhaba millet. Ben Venezüella'dan çektiklerinden, web sitenizin gibi, ama bir şey anlamıyorum ve google çevirmen bana yardımcı oldu. Bir blog Keeway Superlight adı var:
http://keewaysuperlight.blogspot.com/
Benim size çok faydalı (çevirmen kullanarak) bulmak umuyoruz. Selamlar
baDtoTheBone
05 Temmuz 2009, 17:17
Benim için şu an motosikletnet bitmiştir.... Kaç aydır doğru düzgün bir şekilde hiç kimseden bilgi alamadım motorumla ilgili.. Ya kimse bi yerine takmıyo yada kutuplaşma gibi bişey olmuş... Sakın demeyin herkese hoşgörülü davranıyoruz vs...vs...vs.. Bilgi almak isteyenlere çoğunlukla herşeyi izza ederek anlattım.. Ama kimseden bu şekilde yaklaşım göremedim... Bu forum sadece gezi organizasyonu yapmak için kurulmadı.. Hadi bakalım herkes kendi tavasında kavrulsun artık.. Admin'ler de bu yazıyı okuduklarında benim üyeliğimi silsin ve şikayetimi bir kenara not etsin..yine de bana yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara minnettarım. Inş tekeriniz hep düz basar,allah kimseyi bu tutku yüzünden cezalandırmaz ümit ediyorum.. Artık anca yollarda görüşmek üzere..hoşçakalın.
adam kızmış:silent:
Gültekin
12 Temmuz 2009, 17:41
Bugün başlığın doğum günü. :P
4. yılını doldurdu, 5. yaşına girdi abileri. :mrgreen:
coolfreedom2
23 Temmuz 2009, 06:22
mrb tüm motorcu arkadaşlar....ben inşallah nasip olursa 2.el keeway sl 150 ya da regal raptor 250 den birini alıcam...elimde yaklaşık 1700 tl kadar var...aklımdaki soru işareti 1000 tl daha borca girip regal raptor 250 mi alayım yoksa 1000 tl borca girmektense keeway sl 150 beni idare eder mi? samimiyetinize güvenerek yorumlarınızı bekliyorum lütfen zahmet olmazsa
zihni05
23 Temmuz 2009, 09:38
Regale göre çook daha yakışıklı ve sağlam hocam SL forumları oku göreceksin ve bir bilene danış ;)
http://www.sahibinden.com/custom_chopper_radikal_keeway_super_light-70WQQaXQQ14439650WQQpXQQdisplayitem
Bi bak derim fiyatta anlaşırız ;) eyvallah
devilincarna
23 Temmuz 2009, 10:25
selamlar, dün motoru bağladığım yerde devirmişler, sağ arka ayaklığın bağlı olduğu döküm parça kırılmış, kaynak tutarmı bunu, yada yeni parça ne kadardır?
duvpuduv
24 Temmuz 2009, 08:16
herkese merhaba. 2 gün önce 2.el sl 150 aldım :) kafama takılan konu yakıt musluğu. hangi durumda hangi pozisyonda olması gerekiyor? eski sahibine sordum, o da pek bilmiyor. ben hiç ellemedim diyor. internetten kitapçığına baktım, sürüş pozisyonunda musluk yukarı doğru, motor stop durumunda musluk aşağı doğru olmalı yazıyor. ama motoru aldığımda musluk zaten aşağı doğruydu!
bir başka sorum da kitapçığında bakım periyotlarını göremedim. kaç kilometrede bir servise götürüyorsunuz motorlarınızı? şimdiden herkese teşekkürler.
nahzuvay
24 Temmuz 2009, 11:27
herkese merhaba. 2 gün önce 2.el sl 150 aldım :) kafama takılan konu yakıt musluğu. hangi durumda hangi pozisyonda olması gerekiyor? eski sahibine sordum, o da pek bilmiyor. ben hiç ellemedim diyor. internetten kitapçığına baktım, sürüş pozisyonunda musluk yukarı doğru, motor stop durumunda musluk aşağı doğru olmalı yazıyor. ama motoru aldığımda musluk zaten aşağı doğruydu!
bir başka sorum da kitapçığında bakım periyotlarını göremedim. kaç kilometrede bir servise götürüyorsunuz motorlarınızı? şimdiden herkese teşekkürler.
kardeşim öncelikle hayırlu ugurlu olsun kazasız keyifli sürüşler,
musluk altta olunca acık üstte olunca kapalı ama bnce kısın motoru kaldıracam demiyosan, 1 ay boyunca hiç çalıştırmayacam demiyosan muslugun yerini oynamana gerek yok :) bakımlar içinde fazla bi ayrıntıya gerek yok özellikle debriyaj balatasına vites gecişlerindeki seslerden yola cıkarak dikkat et. 1000-1500 km arasında yag değişimini ihmal etme eger yagı kendin degil motorcuya degiştirtiyosan rica et ustaya: usta bi tur at biyerinde bişey varmı diye. bunları kendin yapıosan 5000 km de bir debriyaj teli balatsı, fren balatası akü sarjı, gaz teline falan baktır yeter kardeşim. superlight öyle zırt bırt sorun veren makina degil zaten.
keyifli sürüşler...
duvpuduv
24 Temmuz 2009, 19:35
teşekkür ederim. bir de lastik basınçlarını sormayı unuttum. ne kadar basmamız gerekir?
Olcan138
24 Temmuz 2009, 23:52
Musluğun açıklık/kapalılık durumu alt-üst olamaz, zira 3 kademeli musluk, kontrol etmem bir bakmam lazım yine de ama, hatırladığım kadarıyla, ucu yukarıyı gösterirken açık, altı gösterirken yedek depo, yana bakarken kapalıydı musluk. (Kapalı durumunun yan olduğundan eminim, diğerini doğrulamam lazım.) Zaten tam dolu, yarım dolu..vb gibi işaretler vardır musluğun üstünde durumu gösteren.
Mythic
29 Temmuz 2009, 10:24
Merhaba arkadaşlar..
Yazılanların çoğunu okudum ve ilk vitesli motorum olarak sl150 almayı planlıyorum. Daha önce birkaç ay kadar scooter kullanmıştım..
Anladığım kadarı ile çin malı vb. motorlarun ömrü çok uzun olmuyor, bu nedenle mümkün olduğunca düşük kmde ve makul fiyatlı :) bir sl150 arıyorum. Birkaç gündür ilanlara bakıyorum fakat alırken satıcıya nasıl güvenmeliyim, motoru kime göstermeliyim tavsiyeleriniz nelerdir..
Ayrıca motorunu satan arkadaş varsa görüşelim.
teşekkürler
nahzuvay
29 Temmuz 2009, 20:25
Merhaba arkadaşlar..
Yazılanların çoğunu okudum ve ilk vitesli motorum olarak sl150 almayı planlıyorum. Daha önce birkaç ay kadar scooter kullanmıştım..
Anladığım kadarı ile çin malı vb. motorlarun ömrü çok uzun olmuyor, bu nedenle mümkün olduğunca düşük kmde ve makul fiyatlı :) bir sl150 arıyorum. Birkaç gündür ilanlara bakıyorum fakat alırken satıcıya nasıl güvenmeliyim, motoru kime göstermeliyim tavsiyeleriniz nelerdir..
Ayrıca motorunu satan arkadaş varsa görüşelim.
teşekkürler
satmak isteyen bi iki arkadas vardı, 20000 km nin altında olması ii olur ancak temiz kullanılmış bi yüksek km li de olabilir. istanbuldaysan üsküdarda ki FERHAT ustadan daha ii anlayan bi usta bilmiyorum. şimdiden hayırlı olsun
acemi34
30 Temmuz 2009, 00:08
merhaba arkadaşlar ben vitesli bir motor almayı düşünüyorum elimde yaklaşık 1800 lira para var internetten bütün bu fiyattaki motorlara baktım jınluna da baktım ve diğer çin malı motorlar ama keewayı gördüm bana çok sağlam ve kullanışlı bir motor gibi geldi ama siz kullananlardan bir yorum almak istedim ve de ben büyük bir motor almak istiyorum boyuM 1,80 rahat kullanabileceğim bir şey istiyorum o yüzden sizden keeway konusunda bilgi ve tavsiye istiyorum.
şimdiden teşekkürler...
nahzuvay
31 Temmuz 2009, 04:27
merhaba arkadaşlar ben vitesli bir motor almayı düşünüyorum elimde yaklaşık 1800 lira para var internetten bütün bu fiyattaki motorlara baktım jınluna da baktım ve diğer çin malı motorlar ama keewayı gördüm bana çok sağlam ve kullanışlı bir motor gibi geldi ama siz kullananlardan bir yorum almak istedim ve de ben büyük bir motor almak istiyorum boyuM 1,80 rahat kullanabileceğim bir şey istiyorum o yüzden sizden keeway konusunda bilgi ve tavsiye istiyorum.
şimdiden teşekkürler...
kardeşim bu topicte aradıgın tüm soruların cevapları var, okudukca öğrenebilirsin. bn 1,5 yıl kullandım bakımını düzgün yaptıktan sonra gayet güzel bir makina. ama motoru almadan önce ekipmanlarını almayı ihmal etme...
Mythic
31 Temmuz 2009, 10:31
satmak isteyen bi iki arkadas vardı, 20000 km nin altında olması ii olur ancak temiz kullanılmış bi yüksek km li de olabilir. istanbuldaysan üsküdarda ki FERHAT ustadan daha ii anlayan bi usta bilmiyorum. şimdiden hayırlı olsun
teşekkürler
ferhat ustanın adresini verebilir misin? ve mümkünse google earth kordinatları :cherry:
nahzuvay
31 Temmuz 2009, 17:02
teşekkürler
ferhat ustanın adresini verebilir misin? ve mümkünse google earth kordinatları :cherry:
valla p kadar içli dışlı deilim netle ama üsküdar iskeleden içeri dogru giderken verig dairesi var onun önüne geldigin zaman motorcu ferhat usta diyince gösteriolar bende öyle bulmustum:cherry:
kelon
06 Ağustos 2009, 14:05
merhabalar ben sl alıyorum da acaba ben bunla tekirdağa gibi yere gidebilirmiyim dayanırmı çok masraf çıarırmı masrafı ne olur yakıt ne yakarr birde motoru ii olduğunu nasıl anlarım yardımlarınız bekliyorum
nahzuvay
06 Ağustos 2009, 20:04
merhabalar ben sl alıyorum da acaba ben bunla tekirdağa gibi yere gidebilirmiyim dayanırmı çok masraf çıarırmı masrafı ne olur yakıt ne yakarr birde motoru ii olduğunu nasıl anlarım yardımlarınız bekliyorum
vira bismilah, kardeş hayırlı olsunda birz damdan iner gibi olmus :cherry::cherry: neyse hayyırlı ugurlu olsun kazasız binesin, tekirdagademişsin de nereden cıkacagını söylememişsin.bak topici biraz oku uzun yol yapan cok insan var. istanbuldan gideceksen rahat gidersin bn gitmiştim şahsen :D
kelon
07 Ağustos 2009, 08:36
günaydın değerli motorsiklet kullanıcıları!!!!!!!
ve bugün gittim aldım öle bir içime yattıki şimdi sisbar cam eksiği var onu taktırcam
bakımlarınıda yenıletiyim birde istanbul motorun muş keewayy ordan ıçıme ısındı bırazz
kelon
07 Ağustos 2009, 14:04
şans bugün işe gelirken yağmur yağıyordu kaydım motorsikletle daha doğrsuu kaza olmuş ilerde adam da dur dur dedi heralde bişey var be de frene basınca dştüm allahtan dzliğim varmış yoksa azdaa bacak gıdıyorduu.. Beternden sakladı verilmişs sadakam vardı bu bnm ikinci kazan daha önce honda activa su dağıtımı yaparken arabın camına girmiştim üzün yarıldı dikiş içinde şimdi biraz biraz geççek işallah
kartal_07
07 Ağustos 2009, 23:27
Arkadaşlar bugünden itibaren ,keeway superlight 150 motorumla aranıza katılıyorum, yer varmı:cherry: 2. el temizinden aldım bir tane. Burada ki yazılanları baştan sona kadar okuyamadım. Zaman buldukça okurum herhalde.
Bir sorum olacak arkadaşlar, bu yan taraftaki kapaklar çıkıyomuş bildiğim kadarıyla, nasıl bir çözüm bulabiliriz? bir de Ankara da olan arkadaşlar keeway'lerini hangi servise götürüyor? tavsiyeniz varmı?
harita01
08 Ağustos 2009, 13:43
arkadaşlar bı sorum olacak benim motorsıkletın keeway sl ye başka hangı tur ve kullanışlı koltuklar oluyor bılen var mı ?? bıraz yol yaptıgımda cok ağrıtıyor daha rahat bırsey bulursam taktıracam..
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO