Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
arasad
19 Nisan 2009, 14:43
Aynen benimde 1 ay oldu bende memnunum ufak sorunlar çıkarsada =) Ben şu castrol yağı 3,4 benzinlik gezdim ama bulamadım.. Shel marka alsam olur mu 10/40 sentetik??
.
yavuz selçuk
20 Nisan 2009, 00:32
videoyu salla ya
bende de aynı rengi var yanlız 2005 modeli motor gayet sorunsuz ve ii durumda..
yanlız bu video da kı arkardas ya acemi yada onun motorunda bi sorun olsa gerek :) görünüşe göre 90ı zor gecıodur :D
ben kendi msuperlight ımda debriyaj balatalarını Yamaha YBR balatası ile deiştirdim ve zincir ön dişlisini 1 diş eksilttim yani 17 diş diil 16lı dişli taktırdım.. su an motor acaip suratli yaklasık 130 u görüo hiç zorlanmadan ayrıca acaip şekilde de seri hale geldi..
yorum da bu
İzmirde bulunana arkadaşlarım eğer sizde istersensiz şehir dışı veya şehir dışı geziler düzenleyebilriz ilgilenen arkadaşlarım yazarlarsa sevinirim.
saygılarımla...
Ben varım. Yeri ve zamanı söyle yeter :)
Hem senin yeni makinayı da görmüş oluruz.
baDtoTheBone
20 Nisan 2009, 19:45
Ben varım. Yeri ve zamanı söyle yeter :)
Hem senin yeni makinayı da görmüş oluruz.
eywallah kardeşim zaten senle benden başka izmirli yok gibi :P:P
msni veryim ordan haberleşiriz bigg_boss_86@hotmail.com
saygılar...
arasad
20 Nisan 2009, 21:54
ben kendi msuperlight ımda debriyaj balatalarını Yamaha YBR balatası ile deiştirdim ve zincir ön dişlisini 1 diş eksilttim yani 17 diş diil 16lı dişli taktırdım.. su an motor acaip suratli yaklasık 130 u görüo hiç zorlanmadan ayrıca acaip şekilde de seri hale geldi..
yorum da bu
Bu ne kadara maal oldu acaba?? :)
.
fakay1903
20 Nisan 2009, 22:16
arkadaşlar keeway Super Light 150 da yedek parça konusunda sıkıntı yaşıyorum temin edebilecegim adres verebilirmisiniz
zebby
20 Nisan 2009, 23:28
arkadaşlar keeway Super Light 150 da yedek parça konusunda sıkıntı yaşıyorum temin edebilecegim adres verebilirmisiniz
hangi parçayı arıyorsun?
facia42
21 Nisan 2009, 00:03
videoyu salla ya
bende de aynı rengi var yanlız 2005 modeli motor gayet sorunsuz ve ii durumda..
yanlız bu video da kı arkardas ya acemi yada onun motorunda bi sorun olsa gerek :) görünüşe göre 90ı zor gecıodur :D
yorum da bu
abicim bu yazdığın videodaki yorum mu? yoksa senin kendi motoruna yaptırdıkların mı?? benimkinde bi sorun var anlayamadım 120yi görüyodum artık 100 yapıyo en fazla,karbüratör falan ne bulursam temizletcem artık yapcak bişey kalmadı hava filtresini falan deiştirdim bi etki etmedi. şu balata işi nasıl oldu?? ön dişliyi eksiltmen işe yaradımı gerçektende??
yavuz selçuk
22 Nisan 2009, 14:36
yok kanka bu youtube daki yorum motorcuya sordum aslı yok dedi ama bi sor sen genede istersen olabilir yani bence mantıklı dişli eksiltmek
facia42
23 Nisan 2009, 00:32
hmmm anladım yok orjinal dursn benimki:)
arasad
23 Nisan 2009, 02:28
Dişliyi nerde eksilttiniz bende eksilltirmek istiyorum da?? :)
facia42
23 Nisan 2009, 13:21
kimse eksiltmemiş arkadaşım bi videoda yapıylan yorumlarda yazıyomuş dişli eksiltip 130 yaptığı
arasad
24 Nisan 2009, 00:06
Pardon o zaman.. Bi araştırıyım o zaman bulursam burda paylaşırım.
muratusakli
26 Nisan 2009, 23:15
Selam arkadaşlar benım makınede flasör sorunu var galıba sınyaller arasıra yanmıyor, ıstanbulda avrupa yakasında nerden temın edebılırım. Bırde sl cı arkadaşların toplandığı bır yer var mı ıstanbul ıcınde bılgısı olanlardan yardım ıstıyorumm..:cat:
Arkadaşlar bır öncekı yazıda sl cı arkadaşların derken motorcu arkadaşların toplandığı takıldığı bır mekan sormak ıstemıştım sl cı dıyerek ayrım olmuş gıbı hıssettığım ıcın duzeltıyım dedım..:cat:
facia42
27 Nisan 2009, 10:59
cıkk bilgim yok...
nigdeli48
27 Nisan 2009, 14:28
arkadaslar 150 cc hakkinda bana bilgi verebilirmisiniz.
yorumlara gore biraz titresim ve max hizi dusukmus.
kullanan arkadaslar bilgi verebilirmi.
arasad
27 Nisan 2009, 19:21
arkadaslar 150 cc hakkinda bana bilgi verebilirmisiniz.
yorumlara gore biraz titresim ve max hizi dusukmus.
kullanan arkadaslar bilgi verebilirmi.
Fiyat olarak bundan iyisini alamayız heralde diye düşünerek her 5 kullanımdan sonra yıldız tornavida ve ingiliz anahtarını elime alıp 15 dakka heryerini sıkıyorum. Onun dışında güzel sorun yok :cat:
.
facia42
27 Nisan 2009, 19:34
yok haftada 1 yap yeterli. dediği gibi parasına göreçok iyi bi motor. benimki 90dan sonra belli ediyo titreşimi herkesinki farklıymş
nigdeli48
27 Nisan 2009, 19:36
yani titresim yuzunden mi vidalar gevsiyor?
o kadar varmi titresim
ya ben bu kadar oldugunu tahmin etmiyordum.
ornegin 100 km hizda surucuyu yormadan ve fazla titremeden yol aliyorsa bence iyidir.
muratusakli
27 Nisan 2009, 21:34
100 km de tıtresım oluyor yanı ıster ıstemez azcık yorar ınsanı ama herşeye rağmen ben motorumu sevıyorum çok keyıflıı..
fakay1903
27 Nisan 2009, 22:02
Arkadaşlar ben 120 yi bir defa gördüm fakat birdaha denemem 80 bu makina için ideal bir hız olduğuna inanıyorum titreşim hat safadaydı ama motoru severek aldım ve kullanıyorum ben memnunum servis agı biraz gelimemiş ama duydugum kadarıyla efsane motor sponsor olmuş harley zevkini bu makinada yaşıyorum herkeze iyi sürüşler
nigdeli48
28 Nisan 2009, 00:48
tesekkurler arkadas bu motoru almaya karar verdim ve izmirde bi arkadas buldum satan fakat daha anlasamadik.
insallah anlasiriz ve bende 1 yil aradan sonra motorsiklet sevdama tekrar kavusur ve araniza katilirim.
arkadaslar birde motor icin 7.5 kw motor gucu var gozukuyor.bu 10.5 beygir yapar.
bazi yerlerdede gordum 12.9 ps yaziyor buda ortalama 12.7 12.8 beygir yapar.
ben motorun gercekte kac beygir oldugunu anlayamadim.
bana beygir gucunu ve kac devirde max.
tork gucunu ve kac devirde max
yazabilirmisiniz?
Deli_divane
28 Nisan 2009, 01:39
Arkadaşlar ben bu siteye yeni uye oldum sizden yardım istiyorum ben keeway 150 süper lght almaı düşünüyorum bu morot hakkında siz kullanıcılardan bilgi almak istiyorum benı nu konuda aydınlatırsanız sevinirim şimdiden herkese tşekkur ederım
muratusakli
28 Nisan 2009, 21:28
Arkadaşım eğer sakın şekılde kullanıp keyıfle gezmek ıstıyorsan tavsıye ederım, çunku gucu de keyfı de bellı bır makınadır. Ama dığer cınlılere gore çok daha kalıtelıdır, açıkcası ben çok sevıyorum motorumu ılk motorum benım baslangıc ıcınde çok ıyı bencee.. tek sorun tıtresım oda 80-90 dan sonra fazlalasıyoo..
Sovereign_Kh
28 Nisan 2009, 23:21
Arkadaşlar ben bu siteye yeni uye oldum sizden yardım istiyorum ben keeway 150 süper lght almaı düşünüyorum bu morot hakkında siz kullanıcılardan bilgi almak istiyorum benı nu konuda aydınlatırsanız sevinirim şimdiden herkese tşekkur ederım
Bu motor çinli mi ???
Macar diye biliyorum ama, yorumları okuyunca çok soğudum açıkçası, almaktan vazgeçeceğim galiba... Görüntü 10 üzerinden 9, ama yedek parça 10 üzerinden 4 alır ancak, max hızı az, ve vibrasyon sorunuda varmış dediğinize göre, kimse yanlış anlamasın beni ama hatam varsa lütfen düzeltin, görüntüsü için almak istediğim bir motordu aslında...
facia42
29 Nisan 2009, 00:05
arkadaşım şu titreşim olayını şole anlatıyım. motorun çalıştığını hissediyosun.. bakın 80-80de hiç titremiyor benimki. 90da çookk az. 90dan sonra devir erttığı için titreşimde artıyor ama bu titreşim seni de titretecek bişey değil. motorun çalıştığını biraz daha fazla hissediyosun. 2 kişi 90 90 seyahat edebileceğin bi motor. tam keyif motoru. görsellik süper emin ol. yakıt da çok az.tam binilecek motor..
çin değil bu arada. macar malı.. ben kendim test ettim jinlunla karşılaştırdım. jinlunun şase demirleri bununkinden çok daha ince ve içi boş gibi. bununki kalın ve dolu..
nigdeli48
29 Nisan 2009, 14:41
arkadaslar.
keeway 150 cc superlight satin almaya karar verdim.temiz motoru olupta satmak isteyen arkadaslar varsa goruselim.ancak 1000 tl naktim var geri kalanini taksitle verebilirim.neyse teferruati sonra gorusuruz.
birde benim titresim olayina kafam takildi.eger facia42 nin dedigi gibi ise guzel ama bazi arkadaslarda daha degisik yorumlar yazmis.bu konudada beni aydinlatirsaniz sevinirim.orn beni 90 km sabit hizda uzun yolda fazla titresim olmadan ve yormadan gidiyorsa benim icin tatminkardir.
facia42
29 Nisan 2009, 20:50
eğer sen bunu istiyosan seni üzmez:) yanlız dediğim gibi motordan motora değişiyo titreşim konusu daha dorusu değişiyomuş burda anladık:)
Sovereign_Kh
29 Nisan 2009, 22:11
Facia42 teşekkürler, birde fiyatı ne kadar eder ? Mesela ybr nin fiyatı kolay kolay düşmez ama bu aletin piyasası o kadar iyi değil, birde servisler konusunda biraz anlatır mısın ?
2. el 2 3 yaşında almak istiyorum ne kadar vereyim temizine teşekkürler şimdiden...
facia42
29 Nisan 2009, 22:43
bunu 2. el aldığın fiyata satarsın anca arkadaşm. bak genelde en yüksek 2.200 verilir bu. en düşükte 1.750. daha düşük olanlara bakma yani kimse değerinden düşüğüne satmaz motorunu. anca bi kusurunu bilir ondan dolayı hemen satılsın mantığıyla hareket eder.
benimki satılık mesela ilgilenirsen irtibata geçebiliriz varını yoğunu herşeyini anlatırım sana. satılık ilanı vermedim daha.
ha servis konusu da şöyle: motoruna bakım yaptırmak için servisine götürmen gerekmez. keeway servisi bizim komşu şansıma ben hep ona götürüyorum:) aldığın motorda her hangi bi kusur olmazsa zaten seni parça konusunda üzmez bu makina sağlamdır:)
arasad
29 Nisan 2009, 22:48
2.000-4.000 kmh arasına ve eğer motor temiz ve sorunsuz ise 1.600-1.800 verilir diye düşünüyorum. Bende 2.700kmh de sorunsuz, az pazarlıkla 1.630 a aldım 1 ay önce:)
Bide alırken;
1) Debriyajın,Ön Frenin ve Direksiyonun Sertliğine (Hepsi yumuşak olsun kolay sıkılsın yani:))
2) Motoru bi kullanın kalkışı hareketi nasıl, frenler, elektirik sistemi falan..
Arkadaşlar da ekleyebilirler aklıma gelirse bişeyler eklerim.. :)
.
facia42
29 Nisan 2009, 22:51
ekler için teşekkürler:) hayırlı olsun bu arada arasad
arasad
29 Nisan 2009, 23:50
ekler için teşekkürler:) hayırlı olsun bu arada arasad
Saol 'facia42' :)
Bişeyler sorcam;
1.) 1. viteste kalkarken viteste debriyaj,gaz ayarını her türlü denedim normal kaldırıyorum yani, tam kalkarken zincirden tıkırt diye bi ses geliyor. 2. 3. yada 4. vitese sırayla geçerken de eğer devir düşükse aynı sesi yapıyor. Zincir biraz gevşek olabilir mi ? :)
2.) Bide yüksek devirlerde (7-8) vites yükseltirken debriyajdan elimi çekmeme rağmen gaz veriyorum ama sanki elim debriyajdaymış gibi motor az bağrıyor ve vitesin geçtiğini ufaktan bi hissediyorum sonra hızlanıyor.. Bu normal midir??:)
Cevaplarınız için şimdiden saolun..
.
facia42
30 Nisan 2009, 00:37
dostum bu tııırtt diye ses kronik sorunu bu motorun:)debriyaj balatasını deiştirdinmi geçiyo zincirle ilgisi yok onun. genelde motor sıcakken yapar bu sesi düşük viteslerde. ilk çalıştırdığında kalktığında falan bişey yapmıyo:)
şu sanki geç geçiyomuş gibi olan vites sorunu da sorun değil aslında kafana takma arada yapıyo benimkide ama sorun edilcek biey deil zaten ufaktan bi yapıyo arada:)
arasad
30 Nisan 2009, 00:42
Tamam anladım saolun kafaya takmıcam :)
.
Sovereign_Kh
30 Nisan 2009, 02:09
Bir anda heyecanlandım arkadaşlar
Benimde aşağı yukarı motor için ayırdığım bütçe bu civarlarda. Tek sorunu max speed i yavaş galiba. Çünkü şu andaki mondial cup motorumla, 100 km/h hızla seyahat edebiliyorum, tabiki vibrasyon var. Kadran da 120 gösteriyor ama araba ile denedim 100. Dakat bu motor sanırım bu hızlara ancak ulaşıyor...
facia42
30 Nisan 2009, 15:31
arkadaşm benim mondi 100ukh vardı bundan önce. bende onunla yapıyodum 100-100 yanlız motor yapmak istemiyodu ben yaptırıyodum:) keeway ile farkı şu: sen battı çıktılara girdikten sonra çıkarken mondi ne yapıyo hızını düşürüyo. bunda 2 kişi bile aynı hızda çıkabiliyosun. yani rampalı yollarda sorun çıkarmaz hiç torku güzel motorun. ben şahsen kendi motorumla 2 kişi 115 gördüm. ama 110u geçmedim hiç daha fazla basmadım çünkü motoru yormak ve yakıtı yükseltmekten başka bişey değil bu. 2 kişi90-100 zorlanmadan ve sıkılmadan uzun yola gidebileceğin bi motor.
dreamless
30 Nisan 2009, 15:58
Arkadaşlar merhaba.motorumu satıyorum.sahibinden.com da ilan no:İlan No :#10881953.
tacettin
30 Nisan 2009, 20:46
Herkese Selamlar,
Aranıza yeni katıldım. 2 aylık bir SL sahibiyim. Gaziantep teyim. 31 yaşında, evl ve iki çocuk sahibiyim. Deli çağımızı geçtik, her gencin içindeki motor aşkına yeni kavuştuk. Nediyelm kısmet...
Benim motorda da çekş düşüklüğü var. Birde sinyaller çalışmıyor. Sinyal otomotiği denilen bir parça var ama şu anda ne efsane de nede motomax ta yok. Var olduğunu bildiğiniz bir yer varsa yönlendrebiliseniz çok sevinirim. İyi bir usta buldum yarın onla beraber bakacağız motora... Faydalı olan birşeyler olursa paylaşırım.
Hafta sonu motorla Mersin e gideceğim(350km) bakalım test edeceğiiz...
Sissy bar ile ilgili de birkaç çalışmam var. Burada uygun fiyata yaptırıyorum. Sonlandırınca onlarında fotolarını ve fiyatlarını yazarım. Bu arada hoşunuza giden sissybar fotoları varsa atarsanız onlarıda fiyatlandıralım.
Neyse şimdilik bukadar. Herkese tekrar selamlar,saygılar,
Rüzgarınız bol olsun...
facia42
30 Nisan 2009, 23:52
tacettin abi hoşgeldin.öğrenmek istediğin herşeye yanıt verebilirim bilgim doğrultusunda. bilgilerimizi paylaşalım:)
benim motorun sisybarı ve genel olarak resimleri:)
http://img219.imageshack.us/img219/8760/1000268.jpg (http://img219.imageshack.us/my.php?image=1000268.jpg)
http://img219.imageshack.us/img219/3637/1000273.jpg (http://img219.imageshack.us/my.php?image=1000273.jpg)
http://img219.imageshack.us/img219/1301/1000274.jpg (http://img219.imageshack.us/my.php?image=1000274.jpg)
viper87
01 Mayıs 2009, 01:08
Facia42 arka çamurluğun kırıkmı acaba?
bguclu
01 Mayıs 2009, 11:17
Arkadaşlar öncelikle aranıza yeni katıldım hepinize kazasız belasız sürüşler :)
Ben p.tesi sp 150 alıcam allah nasip ederse ben bakırköyde oturuyorum bana en yakın servis nerde var acaba bilen varmı ? Bide motorun yedek parçası çok zor bulunuyor dediler doğrumu ?
ibolister
01 Mayıs 2009, 13:25
Herkese Selamlar,
Aranıza yeni katıldım. 2 aylık bir SL sahibiyim. Gaziantep teyim. 31 yaşında, evl ve iki çocuk sahibiyim. Deli çağımızı geçtik, her gencin içindeki motor aşkına yeni kavuştuk. Nediyelm kısmet...
Benim motorda da çekş düşüklüğü var. Birde sinyaller çalışmıyor. Sinyal otomotiği denilen bir parça var ama şu anda ne efsane de nede motomax ta yok. Var olduğunu bildiğiniz bir yer varsa yönlendrebiliseniz çok sevinirim. İyi bir usta buldum yarın onla beraber bakacağız motora... Faydalı olan birşeyler olursa paylaşırım.
Hafta sonu motorla Mersin e gideceğim(350km) bakalım test edeceğiiz...
Sissy bar ile ilgili de birkaç çalışmam var. Burada uygun fiyata yaptırıyorum. Sonlandırınca onlarında fotolarını ve fiyatlarını yazarım. Bu arada hoşunuza giden sissybar fotoları varsa atarsanız onlarıda fiyatlandıralım.
Neyse şimdilik bukadar. Herkese tekrar selamlar,saygılar,
Rüzgarınız bol olsun...
abi slmlar .
ben 8 aydır alamadım şu SL 150 yi sen maşallah bir anda alıvermişin . Özelden yazarsan abi sevinirim antepte benim bildiğim 3 tane SL var ve ben bunlardan 2 sinin sahibini tanıyorum . biri krem diğeri siyah sen hankisini aldın veya dışardanmı getirttin .
bende aldığımda turlarız antebi beraber .
Saygılar
facia42
01 Mayıs 2009, 15:32
Facia42 arka çamurluğun kırıkmı acaba?
yok kırık değil hafifce çatlaklar vardı da büyümesin diye alttlarını kestirmiştim
Arkadaşlar öncelikle aranıza yeni katıldım hepinize kazasız belasız sürüşler :)
Ben p.tesi sp 150 alıcam allah nasip ederse ben bakırköyde oturuyorum bana en yakın servis nerde var acaba bilen varmı ? Bide motorun yedek parçası çok zor bulunuyor dediler doğrumu ?
aradınmı her parça kolay bulunur. hele istanbulda ohoooo
double-tt
01 Mayıs 2009, 21:26
[QUOTE=tacettin;1549386]Herkese Selamlar,
Benim motorda da çekş düşüklüğü var. Birde sinyaller çalışmıyor. Sinyal otomotiği denilen bir parça var ama şu anda ne efsane de nede motomax ta yok.]
yandık desene bende geçen hafta aldım aynen sinyaller aldığımdan beri çalışmıyor efsanede fln yoksa yandık desene :pr:
facia motorun güzelmiş bu arada :cat:
muratusakli
01 Mayıs 2009, 22:53
Arkadaslar benım makınede on frenı sıkarken sankı bır yerde takılıyor gıbı çok zorlanıyor aranızda buna benzer bırşey yaşayan varmı bılgı verırsenız sevınırım.:cat:
baDtoTheBone
01 Mayıs 2009, 23:06
Arkadaslar benım makınede on frenı sıkarken sankı bır yerde takılıyor gıbı çok zorlanıyor aranızda buna benzer bırşey yaşayan varmı bılgı verırsenız sevınırım.:cat:
hava yapmış olabilr geçer zamanla
bu arada imirde bulunan arkadaşlar artık sıkıldım size seslenmekten kabak tadı verdiniz:queen::queen::queen: şaka bi yana haziranda şenlikte var gümüldürde oraya gidelm bari ben adam topluyorum izmirde nerde sl görsem hemen bağlıyorum gruba sizde biras hareket gösterin....:farao:
Sovereign_Kh
01 Mayıs 2009, 23:10
1600 liram var, acaba temiz bi sl bulabilirmiyim, yoksa biraz daha bekleyeyim mi arkadaşlar ?
G.BEREKET
01 Mayıs 2009, 23:12
Araştır siteden satanlar oluyor belki indirimli verirler sana benim bildiğim 1800civarı temizler oluyor yani piyasası o civarda.
Sovereign_Kh
01 Mayıs 2009, 23:15
Araştırıyorum, araştırıyorumda, bu aleti kullananlar aşağı yukarı fiyatların ne kadar olduğunu bilir, gereksiz yere fazla para vermek istemem, eğer bu fiyata da düzgün bişey bulamazsam, sl den vazgeçmek durumunda olabilirm...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO