Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
siyahatmaca
08 Mart 2009, 21:35
Motorcu arkadaşlara selam.... Çocukluğumdan beri tutkunu olduğum motosiklete iki kez sahip oldum. Birincisi Yamaha Aerox, ikincisi ise Suziki DR 650 idi. Şimdi ise tarz değiştirip cruiser almayı düşünüyorum. Bir aydan fazla araştırdım, özellikle siteden çok faydalandım bilgi açısından. Jinlun ile Keeway 150 Süperlight arasında kaldım. Ancak hem görünüş hem de makina açısından Keeway 150 Süperlight'ta karar kıldım.
Fakat bu titreşim beni biraz düşündürdü. Gerçi hızı sevmediğim, motoru da asla yormadan kullandığım için sorun olup olmayacağı konusunda, motoru kullanan tecrübeli arkadaşların bilgilerine ihtiyacım var.
Ayrıca rodajını iyi tamamlamış, temiz ve titiz kullanılmış en fazla 12000 kilometre yapmış borçsuz, temiz kağıdı olup satmayı düşünen varsa, 600'ü peşin 1000'ı da kredi kartına 5 taksitle toplam 1600'e talip olurum.
Üsküdar'da oturuyorum. Motoru da Motorcu Serhat Usta'ya göstermek isterim..
Herkese kazasız, belasız, hayırlı ve keyifli sürüşler dilerim
flying hellfish
08 Mart 2009, 22:11
Motor hakkinda genel bilgi edinmek isteyen arkadaslar icin, sahibinden.com'da ilanimda yazdigim yaziyi aynen buraya kopyaliyorum.
Şimdiye kadar yaşadığım sıkıntılar şöyle. 4,000 km civarı elektrik marşı calışmadı servise götürdüm, sele altında ki bir kablonun çıkmasından dolayı çalışmadığını söylediler ve hemen o kabloyu takıp bir de bantlayıp çalıştırdılar. Onun haricinde 8,000 km civarı eve geldiğimde debriyaj teli koptu kendim yeni bir tel alıp monte ettim. Bu motorun her 7,000 civarı debriyaj telinişn değismesi lazım DİKKAT. Bu yalnızca bu motor için değil bir cok vitesli motor için böyle. Bunların haricinde başka sıkıntılarım olmadı.
Motor hakkında ki genel bilgiler. Motor Çin malı ancak Regal-Raptor'lardan sonraki en iyi Çin malı motordur. Buna kesin kanaat getirdim. Gerçi bır Cin malı ne kadar iyi olabilir o da başka tabii. Bilmeniz gerekn şey bu motorlarda problem mutlaka çıkaçaktır. Ancak bu motoru anldığımda bu makinelerden hiçbirşey anlamayan ben, şimdi bir çok şey biliyorum.
Superlight eksileri: 1- Cok fazla titreşim. Ne var canım olsun da titreşimi olsun demeyim, bu cok önemli bir eksik aslında cünkü tüm somunları vidaları kötü yonde etkileyen,tüm aksanı bozabilen bir sorun. 2- Otoyollarda 90 km/s in üzerine pek çıkamamanız dolayısı ile arabalar ın sizinle kedi ile fare gibi oynayabilir olması
Artıları: 1- Az yakıt tüketimi, 100 km de yaklaşık 2-2.5 lt arası. 2-Şehir içi için inanılmaz ideal olması. 3- Şık görünümü.
Genel olarak özetlemek gerekir ise, bir japon 250cc cruiser ın sıfır fiyatı 12,000 YTL bu motorun fiyatı belli. Aldıktan sonra bir Japon performansı bekliyorsanız almayın çünkü üzülürsünüz. Ben mutlu olacağınız binerken zevk alacağiniz bir motor almanızı isterim. Sonucta bu paraya bu motoru satmasam da olur. Sonuçta ilk göz ağrım ve beni bir cok yere aldı gotürdü. Her hafta temizleiğim yağladığım, kontrollerini yaptığım bir motor. Eğer derseniz ki acemiğimi atma istiyortum ilk motorum olacak, fazla uzun yola gitmeyeceğim 1 seneye kalmaz zaten satarım o zaman bu motor size göre. Ama derseniz ki bana hiç problem çıkarmasın, bununla basayım İzmir'e gideyim, artçımla bol bol gezeyim, uzun süre de kullanayim, o zaman alın bir CBF 250-YBR 250.
Saygılar.
siyahatmaca
08 Mart 2009, 23:31
Evet, ilginize teşekkür ederim. Zaten ilanınızı okumuş dürüst bilgilerinizi de takdir etmiştim. Ancak netice eldeki imkanlar nispetinde olunca insan bir anlamda kötünün iyisine talip oluyor. Aslında sizi 2 kez aramış ancak ulaşamamıştım. Motoru sattığınıza kanaat getirdiğim de içinde tekrar aramadım.
nahzuvay
09 Mart 2009, 00:24
Motorcu arkadaşlara selam.... Çocukluğumdan beri tutkunu olduğum motosiklete iki kez sahip oldum. Birincisi Yamaha Aerox, ikincisi ise Suziki DR 650 idi. Şimdi ise tarz değiştirip cruiser almayı düşünüyorum. Bir aydan fazla araştırdım, özellikle siteden çok faydalandım bilgi açısından. Jinlun ile Keeway 150 Süperlight arasında kaldım. Ancak hem görünüş hem de makina açısından Keeway 150 Süperlight'ta karar kıldım.
Fakat bu titreşim beni biraz düşündürdü. Gerçi hızı sevmediğim, motoru da asla yormadan kullandığım için sorun olup olmayacağı konusunda, motoru kullanan tecrübeli arkadaşların bilgilerine ihtiyacım var.
Ayrıca rodajını iyi tamamlamış, temiz ve titiz kullanılmış en fazla 12000 kilometre yapmış borçsuz, temiz kağıdı olup satmayı düşünen varsa, 600'ü peşin 1000'ı da kredi kartına 5 taksitle toplam 1600'e talip olurum.
Üsküdar'da oturuyorum. Motoru da Motorcu Serhat Usta'ya göstermek isterim..
Herkese kazasız, belasız, hayırlı ve keyifli sürüşler dilerim
arkadasım öncelikle hoşgeldin, yukardaki arkadas güzel bir özet gecmiş, bnm motorumda satılık capadayım bn ancak yarın üsküdara gelecegim senin serhat dedigi üsküdarda ki ferhat usta olmasın :) neyse sadece istedigin profile uymayan tek bir taraf var oda bnm motorumun km si 19000 de ancak önceki sayfada da yazmıstım bn motorumun herseyine kefilim ferhat ustayada gösteririz zaten
facia42
09 Mart 2009, 00:31
satın almak isteyen arkadaşlar için yazıyorum ;
çekinmeden alabileceğiniz motor arkadaşlar,bu titreşim ve hız konusu motordan motora deişisiyor zanedersem,100ü rahatlıkla geçiyo motorum ve 90-90 giderken ne ayaklarım titriyo nede koltuğum,istediğin anda da 110a çıkarak sollama olanağı sağlıyo bana. parçaları kaliteli bi motor,parça sıkıntınız olmaz,çokda az yakar,periyodik bakımını yaptırın asla yolda kalmazsınız kanaatimce. (derler ya birazda şans işi diye) benim aynen ole sanırım,çoğu kişi titreşimden ve hız sorunundan dolayı üzüntülü,ama keyfi bi başka hepsi bilir:)
saygılar..
nahzuvay
09 Mart 2009, 00:33
satın almak isteyen arkadaşlar için yazıyorum ;
çekinmeden alabileceğiniz motor arkadaşlar,bu titreşim ve hız konusu motordan motora deişisiyor zanedersem,100ü rahatlıkla geçiyo motorum ve 90-90 giderken ne ayaklarım titriyo nede koltuğum,istediğin anda da 110a çıkarak sollama olanağı sağlıyo bana. parçaları kaliteli bi motor,parça sıkıntınız olmaz,çokda az yakar,periyodik bakımını yaptırın asla yolda kalmazsınız kanaatimce. (derler ya birazda şans işi diye) benim aynen ole sanırım,çoğu kişi titreşimden ve hız sorunundan dolayı üzüntülü,ama keyfi bi başka hepsi bilir:)
saygılar..
facia yazdıklarına aynen katılıyorum, valla kimseyi inandıramadım ama bn motorda iki kişiyle 110 görüyorum :) ama hız tabii ki sakıncalı zorlamazsan rahat edersin her zaman bu motorda bn 20 bin e yaklaştım hala gayet memnunum, duygusal konuar devreye girmese satmayacam valla motorumu :)
siyahatmaca
09 Mart 2009, 00:38
Bence motorun rodajı aynı zamanda da kullanan kişinin tarzı ve bakımı çok önemli.
Nahzuvay arkadaş yarın Üsküdar'a geleceksen Ferhat ustanın orada buluşalım. En azından tanışmış oluruz.
facia42
09 Mart 2009, 00:41
facia yazdıklarına aynen katılıyorum, valla kimseyi inandıramadım ama bn motorda iki kişiyle 110 görüyorum :) ama hız tabii ki sakıncalı zorlamazsan rahat edersin her zaman bu motorda bn 20 bin e yaklaştım hala gayet memnunum, duygusal konuar devreye girmese satmayacam valla motorumu :)
hah arkadaşım şey sorcam sana,hiç debriyaj balatanda sorun oldu mu? ben deiştirmiştim motoru alınca, sıfır orjinalini taktırmıştım, debriyajı bırakınca sanki zincir boşmuş gibi cırttt diye bi ses geliyo ve ole kavrıyo. ustaya dedim ki bu balataların 5 bacaklıları varmış ve hiç sorun olmuyomuş dedim,bunda şole şole bi sorun var dedim. o da; hmmm o zaman debriyajı biraz sıkınca geçer dedi gerdiriyomu ne yapıyo bilmiyorum işte.bi bindim yarı yarıya azalmış sorun. bi ara gidecem tekrar yaptırtacam tam geçmediyse getir demişti. genelde ısınınca yapmaya başlıyo bunu.bilgin varmı hiç
nahzuvay
09 Mart 2009, 00:41
Bence motorun rodajı aynı zamanda da kullanan kişinin tarzı ve bakımı çok önemli.
Nahzuvay arkadaş yarın Üsküdar'a geleceksen Ferhat ustanın orada buluşalım. En azından tanışmış oluruz.
tabii ki kardesim güzel olur yeni aldıgım motorun devrini üzerime almak için emniyete gelecegim yarın, hem ferhat ustanın yanına hemde salih abinin (yanlız kurt)yanına ugrayacam kaza yapmıs :( yarın senlede tanısırız inşalllah , özeline cep numaramı yolladım sende bana yazarsa ararım bn seni gelince
mengene
09 Mart 2009, 00:43
Yaw bu motordan bende düşünüyorumda Bolu'da kullanan bulamadım. Bi aralar satıldığını görmüştüm de kullanana rastlamak zor. Uzun yola pek gitmez demiş bazı arkadaşlar mekanik anlamda sorun mu çıkartıyor ? ben bu yaz 1500-2000km arası bi yolculuk düşünüyorum da bu motordan aldığım taktirde
nahzuvay
09 Mart 2009, 00:44
hah arkadaşım şey sorcam sana,hiç debriyaj balatanda sorun oldu mu? ben deiştirmiştim motoru alınca, sıfır orjinalini taktırmıştım, debriyajı bırakınca sanki zincir boşmuş gibi cırttt diye bi ses geliyo ve ole kavrıyo. ustaya dedim ki bu balataların 5 bacaklıları varmış ve hiç sorun olmuyomuş dedim,bunda şole şole bi sorun var dedim. o da; hmmm o zaman debriyajı biraz sıkınca geçer dedi gerdiriyomu ne yapıyo bilmiyorum işte.bi bindim yarı yarıya azalmış sorun. bi ara gidecem tekrar yaptırtacam tam geçmediyse getir demişti. genelde ısınınca yapmaya başlıyo bunu.bilgin varmı hiç
debriyaj balatası bu motorun tek kronik sorunu sebebi debriyaj yatagının 4 ayaklı oluşu o sebepten 7-8 bin km de bir falan yatak deiştirmen gerekio genelde, ama bes ayaklı yatakla deiştirirsen bu sorun ortadan kalkıo kardeim bes ayaklı yatagı jameika hakan abi tedarik edebilio isteyen arkadas olursa
gerdirmeyide denedim ama gene verimli olmuo bi süre sonra ( 100-150 km) eski haline geri dönüo
Yaw bu motordan bende düşünüyorumda Bolu'da kullanan bulamadım. Bi aralar satıldığını görmüştüm de kullanana rastlamak zor. Uzun yola pek gitmez demiş bazı arkadaşlar mekanik anlamda sorun mu çıkartıyor ? ben bu yaz 1500-2000km arası bi yolculuk düşünüyorum da bu motordan aldığım taktirde
bu motorla istanbul ankara tam 14 saat sonrada ankara istanbul yapan adam var yav :) kullanmayı bilir motoru sıkıstırmazsan yaparsın uzun yol, tabii ki 150 km de bir falan mola vermek koşuluyla
facia42
09 Mart 2009, 00:47
ben daha 1000 kmde bi sl sürdüm ondada vardı aynı sorun. tmm arkadaşm saolasın biliyorum hakan abiyi,o 5 ayaklı alınmadan geçmez mi ki bi şekilde,usta deneyecek bakalım
nahzuvay
09 Mart 2009, 00:48
şimdilik bana müsade sabah sınavım var dua ederseniz sevinirm bu kandil gecesinde herkese ii geceler
ben daha 1000 kmde bi sl sürdüm ondada vardı aynı sorun. tmm arkadaşm saolasın biliyorum hakan abiyi,o 5 ayaklı alınmadan geçmez mi ki bi şekilde,usta deneyecek bakalım
ferhat usta baya ugramıstı ama baska çözümü olmadıgını söyledi, eger snn usta bişey bulursa haber ver milleti büyük dertten kurtarrsın valla :)
facia42
09 Mart 2009, 00:50
tmm herkese haber edecem eyw arkadaşım
coolfreedom2
09 Mart 2009, 12:01
mrblar öncelikle tüm arkadaşlara...ben de inşallah bugünlerde bir motosiklet alıcam Allah kısmet ederse...bayadır araştırıyorum 2.el bi chopper fiyatı uygun olanlardan ve mümkün mertebe beni idare edicek :) siz arkadaşlardan ricam 2 motor arasında çok kararsız kaldım...regal raptor dd125E ve keeway superlight 150 arasında çok kararsız kaldım...2 sinin de kullanım kmleri ve fiyatları yakın 2 milyar civarı...sizin tavsiyelerinize çok ihtiyacım var arkadaşlar...yardımcı olursanız sevinirim....selamlar
flying hellfish
09 Mart 2009, 12:05
Yok motoru daha satmadim. Ferhat ile Sinan ustalar SLlerin artik kitabini yazacak durumda olan ustalardir.
coolfreedom2
09 Mart 2009, 13:47
arkadaşlar ayrıca motorunu satmak isteyen 2000 ytl yi geçmemek kaydıyla ilgilenebilirim
zihni05
09 Mart 2009, 14:05
Arkadaşlar benim SL'imde satılık ilgilenmek isteyenlere...
http://www.sahibinden.com/custom_chopper_radikal_keewayWQQaXQQ10139668WQQpXQ Qdisplayitem
coolfreedom2
09 Mart 2009, 15:19
arkadaşlar şimdi iki tane temiz 2.el biri regal raptors dd 125e 2008 model 600 km de 2000 tl diğeri de keeway superlight 150 2006 model 1000 kmde 2000 tl buldum...siz olsanız hangisini alırdınız.tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar
arkadaşlar şimdi de 3.sağlam öneri olarak da zealsun 150 yi aldım...3 motor arasında kalakaldım...keeway superlight 150 regal raptor dd 125 e ve zealsun 150....fiyatları çok yakın...zar zor kredi çekerek alıcam...bana masraf çıkarmayacak ya da en az çıkaracak motor sizce hangisi...tavsiyelerinize çok ihtiyacım var...rica ediyorum
flying hellfish
09 Mart 2009, 20:23
Ucu de problem cikaracaktir ancak masraf cikarmaz. Sonucta bakimlari, masraflari ucuz motorlar bunlar. Onemli olan senden onceki kisilerin motorlari nasil kullandigi..
blueberry
09 Mart 2009, 21:16
Geçen yaz MARMOK festivale gittim.
Akçay-didim-bodrum-datça-marmaris-dalyan-fethiye-muğla-ankara-bursa-balıkesir-akçay güzergahında yol yaptım. Tek başıma.
Hiçbir sorun yaşamadım. 3600 km yol yaptım. Hiç durmadan en uzun 4 saat sürüş. Benzin almak için durdum. 3600 km. 315 tl benzin harcadı. Yaptığım en büyük yol masrafıydı.
Kullanıcıya, kullanım şartlarına ve yol durumuna göre motorun sorun çıkarıp çıkarmayacağı değişiyor. 2006 model halen kullanıyorum. Hiçbir parça değişmedi. Vibrasyonda motora göre değişiyor, artık montajdanmıdır, yürüyen aksamdanmıdır, benim 85-95 arası oluyor, sonra kesiliyor.:cat::bounce:
facia42
10 Mart 2009, 00:03
arkadaşlar ayrıca motorunu satmak isteyen 2000 ytl yi geçmemek kaydıyla ilgilenebilirim
arkadaşım chopper cinsinde fazla ufak ccye bakma derim..
benim motosikletimde satılık ilgilenirsen bakabilirsin gerekli açıklamarı yapmıştım ilanda,fiyatı biraz fazlaydı indirdim azdaha,ama alacaksın motoru ve benzin koyup bakımlarını yaptırıp bineceksin,herşeyini gözden geçirttim hiç bir sorunu yok. seni asla yolda bırakmıycak taş gibi bi motosiklet. bu ara aküsünüde deiştircem,sorun olmuyo aslında ama sisleride açınca biraz zayıf kalıyo amperi yüksek bi akü takcam. ondan sonra istersen türkiye gezisi yap..
http://www.sahibinden.com/full_aksesuarli_sorunsuz_yakisikli_canavar-77WQQaXQQ12068783WQQpXQQdisplayitem
coolfreedom2
10 Mart 2009, 01:27
teşekkürler arkadaşlar bi türlü karar veremedim daha...facia42 senin teklifini düşüncem abi saolasın zihni abi sen de saol...kararım netleşince size dönerim...flying hellfish abi senin dürüstlüğüne hayran kaldım :) sence hepsi de aynı demişsin de yaaa çok kararsızım senin motosikleti düşünüyorum...şimdi kimse yoğurdum ekşi demez malum :) ama sen artı ve eksileri saymışsın :) regal sl150 zeaslun 3 seçenek gel de birini al...zaten mali durum ortada...rüyalarıma giriyo artık :) çok istiyorum napsam sen en iyi regal demişsin kimi de sl150 macar malı diye iyi diyo zeaslun hiç sorunsuz diyen war...gel de çık işin içinden :S
siyahatmaca
10 Mart 2009, 10:10
Coolfreedom2 kardeş ben de senin gibi tercih karışıklığı yaşadım. Bu çin motorlarında tam bir standart yok anlaşıldığı kadarıyla. Aynı marka ve model motorda birinde olan bir diğerinde olmuyor, bu da kararsızlığına sebep oluyor. Tabii ki marka farklı motorların da birbirlerine olan üstünlükleri de ve eksiklikleri de var. Bence hangisi senin hoşuna gidiyor, sen önce ona karar ver. Daha sonra da o markanın en iyisini bir ustaya göstererek acele etmeden almamdır. Yoksa motoru aldıktan sonra gözün bir diğerine takılırsa asıl sıkıntı o zaman başlar.
coolfreedom2
10 Mart 2009, 15:32
eywallah siyah atmaca çok kararsız kalıyo insan...dıştan 3 ü de hoş ama işte bakalım en uygun fiyat olanı alıcam inş ;)
nahzuvay
10 Mart 2009, 16:07
arkadaslar bildigim kadarıyla regal çüft silindir bu sebepten yakıt dezavantajı var ayrıca regalin distrübütörlüğü bitti diye biliyorum o sebepten parça sıkıntısına girmesi an meselesi olabilir regalin.
keeway cok rahat ve seri bir makina 1 yıl kullandım hiç bir hosnutsuzlugum olmadı, zealsunu 2-3 kez kullandım metal aksamı keewayden daha fazla o sebepten ufak tefek kırık catlak daha az olur tahminimce.
kararın ne olurdu die sorarsan keeway derim, servis yedek parca yakıt ve piyasa motoru, zealsunun o kadar piyasa sı yok malesef
coolfreedom2
10 Mart 2009, 16:48
nahzuvay teşekkür ederim öncellikle...peki çift silindirin avantajı nedir pek ilgili olmadığım için
evet uzun araştırmalarım sonucu 3 seçeneğim var...2008 model 600km regal dd125e 2000tl 2006 model keeway sl150 1000km 2000tl ve 2006 model zealsun 3500 km 1750...sizce hangisi :) aaa bi de flying hellfish abimizin 2007 sl150 11000 km 1500 tl :)
cotonak28
10 Mart 2009, 17:40
nahzuvay teşekkür ederim öncellikle...peki çift silindirin avantajı nedir pek ilgili olmadığım için
evet uzun araştırmalarım sonucu 3 seçeneğim var...2008 model 600km regal dd125e 2000tl 2006 model keeway sl150 1000km 2000tl ve 2006 model zealsun 3500 km 1750...sizce hangisi :) aaa bi de flying hellfish abimizin 2007 sl150 11000 km 1500 tl :)
arkadaşlar selam,
2006 model bir motorun 1000 km olması bana pek mantıklı gelmiyor açıkcası..
baDtoTheBone
10 Mart 2009, 18:12
görmeyeli burası sahibinde coma dönmüş yawww:mrgreen:
facia42
10 Mart 2009, 18:46
walla resmen motor piyasası burda dönüyo:cherry:
coolfreedom2
10 Mart 2009, 19:40
arkadaşlar selam,
2006 model bir motorun 1000 km olması bana pek mantıklı gelmiyor açıkcası..
abi bana da dümen gibi geldi ama pek kullanılmamış diye geçiyo :silent:
nahzuvay
10 Mart 2009, 21:25
çift silindirde kullanımda titreşim daha az olur, uzun yolda daha kullanışlı olur ancak yakıtı daha fazladır.
bence 2006 keeway hiç inandırıcı degil km telini çekmek zor bişey deil 1000 km nediir ya :) zealsuna bn olsam o parayı vermem. helfishin motoru temiz ise en mantıklısı o bnce :) tabii bu bnm kanaatim, karar tabii ki kendinin içine en cok sineni gönül rahatlıgıyla al.
eveeeeeet arkadaşlar gel geliim bnm karakaçan, ilk göz agrım, bni hic yolda bırakmayan vefakar arkadasım artık siyahatmaca nickli YÜCE abimizin altında yollarda olacak. umarım belasız kazasız kullanır bni üzmedigi gibi yüce abimizide hiç üzmez. artık kewaay iim olmamasına ragman her zaman takip edecegim bir topic olacak burası, herkese kazasız sürüşler dilerim.
siyahatmaca
10 Mart 2009, 22:27
Evet bu güzel site sayesinde uzun zamandır aradığım motorumu hem buldum hem de aldım Nahzuvay'dan. Artık benim de bir ARAP ATIM var.
Lakin herşeyden önemlisi artık benim Yavuz adında bir KARDEŞİM var..
facia42
10 Mart 2009, 22:43
hayırlı olsun her ikinizede arkadaşlarım
siyahatmaca
10 Mart 2009, 23:13
Allah razı olsun facia42. Teşekkür ederim.
coolfreedom2
10 Mart 2009, 23:31
eywallah saolasın bilgiler ve tavsiyen için nahzuvay hayırlı olsun buarada
nahzuvay
10 Mart 2009, 23:56
Evet bu güzel site sayesinde uzun zamandır aradığım motorumu hem buldum hem de aldım Nahzuvay'dan. Artık benim de bir ARAP ATIM var.
Lakin herşeyden önemlisi artık benim Yavuz adında bir KARDEŞİM var..
ALLAH razı olsun abim, senin gibi bir insanla tanışmak ticaretten çok daha öte kesinlikle. bir ticaretle dogan ve inşallah sonu olmayacak olan dostluk için çok teşekkürler YÜCE abim, en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere.
eywallah saolasın bilgiler ve tavsiyen için nahzuvay hayırlı olsun buarada
rica ederim kardes, bnde bu siteden öğrendim bildiklerimi, bu arada teşekkür ederim :)
hayırlı olsun her ikinizede arkadaşlarım
eyvallah facia darısı başına artık :)
hastanede nöbetteyim şimdilik cıkıyorum boşluk buldukca sekreterliğin bilgisayarından giriyorum tekrar görüşmek üzere
ersinpolat
11 Mart 2009, 01:53
hayırlı olsun.. kazasız belasız gunlerde kullanirsiniz umarim..
bnmde sl le 10. ayım bitti.. 10bin km oldu.. cok sukur mutluyuz simdilik.. tabi bi zaman sonra keske biraz daha buyuk cc li olsa diyor insan ama yinede cok muluyum..
siyahatmaca
11 Mart 2009, 09:07
Teşekkür ederim ersinpolat. Ben de senin nezlinde bütün motorcu arkadaşlara kazasız belasız hayırlı ve keyifli sürüşler diliyorum.
Bu sabah erkenden arap atıma ilk kez bindim hem alışmak hem de test etmek için...
Sonuç olarak bundan önceki motorum Suzuki DR 650 idi. Ancak şehir içinde inanın ki hiç farkı yok.. Ayrıca daha rahat bir kullanım, hakimiyet ve akıcılık var.. Buna bir de benzin tasarrufunu eklersek oldukça akıllı bir seçim.. Tork ve ivme açısından daha az tabii ki, ama bu da sizi kaza yapma riskinden yine de olumlu olarak artı hanesine kaydettiriyor. Arabalar da bunu nasıl olsa geçerim diyerek başınıza bela olmaktan da çıkıyo.. Çıtı pıtı fındık kurdu hoştur... Selamlar.
Selam arkadaşlar... Forumumda çok görünmesemde takip ettiğim bir yer..
2006 model Keeway'im var ve 1900-2000 TL'ye satıcam.. 2000 km anca olmuştur... Bu model bu km olur mu diyenler var... walla oluyor... kullanmak için fazla fırsatın olmayınca oluyor... almayı düşünen varsa özelden detayları ögrenebilirler.... Bu arada İstanbulda'yım... herkese iyi günler.
baDtoTheBone
11 Mart 2009, 10:59
ya bakıyorum da forumun eski sayfaları ne kadar güzelmiş millet bilgi alış verişi yapıyormuş şunu şöyle yaparsak daha iyi olur gibisinden ama şimdi anca motor satıolar:mrgreen::pr:
flying hellfish
11 Mart 2009, 11:07
Eski arkadaslardan pek kimse kalmadi burada, ondandir.
baDtoTheBone
11 Mart 2009, 11:14
herkez cc yükselti gitti yani.:cat:
flying hellfish
11 Mart 2009, 11:20
Yok baska nedenlerden dolayi burada degiller. Zamaninda 10 motor uzeri SL Istanbul bulusmalarimiz olurdu. Herkes de ayni motor olunca, goruntude bir baska oluyordu tabii :)
baDtoTheBone
11 Mart 2009, 11:28
arkadaşlar tecrübelerinize dayanarak bir şey sorucam.
hava filtresine yağ gelio normalmidir.?:salut:
facia42
11 Mart 2009, 21:03
arkadaşım hava filtresini ben hiç açmadım bi ara bende bi bakcam yaw aklımda, performansta biraz bi düşüş var 100ü zor geçiyo,içindeki benzin 2 hafta önceden kalma olduğu için olurmu acaba yani oktanda uçmalar mı oluyo artık?? belki hava fitresi kirlenmştir diye bi ara bakcam oraya da.
bleki sim siyah kir akıyodur sana yağ gelmiştir badtothebone
lostrider10
11 Mart 2009, 22:25
arkadaşlar bende sl 150 sahibiyim 2006 model motorumdan memnunum ancak titreşim derdini herkes gibi yaşıyorum tanıdığım bir arkadaşım arka zincir dişlisini küçülterek bunu azalltığını söyledi rampalarda azda olsa devir kaybı oluşmuş ama düzlüklerde azda olsa hız artışı olmuş sizlerin fikri nedir?
facia42
12 Mart 2009, 01:28
arkadaşlar bende sl 150 sahibiyim 2006 model motorumdan memnunum ancak titreşim derdini herkes gibi yaşıyorum tanıdığım bir arkadaşım arka zincir dişlisini küçülterek bunu azalltığını söyledi rampalarda azda olsa devir kaybı oluşmuş ama düzlüklerde azda olsa hız artışı olmuş sizlerin fikri nedir?
arkdaşım benimkinde ole rahatsız edecek bi titreşim yok 90-95 gitsem hiç bi yer titremiyo motordan motora farkediyo artk bu topicde anladık bunu:) birde orjinalinden asla şaşma derim ben şahsen yani dişli deiştirme konusunda,dişli ile titreşimin pek ilgisi olacağını sanmıyorum
ersinpolat
12 Mart 2009, 01:32
bendede cok azdi titresim.. ama son 2 haftadır falan artti sanki... normalde azalması gerekmezmi? benimki artti sanki?
facia42
12 Mart 2009, 01:48
bendede cok azdi titresim.. ama son 2 haftadır falan artti sanki... normalde azalması gerekmezmi? benimki artti sanki?
neden azalması gereksin ki??
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO