PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 [164] 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201

ersinpolat
01 Kasım 2008, 22:31
Ersin polat seninki ne kadar basıyo en fazla?

ha tamam cewabı vermişsin bile:) senin de yine iyi bak benimki 100ü geçmedi, yokuş aşağı uzun bi yolda motoru iyi bi sıkıştırmak lazım aslında

5800 oldu bnmki.. artarmı acaba daha fazla o surat bilmiyorum ama gerekte yok bence.. bi arkadasın dedigi gibi bence bu motora 80-90 arası ideal.. daha fazlasi guven vermiyo..

facia42
01 Kasım 2008, 22:33
5800 oldu bnmki.. artarmı acaba daha fazla o surat bilmiyorum ama gerekte yok bence.. bi arkadasın dedigi gibi bence bu motora 80-90 arası ideal.. daha fazlasi guven vermiyo..

senin daha toymuş benimki 17binde:) uzun yola gitmeyi severim de 90 la giderken hızlanarak bi arabayı sollamak gerek aslında o yüzden istiyorujm hızı,120 yapıp ne olacak fazla benzin yakacak o kadar:) seninki ne kadar yakıyo kardeş?

ersinpolat
01 Kasım 2008, 22:46
senin daha toymuş benimki 17binde:) uzun yola gitmeyi severim de 90 la giderken hızlanarak bi arabayı sollamak gerek aslında o yüzden istiyorujm hızı,120 yapıp ne olacak fazla benzin yakacak o kadar:) seninki ne kadar yakıyo kardeş?

dogru diyosun hiz bazen gerekli oluyo.. ben cok fazla uzun yola gitmedim ondan belki.. 5 milyonla 50 km civarı rahat gidiyorum..

facia42
01 Kasım 2008, 22:48
arkadaşlar ne kadar yakıyo ortalama motorlarınız?

100bin yakıyomuş iyi ya,inş benimkide oledir,benzin şamandrası bozuk da yaptırınca ölçcez inş

nedd
02 Kasım 2008, 02:18
arkadaşlar ne kadar yakıyo ortalama motorlarınız?

100bin yakıyomuş iyi ya,inş benimkide oledir,benzin şamandrası bozuk da yaptırınca ölçcez inş

Benimki de 10 kuruşdan biraz fazla yakıyo aşağı yukarı (acemiliğimin vermiş olduğu devri ayarlayamama sorunu dahilinde) ama depoyu fulletmeden belli olmaz heralde. Aslında benim somak istediğim bu motorların kışın, özellikle yağmurlu havalarda kullanımının nasıl olduğu, malum izmirin çoğu yeri yokuş ve yağmurda kullanmak beni biraz korkutuyo.

Olcan138
02 Kasım 2008, 02:28
Gayet devirli bir kullanımla 3-3,5 L/100 km civarı tüketiyorum.
Mümkün olan en zorlayıcı sürüşte 4L gibi yaktım, düşük devir/yüksek vites ile uğraşınca da 3'ün altına rahat rahat inebiliyor benim denemelerimde.

Yağmurlu hava kullanımı ise, sorun yaratmıyor ama lastiklerin limitini iyi bilmek gerekiyor, malum; mükemmel lastiklerle gelmiyor motor, yağmurda ne durumda güvenilip ne durumda dengesizleştiği bilindikçe tehlike yaratmadan gayet rahat kullanılabiliyor.

facia42
02 Kasım 2008, 09:26
arkadaşım aman diyim yağmurda ne gaza bas nede frene,geçen gün aniden bi araba kırdı benim şeride,frene dokundum biraz yağmur vardı yer sabun gibi olmuş,tekeri bi kitledi arka fren yerle paralel oldum yeri öptüm resmen allahtan bıraktım freni topladı motor deilse Allah muafaza:)

zebby
02 Kasım 2008, 11:17
arkadaşım aman diyim yağmurda ne gaza bas nede frene,geçen gün aniden bi araba kırdı benim şeride,frene dokundum biraz yağmur vardı yer sabun gibi olmuş,tekeri bi kitledi arka fren yerle paralel oldum yeri öptüm resmen allahtan bıraktım freni topladı motor deilse Allah muafaza:)

arkadaşa katılıyorum :) benim motorda asfaltı biraz ıslak görünce deliriyor.

zebby
02 Kasım 2008, 13:12
eskiyen parça demişken geçen gün km teli aldım 25 ytl :( bursada ki servis mi pahalı satıyor yoksa her yerde mi böle? fikri olan var mı?

facia42
02 Kasım 2008, 18:25
arkadaşlar genel olarak parçaları pahalı bi motor,bütçeyi sarsmayalım:)

Extream
02 Kasım 2008, 19:23
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır sizleri ve werdıqınız Hızmetı qoruyorum. Yanı sız benı tanıomıyosunuz Fakat ben Tanıyorum :)

Buna dayanarak artık dedım uye olmanın waktı qelmiş :D

Neyse 4-5 qun once Superlight aldım. Motorum sorunlu qibi. Zor çalışıyor Karbrotere benzın qıtmıyor qibi ws.. Serwisine qötürdüm motor soqukken yapar dedıler bende Olabılır dıe dusundum ama olcak qıbı deıl . Gaz kesıyor bazen yolda qıderken sonra durursa bıda kalkamıosun yolun ortasından . Sız Keeway Kulanan arkadaslarım we bılqı sahıbı Olan bu sıte Catısı altında bulunan quzel camiaya Sormak ıstedım.Sorun ne olabılır ? Veya bunların olmaması ıcın yapılması qereken bısey warmıdır ? Emınım yardımcı olursunuz .. :)

zebby
02 Kasım 2008, 19:41
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır sizleri ve werdıqınız Hızmetı qoruyorum. Yanı sız benı tanıomıyosunuz Fakat ben Tanıyorum :)

Neyse 4-5 qun once Superlight aldım. Motorum sorunlu qibi. Zor çalışıyor Karbrotere benzın qıtmıyor qibi ws.. Serwisine qötürdüm motor soqukken yapar dedıler bende Olabılır dıe dusundum ama olcak qıbı deıl . Gaz kesıyor bazen yolda qıderken sonra durursa bıda kalkamıosun yolun ortasından . Sız Keeway Kulanan arkadaslarım we bılqı sahıbı Olan bu sıte Catısı altında bulunan quzel camiaya Sormak ıstedım.Sorun ne olabılır ? Veya bunların olmaması ıcın yapılması qereken bısey warmıdır ? Emınım yardımcı olursunuz .. :)

servisin dediği gibi motor soğukken bende de yapıyor, ama öle anlarda gazı yavaş yavaş yediriyorum.

Extream
02 Kasım 2008, 19:48
SOrun aslında Deqısık bıse . Marsa basıorum qazı almıyor . Isınması ıcınde motorun calısması lazım , ee benzın yemıyor dıyede Motor calısmıyor yanı celısKılı Bı Durum ..

Olcan138
02 Kasım 2008, 23:11
@Extream; yazın her ne kadar Türkçe'ye pek benzemese da anladığım kadarıyla;

SOrun aslında Deqısık bıse . Marsa basıorum qazı almıyor . Isınması ıcınde motorun calısması lazım , ee benzın yemıyor dıyede Motor calısmıyor yanı celısKılı Bı Durum ..
Bu durumda jigle diye bir şey var kullanışlı olacak; ama ilk mesajda bahsettiğin giderken duruyor ve bir daha çalışmıyor konusu kesinlikle normal bir şey değil. Buna çözüm bulmak yerine sadece soğukken olur diyen bir servisin varsa da bir daha uğramayıp adam gibi bir servis araştırman iyi olacaktır.

Extream
03 Kasım 2008, 00:36
Jıqle Olayı ıcınde ztn oyle oluyor. Anlayamadımkı daha 4-5 qunluk makına yapmaması lazım deılmı ? weya neden yapıyor bılsem onlemını alıcam ıste..

İzmir deyim.Gittiqim serwis harici başka nerde servisi war tamda bılmıyorum açıkcası..

nf500
03 Kasım 2008, 00:38
bu motor güzel motor yaa ben den alamk istiyo bayanın biri ama kıyamıyorum motoruma

arkadaşım bu motorun garantisi bittiyse sen servis arama derim morordan anlayan iyi bir usta bul kendine o faydalı olacaktır

facia42
03 Kasım 2008, 17:36

arkadaşım motoru cikleyi en yukarı kaldırarak çalıştır,5-10 sn biraz gaz vererek 3bin devirde falan tut motoru,sonra cikleyi bi kademe aşağı indir,yine motoru aynı devirde 10-15 sn tut,sonra en aşağı nidir elini gazdan yavaşça çek rolantide çalışsın dursun motor 2-3 dk,sabahları ilk çalışmada ole yap kardeşim kendine gelmeden motor kalkma.. saygılar:)

ha birde kardeş motosikletini iyi bi sıkıştır belki pislik vardır karbiratörde,pisliği atması için iyi olur belki pislik vardır diye geldi aklıma tekrar eyw:)

tyler.d
03 Kasım 2008, 22:37
selam arkadaşlar ben uzun süredir splght 150 kullanıcısıyım.Motor şu anda 23-24 bin km aralığında. En fazla 105 km civarını gördüm. Ama bence 90 dan sonra güven vermiyor. Vibrasyon motoru çok hırpalıyor.Bu sebeple kronik arızalar oluşuyor.Bunun için periyodik olarak motora bakım yapmak çözüm oluyor. Ben servise gitmek yerine kendim çözmeye çalışıyorum.
Kronik olarak yaşadığım sorun vites kutusunda. 2-N-1 aralığı sorunlu.2.viteste olduğu halde N göstergesi yanıyor. Bir çok kez yapılmasına rağmen sorun çözülmüyor.Bobin yanmış dediler yeniden sardırdık falan, ama şu aralar yine aynı.
Bütün bunlara rağmen motorumu çok seviyorum. Zamanla onu modifiye etmeyi düşünüyorum asla satmam.
Bence motora başlamak ve motorsikleti kavramak için güzel bir model.Ruhu var.kullanan her insanda bir iz bıraktığına eminim.

nahzuvay
04 Kasım 2008, 04:06
benım motorum 2007 model ve duz yolda cok rahat bi şekilde 110 km hıza ulastım red line soktugumda son hızım 125 km di.

yavuzhan abi bi görüşemedik senınlede nerelerdesın sen????gelde caddebostana bi ahil yolunda yuruyelım:P

kemal kardesim valla öle oldu malesef bu ay sonunda bi sınavım var onu bi verirsem motorun üstünden inen adam deil :) görüşecez inşallah kardesim bnde merak ettim valla seni toplaşmalarda bahsin gecio baya :wiinkk::wiinkk::wiinkk:

nahzuvay kaç para istiyon motora nedir 2.elin piyasası bende satmayı düşünüomda

bnm motor 2005 model 1600 lira falan istiodum ama bi lokantacı park ettigim yerde carpmıs arkadan suan biraz masrafı var hallettikten sonra satacam inşallah, ama satmakta ki tek nedenim motoru büyütmek yoksa superlight kullanım için cok muhteme bi motor :cat::cat::cat::cat:

mterayes26
04 Kasım 2008, 04:10
bu aşırı motorda titreşimi kesebilen varmı . arkadasımda var da onun için diyorum

nahzuvay
04 Kasım 2008, 04:14
bu aşırı motorda titreşimi kesebilen varmı . arkadasımda var da onun için diyorum

devrinde kullanırsan titreşimi azaltırsın ama 150 cc lik iri kasalı tek silindir bi motorda titreşimin kesilmesi olacagını sanmıyorum, kawa vulcanla kıyaslanınca falan böle sorular cok soruluo :cherry::cherry:

smyael
04 Kasım 2008, 17:21
eskiyen parça demişken geçen gün km teli aldım 25 ytl :( bursada ki servis mi pahalı satıyor yoksa her yerde mi böle? fikri olan var mı?

dostum bende 2 ay kadar aradım km telini sonra çin işi kıytırık telleri denemeye başladım mecburen bulamadım çünkü.. çift uçlu bi tel uydu.. fiyatıda 15ytl verdim.. bu gün mesela motor 4000devirden fazla görmüyordu.. gittim ustaya buradaki bujiyi değiştirdi onada 20 ytl gitti.. aslında daha yeni olduğum için pek girişemiyorum motora.. giriştiğimde de sonuç pek çıkmıyor.. ama böle parça değiştire değişre, ustayıda göre göre öğreniyorum.. bundan sonra buji ve km telini kendim alıp değiştiririm.. sende böyle yap napcan..

facia42
04 Kasım 2008, 18:20
arkadaşlar bu motorun parçaları niye çok pahalı ya:((( arkaya sisybar sordum 75 lira dedi bayi,yan kapaklar da lazım onlar da bi ton paradır ya peff:(

Olcan138
04 Kasım 2008, 18:27
Motorun orijinal sisybarı yok; bayinin söylediği fiyat da yedek parçaların pahalılığına bir kanıt olamaz dolayısıyla... (Aslında çok da kötü bir fiyat değil 75YTL, hangi bayi bunu veren?)

Ama yedek parçaları ucuz mu? Bunun cevabı da hayır.
Yan kapaklar meselesine gelirsek ise; parlak ve gövde rengi iki parça birlikte 25-30 YTL gibi bir fiyata alınabiliyordu sanırım.

zebby
04 Kasım 2008, 18:43
dostum bende 2 ay kadar aradım km telini sonra çin işi kıytırık telleri denemeye başladım mecburen bulamadım çünkü.. çift uçlu bi tel uydu.. fiyatıda 15ytl verdim.. bu gün mesela motor 4000devirden fazla görmüyordu.. gittim ustaya buradaki bujiyi değiştirdi onada 20 ytl gitti.. aslında daha yeni olduğum için pek girişemiyorum motora.. giriştiğimde de sonuç pek çıkmıyor.. ama böle parça değiştire değişre, ustayıda göre göre öğreniyorum.. bundan sonra buji ve km telini kendim alıp değiştiririm.. sende böyle yap napcan..

senin dediğin 15 ytl'lik tellerden ben de taktırdım ama 1 ay zor dayandı :) gerçi servisten aldığım tel ne malı ona da bakmadım açıkçası. dediğin gibi ufak tefek işleri ben de kendim yapıyorum. alıyorum ihtiyacım olan malzememi, iniyorum bahçeye... çok güzel zaman geçiyor. gerçi biraz eller yağlanıyor ama o da cefası :P

facia42
04 Kasım 2008, 18:50
arkadaşlar yan çantalar ne kadar ortalama kalitesine göre deişir tabi ama ortalama ne fiyatlarda? yan çanta tutan demirlerde yok benim onların fiyatıda ne aralarda?

ersinpolat
08 Kasım 2008, 21:18
herkese selamlar..

egzozu tamamen bosalttırmak ile deldirmek arasinda ne fark var? ses farklı olurmu yada bosalttırmak motorda herhangi bir ayara olumsuz etki edermi? yakıt tuketiminde cok bi fark olurmu?

nahzuvay
08 Kasım 2008, 22:39
arkadaşlar yan çantalar ne kadar ortalama kalitesine göre deişir tabi ama ortalama ne fiyatlarda? yan çanta tutan demirlerde yok benim onların fiyatıda ne aralarda?

çantaların orjinalinden bulman nerdeyse imkansız bnde cok baktım ama bulamadım, cok benzer bi canta takımları sirkecide 65 ten baslıyo 210 liraya kadar gidio, ucuza güzel bişey bulan olursa buraya yazsın bnde yenileyecem cantaları...

herkese selamlar..

egzozu tamamen bosalttırmak ile deldirmek arasinda ne fark var? ses farklı olurmu yada bosalttırmak motorda herhangi bir ayara olumsuz etki edermi? yakıt tuketiminde cok bi fark olurmu?

ikisi arasında cok ama coook fark oluo bn deldirdim ama düşük devirde hiç bir farkı yok, yani gereksiz bi işlem!!! ancak bosalttıranların motorlarını gördüm ses bnm cok cok hosuma gitti... performans ve yakıt olarak fazla biişey farketmiyo die biliyorum....

facia42
08 Kasım 2008, 22:49
herkese selamlar..

arkadaş yok sakın içini falan boşalttırma polislerden kurtulamazsın cezasını ben çektim:) 600ytl:(

çantaların orjinalinden bulman nerdeyse imkansız bnde cok baktım ama bulamadım, cok benzer bi canta takımları sirkecide 65 ten baslıyo 210 liraya kadar gidio, ucuza güzel bişey bulan olursa buraya yazsın bnde yenileyecem cantaları...

ikisi arasında cok ama coook fark oluo bn deldirdim ama düşük devirde hiç bir farkı yok, yani gereksiz bi işlem!!! ancak bosalttıranların motorlarını gördüm ses bnm cok cok hosuma gitti... performans ve yakıt olarak fazla biişey farketmiyo die biliyorum....

arkadaşım buldum 50liraya çift sağ sol çantalar,baya hoşuma gitti alcam pazartesi,içi plastikle kaplanmış deri çanta,çanta büklüm büklüm durmuyo yani baya güzeldi

arkadaşım buldum 50liraya çift sağ sol çantalar,baya hoşuma gitti alcam pazartesi,içi plastikle kaplanmış deri çanta,çanta büklüm büklüm durmuyo yani baya güzeldi

nahzuvay
08 Kasım 2008, 23:58
arkadaş yok sakın içini falan boşalttırma polislerden kurtulamazsın cezasını ben çektim:) 600ytl:(

nerdeeeeee?

Extream
09 Kasım 2008, 00:07
arkadaşım motoru cikleyi en yukarı kaldırarak çalıştır,5-10 sn biraz gaz vererek 3bin devirde falan tut motoru,sonra cikleyi bi kademe aşağı indir,yine motoru aynı devirde 10-15 sn tut,sonra en aşağı nidir elini gazdan yavaşça çek rolantide çalışsın dursun motor 2-3 dk,sabahları ilk çalışmada ole yap kardeşim kendine gelmeden motor kalkma.. saygılar:)

ha birde kardeş motosikletini iyi bi sıkıştır belki pislik vardır karbiratörde,pisliği atması için iyi olur belki pislik vardır diye geldi aklıma tekrar eyw:)

Biraz zaman qectı ama .. :) Açıklaman için tesekkur ederim.Dediqin qibi asaqı yukarı yapıorum ztn ama, Daha önce Orta kademede calıstırmadım Jıkleyi. Bundan sonra öyle yaparım.
Karbrotore benzın qıtmıyor dıye benzın hortumunu çıkardım baktım qelmıyor benzın , Deponun kapaqını actım benzın akmaya basladı sonra çalıştı. Yani böyle bi sorunu nerdeyse herqün yapıyor Bende boyle yapıyorum. Bı sorun war qaliba..

nedd
09 Kasım 2008, 01:44
Arkadaşlar orjinal çanta aramaktansa benim aklıma Ki benim çantalar da eski, bunun yerine çantaları dericide tamir ettirip boyatmak geldi. En kısa zamanda denicem inş. olumlu olur sonucu. Ayrıca ben motoruma sinsyal lambası takmak istiyorum motokar dan baktım bir çift 15 ytl diyordu ama ben farın yanlarına takmak istediğim için olup olmıcağından emin değilim. Çünkü farınyanlarında nereye takılıcağını bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olan var mıdır.

Arkadaşlar orjinal çanta aramaktansa benim aklıma Ki benim çantalar da eski, bunun yerine çantaları dericide tamir ettirip boyatmak geldi. En kısa zamanda denicem inş. olumlu olur sonucu. Ayrıca ben motoruma sinsyal lambası takmak istiyorum motokar dan baktım bir çift 15 ytl diyordu ama ben farın yanlarına takmak istediğim için olup olmıcağından emin değilim. Çünkü farınyanlarında nereye takılıcağını bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olan var mıdır.

Sis lambası demek istedim :mrgreen:

facia42
12 Kasım 2008, 18:35
arkadaşlar gaza basınca egsozdan şıngır şıngır sesler geliyo ya içi dağılmış olabilir mi? orjinal egsozlar ne kadar fiyatlarda?

arkadaşım ben konyadayım,bugün taktırdım 52 lira baya güzel oldu,yan kapakları da yarın taktırcam inş o zaman resmini çekip bi atıyım siteye:) bir de 32 liraya kanuninin sisibarını aldım az eyme yamultma işlemleriyle keewayıma taktım cillob-il vahşet oldu:)

nahzuvay
12 Kasım 2008, 20:09
arkadaşlar gaza basınca egsozdan şıngır şıngır sesler geliyo ya içi dağılmış olabilir mi? orjinal egsozlar ne kadar fiyatlarda?

arkadaşım ben konyadayım,bugün taktırdım 52 lira baya güzel oldu,yan kapakları da yarın taktırcam inş o zaman resmini çekip bi atıyım siteye:) bir de 32 liraya kanuninin sisibarını aldım az eyme yamultma işlemleriyle keewayıma taktım cillob-il vahşet oldu:)

foto isteruk gardasım fotooo :queen::queen::queen:

yavuz selçuk
12 Kasım 2008, 20:30
arkadaşlar merhaba bende bu motoru ciddi ciddi almayı düşünüyorum. ama fiyatını tam olarak bulamadım biri ben 2.590 a aldım dio keewayın sayfasında 3.660 yazıyo. sıfır fiyatını bilen varmı. bide km de 70 ykr yaktığını öğrendim doğrumudur?
teşekkürlerr..

nahzuvay
12 Kasım 2008, 20:43
arkadaşlar merhaba bende bu motoru ciddi ciddi almayı düşünüyorum. ama fiyatını tam olarak bulamadım biri ben 2.590 a aldım dio keewayın sayfasında 3.660 yazıyo. sıfır fiyatını bilen varmı. bide km de 70 ykr yaktığını öğrendim doğrumudur?
teşekkürlerr..

sıfırını bnce alma o paraya daha güzel ikinci el motorlar alabilirsin, ayrıca 70 ykr yedi yüz bin yapıo tırlar o kadar yakmıo gardasım yav :cherry::cherry: 7 kurus demek istemişsin biraz daha fazla yakıo gardasım 10 kurus civarında yakıo

adasım ayrıca özelin yazdım msn i

flying hellfish
13 Kasım 2008, 19:25
70 kurus ne demek abicim bir yanlis yazilma oldu herhalde :)

facia42
13 Kasım 2008, 19:26
arkadaşım 10 kuruş yakıyo,yani eski parayla 100bin,bayisine göre deişen fiyatları var,elinde 2006 model sıfır kilometre motoru olan bayii daha ucuza veriyo tabiki,hangisi uygun diyosan araştırıp alacaksın.

arkadaşım hala gelmemiş yan kapaklar,geldiğinde taktırıyım ole atıyım resimleri eksik olmasın bole çıplak görünüyo motor:)

flying hellfish
13 Kasım 2008, 19:29
Arkadaslarin dedigi gibi 10 kurus dogru bir rakam.

70 kurus demek 100 km de 21 lt yakiyor demek, bir ferrari bile o kadar yakiyormudur bilmiyorum.

facia42
15 Kasım 2008, 17:05
arkadaşlar motosikletime takrıtdığım 50 ytllik çantalar ve 30 ytllik sisibarı göstermak amacıyla resimlerini atıyorum,bence hoş:) sadece yan kapakları eksik kaldı o da 1-2 haftaya gelcekmiş inş o zaman tamamlıycam

http://img356.imageshack.us/img356/5698/151120081269cc5.jpg (http://imageshack.us)

http://img262.imageshack.us/img262/7872/151120081270ch9.jpg (http://imageshack.us)

http://img262.imageshack.us/img262/5899/151120081271ou6.jpg (http://imageshack.us)

http://img262.imageshack.us/img262/7352/151120081274hz7.jpg (http://imageshack.us)

aargh
15 Kasım 2008, 17:28
Güzel olmuş. Aksesuarlar değişik bir hava katmış modele.

En güzel günlerinde kullanmanı dilerim.

motorhocası
15 Kasım 2008, 19:59
Güzel olmuş gönül rahatlığınla binecek isen o farı yukarı kaldır veya orjinalini tak aşağı vuruyo iyice ışık

facia42
15 Kasım 2008, 22:00
eyw kardeşler,orjinal farı bulamadım ya,yuvasına uygun olan tek far da buydu,kısa ışıkları ewet yere vuruyo çoğunlukla ama uzunlar baya bi aydınlatıyo hem göz almıyo hem yayvan aydınlatıyo,olduğu kadar işte:)

smyael
16 Kasım 2008, 18:49
çok yakışmış çantalarfacia42 arkadaşım.. bende bu aralar sirkeci taraflarından yeni takım çanta alıcam.. daha geniş daha kaba bişeyler bakıcam.. eski çantları iyicene gitti artık.. birde bişey sorcam arkadaşlar fara ampul takıcamda.. istediğim düzeyde aydınlatma alamıyorum.. tavsiye edebileceğiniz, kullanıp memnun kaldığınız ampul-ler varmı acaba..???

Extream
17 Kasım 2008, 01:18
Daha motoru Alalı 1 bucuk 2 hafta oldu ilk kazamı yaptım :( Karsımdan qelen murat124 un dıreksıyonu kitlenmiş , kucuk kucuk bı saq bır sol yapıo .. bende 3. vitesle qıdıyorum Kısabıldıqım kadar kıstım firenleri sıktım ikisinide ama sonra ön kaputa boommm :( yerde buldum kendımı ..Kask yok bıse yok .. Motorun ön taraf olduqu qibi daqildı.. Hasarı karsı taraf cekcek bakalım noolcak :(

flying hellfish
17 Kasım 2008, 02:08
Gecmis olsun arkadasim. Neyse sana birsey olmamis ya gerisi onemli degil bosver, motor hallolur...

RoLa
17 Kasım 2008, 02:11
@facia42 benmi yanlış okudum yoksa o güselim sissy barı 30 ytl yemi mal ettin :P

@Extream sanada çok geçmiş olsun kardeşim sende bi hasar olmaması sevindirici

Extream
17 Kasım 2008, 03:12
Saqolun.. pek bıse yok bende de makınaya ıcım acıdı baya :( Sefasını suremeden cefasına basladık :(

facia42
17 Kasım 2008, 09:41
arkadaşım nazarı çıkmış motorunun bende motoru aldığımın ertesi günü ehliyetsizlikten ceza yedim 600ytl,olacağı varmış kardeşim:)
evet rola 32 ytl aldım daha dorusu güzel ama demi,bayiiye sordum 75 lira dedi bende aradım taradım buldum uydurdum:)

nedd
17 Kasım 2008, 10:48
Geçmiş olsun kardeş. İnşallah son kazan olsun bu. Motor da istediğin gibi olur inş.