Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
jameika34
07 Temmuz 2008, 12:15
Arkadaşlar superlight`ın dublex lastiğini nerden bulabilirim?fiyatı ne kadardır?
Eğer motorunun üzerindeki lastikler kabak yani bitmiş değilse değiştirmene gerek yok dubleks'e çevirmen için. Yolun Üsküdar'a düşüyorsa sana tavsiye edeceğim yere gidebilir ve orda lastiklerinin ön ve arka olmak üzere toplamına sadece 20.00ytl. vererek dubleks yaptırabileceksin. Ayrıca kewaay 150 lerin tüm kronik sorunları ile ilgilenecek bir usta gideceğin yer. (Ferhat ve Sinan Usta) Üsküdar vergi dairesini bulacaksın ve karşı sokağına gireceksin simitçi fırınının yanında Ferhat Ustayı bulacaksın.:) İş tel. 0216 334 67 13 Gsm. 0544 811 88 56 :cat::cat:
smyael
08 Temmuz 2008, 13:54
arkadasım evvela hosgeldin, 3 ay öncesine kadar aynen sen gibiydim :) 1,5-2 bin liram var öğrenciyim, az yakacak masraf cıkarmayacak bi motor almalıyım derken başladım araştırmaya ve motorlara bakarken cok ceşitli modellere baktım cruiser olarak ama ilk gördüğüm sl150 yi aldım :) şimdi gayet memnunum ikinci el motorun her zaman ufak tefek masrafı olur ancak buna degecek ve sana zevk verecek bi motor sl150 temizinden bulursan kesinlikle tavsiye ederim...
senle hemen hemene aynı konumda oldugumuz için merak ettiklerini rahatca sorabilirsin...
üstad cvp için çok teşekkür ederim.. dediğim gibi motoru 1 kere sürmem yetti sl150 de karar vermeme.. üstad bir soru sorcam..2. ellerde nelere dikkat etmem gerekiyo.. çok aşınmış parçaları neler.. yada nebilim ilk sürerken motoru neye dikkat edeyim.. bi bilgi verebilmen mümkünmü acaba..? ilgi ve alakan için tekrardan çok teşekkür ederim.. kazasız belasız sürüşler dilerim.. :)
kemalcolak34
08 Temmuz 2008, 14:02
üstad cvp için çok teşekkür ederim.. dediğim gibi motoru 1 kere sürmem yetti sl150 de karar vermeme.. üstad bir soru sorcam..2. ellerde nelere dikkat etmem gerekiyo.. çok aşınmış parçaları neler.. yada nebilim ilk sürerken motoru neye dikkat edeyim.. bi bilgi verebilmen mümkünmü acaba..? ilgi ve alakan için tekrardan çok teşekkür ederim.. kazasız belasız sürüşler dilerim.. :)
merhaba dostum
2. el alırken superlıghtlarda balatalara dikkat edıceksın sogukken ses cıkartıyosa o balata bitmiş demektır arka fren teli bırden sertleşiyosa sana iş çıkartır o motor aman uzak dur derim almadan bi yetkılı servise goturum baktırmanıda tavsiye ederim.
Eğer motorunun üzerindeki lastikler kabak yani bitmiş değilse değiştirmene gerek yok dubleks'e çevirmen için. Yolun Üsküdar'a düşüyorsa sana tavsiye edeceğim yere gidebilir ve orda lastiklerinin ön ve arka olmak üzere toplamına sadece 20.00ytl. vererek dubleks yaptırabileceksin. Ayrıca kewaay 150 lerin tüm kronik sorunları ile ilgilenecek bir usta gideceğin yer. (Ferhat ve Sinan Usta) Üsküdar vergi dairesini bulacaksın ve karşı sokağına gireceksin simitçi fırınının yanında Ferhat Ustayı bulacaksın.:) İş tel. 0216 334 67 13 Gsm. 0544 811 88 56 :cat::cat:
Çok saol "jameika" geçen hafta arka lastik patladı telef olduk:D o yüzden dubleks yaptırmaya karar verdim...
nahzuvay
08 Temmuz 2008, 23:12
aksesuar parcaları genelde deforme olmus olabilir (yan kapaklar, çantalar falan) baktıgın motorda böle bişey varsa hiç kafana takma bunlar hallolur, ancak motor aksamına cok dikkat et, kemlcolak ın söylediklerine bak, motor ısındıktan sonra ses falan gelio mu onlara dikkat et, genelde bi debriyaj sorunu oluo bizim motorların onu saglam arastır, bu debriyaj sorununu da jameika abimizden temin edebilecegin 5 ayaklı debriyaj tasıyla halledebilirsin (başka yerden bulman cok zor :))... bn alırken şöle yaptım : aldıgım arkadasla pazarlıgı bitirdikten sonra bnm motoru daha önce görmemiş olan bi keeway servisine götürdüm motoru, sonra seviste ki ustaya kullandırdım motoru bi 6-7 dakka gelmedi usta :) sonra tamam motorun bi masrafı yada aksiligi yok alabilirsin diyince cektik notere :))) hade bakalım ALLAH yardımcın olsun kardesim
engin139
09 Temmuz 2008, 14:06
arkadaşlar benim motorda (2006 model) sinyal tutukluk problemi var.
sinyal tuşlarına basınca 26 sn takılı kalması gerekirken çoğunlukla bir kez yanıp sönüyor ve gerçekten lazım olduğunda bir kaç kez basmak veya basılı tutmak gerekiyor.
Bildiğime göre yeni SL150 lerde (2007 modellerde) geçmeli sinyaller var, yani basınca yanıp bir daha basınca sönen cinsten.
Sinyal için flaşör yedek parçası veya yeni modellerde olan geçişli sinyalleri nerden ne kadara temin edebilirim ve taktırabilirim acaba?
jameika sen yedek parçada bilirkişisin, cevap yazarsan sevinirim.
blueberry
09 Temmuz 2008, 14:09
sinyal tuşlarına basınca 26 sn takılı kalması gerekirken çoğunlukla bir kez yanıp sönüyor ve gerçekten lazım olduğunda bir kaç kez basmak veya basılı tutmak gerekiyor.
Bildiğime göre yeni SL150 lerde (2007 modellerde) geçmeli sinyaller var, yani basınca yanıp bir daha basınca sönen cinsten.
Sinyal için flaşör yedek parçası veya yeni modellerde olan geçişli sinyalleri nerden ne kadara temin edebilirim ve taktırabilirim acaba?
Sinyal düğmelerinin kenarlarından wd-40 kontak temizleyici sık, çalışmaya başlayacaktır.:cat:
Şu an ankaradayım. Marmok festivaline katılmak üzere 19 Haziranda yola çıktım, Didim,budrum,marmaris,datça,köyceğiz,dalyan,göcek tatilimi tamamlayarak dün Ankara'ya ulaştım. Superlight 150 ile 1990 km yolyaptım bu gezide. İzmirde alarm takılınca İzmir Motomax'tan geldiler alarmı devre dışı bıraktılar, motor yüklü olduğunda seleyi kaldırmadan kabloları aradan çekerek iptal ettiler. Sorunumu hallettiler teşekkür ederim. Ancak bu işlemi yaparken Deponun altından geçen kabloların bu çekme sırasında depo ile kadro arasına sıkışmış ezilerek kısa devre yaptı, yani depeonun patlamaması büyük şans, onuda festival alanındaki servis onardı. Ankara'daki arkadaşlarla tanışmak isterim. Çay yolundayım, askeri havuzun tam karşısındaki girişte Kafkas sitesi. Yakında varsa arkadaşlar görüşürüz.
kemalcolak34
09 Temmuz 2008, 14:41
merhaba engin kardeş ben bunda 3 ay kadar once fleşör u değiştirdim benım sınyal hiç yanmıyodu ve garantıden uçretsiz olarak değişti garantisi varsa servisler değiştirir eğer yoksa maliyeti 30 ytl ve basınca yanan tekrar basılınca sonen fleşör yeni modeller için.
engin139
09 Temmuz 2008, 18:06
blueberry ve kemalcolak34 cevaplarınız için teşekkürler
wd 40 var bende bi deneyeyim ancak 30 ytl ye yeni model flaşör varsa değiştirmek mantıklı
b.evler motovizyonda yokmuş o parça sirkecide var dedi bana servisteki abi
kemalcolak34, nerden değiştirdiğini de yazar mısın ?
kemalcolak34
09 Temmuz 2008, 18:17
blueberry ve kemalcolak34 cevaplarınız için teşekkürler
wd 40 var bende bi deneyeyim ancak 30 ytl ye yeni model flaşör varsa değiştirmek mantıklı
b.evler motovizyonda yokmuş o parça sirkecide var dedi bana servisteki abi
kemalcolak34, nerden değiştirdiğini de yazar mısın ?
ben kızıltoprak yetkili servisinde selim abide değiştirdim telefon numarası 216 5507998 ellerınde var oldugunu tahmin ediyorum yınede bi ararsan tam olarak bilgi alirsin.
engin139
09 Temmuz 2008, 18:41
tekrar teşekkürler kemalcolak34
topkapı daki yedek parçacı yetkili servisi aradım
0212 5230572 Hüner Motor
Eğer oksitlenme varsa pas sökücü (wd40) ile temizle olmadı zaman ayarlı (eski model) sinyalizasyonun flaşörü 20 ytl işçiliği 10 ytl olur, eğer basmalı sönmeli (yeni model) istiyorsan kumanda panelleri değişecek dedi 26 şar dan 52 ytl artı 20 ytl ye yeni model için flaşör artı 25 ytl işçilik toplamda maliyet üç katına çıkıyor
Sinyal problemi olanların bilgilerine...
edit: Kadıköy Motoservise sordum şimdi yalnız yeni model flaşör ile çalışma ihtimali var ancak kontrol paneli değişikliği yapılmadan çalışma garantisi yok denememiz lazım dediler 30 ytl flaşör fiyatı verdiler.
kemalcolak34, sen sadece flaşör değişikliği ile sonuç alabildin mi ?
xmanos32
09 Temmuz 2008, 19:00
arkadaşlar mu motor cın malı deılmı ?
chopperrider
10 Temmuz 2008, 11:48
arkadaşlar mu motor cın malı deılmı ?
çin japon kardeştir bunları ayıranlar kalleştir :queen::queen::queen::queen:
şaka bi yana evet keeway üretimi çin de yapılan bi marka...
engin139
10 Temmuz 2008, 20:33
Sinyal düğmelerinin kenarlarından wd-40 kontak temizleyici sık, çalışmaya başlayacaktır.:cat:
wd40 ile sinyal kumanda düğmeleri iç temizliği yaptım ve şu anda normale döndü gibi herhangi bir parça değişikliğine gerek kalmadı yani
ancak ben yine de zaman ayarlı sinyalden memnun değilim
tek flaşör değişikliği ile geçişli sinyal elde edilebiliyor mu bileniniz var mı ?
ayrıca yeni sinyal sistemine geçiş yapan var mı ?
tekrar sorayım
teşekkürler
frantic
11 Temmuz 2008, 11:24
Arkadaşlar hepinize merhaba..Sitenin en genç üyesiyim heralde yaşım 17..yaşıtlarımın hepsi gibi benim scooterlara ilgim yok benim motorlarada ilgim yok aslında..Sadece chopper tarzına acaip bi ilgim var..Geçen böyle araştırırken yolda biriyle tanıştım Keeway superlight 150 var ondada..Motoru yeni yaptırmış..Üzerinde Regal Raptor egzos var..Gemi kalkıyo zannediyorum bazen..Mahallelinin bana bakış açısı değişti yemin ediyorum..Bkz; yandaki ::eviiil::
şimdi motorun farı bozuk cc bar ve çantaları yok..Bunun gibi eksileri var..Normal piyasası nette bildiğim kadarıyla 2300 2500 falan bu eksik haliyle 1700e bırakıyo bana..20 bin km'de..Bugün içinde haber verirseniz çok sevinirim..
çin japon kardeştir bunları ayıranlar kalleştir :queen::queen::queen::queen:
şaka bi yana evet keeway üretimi çin de yapılan bi marka...
macar değilmi yahu..:silent:
chopperrider
11 Temmuz 2008, 12:43
sanki biraz pahalı gibi...
ayrıca keeway macar patentiyle çinde üretilen bi motosiklet.
bu arada arkadaşlar ben de bi sl aldım bahsetmiştim. yakında topiğe fotolarını ve bilgilerini ve yorumlarımı koyarım..
herkese kazasız sürüşler...
blueberry
11 Temmuz 2008, 12:51
Keeway avrupa standartlarına göre üretiliyor. Çin verilen paraya ve isteğe göre üretim yapıyor. Her Çin malı vasıfsız değildir, Keeway Amerikan VENTO endüstrisinin Rebellian adı altında üretilen bir markası, macarlar keeway adı altında patent almışlar ve Çinde üretim yaptırıyorlar. Bildiğim kadarıyla.:queen::queen::queen:
smyael
11 Temmuz 2008, 13:06
nahzuvay ve kemalcolak34 arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımlarınız için.. yakın zamanda aranıza motorumla katılmayı planlıyorum.. kazasız belasız yolculuklar dilerim.. :)
engin139
11 Temmuz 2008, 16:35
tek flaşör değişikliği ile geçişli sinyal elde edilebiliyor mu bileniniz var mı ?
ayrıca yeni sinyal sistemine geçiş yapan var mı ?
tekrar sorayım
teşekkürler
chopperrider
11 Temmuz 2008, 19:40
engin139 sorunun cevabı hakkında bilgi sahibi değilim ama benim sl de şöyle bi durum var. sağ ya da sol sinyale basınca yanıyo tekrar basınca da sönüyo. motoru aldığım arkadaş bana sinyallerin otomatik söndüğünü söylemişti ama denedim ikinci basışta da sönüyo. anlamadım ama şikayetim de yok.
bu arada bu topiğe bi kaç kez yazmış bi arkadaşın motorunu aldım ankaradan.
hatta bu flaşör sorunu için motomaxa dava açıp kazanan bi meslekdaşım. topiği incelerken görmüştüm bu konudan bahsettiği mesajını. yeahh dı galiba nicki ama toplam 1-2 mesajı var sadece.
frantic
13 Temmuz 2008, 01:59
bilgilendirdiğiniz için teşekkürler arkadaşlar...
Arkadaşlar uzaktan motoru çalıştırıyorum kumandayla fakat stop çok zor ediyor anahtarı takıyorum kapalı bölümde çalıştığı zor stop ediyor kumandadan tekrar çalıştırma düğmesine bastığımda marşa basıyor stop etmiyor sizdede aynımı bu durum?
kemalcolak34
13 Temmuz 2008, 15:40
Arkadaşlar uzaktan motoru çalıştırıyorum kumandayla fakat stop çok zor ediyor anahtarı takıyorum kapalı bölümde çalıştığı zor stop ediyor kumandadan tekrar çalıştırma düğmesine bastığımda marşa basıyor stop etmiyor sizdede aynımı bu durum?
uzaktan çalişitirma duğmesi sadece çalişitirmaya yarıyo kapatmayı kontaktan yapman gerekıyo ama sl larda genel problem kapanmıyo kontaktan benım motordada aynı problem var ben kullanmıyorum.
X__utku__X
14 Temmuz 2008, 04:07
jameika hocam sizdeki camların resimleri varmı acaba.msn ekledim.acaba regalraptor 250 uydurabilirmiyim sizdeki camları.
engin139
15 Temmuz 2008, 02:18
@ GRK & kemalcolak34
arkadaşlar kumandadaki marş düğmesi ilk basışta 4 lü leri yakıyor hemen ardından basışta çalıştırıyor biraz beklerseniz (5-10 sn) bir daha basınca stop ediyor ancak stop etmesi de biraz geç kalabiliyor bazen
ben kumanda ve alarm ile ilgili başka garip bi şeyle karşılaştım sanırım kumanda ile biraz oynarsanız (bozmadan) kumandadan alarm hassasiyetini bile ayarlayabiliyorsunuz, ben yaptım hassasiyeti azalttım zırt pırt ötmesin diye ancak tam olarak nasıl yaptığımı hatırlamıyorum, bilgisi olan lütfen yazabilir mi?
treasureman
18 Temmuz 2008, 12:39
arkadaşlar merhaba, sl150 ön siyah çamurluk bulamıyorum uzun zamandır, distribütör ü aradım işte kem küm gelmesi gerekiyordu gelmedi diye savunma yapıyorlar onlardan ümidimi kestim açıkçası. Piyasada elinde olan vardır diye umuyorum, bu çamurluğu ist avrupa yakasında bulabileceğim bildiğiniz bir yer var mıdır?
Ayrıca motora ön cam taktırmayı düşünüyorum, orjinal ebatından biraz daha büyük bir chopper camı. Sirkeci de bulabilirmiyim ya da tavsiye edeceğiniz bir yer varmı bu konu hakkında da
nf500
19 Temmuz 2008, 00:11
slm arkadaşlar bende 2 yıldır sl 150 kullanıyorum aam aranıza katılmak bugüne kısmetmiş becerebilirsem sizi motorumun 1--2 resmini göndercem
vıceroy
19 Temmuz 2008, 01:05
Eski sl cilerden northern,balayyusuf,cobalt,jameika34,sayfayı sık sık ziyaret etmeniz müthiş bir bağlılık sizleri taktir ediyor saygıyla selamlıyorum. Müthiş bir aileydik burada bir zamanlar:)Bir çok kaliteli kardeşimizde sitedn ayrılmıştı eğer okuyorlarsa onlarada selam.:bounce:
nahzuvay
19 Temmuz 2008, 04:19
arkadaşlar merhaba, sl150 ön siyah çamurluk bulamıyorum uzun zamandır, distribütör ü aradım işte kem küm gelmesi gerekiyordu gelmedi diye savunma yapıyorlar onlardan ümidimi kestim açıkçası. Piyasada elinde olan vardır diye umuyorum, bu çamurluğu ist avrupa yakasında bulabileceğim bildiğiniz bir yer var mıdır?
Ayrıca motora ön cam taktırmayı düşünüyorum, orjinal ebatından biraz daha büyük bir chopper camı. Sirkeci de bulabilirmiyim ya da tavsiye edeceğiniz bir yer varmı bu konu hakkında da
arkadasım ön camurlugu topkapıdaki hüner motordan yaklasık 15 gün önce aldım yanlıs görmediysem ellerinde hala vardı
Arkadaşlar bizim superlight ın vites kolu kırıldı, neredn bulabilirim?nerede satılıyor avrupa yakasındayım fakat acil çünkü bizim birader yolda kalmış...
treasureman
20 Temmuz 2008, 00:24
arkadasım ön camurlugu topkapıdaki hüner motordan yaklasık 15 gün önce aldım yanlıs görmediysem ellerinde hala vardı
teşekkür ederim cevap için, peki takmak için ne kadar işçilik alıyorlar orda biliyormusun
nahzuvay
20 Temmuz 2008, 14:20
teşekkür ederim cevap için, peki takmak için ne kadar işçilik alıyorlar orda biliyormusun
fazla bişey almıo en fazla on alır ayrıca camurlugun biseyi yok yav 4 tane vida sende takarsın
Arkadaşlar bizim superlight ın vites kolu kırıldı, neredn bulabilirim?nerede satılıyor avrupa yakasındayım fakat acil çünkü bizim birader yolda kalmış...
vites kolumu vites kolunun içincen gecen mil mi? eger mil kırıldıysa git bi tamirciye kaynaklattır, vites koluysa servisleri ara teker teker
nf500
25 Temmuz 2008, 23:51
ooo herkes kendi dalgasın da hoşbul duk beyler
nahzuvay
26 Temmuz 2008, 15:13
ooo herkes kendi dalgasın da hoşbul duk beyler
kusera bakma bilader snn mesaj arada kaynamış farketmemişiz, hoşgelişlerin, hoş sürüşlerin ve adablı binişlerin olsun inşallah.... hoşgeldin tekrardan kardeşim...
jakiyamayess
28 Temmuz 2008, 16:44
arkadaslar, benim derdim büyük. motorumun birkaç eksiği var ve hepsini birden yapabilecek bir servis bulamıyorum. öncelikle aku bitmiş durumda. akuyu değiştirmek üzere gittiğim bir servis akuyu sadece motomax servislerinin deiğiştirebileceğini söyledi.istanbulda motomax dısında biryerde aku taktırabilir miyim sizce? yada akunun kaç watt oldugunu veya cinsini bilen var mı? ona göre aku alıp bir serviste taktırabilirim.bir de fiyatı nedir biliyorsanız.
ikinci olarak arka stop camı bir bayan şoförümüzün sayesinde kırıldı. onun için motomax e gittin fakat ellerinde olmadıgını söylediler. baska biryerde bulabilir miyim?ve fiyatı nedir?
son olarak aynalarımdan biri kırık ve istediğim gibi bir ayna bulamadım. sordugum servisler 45-50 ytl diyorlar pahalı geliyor taktırmıyorum.
bunların hepsini yapabilecek bildiğiniz bir servis var mı arkadaslar? üsküdar da oturuyorum kadıkoy ve eminonune yakınım. sizin tavsiyelerinizi bekliyorum.
nf500
29 Temmuz 2008, 00:05
kusera bakma bilader snn mesaj arada kaynamış farketmemişiz, hoşgelişlerin, hoş sürüşlerin ve adablı binişlerin olsun inşallah.... hoşgeldin tekrardan kardeşim...
tesekkürler nahzuvay moralim düzeldi vallah :cat:
arkadaslar, benim derdim büyük. motorumun birkaç eksiği var ve hepsini birden yapabilecek bir servis bulamıyorum. öncelikle aku bitmiş durumda. akuyu değiştirmek üzere gittiğim bir servis akuyu sadece motomax servislerinin deiğiştirebileceğini söyledi.istanbulda motomax dısında biryerde aku taktırabilir miyim sizce? yada akunun kaç watt oldugunu veya cinsini bilen var mı? ona göre aku alıp bir serviste taktırabilirim.bir de fiyatı nedir biliyorsanız.
ikinci olarak arka stop camı bir bayan şoförümüzün sayesinde kırıldı. onun için motomax e gittin fakat ellerinde olmadıgını söylediler. baska biryerde bulabilir miyim?ve fiyatı nedir?
son olarak aynalarımdan biri kırık ve istediğim gibi bir ayna bulamadım. sordugum servisler 45-50 ytl diyorlar pahalı geliyor taktırmıyorum.
bunların hepsini yapabilecek bildiğiniz bir servis var mı arkadaslar? üsküdar da oturuyorum kadıkoy ve eminonune yakınım. sizin tavsiyelerinizi bekliyorum.
arkadaşım istanbullu deilim ama
önclikle akü okadar sorun diil her yerde bulursun 40 lira falandır 2,si:ayna nın orjinalini hiç arama derim zaten dğru dürüst arkayı göster miolar o fiyata daha uzun şık bişeyler bulursun stop a gelince motomax ın kime faydası olmuşki zaten az bekle keeway motomax ın elinden çıkıomuş diye duydum
Sound
29 Temmuz 2008, 01:13
Selamlar herkese.. Ben de yeni bir Superlight kullanıcısıyım artık =) Cruiser olması nedeniyle kullanımı zaten çok zevkli.. Motorum 20.000de,yürürü ve motoru sorunsuz.. Arkada uzun sisybar,daha büyük ve sağlam çantaları var,tampon normalinden daha uzun ve fieber.. Sinyalle ilgili benim de sorunum var;sinyaller durmadan yanıyor =S ayrıca akü tarafındaki kapaklar yok ve sağ taraftaki gri kapak sağlam durmuyo.. Genel olarak memnunum motordan,en son 90ı gördüm ama daha da gideri vardı ama yol bittiği için yavaşlamak zorunda kaldım =) Kazasız belasız inşaallah..
Olcan138
29 Temmuz 2008, 02:02
Derdin büyük değil, sadece konudan biraz uzak, biraz ilgisiz ve biraz üşengeçsin sanki..:)
Akü servisten alınacak bir şey değildir zaten, çok daha iyisini dışarıdan edinebilirsin, daha uygun fiyata, daha performanslı olur, montajı da inanılmaz bir dert değildir.
Ben abuk subuk çerçeve-kapak-çubuk:P istediğimde bile bir kaç günde servisten temin edebiliyorum, şanslı mıyım anlamadım ama:P şu stop camını da sorarım, edinebiliyorsam haber veririm.
Ayna konusu da aynen, çoğumuz sırf kendi tercihimizden aynaları daha uzun kollu, daha sağlam ve daha iyi görünen aynalarla değiştirdik herhalde. Yakın olduğun Eminönü'nden 15 YTL civarına bile ayna edinebilirsin. Superlight'a standart ayna taktırabilmek içinse, aynalara uygun diş açtırman gerekecektir, bu işin de tek uğraştıracak yanı bu..
İyi sürüşler..
nahzuvay
29 Temmuz 2008, 06:08
Selamlar herkese.. Ben de yeni bir Superlight kullanıcısıyım artık =) Cruiser olması nedeniyle kullanımı zaten çok zevkli.. Motorum 20.000de,yürürü ve motoru sorunsuz.. Arkada uzun sisybar,daha büyük ve sağlam çantaları var,tampon normalinden daha uzun ve fieber.. Sinyalle ilgili benim de sorunum var;sinyaller durmadan yanıyor =S ayrıca akü tarafındaki kapaklar yok ve sağ taraftaki gri kapak sağlam durmuyo.. Genel olarak memnunum motordan,en son 90ı gördüm ama daha da gideri vardı ama yol bittiği için yavaşlamak zorunda kaldım =) Kazasız belasız inşaallah..
hayırlı olsun arkadasım inşallah belasız kazasız kıllanırsın, sinyallern yanması normal manuel deil otomatik yapmıs gevur 24 saniye yanıyo sonra kendi kapanıyo, yan kapakların huyudur o durmaz onlar yerlerinde:queen: şakası bi yana yan kapaklar her zaman sorundur, bu sorunu aşmak için yeni kapak al yada kapagın saglamsa sadece grenaj al takmadan önce içindeki tutma yerlerini güzelce silikonla falan doldur kırılıp gene düşmesin
moderator olcan arkadasa katılıyoru derdin büyük deil sadece gözünde büyütüyosun, aku konusunda gittigin tamirci yemiş galiba seni aküyü kendin tedarik et taktır yada tak daha avantajlı olur snn için (keewayin sayfasında akünün özellikleri falan vardı ordan öğrenebilirsin cinsini şeklini şemalini)
motomaxta hic bi yedek parca yok zaten bn ne sorsam yok diolar bu arada bi yerlerde okudum mu gördümmü bilmiyorum ama bzm keewayin bayiliği efsane motora gecmiş galiba parca sıkıntısı o yüzden olabilir. ayrıca genel olarak bnmde bekledigim parcalar var servisle artık kanka olduk parca sormaktan bugun evrakları gördü topkapı servisi yüksek meblada sipariş vermiş ve evrakta parcaların gümrükte oldugu yazıyodu persembe falan servisleri elinde olurmus. 45-50 ytl aynalara cok bnce gene olcanın dedigi gibi aynaları tedarik edebilirsin.
herkese ii sürüşler kazasız günler dilerim...
[QUOTE=nf500;1184757]tesekkürler nahzuvay moralim düzeldi vallah :cat:
rica ederim kardesim ne zaman moral istersen burdayım:cherry: tabii kornea istersende:queen:
Yan kapaklar sürekli çıtlıyor :)silikonlamayı deniyeceğim...Bizde şuana kadar en yüksek hız 110...
nf500
29 Temmuz 2008, 23:38
Yan kapaklar sürekli çıtlıyor :)silikonlamayı deniyeceğim...Bizde şuana kadar en yüksek hız 110...
siyah silikon dene derim :cat:
Sound
30 Temmuz 2008, 02:27
Bugün ben de 105i gördüm,5 km eksiğim var onu da artık rüzgarsız bi havada denerim =)
nahzuvay
31 Temmuz 2008, 02:02
Bugün ben de 105i gördüm,5 km eksiğim var onu da artık rüzgarsız bi havada denerim =)
artcımla beraber otobanda 110, tek basıma e 5 te 125 gördüm arkadaşlar :D şaka degil kesinlikle :) maşallah deyin nazar degmesin :D yüksek oktanlı benzin kullanıyorum devrine dikkat ederek kullanıyorum motorumu, jameika abimizde bindi bnm motora oda gidişini cok begenmişti :D
Sadık1453
31 Temmuz 2008, 18:48
Merhaba, ben motorumu sattım ve şimdi yaya kaldım :(
Ama kısmet olursa önümüzdeki hafta bir tane alacağım. Keeway Superlight 150 Bu motoru tavsiye edermisiniz? Birde ben hafta sonları uzun yol yapıyorum yaklaşık olarak 300 km kadar bu yola dayanırmı bu motor.?
Önerilerinizi bekliyorum
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
nf500
01 Ağustos 2008, 00:39
arkadaşlar bu da benim motorum http://img208.imageshack.us/img208/3443/1000268gi6.jpg http://img169.imageshack.us/img169/5061/1000266bo2.jpg beğendinizmi ?
beyler 105 110 km bu motorların herşey
orjinalmi yoksa dişlilri falanmı deiştirdiniz benimki 100 geçmio ama rüzgar arkada oldum 130 net :)
Sadık1453
01 Ağustos 2008, 14:28
Yaa arkadaşlar boşverin 110-120' yi. Ne diyorsunuz? Alıyımmı? Vazmı geçeyim?
Sound
02 Ağustos 2008, 02:13
Yaa arkadaşlar boşverin 110-120' yi. Ne diyorsunuz? Alıyımmı? Vazmı geçeyim?Para miktarında emsalleri olan motorlar arasında en iyilerden birisi.. Bu motoru alanlar genelde uzun yol yaparlar zaten.. İstersen benimkini satayım sana =D
nahzuvay
03 Ağustos 2008, 12:56
Yaa arkadaşlar boşverin 110-120' yi. Ne diyorsunuz? Alıyımmı? Vazmı geçeyim?
kısa ve net fazla paran yoksa AL arkadaş
nf500
05 Ağustos 2008, 21:54
al arkadaşım al ii motor bu
:cat:
celıl ybr
06 Ağustos 2008, 12:31
Sormak istediğim birkaç soru olacak:
1.Bu motorun benzin deposu kaç litre ve 1 depo ile kaç km yol gidebilmekte
2.Motor çok sorun çıkartırmı ?
3.Öğrenciyim parça fiyatları nasıl (Çinlilere göre)
4.2.el alırken nelere dikkat etmeliyiz ?
5.Anadolu yakasında önerebileceğiniz bi servis var mı ? Servisler güvenilir mi?
6.Motoru seneye alacağım ve 16 yaşımda olacağım ehliyete 1 sene kalıyor 93 doğumluyum.Bu motoru zaptedebilir miyim?:)
Yorumlarınız için teşekkür ederim :rendeer:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO