Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
SelimDemirer
03 Aralık 2007, 18:21
Hakan Abi yarın arıycam seni.
Şu ön cam işini halledelim.
Hemde bakım için önerdiğin adam ( Ferhat Usta) ile konuşursun benim için.
Şimdiden teşekkürler.
northern
04 Aralık 2007, 00:30
gece abi bana koruma demiri ve sinyal varsa kargolarmısın adres versem
GeCe__
05 Aralık 2007, 11:32
gece abi bana koruma demiri ve sinyal varsa kargolarmısın adres versem
kardeşim sana özelden msj attım ama gıtmıyor yaa delı oldum sımdı konu actım hatta özelden msj atamıyorum dıye neyse.
ben coktan verdım koruma demırı ve sınyallerı ınankı gene sl cı bı arkımıza kendısı kaza yapmıstı verelı oldu baya hatta 10 gun fln kusura bakma :cat:
northern
05 Aralık 2007, 16:34
ok tşk.:pr::pr::pr::pr::pr::pr:
komet
05 Aralık 2007, 21:15
efenim, sayın jameika34 kardeşimize ünlediğim sitemkâr ve kinayeli mesajıma âkil ol mecrasından değinmede bulunanlara boynum kıldan incedir.
zaten motomax denince, üç otuz paralık iş gördürmek için tezgâhına alet çantası açanların maymunuyum haylidir.
en uyduruk parça için ayrı ayrı sipariş verdiğim servislere; geldi mi diye diye 4-5 aydır telefon aça aça, kapı önü itleri olmuşum.
edepsizliğe vurup; hıncını eşeğinden alamayan semerinden alırmış hamlığına düşüp, gereksiz sitemde bulunmuş durumdayım
ulaşmamış ve ya gözden kaçmış, ar damarımı çatlatacak kadar yoran arzu-hâlim kifâyetsiz.
bu motomax maceramızda hepimiz istanbul imkânlarına sahip değiliz, bir medet takılıyoruz sanal mecranın sanal kahramanlarına. edepsizlik ettim. affola.
sahipsiz kaldık yau, bunadır çoban gibi kendi derdime kaval çalışım.
geçtim parçalardan, iki teker üzeri keyif almadan; vurayım kendi ağazıma, klavyeye tıkırdayan parmağıma.
bu distributör firmaya; kaçıran debriyaj balatalarımı, tıngırdayan aynalarımı, kırık yan kapaklarımı müslüm baba şarkılarıyla ithaf ediyorum.
yuh bana.
Boğaçhan
06 Aralık 2007, 00:26
Komet kardeş, Jameika hakkında yazdıkların için tam döktürecektim ki.... en son yazdıklarını görünce, "kardeşim işi biraz aşırıya kaçırdığının farkına varmış" diyerek vazgeçtim. :)
Ben de eski bir SL kullanıcısı ve bu topic'in eski bir üyesi olmam nedeniyle arada bir uğrarım.. Yazılanları görünce müdahil olmak farz oldu. Amma velakin, sulh olmanız güzel.:P
Kısaca şunu söyleyeyim; Jameika, arkadaştan öte bir dostdur.
Sağlıcakla kalın.
GeCe__
07 Aralık 2007, 20:41
:cherry:güncelleme :mrgreen::P
ergeser
10 Aralık 2007, 14:59
ARKADAŞLAR ARANIZDAN AYRILMICAM MERAK ETMEYIN DEVAMLI YAZARIM GENE :)
http://img218.imageshack.us/img218/3224/zealsuntf1.jpg (http://imageshack.us)
2006 MODEL 9 BINDE TEMIZ BI ZEALSUN ALDIM
hayırlı olsun yakışmış sana.işallah daha büyünüde alırsın.anladıgım kadarıyla zaten sen hızı seviyorsun
GeCe__
10 Aralık 2007, 16:22
saol ergeser kardeş tsk ler.evet hız sevıyorum önümüzdeki sene artık 600 yada 750 lik bi racıng e geçicem zaten :cat:
balayyusuf
11 Aralık 2007, 22:48
saol ergeser kardeş tsk ler.evet hız sevıyorum önümüzdeki sene artık 600 yada 750 lik bi racıng e geçicem zaten :cat:
Gece sen 600 lük makinanı alınca senin zealsunu bana sat bana ikinci bir motor lazım transalp 100 km de 10 litre yakıyor valla.
GeCe__
11 Aralık 2007, 23:57
satarım balayyusufcum anlaşırsak tabi ne demek :)
Sinan Er
12 Aralık 2007, 23:23
Şöle bi bakim dedim topic sinek avlıyor
Demekki sl150 tarih olmak üzere
Yeni motorun hayırlı olsun gecce
Bende de 200 cc lik kanuni var sanırım sendeki ile aynı motoru taşıyor
almışsındır artık konforlu yolculuğun tadını titreşim yok zangırtı zungurtu yok
yolda kırılan düşen yok wesselam işde
( argat )
northern
13 Aralık 2007, 23:10
ARGAT SEN HALA BURDAMISIN :silent:
chimeraby
14 Aralık 2007, 01:00
Argat sl'e dil uzatmış,rahatlamıştır heralde artık.. Arada bi yapmasa olmaz.. Takıntılı mısın nesin?
GeCe__
14 Aralık 2007, 01:48
:cherry:ooo argat gelmiş :queen:
saol kardeşim tskler ama motor kısmı aynı değil :)
resımdekı senmısın yoksa
Sinan Er
14 Aralık 2007, 21:10
:cherry:ooo argat gelmiş :queen:
saol kardeşim tskler ama motor kısmı aynı değil :)
resımdekı senmısın yoksa
Neo tanıdıkmı geldi :) gelmediysede birgün tanışırız inşallah
Yoksa şimdiki motorundamı titreşimli? :(
Resimden gördüğüm kadarı ile yanı ama balansör sol tarafta olduğu için farkedemiyorum ( motor muhafasasıda engel oluyor )
Diğer arkadaşlarada merhaba
Takıntılı değilim arkadaşlar sadece o günlerde motorun bahsedilmeyen kötü yönlerini söyledim ve sl 150 yi yere göğe sığdıramayanlar ( bu topic i açan dahil) motorlarını sattıkları gibi buralardan yok oldular dikkatinizi çektimi bilmiyorum.
Bu topice arada sırada uğrayışımın nedeni sl150 nin bende iyi kötü bidolu hatırasının oluşu
E tabi kendimce selamımıda veriyorum
GeCe__
14 Aralık 2007, 21:20
sendekı ile aynı motoru taşıyor dedınya ona hyr dedim ben tabıkı titreşim yok daha doğrusu cok cok az var oda hiç rahatsızlık vermıyor :P bana yolda yetişemezsınkı ama sen :queen:
uğra tabi kardeşim uğra bak ben nasıl uğruyorum :rendeer:
Sinan Er
14 Aralık 2007, 22:19
sendekı ile aynı motoru taşıyor dedınya ona hyr dedim ben tabıkı titreşim yok daha doğrusu cok cok az var oda hiç rahatsızlık vermıyor :P bana yolda yetişemezsınkı ama sen :queen:
uğra tabi kardeşim uğra bak ben nasıl uğruyorum :rendeer:
hiç gazlama beni yarış meraklısı değilim ama motorumunda hakkını yedirmem
çok raha 130 u var gerisini sen duşun :):cat:
cobalt
18 Aralık 2007, 14:29
?? selam millet havalar soğudu diye herkes büzüşmüş valla
oldwolf
18 Aralık 2007, 23:18
selam nasılsınız dostlar uzun zamandır görüşemedik son 5 ay içinde hayatımdaki hızlı değişiklikler nedeniyle sitedende uzak kaldık nemi oldu diye sorarsanız evlendim hepsi bu :)
bu arada sl yide değiştşrdim regal raptor aldık sl ye hiç kıyamadım ama yavaş yavaş büyütmek lazım umarım herkes birgün hayallerine kavuşur herkese saygılar ...................
GeCe__
19 Aralık 2007, 01:28
oldwolf allah mesut etsin kardeşim aynı zamanda motorun içinde hayırlı olsun iyi etmişin değiştirmekle yükseltmak lazım
harbiturk :) 130 iyi hız ama benı gene gecemezsın :mrgreen:
cobalt naber ya :P havalar soğusa gene iyi buz kesti anasını satayım,ama benı biliyorsun :)
cobalt
19 Aralık 2007, 11:15
bilmem mi adını gazkesmez e çıkaracan yakında :) bizim soğuktan elimiz tutmuyo adamın yaka paça açık yanıyommm diye soguk kola istiyo :)
flying hellfish
19 Aralık 2007, 11:40
Neo tanıdıkmı geldi :) gelmediysede birgün tanışırız inşallah
Yoksa şimdiki motorundamı titreşimli? :(
Resimden gördüğüm kadarı ile yanı ama balansör sol tarafta olduğu için farkedemiyorum ( motor muhafasasıda engel oluyor )
Takıntılı değilim arkadaşlar sadece o günlerde motorun bahsedilmeyen kötü yönlerini söyledim ve sl 150 yi yere göğe sığdıramayanlar ( bu topic i açan dahil) motorlarını sattıkları gibi buralardan yok oldular dikkatinizi çektimi bilmiyorum.
Bu topice arada sırada uğrayışımın nedeni sl150 nin bende iyi kötü bidolu hatırasının oluşu
E tabi kendimce selamımıda veriyorum
Bu topic in olmesinin nedeni insanlarin artik SL kullanmamasi degil. Bircok kisi halen yeni SL aliyor ve kullaniyor, motor tartisiliyor vs...
Ayrica SL in kullanimi bir yere kadar, sonucta 150 cc lik bir makina. 1 sene 2 sene kullanirsin sonra durumun elverirse buyutursun. Ayni sey Japon motorlar icinde gecerli.
selam nasılsınız dostlar uzun zamandır görüşemedik son 5 ay içinde hayatımdaki hızlı değişiklikler nedeniyle sitedende uzak kaldık nemi oldu diye sorarsanız evlendim hepsi bu :)
bu arada sl yide değiştşrdim regal raptor aldık sl ye hiç kıyamadım ama yavaş yavaş büyütmek lazım umarım herkes birgün hayallerine kavuşur herkese saygılar ...................
Hem evliligin hem de yeni motorun hayirli olsun Oldwolf :)
GeCe__
22 Aralık 2007, 01:07
bu topıcte de hayat yok :) hayatı kaymışşş :mrgreen:
joveio
24 Aralık 2007, 22:57
Dağıtıcısı MOTOMAX olan motosiklet alacakların dikkatine;
Son derece kaypak, iki yüzlü bir yedek parça bölümüyle muhattab olamaya hazırlıklı olun.
Garantiden parça değişimi talebinizi önce olumlu karşılarlar. Ama çektiğiniz faks kaybolur. Olabilir insanlık hali dersiniz. Yenisini çekersiniz. Ama önceki faksta böyle değildi diye ağzından kaçırır. Sonra bu yetkili kişinin bitmek bilmeyem toplantı hali başlar. Anlarsınız ki oyalanıyorsunuz, parçayı vermek istemiyorlar.
Kaybettiğiniz zamana mı yanasınız? Cebinizden çıkacak paraya mı? Hayır hiç olmazsa baştan söyle vermiycem diye. Çocuk mu kandırıyorsun. Ama söylemez aklı sıra hayır demiycek. Böyle ciddiyetsizler işte.
Sinan Er
24 Aralık 2007, 23:54
Arkadaslar merhaba.Çok eskiden arkadaşımın açmış olduğu hesabı şuan ben kullanıyorum ve SL 150 Alıyorum.
1800 ytl ye kredi kartina 12 taksitle.2. el 2006 model 4500 kmde. yalniz motor tecrubem hic yok.motoru alip getirmek ve temizmi saglammi bakmak devir islemleri vs. icin tum SL-150 ci yada motordan anliyan arkadaslardan yardim istiyorum.kazik yemek istemiyorum.
Ben Bahcelievler de ikamet ediyorum motor Umraniyede yani karsida :(
anliyan birinden ricam bana yardimci olmasi.gidelim gorelim uygunsa alalim vs.
msn adresim : passenger@rock.com
yardimci olabilecegine inanan motor tutkunu arkadaslari bekliyorum 2-3 gun icinde alacagim
herkese sevgiler saygilar.
Kardeş sana yardımcı olmayı çok isterdim bende bahçelievlerde oturuyorum ve bir zamanlar sl150 kullanıyordum 5 ayda 7000 km devirdim o motorlar :)
ama iş güç v.s müsade etmez bu duruma yakınlarda biyerde olsaydı bişeyler yapardık
GeCe__
25 Aralık 2007, 00:05
ekle benı sl alıcak arkadaşım :cat: ibrahimjames@hotmail.com :wiinkk:
Sinan Er
25 Aralık 2007, 01:38
Ekleme ekleme o sl150 den hiç anlamaz :cherry:
chimeraby
25 Aralık 2007, 21:03
joveio,şimdi beni iyi dinliosun..
Aynı şeyi bana da yaptılar.. Kendilerini akıllı sanan insanlar işte.. Bana da bize faks gelmedi hiç dediler.. Ben de kendilerini uyardım,dava açacağımı söyledim,yakında da açıyorum zaten..
Senin yapman gereken şu,garanti onarım formunu alıyosun ve faks falan çekmiosun.. Doğru notere gidiosun,ihtarname çekiosun.. Bakalım noter kanalıyla giden kağıdı da almadık diebilecekler mi?! Bu herifler kendini zeki sanan ama aslında hiç öyle olmayan insanlar.. Bu dediğimi yap,köşeye sıkışsınlar,sonra haklılığını çok rahat ispat edeceksin..
Gültekin
26 Aralık 2007, 00:04
topiği açan benim.
ne söylemişim de yere göğe sığdıramamışım?
ben bu motoru ne zaman sattım biliyor musun? :bounce:
GeCe__
26 Aralık 2007, 00:33
Ekleme ekleme o sl150 den hiç anlamaz :cherry:
yalana bak yok öle bi yalan :queen:
31 bin km yaptım ben varmı benden daha bilgisi olan sl de hey gıdı hey :)
Sinan Er
27 Aralık 2007, 00:30
topiği açan benim.
ne söylemişim de yere göğe sığdıramamışım?
ben bu motoru ne zaman sattım biliyor musun? :bounce:
Cümleyi yanlış anlamışsın yere göğe sığdıramayanlar + sen ( bu topici açan ) motorlarını satıp ....
Ayrıca polemik yaratmanın anlamı yok
Gültekin
27 Aralık 2007, 00:40
Cümleyi yanlış anlamışsın yere göğe sığdıramayanlar + sen ( bu topici açan ) motorlarını satıp ....
Ayrıca polemik yaratmanın anlamı yok
tamam polemik yapmayalım da, ben motoru satıp arazi mi olmuşum? anlayamadım :silent:
Sinan Er
27 Aralık 2007, 20:34
isim isim takip etmiyorum genelleme yaptım hala burdaysan demekki sen onlardan değilsin öyle değilmi
Ayrıca bende burdayım birkaç arkadaş daha ve hiçbiri sl 150 sahibi değil artık
birzamanlar en fazla hiti olan topicti burası anlatmak istediğim bu
erenos
28 Aralık 2007, 12:56
selamlar herkese.1,5 senedir sl150 kullanıyorum.ilk motorum ve kullanmayıda onunla öğrendim.bundan 2 ay kadar önce bir kaza geçirdim ve cam,aynalar ve kornayı kaybettim.serviste kazıklanıyormuşum gibi bir his var içimde.izmittte oturuyorum bana yakın istanbulda yada adapazarında yedek parça alabileceğim ürün yelpazesi geniş,kaliteli,uygun fiyatla alışveriş yapabileceğim nereleri var.yardımlarınızı bekliyorum.
GeCe__
28 Aralık 2007, 15:37
öncelıkle h.g. ama 1 bucuk seneden berı nerdeydın ılgınc vala neyse
sana yardımcı olabılecek jameıka34 hakan babamız var onunla ırtıbata gecebılırsın formdan bulup ok.bu arada gecmıs olsun
balayyusuf
28 Aralık 2007, 16:42
Benim şu anda sl150' im yok ama onu özlüyorum onunda kendine göre bir sürü artıları vardı ve bence görünüşü çok güzeldi ben onunla çookk hava yaptım çok şimdi transalp var ama sl kadar ilgi çekmiyor yemeyelim motorun hakkını parasına göre güzel motordu ben onunla istanbul-didim didim-burdur-antalya-istanbul yaptım yaptım yolda tık demedi şopar aslan gibi gitti kıçımın acıması dışında hiçbir sorunum olmadı valla.:cherry::cherry:
erenos
28 Aralık 2007, 17:44
jameka abimize attım mail ama cevap gelmedi. sizler yardımcı olsanız.1,5 senedir yoktum ortlarda çünkü nete girmiyorum.aldığımda üye olmuştum siteye ama sürekli takip edemedim.ben gidilecek adam gibi bir mağaza arıyorum.satıcı zihniyeti değilde motorcu abisi ilgisiyle yaklaşan.sonuçta kazıklanmaya müsaitim o bakımdan.tanıdığınız varsa referans olursanız sevinirim.ileride şöyle baba bir motor alacağım ama sl150 unutulmaz.aman dikkatli sürün.geçen gün 2 tır arasında kalan bir çift vefat etmiş.aynı kazadan bu olaydan 4 ay önce kıl payıyla kurtuldum.şimdi haberi cüzdanımda taşıyorum unutmayayım diye.2 ay önce de vurup kaçma olayı yaşadım.magandaların allah belasını versin.herkese kazasız sürüşler.kaskınızı başınızdan eksik etmeyin.
GeCe__
28 Aralık 2007, 18:09
dostum jameıka yanı hakan abımızın bır dunya ısı gucu var daha sıteye gırmemıstır bıle sana cepını verebılırım ordan ulas kendısıne GeCe (ıbrahım) aracılıgıyla arıyorum de derdıie söle kendısı cok ucuz fıyatlara yedek parcayı temın edebılıyor cok durust ve cok sevdıgımız daha doğrusu sevdıgım abımdır:cat:
5359271141 hakan
acıkcası benım sana ıst. önerebılecegım ve kazık yemeden alıbılecegın bır yer yok kanımca ok
Benim şu anda sl150' im yok ama onu özlüyorum onunda kendine göre bir sürü artıları vardı ve bence görünüşü çok güzeldi ben onunla çookk hava yaptım çok şimdi transalp var ama sl kadar ilgi çekmiyor yemeyelim motorun hakkını parasına göre güzel motordu ben onunla istanbul-didim didim-burdur-antalya-istanbul yaptım yaptım yolda tık demedi şopar aslan gibi gitti kıçımın acıması dışında hiçbir sorunum olmadı valla.:cherry::cherry:
benım motorum sl kadar yakısıklı ama ehheheheheheh :queen::queen:
HeadbaNgeR
29 Aralık 2007, 00:56
ben geldiimm
yeniyim ben de anliycağınız üzere
sorunum sl min traktör gibi ses çıkarması :D
giderken zangır zangır gidiyorum
farın ordan titremeler geliyo
bi de egzostun içinde bi zamazingo war çıkar diyo arkadaşlar ama bi de size soriyim dedim.
yanımdan bi motor geçiyo bağırta bağırta ben köheylan gibi kalıyorum yanında (:
keeway sl lerde ses çıkarmak biraz salakça belki ama (: yine de istiyo insan nasıl ben bunu dragstar kıvamına getirebilirim :D ( en azıyla da yetinebilirim )
teşekkürler şimdiden
bi de anadolu yakasında yan ucuz yan kapak satan bi yer war mı
kırılıp duruyo boyna :(
GeCe__
29 Aralık 2007, 01:07
yan kapaklar tanesı 30 ytl her yerde aynı olması lazım.ses tam olarak nasıl bır ses ve tam nerden gelıyor egzosun ıcındenmı ?? eyer öyleyse ıcını bıraz bosalt daha guzel ses alırsın yada actır kaynak ıle veyada matkap ıle delıcen ıcını ok yada yenı egzos taktırıcaksın.bende varken sl ben kaynak ıle actırmıstım sesı cook guzeldı.bak sımdı asırı tıtreme varsa hemen gıt servıse butuun vıdalarını sıktır yada sen sıkabılıyorsan sen sık ok.bu arada sl bazı motorlarında cok tıtresım var bazılarında ıse egrcekten az tıtresım var bu bır gercek mesela benım motoprumda cok az vardı bılen bılır.tıtresımın onune bıraz ön ve arka dıslılerle oynıyarak gecebılırsın.mesela ön dıslıyı 2 dıs buyutmek gıbı.egzosun ıcındekı ınce uzun boru gıbı bır seyı dıyorsun sanırım cıkar onu al bısı olmaz ben cok aldım zamanında :) arka frenden ses gelmıyor senın heralde he :)
HeadbaNgeR
29 Aralık 2007, 02:06
gelmiyo allahtan
egzost ve titreşimi taktım ben kafaya çok
uğraşcam artık işim ne
havalar sapıtmasın da
washburn_97
29 Aralık 2007, 23:38
arkadşlar motorun şase ağır geliyor.güç yok güç...
Sinan Er
30 Aralık 2007, 00:27
arkadşlar motorun şase ağır geliyor.güç yok güç...
:queen::queen::queen::queen: yapma yaa:queen::queen::queen:
Bana sorarsan şase ağır değil motorda motor yok:pr::pr:
GeCe__
30 Aralık 2007, 01:40
muahaha sende alemsın yaa harbıturk :)
cobalt
31 Aralık 2007, 15:20
sl e kasa gercekten agır gelıyor butun yuk baskı balatada garıbım cok cekıyor coook :)
Sinan Er
31 Aralık 2007, 19:02
e tabi o motoru bisiklete takacaksın ki 150 160 yapsın motora takınca 95 diyo 100 demiyo
washburn_97
31 Aralık 2007, 19:28
:queen::queen::queen::queen: yapma yaa:queen::queen::queen:
Bana sorarsan şase ağır değil motorda motor yok:pr::pr:
ben onu bilmiyorum yakın bir arkdaşımda var sl-150.motorumu sattığım ilk haftalar kullandım çok titriyor 1.bir ikincisi motor çok zayıf kalıyor.bilmiyorum kullanan arkadaşlar nası yorumlarlar.ha bide marş larında sorun çıkıyor.(bir arkadaşım daha aldı)ikiside aynı durumda şuan.ateşleme sorunu olan arkadşlar marş dinamosunun ve marş butonunun soketlerini zımparalasınlar oksitlenme sonucu yapıyor.motor motordur abicim önemli olan süren kişilik.hepnizin yeni yılını kutlar daha sağlık ve esenlik dolu bir yeni yıl dilerim iyi akşamlr
chimeraby
01 Ocak 2008, 14:12
motor motordur abicim önemli olan süren kişilik
Bu kadar güzel söylenir işte.. İnşallah bazıları anlar bu sözü.. Hepinize iyi yıllar..
balayyusuf
02 Ocak 2008, 13:07
Öncelikle oturup motordan ne bekliyorsunuz bunu tespit edin hızmı , görüntümü , güçmü ,ekonomimi ondan sonra motorunuzu daha çok seveceksiniz sl bir gezinti motoru sınırlarını zorlayıp başka motorlarla kıyaslarsanız mutsuz olursunuz zaten yapı itibariyle 90 dan sonrası tehlikeli bende hızlandırmak için ön ve arka dişliyi değiştirmiş ve 125 i görmüştüm ama tehlikeli bir sürüş olmuştu ve tekrar eski dişlileri taktım yerine ve onu öyle kabul ettim o nedenle daha çok sevmiştim fiyakalı motordu dikkat çekiyordu ve az yakıyordu buda hoşuma gidiyordu gerisi yalan.:cat:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO