PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 [150] 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201

Ruhcozucu
25 Eylül 2007, 13:20
hemen hemen motor bolgu hondanın aynısı yani şanzıman kısmı sadece bi iki baglantı yuvası ayarlamak gerekiyor.E bide yanında usta bi kaynakçı lazım :) zaten 150 die bildiginiz bu keeway 125 lik titan ile aynı piston ölçülerine sahip bunuda bizzat gördüm.İçerisindeki yağ pompası plastik sonrabir çokşey yani sakın motorun içini fazla merak etmeyin yoksa ben bunun üstündemi okadar gezdim diyebilirsiniz :D malzemeler çokyumuşak en ufak bişeyde dağılığ gidiyor vs vs. bi ara 150lik sıfır bi honda motoru bulmuştum 600$ gibi bi fiyatı vardı. 150likten sıkıntı geldigi için 250lik tercihim oldu onunda temiz bi ikinci eli ortalama 600-700 ytl civarında seyrediyor tabi buldugunuz yere göre de değişiyor.bulmasıda baya bi uğraştırıyor bu arada.Şuan memleketten750km ileri gittim oyüzden ne resimler yanımda ne motoryanımda :(

GeCe__
25 Eylül 2007, 17:29
BEYLER COK SLM YAA NASILSINIZ ACEP? BEN BI TATİL YAPTIM GELDIM HATTA KIMISININ MEMLEKETINDE KUŞADASI :):) HERKES BI SIKAYETCI BAKIYORUM AMAN NE GUZEL BIRAZ BENIM GIBI OLUN BEN YAKLASIK 1 AYDAN BERI MOTORA SAG VE SOL KAPAKSIZ BINIYORUM :mrgreen: AMA HALA GÖREN MARKASI NE DIYOR :P ALLAHTAN MODIFIYE VARDA ORDAN YIRTIYORUZ ISTE :cherry: AYNI ZAMANDA MOTORUMU SATIYORUM ISTIYEN OLURSA GÖRÜŞELİM RACING E GECIS YAPICAM O YÜZDEN

HADI SAĞLICAKLA KALIN BAKALIM EMİ

borty
26 Eylül 2007, 02:37
super lightçı arkadaşlar, pazar günü iftara katılımınızı bekliyorum.

hakan nerelerdesin....

AS_DOPER
26 Eylül 2007, 09:26
SELAM VE SAYGILARIMLA
MERHABA ARKADAŞLAR
ben eskişehirden katılıyorum :) daha 1 aylık bi motorcuyum gecenlerde başıma bi olay geldi sl 150 min debriyaj teli koptu 2 el almıştım baktım ki tel daha önceden de kopmuş dandik bi tel takmışlar yenisini taktılar herneyse oda koptu şimdi jawa teli taktılar biraz daha sağlam gibi ama orjinalini almak için motomax a gittim eskişehirde cay ocağı gibi biyer adam biz öğreniriz elimizde yok dedi 3 sefer gittim geldim herif ya unuttum diyor yada stokta yok diyor sallıyor resmen bide dün akşam baktım benim arka stop lambasının kasasıda kırılmış tam sintalin dibinden
biri istüne basmış herhalde sinyal sallanıyordu bantla felan bi caresine baktım ama pek sağluıklı olmadı
sizden bi ricam olacak eger yakında motomax a yolu düşen bi arkadaş olursa bi debriyaj teli ve stop lambası kasası sora bilir mivarmı varsa günahı nedir bu iş için istanbulu boylamam gerekecek sanırımama bayramdan sonra ona göre hazırlıklı olurum
yardım ve desteğiniz için şimdiden teşekürler
hayırlı ramazanlar....:)

Luxor
26 Eylül 2007, 09:56
benim bildiğim kadarı ile eğer bir firma bir malın satışını yapıyorsa o malın satışı ve üretimi dursa bile yedek parçasını en az 10 yıl süre ile temin etmelidir.
kanunda da var bu olay bildiğim kadarı ile...
yani sat sat, şimdi satmıyoruz, parça da yok demek gibi bir lüksleri yok...

cobalt
26 Eylül 2007, 10:18
taraş ta sinyal buldum tanesi 10 ytl görüntu olarak benziyor ama dip kısmındaki siyah lastık bolge orjinali gibi esnek degil stop kasası yoktu baska yerlere de bakmak lazım

Ruhcozucu
26 Eylül 2007, 18:48
öcelikle dostum geçmiş olsun..gerçektende bu motorun yedek parça sıkıntısı bi haliyle fazla ve en basitinden debr.teli dedigin şey komple borusu vs ile beraber deişiyor ve buna başka tel uydurmakta zor yenisi bildigim kadarıyla bi 20 lira civarında arka stop lambasıda 35 lira idi en son.ama debr.olayında sana tavsiyem gidondaki yüzük kısmını alıp en yakın tornacıya git ve orada yüzük kısmında telin kaynaklı oldugu yere küçük bi delik açtırıp vida uydur eger bunu yaparsan sana maliyeti yeni telle beraber en fazla5 lira olur ve istedigin debriyaj telinide çok rahatlıkla takabilirsin buna emin ol :D

AS_DOPER
26 Eylül 2007, 19:16
saolun arkadaşlar ilgi ve alakanız için
debriyaj teli sorununu çözdüm gibi ama stop lambası ne olur nasıl olur kafam almıyo
çok uğraştım çok yamuk duruyo
bayramdan sonra kendim geleceğim
bi de size zahmet aksaraya en yakın motomax bayii yada bizim motorun servisi nerde
ve nerde bulabilirim bilgilendirirseniz sevinirim
selam ve saygılarla cok saolun varolun fi emanillah :)

cobalt abi saol varol sinyal lambalarında sorun yok aslında stop lambasında da sorun yok
sadece stop lambasının kasası sağ sinyalin olduğu taraf sinyali tutan dip tarafı kırık sinyalin biri üstüne basmış kanımca sadece kasanın dibikırk dağlmış zaten çok adi bi plastik bi arada resimlerini koyayım da bi bakın biraz aksesuar calışması yaptım üzerinde gören dönüp bi daha bakıyo:) eyvallah saolun varolun

Ercument
26 Eylül 2007, 19:51
dediğin parça nikelajlı olan dan bahsediyorsan sirkeci motomax'tan almıştım 15 ytl. Cumartesi gidicem sorarım var mı ? diye. Eskişehir'in neresinden

bonzai
26 Eylül 2007, 22:14
aynı problem bendede var AS_DOPER, benimde sol arka sinyalin tam stop lambasına bağlandığı nokta kırılmış bişekilde, geçenlerde bi gün sinyal lambalarının ikisini birden çamurluğun üzerindeki iki tane deliğe taşıyayım dedim ama pek başarılı olamadım :mrgreen: iftar vaktiydi falan olmadı neyse bende japonla yapıştırsam ne olur acaba dedim bi güzel japonladım kırık parçaları vidalarını falan sıktım valla gayet güzel oldu tamam ya budur dedim taki bir gün sonraya kadar :queen::pr::queen::pr::queen: şimdi sol arka sinyal aşağıya bakaraktan dolaşıyorum.
Maslak motomaxa sordum elimizde yok ana bayiye bi sorayim dedi sormuş buldum istersen getirteyim dedi ama fiyat söylemedi bende kalsın o zaman dedim. ercüment ben zaman bulabilirsem gideceğim zaten ama sen gidebilrsen benim içinde bi sorabilirmisin ellerinde varmıymış, fiyat aynımıymış falanmış filanmış, ...:cat:

Ruhcozucu
27 Eylül 2007, 15:01
arka sinyal lambası herkesin başına gelmiş anlaşılan.:) bende aynı sorunu iki sinyal lambasınıda çamurluga taşıyarakçözebildim.sadece matkap ile fazla zorlamadan sinyallerin orjinal hizasından iki delik açıyosunuz ve somunlarıyla sıkıyosunuz hiç belli bile olmuyor ...ve eskisinden daha saglam ..aksaraydan ziyade eminönüne gidersen orada daha rahatlıkla bulabilirsin

cobalt
27 Eylül 2007, 15:20
arkadaslar sinyallere gelen kabloları bulabılırsenız camurlugun yanlarındakı delıklerede sınyallerı bagllayabılırsınız ama dar bır alan elınızı sokmak zor olacagından emınım orada calısmayı ıstemezsınız :( ama yapıcam dersenız ıhtıyacınız olan uygun bır acık agız anahtar tornavıda ve elektrık bantı kolay gelsın

GeCe__
27 Eylül 2007, 16:31
arka sinyal lambası herkesin başına gelmiş anlaşılan.:) bende aynı sorunu iki sinyal lambasınıda çamurluga taşıyarakçözebildim.sadece matkap ile fazla zorlamadan sinyallerin orjinal hizasından iki delik açıyosunuz ve somunlarıyla sıkıyosunuz hiç belli bile olmuyor ...ve eskisinden daha saglam ..aksaraydan ziyade eminönüne gidersen orada daha rahatlıkla bulabilirsin

BENIM BASIMA ÖLE BISI GELMEDI VALA ARTI SINYALLERIM CAMURLUKTAKI DELIKLERE MONTAJLI BÖLE DAHA SAGLAM VE DAHA GUZEL OLDU KANIMCA TAVSIYE EDERIM MONTAJIDA ZOR DEGIL :bounce:

mr_scream
27 Eylül 2007, 19:37
375 sayfayı da hiç bi yorum atlamadan okudum we sl hakkında bilmediğim şey kalmadı gibi bişey :D bende inşallah yakında 2. el bi sl alıp aranıza katılcam... izmir bornova da oturuyorum... burda oturan ark.lar war ise bi görüşelim derim rica ederim yani :D neyse ilk msj ımı buraa atmak nasipmiş.. bol rüzgarlı kazasız belasız günler diiliyorum...

GeCe__
27 Eylül 2007, 20:06
Vay KoÇum Benİm HoŞ Geldİn Ortama Sen Biraz Daha Biriktİr Emİ Anladin Sen Onu :)

GÖZLERİN İYİ BOZULMADI BE EVLAT

mr_scream
27 Eylül 2007, 20:21
walla abi baya kastım ya ama çok araştıdım we en iisi budur sonucuna wardım.. anladım ben onu ;)

GeCe__
27 Eylül 2007, 20:30
Early Riders Amplemİnİ DeĞİŞtİr Bence Motor Sİtesİ Oda Bak Reklam İÇerİklİ Ama :p

mr_scream
27 Eylül 2007, 20:48
hallediyorum abi uyarı için saol

tamadır sanırm abi hallettim

AS_DOPER
28 Eylül 2007, 01:55
saolun arkadaşlar yorumlarınız için dediğiniz gibi çamurluğa monte etme işi aklıma bayağı yattı
iyi uğraşmak lazım ki sağlıklı olsun

servise gidicek olan arkadaşa ricam debriyaj teli ve kasayı bi öğrenirse sevinirim olmazsa özelden konuşup görüşelim çok yardımcı olmuş olur bana
ben eskişehir merkezde oturuyorum aslen ilçesindenim (sarıcakaya) anadolu üniversitesinde calışıyorum geceleri reception memuruyum. gündüzleri de özel ders felan veriyorum. ingilizce öğretmenliğini bitirdim bu yıl :) amma reklam oldu ha:D istanbula gelip gidiyorum aksaraya görev icabı bayramdan sonra görünüyor istanbul yolları inşallah görüşrü tanışırız
selam ve saygılarımla...

blueberry
28 Eylül 2007, 13:02
Merhaba arkadaşlar,

Ramazan Bayramında, Çanakkale-İzmir asfaltı üzerinde GÜRE BELDE'sinde 5 yıldızlı Güre Saruhan Termal Otelinde "TERAS bar MOTO CLUB" açılıyor. 24 saat hizmet verilecek. Bu güzargah üzerinden geçiş yapacak motorcu arkadaşlarımızın dinlenebileceği çok sıcak bir ortam var artık.
telefonlar: 266 384 86 00- gsm:538 371 6412

balayyusuf
29 Eylül 2007, 22:15
Sevgili arkadaşlarım motorumu (SL 150 ) satıyorum tüm ayrıntılar aşağıdaki linkte: ilan no : 4908828

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4908828

mükemmel durumda alan kişi çok memnun olacaktır buraya yazmamın sebebi forumdaki arkadaşlarımdan birine gitsin isterim o nedenle ciddi olanlarla görüşebiliriz.

vıceroy
29 Eylül 2007, 22:41
Hocam öntarafa taktığın kromdan light bar kaça maloldu? Aküde sorun çıkmasın diye role varmı?direkmi bağlanıyor?
gt 650 seçimin çok sağlıklı olmaz bence! bu sitede denk gelip okuduysan,yan ayaklıkta olduğu yerde yatma sonucunda gidonu peynir gibi dökülmüş resimleri vardı!
gv 250 veya gv 650 desen neyse. Hatta artçılı yolculuk yaptığına göre chooper tutkun yoksa suziki dl 650 v-storm abs kesinlkle tavsiyem olur. :bounce:

balayyusuf
30 Eylül 2007, 02:15
Hocam öntarafa taktığın kromdan light bar kaça maloldu? Aküde sorun çıkmasın diye role varmı?direkmi bağlanıyor?
gt 650 seçimin çok sağlıklı olmaz bence! bu sitede denk gelip okuduysan,yan ayaklıkta olduğu yerde yatma sonucunda gidonu peynir gibi dökülmüş resimleri vardı!
gv 250 veya gv 650 desen neyse. Hatta artçılı yolculuk yaptığına göre chooper tutkun yoksa suziki dl 650 v-storm abs kesinlkle tavsiyem olur. :bounce:

Valla viceroy aslında ben bir süre racing kullanmak istiyorum yani yaş 37 ileride istesemde zor olacak boynum ağrıyacak belim ağrıyacak falan o zaman Allah izin verirse zaten tekrar choper/cruser ama gt250r yada 650 r bütceme daha uygun diye düşündüm ondan ama tavsiyeni dikkate alacağım bakalım önce benim makinayı bir satayım istiyorum.Gelelim soruna o öndeki kromdan gördüğün light barı 50 ytl ye yaptırdım sonra kendim taktım üzerindeki sislerde toplam 40 ytl ye makoldu onların içerisinde 55 er watlık ampulleri var ama hiç birsini yakmıyorum çünkü akü buna dayanamaz onlar yalnızca görüntü anlıycan:))

vıceroy
30 Eylül 2007, 20:20
Yusuf hocam bende 34 yaşındayım,dediğin gibi durgun dönem öncesi bu tür düşünceler zaman zaman bende de çıkıyor piyasaya. :)
Arkadaşımda 1 yaşında 750 cc suziki var race olduğundan satamıyor,eşide o race binmeyince bugün bile motosiklet yerine focus'la gezdik. :mrgreen:
Yanlış bir alışveriş sonucu zarar edip madur olmanı istemem dostum. Ekmeği tebeşür tozundan çıkartmak çok zor iştir. Hyo da tek düzgün ve sağlam gv serisi görüldüğü kadar. Ben supershadow yerine 2. el bir japon alsaydım deyip duruyorum sonuçta. Her ne kadar sorun yaşamasamda bu işte doyum noktası yok. :bounce:

cobalt
01 Ekim 2007, 11:20
aha yusuf hocam racer mı olcan yoksam ? sız gece ıle kapısırsınzda sımdı :)
hocam bak bunu gor ondan sonra race i düşün alet 2005 yzf-r6
http://img131.imageshack.us/img131/5561/299ep0.th.jpg (http://img131.imageshack.us/my.php?image=299ep0.jpg)

GeCe__
01 Ekim 2007, 12:13
EHÜEHÜEHÜE GECE NIN OLDUGU YERE HEMEN DAMLARIM :)

AY KOPUCAM BEN ZUAHAHAHHAHAHA YUSUF ABEY NE YAPTIN SEN ÖLE :mrgreen: O ACIKLAMALAR NE ÖLE PUAHAH DESTAN YAZMISIN BEE BA BA BAK BIR DE UTANMADAN TÜRKİYEDEKI EN TEMIZ SL DIYOR ISTANBUL DESEN HADI ANLARIMDA ADAM TURKIYEYE ACILDI :P ALEMSIN YAA VALA COK GULDUM İYİ CİLA CEKMISIN AMA VALA.BU ARADA TABI INS. EN KISA ZAMANDA SATARSIN SEVINIRIM ALICAK KISIDE GERCEKTEN COK SANSLI TEMIZ MOTOR SAHIBI OLUCAK BENDE SATIYORUM AMA UGRASMIYORUM HIC SATMAK ICIN ÖLE SAHIBINDE DURUYOR :P

YAHU BIRDE TURKIYEDEKI EN GUZEL EGSOZ SESI BENDE FLN YAZMISSIN ABI ALEMSIN SEN HARBIDEN BAK BURDA BIZEDE EZIYORSUN AMA :mrgreen::queen:

BU ARADA DUN PAŞA MEYDANINDA PARKIN ORDA FENAA BI KAVGA CIKTI BILMEM HABERINIZ VARMI SANDALYELER FLN HAVADA UCUSUYORDU:cherry:

balayyusuf
01 Ekim 2007, 15:47
Viceroy Cobalt ve Gece hepinize selam ve saygılar Valla viceroy haklısın galiba bugün bir fikir değişikliği yaptım Suziki 800 cc Mariuder'e bakacağım birazdan adam benim motora takas teklif ediyor maruder ise 99 model bakalım anlaşabilirsek bir suzukim aolabilir ama ,Coballt o 299 bende heyecan yapmadı desem yalan olur Arkadaşlar benim şimdi çıkmam lazım size durum hakkında gelince bilgi yazarım.Bu arada Gece sen benim egzosdan haberdar değilsin konuşuyorsun öyle:)) Ayrıca bu satış politikası sevgili gece seni geçeceğim diye korkuyorsun dimi:))

GeCe__
01 Ekim 2007, 16:27
YA HADI BAK DALGANA YAAA BALAYYUSUF:mrgreen: ESKİLER BENİ TANIR YENİYE GEREK YOK:cat:

balayyusuf
01 Ekim 2007, 17:26
Arkadaşlar Suzuki maruader'e (99 Model) baktım geldim şimdi ön cam kırık egzosda kocaman bir delik var (ama yantarafında) alttaki egzosu simsiyah boyamış artı benzin göstergeside yok ve 7.250 ytl istiyor fiyatıda 8.5 dan düşürmüşler sarmadı yani anlıycanız ayrıca benim motorada en fazla 1000 ytl teklif edecekler gibi geldi bana ikinci ele bakan arkadaş yoktu orada sonra gel dediler. Sl'e bir süre daha devam etme kararı aldım benim motoru maruderin yanına çektim inanınki bizimki daha havalı duruyordu

Boğaçhan
01 Ekim 2007, 22:51
Yusuf hocam, Sahibinden.com'daki resimleri gördüm. baba, nasıl kıyacaksın bu motora. Yazık ki ne yazık derim. bu kadar emek ver, ondan sonra sat...
Bizim motorlar memur motoru, sözünü ettiğin capon'lar, İncir ağacı diker ocağımıza. Ne var... bizim motorlar 120Km/H'ın üstüne çıkmıyormuş. boş verrrrrrr. çıkmasın kimseyle s...... yarıştırmıyoruz. Bence; Güle güle kullanmaya devam et. Tercih genede senin. >Görüntü ve albenisi, kullanılan malzeme kalitesi nedeniyle senin motor yazdığından çok fazlasını yapar. Hadi hayırlısı.

balayyusuf
02 Ekim 2007, 03:49
Valla Boğaçhan haklısın galiba bugün moralim bozuldu zaten adamlar 1000 ytl teklif ediyorlar verirmiyim ben o paraya vazgeçtim gibi ama aslında fotoğraflara bakınca bende beğeniyorum keratayı iyi uğraşmıştım oldukça etkileyici duruyor bakalım önümüzdeki günlerde canımı iyice sıkarlar vazgeçerim belki satmaktan şu an gelgitler yaşıyorum.

kostak06
02 Ekim 2007, 07:51
Herkese merhaba sitede Ankaralı keeway sl ci yokmu acaba İstanbullular bu bakımdan çok şanslı

rebet teşekkürler
engin hoşgeldin
yeni motor alıpta takip edemediğimiz arkadaşlar varsa onlarada MERHABA:wiinkk:

Evet ben de Keeway ci oldum forumunuza bişeyler yazdım hepsini okuyorumkı cevabı daha önceden verilmiş bir soruyu sormayım istiyorum çok aptalca olacak ama ben motorumu 2.el aldım dolayısıyla alet çantası yada aqletler orjinalınde nerde duruyor çantasında yoktu acab sele altında falanmı bırde daha iyi bir ayna nerde bulabilirim belli bir markanın aynasınımı takıyorsunuz Aslında Ankaralıyım ama kısa bır sure için İstanbula geldım yanıt veren olursa sevınırım sanırım forumunuzu en yaşlı takılanı benım 54 yaşındayım hadı gençler ihtıyar delıkanlıya bır yardım edın:mrgreen:

SelimDemirer
02 Ekim 2007, 17:06
Arkadaşlar bende 20 gün önce Keeway Super Light 150 aldım.
Acayip keyif alıyorum motordan.
2006 model 8000 de aldım. 90 ı geçemiyorum ama ben zaten hız için almadım.
Manyak keyifli bir şekilde sürüyorum.
Görenler ( motordan anlamayanlar ) 7000-8000 YTL lik motor sanıyorlar.

Eleştiri yaparken fiyat-performans eleştirisi yapın.

1600 YTL ye aldım motoru 6 ay bensem yeter.
Ama böyle giderse çook binerim bu motora ben.

Benim gibi yeni başlayanlara rahatlıkla tavsiye edebilirim.

cobalt
02 Ekim 2007, 17:23
kostak06 öncelikle hoşgeldin istanbul a bir aralar jameika34 ten istek üzerine temin ediyorduk ayna ve bazı parçaları , uzun zamandır ondan da ses soluk çıkmıyor ama istersen sirkeciye aydın motor a uğra cüneyt ve yusuf hocanın selamları var onlar gönderdi de ordaki gencler yardımcı olurlar akşamları 18 de çıkıyorum ( bugun harıc)uygun olursa bende yanında gelirim .
not : bende 2 el aldım motoru alet cantası cıkmadı ilk sahibine de verilmemiş allahtan teslimat belgesini de vermiş arkadaş ta aldığı yere gidip verin hele şu takım cantasını dedim :) normalde yan kapaklardan birinin altında bi yerlerde olması lazım yerinin ama cogunda cıkmıyo zaten ıcındekılerde dandık
zaten ıstanbuldasın karakoyden adam gibi anahtar takımı alman daha ıyı

vıceroy
02 Ekim 2007, 18:59
yusuf hocam hatırı sayılır bir model beyenmişsin.Temizini bulana kadar devam...
http://img407.imageshack.us/img407/8039/sssszkmk8.jpg (http://imageshack.us)
hyo tavsiye etmememin sebebi...
http://www.motosiklet.net/forum/taziye-tebrik-ve-kutlamalar/36816-motor-oldugu-yerde-dustu-akude-bosaldi.html

balayyusuf
03 Ekim 2007, 03:03
Sağolasın Viceroy ama benim motoru önce satmam lazım çünkü takasta çok komik para teklif ediyorlar bugün birisiyle kawasaki KLR 650 (2000) için pazarlık yaptık benim motora 1.650 ytl teklif etti ama bu defada kendi motorunada 6.650 istedi yani anlıycan yine biz zarardayız canım sıkılmaya başladı iyice:pr: bu durum böyle devam ederse vazgeçecek gibiyim herşeyden motoruma kıyamıyorum çok hakarete maruz kalıyor karaçanım üzüyorlar onu tabiki benide:))

ergeser
04 Ekim 2007, 12:10
dostlar bende motoru satmaya karar verdim. 500cc veya 600cc bir makina almak istiyorum artık.ilan aşardaki linkte yorumları bekliyorum. sizce fiyat yüksekmi .

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4932413

kostak06
04 Ekim 2007, 13:02
Cobalt ilgıne teşekkurler tavsiyelerin içinde sağol giderim aydın motora.Sizlerle paylaşmak istediğim birşey var motorun çantaları çok sarkık duruyordu bende çantaları söktüm önce ön ve arka yuzeylerının şablonunu çıkarttım ve sert koli kartonlarından şablona gore kestım bırde alt için çanta genışliği kadar dikdortgen bır parça kestım yapıştırmadan oncede çantanın içine sokup tam boyuta gelene kadar duzeltmelerı yaptım sonra kolı bantı ile sıkıca yapıştırdım yanı kısaca çantaların içine iç hacmı buyukluğunde koli kartonundan kutu yaptım ve çantların içine yerleştirdim şimdi çantalar dimdik duruyor ve içine koyduğunuz herşey rahatça gorulüyor ve içinden rahatça alınıyor tabii en önemliside pek yakışıklı oldu Ankara ya gidince fotografınıda yayınlarım isteyen yapsın çok zor değil ama tam çantanın içine gore olmasında fayda var bıraz zor gırıyor çanta içine ama oluyor

kaanka
04 Ekim 2007, 15:19
Sevgili arkadaşlarım motorumu (SL 150 ) satıyorum tüm ayrıntılar aşağıdaki linkte: ilan no : 4908828

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4908828

mükemmel durumda alan kişi çok memnun olacaktır buraya yazmamın sebebi forumdaki arkadaşlarımdan birine gitsin isterim o nedenle ciddi olanlarla görüşebiliriz.

Arkadaşım Yusuf hocanın motoruna ve fiyatına bakınca seninki biraz fazla gibi geliyor??

GeCe__
04 Ekim 2007, 16:26
ERGESER :) KARDEŞ BEN BİLE O KADAR FIYAT KOYMADIM YAFF:mrgreen: SENİNKİ İYİ CESARET VALA O FIYATA SATICAĞINI SANMIYORUM AÇIKCASI SATARSANDA HELAL OLSUN DERİM

apachehasan
04 Ekim 2007, 19:14
SELAM VE SAYGILARIMLA
MERHABA ARKADAŞLAR
ben eskişehirden katılıyorum :) daha 1 aylık bi motorcuyum gecenlerde başıma bi olay geldi sl 150 min debriyaj teli koptu 2 el almıştım baktım ki tel daha önceden de kopmuş dandik bi tel takmışlar yenisini taktılar herneyse oda koptu şimdi jawa teli taktılar biraz daha sağlam gibi ama orjinalini almak için motomax a gittim eskişehirde cay ocağı gibi biyer adam biz öğreniriz elimizde yok dedi 3 sefer gittim geldim herif ya unuttum diyor yada stokta yok diyor sallıyor resmen bide dün akşam baktım benim arka stop lambasının kasasıda kırılmış tam sintalin dibinden
biri istüne basmış herhalde sinyal sallanıyordu bantla felan bi caresine baktım ama pek sağluıklı olmadı
sizden bi ricam olacak eger yakında motomax a yolu düşen bi arkadaş olursa bi debriyaj teli ve stop lambası kasası sora bilir mivarmı varsa günahı nedir bu iş için istanbulu boylamam gerekecek sanırımama bayramdan sonra ona göre hazırlıklı olurum
yardım ve desteğiniz için şimdiden teşekürler
hayırlı ramazanlar....:)

Arkadaşım 0.222.225 25 61
Eskişehir deki motomax bayisiyim. Serviste parça konusunda problem yaşarsanız biz yardımcı oluruz. Yerimiz Atatürk Caddesinde "esmoto". Probleminizi gidermekten memnuniyet duyarız.

balayyusuf
04 Ekim 2007, 23:38
Ergeser kardeş ben benikine 2000 ytl istedim millet onu bile çok buldu 1000-1250 ytl teklif ediyorlar yani seninki biraz fantazi olmuş:))sevgili kardeşim.:silent:Kaankada söylemiş zaten benimkinin linkine bir tıkla fikrin olsun.Bu arada ben bugün bir maraudere daha baktım benimkisi yanında çiçek gibi duruyordu bu gidişle satmaktan vazgeçeceğim galiba öyle görünüyor.

kaanka
05 Ekim 2007, 11:52
Yusuf hocam senin motoru gerçekten beğendim, eline zevkine sağlık.
Valla ben önümüz kışdiye motor almaktan çekiniyorum yoksa senin motoru kaçırmazdım..:)
Allah gönlüne göre verir inşallah.

ergeser
05 Ekim 2007, 12:01
alıcı cıkarsa uygun birşeyler yaparız ama 1000 1500 ytl ye motoru vermem.ofiyatlara vercek olduktansa koyarım kenara dursun yedek olur nede olsa ilk göz agrım.şehir içi bunnunla gezerim şehir dışı 600 lük makina ile.

GeCe__
05 Ekim 2007, 12:35
tabıkı ergeser bende vermem mumkun degıl 2 mılyarın assagasına hele hele benımkı keeway e benzemıyor japon fln sanıyorlar :mrgreen:

ARKADAŞLAR OLAY SİNYAL FLAŞÖRÜ GELMİŞ :queen: İSTİYEN OLURSA HASANPAŞADAKİ SERVİSTEN ALSIN

balayyusuf
05 Ekim 2007, 15:27
Kaanka sağolasın titiz ve meraklıyımdır biraz Ergeser bende 2000 ytl nin altına inmeyeceğim zaten dediğin gibi gerekirse dursun bir kenarda makinamız japon olmayabilir ama tipi çoğu japona 10 çeker yani şehir içi süper makina.Aslında yavaş yavaş satma fikrim kayboldu son birkaç günde çok kötü kullanılmış japon makinalar gördüm iyice soğudum.:pr::pr:

cobalt
05 Ekim 2007, 16:30
yav ne yaptı garibanlar size de satcam moduna girdınız??? hadi bi zorunluluk olsa ok sırf zevk için 1-e 1250 ye vermeye hic degmez o kadarı zaten cok ta fazla bi derde derman olmayacak park edecek yeriniz varsa satmayın arada siler temizler turalarsınız yaktıgı benzın devede kulak vergı desen yılda 70 ytl e daha ne istiyonuz bundan iyisi didim de sl150 :) dimi yusuf hocam

balayyusuf
06 Ekim 2007, 02:34
Valla haklısın cüneyt kardeş doğru söylemişsin satmıyorum anasını satayım ne zararı var bize vergisi az parçası ucuz artı kasko derdide yok stres yapmıyor en azından.Bırak satmayı bir tane daha alıcam oda çinli olacak (enduro 200 lük bir makina ) birgün birine birgün birine binerim valla 10 milyarı 10 yaşındaki bir japona bağlamaktansa.

Sinan Er
08 Ekim 2007, 01:35
buralarda o kadar soyledik almayın bu motoru diye dinletemedik :pr: 3 milyara alır 1 milyara satarsınız anca böyle alırısnız sl150 nin tadını

neyse sağlık olsun inşallah bundan sonraki motorunuzu seçerken daha dikkatlı olursunuz nasıl olsa yeterince tecrube edındınız

:queen::queen::queen::queen:

balayyusuf sanırım kanuni nin 200 cc lik motorundan bahsediyorsun etmiyorsanda onemli değil sen o 200 cc lik motora bin emin ol bırdaha sl 150 ye binmezsin ne titreşim derdi ne başka bi rahatsızlık ne de yedekparça sıkıntısı performans sa o biçim dere tepe git git tadına doyamazsın

motordan indiğinde dayakyemiş gibi değil eğlenmiş gibi hissedersin kendini

balayyusuf
08 Ekim 2007, 02:00
valla argat bakıyoruz işte şu sıralar çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum her an her şeyi alabilirim alma psikolojisine girdim bir kere