PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 [145] 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201

balayyusuf
01 Temmuz 2007, 04:24
Only4Friends sürekli burada aynı sorular sorulduğu için cevap vermekten biraz sıkıldık ama Bonzai kronik sorunları gayet güzel özetlemiş bizim motor için ''Ne kadar ekmek o kadar köfte'' diyebiliriz bu paraya fena motor değil önceki sayfaları tara her türlü soruna cevap bulacaksın ama genel olarak seviyoruz tavsiye ederiz.

oldwolf
01 Temmuz 2007, 15:22
selam dostlar nasılsınız bakalım sınavlar dı tezdi tatildi derken pek yazamadım umarım herkes iyidir ben ve motorum gayet iyiyiz hakan baba seni yakında rahatsız edebilirim bir iki parça için telfonun var zaten grşrz abi ok. herkese selamlar saygılar

northern
01 Temmuz 2007, 15:46
Güzelyalı 29 sokak kardeşim :)

hımm yakın sayılır bende bornovadayım :queen: servise kime gidiyorsun izmirde hepsi üç kağıtçıda

komet
01 Temmuz 2007, 22:40
hımm yakın sayılır bende bornovadayım :queen: servise kime gidiyorsun izmirde hepsi üç kağıtçıda

Efenim, henüz üç adedini denedim :)
İlkin yahanelerdeki özgül motorla başladım. Sorun çözmek değil sorun yaratmaya çalıştıklarını anlayınca kahramanlar hüseyin ustaya takıldım. Tabiii gidince önceki yeri kötüledim bolca. Böylelikle ucuz atlattım. Boşa alınca duruyordu alet. Bu sorun için yaklaşık 80 ytl talep edince motomax kahramanlara gittim. Özgül motorun her seferinde temizliyoruz dediği hava filtresinin makinayı aldığımdan bu yana değil temizlendiğini hiç açılmadığını öğrendim. Egzosdan kaynaklanan tıngırtıyı keşvedip filtreyi temizledi, bir kaç ayar daha yapıp 20 ytl aldı, memnun kaldım. Tabii ona da diğer ikisinin ne üçkağıtçı olduğu konusunda sızlandım. Diğerleri gibi "ulan bu herifler piyasada nasıl iş yapıyor?" diye bana destek verdi. Ancak debriyaj balatasını değiştirirsem iyi olacağanı söyleyip, 80-90 ytl arası göz kırptı :) Yani, ucuz atlatmaya çalışıyorum. Uzun süredir iyi gidiyoruz makinamla (nazar değmesin). Bir dahaki ihtiyacımda (5000 bakım geldi de) yine özgüle gidip diğerlerini kötüleyip fiyat istemeyi düşünüyorum :)
İzmir'de işimiz zor kardeşim:)

paranoyaks
01 Temmuz 2007, 23:36
Arkadaşlar daha önce yazıldımı bilmiyorum ama ben okuduğum sayfalar arasında göremedim eğer daha önce yazıldıysa dile getirilişim affola :) rodajı düzgün yapmak ile anlatmak istediğiniz nedir yani rodaj düzgün nasıl yapılır bu büyük ihtimalle her motorda farklı olabilir mesela kendi motorunuzdan örnek verin Keeway Süper Light 150'nin Rodajı nasıl düzgün yapılır ?

cobalt
02 Temmuz 2007, 02:40
Sevgili Paranoyaks Kardeşim Rodaj dönemi konusunda sana boğachan abimiz tatmin edici açıklamalar yapabilir ben sadece kendi deneyimimi aktarayım karakaçanım 8000 kmye geldi ama sanki ciğeri yeni acıldı geçen gün bitane kurye ile aksarayda ışıklardan beraber çıktık aynadan kesiyorum sagım a giriyo soluma geciyo ama geçemedi beni :) altında ki ybr yada titan di bir sonraki ışıklarda gelip "iyi kaçıyomuş yaa bunlar" dedi . normalde 1000 -1500 kmde bıtmesi gereken rodaj belkıde kullanılan guzergah yada kullanım tarzından dolayı tam manasıyla yapılamayabılıyor duzgun yapılmazsa ya motoru yersın yada sagır bır motorun olur yanımotorun alısma donemı narın bı donem :)

bu arada hakan abı benım arka balata sızlere omur kampanayı dagıtmamak ıcın motoru kullanmıyorum bana on ve arka fren balatası lazım nasıl yapalım ? hafta arası bu tarafa gecersen gorusebılırmıyız?

balayyusuf
02 Temmuz 2007, 02:56
Kendime hava olsun diye bir Nazi kaskı almıştım ve Sl'imin çantasında duruyordu bugün ani bir şekilde yola çıkmak zorunda kalınca artçıma kendi kaskımı çıkarıp verdim bende Nazi kaskını taktım ve Köprü yoluna doğru gitmeye başladık aman oda ne kask kafamda durmuyor rüzgardan uçup gidecek bir elimle kaskı tutuyorum bir elimle de gazlıyorum güneş gözlükleride fayda etmiyor gözler sulanıyor bu arada suratımın aldığı rüzgarında haddi hesabı yok ve sonuç bu Kask sadece polisten koruyor çok aptalca birşey ve onu takmamak daha daha güvenli eve döndüğümde kaskı duvara çarptım ve bu çorba tasını litaratürlerimden çıkardım almayı düşünenler varsa paralarını boşa harcamasınlar benden uyarması kaskı kafada tutmak bile başlı başına problem:pr::pr::pr::pr:

Bu arada Cüneyt yarın paşaya gelince ara çay içelim::cheeeeer

TAMER
02 Temmuz 2007, 03:24
selam arkadaşlar!!!bende sl150 ailesine katıldım
tam olarak sitenin işleyişini anlayamadım

ve tabiki sissybar arıyorum (kısa) lütfen yardım

Bu benim motorun üzerindeki sissybar,işcilik ve kalite çok iyi.2 senedir kullanıyorum yük taşıma konusunda da çok işime yaradı.Öyle piyasadaki ucuz tel maşalardan değil.Arkadaki yüklük 50kg ye kadar yük taşıyabiliyor.Bilgi almak istersen bana mesaj atabilirsin.Yada yapan yerin telefonunu vereyim kendin de sorabilirsin/0212 219 88 24

http://img443.imageshack.us/img443/9831/1010185imgcopyiq4.th.jpg (http://img443.imageshack.us/my.php?image=1010185imgcopyiq4.jpg)

http://img258.imageshack.us/img258/6407/keeway1cp5.th.jpg (http://img258.imageshack.us/my.php?image=keeway1cp5.jpg)

Bu arada arkadaşlar askere gideceğim için motorumu da satıyorum.sahibinden.com da da ilanı var.Şimdiye kadar çok şükür bana hiç bir sorun çıkartmadı,çok işimi gördü ve çok memnun kaldım.Satılık linki aşağıda.İlgilenenlere duyurulur.

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=2585641

jameika34
02 Temmuz 2007, 14:39
bu arada hakan abı benım arka balata sızlere omur kampanayı dagıtmamak ıcın motoru kullanmıyorum bana on ve arka fren balatası lazım nasıl yapalım ? hafta arası bu tarafa gecersen gorusebılırmıyız?[/QUOTE]

Tamam Sirkeciye geleceksen akşam 6 gibi gelebilirsin. Gelmeden önce telefon edersen kesinleştiririz.Görüşmek dileğiyle.:cat:

Bu arada arkadaşlar askere gideceğim için motorumu da satıyorum.sahibinden.com da da ilanı var.Şimdiye kadar çok şükür bana hiç bir sorun çıkartmadı,çok işimi gördü ve çok memnun kaldım.Satılık linki aşağıda.İlgilenenlere duyurulur.

Tamer kardeşim motoruna son olarak fiyat ne düşünüyorsun. Bir arkadaşım için almayı istiyorum birşeyler daha yapabilirsen fiyatını özelden bana göndermeni istiyorum. Satışını hemen almak kaydıyla peşin alınacak bunlarıda gözönünde bulundur lütfen. Şimdiden hayırlı olsun alanada satanada.

GeCe__
02 Temmuz 2007, 17:18
hakan gel sana satayım benım makınayı 2.250 ytl hayırlı olsun :mrgreen: yanındada bı kaç parca fln verırım:P

ressam_01
02 Temmuz 2007, 20:37
ya bu motorun sıfırı 4 milyar da neden ikinci elinin en iyiysi 2.250 anlayamadım valla beni bir aydınlatsanız sevınırım

obkavi
03 Temmuz 2007, 11:05
selam dostlar iş yoğunluğundan pek yazamıyorum

Ercument
03 Temmuz 2007, 14:33
arkadaşlar bu sabah motorun yanına gittiğimde depodaki benzinin hepsinin yere boşaldığını gördüm biraz inceleme yaptıktan sonra karbüratördeki tahliye hortumundan boşaldığını anladım tekrar benzin koyduğumda musluğu açtıktan 3-5 dakika sonra tekrar tahliye hortumundan boşalmaya başladı konu ile ilgili fikri ve bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

jameika34
03 Temmuz 2007, 15:23
arkadaşlar bu sabah motorun yanına gittiğimde depodaki benzinin hepsinin yere boşaldığını gördüm biraz inceleme yaptıktan sonra karbüratördeki tahliye hortumundan boşaldığını anladım tekrar benzin koyduğumda musluğu açtıktan 3-5 dakika sonra tekrar tahliye hortumundan boşalmaya başladı konu ile ilgili fikri ve bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Ercüment kardeşim tahliye hortumunun yanında bulunan tahliye civatası var düz tornavida başlıklı onu sıkarsan sorunun tamamen ortadan kalkacaktır. Nedenine gelince fazla vibrasyondan kendiliğinden açılmış yada yine titreşimden dolayı düşmüş olabilir. (Büyük bir ihtimalle düşmemiştir diye düşünüyorum) geçmiş olsun.:)

Ercument
03 Temmuz 2007, 15:52
abi teşekkür ederim aynen dediğin gibiymiş.:cat:

ressam_01
03 Temmuz 2007, 16:57
öhööö öhööööö :):):):):bounce:

snrtrt
03 Temmuz 2007, 21:27
Kendime hava olsun diye bir Nazi kaskı almıştım ve Sl'imin çantasında duruyordu bugün ani bir şekilde yola çıkmak zorunda kalınca artçıma kendi kaskımı çıkarıp verdim bende Nazi kaskını taktım ve Köprü yoluna doğru gitmeye başladık aman oda ne kask kafamda durmuyor rüzgardan uçup gidecek bir elimle kaskı tutuyorum bir elimle de gazlıyorum güneş gözlükleride fayda etmiyor gözler sulanıyor bu arada suratımın aldığı rüzgarında haddi hesabı yok ve sonuç bu Kask sadece polisten koruyor çok aptalca birşey ve onu takmamak daha daha güvenli eve döndüğümde kaskı duvara çarptım ve bu çorba tasını litaratürlerimden çıkardım almayı düşünenler varsa paralarını boşa harcamasınlar benden uyarması kaskı kafada tutmak bile başlı başına problem:pr::pr::pr::pr:

Bu arada Cüneyt yarın paşaya gelince ara çay içelim::cheeeeer

hava sıcak diye taktık dün ama zaten ben hiç güvenli bulmuyorum nazi kasklarını zorla taktık neyseee...

rüzgar bi yandan ses bi yandan göz yaşı bi yandan .... takmayın kısacası sadece polisten korur.

obkavi
04 Temmuz 2007, 13:20
bi ara bende nazi kaskına niyetlendim ama yok abi olmaz korumaz

Ercument
04 Temmuz 2007, 13:39
Çanakkale/Gökçeada gezisi şile/ağva taraflarına doğru kayma eğilimi gösteriyor diye bir duyum aldım doğrumudur.

jameika34
05 Temmuz 2007, 14:38
Çanakkale/Gökçeada gezisi şile/ağva taraflarına doğru kayma eğilimi gösteriyor diye bir duyum aldım doğrumudur.

Evet sanırım öyle olcak, çoğu arkadaşımızın zamanlama sorunu olduğu için iptal edilmiştir. Artık bir başka bahara kaldı:)

MT istanbul'un yarın Tophanedeki Nargile Toplantısına gelmek isteyen arkadaşlar varsa bende ordayım. Buluşmak dileğiyle, sevgiyle kalın...:)

obkavi
05 Temmuz 2007, 14:58
bu pazar bi etkinlik VARMI ?

tunc_83
05 Temmuz 2007, 21:30
hakan abi bizim kask lar ne oldu sonj durum nedir???

jameika34
06 Temmuz 2007, 10:27
hakan abi bizim kask lar ne oldu sonj durum nedir???

Kasklar geldi ama ben ilgilenemedim. Biraz işlerim yoğun bu aralar. En yakın zamanda fiyatlarını ve modellerini yazacağım bilgi vereceğim.

Zaporta
06 Temmuz 2007, 11:00
jamaika öte taraftan bi irtibata geçelim
senle bişi konuşmamız lazım...

jameika34
06 Temmuz 2007, 13:15
Arkadaşlar Kaliteli Zincir İsteyen varsa benden alabilirsiniz.
ÇEK malı Oringsiz Zincir...........................................4 0ytl. (Kaliteli)
ÇEK malı Orinli Zincir............................................ ..165ytl.(Kaliteli)
KORE malı Oringli Zincir............................................ 85ytl.(Kaliteli)
ÇİN malı Oringli Zincir............................................ ..30ytl.(Artık Şansına)
ÇİN malı Oringsiz Zincir............................................ 15ytl.(Artık Şansına)

Yurakıdaki zincirler çook kalitelidir bilgilerinize.(Çin Malı Zincir Hariç)
05359271141, 05333463690, jameka_34@hotmail.com

onursaka
06 Temmuz 2007, 15:55
benim keeway sl 150 motoruma araba carptı park halindeyken motor yere dustu yan ayaklık acıktı debriyaj kolu kırıldı ve on cam catlatı bulundugum bolgede heryere baktım yedek parca bulamadım servise ise gitmiyorum motorun sinyali, dugme sisteminden bozukmus 2 aydır dugme bekliyoruz gelmedi gitti bende ugramaz oldum, bu parcaları degişmek ve bir kac aksesuar eklemek istiyorum bunları temin edebilecegim bir yer varmı ve fiyatları nelerdir orn sisbar-sosis tibi on canta-direksiyona puskul-ve arkalık..

cobalt
06 Temmuz 2007, 16:22
onursaka sehrın profılınde yazmıyor sıs farlarını baglamak için kullanbileceğin krom profilden alimde arttı istersen verebilirim sadece istediğin ölçüde kesip delikleri açman gerek sis farlarını jameika dan isteyebilirsin
( sis farlarının ledli olanını bulan bana da haber versin )

onursaka
06 Temmuz 2007, 16:33
ok sagol ledli sisbar guzel olur @jameika online oldugunda diger parcaları konsrz oncam ve debriyaj kolu biraz acil de :cat:

bonzai
07 Temmuz 2007, 01:49
cobalt valla şu sis farlarını bağlamak için ben bişey bulamadım nerden bulabilirim yada nasıl olur bana bi bilgi versene

bazen25
07 Temmuz 2007, 11:39
cobalt valla şu sis farlarını bağlamak için ben bişey bulamadım nerden bulabilirim yada nasıl olur bana bi bilgi versene

basit bir önerim var; bisikletlerin selesini şasiye bağlamak için halkalar vardır U şeklinde bunlarla yapabilirsin (yapılmışını gördüm)

öhööö öhööööö :):):):):bounce:

hocam sen zeytini naaptın

flying hellfish
07 Temmuz 2007, 12:56
benim keeway sl 150 motoruma araba carptı park halindeyken motor yere dustu yan ayaklık acıktı debriyaj kolu kırıldı ve on cam catlatı bulundugum bolgede heryere baktım yedek parca bulamadım servise ise gitmiyorum motorun sinyali, dugme sisteminden bozukmus 2 aydır dugme bekliyoruz gelmedi gitti bende ugramaz oldum, bu parcaları degişmek ve bir kac aksesuar eklemek istiyorum bunları temin edebilecegim bir yer varmı ve fiyatları nelerdir orn sisbar-sosis tibi on canta-direksiyona puskul-ve arkalık..

benim de motor park halinde iken devrilmisti debriyaj kolu ikiye ayrilmisti. sahriyicedit de bir servis oraya goturdum, degistirdiler. sanslisin demislerdi motomax dan bu kadar kolay yedek parca bulamiyoruz aslinda seklinde.

GeCe__
07 Temmuz 2007, 14:19
vay kanal nabersınız yaa?:mrgreen: hakan naber yaa:P

ressam_01
07 Temmuz 2007, 19:55
hocam sen zeytini naaptın

kardeş ne zytini anlamadım kusura bakma

ya ben bişe sormustum bu motorların ikinci eli neden bukadar ucuz sıfırı 4 milyarken ikinci eli 2.250 en fazlası anlatırsanız sevınırım bıroncekı sayfada yazmıstım ama kimse cvp vermedi

komet
07 Temmuz 2007, 20:04
Kasklar geldi ama ben ilgilenemedim. Biraz işlerim yoğun bu aralar. En yakın zamanda fiyatlarını ve modellerini yazacağım bilgi vereceğim.

Kargo ile edinme falan diye gevelemiştim. Polykarbon olan modeller mi diye de haber bekleyenlerdenim :)

transalpe hostesaranıyo
07 Temmuz 2007, 22:58
Arkadaşlar bu motorlarda titreşim sorunu var mı ? Okuduğum kadarıyla bu konuda şimdiye kadar bir kişi yorum yapmış.

Seko arkadaşım Scooter larda fazla hissetmiyor ama tüm çin malı Motosikletlerde Titreşim sorunu mevcut maalesef bende MCt250 kullandım memnun kalmadım (bu arada yeni üyeyim Slmlar:wiinkk:

obkavi
07 Temmuz 2007, 23:38
yeni arkadaşlar hoş geldiniz Allah kaza bela vermez İnşallah güle güle kullanırsınız o arada dostum 2. el bu tip motorlarda hep ucuzdur.

Kaskını taktı, sağ kaldı
Otomobil altında kalan motosiklet sürücüsü, taktığı kask sayesinde ölümün eşiğinden döndü.

07.07.2007 14:21
İstanbul Göztepe’de önceki gün meydana gelen trafik kazasında, otomobil altında kalan motosiklet sürücüsü Kutlay Mutluyazar, taktığı kask sayesinde ölümün eşiğinden döndü.

Vücudunun birçok bölgesinde yaralar ve doku kayıpları meydana gelen Kutlay Mutluyazar’ın araçla asfalt arasına sıkışan başından kask çıkarıldığında, yüzünde tek çizik bile görülmedi.

GÖztepe’de otomobilin altında kalan motosiklet sürücüsü Kutlay Mutluyazar (38), 1,5 tonluk otomobilin ağırlığına dayanıp başının ezilmesini önleyen kaskı sayesinde hayatta kaldı. Babası Necati Mutluyazar’ın Göztepe’deki televizyon tamircisinde çalışan Kutlay Mutluyazar, önceki sabah, elektronik parça almak için Kadıköy’e inecekti. 10 yılı aşkın süredir motosiklet kullanıyordu. Her zamanki gibi, otobüse binmek yerine, 34 BH 7102 plakalı 125 cc’lik Honda motosikletini tercih etti. Kaskını taktı. Sıcak havaya rağmen, korumalı motosiklet montunu da giydi.

1.5 TONLUK ARAÇ

Ama Kadıköy’den dönüşte, Sahrayıcedit Şemsettin Günaltay Caddesi’nde 34 KU 059 plakalı kabus, sabah 10.00 sıralarında, Kutlay Mutluyazar’ın üzerine kábus gibi çöktü. İsmet Köroğlu, direksiyonda fenalık geçirince kontrolden çıkan otomobili, önce bariyerlere çarptı, ardından havalanan otomobil önünde giden Kutlay Mutluyazar’ı altına aldı. Motosiklet, altından fırlayıp giderken Kutlay Mutluyazar, üzerini kaplayan otomobilin altında 10 metre kadar sürüklendi. Otomobil durduğunda, 1,5 ton ağırlık kaskının üzerine yığılmış, sıcak ekzoz sırtına yapışmıştı. En kötüsü Kutlay Mutluyazar kıpırdayamıyordu.

KRİKO YARDIMI

İlk yardım, çevredeki sürücülerden geldi. Kutlay Mutluyazar’ı otomobilin altından çekip çıkaramadılar. Bir sürücü, "Bu kask fazla dayanmaz" deyip, aracından getirdiği krikoyla otomobili askıya aldı. Daha sonra çevreden bulunan kalaslarla, krikodan sıyrılıp düşmemesi için otomobile destek verildi. Kurtarma çalışmaları sırasında otomobil sürücü İsmet Köroğlu, aracın altından sıkışmış Kutlay Mutluyazar’ı görünce yeniden bayıldı.

Taktığı kask sayesinde hayatta kalan Mutluyazar, itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından vinçle kaldırılan otomobilin altından çıkarılarak Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kutlay Mutluyazar’ın eldiven takmadığı için, ellerinde sürtünme sırasında doku kaybı meydana geldi, sol elinin parmakları kırıldı. Otomobille birlikte sürüklenirken, sırtı, kalçası, bacakları ve göğsü yaralandı, yer yer de doku kaybı oluştu. Kask çıkartıldığında Kutlay Mutluyazar’ın yüzünde ve başında tek çizik dahi olmadığı görüldü. Ailesinin talebi üzerine Yeditepe Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Kutlay Mutluyazar’a doku kaybından doğan yaralara bir dizi müdahale daha yapılacak.

Hastaydım direksiyonda baygınlık geçirmişim

MOTOSİKLET sürücüsü Kutlay Mutluyazar’a çarpan İsmet Köroğlu, hasta olduğunu, evden 200-300 metre sonra direksiyonda baygınlık geçirdiğini iddia etti. Köroğlu kaza anını da hatırlamadığı belirterek şöyle konuştu: "Evde de kimse olmadığı için kapıcıyla doktora gitmeye karar verdim. ’Arabayı sen kullan’ dedim. Otomatik vites olduğu için kullanamayınca direksiyona ben geçtim. Evden çıktıktan 200-300 metre sonra kavşakta kendimi kaybedip, baygınlık geçirmişim. Bir ara kendime geldiğimde bağrışmalar vardı. Motosiklet sürücüsünü hiç görmedim. Hastanede kazayı anlattıklarında hayretler içinde kaldım. Üzgünüm, burada kimsenin hatası yok."

Otomobil beni altına aldı

Kutlay Mutluyazar, yaşadıklarını şöyle anlattı: "BMW bana hızla çarptı. Önce kaputun üzerine düştüm. Otomobil hız kesmedi. Kaputtan otomobilin önüne düştüm. Otomobil benle birlikte sağa kaydı. Yol kenarına çarpınca otomobilin sağ ön sağ tekerleği patladı. Beni kurtarmak isterlerken bayıldım. Gözümü hastanede açtım."

Milliyet

flying hellfish
08 Temmuz 2007, 00:14
Bugun de saat 19:00 gibi sahilyolunda kucukyali taraflarinda bir kaza vardi, millet nasil araba kullaniyor anlasilir gibi degil.

cobalt
09 Temmuz 2007, 00:39
sisfarlarını baglamak için iki yol önerebilirim
1. si ucuz olanı
hani evlerimizde dogalgaz borularını duvara monte etmek için kullanılan kelepçeler var ye işte nalburdan falan 2 adet alıp takıyosunuz nereye mı?
ister ön maşanın üzerine dışa gelecek şekilde ister koruma demirine zevk sizin :)
2. yol ben denedim :) karaköy perşembe pazarında arap camii civarında kromcular var ordan 2x2 profil alıyosunuz 46 cm yetiyor ama parça kesmek konusunda istekli olmuyorlar hazır parça bulursanız ne ala :)
gerisi delikleri açmak ve kornaların 2 şer civatasından birini ( öndekileri) söküp buraya yeni alsığınız uzun civatalarla bağlamak tabii tesisat ı da profilin içinden verecekseniz delikleri buna göre açmalisiniz
bide ümraniye de tavuk pazarı denen bi yer varmış burdaki krom hurdacısı na bakmakta faydalı olur modoko nun karşısında olduğunu söylemişlerdi (imes tarafı değil öbür taraf) şimdilik aklıma gelenler bunlar

paranoyaks
09 Temmuz 2007, 02:47
Sevgili Paranoyaks Kardeşim Rodaj dönemi konusunda sana boğachan abimiz tatmin edici açıklamalar yapabilir ben sadece kendi deneyimimi aktarayım karakaçanım 8000 kmye geldi ama sanki ciğeri yeni acıldı geçen gün bitane kurye ile aksarayda ışıklardan beraber çıktık aynadan kesiyorum sagım a giriyo soluma geciyo ama geçemedi beni :) altında ki ybr yada titan di bir sonraki ışıklarda gelip "iyi kaçıyomuş yaa bunlar" dedi . normalde 1000 -1500 kmde bıtmesi gereken rodaj belkıde kullanılan guzergah yada kullanım tarzından dolayı tam manasıyla yapılamayabılıyor duzgun yapılmazsa ya motoru yersın yada sagır bır motorun olur yanımotorun alısma donemı narın bı donem :)

cobalt çok teşekkür ederim sanırım boğachan abimiz daha okumadı mesajı bogachan abi konu ile ilgili açıklamalarını merak ediyorum şimdiden çok teşekkür ederim herkese kazasız sürüşler

motorcu48
09 Temmuz 2007, 04:29
arkadaşlar ben yanlışmı gördüm bu motormu bu ne yaaa hurda yığını
siz motor görün adam gibi 150cc adı...
http://www.youtube.com/watch?v=BD_UIBTyrwE

vıceroy
09 Temmuz 2007, 10:25
Arkadaşlar,pazar günü yaptığım gezi dönüşü 3 motor kazasına tanık oldum,birde ben tehlike atlattım. kontrolsüz kavşakta bekleyen arabalardan birisi 60 km/h hızla gelirken beni umursamadan çıktı. Hani derler ya frene asıldınmı asfaltta kaymadan,savrulmadan imza atan motor güvenilir motordur diye! Aynen öyle oldu. Motoruma güven tazelemiş oldum,üstüm full korumaydı. Allah araba sürücüsünüde benden korudu ara sokağa dalıp kaçtı kanı bozuk. Yaz geldi kazalar çok artıyor,ehliyet çok kolay alınıyor dikkat edelim.:bounce:Saygılar.

Beratdc
09 Temmuz 2007, 15:12
arkadaşlar motorumu çok hesaplı olarak satıyorum bej renk de ve 2006 model 9000 de garantisi daha sürüyor rodajı ve bakımları eksiksiz yapıldı ilgilenenler 0 535 711 49 06 arayın görüşelim yada beratcd@gmail.com dan msn dede görüşebiliriz

onursaka
09 Temmuz 2007, 16:38
arkadaslar birkac sey sordum ama net cvplar alamadım :( bugun başka bir servisle irtibata gectim parcaları siparişle getirebilirmiş ön cam 35 $-depriyaj kolu 10 $ heralde fiyatlar heryerde aynıdır birde ben ön camdan memnun degilim başka ön cam takılamazmı servis standart uymaz dedi takan varmı soyle daha bir cooper a yakısır bi cam ve diger parcalar icin fiyat bilgisi olan veya temin edebilecek arkadaslar bilgi verirse sevinirim..

Ercument
09 Temmuz 2007, 17:11
arkadaslar birkac sey sordum ama net cvplar alamadım :( bugun başka bir servisle irtibata gectim parcaları siparişle getirebilirmiş ön cam 35 $-depriyaj kolu 10 $ heralde fiyatlar heryerde aynıdır birde ben ön camdan memnun degilim başka ön cam takılamazmı servis standart uymaz dedi takan varmı soyle daha bir cooper a yakısır bi cam ve diger parcalar icin fiyat bilgisi olan veya temin edebilecek arkadaslar bilgi verirse sevinirim..

arkadaşım ön camın orjinalini takmanı tavsiye etmem çünkü orjinalinde esneme payı çok az o yüzden çatlıyor. Sirkeci motomax'ta siyah rengini 40 YTL. ye satıyorlar görüntü orjinalinin aynısı oldukçada esnek ben epeydir kullanıyorum Plexiglas olduğu için hiç bir şey olmuyor. Debriyaj elciği benimde kırılmıştı 10 YTL. ye taktırdım 10 $ normaldir. Camla ilgili kişisel fikrim daha büyük ve gösterişli cam takanları gördüm bence hiç hoş durmuyor motoru küçük gösteriyor.

Beratdc: Abi ne yaptın 1.600 Ytl. çok az değilmi sezonun tam ortasında daha iyi fiyata satabilirsin.

Beratdc
09 Temmuz 2007, 17:54
@ercüment dostum doğru söylüyorsun ama acil para ya ihtiyacım var yoksa 5000 de verseler satmam çok seviyorum motorumu

jameika34
11 Temmuz 2007, 14:38
1-Debriyaj sorunu yaşayan arkadaşlar varsa 2 takım komple Honda Titan Debriyaj'ı var.
Set Halinde(Dişli çark,yaylar,çanak,ayaklar,balatalar,balata araları, ve dier tüm parçaları ile.) Sadece 75ytl. (Taiwan Malı)

2-Chopper koltuğu(iki parça) isteyen arkadaşlar içinde Kawasaki 250'lerde kullanılan koltuklardan Taiwan Malı.(Bağlantı ayakları ile birlikte Sl 150'lerde rahatça kullanabileceğiniz ve kolay montaj.)
80 ytl.

3-Chopper Gidon isteyen arkadaşlar Kawasaki 250'lerde kullanılanlarla aynı takım olarak(bağlantı takozları ile birlikte) 70ytl.

İsteyen arkadaşlar bana 0535 9271141'den yada özel'den mesaj atabilirler yada jameka_34@hotmail.com. 'dan bana ulaşabilirler.:)

vıceroy
11 Temmuz 2007, 15:20
Önceki sayfalarda yazdıklarımdan alıntıdır...
23-05-2007
Motosiklet.net'in birbirine bağlı ve saygıdeğer kardeşlerim selam.
Hepimiz motomax'ın sattığı ürünlerinin sağlam ve kaliteli olduğunu biliyoruz. Bunuda her fırsatta savunuyoruz.Motomax Türkiyede en çok ARN ve chooper olarakta sl ve ss modellerini satmıştır. sl modelinin satışının iştahları kabartan sayısıda biz kullanıcılarının memnuniyeti ve piyasada kopyasının veya benzerinin olmaması olmuştur. Nede olsa macar keeway çinde bu malları kendi standart kalite anlayışına uygun ürettirmiştir. Bu vesileyle motorlar birçok markadan daha sağlam olduğunu kanıtlama şansı bulmuştur.(Hondanın cbf 150 yi ve yamahanın ybr 125 modellerini ucuz işçilikle her kesimin satın alabilmesi için çinde ürettirdiği gibi...) Basit bir örnek ybr 125 ile keeway speed aynı fabrikadan çıkıyor!(Arçelik-Beko örneği gibi.) Kalite eşit.
Edindiğim net bilgi doğrultusunda, Motomax artık keeway ürünlerini satmayacakmış. Akıllıca bir yaklaşım ile sl fiyatı 4000 ytl açıklanıp eldeki stok 3250-3500 ytl arası tutturulduğu oranda zaten satılarak eritildi. Ya sonrası? Anlattığım gibi chooper satışındaki ciddi ciro motomax'ın kendi montaj fabrikasını kurmasına sebeb oldu,bu çok güzel birşey fakat sl ve ss yok artık! Yerine Regal-raptor 150cc-250cc motomax montajı olarak,Regaldeki karbürator ve 3. vites problemlerinden arındırılmış bir kalitede üretilecekmiş. Bu motomax ve bu ürünlerin tüketicileri için müthiş bir fırsattır. (parça sorunu yaşamamak adına) Asıl sorun benzeri ve emsali olmayan,günümüzde çamurluk,flaşör,.. sorunları yaşayan sl kullanıcılarının ilerleyen zamanda yaşayacağı parça sorunları olacak endişesindeyim. ss de aynı sorunu yaşayabilir (bisan getirmeyi keserse bu modeli) Bu ikinci eli çok fena düşürebilir! Şunu dikkate almalı,regalin artısı su soğutmalı olmaması ama mondial mct gibi motoru var,v motor olmadığından 80 ve üstünde titreşim var. Kurdukları ciddi fan clupleri sayesinde iyi konumlara geldiler. Bence motomax regalin satışlarını etkiler,ayakta kalan motomax olacaktır. Saygılarımla.
Arkadaşlar bugün sl ve regal sayfalarındaki ucuza giden satışın sebebi gayet açık. Şimdiden devriyaj-fren teli-gaz teli siparişleri bile sonuçsuz kalıyor. Ben aldığım 2007 modeli deri aksesuarları ile birlikte 3000km de 2500 ytl ye devirli sattım. Şimdi hareketin yerinde olduğu düşüncesindeyim. Eski üye arkadaşların bu konuda dikkatini çekmek istemiştim. Fiyatı 1600 ytl ye çeken arkadaşlar (istem dışı) ortalama değeri düşürüyor bence.
2450 ytl ye alanlara göre,sıfırı 4099 ytl açıklanıpta 3200 ytl civarında eritilen stoktan nasibini alanların zararı çok olacak,üzücü bir durum. Saygılarımla. :pale:

cobalt
11 Temmuz 2007, 17:12
valla almak ısteyen olursa benımde satmam gerekıyor beratdc kadar acıl olmasada aynı sebepten ılan vermememın tek sebebı yıne tanıdık bırının en azından ıcımızden bırının alması

ninja77
12 Temmuz 2007, 22:36
selam arkadaşlar foruma daha önce üye oldum ama 500 km yi devirmeden bişey konuşmak istemedim
keeway sl150 için acizane tesbitlerim şunlardır

1: meret tam bir tekerlekli vibratör (özellikle arkadaki vatandaş için)
2: bu lastiklerle motor kullanan her cihazı kullanır
3: far anca kendini aydınlatıyor bu motoru alana yanında gece görüş cihazı verseler iyi olur
4: yakıt tüketimi gayet ekonomik
5: cc bar ve ayna modifiyesi şart
6: kompresöre bindiginde süper chopper sesi elde ediyorsun
7: wd 40 veya varyasyonlarını ihmal etme
8: jikle mevzuunda her sl nin kendi karaketeri var çözmek lazım
9: otobanda hızdan dolayı karizmayı fena çizdiriyor :(
10: şehir içi kullanımda çok havalı gayet ideal
11: bu yan çantaları keeway e satanın ben .....
12: teknigini ögrenince motoru orta ayaga almak süper basit bilmessen uzun vadede bel fıtıgı kaçınılmaz
13: herşeye ragmen sevilecek bir motor

obkavi
13 Temmuz 2007, 11:15
olsun biz mu aleti böylede seviyoruz :)