Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
GeCe__
20 Haziran 2007, 15:36
kanaaaallll takılıyorsunuz bakıyorumda:mrgreen: halal olsun yuruyun bulusun edın dolasın gezın:mrgreen::P
swort
20 Haziran 2007, 15:48
Kısmet olursa kahvaltıdayım. :queen:
ok hakan abi beklerim buyuk zevkle...
gece nerelerdesin sne kaç gundur kardeş yoksun piyasada..
vıceroy
20 Haziran 2007, 17:43
Cobalt 650 cc alabilsek, kırmızıdan 1. viteste 110 görerek sonra 2. vitese atmadan tekrar durmak zorunda kalırdık,bununda zevki az olurdu değilmi :P
Novarix, taktir edersen zevk meselesi diyelim,ben sl kadar sağlam ve gösterişli, Türkiyede özellikle rekor satış yapan bir 150 cc choper tanımıyorum. Hem macar sertifikalı hem dünya pazarında ağırlığı var hemde belki de en önemlisi CE belgesi var. Saygılarımla. :)
ilker84
20 Haziran 2007, 18:45
Yavaş yavaş öneri ve fikirler ortaya çıkmaya başlamış ben İstanbul'da yokken. Bugün geldim hemen foruma girip okuyayım dedim. Evet arkadaşlar ben Çanakkale/Gökçeada derken tabiki bu bir öneri olarak ortaya attım bunun üzerinde tartışılır ve başka biryerde olabilir benim için hiçbir sakınca yok tabi onun için zaten önerilerinizi bekliyorum diye yazmıştım. Evet bir arkadaşımızında(tunç_83) belirttiği gibi Kabatepe/Çanakkale'de gençlik kampı var oradaya gidebilir ve kalabiliriz ben daha önce kaldım ve biliyorum.Veyahut daha başka yerlerde kamp yapabiliriz yeterki öneri olsun ve katılım olsun. Tarihe gelince benim düşüncem Temmuz ay'ının ilk haftası yani 06.07.2007 Cuma günü diye düşünüyorum.Nedenine gelince birçok arkadaşımız maaşlı olduğu için hem ogüne kadar maaşlarınıda almış olur diye düşünüyorum. Yine gidiş tarihini bir toplantı yaptığımızda görüşlerimizi bildirerek kararlaştıralım diyorum.
Not. Kamp malzemelerini öyle yüksek fiyatlara alacağınızı sakın sanmayın tahtakale'de inanılmaz fiyatlara pazarlık üsulü çook uygun şeyler alacağımızı biliyorum.Katılımlar kesinleşsin ben bunun araştırmasını yapcam benim dışımdada arkadaşlarımızın zaten araştırma yapmalarınıda bekliyorum nekadar uygun alırsak okadar kazanç bizim için. Hadi ozaman şimdiden başlayalım liste oluşturmaya...
Kamp Tarihi..................... 06.07.2007 Cuma (Tarih kesin olmamakla birlikte görüşlere açıktır.)
Kamp Yeri........................ Çanakkale/Gökçeada (Görüş ve fikirlere açık)
Katılımcı Listesi
---------------------------------------
1. jameika34 ve artçısı
Kısmet olursa kahvaltıdayım. :queen:
hem kahvaltıdayım...artı düzenlencek kamptada varım...
2. ilker84 ve arçısı (kardeşim) :bounce:
slord
21 Haziran 2007, 02:10
kahvaltıda bende varım pazar sabahı buluşmak dileği ile :P
obkavi
21 Haziran 2007, 10:54
ne oldu ya kimse bişeyler yazmıyo kış geçti artık uyanalım
zatoichi
21 Haziran 2007, 14:54
Haftasonu Ayaş festivaline gidebiliriz Ankaralılar sözüm ilk başta size :cherry:
tunc_83
21 Haziran 2007, 17:28
valla doğru kaç gündür giriyom siteye okuycak yazı olmuyo.
hakan abi cuma çıkış saatini de bildiricekmisin yoksa swortta kahvaltıdamı konuşuruz...:P:silent:
ilker84
21 Haziran 2007, 17:29
ya millet çok sessiz kalıyoruz artıkın yaw hayırdır...2.sayfalara bile düşebiliyor topic bu arada deli gibi motomaxi arıyorum garanti kapsamından 2 parça değişcek hala yollamadılar ya beleş ya ondan sanırım paralı olsa ertesi gün gelmişti parçalar...:pr:
tunc_83
21 Haziran 2007, 17:35
ya millet çok sessiz kalıyoruz artıkın yaw hayırdır...2.sayfalara bile düşebiliyor topic bu arada deli gibi motomaxi arıyorum garanti kapsamından 2 parça değişcek hala yollamadılar ya beleş ya ondan sanırım paralı olsa ertesi gün gelmişti parçalar...:pr:
abi ne parçası değiştiriyon...
muratbiroglu
21 Haziran 2007, 17:58
ARKADAŞLAR MERHABA BEN KADIKÖYDEN KATILIYORUM İLK DEFA YAZIYORUM DEVAMI GELİR BENDE DE SUPERLİGHT VAR 2006 ŞU AN 11000 E YAKLAŞTIK MOTORDA HİÇ BİR SORUN GÖREMİYORUM HE BU ARADA O SES ZİNCİR MUHAFAZASIN DAN GELEBİLİRMİ.
:cherry:
tunc bu konuda kadıköy de moto rs yi ararsan onlar daha çok yardımcı oluyorlar birde ben motorumun camını deyiştirdim harley tip cam kestirdim resim de görülen cam hem daha geniş hem biraz daha yüksek göğsü kolluyor orjinal aramayın yaptırırız
:bounce:
obkavi
21 Haziran 2007, 18:21
selam dostlar,
bugün öğrendiğim birkaç bilgiyi sizinle paylaşmak istedim
motorda kullanılan yağ servisler genelde kendi kafalarına göre kıytırık yağ koyuyolar onun yerine 15-50 veya 20-50 mineral yağlar kullanılmalı bu debriyaj balata hatası debriyaj yayından değil baklata ve kullanılan yağın kalitesinden kaynaklanıyormuş, ben bi deniyim size durum hakkında bilgi vereceğim :)
bunları nerden öğrendin derseniz motomax uğur bey den bilgi aldım bugün çok yardımcı oldu kendisi sağolsun, dostlar merak etmeyin motomax keeway yedek parçalarını getirmeye devam edecek parça sıkıntısı yaşamayacağız. buara bi sıkıntı oldu onlarda yer değiştirmişlerdi. artık sıkıntı kalmaz sanırım.
ayrıca motomax bundan sonra regal raptor üretecek 100-150-250-350 cc modelleri üretilecek ilk gelen parti yurt dışından gelmiş önümüzdeki hafta satışa başlar sanırım. motomax regal raptor adıyla
Ercument
21 Haziran 2007, 18:38
abi hepsi fasa fiso honda balata taktım, 20/50 yağ kullandım hiç biri fayda etmiyor boşuna balataları değiştirip parçalanma.
birde madem sorunu biliyorlar beni kendileri yönlendirmişlerdi maslak V motor diye bir yere onlarda balatalır değiştirmişlerdi o da bir işe yaramadı tekrar motomax ta ozan mıdır nedir onu aradığımda kem küm
dr.i
21 Haziran 2007, 19:40
Arkadaşlar geçen hafta birçok şey öğrendiğim keeway imi satıp honda 900 hornet aldım. Allah herkese istediği motora binmeyi nasip etsin. Tüm keeway kullanan arkadaşlara izmit ten selamlar... Bu topicden kopmak kolay olmuyor...
swort
21 Haziran 2007, 19:49
Arkadaşlar geçen hafta birçok şey öğrendiğim keeway imi satıp honda 900 hornet aldım. Allah herkese istediği motora binmeyi nasip etsin. Tüm keeway kullanan arkadaşlara izmit ten selamlar... Bu topicden kopmak kolay olmuyor...
hayırlı olsun allah guzel gunlerde binmeyi nasip etsin...
muratbiroglu hoşgeldin aramıza uzun soluklu motor binmeleri ve paylaşımları dilerim
obkavi ve ercument yağ ile ilgili olduğunu pek sanmıyorum servis araştırdı bu konuyu motomaxı da aramış ama sonuç çözümsüz ...
vıceroy
21 Haziran 2007, 19:59
Obkavi senin uğurdan aldığın bilgiyi ben yanılmıyorsam 3 hafta önceden duyurmuştum sayfada, arkasından tanzimoda resim ekleyerek desteklemişti.
Sorun şu olabilir, bizim motorlar motomax ve bayilerinde bol miktarda varken (şimdi sorsan bir tane bile kalmadığınıda öğrenirsin) çamurluk,flaşör...gibi müzmin parçalar ellerinde bulunmuyordu. Yarın beyin,stator,eksoz bunlara eklenince (hatta bir fren teli bile zor gönderiliyor!) durum nasıl olacak? Yatırımı geriye dönükten ziyade bundan sonraki kendi imalatlarına dönük yaptıkları bariz görülen bir durum. İnşallah sorun olmaz, severek binmeye devam ederiz. :bounce:
Çok sevilen sarıkayalar ithalatı raptorlar sayfasını incelerseniz gönüllü satıcılarla dolmaya başladı.
CUM
21 Haziran 2007, 20:15
selam , 2006 keeway superlight ihtiyaçtan satıyorum ortalama fiyatta anlaşırım tek şartım noterden satış yapmak , , 3500 km de. çok temiz sis farları var sissy bar var bakımları yapıldı , siyah renk . haberiniz olsun. ilgilenen arkadaşlar olursa özelden mesaj atabilir cep telefon numaramı veririm yada mail adresim yalcin@yalcinoz.com. resim isteyene gönderebilirim. herkese kazasız sürüşler .
jameika34
21 Haziran 2007, 20:33
valla doğru kaç gündür giriyom siteye okuycak yazı olmuyo.
hakan abi cuma çıkış saatini de bildiricekmisin yoksa swortta kahvaltıdamı konuşuruz...:P:silent:
Gün ve saatleri ben bildirmeyeceğim bir toplantı günü bunu tartışcaz ve en uygun zaman ve saat'i ozaman aramızda kararlaştıracağız.
swort
21 Haziran 2007, 20:41
olmazsa kahvaltıda konuşuruz yada pazar gunu toplaşan arkadaşlarla bir fikir telakkisi eyleriz bakalım nasıl bir sonuç çıkar arkadaşlar toplantılara eşlerimizide mumkun mertebe dahil edelimki karar alınırken fikirleri alınmış bir aksilik çıkma olasılığı bertaraf edilmiş olsun ne dersiniz???
hayalbert
21 Haziran 2007, 22:41
benim alet daha 1000 bile olmadı gerçi ama :pr:
ben yayları 500 bakımında değiştirtmiştim
kaydırma konusunda hiç bir gelişme olmadı
ama ısındıktan sonra fazladan boş vitese de kesinlikle geçmez hale geldi
yayları değiştiren bayi de motomax a gıcık kapıp bırakmış bayiliği geri de döndüremiyorum :salut:
dr.i
21 Haziran 2007, 23:38
Boş vitese geçirmek için en etkili yöndem debyajı sıkarken hafif gaz verip boş vitese almaya çalışın.sonuç yüz güldürücü olacaktır...
İRON HORSE
21 Haziran 2007, 23:53
ya abicim bir sl kullanıcısı olarak sizlerle hiç tanışamadım bu konu başlığınıda ihmal ettim ben serhat kartalda oturuyorum özellikle obkavi abimizle tanışmak istiyorum sizlerle tanışmayı çok isterim .. benimde motorla ilgili bazı sorunlarım var ...
tunc_83
22 Haziran 2007, 00:30
Boş vitese geçirmek için en etkili yöndem debyajı sıkarken hafif gaz verip boş vitese almaya çalışın.sonuç yüz güldürücü olacaktır...
ben böyle yapıyom daha rahat oluyo.
500 bakımına götürmeden önce boşa geçiyodu iyiydi serviste kontrol edin dedim artık tamamen durdumda boşa geçmiyo ve ön frende servisten sonra ötmeye başladı (fren kontrolüde yapmışlardı).
swort ben eşimle gelebilirim ozaman bana uyar.
zatoichi
22 Haziran 2007, 15:00
uzun vadede aklımdaki motorlardan biri, hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
swort
22 Haziran 2007, 15:04
arkadaşlar son gunlerde fazla sessiz gördüm sizi tanışmak isteyen arkadaşlar pazar inşallah ufak bi kahvaltı ardından bi toplu sürüş ve gunu tamamlama etkinliğimiz olacak kahvaltıya elimdden geldiğince ev sahipliği yapmaya çalışacağım eşimle birlikte eşlerinizi sevigilerinizi vs getirebilirsiniz önümüzdeki çanakkale gezimizi netleştiririz artı gun için plan yapar tanışırız eşli katılım sağlayalımki çanakkale gezisinde tarih kesin olsun herkes uygun olduğu zamanı bildirir eşlere danışma faslıda halledilmiş olur aile ortamı yapar suruşun keyfini yaşarız.. toplantı saati olarak 10 dedim ama dersenizki 11 olsun uyar ona göre hazırlık yaparız( altı ustu tavada yumurta olacak menude zaten he he :PP ) umraniye tepeustunde nilufer otobu işletmesinin burosu var orada toplaşır birlikte ewe gideriz haydi arkadaşlar ulaşabildiklerimize ulaşalım elleri görelim..
bazen25
22 Haziran 2007, 15:22
ya abicim bir sl kullanıcısı olarak sizlerle hiç tanışamadım bu konu başlığınıda ihmal ettim ben serhat kartalda oturuyorum özellikle obkavi abimizle tanışmak istiyorum sizlerle tanışmayı çok isterim .. benimde motorla ilgili bazı sorunlarım var ...
kartalda nerde ben uğurmumcudayım.
obkavi
22 Haziran 2007, 16:38
Selam dostlar bu gece itibariile iş seyehatine çıkmak zorundayım batı karadeniz bayilerimi ziyaret edeceğim cumartesi, cumartesi cege 3-4 gibi gelirim ancak sabah o saatte kalkıp swort 'a gelemeyebilirim o yüzden söz vermeyeyim. o arada İRON HORSE sağol kardeşim msn kullanıyosan kivilcimadam@hotmail.com ektersen tanışırız. inş. o arada bu gece nin sesi soluğu çıkmıyo ne iş ya
jameika34
22 Haziran 2007, 16:49
Kamp Tarihi..................... 06.07.2007 Cuma (Tarih kesin olmamakla birlikte görüşlere açıktır.)
Kamp Yeri........................ Çanakkale/Gökçeada (Görüş ve fikirlere açık)
Katılımcı Listesi
---------------------------------------
1. jameika34 ve artçısı
2. Swort ve artçısı
3. İko ve artçısı
4. Bisiklet ve artçısı
5.Aram ve artçısı
6.tunç_83 ve artçısı
7.Sonyakuza ve artçısı
8.Ctarkocin ve artçısı
swort
22 Haziran 2007, 17:06
sayı artacaktır muhakkak haftasonu netleştirelim arkadaşlar malum artık yaz geldi herkesin tatil planları var bu guzelim gunleri boşa geçirmeyelim guzel ailelerimizle rahatça gezeceğimiz bir gezi olucak ...
GeCe__
22 Haziran 2007, 17:55
::sos::::sos::::sos::::sos::
swort
22 Haziran 2007, 18:20
ooooooouuuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwwwwwwwwww gece naber nerelerdesin??????
schism
22 Haziran 2007, 22:47
arkadaşlar cümleten iyi akşamlar..
uzun zamandır burayı takip ediyorum. 22 yaşındayım hala maddi olarak aileme bağlı yaşıyorum üniversite öğrencisiyim. artık sabrım tükendi, bende bir sl 150 alıp aranıza katılmak istiyorum. gerçi fiilen aranızda olamasamda hep aynı heyecanı, duyguları sizinle yaşıyorum monitorumun karşısında. yeni motosiklet alan arkadaşın heyecanını ya da modifiye yapanın sevincini arıza çıkanın üzüntüsünü bende yaşıyorum burda. hepinize çok özeniyorum inşallah seneye okulumla beraber çalışmayı düşünüyorum ve tahminimce 7-8 ay içinde bi sl parası biriktiririm. tabi bu arada bizimkiler bana acıyıp almaya karar verirlerse o başka. çok güzel bi arkadaşlık ortamı sağladınız inşallah hiç bozulmaz. sevgiyle saygıyla takip ediyorum sizleri. en kısa zamanda buluşmalarınız da görüşmek dileğiyle..
İRON HORSE
23 Haziran 2007, 00:15
[kartal topselviye taşındım istersen bir ara buluşuruz sohbet ederiz..
radiokid
23 Haziran 2007, 00:52
arkadaşlar cümleten iyi akşamlar..
uzun zamandır burayı takip ediyorum. 22 yaşındayım hala maddi olarak aileme bağlı yaşıyorum üniversite öğrencisiyim. artık sabrım tükendi, bende bir sl 150 alıp aranıza katılmak istiyorum. gerçi fiilen aranızda olamasamda hep aynı heyecanı, duyguları sizinle yaşıyorum monitorumun karşısında. yeni motosiklet alan arkadaşın heyecanını ya da modifiye yapanın sevincini arıza çıkanın üzüntüsünü bende yaşıyorum burda. hepinize çok özeniyorum inşallah seneye okulumla beraber çalışmayı düşünüyorum ve tahminimce 7-8 ay içinde bi sl parası biriktiririm. tabi bu arada bizimkiler bana acıyıp almaya karar verirlerse o başka. çok güzel bi arkadaşlık ortamı sağladınız inşallah hiç bozulmaz. sevgiyle saygıyla takip ediyorum sizleri. en kısa zamanda buluşmalarınız da görüşmek dileğiyle..
en kısa zamanda olur isteğin umarım sevgili arkadaşım.herşey bazen bi anda olumlu gelişebilio...
schism
23 Haziran 2007, 01:44
en kısa zamanda olur isteğin umarım sevgili arkadaşım.herşey bazen bi anda olumlu gelişebilio...
inşallah bende bir ümit bekliom işte bakalım :)
Sinan Er
23 Haziran 2007, 01:45
yani şimdi bu geziye katılmak için illa sl 150 sahıbımı olmak lazım cık cık cık
yok arkadaş yok boyle ayrımcılıkla bu memleket kalkınamaz
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:: queen:
swort
23 Haziran 2007, 10:34
schism iyi dileklerin için çok teşekkur ederim allah bir kapı açar umarım senin için motoruna hayırlısıyla kavuşurusun toplantılarımız takvime bağlandığında bekleriz elbette ortamımız herzaman kaliteli sohbet ve paylaşım dostluk amaçlı olmuştur bekleriz toplantılarımıza..
argat sanırım motosikletini nihayet değiştirdin hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim bizim sl ye ayak uydurabilirim diyorsan bizce sorun olmaz ne dersinn??
GeCe__
23 Haziran 2007, 11:59
ooooooouuuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwwwwwwwwww gece naber nerelerdesin??????
hiç iyi değilim valada neyse.senın köksallardakı kadır beyle tanıstım dun gıttım de ona kampana kapagı aldım öle konustuk. eskısı gıbı artık yazamıyorum kımse kusura bakmasın
saygılar sevgıler...:rendeer:
schism
23 Haziran 2007, 12:24
schism iyi dileklerin için çok teşekkur ederim allah bir kapı açar umarım senin için motoruna hayırlısıyla kavuşurusun toplantılarımız takvime bağlandığında bekleriz elbette ortamımız herzaman kaliteli sohbet ve paylaşım dostluk amaçlı olmuştur bekleriz toplantılarımıza..
teşekkür ederim, inşallah görüşmek dileğiyle :)
swort
23 Haziran 2007, 12:31
hayırdır gece pas vermez oldun derdin nedir kardeşim neden paylaşmıyon bizle elimizden geleni yapalım ...
arkadaşlar yarınki kahvaltı olayında ikeanın önünde saat 10 da toplanıyoruz ben oradan sizi alıp ewe kadar yönlendiriyorum gelmek isteyenler belirtirse hazırlıkları ona göre yapmamaıza yardımcı olmuş olursunuz sonrasında nasip bakalım ne karar verilir nereye gidilir.
bonzai
23 Haziran 2007, 14:47
Arkadaşlar benim kusuruma bakmayın ben yarın gelemiyeceğim, size iyi muhabbetler...
keeway_ci
23 Haziran 2007, 18:23
arkadaşlar sl imin aküsünü büyüttüğüm için eski aküyü çıkardım. akünün hiçbir sorunu yok sapasağlam. çıkardığım aküyle ilgilenen olursa bostanli_kafkaf@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirler. izmirdeki arkadaşlara elden verebilirim.
flying hellfish
24 Haziran 2007, 01:09
Beyler benimde size bir sorum olacak. Motor ilk bakima gittikten sonra her durdugumda stop ediyor. illa motoru en asagi 2 bin devir civarinda tutmam lazim ki stop etmesin. isiklarda falan duruncada problem yaratiyor tabii. bu hic baska arkadaslarada oldumu. motor isinmadi belki ondan yapiyordur diyorum, 1 saat geziyorum sonra bir yerde duruyorum yine gidiyor. bayagi can sıkıcı yani. rolanti ayarindanmidir acaba, cunku burasi ile oynamisti usta hatirliyorum, bizim motorda sag taraftaki yuvarlak plakanin uzerindeki vida. yarin bir buna bakacagim :)
chimeraby
24 Haziran 2007, 12:25
Rölanti ayarı 1400 devir civarında olmalı yaz dönemi için,kış için ise biraz daha arttırabilirsin.. Ama rölanti devrini seninki gibi 2000 devire yükseltmek motorun stop etmesine neden olmaz,sadece daha yüksek devirde çalışmasına neden olur.. 1400 ün altına indirirsen stop eder çünkü normal çalışma devrinin altına indirmiş olursun ama yüksek devirde stop etmesi (2000 den aşağı düşünce stop etmesi) rölantinin yüksek ayarlanmasından kaynaklanmaz gibi gelio bana.. Misal benim rölantiyi tam ayarlayamamışım ben,fırsatım da olmadı açıkçası düzeltmek için ve şu anda 1800 gibi bi devirde çalışıo.. Demek istediğim rölantinin 1400 ün altında çalışması motoru stop ettirir ancak üstünde çalışması stop ettirmez sadece kırmızı ışıkta durduğunda fazla benzin yakmana neden olur :)
flying hellfish
24 Haziran 2007, 13:33
Cok sagol bilgi icin, 1400 u birak usta 1000 in altina cekmis, 500-600 de goruyorum durdugumda sonrada pat diye gidiyor motor :) bugun yukseltecegim, bakalim.
ergeser
24 Haziran 2007, 15:00
beyler gezileriniz buluşmalarınız cok güzel işallah devamını da getirirsiniz.
tunc_83
24 Haziran 2007, 22:35
Cok sagol bilgi icin, 1400 u birak usta 1000 in altina cekmis, 500-600 de goruyorum durdugumda sonrada pat diye gidiyor motor :) bugun yukseltecegim, bakalim.
buda olmazsa benzin deposunun altındaki boruyu aç biraz benzin akıt ben öyle yapınca rahatlamıştı...
flying hellfish
25 Haziran 2007, 00:04
buda olmazsa benzin deposunun altındaki boruyu aç biraz benzin akıt ben öyle yapınca rahatlamıştı...
yok oldu cok sagol :) simdi 1.600 devir civari fistik gibi calisiyor. ama rolanti ayar vidasini bulanada kadar motorun orasini burasini bayagi bir karistirdim, sonra bir yeri actim biraz yag akti, problem olmaz insallah. dedim madem birsey yapiyorum kurcalayayim her yerini. zaten ancak boyle ogreniyor insan bir seyi :mrgreen:
schism
25 Haziran 2007, 01:26
az önce üsküdar sahilde 2 tane sl vardı acep burda ki arkadaşlardan biri mi ki :)
chimeraby
25 Haziran 2007, 01:40
Gri renk sl mi? :cyclopsan :silent:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO