PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 [133] 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201

dr.i
27 Mayıs 2007, 22:40
sevgili jameika flaşör konusunda yardım edbilirmisin? izmit te oturuyorum,sol flaşör nedeniyle zaman zaman sorun yaşıyorum. teşekkürler...

tunc_83
27 Mayıs 2007, 23:59
ilker84 hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız kullan inşallah...

jameıka34 su çalıştırma konusunu denıcem. trafikte en çok bu problemi yaşıyorum. motor sogukken cıkıyorum istop edıyo ve bosa gecmıyo. eyvallah kardesim
ama benim lamba dediğin konumdayklen yanmıyo.
başka tıyolar var mı?

arkadaşlar başımdan kötü biolay geçti. motora benzinalmak için benzinciye girdim. rolantı dusuktu biraz arttırdım. sonra marşa bastım motor fırladı gitti. benzin pompasına girdi. allahtan sadece camı kırdım. yani benzin istasyonu halen çalışıyo:mrgreen:. ama benim cam yok. halbuki benzin istasyonuna yaklaşırken bosta goturdum. boş ışıkıda yanıyodu. neyse allah daha kötüsünü vermesin.

ilker84
28 Mayıs 2007, 00:32
ya evet bugün aynısını biz gece ile yaşadık ben onun motorun arkasına yanaştım taksimde boş ışığı yanıyordu ve boştaydı sonra 5 dk sonra o bi bakalım senin motor nasıl çalışıyor die bastı marşa motor biraz ileri fırladı gibi ama allahtan bişi olmadı onun motorda benimkide sağlam bişi yok :) ama neden yaptı anlamadım bende boş ışığı yanmasına rağmen :)

giotine
28 Mayıs 2007, 00:36
ilker84 hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız kullan inşallah...

jameıka34 su çalıştırma konusunu denıcem. trafikte en çok bu problemi yaşıyorum. motor sogukken cıkıyorum istop edıyo ve bosa gecmıyo. eyvallah kardesim
ama benim lamba dediğin konumdayklen yanmıyo.
başka tıyolar var mı?

arkadaşlar başımdan kötü biolay geçti. motora benzinalmak için benzinciye girdim. rolantı dusuktu biraz arttırdım. sonra marşa bastım motor fırladı gitti. benzin pompasına girdi. allahtan sadece camı kırdım. yani benzin istasyonu halen çalışıyo:mrgreen:. ama benim cam yok. halbuki benzin istasyonuna yaklaşırken bosta goturdum. boş ışıkıda yanıyodu. neyse allah daha kötüsünü vermesin.

Nasıl yani yaa ?? Nasıl fırladı anlamadım ? Hımm ok ok. Boşta iken birden vitese geçmesi durumu. Hepimizin başına gelmiştir herhalde ..

Ben bir kere karbüratörü söküp , temizleyip yerine takmıştım gaz telini kontrol etmeyi unutmuştum. Marş'a basar basmaz motor dip gaz çalıştı. Bağırıyor durduramadım motoru ,bende musluktan benzini kapadım 30 saniye sonra motor stop etti ... :D

jameıka34 ; kardeş selamlar. Arka çamurluk alıcam bu aralar bununla ilgili herhangi bir satışın söz konusumudur ve arka stop gelir gelmez 1 tane de ben almak istiyorum. Sirkeci motomax'ta 50 YTL.

Arkadaşlar aranızda motorun arkasına arka çanta taktıran oldumu ? Ben parlak siyah 32 litre kadar bir çanta taktırmayı düşünüyorum. Çanta demiri arayışı içindeyim, tavsiyeleriniz nelerdir ??

balayyusuf
28 Mayıs 2007, 01:34
Bizim motorda boş ışığına fazla güvenmeyin arkadaşlar siz mutlaka her çalıştırma durumunda debriyaja basın yoksa daha çok fırlar düşer bu meret bendede en az 3 defa aynı sıkıntı oldu.:pr::pr::pr:

oldwolf
28 Mayıs 2007, 04:03
herkese selam arkadaşlar bişey sorucam geçen debriyaj telini değiştirim dedim nolur nolmaz yolagidicem diye ama değiştirmeye niyetlenince öğrendim bizim motorların debriyaj telide farklı bi sistemmiş pimlimi ne öyle bişey burda bulamadım debriyaj telini değiştiren varmı nerden buldunuz yardımcı olabilecek varmı geceylede konuştum gerçi ama müdürde çözemedi olayı:queen: hakan baba bu işi sen halledersin gibi geliyo bana:wiinkk:

jameika34
28 Mayıs 2007, 11:46
Jamaika 84 Usta hakkında yazdıkların hoş olmamış.[/QUOTE]

Sana tavsiyem önce beni tanı ondan sonra benimle ilgili yorum yap derim. Kendine iyi bak görüşmek dileğiyle.....Hakan

GeCe__
28 Mayıs 2007, 11:50
debrıaj telınde ne varkı oldwolf?:) ıstemedıgın kadr var debıraj telı:P sen bana baska bısey sormustun kardeş bunu sormamıstınkı.

vay be topıge bak masalah mıllet dokturuyo

flying hellfish
28 Mayıs 2007, 13:04
debrıaj telınde ne varkı oldwolf?:) ıstemedıgın kadr var debıraj telı:P sen bana baska bısey sormustun kardeş bunu sormamıstınkı.

vay be topıge bak masalah mıllet dokturuyo

peki debriyaj kolu var mi ? :cherry:

park halinde iken motor devrildi debriyak kolunun yarisi gitti :salut:

bende bugün kartal sahilde girdim adliyenin arkasında... tam bi rezalet arkadaşlar trafiğin içinde resmen sınav yapıyolar bir de motor kazası oldu sınava giren bir arkadaş motorla arabaya çarptı vs.. yani ben bu kadar organizsyonsuz bu kadar ciddiyetsiz yani söylicek laf bulamıyorum yazıklar olsun diyorum....

bu arada ben geçtim sanırım kaldığım için felan dil bu sinirim...

gecmis olsun arkadasim, bizim ki okulun bahcesinde idi o yzuden bir problem cikmadi.

bazen25
28 Mayıs 2007, 14:13
bu motorla max 80-90 km süratle non-stop kaç km gidilir.

tunc_83
28 Mayıs 2007, 14:44
Nasıl yani yaa ?? Nasıl fırladı anlamadım ? Hımm ok ok. Boşta iken birden vitese geçmesi durumu. Hepimizin başına gelmiştir herhalde ..

Ben bir kere karbüratörü söküp , temizleyip yerine takmıştım gaz telini kontrol etmeyi unutmuştum. Marş'a basar basmaz motor dip gaz çalıştı. Bağırıyor durduramadım motoru ,bende musluktan benzini kapadım 30 saniye sonra motor stop etti ... :D

jameıka34 ; kardeş selamlar. Arka çamurluk alıcam bu aralar bununla ilgili herhangi bir satışın söz konusumudur ve arka stop gelir gelmez 1 tane de ben almak istiyorum. Sirkeci motomax'ta 50 YTL.

Arkadaşlar aranızda motorun arkasına arka çanta taktıran oldumu ? Ben parlak siyah 32 litre kadar bir çanta taktırmayı düşünüyorum. Çanta demiri arayışı içindeyim, tavsiyeleriniz nelerdir ??

ben bu sorunu yasıyodumama alıp basını hiç gitmemişti. genelde ustunde oldum için ışıklarda felan stop edıyodu. bosbulundum bu sefer unuttum. dururken de bosta beklemiştim bisure (debriyajsız) ama marsa bastım atladı ayaklıktan cıktı ve dustu. normalde olsa bısey olmazdı ama benzın pompasına camı çarpınca kırıldı.
dikkat edin.....

swort
28 Mayıs 2007, 15:10
arkadaşlar cumartesi gunu önfarın içini değiştirdim servisteki usta olsun patsonu olsun üşenmemişler araştırmışlar ve uygun bi iç bulmuşlar harika yanıyo şimdi normal otomobil ampulu takıldı civalısından artıkın önümü çok rahat görüyorum. far içi olarak sanırım bu cater piller olsa gerek şoforun ustundeki aydınlatma farının için bulmuşlar opel taksinin duyunuda ekledik harika oldu akusu kaldıranlar için tavsiye edebilirim kendine guvenen takabilen varsa kendisi taksın takamayan olursa özelden taktırdığım yeri söylerim burada reklam yapmış gibi olmak istemem. benim smokhead sisybarlar fena paslanmıştı bilenler görenler var aramızda cumartesi yapan yere gittim yenisi ile değiştirdiler ama gördüğüm kadarıyla bu sisybarları kromajlayan ustadan yada yaptıran ustadan olsa gerek kromajlar iğrenç yenisinin paslanacak yerleri şimdiden belli bende sisybarı takmadan önce serviste oto cila olayı için bıraktım anladığım kadarıyla arasıra verniklemek yada cilamak gerekcek yoksa akibeti belli...
yeni motor alan arkadaşlara ve ehliyet alanlarada hayırlsı olsun kazasız belasız sürüşler dilerimm..

GeCe__
28 Mayıs 2007, 18:26
swort msj kapasıten dolmus dostum yaa adamı hasta etme:) sıl msjlarını da özelden bısey yazıcam sana

murat cepın gene gıtmıs bende yaa sılınmıs cık cık

dr.i
28 Mayıs 2007, 19:01
Cuma günü sirkeciye gittim, benim yan çantalar yırtılmışdı çanta aldım. 100 ytl ye üçlü set aldım biraz küçük çantalar ama motorda çok güzel durdu. Sosiside öne değil sisybarın arkasına takdım görenler beğendiklerini söylediler. Resimleri çarşambaya eklerim.
Sevgili Jameika34 flaşör konusunda senden haber bekliyorum.

swort
28 Mayıs 2007, 19:02
ey gece artıkın mesaj listem temiz herşeyi sildim buyur ne yazacaksan yaz bakalım gece muduru seni... :P

emr550m
28 Mayıs 2007, 19:07
Cuma günü sirkeciye gittim, benim yan çantalar yırtılmışdı çanta aldım. 100 ytl ye üçlü set aldım biraz küçük çantalar ama motorda çok güzel durdu. Sosiside öne değil sisybarın arkasına takdım görenler beğendiklerini söylediler. Resimleri çarşambaya eklerim.
Sevgili Jameika34 flaşör konusunda senden haber bekliyorum.

yahu çanta almışın iyi hoş. bende daha sisi bar yok. Sis bar satan yokmu kardeşim... Şu motohobideki alev desenliden. 250 diyo adamlar şaka gibim ya.. Adam akıllı bi fiyata satan varmı arkadaşlar.

oldwolf
28 Mayıs 2007, 20:07
hakan baba bak sissybar diyo adam emr550m müracat hakan abi

ChopperMania
28 Mayıs 2007, 20:49
yahu çanta almışın iyi hoş. bende daha sisi bar yok. Sis bar satan yokmu kardeşim... Şu motohobideki alev desenliden. 250 diyo adamlar şaka gibim ya.. Adam akıllı bi fiyata satan varmı arkadaşlar.

kardeş sisy bar var - 150 ytlye üzerinde smokehead yazan bi tip var - birde 200 ytlye baya kaliteli bişi var.bu dediklerim üsküdar nuhkuyusu caddesindeki motomaxda..ben taktırmayı düşünüyorum ama bir de sirkeciye bakıcam.60-70 ytlye de koltuğu komple deri yaparım dedi aynı yerde - regal raptorunki gibi..fiyatlar hakkında yorum yazarsanız çok sevineceğim - kazık yemeyelim.

benim egzosun en dış kısmını 5 yerinden deldirdim - ses fena değil ama 3 adet varmış herhalde o kısımdan - aranızda egzosu komple deldiren varmı?ses nasıl oluyor?

herkese selamlar - saygılar.

obkavi
28 Mayıs 2007, 21:50
emr550 kardeş hakan abide var ben taktırdım 4-5 sayfa geride resimmleri var 70 ytl.

resimlerin olduğu sayfanın linki burda

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/2985-keeway-superlight-150-a-323.html

Boğaçhan
28 Mayıs 2007, 22:11
Jameika kardeşim, göndermiş olduğunuz sissy bar ve aynayı taktım, motorun keyfi de görünüşüde şimdi yerine geldi. Chopper, şimdi chopper oldu.
Bende bu motorda bir şey eksik diye boşuna düşünüyormuşum. Sissy bar hakikaten güzel yapılmış cukkk oturdu.
Ayna desen; Offff beeee neymiş o öyle.... Arkamızı göremiyor. göreceğiz diye şekilden şekile giriyorduk. Dünya varmış behhhh...!
Hay Allah razı olsun, iyiki varsın. siz ve gece kardeş olmasa; bir sürü vicdansızın eline kalacağız.
Allah yolunuzu açık etsin.

Sissy Bar takmayı düşünen arkadaşlar...! Jameika(Hakan) kardeşimin temin ettiği sissy bar'ı görmeden karar vermeyin derim. piyasa da fiyatlar hakikaten uçuk, zevkler kişiden kişiye farklıdır ammaaaa, bu sissy Bar'ı seveceksiniz.

ChopperMania
28 Mayıs 2007, 22:18
hakanla konuştum az önce - benim dediğim fiyatlara sisy bar enayiliğe giriyormuş - üstelik hakandaki çok çok daha güzel - duyan duymayan kalmasın.

SaLu_JaCBo
28 Mayıs 2007, 22:18
Arkadaşlar herkeze selamlar Bir kaç arakadaşım keewayle aştılar artık .Teki 32 bin kilometrede diğeri 65 binde fotoraflarınıda koycam kilometrelerinin ve hiç bir sorun yaşamamışlar hayla.Darısı bizim keewaylerin başına...

http://img523.imageshack.us/img523/8108/goruntu076jm5.jpg

65 bin olanı haftasonu çekcem ozman eklerim....

giotine
28 Mayıs 2007, 22:24
Arkadaşlar herkeze selamlar Bir kaç arakadaşım keewayle aştılar artık .Teki 32 bin kilometrede diğeri 65 binde fotoraflarınıda koycam kilometrelerinin ve hiç bir sorun yaşamamışlar hayla.Darısı bizim keewaylerin başına...

65 bin olanı haftasonu çekcem ozman eklerim....

MAAŞALLAH. Benimde km. saatim bozuk olmasaydı bi 30.000'de bende olacaktı eklerdik buraya ama makine 6600 de kaldı ..

Bu arada SL'e arka çanta takmayı düşünüyorum arkadaşlar yorumları tavsiyeleri alayım ...

Boğaçhan
28 Mayıs 2007, 22:28
İki gündür işim nedeniyle sayfayı ziyaret edemedim, haliyle gündemimizde olan konularda bir durgunluk sezdim!
Hareketlendirelim... Geçlerrrrrrrr Keeway Sitemizle ilgili bir gelişme varmı? Bakın; Aynı konular da sorular tekrarlanıp duruyor. Arkadaşlara daha fazla faydalı olabilmek için Site işini bence halletmeliyiz.

Bu kilometreleri yapan arkadaşlardan bir kaç tavsiye almak, hepimizin yararına olacaktır.
Ne yapmışlar, hangi yağı kullanmışlar, buji ne kullanmışlar, subab ayarı yaptırmışlar mı? gibi gibi... bizleri bilgilendirirlerse memnun oluruz.

BU ARADA TÜM SL KULLANICISI KARDEŞLERİME BİR SORU! BİZİM MOTORLARIN EMME VE EKSOZ SUBAB ARALIK DEĞERİNİ BİLEN VARMI!

komet
28 Mayıs 2007, 22:47
Tüm keeway keyifçilerine selamlar. Aylardır bu aracı kullanıyorum.İlk başlarda tekerlekler sorun olmuştu. Bir kaç arkadaşın da yazdığı gibi alışınca hiç sorun çıkartmıyor. En küçük eğimde bile vites küçültmeyin, frenlere dokunmayın sıkıntınız olmuyor. Son yağmurların hepsinde keyifle kullandım. Düz ve ıslak yoldaki tutuşu tekerlekler ıslandıktan sonra kuru zemindeki kadar iyi. Sadece yanaklara güvenmemek gerektiğini öğrendiğimden sorunsuz yağmur altı sürüşleri keyfi yaşıyorum.
Sol sinyal, sağ sinyal çalışmaya başlamadan tepki göstermiyor, dörtlüler nananay:)
Balatalar aşınmı sanırım dörtbinde. Hani birileri resimli anlatımla değişimini gösterse de bu işi öğrensek, üçkağıtçı servis ustalarına tamah etmesek :)
Çantaları 0,8 milim kalvanizli saçla bağlantı yüzeylerinden önlü arkalı desteklettim. Kaya gibi oldular. Saclara 10 ytl, çantacıya da 20 ytl verdim (İzmir).
İki kez debriyaj teli kopardım. Sorun yağlanmasındaymış, son iki aydır hiç bir hasar yok. Yanımda klemens ve yedek telle geziyorum o ayrı.
Chopper tarzına uygun hızla kullanıyorum. Şehir içi elliyi nadiren geçiyorum. Bir kez de yüzü gördü kadran.
Hafta sonları muhakkak en az iki saaatlik yıkama ve koruma malzemeleri bakımı yapıp, terapi tadında rahatlama duyuyorum.
Altı aydır mesut yaşıyorum iki teker makinamla.
Velhasıl. Buradaki tecrübe ve bilgilerini paylaşan arkadaşların hepsine teşekkürler.
Gidona tutunup, arkanıza kaykılın ve makinanızın keyfiğni yaşayın .)
Tekrardan herkese teşekkürler :)

balayyusuf
28 Mayıs 2007, 23:29
Jamaika 84 Usta hakkında yazdıkların hoş olmamış.

Sana tavsiyem önce beni tanı ondan sonra benimle ilgili yorum yap derim. Kendine iyi bak görüşmek dileğiyle.....Hakan[/QUOTE]

Jamaika 34 'ün dikkatine!

Hakan bey ben sizin hakkınızda yorum yapmadım ki onuda nereden çıkardınız ben ne dedim işte yukarıda yazıyor sadece '' hoş olmamış dedim ''bu yorum değil eleştiridir.Bu tür ifadeleri doğru bulmam çünkü.Ama belirtmeliyim ki ben ustayı'da doğru düzgün tanımam beni oraya 2 defa Gece götürdü o kadar bunu belirtmek isterim.
Ayrıca sizi tanımayı tabiki isterim burada bize parça konusunda en çok yardımcı olan kişi sizsiniz bende sizden ön cam, cila ve 2 adet bayrak direği aldım(Cüneyt ve Gece aracılığı ile) benim sizinle ilgili bir sorunum yok ama böyle birçok motorcunun okuduğu bir topikte olup bitenden habersiz biri hakkında yazılan bu tür ifadeleri tasvip etmem ama ben Ferhat ustayıda tanıyorum lastiklerimi orada dubleks yaptırdım ve çok memnun kaldım kedilerinden.Onları tavsiye etmeniz güzel bir davranış buda takdir edilecek bir davranışınız birbirimize yardımcı olmak memnuniyetlerimizi belirtmek paylaşmak güzel .
Bunun yanında Sizin işyerinize birkaç kez gelmek istedim ama gündüz yoğun olduğunuzu yazdığınız için vazgeçtim ancak önümüzdeki günlerde yanınıza uğrayıp bir çay içerim ikram ederseniz? Sizde beni tanımış olursunuz.Benim amacım kimseyi kırmak rencide etmek değildir.Benim size kırgınlığım yoktur her ne kadar bana hitaben yazmış olduğunuz yukarıda görülen Sana tavsiyem diye başlayan ifadenizi hoş bulmamışsamda...Saygılar sunarım.yusuf balay

ozgurgokalp
29 Mayıs 2007, 00:40
Merhaba arkadaşlar. Şu far meselesini bir açıklığa kavuşturalım. Ben tam anlamadım hangi farın içini takacağımızı. Ben beylikdüzünde oturuyorum. Sanırım kendim yapmak zorunda kalacağım. Biraz detaylı bilgi gelirse değiştirmem şart, çünkü düzenli olarak beylikdüzü kanlıca arasında gece yolculuğu yapıyorum. Bazı noktalarda karanlıkta kalıyorum. İlginize teşekkürler.

ZaT-I MuHTeReM
29 Mayıs 2007, 01:06
ArkadaŞlar Ben Daha Öhce Hyosung 250 Gtr Almayi DÜŞÜnÜodum (hyoyla Bunun Ne Alakasi Var Demeyİn Ben Sadece Motora Bİnmek İstİyorum :) ) Ama Malİ Durumum Buna MÜsaİt OlmadiĞi İÇİn Motor Sevdasindan Bİ SÜrelİĞİne VazgeÇmİŞtİm Ancak BugÜn ArkadaŞim Keewayİne Bİnene Kadar Malİ Olarak Ucuz ArkadaŞta Memnun OlduĞunu SÖyledİ Sİzce Nasil Bİr Motor Kronİk Problemlerİ Ve Eksİklerİ Nelerdİr?? TÜm Forumu OkuyamayacaĞim İÇİn Bİ İkİ Satirla Kullanan Bİrİsİ AÇiklik Getİrİrse Sevİnİrİm...

tunc_83
29 Mayıs 2007, 01:12
jameika 34 abicim ben öncamı kırdım ya gecen baktım ve bizim yazılardada okudum 60 ytl sendeki ne kadar.
bide dün kadıköyde bitane motorda renkli cam gördüm oda aynı mıdır? bir fikrin var mı?

ArkadaŞlar Ben Daha Öhce Hyosung 250 Gtr Almayi DÜŞÜnÜodum (hyoyla Bunun Ne Alakasi Var Demeyİn Ben Sadece Motora Bİnmek İstİyorum :) ) Ama Malİ Durumum Buna MÜsaİt OlmadiĞi İÇİn Motor Sevdasindan Bİ SÜrelİĞİne VazgeÇmİŞtİm Ancak BugÜn ArkadaŞim Keewayİne Bİnene Kadar Malİ Olarak Ucuz ArkadaŞta Memnun OlduĞunu SÖyledİ Sİzce Nasil Bİr Motor Kronİk Problemlerİ Ve Eksİklerİ Nelerdİr?? TÜm Forumu OkuyamayacaĞim İÇİn Bİ İkİ Satirla Kullanan Bİrİsİ AÇiklik Getİrİrse Sevİnİrİm...

usta bütün formu gezmene gerek yok son 10 sayfayı gez vardır orada yoksa bikac sayfa daha in. çünkü bikaç gün öncede biri sordu. hemde bikaç satırdan fazla

ilker84
29 Mayıs 2007, 02:05
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/8891-%5Bmt%5D-mondial-250-mct-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-93.html

ya arkadaşlar gezerken gördüm led olayı süper ya eli yatkın olanlar varsa ki bende dahilim buna denicem valla stop lambamı ledli yaparım böyle harika oluyor ya :) haksız mıyım teknik bilgilerde varmış bulunca link verim bakın

emr550m
29 Mayıs 2007, 10:35
Arkadaşlar çanta almayı planlıyorum. http://www.motohobi.com/resim/ss250/009.jpg bu canta hoşuma gidiyor. İçinizde bunu kullanan varmıdır?

Beratdc
29 Mayıs 2007, 10:41
Arkadaşlar dün sl150 me atlayıp biraz gezmek üzere motorumu çalıştırdım kalkışlar kolay olsun diye motoru ara gazlarla ısıtırken boş vites ışığı söndü araç viteste gibi görünmeye başladı sonra istop ettim yavaş yavaş kontak kapalı iken boş vitese almaya çalıştım fakat olmadı dünden beridir çalıştıramıyorum bi kaç kez böyle yapmıştı ama bu seferki çok uzun sürdü sizce sorun neden kaynaklanıyodur ?

şimdiden teşekkürler..

ChopperMania
29 Mayıs 2007, 12:03
Arkadaşlar çanta almayı planlıyorum. http://www.motohobi.com/resim/ss250/009.jpg bu canta hoşuma gidiyor. İçinizde bunu kullanan varmıdır?

çantalar çok güzel - fiyatı neymiş yanlardakilerin? ben de alabilirim.

jameika34
29 Mayıs 2007, 12:17
[QUOTE=tunc_83;690678]jameika 34 abicim ben öncamı kırdım ya gecen baktım ve bizim yazılardada okudum 60 ytl sendeki ne kadar.
bide dün kadıköyde bitane motorda renkli cam gördüm oda aynı mıdır? bir fikrin var mı?

Renkli cam var orijinalinin aynısı siyah olan. 40 ytl. İstediğn zaman haber verirsen getirebilirim. beni cep yada msn.den haberdar et isteyeceğin zaman.görüşürüz

Yedekparça ve aksesuar konusunda yardım bekleyen arkadaşlarım bana MSN adresinden (jameka_34@hotmail.com) yada 05359271141 no.lu telefondan ulaşabilirler.
Akşamları ise 19.00'dan sonra İcadiye Mahallesi Ayarcıbaşı sok.No.22 D.1 Bağlarbaşı adresine gelebilir ordan istediği malzemeleri alabilirler tabiki önceden istediği malzemeyi bana söylemeli (Çünki hepsi benim elimde mevcut değil).

swort
29 Mayıs 2007, 13:04
Merhaba arkadaşlar. Şu far meselesini bir açıklığa kavuşturalım. Ben tam anlamadım hangi farın içini takacağımızı. Ben beylikdüzünde oturuyorum. Sanırım kendim yapmak zorunda kalacağım. Biraz detaylı bilgi gelirse değiştirmem şart, çünkü düzenli olarak beylikdüzü kanlıca arasında gece yolculuğu yapıyorum. Bazı noktalarda karanlıkta kalıyorum. İlginize teşekkürler.

farın içindeki parlak kısım ve cam yapışıktır ve bizimkiler plastik fazla ısıda eriyor ve tabi duyda plastik duyda eriyo . benim motorda yeni takılı olan metal ve cam erimiyo yani anlıycanız.bağlantıları kendinde yapabilirsin yada bir elektirikçide bağlatabilirsin çok basit.
akunun kaç amper olduğunu bilmiyorum ama şöyle söyleyeyim orijinal akuler ışık olarak yeterli ışığı vermiyo bende yedek bir aku daha var yani farın içini değiştirdiğin taktirde istediğin ışığı elde edemeyebilirsin orijinal akuyle. iş makinaları var bilirsin. cater pillar en azından böyle okunuyo onun tavanında olan farın içi uyuyormuş sanırım eğer vaktin varsa sanayide arayabilirsin çıkmacıları felan araştır derim. akşam gece de gördü benim farın ışığını guzel aydınlatıyo 55w ampul takılı bende.

emr550m
29 Mayıs 2007, 14:55
çantalar çok güzel - fiyatı neymiş yanlardakilerin? ben de alabilirim.

dostum bende yeni başladım araştırmaya. Bir satıcıyla görüştüm bu modelin çok iri olduğu için sıcaktan yamulduğunu söyledi. Bilemiyorum ne kadar doğrudur yanlıştır.

Hakan abi ye müracat ettim derdimize çare bulacak inş..

Sinan Er
29 Mayıs 2007, 15:09
.................................................. .................................................. ......
.................................................. .................................................. ......

VİBRASYON ( titreşim ) SORUNUNA ÇÖZÜM TARAFIMDAN BULUNMUŞTUR ARKADAŞLAR

ŞU ANDA DENEME AŞAMASINDA DIR EMİN OLDUKTAN SONRA SİZLERLE PAYLAŞMAKTAN GURUR DUYACAĞIM

:cat:

swort
29 Mayıs 2007, 15:14
argat merakla bekliyoruz titreşmeden gideceğimiz gunlerde olur inşallah...

obkavi
29 Mayıs 2007, 16:39
Selam arkadaşlar şu malum 2006 modellerde genelde başgösteren debriyaj yayları ile ilgili sıkıntıyı tan anlamıyla çözebilen varmı
kısaca hatırlayalım bilmeyenler için motor ısındıktan sonravites geçişlerindeki zorluk şanzımandan vites geçerken gele trak gibi sesler biliyosunuz ben bunla çok uğraştım 2 kez debriyaj yayları bir kezde balatalar değişti, motomax servisten gelip kendi aldı motoru 2. sinde kendi yaptı 500 km sonra eski haline döndü.
sıkıntı motor ısınınca debriyaj balatasının üstünde 4 adey yay varmış ayırmayı sağlayan yaylar özelliğini yitiriyormuş
ne yapmak lazım sizce iyice ısınınca vites küçültüyorum tok tok diye sesler geliyo yolda yürüyen insandar bile dönüp bakıyo

bu titan yayları uyuyormu kullanan arkadaş varmı nasıl temin ederim

Ercument
29 Mayıs 2007, 16:49
Selam arkadaşlar şu malum 2006 modellerde genelde başgösteren debriyaj yayları ile ilgili sıkıntıyı tan anlamıyla çözebilen varmı
kısaca hatırlayalım bilmeyenler için motor ısındıktan sonravites geçişlerindeki zorluk şanzımandan vites geçerken gele trak gibi sesler biliyosunuz ben bunla çok uğraştım 2 kez debriyaj yayları bir kezde balatalar değişti, motomax servisten gelip kendi aldı motoru 2. sinde kendi yaptı 500 km sonra eski haline döndü.
sıkıntı motor ısınınca debriyaj balatasının üstünde 4 adey yay varmış ayırmayı sağlayan yaylar özelliğini yitiriyormuş
ne yapmak lazım sizce iyice ısınınca vites küçültüyorum tok tok diye sesler geliyo yolda yürüyen insandar bile dönüp bakıyo

Selam, motorum şu anda 10.000 km. de aynı sorun bendede var 1.500 km. civarı motomax debriyaj sorunu için levent sanayide V motor diye çok bilmiş bir arkadaşa gönderdi balatalardan dedi balatalar değişti hiç bir faydasını görmedim geçen cumartesi orjinal honda titan balatası (5 adet) ve yaylarını aldım bazı arkadaşlar balatalara 20 ytl. desede benim param çok olduğu için 50 ytl. verdim İstoç taki Özen motordan aldım. yaylar dört adet 10 ytl.
Sonuç; % 100 bir iyileşme yok eskiye nazaran daha iyi motorun kalkışları daha güzel, biraz el alışkanlığı ile o uyuz sesi çıkartmaya biliyorsun bu arada honda titan yayları çok sert olduğu için trafikte elin fena ağrıyor. Genel olarak eskisinden daha iyi.

Birde balataları kendi değiştirmek isteyen bir arkadaş vardı; 21 numara lokma anahtarın bazı yerleri kesilerek yapılmış bir anahtar var eğer o anahtar elinizde yoksa balataları yerinden çıkaramazsınız sadece yayları değiştirebilirsiniz.

swort
29 Mayıs 2007, 17:18
gecenin sesi soluğu çıkmıyo bugun yoksa tatilmi yapıyo??? karburatoru değiştirecekti sonuçlardan haberdar edecekti ama hala ses yokkkkkk??????????

obkavi
29 Mayıs 2007, 18:02
Ercüment teşekkürler dostum. ne yapabiliriz acaba ya yani kesin çözüm yok herhalde, gece sen nediyosun bu konuda

Beratdc
29 Mayıs 2007, 20:39
Arkadaşlar dün sl150 me atlayıp biraz gezmek üzere motorumu çalıştırdım kalkışlar kolay olsun diye motoru ara gazlarla ısıtırken boş vites ışığı söndü araç viteste gibi görünmeye başladı sonra stop ettim yavaş yavaş kontak kapalı iken boş vitese almaya çalıştım fakat olmadı dünden beridir çalıştıramıyorum bi kaç kez böyle yapmıştı ama bu seferki çok uzun sürdü sizce sorun neden kaynaklanıyodur ?

şimdiden teşekkürler..

balayyusuf
29 Mayıs 2007, 21:12

Obkavi benim motorda honda Titan yayları takılı hem debriyaj çok yumuşak hemde kaçırma sıyırma gürültü kesildi yayların 4 tanesi 10 milyon hemen değiştir arkadaşım.Temin edebileceğin adresler Honda özen motor İstoç'ta 0 212 659 41 42 ve Kızltoprak Özen motor 0 216 550 65 01
Ercüment kardeş debriyajının sert olması montajın yanlış yapılmış ondandır Yoksa Titanın yayları süper yumuşak sen debriyaj telini ve şanzımandaki bağlantı yerini kontrol ettir.

vıceroy
29 Mayıs 2007, 22:07
Yusuf hocam selam. senin memleket,aradığını bulabilmen konusunda çok avantajlı. Mersin ve Adanada standart NGK dan başka buji bulamıyorum. Yolun düşerse senin parçacılardan Platinium (VX) olanın kodu DPR-7EVX ... iridium olanın kini bilmiyorum heralde o da DPR-7EIRX dir... fiyat alabilirmisin? Saygılar. :bounce:
Unutmadan senin lastikleri aldığın Aydın motorun tlfn ve adresini birkez daha rica ediyorum.
ss sayfasında istanbuldan satılık motor var fiyat çok cazip ilgilenen olursa!
(motorumu satiyorum,yukseklisans icin yurt disina cikmam lazim
keeway supershadow km:5500 temiz kullandim ,sorunsuz
yaninda kaskimi tulumumu montumu belligimi dizligimide veriyorum baya bi zaman motor kullanimicam)
fiyat:3000ytl
tel:05556378953
e-mail:avsarinan@hotmail.com

balayyusuf
29 Mayıs 2007, 22:22
Viceroy hocam tabiki yarın arar sorarım.Lastikleri aldığım yerin telefonu (0 212 511 13 21 - 520 65 00 'Aydın motor' bana motosikletle ilgili ne gerekli olsa buradaki arkadaşlar yardımcı oluyorlar' Yavuz ve Eyüp' çok efendi çocuklar (belirtmek istedim özellikle, pek böyle adam kalmadı çünkü piyasada) senin bujiyide yarın onlara soracağım zaten).Kendine iyi bak.saygılar

Boğaçhan
30 Mayıs 2007, 00:03
[QUOTE=ArgaT;691123

VİBRASYON ( titreşim ) SORUNUNA ÇÖZÜM TARAFIMDAN BULUNMUŞTUR ARKADAŞLAR

ŞU ANDA DENEME AŞAMASINDA DIR EMİN OLDUKTAN SONRA SİZLERLE PAYLAŞMAKTAN GURUR DUYACAĞIM
:cat:[/QUOTE]

Kanuni Motocar 200 alın demeyesin...!:)

kabuto
30 Mayıs 2007, 00:08
arkadaslar acil yardim lazim motorum tamirden cikti. fakat bi kac problemim bas gosterdi ayni sekilde. motorun on taimi tamamen deisti fakat on takimdan ses geliyor gacur gucur ediyo resmen.

gidonum su anda yamuk nereden adam akilli gidon temin edebilirim acaba.

saniyorum debriaj balatasinimi siyirdim yaa ona benser bisi yaptim saniyorum .

motor dinlendikten sonra yola cikiyorum ilk baslarda bisey olmuyor bi yarim saat falan problem yok ondan sonra 3000 devirde falan motoru kaldiriyorum debriyaji birakiyorum ondan sonra sincir atar gibi ses geliyo o araa motor teklicekmis gibi yapiyo gaza falan asilir yirtmaya calisiyorum 1-2 kez stop ettirdim o yuzden :( neden kaynak li ve ne yapilabnilir bu konularda acaba

flying hellfish
30 Mayıs 2007, 00:29
arkadaslar acil yardim lazim motorum tamirden cikti. fakat bi kac problemim bas gosterdi ayni sekilde. motorun on taimi tamamen deisti fakat on takimdan ses geliyor gacur gucur ediyo resmen.

gidonum su anda yamuk nereden adam akilli gidon temin edebilirim acaba.

saniyorum debriaj balatasinimi siyirdim yaa ona benser bisi yaptim saniyorum .

motor dinlendikten sonra yola cikiyorum ilk baslarda bisey olmuyor bi yarim saat falan problem yok ondan sonra 3000 devirde falan motoru kaldiriyorum debriyaji birakiyorum ondan sonra sincir atar gibi ses geliyo o araa motor teklicekmis gibi yapiyo gaza falan asilir yirtmaya calisiyorum 1-2 kez stop ettirdim o yuzden :( neden kaynak li ve ne yapilabnilir bu konularda acaba

4-5 sayfa oncesinde yeni bir gidon icin resimler var arkadasim, gorebilirsin oradan.

ilker84
30 Mayıs 2007, 00:56
kabuto aynısı bendede var ilk kalkışta tam kavrarken alttan bi sesler geliyor gece ile buluştuğumuzda baktı debriyaj kaçırıyormush bende honda titanınkini taktırcam daha 150 kmdeyim rodaj devam etmek 500 kmde değişrtirmeyi düşünüyorum bir de bende sanki ön lastik bi yerlere sürtüyormuş gibi ses çıkıyor ama kendim baktım bir şey yok artık rodaj bitsin gösterticem her şeyi :) ama acaip rahat bir alet yaw