PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 [130] 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201

GeCe__
21 Mayıs 2007, 20:31
nasılbızım takdıgımız abıcım?? orhınal ampul dıye bıseymı var sankı o zaman butun ampullerden bahsedıyorsun ölemı? farın ıcını nasıl degıstırıceksın? anca zenon olur derım yada en guzelı yenı far alma ne dersın? ,beyazımsı olan seyımı deldırttın acaba? ne faydası var söle olmazsa bende deleyım:)

swort
21 Mayıs 2007, 20:41
söylediklerine göre fazla ısınıyormuş bu farlar bizim duylarda fazla kalitesiz olduğundan dayanamıyorlar cazibeye muma dönüyolar anlıycaan farın için hava sirkulasyonu olsun gerekli soğumayı becerebilsin niyetiyle böyle bi deneme yaptık ama en güzel çözüm bence içindeki parlak kısmı ve duyu değiştirmek böylece daha güçlü bi ampul takabiliriz benim tesisat kaldırıyo sonuçta sanayilerde çıkmacılara bi bakıcam fırsat olunca istersen sende bi araştır gece uyan başka bi far içiyle yada farla değiştirelim derim yoksa sırf vibrasyona değinmek haksızlık sanırım. bizim motorlardan daha fazla vibrasyona sahip araçlarda bu kadar ampul harcanmıyor yalnızca bizemi mahsus bu olay üzerine düşmek gerek...

GeCe__
21 Mayıs 2007, 20:47
hımm ılgınc bıolay kalkıp bıde bununla ugrascaz ooof:)) senın tesısat kaldırıyorsa bezımkıde kaldırır:P benım ön farın camı bıde hep nem yapıo acaba dedıgınız gıbı ısınmaktanmı yanı buharlasıyo ısın acıckası e abı o zaman bende deleyım hava gelsın sen akşam bana ugra bı ok:P

ergeser
21 Mayıs 2007, 21:19
dostlar ben internet te sadece gezmeyi biliyorum site kurma işinden anlammam ama manevi olarak yanınızdayım. bu iş çok güzel olcak bence.sl dostlarım site kuruyorlar diye etrafımdaki motorculara hava atmaya başladım bile.

bu işle ugraşanların şimdiden eline saglık

GeCe__
21 Mayıs 2007, 21:23
manevı olarak degılmısın ergeser:P saka saka. at havanı tabı :)

obkavi
21 Mayıs 2007, 22:59
dostlar bu site işinde ilerleme oldumu ne yapıyoruz

Boğaçhan
22 Mayıs 2007, 00:15
1. Ampul patlatma/yanmasıyla ilgili nedenler:
a. Akü amper kapasitesinin fazla gelmesi, Alternatörün fazla şarj etmesi ve konjektör'ün tolerans değerlerinin üstünde akıma maruz kalması,
b. Far ampulü Şasi bağlantısında gevşeklik,
c. Far Kablo tesisatında uygun malzemenin kullanılmaması,
ç. Vibrasyon,
d. Aşırı ısınma ve vibrasyon etkisi.
2. Sl 150'de kullanılacak yakıt.= 95 Oktan normal benzin (silindir sıkıştırma oranı 9'a kadar olan motorlar için gerekli olan oktan değeri budur. Yüksek oktan değeri; BMW(4 Teker) gibi yüksek sıkıştırma oran ve devrine sahip araç motorlarında vuruntuya engel olmak için kullanılır)
3. Performans(Direkt) hava filtresinden randıman alamamanızın nedeni: Eski hava filtrenize göre daha fazla miktarda hava girişi olduğundan karbüratör/emiş sisteminde Fakir karışıma neden olmuş. Çare olarak: Karbüratör hava ayarı yapılacak, sonuç alınamaz ise; karbütatörün içinde bulunan Yüksek Hız memesi, daha büyük çapta meme ile değişecek vede bizim karbüratörler iğneli tip tabir edildiğinden memeye uygun iğne yapısınında değişmesi gerekecek. veyaaaaaaa: Karbüratör bir üst model karbürtörle değişecek. Tabi bunları yapacak birde Usta lâzım olacak, Bekleyin ben emekli olunca dediklerimin hepsini yaparım. ama bir yıl kadar sabretmeniz gerekiyor.:)
4. Gece, motorunun derdi belli; Buji.
''Nasıl yani'' dedin; 1. Bujin kurum bağlamıştır. 2. Jikle durumunda oluşan zengin karışım nedeniyle bujin benzin ile ıslanmış.ÇARE: Kontak kapalıyken, tam gaz yap, bu durumda 5-10 dakika bekle. Yanma odasındaki benzin buharlaşıp uçacaktır. Elin tam gazdayken kontağı aç, marşa bas, çalışır çalışmaz gazı bırak, uygun devir'e al. Gene çalışmaz ise; Bujiyi sök, buji tırnaklarını çakmak veya aygazın üstünde (Porselen kısmına dikkat et, onu ATEŞE TUTMA) ısıt, sıcak sıcak tak silindire. o çalışmıyorum diyen motorun alnını karışlarım. çalışmasında göreyim...:)

:)
Bu arada sl için net açmak iyi fikir,gelin bunu keeway olarak genişletelim derim. :cat:

İYİ FİKİR, www.Keeway.......... bu arada resimler ve etkinliğiniziz harika.

Sinan Er
22 Mayıs 2007, 00:37
sonunda yeni bir motor alabildim

yarın gelıyor :salut: hadi iyisiniz benden kurtuldunuz

ne aldığımı sonra soylerim onun hakkında söyleyebileceğim en önemlı şey yakışıklı sl 150 nın aksine olabildiğince çirkin

obkavi
22 Mayıs 2007, 00:46
argat hayırlı olsun kardeşim Allah kaza bela vermesin yeni aldığın motorda takılacağın forumdaki insanlara allah sabır versin (kızma şaka yav )
AMİN :):queen::queen:

kabuto
22 Mayıs 2007, 01:20
yarin motorum cikiyo beyler. motoru duzelttik diyolar ama sase beni hala endiselendiriyor. motor ciktiktan sonra baska bi serviste tekrar gozden gecirticem isallah problem cikarmas motor ya

chimeraby
22 Mayıs 2007, 01:51
Meraba arkadaşlar..

Argat wallahi çok şaşırdım yazdıklarına.. Bambaşka bi argat var karşımızda :) Hayırlı olsun kazasız belasız kullan motorunu.. Sanırım honda aldın :)

Site işine gelince,madem hepimiz sl ciyiz,bence www.sl150.com gibi bi adres olsun.. İçinde başlık olarak "diğer keeway modelleri" die bi topic açılır,görüşleri bilgileri oraya yazarız.. Siz ne dersiniz?

balayyusuf
22 Mayıs 2007, 02:13
Ercüment kardeş parçalar İstoç taki Honda yedek parça'dan alınmıştır.
Obkavi resimler için teşekkürler hoşuma gitti güzel olmuş doğrusu güle güle kullan ama gidon bağlantı yeride değişmiş gördüğüm kadarıyla toplam maaliyet ne oldu acaba yazarmısın birde bu hangi motorun gidonuydu?
Viceroy hocam sizi tebrik ediyorum biz istanbul'da bir türlü birararaya gelmeyi başaramadık fotoğraflar harika.

ChopperMania
22 Mayıs 2007, 05:48
ben de 2 aylık keeway superlight sahibi olarak aranıza katılmış bulunmaktayım.
öncelikle hemen tecrübelerimi paylaşayım , daha tecrübeliler mutlaka vardır da bilmeyen arkadaşlara faydam olur :

1 - e-5te hızımı almış 90-100 km civarı giderken motor birden durdu ve orta şeritte - yoğun bir şekilde akan trafikte ölüyordum neredeyse.zar zor artık 20 gibi bir sürate düşmüşken kendimi sağa atabildim.durduğumda benzin oluk oluk akıyordu.benzini kestim, neyse usta geldi falan hallettik.söyleyeceğim şu ki benzin tahliye hortumunun başladığı yerde minicik bir vida var , o gevşemiş ve vibrasyondan dolayı düşmüş, çok tehlikeli olabiliyor - aman dikkat.
2 - motorun ön camı çok çabuk kırılıyor - nitekim benimki de hafif çatladı ilk önce bağlantı yerlerinden ve çatlak yürüdü.ben de çıkarttım camı komple ama yenisini almadım - bence camsız daha güzel..
3 - ekzozun içindeki kısmı 5 yerinden deldirdim - sesi biraz daha güzelleşti.
4- çantaları ve üzerindeki bütün yazıları çıkardım - depoda olan dahil - millet harley davidson mu diye soruyor :)) - tabi motordan anlamayanlar soruyor ama galiba bir modeline benzetmeye çalışmışlar zaten motoru.

aklıma gelenler bunlar - bundan sonra foruma katılmaya çalışıcam inş.
bu arada ismim volkan, istanbul - koşuyolundayım.

obkavi
22 Mayıs 2007, 11:02
bayalyusuf kardeş
hakan abiden aldım gidonu doğru görmüşsün bağlantı yerleride değişiyor birlikte geliyor gidonla
40 ytl gidon, 20 ytl işçilik toplam 60 ytl gidon yanlış hatırlamıyosam kawasaki falan demişti hakan abi ama yanlış hatıırlıyo da olabilirim

hoşgeldin dostum forumda aktif olman dileğiyle choppermania

GeCe__
22 Mayıs 2007, 11:17
4. Gece, motorunun derdi belli; Buji.
''Nasıl yani'' dedin; 1. Bujin kurum bağlamıştır. 2. Jikle durumunda oluşan zengin karışım nedeniyle bujin benzin ile ıslanmış.ÇARE: Kontak kapalıyken, tam gaz yap, bu durumda 5-10 dakika bekle. Yanma odasındaki benzin buharlaşıp uçacaktır. Elin tam gazdayken kontağı aç, marşa bas, çalışır çalışmaz gazı bırak, uygun devir'e al. Gene çalışmaz ise; Bujiyi sök, buji tırnaklarını çakmak veya aygazın üstünde (Porselen kısmına dikkat et, onu ATEŞE TUTMA) ısıt, sıcak sıcak tak silindire. o çalışmıyorum diyen motorun alnını karışlarım. çalışmasında göreyim...:)

tamırcı abi sen neler yazıyorsun öle senı buranın ustası ılan ettım buda senı korusun:queen::queen::queen:

eveet bu sabahta aldım motoru gene sankı calısmıcak gıbı oldu ama allahtan calıstı:P benımde aklıma bujı gelıyor buyuk ıhtımalle pıslenmıs fln olabılır cunku son gunlerde yagmuyrda fln bındım aküden olucagını sanmıyorum daha yenı sayılır akü hem kac kısı aldı herhangı bı sorun yasanmadı.ben bırde sabahları motoru ısıtamadan cıkıyorum aceleyle yaklasık 1/1,5 km fln yarım acık jıgle ıle gıdıyorum sonra yolda kapatıyorum.söyledıgın sey farklı bı statu ımıs vala sımdı kontak kapalıyken tamam tam gaz verırım 5-10 dk ama motor sıcakkanmı yapayım yoksa sogukkenmı onu yazmamısında?:) ama varya bu söledıklerını yapıcan eyer motorum calısmazsa senden bılırım bogachan ona göre:P

beyler su sıteyı yapın artık adamın asabını bozmayın:bounce:

[QUOTE=ChopperMania;681469]ben de 2 aylık keeway superlight sahibi olarak aranıza katılmış bulunmaktayım.
öncelikle hemen tecrübelerimi paylaşayım , daha tecrübeliler mutlaka vardır da bilmeyen arkadaşlara faydam olur :

1 - e-5te hızımı almış 90-100 km civarı giderken motor birden durdu ve orta şeritte - yoğun bir şekilde akan trafikte ölüyordum neredeyse.zar zor artık 20 gibi bir sürate düşmüşken kendimi sağa atabildim.durduğumda benzin oluk oluk akıyordu.benzini kestim, neyse usta geldi falan hallettik.söyleyeceğim şu ki benzin tahliye hortumunun başladığı yerde minicik bir vida var , o gevşemiş ve vibrasyondan dolayı düşmüş, çok tehlikeli olabiliyor - aman dikkat.
2 - motorun ön camı çok çabuk kırılıyor - nitekim benimki de hafif çatladı ilk önce bağlantı yerlerinden ve çatlak yürüdü.ben de çıkarttım camı komple ama yenisini almadım - bence camsız daha güzel..
3 - ekzozun içindeki kısmı 5 yerinden deldirdim - sesi biraz daha güzelleşti.
4- çantaları ve üzerindeki bütün yazıları çıkardım - depoda olan dahil - millet harley davidson mu diye soruyor :)) - tabi motordan anlamayanlar soruyor ama galiba bir modeline benzetmeye çalışmışlar zaten motoru.

aklıma gelenler bunlar - bundan sonra foruma katılmaya çalışıcam inş.
bu arada ismim volkan, istanbul - koşuyolundayım.

volkan aramıza hos geldın dostum hayırlı olsun motorunda daha yenı sayılır 2 aylık.hakan abıde eskıden kosuyolunda oturuyordu ama bellıkı tanısmıyorsunuz neyse.senın bahsettogın benzın horyumundakı tutan kelebce gıbı zımpırtı bende yok mesela:) ama saglam orası yanı hıc öle bısey olmadı sen gene dua et benzın depon catlamamıs.cunku catlayanlar olduda o yuzden.

GeCe__
22 Mayıs 2007, 12:00
vaga slm ılgı cekmedıyse cokta ustune dusmeye gerek yok yanı dert degıl nede olsa.

argat dostum hayırlı olsun ne aldıgını yazda bıleleım baarı:)

ChopperMania
22 Mayıs 2007, 12:26
bayalyusuf kardeş
hakan abiden aldım gidonu doğru görmüşsün bağlantı yerleride değişiyor birlikte geliyor gidonla
40 ytl gidon, 20 ytl işçilik toplam 60 ytl gidon yanlış hatırlamıyosam kawasaki falan demişti hakan abi ama yanlış hatıırlıyo da olabilirim

hoşbulduk , sağolasın.

ben de gidonu yükseltmek istedim ama bağlarbaşında bir servise gidiyorum - acm motor - orda usta etrafı tel halkayla çevrili ön frenin kablosunu uzatmak çok zor dedi.sende problem olmadı herhalde, yüksek değil mi taktırdığın gidon kardeş?

vaga
22 Mayıs 2007, 12:34
haklısın dostum gece eyvallah

obkavi
22 Mayıs 2007, 13:39
dostum benim taktığım gidona kablolarda şak diye oturdu, ama zor bi iş bu birde ben 3-4 yer gezmiştim bu usta billetinin alayı tıs
baştan sağma işler yapıp uğraşmak istemiyolar

jameika34
22 Mayıs 2007, 14:15
yarin motorum cikiyo beyler. motoru duzelttik diyolar ama sase beni hala endiselendiriyor. motor ciktiktan sonra baska bi serviste tekrar gozden gecirticem isallah problem cikarmas motor ya

Kardeşim inşallah düzelmiştir şaselerin. Birde aklıma gelmişken söyleyeyim. Motorunun Gidonunda bozulma falan oluştuysa bana ulaşırsan ben sana örijinalini ücretsiz verebilirim aklında olsun. Sakın para verip alma. Görüşürüz kendine iyi bak dostum. Umarım birdaha ufakda olsa bir kaza yaşamazsın.

swort
22 Mayıs 2007, 14:26
jameika34 korna olayını unutmazsın umarım akşam uğrayıp almak istiyo arkadaş bende şu ferrarileri bi denemk uyarsa almak istiyorum..

jameika34
22 Mayıs 2007, 14:32
jameika34 korna olayını unutmazsın umarım akşam uğrayıp almak istiyo arkadaş bende şu ferrarileri bi denemk uyarsa almak istiyorum..

tamam akşam evdeyim uğrayabilirsiniz. orda denersiniz kardeşim. görüşürüz

Ayrıca Gidon ihtiyacı olan varsa son 4 tane kaldı.(Aslında 5 tane bitanesi Gece için ayrıldı.) Belki devamı olmayabilir takmak isteyen varsa kaçırmasın kesinlikle.

ChopperMania
22 Mayıs 2007, 15:00

Ayrıca Gidon ihtiyacı olan varsa son 4 tane kaldı.(Aslında 5 tane bitanesi Gece için ayrıldı.) Belki devamı olmayabilir takmak isteyen varsa kaçırmasın kesinlikle.

gidon nasıl birşey? resmi varsa - orjinalinden daha yüksekse ben alırım.

bir de yeriniz falan mı var arkadaşlar - servis tarzı ?

GeCe__
22 Mayıs 2007, 15:25
kardeş bı oncekı sayfada zaten gıdonun resmı var bı zahmet edıp bakarsan görursun ok

baba bugun yarın gelıp alıcam kısmetse:) bu aralar bıraz yogunum bırde terso fln neyse

Boğaçhan
22 Mayıs 2007, 15:34
sonunda yeni bir motor alabildim

yarın gelıyor :salut: hadi iyisiniz benden kurtuldunuz

ne aldığımı sonra soylerim onun hakkında söyleyebileceğim en önemlı şey yakışıklı sl 150 nın aksine olabildiğince çirkin

Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.
Taşı atıp kaçmak yok... ne aldın, kaça aldın vb.vb. bilgileride bekliyoruz.
Merak etme yorum yapmayacağız. Bilginin hepsi değerlidir.

GECE, Bu 5-10 dakika bekleyerek benzinin buharlaşmasını beklemek ve devamındaki anlattıklarım, boğulmuş veya bujileri ıslanmış motorları çalıştırma tekniğidir. Genelde Sıcak ve boğulmuş motorda iş görür. Boğulmuş Soğuk motorda da uygulanabilir, Fakatttt Bujiyi söküp kurulamak (ısıtmak) idealdir. önemli konu >Bu işlem esnasında Jikle kesinlikle açık olacak.( Yani devrede olmayacak) Bizim motorların dilinde en alt konumda.

ChopperMania
22 Mayıs 2007, 15:38
obkavi - sisy barı nerede - kaça yaptırdın ? çok güzel durmuş - bende yaptırayım.

bir de arkadaşlar gidonu niye değiştirdiniz? ben yükseltmek istiyorum çünkü kamburum çıkıyor kullanırken farkında olmadan - dik durayım diye. ama sizinki hemen hemen aynı tarzda - aynı boyutta orjinaliyle- açıklarsanız sevinirim.

Boğaçhan
22 Mayıs 2007, 15:46
Jameika hocam, özelden mesaj gönderdim amma bir sorun var herhal?

Açık yazalım: Gece'nin aynasından ve bir adet NGK normal buji lazım. Netcezzzz

swort
22 Mayıs 2007, 16:10
ChopperMania arkadaşım gidon diğeriyle aynı değil bel ağrın felan kalmaz bu gidonla motosiklet kullandığını hissedeceksin butun aksam aynen uyumlu gidon bizim orjinal gidonlara göre daha ince bu sebepten ustanın takması gerekiyo üsküdarda bi yer var takıyolar 20-30 dk sürer yaklaşık. yukseklik olarak yeterli derecede yuksek tasalanma sisybarda jameika34 nickli arkadaşımızdan temin edilebilir...

Beratdc
22 Mayıs 2007, 16:12
beyler peki bu gidonu taktırmanın bize maliyeti ne olur bide bir önceki sayfada jameika arkadaşımıza ferrari ile ilgili bişey sorulmuş nedir bu ferrari :)

swort
22 Mayıs 2007, 16:19
bayalyusuf kardeş

arkadaşlar aynı sayfada bahsedilmiş bu konuda okumak zahmetli mi geliyo acaba? ferrari kornası motosikletleriçin...

Beratdc
22 Mayıs 2007, 16:23
kusura bakmayın gözümden kaçmış yoksa okumuyor deilim yazılanları zahmetli gelmiyor yani

GeCe__
22 Mayıs 2007, 16:33
özellıkle yenı olan arklarımız karrdeşlerımız lutfen soru sormadan once bıkaç sayfa öncelere gıdın bakın okuyun aynı sorular yuzbın defa sorulmasın lutfen.

boğaçhan jameıkayı arıyabılırsın cepten numarası var öncekı sayfada.onun ıslerı yogun her dahım dukkanda olmuyor yanı burda onlıne gozukse bıle

ChopperMania
22 Mayıs 2007, 16:55
aslında arkadaşlar güzel bir sitemiz olsa da konu başlıkları olsa tek tek - 335 sayfa olmuş - geyiklerle bilgiler karışmış - okumak 2 ay alır...
benim işim web design ve program.ortak bi karar olursa kendi sitemizden devam edelim derim.bende yardım ederim hazırlanmasına.

jamaica - kardeş cc bardan ben de isterim :) nereye gelicez - nasıl yaptırıcaz - istersen özelden bi yazıver bana.

bi yerlerde buluşuyormusunuz arkadaşlar bu arada? tanışalım..

swort
22 Mayıs 2007, 17:19
site yapma işi aramızda konuşuyoruz bazı arkadaşlarımız bu konuda sanırıım çalışma yapıyorlar elbette yardımcı olmanızı bekleriz buluşma konusunda henuz bi varlık gösteremedik umarım bi gun buluşacaz.
bu arada nerede oturuyorsun bende programcıyım kadıköyde oturuyorum.
site ismi bence tum keewaycileri kucaklamalı ve www.keewayclub.com uygundur derim

giotine
22 Mayıs 2007, 18:17
Herkese Selamlar .. Uzaktan uzaktan burayı takip ediyorum .. Güzel bir ortma oluştu .. Bu aralar toplantı yapmayı düşünmüyormusunuz arkadaşlar .. Bende yaklaşık 8 aydır Sl150 kullanıyorum. Bu topiğe yazmışlığım da var. Hatta yaptığımız bir geziyi'de burda sizinle paylaşmıştım . http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/25263-motosikletle-duzce-gezisi-18-19-kasim-2006-a.html#post504584

Herkesle yüzyüze tanışmak isterim. Bilgi alış-verişinde bulunarak hoş bir sohbet ortamı yaratsak süper olur bence ... Bu arada GeCe_ sanırım senin egzost'un sesine yakın bir ses'te benim motorumda var .. Motorumun belli kronik sorunları var ama fazla takip edemediğimden size teker teker burada sormak ayıp olur .. Görüştüğümüzde paylaşabiliriz umarım ..

Herkese tekrar'dan bol selamlar ..

vıceroy
22 Mayıs 2007, 18:49
Yusuf hocam ve Boğaçhan görevimizi severek yaptık :cat:
Kabuto Allah tekrar kaza bela vermesin,güle güle kullan. Bilen birsine ver sert fren yapsın,lastik izlerinden şase eğriliği varmı anlarsın,ya da lastikleri iyice ıslat ve su izinden kontrolünü yap derim. :pale:

jameika34
22 Mayıs 2007, 19:33
Arkadaşlar Bu buluşma işini isterseniz şöyle yapalım. (Tabiki benim fikrim bu) Bir hafta sonu yada bi akşam bana gelebilirsiniz. Benim evim müsait hem çene çalarız hemde tanışmış oluruz. Bende sizlere bazı konularda (Bildiğim kadarıyla ve elimden geldiğince) yardımcı olmaya çalışırım. Hemde birbirimizi tanırız ve motor üzerindeki değişiklikleri paylaşarak kendi fikirlerimizle birlikte sohbet ortamında tartışırız. (Altunizade'de oturuyorum eğer karar verirseniz haberim olsun) Şimdiden görüşmek dileğiyle.

Not. Benim sattığım malzemelerde işlerimin yoğunluğundan dolayı işyerimde ilgilenemiyorum gelen arkadaşlarımla ancak akşam 7 den sonra evimden alabilirsiniz. tabiki önceden bana telefonla ulaşırsanız daha garanti olur. (05359271141)

ergeser
22 Mayıs 2007, 19:36
emr550m
vaga

doslarım dişlilerinizi yolladım yarın sabah elinizde olacak özelden yazdım konturol edin.iyi günlerde kullanın.

jamaika34 dostum gidon ne kadar çapı uyuyormu yani 25 çapındamı. ekstra tel,kablo,hortum degişikligi gerekiyormu.

vede ( obkavi ) dostumun motorundaki gidonmu. eger o ise harika.

eksoza 6 adet delik açtım ses cok hoş oldu ne cok gürlüyo nede cırlıyo bence yapmıyanlar yapsın güzel oluyor

jameika34
22 Mayıs 2007, 20:27
[QUOTE=ergeser;682177]emr550m
vaga

doslarım dişlilerinizi yolladım yarın sabah elinizde olacak özelden yazdım konturol edin.iyi günlerde kullanın.

jamaika34 dostum gidon ne kadar çapı uyuyormu yani 25 çapındamı. ekstra tel,kablo,hortum degişikligi gerekiyormu.

vede ( obkavi ) dostumun motorundaki gidonmu. eger o ise harika.

Evet kardeşim Obkavi'nin motorundaki gidonlar. Üzerinde herangi bir değişiklik uygulanmıyor. Bütün orijinaliyle birlikte takılıyor. Ek bir bağlantıya gerek yok dostum. Sanırım bugün itibarıyla Gidonlar bitti. Artık yenisi gelince verebilcem. kendine iyi bak dostum.

vıceroy
22 Mayıs 2007, 21:32
Arkadaşlar NGK 7 numara platin buji ve iridyum buji fiyatlarını bilen varmı? :silent:

balayyusuf
22 Mayıs 2007, 22:52
Elcik topuzlarımdan biri düşmüştü ve sirkecideki Motomaxa 15 gün önce sipariş verdik 15 gün sonra yani bugün parça gelmedi deyip paramı iade ettiler (gerekçe: Motomax genel merkez beylikdüzüne taşınıyormuş herhalde ondanmış) bu motomax parça konusunda sınıfta kaldı hiçbir şeyi kolayca tedarik edemiyoruz.:pr::pr::pr::pr::pr:

emr550m
22 Mayıs 2007, 23:22
emr550m
vaga

eyw. dostum çok makbule geçti. İst. olamamak çok kötü. Her türlü yedek parça imkanınız var valla şanslısınız :).

Elcik topuzlarımdan biri düşmüştü ve sirkecideki Motomaxa 15 gün önce sipariş verdik 15 gün sonra yani bugün parça gelmedi deyip paramı iade ettiler (gerekçe: Motomax genel merkez beylikdüzüne taşınıyormuş herhalde ondanmış) bu motomax parça konusunda sınıfta kaldı hiçbir şeyi kolayca tedarik edemiyoruz.:pr::pr::pr::pr::pr:

Dostum o parça benimde düştü. Banada yaklaşık 2 hafta içinde geldi ve vidası eksik olarak geldi. O parça çok dandik tasarlanmış. Gidonun içine plastik tıpa gibi bişey giriyor, içi delik. Delikten vida sokup sıkınca plastik parça şişip gidona tutunuyor, dolayısıyla vida azcık gevşeyince kapakla beraber plastik uçuyor. O yüzden o parçaya dikkat ediniz.

obkavi
22 Mayıs 2007, 23:39
selam dostlar iş yoğunluğu nedeniile tüm sorulara cevap veremedim
ChopperMania sisibar jameika34 (hakan abiden)
egeser kardeşim evet resimdeki gidon
beratdc swort cevabı yazmış kardeşim
giotine dostum 1 yıldır buluşamıyoruz ütopya mıdır artık anlayamadım gitti

emr550m
22 Mayıs 2007, 23:48
bu arada arkadaşlar sitemizin temellerini attım hadi hepimize hayırlı olsun. işten güçten vakit kaldığı süreç içerisinde oluşturmaya çalışacam. Şimdilik üyelik ve makale sistemini açarız ilerde fotoymuş cartmış curtmuş eklerizde tek tek. Portal tabanlı düşünülüp güzel bi tasarım çıkartabilecek bi arkadaşımız varsa hoş olur. Grafikten hiç anlamıyorumda :)

sioux
23 Mayıs 2007, 00:00
iki gün bakmadım coşmuşsunuz yazdığınız bilgiler için herkese teşekkürler.:rendeer:

arkadaşlar serviste jiglenin olduğu yeri söküp baktılar içinden pislik çıktı temizleyip taktılar.kendinizde yapabilirsiniz benzini jigleden kapamayı unutmayın.

balayyusuf hocam burdaki servise sorayım elçik topuzunu varsa sana ulaştırırım.

obkavi
23 Mayıs 2007, 00:03
hadi hayırlısı inşAllah, baya merak ettim ya

vaga
23 Mayıs 2007, 11:44
dostum şimdi atalar şubesiyle görüştüm ulaşmış şubeye gün içinde gidip alıcam tekrar çok teşekkür ederim.

emr550m
23 Mayıs 2007, 12:25
bende görüştüm kargo firması ile gelmiş benim kargomda. Bende çok teşekkür ettim arkadaşım emeğin için saol.

obkavi
23 Mayıs 2007, 13:35
baba ne gidiyo ne geliyo anlamadım ki (şaşkınadamsmilesi)
va ben bu dişli mişli işlerinden anlamıyorum biri bana özelden maliyeti ne işe yradığı hakikaten uğraşmaya deeğermi dez avantajı nedir yazarmı ya benim kafam lazım ya kalın biraz

cüneyt günay
23 Mayıs 2007, 13:56
Slm ben Aydın Sökeden Dr.Cüneyt Günay.Yaklaşık 2 yıldır 125 cc.bir scooter kullanıcısıyım.Artık zamanı geldi diyerekten aranıza katılmaya karar verdim.Birkaç gün sonra benimde bir Keeway Superlıght 150 veya Supershadow 250'im olucek.Umarım bir aksilik olmaz.Ancak karar vermekte zorlanıyorum.Naçizane tavsiyelerinize ihtiyacım var.Sevgiler